Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 73 74 75 76 77 ... 129 הבא »

חדשות| ג'ון סינה מתאבק ברסלמניה? הפוש של ת'אורי, היט על ברון סטרומן ועוד

עמודים (5): « הקודם 1 2 3 4 5 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
חדשות| ג'ון סינה מתאבק ברסלמניה? הפוש של ת'אורי, היט על ברון סטרומן ועוד
Roger מנותק
באצ'ים
תגובות: 2,831
אשכולות: 1
Likes Given: 560
הצטרף בתאריך: Sep 2021
11-12-2022, 01:06 PM
(11-12-2022, 05:02 AM)SwitchBlade כתב:  זה הצליח להם במשך תקופה, אבל שוב - אנשים מזדקנים לאט לאט, העסק הזה מאז ומעולם היה חסום וזמני. כל עוד לא מייצרים כוכבי על חדשים - אתה מחכה 10/20 שנה ואין לך אוסטין להחזיר ברסלמניה. 

מי יחזור ב2030?
ג'ק סוואגר? סזארו? שיימוס? סת' רולינס? אולי מוקסלי? ריינס יעבוד לא רע. 
יש להם חסם מאוד טבעי שכרגע הם לא יכולים להתגבר עליו. אם הם ימצאו תרופה לעצירת ההזדקנות - יפה להם, ושיאמרו לי גם מה הסוד. 

אגדות כמו אוסטין או סינה לא יסכימו להפסיד נקי או לא למישהו שהם לא יהיו בטוחים ב200% ששווה את זה. זה החסם האמיתי. כרגע אין אחד בWWE שיש לו מספיק מומנטום ושאפשר להגיד שהוא ראוי לקידום הזה. רומן ריינס הוא היחיד שמקבל את הפריבילגיה הזאת. בכל מקרה, לעשות את הקרבות פארט-טיימרים זה הדבר הכי רווחי שהם יכולים לעשות, ואת זה הם יעשו.
הרסתם.
[Image: Khan-H-1140x641.jpg]
הכל.
הגב

•
חפש
הגב
Mad King מנותק
באמת הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 4,945
אשכולות: 100
Likes Given: 701
הצטרף בתאריך: Jan 2021
11-12-2022, 01:13 PM
(11-12-2022, 01:06 PM)Roger כתב:  אגדות כמו אוסטין או סינה לא יסכימו להפסיד נקי או לא למישהו שהם לא יהיו בטוחים ב200% ששווה את זה. זה החסם האמיתי. כרגע אין אחד בWWE שיש לו מספיק מומנטום ושאפשר להגיד שהוא ראוי לקידום הזה. רומן ריינס הוא היחיד שמקבל את הפריבילגיה הזאת. בכל מקרה, לעשות את הקרבות פארט-טיימרים זה הדבר הכי רווחי שהם יכולים לעשות, ואת זה הם יעשו.

וככה את חוזר לבעיה שהWWE לא יודעים לייצר כוכבים. יש זמן עד שבריקקר יעלה לראשי, וגם אז אפשר להשתמש בו לא נכון.
[Image: 20231028-191921.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
11-12-2022, 01:20 PM
(11-12-2022, 01:13 PM)Mad King כתב:  וככה את חוזר לבעיה שהWWE לא יודעים לייצר כוכבים. יש זמן עד שבריקקר יעלה לראשי, וגם אז אפשר להשתמש בו לא נכון.

גם ב2005, בעלייה של סינה, באטיסטה אדג' ורנדי אורטון ועוד כוכבים צעירים שעלו וירדו בסוף, כשהיה הזדמנות להביא את האלק הוגאן נגד שון מייקלס למיין איבנט בסאמרסלאם אז זה עדיין קרה. הקרב הענק בין 2 האגדות שעושה בוקס-אופיס מטורף הוא קודם לתוכנית נרחבת שכוללת מתאבק צעיר שצריך לקדם נגד אגדה כלשהי. בסוף יהיה זמן גם ככה לעשות סינה/אוסטין נגד מישהו צעיר שיהיה מספיק מוכן ומספיק אובר.
הרסתם.
הכל.
הגב

•
חפש
הגב
NovemberMan מנותק
ECW 97 < ECW 07
תגובות: 1,082
אשכולות: 3
Likes Given: 384
הצטרף בתאריך: Mar 2021
11-13-2022, 11:42 AM
(11-12-2022, 01:20 PM)Roger כתב:  גם ב2005, כשהיה הזדמנות להביא את האלק הוגאן נגד שון מייקלס למיין איבנט בסאמרסלאם אז זה עדיין קרה. הקרב הענק בין 2 האגדות שעושה בוקס-אופיס מטורף הוא קודם לתוכנית נרחבת שכוללת מתאבק צעיר שצריך לקדם נגד אגדה כלשהי. בסוף יהיה זמן גם ככה לעשות סינה/אוסטין נגד מישהו צעיר שיהיה מספיק מוכן ומספיק אובר.

אבל ב-2005 מייקלס לא פרש וזה תרם להפיכה שלו לאגדה בריצה השנייה שלו בביזנס.
זה לא בנה מתאבק צעיר אבל זה כן תרם משהו.
גם ההפסד של רוק לסינה לא ממש עזר לבנות את סינה אבל סינה המשיך את הריצה שלו כמתאבק ב-WWE כשהוא יכול להגיד שהוא הצמיד את רוקי ברסלמניה.
להחזיר שניים כששניהם לא פעילים - זה כבר סיפור אחר וזה לא יתרום לאף אחד חוץ מלכיס שלהם בטווח הקצר, הטווח הארוך הוא הבעייתי.
[Image: 302849536bd66911704649f0a372db6cbd4cd280.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
11-13-2022, 11:55 AM
(11-13-2022, 11:42 AM)NovemberMan כתב:  אבל ב-2005 מייקלס לא פרש וזה תרם להפיכה שלו לאגדה בריצה השנייה שלו בביזנס.
זה לא בנה מתאבק צעיר אבל זה כן תרם משהו.
גם ההפסד של רוק לסינה לא ממש עזר לבנות את סינה אבל סינה המשיך את הריצה שלו כמתאבק ב-WWE כשהוא יכול להגיד שהוא הצמיד את רוקי ברסלמניה.
להחזיר שניים כששניהם לא פעילים - זה כבר סיפור אחר וזה לא יתרום לאף אחד חוץ מלכיס שלהם בטווח הקצר, הטווח הארוך הוא הבעייתי.

הטווח הארוך הוא מאוד לא בעייתי. ראינו את זה כבר. אחרי סינה-אוסטין יהיה עדיין אפשרי לעשות סינה או אוסטין נגד מתאבקים צעירים והם לא יהיו חשופים בחוסר יכולת הפיזית שלהם עדיין. זה המצאה מארקית שצריך לקחת כל פארט טיימר שיעשה ג'וב למישהו צעיר. הדבר הכי חכם, הכי הגיוני והכי רווחי זה ללחוץ על הטריגר (סליחה) עכשיו עם הדבר הזה.
הרסתם.
הכל.
הגב

•
חפש
הגב
NovemberMan מנותק
ECW 97 < ECW 07
תגובות: 1,082
אשכולות: 3
Likes Given: 384
הצטרף בתאריך: Mar 2021
11-13-2022, 01:03 PM
(11-13-2022, 11:55 AM)Roger כתב:  הטווח הארוך הוא מאוד לא בעייתי. ראינו את זה כבר. אחרי סינה-אוסטין יהיה עדיין אפשרי לעשות סינה או אוסטין נגד מתאבקים צעירים והם לא יהיו חשופים בחוסר יכולת הפיזית שלהם עדיין. זה המצאה מארקית שצריך לקחת כל פארט טיימר שיעשה ג'וב למישהו צעיר. הדבר הכי חכם, הכי הגיוני והכי רווחי זה ללחוץ על הטריגר (סליחה) עכשיו עם הדבר הזה.

ראינו את זה כבר - פארט טיימרים שממשיכים לחזור בכוח כי אין מיין איוונטרים אמינים ברוסטר חוץ משניים כשאחד מהם גם פארט טיימר?
הלוואי והייתי מבין מה הפאקינג קשר ״המצאה מארקית״ בניסוח הזה שלך.
ואתה לא רואה את הערך של ג׳וב של אוסטין לריינס מאשר לסינה? באמת שאין שם ערך?
והטווח הארוך נורא בעייתי, אתה טועה מטעה וקבל 10 נקודות על זה שהשם של אף אחד מהאליט לא הוזכר כאן למרות הלחץ על הטריגר
[Image: 302849536bd66911704649f0a372db6cbd4cd280.gif]
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,828
אשכולות: 59
Likes Given: 4,474
11-13-2022, 03:37 PM
אני לא מבין למה יש על זה דיון בכלל (ואני לרוב בעד דיונים).
סינה/אוסטין זה לא קרב שמצדיק את עצמו, נקודה.
לאוסטין יש במיכל מספר חד-ספרתי בינוני של קרבות במקסימום, סינה המשיך הלאה מנטלית והוא לא יחזור לעוד הרבה ראנים, רק במקביל ליציאה של סרטים כדי לקדם אותם או רסלמניות. 

בעיית הכוכבים קיימת, מורגשת וכבר משפיעה והשפיעה על WWE פעמים רבות. זו בעיה שרק הולכת וגדלה ומתעצמת ובקרוב תיקח את הבמה הראשית ברשימת הבעיות בהן WWE צריכים לטפל.
אין להם מאצ'אפ אחד שיכול לסגור רסלמניה - שכולל 2 פול-טיימרים.
100% מהקרבות שיכולים לסגור רסלמניה חייבים לכלול את ריינס או את לסנר. אם בא לנו לגוון אפשר לדחוף לשם מישהו אחר, אבל הוא יהיה חייב להיות אגדה: סינה, אדג' (כבר לא) או כמובן, הטאלנט האמין והנאמן ביותר ברסלינג, דה רוק. סת' רולינס, פין באלור, דרו מקנטייר או בובי לאשלי הם שמות נחמדים, אבל שום מיקס בניהם לא סוגר רסלמניה. 

בעבר זה לא היה המקרה - עד 2016/2017, אני מניח, היה ניתן לשים שני פול-טיימרים, נניח סטיילס או ריינס או רולינס או אורטון או סינה, ולסגור כל אירוע עם בנייה ראויה. לאורך השנים האחרונות WWE השיגו תלות מוחלטת בכוכבים שלא מתחייבים להם ב100%. לוגאן פול נתן הופעה טובה, אבל ההגעה שלו רק מאותתת על המחסור החמור בכוכבים בטופ, כשהריין של ריינס רק החמיר את הבעיה ובפועל סילק כל מיין איבנטר בבנייה לאפרקארד (מקנטייר, באלור, רולינס ובריי סבלו מהיריבות מולו ולא חזרו למיין איבנט מאז). 

לוגאן פול (המתאבק הטוב ביותר בהיסטוריה) פצוע כרגע. תארו לעצמכם שערב הסעודית מתקשרים לטריפל H ואומרים לו "אנחנו מזמנים אותך לאירוע עוד חודש". את מי הוא שם? כמובן שאת ריינס, אבל מי מולו? הרי ריינס לא יכול להופיע לבד. בשלב הזה אייץ' הולך לדפדף בIMDB ומרים שיחות להנרי קאוויל, כריס המסוורת', ג'ייסון מומואה (זה דווקא יהיה מאצ'אפ מדהים) וגל גדות. כשזה לא עובד, הוא הולך ליוטיוב ומחליט להתקשר לKSI או לpewdipie או מישהו מהספרה הזאת, וזה גם לא הולך. מיקי ג'יימס מסרבת לחזור שוב, וג'ון מוקסלי מתעקש שיקראו לו "אלוף העולם של AEW". בעיה. רק ברודוס קליי מסכים. 

אין שום בעיה של טאלנט. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 3 users Like SwitchBlade's post:
  • DarkArts, NoamRR, NovemberMan
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
11-13-2022, 08:47 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 11-13-2022, 08:56 PM על ידי Roger.)
שוב אני אומר בפעם ה9999:

א. קרב בין סינה-אוסטין לא יפגע בעתיד בקרב בין מישהו צעיר לאוסטין או לסינה. להפך - אם אוסטין או סינה יהיו נגד מתאבק צעיר שהוא יותר אתלטי ונמצא בכושר יותר טוב - הם יחשפו ויראו כמו חרא, ואז הייפ לקרבות עתידיים שלהם ירד. עדיף עכשיו ללחוץ על ההדק כי הם ידעו לתת קרב בטוח שיוציא את שניהם טוב ואז כשהם יעשו ביזנס מטורף ויגמרו עם זה ויסמנו על זה וי, יהיה אפשר לחשוב על מי בכלל ראוי לפוש.

ב. לא יודע כמה זמן אנשים רואים פה WWE אבל זה מה שהם עושים. קרבות גדולים עם שמות גדולים עם ניסיון לייצר כמה שיותר באז במיינסטרים. הם מנסים לדבר עם כמה שיותר שמות הוליוודיים כדי שיראו שהם ברסלמניה וזה ייצר להם באז. אז כן, הגיוני מאוד לתת לאוסטין להפסיד עכשיו לג'וני גארגאנו. ועוד אומרים שהשבועה האינטרנטית לא קיימת..

ג. אוסטין וסינה צריכים להסכים. קודם כל הם אחר כך WWE. אין כרגע בWWE אנשים שמספיק ראוייים כדי לצאת אובר על סינה או על אוסטין פרט לרומן ריינס. 0 תועלת או היגיון כרגע בין אוסטין לריינס כי לריינס יש כבר את דה רוק. לא רואה לא את סינה או את אוסטין מסכימים לשכב לספירה של 3 למישהו כמו ג'וני גארגאנו או קווין אוונס או סאמי זיין או ברון ברייקר או מי שזה לא יהיה. ולא - אם מישהו כזה ינצח את אוסטין/סינה משום מקום זה לא ישים אותו אובר אלא יהיה מוזר ולא אמין וכולם יתהפכו על זה ויגידו אחרי כמה חודשים שWWE הרסו את המתאבק שניצח וכו'.

לא כל דבר שאני אומר צריכים להתווכח איתי בכוח. אני מקווה שזה יקרה ושאתם תהנו מזה ולא תוטרגו מזה שאמרתם שזה לא רעיון טוב.
הרסתם.
הכל.
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,828
אשכולות: 59
Likes Given: 4,474
11-13-2022, 09:06 PM
(11-13-2022, 08:47 PM)Roger כתב:  שוב אני אומר בפעם ה9999:

א. קרב בין סינה-אוסטין לא יפגע בעתיד בקרב בין מישהו צעיר לאוסטין או לסינה.

ב. לא יודע כמה זמן אנשים רואים פה WWE אבל זה מה שהם עושים. קרבות גדולים עם שמות גדולים עם ניסיון לייצר כמה שיותר באז במיינסטרים. הם מנסים לדבר עם כמה שיותר שמות הוליוודיים כדי שיראו שהם ברסלמניה וזה ייצר להם באז. אז כן, הגיוני מאוד לתת לאוסטין להפסיד עכשיו לג'וני גארגאנו. ועוד אומרים שהשבועה האינטרנטית לא קיימת..

לא כל דבר שאני אומר צריכים להתווכח איתי בכוח. אני מקווה שזה יקרה ושאתם תהנו מזה ולא תוטרגו מזה שאמרתם שזה לא רעיון טוב.

רוג', אף פעם לא 'הוטרגתי' מאף תגובה שלך, לא צריך לדחוף את הביטוי המבאס הזה בכל תגובה. זה לא כאילו מישהו קורא את הדעות שלך וצורח מהתסכול שכרוך בהתמודדות חסרת הפשרות עם האמת שאתה מוציא. זה לא ככה, אתה פשוט טועה כאן ואני מתקן אותך, כמו שעושים בכל דיון.

א. כפי שאמרתי לסינה ולאוסטין יש מספר קרבות מאוד מצומצם. זה עניין של משאבים. סינה מתמודד מול אוסטין משמע סינה ואוסטין לא מתמודדים מול אנשים אחרים באותו האירוע.

ב. אתה מתאר מצב קיים, אחלה.. אנחנו לא מדברים על מה קורה בפועל. אני צופה במוצר יותר מ15 שנה, אני יודע מה קורה בפועל. אנחנו מדברים על בעיות ועל מה צריך לקרות.

זה כאילו נחזור אחורה בזמן ל2016, כולם יתלוננו על ג'ינדר מאהל, ואתה תגיע ותאמר "ג'ינדר מאהל הוא אלוף הWWE מצטער על הטריגר יא חבורה של מארקים". לא טענת פה טיעון אמיתי, סתם תיארת מצב קיים שצריך להשתנות.

ג'וני גרגאנו מול אוסטין זה סתם לעשות צחוקים ואין לי בעיה עם זה, אבל זה לא באמת ניסיון רציני לטעון משהו נגדי.

אני מכריז על עצמי כמנצח בדיון, בהכנעה עם עזרה מעמרי וניסיון התערבות של רועי כנגדי שכמובן לא צלח.

מצטער על כל הטריגרים, יא מארק של טוני.
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
11-13-2022, 09:20 PM
(11-13-2022, 09:06 PM)SwitchBlade כתב:  רוג', אף פעם לא 'הוטרגתי' מאף תגובה שלך, לא צריך לדחוף את הביטוי המבאס הזה בכל תגובה. זה לא כאילו מישהו קורא את הדעות שלך וצורח מהתסכול שכרוך בהתמודדות חסרת הפשרות עם האמת שאתה מוציא. זה לא ככה, אתה פשוט טועה כאן ואני מתקן אותך, כמו שעושים בכל דיון.

א. כפי שאמרתי לסינה ולאוסטין יש מספר קרבות מאוד מצומצם. זה עניין של משאבים. סינה מתמודד מול אוסטין משמע סינה ואוסטין לא מתמודדים מול אנשים אחרים באותו האירוע.

ב. אתה מתאר מצב קיים, אחלה.. אנחנו לא מדברים על מה קורה בפועל. אני צופה במוצר יותר מ15 שנה, אני יודע מה קורה בפועל. אנחנו מדברים על בעיות ועל מה צריך לקרות.

זה כאילו נחזור אחורה בזמן ל2016, כולם יתלוננו על ג'ינדר מאהל, ואתה תגיע ותאמר "ג'ינדר מאהל הוא אלוף הWWE מצטער על הטריגר יא חבורה של מארקים". לא טענת פה טיעון אמיתי, סתם תיארת מצב קיים שצריך להשתנות.

ג'וני גרגאנו מול אוסטין זה סתם לעשות צחוקים ואין לי בעיה עם זה, אבל זה לא באמת ניסיון רציני לטעון משהו נגדי.

אני מכריז על עצמי כמנצח בדיון, בהכנעה עם עזרה מעמרי וניסיון התערבות של רועי כנגדי שכמובן לא צלח.

מצטער על כל הטריגרים, יא מארק של טוני.

להגיד מה צריך לקרות זה נחמד אבל במציאות אין הרבה סיכוי שזה יקרה. הדבר היחיד שאני יכול לקנות זה קודי-סינה ברסלמניה וקודי יוצא אובר. אני לא רואה אף אחד שיכול לצאת אובר על אוסטין כרגע וזה יהיה אמין בצורה כלשהי. בכל מקרה, אוסטין-סינה בטוח יהיה מה שWWE ידחפו אליו בכל הכוח.
הרסתם.
הכל.
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (5): « הקודם 1 2 3 4 5 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-07-2026, 02:36 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר