Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 126 127 128 129 130

תוצאות | Impact Wrestling Hard To Kill 2021

עמודים (2): « הקודם 1 2
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | Impact Wrestling Hard To Kill 2021
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
הצטרף בתאריך: Jan 2021
01-17-2021, 11:35 PM
(01-17-2021, 09:09 PM)Elite Rainmaker כתב:   תנו לי את הוגאן וסטילז נגד דיאמנטה ואיבליס עכשיו. 

https://twitter.com/IMPACTWRESTLING/status/1350880568318291976

יופי, יופי...
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב

•
חפש
הגב
King Kenny מנותק
God of Wrestling
תגובות: 241
אשכולות: 4
Likes Given: 0
01-18-2021, 03:20 PM

G O D 
[Image: giphy.gif]
Unlike Jinder Mahal, He is actually over in India. Unlike Brock Lesnar, He is undefeated in MMA and is a real Canadian. Unlike Randy Orton, He enjoys being a professional wrestler. Unlike John Cena, He is visible. Unlike Becky Lynch, He is a man. Unlike Kazuchika Okada, He is the best wrestler in the world. Unlike Jay White, He was the top guy in NJPW's vision. Unlike Bill Goldberg, He can wrestle. Unlike Impact Wrestling, He draws. Unlike Benjamin Netanyahu, He changed the world. Unlike Ric Flair, he is the best wrestler to ever wrestle in NORTH CAROLINA. His Dome match with Okada was better than Ospreay's.  He is a Wrestling Observer Hall of Famer at age 37, is a Match of The Year Factory, a Best Bout Machine, a 7 Star Wrestler. a GOD of Wrestling 
King Kenny Omega 
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,867
אשכולות: 59
Likes Given: 4,496
01-18-2021, 03:50 PM
מגיע עם חולצה של בולט קלאב, אומגה-סוויצ'בלייד 3 קרוב מתמיד. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,426
אשכולות: 20
Likes Given: 337
01-18-2021, 05:33 PM
הרבה זמן לא היה ביג פייט פיל באימפקט והמיין איוונט סיפק את זה.

תמיד אהבתי את DECAY, אביס מאוד חסר אבל הם יכולים לייצר בידור בדרכם המשונה, קיילב קונלי אנדרייטד מאוד, מזכיר לי קצת את אדי אדוארדס.
אני לא מבין למה טניל דאשווד היא תמיד מנסה להיות ההילית. היא לא כל כך טובה בזה. יש לי הרבה יותר פוטנציאל כפייסית.

אוהב מאוד את VBD החדשים. ג'ו דורינג מפלצת. דינר עוד צריך להוכיח את עצמו. יאנג היל מעולה. יש פוטנציאל בסטוריליין הזה.
קאזין ג'ייק מהרגע שהגיע לאימפקט היה מאוד מרשים. לא מבין למה לא דוחפים אותו יותר. הייתי רוצה לראות אותו משתתף במשהו סטייל BFG SERIES שהיה פעם ושיגיע למקום מכובד עם איזה ניצחון אחד גדול על מישהו מבוסס יותר כמו איזה מוס או אדי אדוארדס.

הוגאן וסטילז זה לגמרי הבחירה הנכונה, מגיע להן, עבדו קשה מאוד, בעיקר הוגאן כדי להגיע למעמד הזה. מוכשרות מאוד, צעירות ועם המון פוטנציאל. האבוק הייתה מפלצת בקרב. יש לה עוד כמה ריצות עם אליפות הנוקאאוטס בקנה אני בטוח.

לא אתנגד גם לסטוריליין שיאחד בסוף בין ג'וש אלכסנדר לג'ייק כטאג טים. שניהם פשוט מעולים ולדעתי יש שם פוטנציאל. אני אשמח מאוד לראות ריצת סינגלס של כל אחד מהם כמובן אבל באקלים הנוכחי של אימפקט אני חושש שהם ידחקו קצת לפינה (בעיקר אלכסנדר) וחבל לי מאוד אם זה יקרה.

מאט קארדונה זה תוספת מעולה לאימפקט. כל סטאר פאוור שהוא לא בעייתי זה בדיוק מה שהם צריכים. חבל לי מאוד על כל הסיפור שהיה עם אוסטין אריס, הוא יכל לקחת חלק מאוד מגניב בכל הAEW-אימפקט שיט. הוא במשבצת של סוואן היה פשוט מעולה לי.

הסטוריליין של מאניק-TJP לדעתי הוא בעיקר "הסתלבטות" של TJP על ראג'ו. אני לא חושב שגם ברמת הקייפייב הוא נלקח ברצינות. חבל לי שעושים אותו אבל היי, TJP - ראג'ו - ביי היה מעולה ושלושתם וורקרים טופ לבל. TJP מעל שניהם, הוא וורלד קלאס בעיניי. ביי התפתח וצמח ורואים שעוד לא מיצה את כל הפוטנציאל העצום שלו. יכול להיות הכוכב הגדול של אימפקט לשנים הבאות יחד עם אייס אוסטין. לראג'ו יש תקרה נמוכה יותר משניהם אבל הוא עובד קשה ומשתפר משבוע לשבוע והוא מתאבק שיכול לקבל כל משבצת ולהצליח בה לדעתי. שמח מאוד שאימפקט לקחו את ההימור עליו ונתנו לו את הריצה עם החגורה. זו לא תהיה הריצה האחרונה שלו איתה.

פוראזו כוכבת. וואו. איך WWE לא עשו איתה כלום ושום דבר? היא לגמרי וורלד קלאס בזירה ובדמות והיא יכולה להיות הגייל קים הבאה של אימפקט. מצער שלא נזכה לראות פוראזו - טסה בשום שלב באימפקט. 

אית'ן פייג' - אני מבין למה הוא כעס על אימפקט. חבל באמת שעשו את זה. זה כמובן לא היה נורא, היה לזה ערך בידורי ולא אגיד שסבלתי אבל זה גרע מהPPV לטעמי והשאיר טעם רע בפה לאית'ן פייג' מאימפקט רסלינג ולדעתי זה LOSE-LOSE. הייתי הרבה יותר נהנה לראות פייג' - אלכסנדר בPPV ושאלכסנדר יצא אובר עליו. 

קאליהן - אדוארדס, ברוטאלי כמצופה, מעולה כמצופה. כמו שסלאביק אמר, תנו לי אדוארדס - אומגה 45 דק' לפחות. קרב השנה מובטח לכולם. על הדרך תזרקו לי גם קאליהן - מוקסלי באיזה סטיפולציה מטומטמת, כולנו נרוויח. 
חייב להודות שאני מרגיש בחסרונו של מייקל אלגין, כל השיט האישי שלו היה נשמע בזמנו שהוא לא נורא כמו שאר המקרים ששמענו עליהם, מעניין אם הוא עוד יופיע שוב באימפקט. אלגין - אומגה גם יכול להיות קרב מעולה מעולה. 

המיין איוונט - מוס מוס ושוב פעם מוס. מי שלא חושב שמוס הוא וורלד קלאס יכול לנשק לי את התחת. סוחב על הגב שלו את כל הסטוריליין הזה ובעיניי הוא הסטוריליין הכי טוב באימפקט כרגע.
למי שלא יודע - מוס החזיר את אליפות TNA במשקל כבד מהמתים וקבע שהוא האלוף אחרי שניצח קרב משולש עם מייקל אלגין והרננדז על החגורה. מאז הוא "הגן" עליה מספר פעמים מול יריבים מהעבר של TNA והוא מסתובב וקורא לעצמו האלוף האמיתי של אימפקט (ההנהלה לכאורה לא מכירה בו כאלוף מן הסתם). הוא החליט לסמן את אליפות אימפקט כדי לקחת אותה עכשיו כמובן, הוא דרש קרב אליפות מריץ' סוואן אבל לא קיבל. חברו הטוב של סוואן עוד מהדיביוט שלו באימפקט, ווילי מאק היה בפיוד עם מוס, בטרנינג פוינט היה להם קרב שבו מאק ניצח בDQ אחרי שמוס המשיך להרביץ לו עם מרפקים אחרי ספירת השופט. לאחר מכן מאק אתגר את מוס לקרב I QUIT, הקרב היה ברוטאלי עם ספוטים רציניים מאוד, סוף הקרב הגיע ומוס נועל את הראש של מאק סביב כיסא, הוא עומד לדרוך על הכיסא עד שאלוף העולם של אימפקט, חברו הטוב של ווילי, ריץ' סוואן יוצא ומתחנן שמוס יפסיק, הוא אומר שהוא יתן למוס קרב אליפות, מוס פשוט עונה "Thank you, I Quit" והולך משם. 
עכשיו הגענו לHTK, בוקר האירוע (או לילה לפני?) שלי מודיע שהוא מחוץ לקרב בגלל סיבות אישיות (בחיים האמיתיים לפי מה שהבנתי, אין קשר לקייפייב) ומוס נכנס במקומו, לכאורה הבן אדם שסוואן הכי לא יכול לסמוך עליו והיריב הבא שלו אבל מוס מבטיח שבזמן שהקרב מתקיים, מוס הוא השותף המושלם והוא ימות בזירה אם צריך, והוא הוכיח את זה בקרב, נתן את ההופעה הטובה ביותר בכל הקרב ויצא מגה-כוכב. בראיון לאחר הPPV סוואן התראיין ואמר שהוא לא מחבב את מוס אבל הוא יתן לו קרדיט, הוא נתן את הכל והוא מכבד אותו. מוס מתפרץ לראיון כדי לתקוף את סוואן ולהבהיר לו שהוא קיים את ההבטחה שלו ועכשיו הוא בא לקחת לו את החגורה.

אני חושב שיש אנשים שיסתייגו מהקטע שמוס פרש מהקרב בג'נסיס אבל אני מאוד אהבתי את זה, שום דבר לא אישי שם, הוא רוצה את החגורה, יעשה הכל להגיע אליה.

סך הכל אחלה PPV, הסטוריליינים התקדמו יפה מאוד, חבל לי שאייס אוסטין לא קיבל במה גדולה יותר אבל לא אתנגד לתוכנית שלו מול מאט קרדונה, מאוד חבל לי שמאדמן פולטון נדחק לשוליים, הוא מעולה וצריך לקדם גם אותו. 

השדרנים היו קפיצת מדרגה משמעותית בשביל אימפקט, גם הרעש המזויף של הקהל שיפר את האווירה, הם עוד לא איפה שהוא צריכים להיות מבחינת אווירה אבל תשוו את זה לתוכנית האחרונה של אימפקט וזה עולם אחר. 

בראיונות, קאליס וד'אמור תמיד אומרים שוב ושוב את אותה המנטרה, הם לא חושבים על החודש הקרוב, על החצי השנה הקרובה או אפילו על השנה הקרובה. הם מסתכלים על העתיד והם יודעים שכדי להשיג את מה שהם רוצים הם צריכים לעשות צעד צעד לאט לאט והם חושבים על איך אימפקט רסלינג תיראה עוד 10-15 שנה. אני מעריך את זה מאוד, זה ההפך המוחלט מההנהלה הקודמת ולאימפקט היה חוסר מזל לא קטן בשנים האחרונות. כל הסטאר פאוור שבעולם היה בWWE, החלק הקטן שלא - היה בROH-NJPW. לא היה להם למי לפנות כמעט. אז הם פנו לאנשים הבעייתיים שאף אחד לא רוצה לעבוד איתם. אוסטין אריס, אלברטו אל פטרון, טסה בלנצ'רד וניסו להשיג מהם את כל מה שאפשר. 
הם נתנו גם המון במה למתאבקים צעירים עם פוטנציאל שלא קיבלו אותה במקום אחר - הראסקלז, קילר קרוס, בראיין קייג', LAX החדשים.
הם חוו כל כך הרבה עזיבות בשנים האחרונות - כל מי שציינתי קודם, תוסיפו את הלוצ'ה ברוס, ג'וני אימפקט, לאשלי, טרבור לי, סקרלט, אלי. והם עדיין רק הולכים ומשתפרים. ריספקט לאימפקט.

[Image: HQ-Tkaob-MAARJCN.png]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב

•
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,881
אשכולות: 9
Likes Given: 3,947
01-18-2021, 06:10 PM
(01-18-2021, 05:33 PM)Inevitable כתב:  אלגין - אומגה גם יכול להיות קרב מעולה מעולה. 

מעניין איפה ראיתי את הקרב הזה פעם.

הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): « הקודם 1 2

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-12-2026, 09:04 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר