Wrestling-IL
תוצאות | Impact Wrestling Hard To Kill 2021 - גרסה מובנת להדפסה

+- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443)
+-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2)
+--- אשכול: תוצאות | Impact Wrestling Hard To Kill 2021 (/showthread.php?tid=30)

עמודים: 1 2

תוצאות | Impact Wrestling Hard To Kill 2021 - lidoradir - 01-17-2021

[Image: 1500x500]

רוזמרי וקרייזי סטיב ניצחו את טניל דאשווד וקיילב.

אריק יאנג, דינר וג'ו דורינג ניצחו את ריינו, טומי דרימד והבן דוד ג'ייק.

קיירה הוגאן וטשה סטילז ניצחו את האבוק וניוואה וזכו באליפות הזוגות לנשים.

מאט קארדונה ניצח את אייס אוסטין בפסילה, פולטון תקף את קארדונה, אחר כך קארדונה תקף אותם והעיף אותם מהזירה.

מאניק ניצח את כריס ביי ורוהיט ראג'ו ושמר על אליפות ה-X דיוייז'ן.

דיאונה פוראזו ניצחה את טאיה ואלקרי בהכנעה ושמרה על אליפות הנוקאוטס.

הקראטה מאן 'רצח' את איתן פייג'.

אדי אדוארדס ניצח את סמי קליהאן.

אלוף AEW קני אומגה ואלופי הזוגות של אימפקט רסלינג הגוד בראדרס ניצחו את אלוף אימפקט רסלינג ריץ' סוואן, מוס וכריס סייבן, קני אומגה הצמיד לניצחון את ריץ' סוואן אחרי OWA.
[Image: 5555.jpg]

RE: תוצאות | Impact Wrestling Hard To Kill 2021 - King Kenny - 01-17-2021

מומלץ לצפייה:
משולש X דוויז'ן
קליהאן-אדוורדס
מיין אבנט

חוץ מאומגה, מוס היה הMVP של המיין אבנט ואיך לידור אוהב להגיד, השתיק את כל הכבשים. היה תענוג לראות את אלוהי ההיאבקות בזירה עם סייבן, מוס וסוואן ועם כל אחד מהם הוא ייצר קסמים כמובן. קרב פשוט נהדר, יהיה קשה לאימפקט להתעלות עליו השנה בקרב שלא יכלול את אומגה.

RE: תוצאות | Impact Wrestling Hard To Kill 2021 - lidoradir - 01-17-2021

זה היה... משעמם.
כמו מופע במתנס בנתניה.

אני עוקב אחרי מוס כל כך הרבה שנים והוא עדיין ירוק בזירה.
ריץ' סוואן בדיחה, ראבק.. הבנאדם כל כך התרגש עד כדי כך שקני אומגה הרים את אליפות AEW מולו, הוא ניסה להרים את אליפות אימפקט והיא החליקה לו מהידיים, מביך.
הקרב המרכזי עצמו נחמד ולא יותר, תראו רק אותו ותמחקו את האירוע הזה כמה שיותר מהר.

ואיך שכחתי - מאי גאד איטס מאט קארדונה !

[Image: 1.gif]
אלוף המתנסים מרגיש מאוים ולא מצליח להרים את האליפות שלו מול קני אומגה.

מוס לא רואה את לאשלי בזירה, וזה אפילו לא קרוב. 

RE: תוצאות | Impact Wrestling Hard To Kill 2021 - SwitchBlade - 01-17-2021

נראה היום את המשולש ואולי X דיוויז'ן.
חייב להודות שלפני הצפייה - הרגע של סוואן עם האליפות הוא הכי TNA שיש. 

(01-17-2021, 06:17 PM)lidoradir כתב:  [Image: 1.gif]
אלוף המתנסים מרגיש מאוים ולא מצליח להרים את האליפות שלו מול קני אומגה.

[Image: giphy.gif]

אלוף ימי החופש מתרגש מהזמר הטוב בעולם ושוכח איך יוצאים מהזירה

RE: תוצאות | Impact Wrestling Hard To Kill 2021 - SwitchBlade - 01-17-2021

(01-17-2021, 06:37 PM)King Kenny כתב:  [Image: giphy.gif]

אלו הגיפים בהם אני ממש משתדל לנתק את ההקשר המוכר ולדמיין לעצמי שלסנר הוא גרופי של אליאס שהרגע רואה אותו מופיע In the flash בפעם הראשונה ורץ לחבק אותו. 

(01-17-2021, 06:41 PM)SwitchBlade כתב:  
(01-17-2021, 06:37 PM)King Kenny כתב:  [Image: giphy.gif]

אלו הגיפים בהם אני ממש משתדל לנתק את ההקשר המוכר ולדמיין לעצמי שלסנר הוא גרופי של אליאס שהרגע רואה אותו מופיע In the flash בפעם הראשונה ורץ לחבק אותו. 

גם "כשנמאס לך מההוא שכל הזמן מנגן בגיטרה בנמל ת"א" הולך. 

קישור בודד למיין אבנט, מוגש כשירות לציבור:
Chris Sabin, Moose & 里奇斯旺 vs. 好兄弟 & 肯尼奥梅加 - Impact Wrestling Hard To Kill 2021_哔哩哔哩 (゜-゜)つロ 干杯~-bilibili

RE: תוצאות | Impact Wrestling Hard To Kill 2021 - KillSwitch - 01-17-2021

דעות:
נתחיל מזה שהקומנטרי היה שיפור גדול מג'וש מת'יוז ומדיסון ריין. לסטרייקר יש עליות וירידות, אבל אהבתי אותו כאן. מדילו לא ידעתי למה לצפות, אבל הוא עשה עבודה טובה. האירוע זרם הרבה יותר טוב בזכותם.

פרי שואו - מיירס נגד אלכסנדר היה אחלה קרב. שום דבר מיוחד, אבל הם ניצלו את הזמן שלהם. מוזר לי שאית'ן פייג' טכנית סיים בחברה כבר לפני 3 חודשים, והוא עדיין מקבל ספוטלייט גדול יותר מג'וש אלכסנדר בPPV, אבל אלכסנדר מוכשר והוא יהיה בסדר. 

אינטרג'נדר - גם טניל דאשווד וגם רוזמארי הן שתי מתאבקות שהיו מעולות לפני כמה שנים, הרבה פחות טובות היום. אני כן מחבב את השילוב של טניל וקיילב. זה היה קרב בסדר, יותר בידור מאשר רסלינג. 

קרב שלשות - דרימר וריינו הם מתאבקים שפשוט מיציתי, לא נהנה לראות אותם יותר, למזלנו הארבעה האחרים היו טובים. הפיצול של הדינרס מעולה לשניהם. ג'ייק ספציפית היה הכוכב של הקרב הזה ויש לו פוטנציאל גדול בהמשך. ג'ו דוארינג נראה כמו מפלצת. הוא תוספת טובה לרוסטר לדעתי, לא אחת שציפיתי לראות.

אליפות זוגות נוקאאוטס - אחלה קרב. הטאג הנכון ניצח. אני אוהב את קיירה הוגאן וטאשה סטילז מעולה וסופר כריזמטית במעט שראיתי ממנה. תנו לי את הוגאן וסטילז נגד דיאמנטה ואיבליס עכשיו. חייב לציין לטובה גם את האבוק שהייתה מצויינת כאן.

קרדונה-אייס - קודם כל, קרדונה נראה עצום בזירה הקטנה יותר של אימפקט ובהשוואה לאייס אוסטין. הוא היה קצת סלופי במעט שראינו ממנו, אבל אני מניח שאפשר לייחס את זה לחלודה כי הוא לא מתאבק קבוע לאחרונה. תמיד הייתי תומך שלו והוא מרגיש הרבה יותר שייך באימפקט מאשר AEW, מקווה שהוא כאן כדי להישאר. מה שאני אשמח לא לראות זה אותו עובד עם מיירס. זה בלתי נמנע, אבל אני מעדיף לחכות עם זה.
אני לא מבין למה אייס אוסטין לא בתמונת אליפות העולם כרגע ומתעסק בכלל בX דיוויז'ן. הוא מרגיש כמה רמות מעל, וזה בא ממישהו שחשב שאימפקט דוחפים אותו חזק מידי ומהר מידי כשהוא נכנס לחברה.

אליפות הX דיוויז'ן - הסטוריליין שבו הם מעמידים פנים שמאניק הוא לא TJP מטומטם ומעיק (יש להם אותם קעקועים FFS). זה הרגיש קצת כאילו מישהו ראה את הירומו-דספראדו וניסה לשחזר את הספוט של הורדת המסיכה עם פרקינס, אבל... זה לא זה.
המזל הוא ששלושתם מתאבקים מעולים. כריס ביי מעולה וצמח כמה וכמה רמות בשנה האחרונה, פרקינס יכול להיות אידיוט אבל אי אפשר לקחת ממנו את העובדה שהוא מתאבק מדהים וראג'ו אנדרייטד ומסוג המתאבקים שיכולים להיות הדבק שמחזיק קרב עם העבודה הקשה שלו.
אם זה היה תלוי בי, כריס ביי היה יוצא אלוף מכאן. אני חושב שהוא צריך להיות המתאבק שבונים סביבו את המחלקה עד הרגע שיש ספוט פנוי בשבילו במאין אבנט. האנגל של פרקינס וראג'ו לא צריך את האליפות.

אליפות הנוקאאוטס - דיאונה פוראזו פנטסטית, כנראה המתאבקת שאני הכי נהנה ממנה כיום בכל בראנד. תמיד מעולה בזירה, תמיד מרגישה כמו כוכבת. אני מניח שטאיה קרובה לסיום (מתאר לעצמי שהיא עדיין תעבוד בהקלטות היום ומחר, אין סיבה שלא). לאבד אותה יכולה להיות עוד מכה לא קטנה למחלקת הנשים של אימפקט אחרי שהם איבדו את טסה, קיילי ריי ומדיסון ריין, אבל יש נשים באינדיז ונשים ברוסטר שהם יכולים להעלות לרמה הבאה.

פייג' נגד עצמו - זה היה משעשע בשביל מה שזה היה. לא חושב שמישהו ציפה ליותר מזה. פייג' בחור יצירתי וטאלנט מעניין, לא יודע לאן הוא יכול ללכת מכאן באמת. הוא לא כ''כ מתאים לנוף של AEW או NXT לדעתי. הוא נכס טוב לכל רוסטר, מתאבק שיכול לעשות הכל - הוא יכול להיות ליצן, יכול להיות היל רציני, יכול לעבוד ביחידים ובזוגות, יכול לחתוך פרומו. על הנייר הוא מאוד מתאים לWWE, אבל חשבתי אותו דבר על EC3. 

בארבד ווייר - קרב מצויין, לא מפתיע. אדי אדוארדס לדעתי הוא המתאבק הכי טוב ברוסטר של אימפקט. סופר אנדרייטד. אין לו קרב רע. קליהאן תמיד מעולה בקרבות הארדקור. הסטוריליין בניהם היה מעולה כבר המון זמן וזה היה עוד פרק טוב. 
אני לא יודע איך מגיעים לזה, אבל תנו לי את אדוארדס נגד אומגה. באימפקט, בדיינמייט, בPPV, מצידי בדארק. פשוט... תנו לי. 

מאין אבנט - מעולה, ביג פייט פיל וקרב מצויין. הם ידעו שהספוטלייט עליהם וסיפקו את הסחורה.
מוס היה הכוכב של הקרב. הופעה מכוננת בשבילו. ההייפ שלי צנח משמעותית כשהוא הוכרז בתור המחליף של שלי, אבל הוא יצא החוצה וסתם את הפיות של כולם. זה מוס שאנשים דיברו עליו כטופ גאי בROH, בתקופה שROH העסיקו את לית'ל, קול ואוריילי ועבדו בשיתוף עם NJPW. זה מוס שחשבתי שהוא מתאבק שאימפקט יכולים לבנות סביבו. מאוד אהבתי את הסטוריליין שלו לאורך הערב בנוסף לכך, עשו עבודה מאוד טובה בלבנות עניין לשילוב שלו בקרב שבו אנשים לא רצו לראות אותו.
הגוד בראדרס גם היו מעולים, אומגה היה אומגה ולא התעצל בגלל שהוא על במה קטנה יותר. סוואן אמנם הוצמד בסיום, אבל זה דרש מג'יק קילר וOWA - האלוף עדיין מוגן. 

אירוע מעולה בטוטאל. אימפקט בדרך כלל מתעלים על הציפיות באירועים גדולים, לא שונה כאן. 
הרוסטר של אימפקט מרגיש כרגע כאילו יש להם כמה וכמה אנשים שנמצאים על סף פריצה גדולה - אייס אוסטין, ווילי מאק, מוס, כריס ביי. אני מקווה שהשותפות עם AEW תעזור להם להרים כמה מהם.