11-10-2022, 06:28 PM
- 2022 תהיה ככל הנראה השנה הראשונה מאז הדביוט של ג'ון סינה בWWE שבה לא היה לו קרב, אך נראה שזה צפוי להשתנות ב2023.
לפי WrestleVotes, נכון לעכשיו ג'ון סינה צפוי להיות חלק מרסלמניה 39 בלוס אנג'לס, והתוכנית כרגע היא שהוא יקח חלק בקרב.
למרות שסינה מקורב מאוד לוינס מקמה'ן שפרש מהחברה בחודש אוגוסט, לסינה עדיין יש נאמנות לWWE ויש כבוד הדדי בינו לבין טריפל H. עם זאת, WV ציין שהחזרה של סינה לא בהכרח נובעת אך ורק מתוך נאמנות לחברה וקשורה גם לשאיפות שלו מחוץ לביזנס והרצון שלו להיות "הרוק הבא" והידיעה שהופעה ברסלמניה בLA תעצים אותו מאוד.
- פדיית המזוודה הכושלת של אוסטין ת'אורי בראו עוררה דאגות בקרב המעריצים לגבי המשך הפוש שלו, אך נראה שמאחורי הקלעים יש דווקא המון אופטימיות לגביו ולגבי העתיד שלו.
לפי רינגסייד ניוז, מקור בצוות הקריאטיב אמר להם שהפדיה של ת'אורי ממקמת אותו במרכז תמונת אליפות ארה''ב כחלק מסטוריליין עם סת' רולינס שהופך במהרה לטופ פייס של ראו ובובי לאשלי, שמוצג בתור האדם האחד ברוסטר שיכול לנצח את ברוק לסנר נקי. אותו אדם אמר שהמצב של ת'אורי כרגע הכי טוב שהוא היה מאז הפרישה של וינס בחודש אוגוסט.
- חודש וחצי מהחזרה שלו לWWE, ברון סטרומן שוב בכותרות בגלל אמירות בעייתיות בטוויטר.
כמה שעות אחרי קראון ג'ול והקרב שלו נגד אומוס, סטרומן החליט לצייץ על הקרב ולעקוץ מתאבקים "פליפיים":
Braun Strowman כתב:"לכל השדים, אומוס, אתה מאמין שקיבלנו 47 כוכבים והזכרנו לכל העולם שלאף אחד לא אכפת מכל הפליפי פלופרס האלה. ענקים ומפלצות > פליפי פלופרים. לכו תארזו שקיות בסופרמרקט קרוגר."סטרומן המשיך וטען שהוא הביגמן הכי טוב שאיי פעם היה בעסק:
Braun Strowman כתב:"אני הולך לישון בטיסה. רק הרשו לי להזכיר לכם שאני הביגמן הכי טוב שאיי פעם היה ואיי פעם יהיה!!!!! אם אתם מגיבים לי אתם מוכיחים את הנקודה. לילה טוב לכל המעריצים הנאמנים שלי, וכל השאר יכולים ללכת להזדיין. מונסטר אאוט."האמירות של סטרומן גררו תגובות לא אוהדות במיוחד מאנשים בביזנס - כולל מוסטפה עלי, כריס ג'ריקו, ברודי קינג וריקושט.
לפי רינגסייד ניוז, סטרומן כבר התחיל לצבור היט בWWE מאז החזרה שלו, והאמירות האחרונות ממש לא עוזרות לו. נאמר שאנשים בWWE לא בטוחים כמה סטרומן לוקח את הראן הנוכחי שלו בחברה ברצינות ושמאז החזרה יש לו נטיה להגיע למופעים מאוחר, לעזוב מוקדם וכל זה בזמן שהוא מפגין גישה בעייתית ואגו.
- במידה ותהיתם למה MJF ירד מהמסך ממש כמה שבועות לפני פול גיר - הסיבה לכך היא בגלל שהוא לוהק לתפקיד בסרט "The Iron Claw", שיעסוק במשפחת ואן אריק, בכיכובו של זאק אפרון בתפקיד הראשי.
לפי האינסיידר, MJF יגלם את "הואן אריק המזוייף", לאנס ואן אריק. לאנס היה מתאבק שלא היה קשור בכלל למשפחת ואן אריק, אך הוצג בתור בן משפחה נוסף, החלטה שלא הייתה פופולרית בכלל בקרב הקהל של WCCW.
- לפי האינסיידר, שיימוס צפוי לחזור לדרכים עם WWE בסוף השבוע הקרוב ומתוכנן לקחת חלק בתוכנית של סמאקדאון ביום שישי, לאחר שהחמיץ שלושה שבועות בעקבות החתונה שלו.
- במהדורה האחרונה של דיינמייט, שריה הכריזה רשמית שהיא כשירה לחזור לזירה ותיקח חלק בקרב נגד בריט בייקר בפול גיר.
בראיון לפודקאסט של רנה פאקט, שריה פירטה על התהליך שהוביל לחזרה שלה:
Saraya כתב:"כשנכנסתי לארגון, לא ידעתי מה בדיוק יהיה הדיל, ידעתי רק שאני הולכת להיות חלק ממשהו ושאנחנו הולכים לבנות משהו מיוחד. אבל כשהגעתי לשם, יצאתי החוצה וקיבלתי תגובה מצויינת... אי אפשר לשים שם מתאבק ולומר לו שהוא לא יכול לעשות דברים. השלמתי עם זה שלא יכלתי להתאבק יותר וזה היה בסדר, אבל לפני כמה שנים עשיתי בדיקות רנטגן והן נראו טוב, אבל לא עשיתי MRI מלא. חששתי לעשות MRI, חשבתי 'אוקיי, זה נראה טוב, אולי בעוד כמה שנים זה ישתפר יותר, אבל אני לא צריכה למהר עם זה'. אדג' היה בחוץ 9 שנים, לסטון קולד היה את הקרב נגד קווין אואנס אבל הוא לא לקח המון באמפים. חשבתי לעצמי שאולי אני אוכל לעשות קרב כמו סטון קולד. זה היה בראש שלי, כי זה לא קרב שדרש כל כך הרבה באמפים, הסיפור שהם סיפרו היה פשוט פנטסטי. חשבתי שאולי אוכל לעשות משהו כזה וזרקתי את הרעיון לטוני, והוא אמר 'כשסטינג הגיע עשינו קרבות זוגות, אז אולי נוכל לעשות כמה קרבות זוגות'. אמרתי 'אם אני חוזרת, אני רוצה שזה יהיה קרב יחידים'. דיברתי עם הרופאים ואמרו לי 'את יכולה לעשות את זה, אבל אנחנו לא מאשרים לך לקחת באמפ'. יש תפיסה מוטעית באינטרנט שדיברתי עם איזה 25 רופאים ואז ד''ר סמפסון קבע שאני כשירה. הוא לא אישר לי שום דבר. כשיצאתי החוצה עם בריט ועשינו את הקטע שלנו, לא ביקשתי אישור מהרופא. הוא היה בסדר עם זה, הוא רק אמר 'בבקשה אל תקחי באמפ, את עדיין לא מוכנה לקחת באמפים'. הוא אמר לי 'אם את רוצה שיהיה לך קרב, אנחנו צריכים לוודא שאת כשירה לגמרי. זה אומר בדיקות MRI, סריקות CT, הכל'. אני לא רציתי ללכת לרופא שמקושר לרסלינג, כי יש שם נטיה מסויימת. אני לא רוצה לחזור ולעשות את אותה טעות של להתאבק כל יום ולעשות דברים מסוכנים, אני ממש רוצה להיות מודעת וזהירה יותר עם הצוואר שלי עכשיו. רציתי להכנס לפרטי פרטים בנוגע לאיך שהצוואר שלי נראה, מה אני יכולה לעשות והאם יש סיכון שאהיה משותקת. אז בהאלווין, תאריך מושלם, הלכתי לרופא בקליפורניה. אחד הרופאים הטובים בתחום, עבד עם שחקני NFL, NBA, כל מיני סלבס, שחקניות וכאלה. אם מישהו יידע, זה יהיה הוא שהעבודה שלו תהיה בסכנה אם הוא יגיד למישהו לחזור מוקדם מידי. עשיתי בדיקת רנטגן, הוא אמר 'זה נראה מצויין, אבל אנחנו צריכים לעשות עוד בדיקות ולוודא'. עשיתי סריקת CT וMRI, הוא הצליח לדחוס את הכל לאותו היום. חזרתי אליו תוך שעה בערך והוא ישב שם, עבר על כל הבדיקות ואמר 'את כשירה' ופשוט פרצתי בדמעות. התחלתי לשאול שאלות כמו 'מה לגבי הנוזלים בצוואר שלי?', כי אני זוכרת שראיתי את בדיקות הMRI הקודמות שלי. הוא אמר 'הנוזלים חזרו, האיחוי נראה מושלם, אין שום שברים למעלה או למטה. אין שום בעיות.' שאלתי מה לגבי שיתוק, הוא אמר 'זה נדיר, יש שם ריפוד עכשיו, ואם את מרגישה לא טוב קחי הפסקה, את מכירה את הגוף שלך, אבל אני מאשר לך לחזור לזירה שוב'. אמרתי 'אוקיי, כמה קרבות אני יכולה לעשות?', והוא אמר 'בואי נתחיל לאט. נתחיל מקרב אחד בחודש ונמשיך משם בהדרגה'. בקיצור, האלווין היה התאריך שבו קיבלתי את האישור המלא."שריה חשפה שהאדם הראשון שהיא עדכנה לאחר שגילתה שהיא כשירה הייתה סשה בנקס, שגרמה לפציעה שסיימה את הקריירה של שריה ב2017:
Saraya כתב:"האדם הראשון ששלחתי לו הודעה הייתה מרצדס, סשה בנקס. היא הייתה אחד האנשים הראשונים שדיברתי איתם, כי דברים כאלה יכולים לדפוק אותך מנטלית, לסיים קריירה של מישהו אחר. המון אנשים העמידו אותנו אחת נגד השניה, המעריצים שלה היו תוקפים אותי והמעריצים שלי... טוב, לא כל המעריצים, זה אחוז קטן אבל הם הרועשים ביותר. הם היו מתווכחים, וזה עדיין נמשך. אני מקבלת ציוצים כמו 'אני שמח שסשה בנקס שברה לך את הצוואר', והיא מקבלת ציוצים של 'איך את מעיזה לסיים למישהי את הקריירה, את לא בטוחה'. היא בטוחה, זו הייתה תאונה, זה קורה ברסלינג. אנחנו יודעים למה נכנסנו. אמרתי לה... אני פשוט אקריא את ההודעה. אמרתי לה 'היי אחות, רק רציתי ליידע אותך כי אני יודעת שהדבר הזה היה קשה לך מנטלית, אבל הרופא בדיוק קבע שאני כשירה ואמר שהצוואר שלי הוא 100 אחוז. עוד לא סיפרתי לאף אחד אחר, אבל אני מקווה שזה יגרום לך להרגיש טוב. חזרתי'. היא אמרה 'אני כל כך שמחה', היא הייתה כל כך מאושרת מזה. אמרתי לה 'אני לא רוצה שתרגישי רע יותר'. הייתה לי את התקופה הארוכה בחוץ והאמת היא שזה היה טוב לטווח הארוך, כי היה לי זמן להתמקד בעצמי, להחלים, להשתקם, להיגמל ויכלתי להרחיב אופקים ולעשות דברים אחרים. אני מרגישה שזה נועד לקרות, ועכשיו הצוואר שלי החלים בזמן שיא. עברו 5 שנים וחזרתי, אני מרגישה שזה פאקינג מעורר השראה."
- לפי דייב מלצר, קמרון גריימס מתוכנן כרגע לעלות לרוסטר הראשי בתום הפיוד הנוכחי שלו נגד ג'ו גייסי בNXT.
גריימס הופיע בראו לפני שבועיים והיה מעורב בסגמנט מאחורי הקלעים עם הOC בו הוא גייס את לוק גאלוס וקארל אנדרסון בתור שותפים לקרב שלשות. כרגע לא ידוע מה בדיוק התוכניות של טריפל H לגריימס ברוסטר הראשי ולאיזה בראנד הוא יהיה משוייך.
- לאחר שניקי קרוס זרקה את חגורת אליפות 24/7 לכיוון הפח בראו השבוע, WWE העבירו את האליפות לדף אליפויות העבר באתר הרשמי שלהם.
האליפות מסיימת את תפקידה כשניקי קרוס הייתה האלופה האחרונה, רג'י הוא המתאבק בעל הריין הארוך ביותר (112 יום) וR טרוט' הוא המתאבק עם מספר הזכיות הגדול ביותר (54).
- לפי WrestleVotes, בניגוד לוינס מקמה'ן וצורת החשיבה שלו בנושא - לטריפל H יש כבר עכשיו תוכנית בנוגע לאדם שיסיים את ריין האליפות של רומן ריינס. WV ציין שבתקופתו של וינס מקמה'ן, סיום הריין של רומן היה נושא שלא עלה ולא הייתה תוכנית ברורה לאדם ספציפי שיסיים אותו. עם זאת, כרגע נראה מאוד לא סביר שריין האליפות יגיע לסיומו בתקופה הקרובה - לפחות לא לפני רסלמניה.
- בהמשך לדיווח של דייב מלצר על החזרה של טורניר מלך ומלכת הזירה כPPV בפני עצמו בשנה הבאה, WrestleVotes גם מדווח שיש סיכוי טוב שנראה את הKOTR חוזר כאירוע בפני עצמו ב2023, כאשר הרעיון של טריפל H הוא להחזיר את האירוע לפורמט שלו משנות ה80 - כך שכל קרבות הטורניר יתקיימו באותו הערב, בלי קרבות מוקדמים שמתרחשים בTV.
לפי דייב מלצר, מה שוודאי כרגע זה שטריפל H מעוניין לצמצם משמעותית את מספר אירועי הגימיק בלוח השנה של WWE, כלומר אירועים כמו HIAC וTLC ככל הנראה יהיו אלה שיירדו ויוחלפו באירועים אחרים.
- לקראת החזרה של האליט למסך בAEW, היאנג באקס רשמו בשבוע שעבר טריידמארק על המונח "The Wayward Sons".
הרפרנס הוא ככל הנראה לשיר "Сarry on Wayward Son" של להקת קנזס. הבאקס דיברו בעבר על הרצון שלהם להשתמש בשיר בכניסה שלהם.
- רשימת האייג'נטס לקרבות בראו השבוע:
הניו דיי ומאט רידל נגד הבלאדליין - ג'יימי נובל
סדריק אלכסנדר נגד בארון קורבין - אדם פירס
אליאס נגד אוטיס - שון דיווארי
שלטון בנג'מין נגד אוסטין ת'אורי - קני דייקסטרא
ג'וני גרגאנו נגד המיז - פיטי וויליאמס
דנה ברוק נגד ניקי קרוס - מולי הולי
ג'ייסון ג'ורדן היה האייג'נט הכי עסוק בראו השבוע והפיק כל סגמנט שסת' רולינס היה מעורב בו - כולל הברול של הOC וJD, האתגר הפתוח והברול עם לאשלי והקרב נגד אוסטין ת'אורי.
- לפי דייב מלצר, FTR מתוכננים נכון לעכשיו לעבוד בWK 17 בטוקיו דום ב4 בינואר ולהגן על אליפות הזוגות שלהם באירוע.
מלצר ציין בנוסף שקרב של וויל אוספריי נגד ג'ון מוקסלי בטוקיו דום היה רעיון שעלה, אבל כרגע הוא עדיין לא סגור סופית. בנוסף לכך, היאנג באקס היו מתוכננים למופע לפני ההשעיה של האליט, אך כרגע הסטטוס שלהם לא ברור.
- כפי שאתם כנראה זוכרים, לקראת הרויאל ראמבל השנה היו שמועות שWWE מתכוונים "לפתוח את הדלת האסורה" ולאפשר לנכנס שחתום בארגון אחר לקחת חלק בקרב. בקרב הרויאל ראמבל של הנשים השתתפה מיקי ג'יימס, שהייתה באותו זמן אלופת הנוקאאוטס באימפקט רסלינג, ואפילו נכנסה עם שיר הכניסה והגיר שלה מאימפקט. בראמבל של הגברים לעומת זאת, לא השתתף בסוף אף מתאבק מבחוץ.
לפי WrestleVotes, האפשרות לשלב מתאבק AEW בקרב הרויאל ראמבל מעולם לא הייתה על השולחן, אבל האופציה של נכנס נוסף מאימפקט בקרב הרויאל ראמבל של הגברים כן הייתה משהו שדובר עליו. נאמר שבפני וינס מקמה'ן הוצגה רשימה של 4-5 מתאבקים פוטנציאליים, הוא לא אהב אף אחד מהם ושם הנושא ירד מהפרק. מכיוון שוינס לא היה מעודכן במיוחד ברסלינג מחוץ לWWE, סביר מאוד להניח שהוא לא זיהה בכלל חלק מהמתאבקים ברשימה או את כולם.
- בראיון לSports Guys Talking Wrestling, דאסטין רודס חשף שהוא מאמין שהוא יוכל לחזור לזירה מפציעת הברך שלו בעוד כשבועיים. דאסטין חשף בנוסף שכרגע נותרה לו פחות משנה בדיל הנוכחי שלו בAEW.
- בפוסט באינסטגרם שהוסר מאז, ניק אלדיס הכריז לעוקבים שלו על הכוונה שלו לעזוב את הNWA. אלדיס הסביר שהוא לא מרוצה בNWA כרגע בגלל בעיות בינו לבין הבעלים, בילי קורגן, ומרגיש שהמוצר של הארגון נהיה "מביך" ושהוא לא רוצה להיות מקושר אליו.
לפי האינסיידר, לא מדובר בוורק ואלדיס באמת מתוסכל ממצבו בארגון. החוזה הנוכחי שלו צפוי להגיע לסיומו בחודש ינואר.
מאז ההכרזה של אלדיס, הNWA הכריזו שאלוף העולם לשעבר מושעה עד להודעה חדשה והוסר מהPPV שלהם ביום שבת, שבו הוא היה אמור לקחת חלק בקרב נגד אודינסון.
שון רוס סאפ מדווח שהוא שוחח עם אלדיס, שהסביר לו שאחת הסיבות להחלטתו לעזוב היא תחושת זלזול של בילי קורגן באישתו, מיקי ג'יימס, לפני ואחרי האירוע "אמפאוור" של NWA שהיא לקחה חלק גדול בהפקתו.
בראיון עם באסטד אופן, בילי קורגן הגיב על הנושא והסביר יותר על המחלוקות בינו לבין אלדיס:
Billy Corgan כתב:"תשאלו את עצמכם למה בשבוע של PPV, טאלנט שעוזב את החברה מחליט לתקוף אותי ואת המוצר. 55 יום לפני שהוא בחוץ ויכול לעשות מה שהוא רוצה. למה הוא חייב לקבור את חדר ההלבשה ולקבור את המוצר? איך אני בתור מנהיג החברה, מאפשר לטאלנט מפתח, הטאלנט הכי בולט בחברה עד הרגע שהוא פתח את הפה שלו ואמר שהוא עוזב, לתקוף את החברה? אני לא יכול לאפשר למישהו כזה להופיע, כי איזה מסר זה שולח לחדר ההלבשה? יש המון אנשים בחדר ההלבשה שלא מרוצים מזה, הם צריכים לעשות את העבודה שלהם. למה הפוקוס הוא לא על מאט קרדונה, טיירוס, טרבור מורדוך, קמיל, קיילין קינג או צ'לסי גרין? הפוקוס הוא על ניק אלדיס שהוא כבר לא חלק מהאירוע. זאת לא טינה, זו פשוט שאלה של 'למה הוא עושה את זה?'. אני לא יודע מה הוא מנסה לעשות, אבל הוא מוכן להקריב אותי ואת הNWA בשביל להוכיח משהו, או להתחיל משהו או לצאת מהחוזה מוקדם... זה לא קול. אני רוצה להזכיר לכולם: כל מה שהוא אמר, אני שמעתי את הדברים האלה במשך שנים. אלה לא ביקורות חדשות. הוא ואני נאבקנו על המוצר במשך שנים, והוא עזר לי לעשות את המוצר טוב יותר עם חלק מהמריבות האלה. זאת לא איזו תגובה רגישה."
-לפי שון רוס סאפ, הNWA ייצרו לאחרונה חגורת אליפות עולם חדשה, עם רצועה בגודל שיכול להתאים לטיירוס. הדבר יכול להיות סימן לכך שNWA מתכננים להכתיר את הפאנקזאורוס לשעבר בתור אלוף העולם החדש שלהם ביום שבת הקרוב.
- בעזיבה פחות מרירה מNWA, טארין טרל הכריזה באינסטגרם שלה שהיא סיימה בארגון, ובכך מסיימת גם את קריירת הרסלינג שלה:
Taryn Terrell כתב:"לאורך הקריירה שלי, לרוב לא יכלתי לבשר את החדשות של עצמי. בכל חברה, זה תמיד הגיע לציבור לפני שהייתי מוכנה לומר משהו. בכל אופן, אני הגעתי להחלטה שהגיע הזמן לתלות את המגפיים שלי... לנצח. זה מתוק ומר, NWA נתנו לי הזדמנות נפלאה להיות מנג'רית. הבעיה היא שאני לא מסוגלת להיות לצד הזירה ולהיות מאושרת. אני אוהבת את הזירה. להיות בין החבלים ולהתחבר לאנשים בקהל זה מה שמניע אותי. אין שום דבר דומה לזה. לכן ביקשתי עוד. הם נתנו לי עוד והיו לי קרבות מאוד מהנים שבהם היה לי חופש יצירתי מוחלט. יכלתי לספר סיפורים בדרך שאני ראיתי אותם. אני אסירת תודה לבילי קורגן שנתן לי מקום ליצור ולחיות רגעים בזירה. ידעתי שאני מוכנה לסיים, אבל ידעתי שאני גם רוצה לחוות שוב את החוויה של קרב. בילי נתן לי את זה, אבל האמת היא שהגיע הזמן להיפרד. אני אוהבת בידור ומתכוונת להמשיך בתחום בדרך של כפילת פעלולים. אני מודה לבילי על שנה וחצי מהנות ומאחלת לו ולNWA כל טוב. אני מודה לפאט קני, סיימון דיימונד האחד והיחיד, שהזכיר לי כל הזמן להאמין בעצמי. לכל הבנות שהתחברתי אליהן, אני אוהבת את כולכן ואמשיך לעודד אתכן."עם הפרישה שלה, טרל מסיימת קריירת רסלינג של 15 שנה. היא חתמה לראשונה בWWE בשנת 2007 וערכה את הדביוט שלה ב2008 בתור טיפאני, האסיסטנטית של טדי לונג. השיא של טרל ברסלינג היה הראן שלה באימפקט ב2012-2016, שם היא שברה בזמנו את שיא הריין הארוך ביותר כאלופת הנוקאאוטס ולקחה חלק ביריבות גדולה נגד גייל קים.
- לפי שון רוס סאפ, ליידי פרוסט קיבלה בשבוע שעבר את השחרור שלה מאימפקט רסלינג, כמעט 3 חודשים מאז שביקשה להשתחרר מהחוזה שלה בחודש אוגוסט. במקור לאימפקט לא הייתה כוונה לשחרר את פרוסט מהחוזה שלה שהיה אמור להמשך לעוד שנתיים. לאחר הדחיה מצד אימפקט, פרוסט לקחה את בקשת השחרור שלה ישירות למנכ''ל אנת'ם, לאונרד אספר, והייתה בתקשורת איתו לאורך הדרך.
פרוסט התחילה בשבוע שעבר לעבוד בCMLL, ולפי שון רוס סאפ הארגון היה מאוד מרוצה ממנה ונראה שהיא תמשיך כעת את דרכה במקסיקו.

![[Image: finn-balor.gif]](https://media.tenor.com/5tkYZ03S7LIAAAAM/finn-balor.gif)
![[Image: IMG-20260403-103903.jpg]](https://i.postimg.cc/3xWc50J3/IMG-20260403-103903.jpg)

![[Image: giphy.gif]](https://media2.giphy.com/media/10JhviFuU2gWD6/giphy.gif)
![[Image: giphy.gif]](https://media3.giphy.com/media/hvq8ONQhQ1XLq/giphy.gif)
![[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]](https://i.ibb.co/ZRYq1PFW/Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-impromptu-showdown-Smack-Down-1.gif)