Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 112 113 114 115 116 ... 128 הבא »

תוצאות | WWE Money in the Bank 2021

עמודים (4): « הקודם 1 2 3 4
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Money in the Bank 2021
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,805
אשכולות: 59
Likes Given: 4,448
הצטרף בתאריך: Jan 2021
07-19-2021, 09:39 PM
(07-19-2021, 09:32 PM)RoeeHardy כתב:  
(07-19-2021, 09:16 PM)SwitchBlade כתב:   

אפרופו השדרנים, אחד מהם אמר מתישהו במהלך אותן דקות שריינס שלט ״אדג׳ הוא אחד הטובים בכל הזמנים, הבעיה היא שהוא נמצא בזירה עם הטוב ביותר בכל הזמנים״. לי זה ישר הזכיר את לסנר-ריינס מרסלמניה 31, ששם JBL אמר שבכל דור אחר רומן ריינס אלוף עולם, הבעיה שהוא נולד בדור של ברוק לסנר. ההבדל הוא ששם זה נאמר בקרב בו לסנר שחט את ריינס וזה היה ברור שלסנר הוא הפייבוריט וריינס הוא האנדרדוג. כאן זה לא היה הסיפור ולכן המקטע הזה הרגיש לא קשור למה שהם רצו להעביר בתמונה הגדולה. ושוב, אין בעיה שהיימן יפקס את ריינס ויגרום לו להתעלות על עצמו בנקודה מסוימת בקרב, זה היה אחלה טאץ׳, אבל לא לפרק זמן ארוך כמו שזה היה.

אז לדעתי אנחנו תופסים את אדג' מאוד אחרת בקרב הזה.
אני זוכר שממש ציינתי לעצמי, איך שהם עמדו אחד מול השני, "גם אדג' לא 100% מנטלית בקרב הזה". 
זו לפחות הייתה ההרגשה שלי ממש מההתחלה. 
ראיתי את אדג' מספיק פעמים בתור האופורטוניסט האולטימטיבי כדי לדעת שאדג' של יולי 21' הוא אדג' נואש וקיצוני. הוא אולי המתאבק החכם ביותר בכל שנות הקריירה שלו (קייפייב), אבל גם לו יש את הפעמים בהן הוא ממש מחזיק בכוח את השאפתנות שלו מלהתפרץ, וזו הייתה אחת מהפעמים האלה בעיניי. 

הוא לא אותו אחד שיחייך חיוך ממזרי עם האליפות אחרי שהוא גנב את הקרב מהיריב שלו, הוא ממש ממש נואש, הוא לא 100%, לכן אני קונה 10 דק' של ריינס מתעלל באדג'. 
[Image: e2f89ac02103b637bc6490a7e9ce8f9a]
בשלישי כל החתימות "האלו" נעלמות.
הגב

•
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,372
אשכולות: 76
Likes Given: 1,285
07-19-2021, 10:03 PM
(07-19-2021, 09:39 PM)SwitchBlade כתב:  
(07-19-2021, 09:32 PM)RoeeHardy כתב:  
(07-19-2021, 09:16 PM)SwitchBlade כתב:   

אפרופו השדרנים, אחד מהם אמר מתישהו במהלך אותן דקות שריינס שלט ״אדג׳ הוא אחד הטובים בכל הזמנים, הבעיה היא שהוא נמצא בזירה עם הטוב ביותר בכל הזמנים״. לי זה ישר הזכיר את לסנר-ריינס מרסלמניה 31, ששם JBL אמר שבכל דור אחר רומן ריינס אלוף עולם, הבעיה שהוא נולד בדור של ברוק לסנר. ההבדל הוא ששם זה נאמר בקרב בו לסנר שחט את ריינס וזה היה ברור שלסנר הוא הפייבוריט וריינס הוא האנדרדוג. כאן זה לא היה הסיפור ולכן המקטע הזה הרגיש לא קשור למה שהם רצו להעביר בתמונה הגדולה. ושוב, אין בעיה שהיימן יפקס את ריינס ויגרום לו להתעלות על עצמו בנקודה מסוימת בקרב, זה היה אחלה טאץ׳, אבל לא לפרק זמן ארוך כמו שזה היה.

אז לדעתי אנחנו תופסים את אדג' מאוד אחרת בקרב הזה.
אני זוכר שממש ציינתי לעצמי, איך שהם עמדו אחד מול השני, "גם אדג' לא 100% מנטלית בקרב הזה". 
זו לפחות הייתה ההרגשה שלי ממש מההתחלה. 
ראיתי את אדג' מספיק פעמים בתור האופורטוניסט האולטימטיבי כדי לדעת שאדג' של יולי 21' הוא אדג' נואש וקיצוני. הוא אולי המתאבק החכם ביותר בכל שנות הקריירה שלו (קייפייב), אבל גם לו יש את הפעמים בהן הוא ממש מחזיק בכוח את השאפתנות שלו מלהתפרץ, וזו הייתה אחת מהפעמים האלה בעיניי. 

הוא לא אותו אחד שיחייך חיוך ממזרי עם האליפות אחרי שהוא גנב את הקרב מהיריב שלו, הוא ממש ממש נואש, הוא לא 100%, לכן אני קונה 10 דק' של ריינס מתעלל באדג'. 

מה שאתה מתאר כאן זה אולי השלב הבא של הדמות, נגד רולינס, שם הייאוש המצטבר של אדג׳ יהיה המפלה שלו נגד הארכיטקט שיחשוב צעד אחד לפניו (או בקיצור, יעשה לו אדג׳). כרגע זה עוד לא הרגיש שאדג׳ במקום הזה, הוא לא הפסיד את הקרב לטעויות של עצמו, הוא כן היה מפוקס וידע להתגבר ולנצל את כל החולשות של ריינס לטובתו (הרגל על הטרנבקל, המכה על העמוד מהחבל העליון, הגליוטינה עם היד הפצועה, הספיר לברקייד, הבאמפ של השופט ומוט הברזל…), כאמור, חוץ מאותן 10 דקות שבהן הוא התגלגל על הרצפה.
[Image: Untitled.png]
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,133
אשכולות: 1,829
Likes Given: 4,953
07-19-2021, 10:44 PM
[Image: Screenshot-2.png]

6 מיליון צפיות ב-4 סרטונים.
ג'ון סינה.

Heart
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
הגב

•
חפש
הגב
the beast מנותק
Rookie
*
תגובות: 172
אשכולות: 0
Likes Given: 1
07-19-2021, 11:06 PM
וואו איזה אירוע אדיר
תודה לאל שנפטרנו מהתאנדרדום
אוסוס בסדר ידענו שזה יקרה מתישהו אוהב את ריי ודומיניק אבל בסדר לא כזה משנה אוסוס גם טוב
סטיילס ואומוס שמרו מצוין הקרב שהם צריכים לאבד את החגורות זה רק נגד rkbro מקווה שבסאמרסלאם
לאשלי חד וחלק בדיוק כמו שכולם רצו גולדברג תתכונן
קרב סולם מצוין! זה מה שקורה שבוחרים את כל השמינייה כמו שצריך בלי זבל כמו קורבין ואוטיס השמינייה הייתה כל כך טובה שבאמת לא היה אכפת לי שכל אחד יזכה חוץ ממקינטייר כמובן(תודה לך ג'ינדר סוף סוף משהו טוב יוצא ממנו) אני אישית קיוותי שמוריסון ייקח אבל גם ביג אי בסדר אין לי בעיה עם זה מגיע לו ריקושט ואוונס שתי פסיכים אין עליהם איזה ספוטים אדירים יכול לראות את הקפיצה של ריקושט מהחבל בלופים
אדג' ריינס פשוט אדיר אני בדרך כלל לא אוהב קרבות ארוכים מידי אבל לא הרצתי דקה אני פשוט לא יכול להעביר כל עוד אדג' על המסך שלי קרב מעולה התערבות צפויה של רולינס ולסיום..... הגדול מכולם חוזר כמו ענק ווואו איזה פופ הוא קיבל מהקהל!!!! איזה כיף לראות אותו חוזר ויאאלה סאמרסלאם תגיע כבר
אגב אני חייב לעשות את ההשוואה הזאת mitb 2020 סוף האירוע קרב בלי קהל סינמטי מפגר וגרוע ואוטיס מנצח
mitb 2021 סיום האירוע אדג' נגד רומן ריינס וג'ון סינה חוזר בסיום והקהל מתפוצץ אחחחחחחחח ההבדלים
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,241
אשכולות: 119
Likes Given: 1,036
07-19-2021, 11:23 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 07-19-2021, 11:37 PM על ידי Jon_M0xley.)
הוווווווווווווווו ביייביייייי איזה אירועעע היה שווה להתנתק מהאינטרנט, אבל על ההפסקת חשמל הייתי מוותר  Dodgy.
כן היו פה דברים רעים ואף גרועים אבל הרוב היה מדהים.
- MITB נשים: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טפוווו, בגדול.
אלכסה בליס כזאת פצצה שהשם יעזור לי, הפופ שהיא קיבלה שהיא הורידה את החצאית. אני ראיתי את הקרב רק בשביל משהי אחת, משהי שתפסה לי את העין מזמן והייתי בטוח שפה זה תחילת הסיפור של העלייה שלה טאמינה חחח סתם איכ ליב מורגן. באמת שהייתי בטוח שהם הולכים איתה אחרי הפופים שהיא קיבלה בסמאק, טוקינג סמאק ובאירוע. אם הייתי יכול ללכת ולהוריד כאפה למי שהציע את הרעיון לתת את המזוודה לניקי אוהווווו הייתי נותן לו צ'ופ יותר גרוע מוולטר ישר לפנים שלו, טפי. נטליה וטאמינה הרסו את הקרב, בקושי הן זזות ה2 זקנות האלה וכל הקרב הן מפריעות ומנסות לקחת את הפוקוס. אגב לא יודע אם שמתם לב אבל ניקי shhh קיבלה כמעט אפס תגובה בכניסה שלה, אפילו שהיא עמדה לקפוץ מהסולם כולם היו בשקט אבל משום מה בסוף הם נותנים לה פופ(?) מדועעעעע. חוזר שוב לליב מורגן שלי, נתנה פה את הנשמה שלה, הביאה את את עצמה לגבול היכולת לקחה באמבים וגם סיפקה אחלה של מהלכים שם ופשוט שברו לי, לכם ולה את הלב. אגב הייתי גם נותן צ'ופ לפרצוף של מי שהציע את הרעיון של הזכייה חבורה של אידיוטים. אני ממש אבל ממש מקווה שניקי תיכשל בפדייה שלה ותהיה הראשונה שלא הצליחה ואז נקראה לה ניקי כמעט אלופה ראשית.
- זוגות ראו: קרב חזק, אני אוהב את הוייקינג ריידרס כל קרב שלהם בצבע. אגב בקרב נשים היה הרבה שקט ופחדתי שהקהל לא זורם והתבאסתי שאין את הקהל של סמאק אבל פה הם התעוררו ואיזה צ'אנטים סטיילס קיבל, ובצד. נראה לי הקרב זוגות שהכי נהנתי מאומוס וסטיילס, מקרב הזה הם באמת שמו דגש על טאג טים השתמשו בהרבה מהלכים משותפים, הרבה טאגים והתערביות והיה ממש כיף לראות. סטיילס פנומנאלי תמיד היה ועדיין מוכיח שיש לו את זה.
- אליפות WWE: אוקיי, זה היה רצח [Image: 65.gif][Image: 68.gif]. בין הפעמים הבודדות שהיה לי כיף לראות את לאשלי, סוף סוף מתנהג כמו אלף ראשי בלי בולשיט. לרגע חשבתי שזה יהיה סקוואש אחרי שMVP תפס לקינגסטון את הרגל על ההתחלה. היה קטע שלאלשי עשה את ההארט לוק ואז פשוט הפסיק וזרק את קינגסטון לקיבינימט, ואוו איזה כוח יש לו. פחדתי לרגע שקינגסטון יעשה רול אפ אבל קינגסטון לא נכח בקרב וזה קצת הזכיר את סינה- לסנר אבל של עלי אקספרס ולא המקורי. מעניין לראות את לאלשי עכשיו, וגם איך הוא יתנהג בפיוד עם גולדברג ומקווה ששם הוא ימשיך כמו היום ולא יחזור אחורה וחס ושלום יפסיד לגולדברג.
- אליפות נשים: ואו, ואו, ואו, ואו, ואו אני כל כך נהנתי נהקרב ולדעתי זה MOTN בשבילי. פשוט מלחמה, בלי בולשיט ובלי שטויות פשוט 2 לוחמות שנכנסות לקרב. ריפלי נתנה פה ניצוצות של ריפלי שאני אוהב מNXT והיה כיף לראות את זה. שארלוט מעל המחלקה עוד מאז 2015 היא פשוט מלכה, הקטע שהיא עשתה לקהל SUCK IT ואז אצבע משולשת [Image: clap.gif][Image: clap.gif]. שארלוט התחילה את הקרב בפוזה של אני ה- מתאבקת ולאט לאט ריפלי הורידה אותה לקרקע ופשוט מיררה לה את החיים בקרב, כל מה ששארלוט עשתה לא עבד או שריפלי יצאה מזה. הקטע של הנטשורל סלקשיין מהעמוד היה הולי שיטט והייתי בטוח שזה נגמר כי ראיתי שריפלי לא קרובה לחבלים כדי לשים רגל אבל היא יצאה מזה!!!!! פאקינג מדהים. ריפלי החזירה מלחמה והייתה נראית כמו האלופה שהיא הייתה צריכה להיות, רצינית ולא באה להשתעשע לה. הסוף היה זהב שארלוט בדיכאון ששום דבר לא עובד, שולפת משהו חדש וריפלי יוצאת מזה והיא פשוט מאבדת את זה ומעיפה לריפלי את הראש לעמוד, ואז תוקפת לה את הרגל עם המדרגות, פאקינג שיט, נכנסת לזירה לוקחת את ריפלי לאמצע ונכנסת לפיגר 8 שכל הקרב היא ניסתה ללא הצלחה. אני תפסתי את המחשב וצעקתי לאאאאאאאא אל תיכנעייי אבל זה לא עזר, האמת אחרי קרב כזה אז לא היה לי כזה אכפת ששארלוט ניצחה. שארלוט ניצחה את את ריפלי ברסלמניה ולקחה לה את אליפות NXT ועכשיו עושה זאת שוב ולוקחת לה את אליפות הנשים של RAW. מקוווה שהWWE בונים פה סטורליין משובך לרסלמניה שבו ריפלי תנצח בראמבל ואז תתנקם בשארלוט ותנצח אותה על האליפות במניה. שאפו לשניהן, קרב אדיר.
- MITB גברים: קרב חזק, אני חזקתי אצבעות שרולינס לא ינצח. אאואנס/ רידל היו במקום הראשון שלי וביג אי היה מקום שני. איך אף אחד לא הזכיר את הסגמנט האדיר שרידל ובוגס שרים את השיר כניסה של אורטון ואואנס מסתכל עלייהם בהלם מהצד חחחחח זה היה מושלם. היו פה ספוטים מטורפים בעיקר של ריקושט, ומוריסון. אואנס לקח פה באמפים מטורפים, וחבל לי שהוא לא מקבל את הפופים שהוא צריך לקבל. היה מצחיק לראות את רולינס ומוריסון רבים על הדריפ דריפ ואז משתפים פעולה. אני אמרתי לכם מההתחלה(עוד לפני שמאהל הגיע לתמונה) שמקנטייר לא יזכה והאאא לפנים שלכם. היה למקנטייר שלב בקרב שהוא הוציא את כל הארסנל שלו שם על כולם. קליימור, דאבל קליימור, גלאקואו קיס, פיוצ'ר שוק DTT וגם הזה שהוא מרים אותך מהרגליים ומעיף אותך, ספוט מכובד ואז הופ החוצה. כל כך רציתי שרידל יזכה והוא חילק שם RKO על ימין ועל שמאל, כשהוא חיכה את רנדי אחרי הRKO חשבתי שרנדי יגיע ויתן לו פאנט אבל רולינס הקדים אותו עם סטומפ. הביג אנדינג בסוף היה מטורף, ביג אי זוכה והקהל מתפוצץ. מקווה שהוא ישתמש בזה על לאלשי ויזכה ש באליפות ולא ינסה על ריינס.
- הפרומו של רולינס אחרי הקרב היה זהב, התוכנית שלו נכשלה והוא לא זכה למרות שהוא נגע במזוודה. רולינס אובד עצות ולא יודע מה לעשות והופ הוא חוזר הארכיטקט קם לחיים כמו הפניקס. שינוי, שינוי, שינוי ובונה תוכנית מול המצלמה תוך כדי שהוא אומר את המילים האלו. הסוף שהוא אמר שגנבו לו את המזוודה ואז הוא אומר שהוא לא היה אמור בכלל להיות בקרב MITB אלא בקרב אליפות מול ריינס אבל גם את זה אדג' גנב לו, ואו. הסוף שהוא אומר שהוא לא מחכה יותר והוא הבא בתור ואז הוא צורח את זה למיקרופון, זהב.
- המאיין איבנט: קרב מושלם, קרב מאיין איבנט בין 2 כוכבים גדולים. הם לא עמדו בציפיות שלי אבל אני נהנתי, ההתחלה עם הפיכולוגיה שלהם אחד על השני היה מעניין. מצד אחד ריינס פוחד מאדג' ולא יודע מה לעשות אבל בשביל זה יש לו יועץ, היימן היה אדיר בקרב. המשפטים שלהוא אמר, ההבעות פנים בספוטים. הקטע שהוא אמר מה אבא שלך היה עושה, לך תכיר לו את סיקה ואז ריינס נכנס ופשוט נותן אגרוף לאדג' בפנים, ואו. הקהל התפוצץ בקרב הזה ולא נח שם, היה כיף כל ביג פייט פיל הזה. הסוף היה טיפה מעצבן כי באמת יכלו לעשות התעררבות אחת של רולינס ולא 2 אבל בסדר זה הכל בפנייה לפיוד החם של הקיץ. הסוף שאדג' מתאושש ואז פשוט מתגבר על רולינס היה אדיר, אדג' פשוט מטורף ואני שמח שהוא שוב חווה את הפופים של קהל לייב ועושה את מה שהוא עושה ולא אכפת לי אם הוא מנצח או מפסיד כי מבחינתי זה שהוא מופיע שוב מול קהל אז הוא מנצח ככה או ככה. השדרנים עיצבנו אותי, אדג' עושה STF אין יותר שקוף מזה, הוא אפילו עשה את הצורה המוזרה שסינה עושה עם הידיים ומייקל קול אוו קרוספייס, לך קיביניטטטט, ריינס צועק למצלמה מי הביצ' עכשיו אחרי שהוא נותן לאדג' שולדר טאקל ומעיף אותו וקול אומר הינהה ריינס אומר מי הבוס עכשיו, נו באמתתתת.
האמת הייתה לי הרגשה שסינה יחזור ואז כשנשאר זמן ידעתי שהוא יצא, והינה זה קורה המוזיקה שלו שכל כך התגעגעתי ואיזה פופ הוא קיבל כאילו אנחנו ב2008 שוב. סינה יוצא ורואים כמה שהוא מתרגש ומתלהב להגיע שוב למקום שהוא אהב וסחב על הכתפיים. אהבתי שהוא לא התייחס לריינס כמעט וגרם לו להרגיש כמו אדיוט שם. הUCSM היה זהב והרגיש כל כך חזק(זה בא גם בתיזמון טוב עם המילים של השיר, תחמן אתה סינה). ואי איזה חיוך היה לי כשהמוזיקה של סינה התחילה, פאק גרם לי להתרגש כמו ילד קטן.
אגב אף אחד פה לא מתייחס ל2 סוויט שהוא עושה בכניסה? אחלה ריפרנס לקרב שלו מול וואיט.

ג'ון סינה- רומן ריינס
אדג'- סת' רולינס
אחלה סמאק יהיה לנו החודש הזה.

הקטע שלא יצא לי מהראש בזמן הקרוב:

[Image: image.jpg]
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב
The following 1 user Likes Jon_M0xley's post:
  • lidoradir
חפש
הגב
WhoIsYourHero מנותק
Mid-card
תגובות: 1,196
Likes Given: 90
07-20-2021, 12:25 AM
ניקי הייתה קרינג'ית ונוראית ב-NXT, היא הייתה קרינג'ית ונוראית ברוסטר הראשי והיא פי אלף יותר קרינג'ית ונוראית כרגע. גימיק כ"כ זול שאפילו בצ'יקארה היו מתביישים להעלות את זה למסכים. וכמובן שהיא ניצחה. עצוב לי בשביל שארלוט שהיא תהיה באותה זירה עם ה... דבר הזה. לא יודע איך לתאר אותה. מתאבקת היא לא. אולי חקיינית. גם לא בטוח.
ליב מורגן היא פיקציה אינטרנטית כמו נעומי. אין בה שום דבר מיוחד או מעניין חוץ מפרצוף חמוד.
את הקרב כמובן שלא ראיתי. את הגיף של אלכסה מכשפת/מהפנטת/אלוהים יודע מה את זלינה לצערי ראיתי. מרגיש איום ונורא עבור פאט מקאפי שהוא נאלץ להיות בשולחן השדרנים בזמן הקרב הזה.

אני מחרים את הווקינג ריידרס מאז הקרב שלהם עם סטריט פרופיט.

אפילו לא ידעתי מה הקארד מהצד של ראו כשהתחלתי לצפות. ראיתי יותר מדי goofs עד עכשיו, ואז קופי הגיע, ומד ה-goof-יות עוד רגע נשבר. כבר שקלתי לדלג לקרבות המרכזיים ואז הגיע לאשלי. כיף לראות אותו מקבל את הזרקורים גם כשיש קהל. מבחינה עלילתית אין לו את העומק/רקע של הריין של ריינס, אבל מבחינת aura הוא לגמרי שם. כמובן שהייתי מאושר לראות אותו מוחץ את קופי. פה האירוע התחיל מבחינתי.

שארלוט מדהימה. שהסימפים המוזרים של ליב מורגן וסשה בנקס ימשיכו ליילל. WOOOO!

כל הכניסות של המתאבקים מראו ב-MITB הדגישו איזה מוצר מחורבן יש להם.
הקרב עצמו היה נפלא. נונסטופ אקשן וכיף. סת' ה-MVP של הקרב, כרגיל. הוא בשיא שלו. גם ריקושט חזר לחיים בקרב הזה אחרי שנתיים שהוא לא עשה שום דבר שעניין אותי. בעצם כולם היו נהדרים בקרב הזה, חוץ מכמובן שינסקה העצלן.

הכניסות של ריינס הן כמו של האנדרטייקר. הן ארוכות, הן משעממות, לא יקרה בהן שום דבר מיוחד - אבל ברגע שהוא יוצא החוצה, אי אפשר להפסיק לבהות בו.
לקרב עצמו פחות התחברתי. לא אוהב קרבות של 25+ דקות. אלא אם כן זה מיינאיבנט של רסלמניה או WK- אין לקרב הצדקה להימשך יותר מ-25+ דקות. האינדיז ו-NXT "שברו" אותי בקטע הזה לתמיד עם המרתונים שלהם בכל אירוע שני.
עוד יותר לא אוהב שקרבות של 25+ דקות נגמרים בצורה זולה.
אבל למרות הכל, הסיום היה שווה את זה. רולינס-אדג', סינה-ריינס, גולדברג-לאשלי - סאמרסלאם הולך להיות חוויה.
[Image: afseByC.gif]
הגב

•
חפש
הגב
avramdogs100 מנותק
נחמד
**
תגובות: 320
Likes Given: 578
הצטרף בתאריך: Feb 2021
07-20-2021, 04:52 AM
תוצאות צפוייות סינה הפתיע
הגב

•
חפש
הגב
Ariel מנותק
זוכה הרויאל ראמבל
תגובות: 462
אשכולות: 7
Likes Given: 56
07-20-2021, 02:16 PM
אירוע מעולה, באמת שנהנתי מההתחלה עד הסוף.

מדהים איך ריינס נראה כמו ילדה קטנה הרע שסימה נכנס, רואים
שסינה פשוט רמה מעל ריינס ולא יעוד לריינס כלום.
רנדי, סינה ואדג׳ פשוט רמה מעל כולם.

קצת מאוכזב מביא אי, קיוויתי להפתעה מעניינת כגון מוריסון או רידל.
הקרב עצמו היה מעולה
The Future Is Here !

[Image: 1042c996614b4884b369a9fbd5eefb36.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Cenation מנותק
טון טון טון
תגובות: 4,888
אשכולות: 44
Likes Given: 610
07-21-2021, 11:43 PM
ראיתי הכל באיחור אז אני לא אכתוב פה את כל הדעות המורחבות שלי, אבל בגדול :

אירוע פשוט אדיר, בעיניי הקרב של ריינס ואדג' היה זהב ואישית מאוד נהנתי ממנו, מה שכן הקטע בסוף עם רולינס בכלל לא אהבתי

הקרב MONEY IN THE BANK היה מצוין וגם ממנו מאוד נהנתי, בחירת הזוכה בעיניי רעה אבל שוב מבחינת הקרב עצמו היה מעולה

וכמובן החזרה של המתאבק שעליו גדלתי - יותר טוב מזה לא יכול להיות
                                                                      [Image: Screenshot-3.png]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (4): « הקודם 1 2 3 4

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-27-2026, 06:59 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר