Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 112 113 114 115 116 ... 128 הבא »

תוצאות | WWE Money in the Bank 2021

עמודים (4): 1 2 3 4 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Money in the Bank 2021
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,142
אשכולות: 1,829
Likes Given: 4,955
הצטרף בתאריך: Jan 2021
07-19-2021, 05:28 AM
 [Image: 2.jpg]

קיקאוף :

קרב על אליפות הזוגות של סמאקדאון
האוסוס ניצחו את ריי ודומיניק מיסטריו וזכו באליפות הזוגות של סמאקדאון, ריי רץ לעבר ג'ימי אוסו שמעיף אותו על הטרנבאקל, ג'ימי אוסו מצמיד את ריי ברולאפ וג'יי עוזר לו כאשר הוא שם את הרגליים שלו עליו והשופט לא רואה.

קארד ראשי :

קרב Money in the Bank - נשים
ניקי ASH ניצחה את טאמינה, נטליה, ליב מורגן, אלכסה בליס, נעומי, אסקה וזלינה וגה, מחוץ לזירה כל המתאבקות זרקו סולמות על אלכסה בליס, אחר כך בזירה כל 6 הנשים היו על הסולמות ורבו למעלה, ניקי ASH הגיעה, טיפסה בין כולם ולקחה את המזוודה.

קרב על אליפות הזוגות של ראו
AJ סטיילס ואומוס ניצחו את הוייקינג ריידרס ושמרו על אליפות הזוגות של ראו, אומוס הצמיד את אריק לניצחון אחרי שהרים אותו והטיח אותו.

קרב על אליפות ה-WWE
בובי לאשלי ניצח את קופי קינגסטון ושמר על אליפות ה-WWE, לאשלי הכניע את קופי קינגסטון בפול נלסון.

קרב על אליפות הנשים של ראו
שארלוט פלייר ניצחה את ריה ריפלי וזכתה באליפות הנשים של ראו, שארלוט פלייר הכניעה את ריה ריפלי.

קרב Money in the Bank - גברים
ביג אי ניצח את סת' רולינס, קינג נקאמורה, ג'ון מוריסון, ריקושט, רידל, דרו מקנטייר וקווין אואנס, במהלך הקרב ג'ינדר מאהל, ויר ושאנקי תקפו את מקנטייר ולקחו אותו אל מאחורי הקלעים, בסוף הקרב ביג אי נתן לרולינס ביג אנדינג מהסולם, ביג אי טיפס וניצח את הקרב.

קרב על האליפות האוניברסאלית
רומן ריינס ניצח את אדג' ושמר על האליפות האוניברסאלית, במהלך הקרב רומן ריינס נתן לאדג' סופרמן פאנץ', אדג' פגע בשופט שנפצע, ריינס שבר את הרגל של הכיסא וניסה להכניע את אדג', ריינס לא הצליח, אדג' הצליח לחנוק את ריינס בקרוספייס והרגל של הכיסא, האוסוס יוצאים החוצה במטרה לעזור לריינס, המיסטיריוס יוצאים החוצה ומעיפים אותם אל מאחורי הקלעים, סת' רולינס מגיע מהקהל ונותן סופרקיק לאדג' והולך, ריינס מתכונן לספיר על אדג' אך אדג' זה שפוגע בריינס בספיר, אדג' מתכונן לעוד ספיר, רולינס חוזר ועומד על האפרון, אדג' בועט ברולינס שנופל, רומן ריינס נותן לאדג' ספיר ומצמיד לניצחון, אחרי הקרב רולינס ממשיך לתקוף את אדג', רולינס וריינס בפייסאוף, אדג' קם ותוקף את רולינס, השניים ממשיכים לריב דרך הקהל אל מאחורי הקלעים, ריינס לוקח את המיקרופון ואומר שעכשיו כל העולם יכול להכיר בו... ג'ון סינה יוצא החוצה ! ג'ון סינה נכנס לזירה, מתקרב ונעמד מול ריינס, סינה מסמן לריינס You Can't See Me, סינה חוגג והאירוע נגמר.
[Image: 1.jpg]
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,144
אשכולות: 9
Likes Given: 475
07-19-2021, 05:33 AM
אירוע מצוין!

הייתי כותב מושלם, אבל היו את הסיומות של הMITB נשים והמיין אבנט שקצת הרסו לי. אין סיבה להביא את רולינס פעמיים. השתמשתם בו פעם אחת בקרב כדי לבנות לקרב שלו ושל אדג'? מעולה, למה להוציא אותו פעם שנייה? יכלו לסיים את הקרב 3 דקות קודם עם ההפרעה הראשונה שלו, ספיר של ריינס ויאללה סלמאת'.

ריפלי-שארלוט...קרב טוב, ריפלי פתחה חזית בטוויטר מול הקהל (טוענת שהם יכולים להמשיך בצ'אנטים של מתאבקת שאפילו לא שם, אבל בסוף היא ושארלוט גנבו את המופע). לא כל כך מפריע לי ששארלוט ניצחה, מפריע לי ששנה מהיום היא עם 17 אליפויות עולם.

סינה חוזר? רק בשביל זה היה שווה להישאר לאירוע.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב
The following 1 user Likes The Visionary's post:
  • avramdogs100
חפש
הגב
Mr.kross מנותק
The Last Needle Mover
תגובות: 786
אשכולות: 0
Likes Given: 12
הצטרף בתאריך: Jun 2021
07-19-2021, 05:59 AM
קשה לי לעכל את מה שקרה פו
LET ME IN
הגב

•
חפש
הגב
Liorton מנותק
עובדות
תגובות: 1,761
אשכולות: 1
Likes Given: 1,269
07-19-2021, 06:05 AM
פאקינג היינו ממש קרובים לקבל קופי קינגסטון ביג E על האליפות
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,142
אשכולות: 1,829
Likes Given: 4,955
07-19-2021, 06:11 AM
פשוט אירוע מטורף !

- האוסוס נגד המיסטיריוס היה ממש טוב, קרב חם, קהל חם ופעיל, הייתי בטוח שהאוסוס יזכו בסאמרסלאם ולא עכשיו, האוסוס הם הטאג טים הכי טוב בעולם, פשוט מדהימים.
- MITB נשים היה סביר ולא יותר מזה, מצחיק שאלכסה בליס קיבלה פופ ענק אחרי שהוא הוריד את מה שזה לא היה שהיא לבשה, ליב מורגן קיבלה פופים גדולים, היו כמה ספוטים נחמדים בקרב אבל פה זה פחות או יותר נגמר, שמחתי לשמוע היטים בקטע שאלכסה היפנטה את זלינה וגה, אנחנו לא צריכים לראות את זה. שמרו על אלכסה חזק בקרב הזה בכל הקטע של הסולמות, ממש רציתי שליב מורגן תנצח, במידה ולא ליב אז אלכסה בליס או זלינה וגה, לתת תניצחון הזה לניקי כמעט גיבורת על הרגיש מוזר מאוד. אבל... הלכתם על ניקי ? אין בעיה. לתת לה לפדות בהצלחה ולזכות באליפות ראשית, לא להיות מפגרים ולחרב את הפדייה שלה.
- סטיילס ואומוס נגד הוייקינג ריידרס היה מעולה ! הפתיעו אותי, הייתי בטוח שהקרב הזה יהיה בסדר אבל אני שמח שטעיתי, פשוט קרב מעולה, הופעה מעולה של כולם, סטיילס תמיד זהב, אבל היחידי שצריך לקבל פה את הספוטלייט זה אומוס שנתן את ההופעה הכי טובה שלו עד עכשיו ב-WWE.
- לאשלי נגד קופי קינגסטון, שאפו. זה מה שרציתי לראות אחרי אחרי הפרומו האדיר של לאשלי בראו האחרון, לאשלי רצח אותו, התעלל בו מחוץ ובתוך הזירה, פירק לו את החיים בלי הפסקה ובסוף הכניע אותו, זה ניצחון אדיר של אלוף ה-WWE בובי פאקינג לאשלי.
- שארלוט פלייר נגד ריה ריפלי היה מאסטרפיס, בכל הדקות הראשונות הקהל נתן צ'אנטים שהם רוצים את בקי לינץ', ראו שזה מעצבן את ריה ריפלי ושארלוט פלייר, שארלוט פלייר סימנה זין לקהל, הם נתנו פה קרב אדיר, הם פשוט ניצחו את הקהל, הם גרמו להם להריע להם ולתת צ'אנטים של 'זה מדהים', מאוד שמח על הזכייה של שארלוט פלייר, אגיד את זה שוב ושוב ושוב.. שיתנו לה גם 834 פעמים לזכות באליפות עולם, היא מעל כל הדיוייז'ן הזה, המתאבקת הכי גדולה בהיסטוריה, הסיום היה ענק.
- MITB גברים היה פשוט מטורף, דפקו פה חתיכת קרב ענק, קודם כל תודה לג'ינדר שכמו שחשבתי הפריע למקנטייר והם ילכו לסאמרסלאם, עכשיו למנה האמיתית, כולם פה נתנו הופעה פסיכית וספוטים גדולים, אין לי כח להרחיב פה יותר מידי... רק אגיד שריקושט חולה נפש, איזה אלוף הוא. והדבר הכי מתוק, ביג אי פאקינג מנצח את הקרבבבבבבבבבבבבבבב ומחזיק ב-MITB !!!! לטס גו בייבי, איזה כיף היה לראות את זה, הביג אנדינג מהסולם היה מושלם, הקהל התפוצץ, מגיע לו !!
- ריינס נגד אדג' היה מצוין, ביג פייט פיל כמו שאני אוהב, הדקות הראשונות כמובן היו טיזינג ולתת לקהל להנות, אחר כך הקרב התחיל לאט ובהמשך תפס תאוצה, ככל שהקרב התקדם ככה הוא היה יותר טוב, הדקות האחרונות בכלל היו אדירות, ריינס עף דרך הברקייד, אחר כך אדג' נותן לו ספיר דרך הברקייד השני, ריינס מנסה ספיר אבל מקבל ספיר מאדג', היה ברור כמובן שילכו לרגל של הכיסא, אדג' מתקרב לזכייה ואז כמובן האוסוס מגיעים אבל ריי ודומיניק מעיפים אותם, סת' רולינס מגיע אחרי ההפסד ב-MITB, הוא מאשים את אדג' בהכל, רולינס תוקף אותו וגורם לו להפסיד.
ריינס ממשיך את הריין האדיר שלו, לוקח את המיקרופון ואומר שכולם צריכים להכיר בו... ואז זה קרה, סוף סוף !! ג'ון פאקינג סינה חוזר וזה אחד הפופים הכי גדולים בהיסטוריה של עולם ההאבקות, זה היה מדהים, זה היה מרגש, סינה מול ריינס בזירה, ואוו.

[Image: image.jpg] 
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
הגב

•
חפש
הגב
The Tribal FISH מנותק
סיידקיק בהכחשה
תגובות: 3,211
אשכולות: 12
Likes Given: 417
הצטרף בתאריך: Feb 2021
07-19-2021, 06:41 AM
מי שרוצה ביוטיוב של wwe יש מיני פורמו של סינה אחרי שהPPV הסתיים
[Image: 6MdfcWM.png]
הגב

•
חפש
הגב
Retired Vincent מנותק
WWE - ארגון ההאבקות הגדול ביותר בעולם
תגובות: 722
Likes Given: 30
07-19-2021, 07:48 AM
ואוו! פשוט וואו! היה שווה לקום מוקדם רק כדי לא לחטוף סופיילרים.
Mission Complete
הגב

•
אתר חפש
הגב
יוני מנותק
Rookie
*
תגובות: 33
Likes Given: 0
07-19-2021, 08:42 AM
אירוע גרוע מה לעזזאל הם פאקינג הביאו לביג אי תזכיה
ולפאקינג בחורה שלא יודעת להיתאבק עם גימיק מטומטם לגמרי
לא מבין תקטע הזה
יכלו לתת לפאקינג ליב מורגן זה לפחות היה מעניין או לפחות לזליגה ווגה

ולגבי ביג אי הוא יפדה ויפסיד מה עשו עם זה? הוא אפילו לא ברמה של מיין איוונט הם כנראה רוצים רייטינג נמוך
מלא אם קופי היה זוכה באליפות הייתי מבין תחיוניות של הזכיה שלו
אבל עכשיו? חח הוא יהיה כמו מיז יפדה ינצח יפסיד אחרי יום תאליפות
[Image: ezgif-7-a5e8a4102fd7.gif]
הגב
The following 1 user Likes יוני's post:
  • ParadigmShift
חפש
הגב
Breakker מנותק
A bonafide badass
תגובות: 2,334
אשכולות: 91
Likes Given: 1,231
07-19-2021, 09:58 AM
אירוע מצוין שעם קצת שינוי בקבלת החלטות היה יכול להיות מושלם.

MITB נשים היה קרב לא רע סה"כ, היו כמה רגעים חזקים, אבל הסיום... אוי הסיום. לא רק שזה בוצע מסריח, גם ההחלטה לתת לניקי קרוס את המזוודה היא מסריחה. נו באמת, ניקי קרוס? ועוד בגימיק ההזוי והקרינג' הזה? אולי זה רק אני, אבל אני פשוט לא סובל אותה והיא כל כך אוברייטד. מי יושב לעצמו שם מאחורה ובאמת חושב שניקי קרוס צריכה לקבל את המזוודה לפני ליב מורגן או אלכסה בליס? על אלכסה פחות כואב לי, היא יכולה גם להסתדר בלי המזוודה, אבל ליב מורגן.. המזוודה הייתה יכולה להיות ה-מפתח שלה. כאב לי ממש בשבילה, מקווה שבכל זאת הם לא ישכחו ממנה, מגיע לה לקבל את הפוש. בנוגע לקרוס - ממש לא רוצה לראות אותה לוקחת את האליפות משארלוט או ביאנקה, אבל רק בשביל לראות את החרא הזה מסתיים כמה שיותר מהר, אני אבלע רוק ואזרום עם זה. איכס.

אליפות הזוגות של RAW היה קרב מעולה. כל אחד קיבל את הרגע שלו - סטיילס שקיבל פופ מטורף מהקהל, אייבר ואריק שבכל זאת הצליחו לתת כאן פייט אדיר וכמובן אומוס עם הופעה פנטסטית. תוצאה מוצדקת, אומוס וסטיילס מעולים, היחידים שמגיע להם לקחת מהם את האליפות הם רנדי ורידל.

לאשלי-קינגסטון היה בדיוק מה שזה צריך להיות. לא חושב שלמישהו באמת היה כוח עכשיו לקרב ארוך בניהם, לאשלי סוף סוף מקבל בוקינג של מפלצת ומחסל את קופי תוך דקות ספורות. מעולה.

שארלוט-ריפלי היה קרב מעולה. למרות שאולי אפשר להבין מאיזה מקום זה מגיע, אבל לא היה לי נעים בשבילן לשמוע צ'אנטים של בקי. טוב שהן לקחו את זה למקום שזה דרבן אותן והנה הן הצליחו לגרום לקהל להתהפך ולהריע להן. אני לגמרי בעד הזכייה של שארלוט. ריפלי מעולה, אבל כמו שאמרתי לא מזמן, משהו בה ברוסטר הראשי מרגיש קצת כבוי. אז עוד אליפות לרזומה של שארלוט, יהיה מעניין לאן הריין הזה ילך הפעם.

MITB גברים היה מצוין למרות שאני חושב שהיה אפשר לשנות קצת את הבוקינג שלו באמצע. מקנטייר לדוגמא קיבל את כל הספוטלייט האפשרי עד שהחבורה של ג'ינדר הגיעה ותקפה אותו, ודווקא בקרבות מהסוג הזה אני מצפה ממתאבקים כמו נקאמורה, KO, ריקושט וכו' לבלוט ולקבל את המקום שלהם. ריקושט נתן כמה ספוטים חולניים, הזוי כמה אתלט הבן אדם, אבל הוא היה שם בעיקר בשביל לאכול את כל הבאמפים. רולינס לוקח אותנו אחורה בזמן וזורק את KO על הסולם כמו בקרב HIAC שלהם. הRKO שרידל חילק שם היה רגע אדיר. ואז הגיע הרגע הגדול, ביג אנדינג מטורף מהסולם, זה בוצע מושלם, והזכייה של ביג E. זה די הפתיע אותי האמת, הייתי בטוח שהם ילכו עם רולינס/רידל. שמח בשביל ביג E, זה לגמרי מגיע לו.

המאיין אבנט.. פאק.
ריינס ואדג' לא היו צריכים להתאבק בכלל, האווירה שהם יצרו באולם בזמן הכניסה שלהם והפייסאוף בניהם בזירה.. פשוט מטורף.
הדקות הראשונות היו מובנות, אבל אני חושב שזה נמשך יותר מדי זמן והקרב בזירה היה די "מת". החלק השני של הקרב כמובן תפס תאוצה והשתפר, אבל אני חושב שבכל זאת היה אפשר לקצץ הרבה מהקרב. רולינס ואדג' הולכים לפיוד בניהם - מעולה.
כשריינס לקח את המיקרופון ראיתי שנשארו כמה דקות והבנתי שהולך לקרות משהו, אבל באמת שלא תיארתי לעצמי שזה יהיה ג'ון סינה. הפופ שהוא קיבל... וואו, פשוט וואו. לא משנה אם אוהבים אותו או לא אוהבים אותו, אי אפשר שלא להשתגע באותו הרגע. אם ריינס ואדג' הרעידו את האולם, סינה פוצץ את האולם. הטאונט של הYCSM הרגיש כל כך חזק ועוצמתי, ואיזה כיף שאנחנו הולכים לפיוד של רומן ריינס וג'ון סינה. זה הולך להיות כל כך שונה הפעם, כל כך יותר טוב, שניהם מגיעים במעמד אחר לגמרי, ואוי כמה שזה הולך להיות טוב. הייפ מטורף!
[Image: 1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
trap666 מנותק
Rookie
*
תגובות: 54
אשכולות: 4
Likes Given: 3
07-19-2021, 11:35 AM
טוב אני נכנסתי לתוצאות לפני שציפיתי בקרב
הייתי חייב לדעת שריינס שמר על האליפות ותודה לאל זה קרה.

זכיה חשובה של האוסוס באליפות, הרבה יותר מעניינים ממשפחת המיסתוריים.
זה יתן עוד פוש בציוות שלהם עם ריינס.
היה קרב מעולה לקיקאוף.

הקרב של הנשים היה גרוע, אני לא אוהב כבר את אלכסה, כל הסיפור איתה כבר מעיק, די חאלס מה זה כל ההיפנוטים האלה, תכף היא תוציא גם יונה מהכובע, אני מבין שהיא נתקעת בגלל הוויאט אבל זה כבר יותר מידי זמן.

קרב על האליפות הwwe לא ראיתי. מזל שלא קיבלנו עוד זכיה של קופי.

שארלוט זכתה, וסווף סוף אלופה נורמלית.

קרב גברים - את האמת לא האמנתי שביג אי יזכה, אני לא יודע מה אני חושב על זה.

תחשבו רולינס זוכה , יוצא בקרב של ריינס ואדג׳ , עושה טיזינג לפדייה אבל עוזר לריינס לנצח
ולוקח את המיקרופון ואומר ״תהנה מהרגעים האחרונים שלך ראש השולחן״.
לדעתי זה נותן בניה הרבה יותר מעניינת לאדג רולינס מאשר מה שקרה.

וריינס אדג׳ קרוב כמעט מושלם.
שניהם נתנו הצגה.
מזל שבדקתי את התוצאה לפני, כנראה הייתי מקבל התקף לב.

אנחנו מקבלים שוב ריינס סינה , אחרי שריינס דיי השפיל את סינה בפעם הקודמת.
ובפיוד הקודם בניהם, ריינס הביא לדעתי את הפרומו הכי טוב שלו באותה תקופה.

https://youtu.be/Ux0M9QReTHU
לא ארוך מידי,קצר ולעניין.

לראות כמה ריינס התפתח מאז, בכל אלמנט שקיים, ובמיוחד על המיק׳
אני מצפה לזה כל כך
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (4): 1 2 3 4 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-28-2026, 02:25 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר