Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 ... 28 29 30 31 32 ... 37 הבא »

תוצאות| AEW Dynamite 2.2.22

עמודים (3): « הקודם 1 2 3
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות| AEW Dynamite 2.2.22
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
הצטרף בתאריך: Jan 2021
02-04-2022, 08:34 PM
מוקסלי נגד יוטה היה אחלה קרב, בעיקר בהתחשב בכך שהייתה להם בערך שעה לתכנן אותו אחרי השינוי עם קנדריק. מה שמעניין זה שעכשיו יש ליוטה איזשהי היסטוריה מובנית עם מוקס והוא הראה התקדמות ברורה. מוקס מחץ אותו בפעם הראשונה, אבל במפגש השני יוטה כבר נתן לו פייט. זה מסוג הדברים שהייתי רוצה לשים עליהם עין, כי יוטה הוא בבירור פרוייקט לעתיד. אני מצפה לרגע שהוא ינצח את מוקס בעוד איזה שנתיים.
הפוקוס האמיתי הוא כמובן הפרומו של דניאלסון, שהלך לכיוון מעניין. זה ברור שהם הולכים למוקס-דניאלסון בסופו של דבר, אבל המסלול נהיה הרבה יותר מעניין עכשיו כשהרעיון הזה של הסטייבל עלה לאוויר. גם אם בריאן לא יצליח לגייס את מוקס, זה לגמרי אפשרי שהוא יגייס אנשים אחרים. עצם זה ששמות כמו יוטה, גרסיה ומוריארטי מוזכרים בכלל בסגמנט של מוקסלי ודניאלסון זה משהו שמעלה אותם. זה יכול להיות סטוריליין מאוד מסקרן, וזה כולל את דניאלסון ומוקסלי שזה תמיד מתכון למשהו מעולה.

בראנדי רודס ודן למברט היה סגמנט איום ונורא. צפיתי לייב ושקלתי לסגור את התוכנית וללכת לישון.
למברט יכול להיות מעיק בדרך כלל, אבל כאן הוא נגרר גם לשבירת הקייפייב המעצבנת של קודי ודיבר על היל טרן, והוא גם היה צריך לחלוק את הסגמנט עם בראנדי האיומה והנוראית. בראנדי הוציאה צ'יפ היט מהקהל דקה וחצי לפני שלמברט אמר לה לעשות היל טרן, אז מי ההיל פה?
ומי החכם הגדול שחשב שקרב של בראנדי נגד PVZ זה רעיון טוב? בראנדי גרועה בעצמה ואני אמור לצפות שהיא תוביל את פייג' ואן זאנט בזירה? 
אני יכול לראות מצב שהם ידחפו את קודי ואית'ן פייג' לקרב זוגות מעורב בשביל לתת להם לסחוב את הקרב, אבל זה עדיין לא משהו שאני רוצה לראות. 
היה נחמד לשמוע את השם של ג'וש אלכסנדר מוזכר בדיינמייט. אני יודע שהדיל שלו באימפקט מסתיים בקרוב, אבל אני מקווה שהוא נשאר שם ולא עושה את המעבר הזה עכשיו. הוא בדרך להיות הטופ גאי באימפקט ובAEW אני לגמרי רואה אותו הולך לאיבוד.

מאוד פחדתי שהשילוב של אנדראדה וHFO יהיה רע לאנדראדה ושהם יגררו אותו למטה, אבל בינתיים נראה שזה עושה פעולה הפוכה. זה לא שHFO הם הדבר הכי טוב בתוכנית עכשיו, אבל הנוכחות של אנדראדה מוסיפה. הם יותר מבדרים עכשיו.

פנטה ופאק נגד KOTBT היה אחלה קרב. תוצאה נכונה, הטאג "האמיתי" ניצח. 
פאק נראה כזה באדאסס עם כיסוי העיניים. אכזב אותי שהוא הוריד אותו באמצע. קיוויתי שהוא יהיה פול-און דרדוויל, לפחות לזמן מה. 
אני מקווה שהמיסט לעיניים של פנטה יוביל לשילוב יותר רציני שלו בסטוריליין הזה, כי בינתיים זה פשוט מרגיש שהוא כאן בתור חבר של פאק וזהו. הוא עדיין אובר עם הקהל וזה היה מורגש מאוד כאן והיו לו הופעות טובות בדארק לאחרונה, מגיע לו.

רובי-ניילה היה קרב טוב, נחמד שהן קיבלו זמן ולא הריצו את זה ב5 דקות. הקהל לא היה לגמרי בתוך זה, כי שתיהן דיי חסרות מומנטום כרגע. אני מניח שניילה עושה ג'וב לג'ייד קארגיל בקרוב, זה צריך להיות מעניין לראות את ג'ייד עובדת מול מישהי בגודל שלה.

הסגמנט של האנגמן וארצ'ר היה נחוץ בשביל לבנות לקרב שלהם בשבוע הבא, אבל הייתי יכול בלי דן למברט בפעם השניה בתוכנית אחת. חוץ מזה, אותי הם כבר איבדו ברגע שהם הכריזו שזה טקסס דת'מאץ'. 
אין לי ראש להארדקור בתקופה האחרונה, בטח ובטח כשמדובר באחת הסטיפולציות השנואות עליי.
אני מקווה שבעוד שבועיים פייג' יתחיל את הפיוד שלו לרבולושן ויהיה במרכז התוכנית שוב, כי הוא ממש נדחק הצידה בשבועות האחרונים.

פאנק נגד MJF היה מצויין. זה שאנשים מוצאים על מה להתלונן בקרב הזה רק מראה כמה הסטנדרט שAEW מצופים לעמוד בו גבוה מהסטנדרט של הארגון השני, כי לדעתי פאנק וMJF התעלו על ריינס-רולינס בכל רמה אפשרית. מאסטרפיס של קרב TV.
בלי להמציא את הגלגל מחדש, בלי מונולוגים תוך כדי הקרב כי הם לא יודעים לספר סיפור בלי מילים (מסתכל עליך, רומן). פשוט רסלינג, ורסלינג טוב. פאנק רשמית חזר לעצמו ונתן את ההופעה הכי טובה מאז החזרה שלו. והוא עשה את זה תוך כדי שהוא מוכר יד ורגל. הוא אפילו עשה את הברך לתוך בולדוג שוב, קצת מתוך אילוץ של מכירה, אבל עדיין... מארקאאוט מומנט. גם הפפסי פלאנג', מהלך שלא ציפיתי לראות אף פעם שוב. נראה שזה רצח לו את הברכיים, אז כנראה שהוא יפריש את זה לעוד 17 שנה.
בזמן אמת לא כזה אהבתי את החלק עם החניקה, בעיקר כי זה קרה לא מזמן בMJF-ג'ריקו, אבל התגובה של הקהל כשהקרב התחדש הייתה פשוט שווה את זה. זה שMJF ניצח פעמיים בעצם רק מעצים את זה, כי בדרך כלל סיום כזה נועד "להגן" על ההיל, בכך שהוא יכול לטעון אחרי זה שהפייס גנב לו את הניצחון, להאשים את השופט וכו'. ברגע שהקרב חודש הייתי משוכנע שפאנק מנצח, ואז הוא הפסיד.
האנגמן ניצח את דניאלסון, MJF ניצח את פאנק. אם למישהו היה ספק שזה הקרב שהכל מוביל אליו...
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,277
אשכולות: 119
Likes Given: 1,038
02-04-2022, 09:49 PM
(02-04-2022, 08:34 PM)Rainmaker כתב:  פאנק נגד MJF היה מצויין. זה שאנשים מוצאים על מה להתלונן בקרב הזה רק מראה כמה הסטנדרט שAEW מצופים לעמוד בו גבוה

ממה שראיתי פה אז התלוננו שזה היה קרב ארוך מידי, במיוחד שהם דוחפים איזה 4-6 הפסקות פרסומות באמצע.
הם מגזימים עם ההפסקות פרסומות וזה בשבילי מינוס ומוריד לי מהקרב לרוב. נגיד בווארגיימס של הפינקל נגד הic הלכתי לאיבוד וכבר לא היה לי אכפת מהקרב, קרבות של בראיין נגד אומגה או פייג' היה סבבה בגלל בראיין.

פה ספציפית הציק לי השופט, לא עשה את העבודה שלו בכלל. פאנק- פרידמן בקהל 2 דקות ומעלה והוא שם ליד כאילו זה קרב ספירות בכל מקום...
היו עוד דברים נגיד שהקהל נתן צ'ופ לפרידמן ולא היה לזה התייחסות.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
02-04-2022, 10:02 PM
(02-04-2022, 09:49 PM)Jon_M0xley כתב:  ממה שראיתי פה אז התלוננו שזה היה קרב ארוך מידי, במיוחד שהם דוחפים איזה 4-6 הפסקות פרסומות באמצע.
הם מגזימים עם ההפסקות פרסומות וזה בשבילי מינוס ומוריד לי מהקרב לרוב. נגיד בווארגיימס של הפינקל נגד הic הלכתי לאיבוד וכבר לא היה לי אכפת מהקרב, קרבות של בראיין נגד אומגה או פייג' היה סבבה בגלל בראיין.

פה ספציפית הציק לי השופט, לא עשה את העבודה שלו בכלל. פאנק- פרידמן בקהל 2 דקות ומעלה והוא שם ליד כאילו זה קרב ספירות בכל מקום...
היו עוד דברים נגיד שהקהל נתן צ'ופ לפרידמן ולא היה לזה התייחסות.

בוא נודה בזה, ספירת חוץ זה בגדר המלצה בכל ארגון בנקודה הזאת.
השופט יסיים ספירת חוץ ב10 שניות אם זה הסיום המתוכנן, אם זה לא הסיום המתוכנן הוא ימרח את זה ויסמן להם לחזור לזירה 70 פעם. 

הפרסומות זו ליטרלי בעיה רק למי שצופה לייב, בפיד של TBS.
אם אתה מוריד את התוכנית יום למחרת, זה לא כזה קשה למצוא הורדה לפיד של פייט בלי פרסומות באמצע הקרבות. 

"ארוך מידי" זה סובייקטיבי. אני לא מסכים עם זה.
זה נבנה והוצג כקרב גדול וחשוב וקיבל את הזמן הראוי לקרב גדול וחשוב. זה לא קרב שאתה נותן לו רבע שעה ומתקדם הלאה, במיוחד אם זה הבלואו אוף.
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב

•
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,380
אשכולות: 76
Likes Given: 1,289
02-04-2022, 10:29 PM
(02-04-2022, 10:02 PM)Rainmaker כתב:  בוא נודה בזה, ספירת חוץ זה בגדר המלצה בכל ארגון בנקודה הזאת.
השופט יסיים ספירת חוץ ב10 שניות אם זה הסיום המתוכנן, אם זה לא הסיום המתוכנן הוא ימרח את זה ויסמן להם לחזור לזירה 70 פעם. 

אם אתה מוריד את התוכנית יום למחרת, זה לא כזה קשה למצוא הורדה לפיד של פייט בלי פרסומות באמצע הקרבות. 

זה נבנה והוצג כקרב גדול וחשוב וקיבל את הזמן הראוי לקרב גדול וחשוב. זה לא קרב שאתה נותן לו רבע שעה ומתקדם הלאה, במיוחד אם זה הבלואו אוף.

הספירת חוץ זה ממש ככה, בטח כששני המתאבקים מחוץ לזירה בו זמנית. אני בגדול בעד הגישה היפנית, נותנים למתאבקים חופש לנהל קרב ולחרוג קצת מה״כללים״ עד הרגע שלשופט זה נראה ממש מוגזם. לא חושב שפאנק ו-MJF הגיעו לשם.

הפרסומות גם לא היו אישיו מרכזי כי ראיתי שידור רציף. מה שכן, תמיד כשאני שומע את טוני מכריז שיוצאים לפרסומות אני יודע שבשתי דקות הקרובות הם הולכים להוריד קצב, וזה כן משפיע.

אבל בכל זאת, הקרב כן הרגיש לי ארוך מדי. אני חושב שאם הוא היה 30 דקות במקום 40 זה היה מקפיץ אותו רמה אחת, בלי לפגוע בביג פייט פיל.

אבל כדי לא להתעסק רק בשלילי, אחד הדברים שאהבתי זו הקריסה הפיזית של פאנק לאורך הקרב, שמתחברת לסיפור לפיו פאנק כבר לא טוב כמו שהיה. נכון שהוא החזיק 40 דקות והפסיד למכה של חפץ זר, אבל בשלב הזה בקרב הוא מכר את כל הגוף שלו פחות או יותר, התמוטט כשניסה לבצע את השארפשוטר ולא הצליח אפילו פעם אחת להרים את MJF ל-GTS. וורדלו גם היה מעולה כאן. כבר תקופה שהוא מצליח להעביר רגשות, ניואנסים וקונפליקטים פנימיים רק בעזרת הבעות פנים ובלי להוציא מילה. בשורה התחתונה MJF יוצא מכאן מלך העולם והשבועות הבאים הולכים להיות חגיגה שלמה בשבילו. הוא מרגיש כמו מיין איבנטר, הוא כוכב אמיתי. בשביל פאנק זה מרגיש כמו הסיום של פרק 1 בראן. עכשיו נראה איך הוא מתמודד עם זה שירח הדבש נגמר והנפילה החלה.
[Image: Untitled.png]
הגב
The following 1 user Likes RoeeHardy's post:
  • KillSwitch
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,277
אשכולות: 119
Likes Given: 1,038
02-05-2022, 12:24 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 02-05-2022, 12:25 PM על ידי Jon_M0xley.)
(02-04-2022, 10:29 PM)RoeeHardy כתב:  בשביל פאנק זה מרגיש כמו הסיום של פרק 1 בראן. עכשיו נראה איך הוא מתמודד עם זה שירח הדבש נגמר והנפילה החלה.

קצת הייתי רוצה שאם מוקס יסרב לבראיין, פאנק יכנס במקומו לסטוריליין הזה.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב
The following 1 user Likes Jon_M0xley's post:
  • Bam Bam Bigelow
חפש
הגב
NovemberMan מנותק
ECW 97 < ECW 07
תגובות: 1,082
אשכולות: 3
Likes Given: 384
הצטרף בתאריך: Mar 2021
02-07-2022, 03:05 PM
(02-04-2022, 10:02 PM)Rainmaker כתב:  בוא נודה בזה, ספירת חוץ זה בגדר המלצה בכל ארגון בנקודה הזאת.

מסכים מאוד לגבי הקרב.

אבל!
לגבי הפרסומות, מצטער, זה פשוט נורא לראות את זה.
מבחינתי זה לא שונה מספוילרים קטנים להמשך הקרב.

מי שרואה היאבקות שנים על גבי שנים כמו רוב הפורום כבר יודע פלוס מינוס איך מרגיש ונראה מבנה של קרב, אבל זה כבר נהיה שבלוני ברמה שאני יודע מתי יוצאים לפרסומות חצי דקה לפני ואני יודע מתי הפסקת הפרסומות נגמרת (רואה את הגרסה שלא רואים פרסומות אבל כן משדרים את מה שקורה במהלכן).
יש שיין בהתחלה, הפייס יוצא אובר, ההיל עושה מהלך מלוכלך שנותן לו את היתרון - פרסומות.
ההיל שולט במשך כמה דקות - עדיין פרסומות.
מתחיל להרגיש מעיק? מרגיש שההפסקה נגמרת ובאותו רגע בדיוק הפייס מתחיל להתאושש אבל פולס קאמבק - ההיל עוצר אותו.
מכניסים את הקהל להייפ, קאמבק של הפייס, כמה מהלכים הלוך-חזור ואם הקרב ארוך מספיק - עוד פעם אותה הרוטינה.

זה משעמם, זה בנאלי, וגם כשאני רואה את הגרסה בלי הפרסומות זה פשוט בונה לי ״שגרה״ ושבלונה למבנה הקרב.
אני תמיד צוחק על ה-WWE ועל כמה שהם מקובעים (בכללי, אבל במיוחד בנושא הזה) אבל AEW נותנים להם פייט בנושא.
זו הסיבה שקרבות PPV תמיד יבואו לי בטוב יותר מקרבות TV בדינמייט או ראמפייג׳, לא משנה כמה הם מוצלחים.
הם חייבים למצוא דרך לעשות את זה בצורה שאולי לא תהיה שונה בתכלית (כי בסוף יש סכמה ללכת אחריה) אבל שכן תכניס גיוון ולא תהיה צפויה כמו עכשיו.
[Image: 302849536bd66911704649f0a372db6cbd4cd280.gif]
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
02-07-2022, 03:49 PM
(02-07-2022, 03:05 PM)NovemberMan כתב:  מסכים מאוד לגבי הקרב.

אבל!
לגבי הפרסומות, מצטער, זה פשוט נורא לראות את זה.
מבחינתי זה לא שונה מספוילרים קטנים להמשך הקרב.

מי שרואה היאבקות שנים על גבי שנים כמו רוב הפורום כבר יודע פלוס מינוס איך מרגיש ונראה מבנה של קרב, אבל זה כבר נהיה שבלוני ברמה שאני יודע מתי יוצאים לפרסומות חצי דקה לפני ואני יודע מתי הפסקת הפרסומות נגמרת (רואה את הגרסה שלא רואים פרסומות אבל כן משדרים את מה שקורה במהלכן).
יש שיין בהתחלה, הפייס יוצא אובר, ההיל עושה מהלך מלוכלך שנותן לו את היתרון - פרסומות.
ההיל שולט במשך כמה דקות - עדיין פרסומות.
מתחיל להרגיש מעיק? מרגיש שההפסקה נגמרת ובאותו רגע בדיוק הפייס מתחיל להתאושש אבל פולס קאמבק - ההיל עוצר אותו.
מכניסים את הקהל להייפ, קאמבק של הפייס, כמה מהלכים הלוך-חזור ואם הקרב ארוך מספיק - עוד פעם אותה הרוטינה.

זה משעמם, זה בנאלי, וגם כשאני רואה את הגרסה בלי הפרסומות זה פשוט בונה לי ״שגרה״ ושבלונה למבנה הקרב.
אני תמיד צוחק על ה-WWE ועל כמה שהם מקובעים (בכללי, אבל במיוחד בנושא הזה) אבל AEW נותנים להם פייט בנושא.
זו הסיבה שקרבות PPV תמיד יבואו לי בטוב יותר מקרבות TV בדינמייט או ראמפייג׳, לא משנה כמה הם מוצלחים.
הם חייבים למצוא דרך לעשות את זה בצורה שאולי לא תהיה שונה בתכלית (כי בסוף יש סכמה ללכת אחריה) אבל שכן תכניס גיוון ולא תהיה צפויה כמו עכשיו.

הפתרון היחיד שיש הוא פשוט לא להריץ פרסומות תוך כדי קרבות. 
הייתה תקופה מוזרה שWWE עשו את זה, כשבמשך חודש היו בערך 30 קרבות 2/3 הכרעות, ואז הם ירדו מזה.
אם לא עושים שינוי קיצוני ומוזר כזה, זה דורש פחות פרסומות או הפסקות ארוכות יותר. שתי האופציות לא אידיאליות, כי פחות פרסומות זה בהכרח אומר פחות כסף, והפסקות ארוכות הולכות להבריח צופים.
יש גם את הפתרון של וינס רוסו (שתמיד התנגד לפרסומות תוך כדי קרבות), וזה פשוט קרבות קצרים יותר, אבל זו הקרבה בעייתית.

זו פשוט הקללה של קרבות TV שחייבים לחיות איתה, וזה מה שתמיד יבדיל קרב TV מקרב PPV.
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&amp;name=900x900]

הגב

•
חפש
הגב
NovemberMan מנותק
ECW 97 < ECW 07
תגובות: 1,082
אשכולות: 3
Likes Given: 384
הצטרף בתאריך: Mar 2021
02-08-2022, 05:07 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 02-08-2022, 05:08 PM על ידי NovemberMan.)
(02-07-2022, 03:49 PM)Rainmaker כתב:  הפתרון היחיד שיש הוא פשוט לא להריץ פרסומות תוך כדי קרבות. 
הייתה תקופה מוזרה שWWE עשו את זה, כשבמשך חודש היו בערך 30 קרבות 2/3 הכרעות, ואז הם ירדו מזה.
אם לא עושים שינוי קיצוני ומוזר כזה, זה דורש פחות פרסומות או הפסקות ארוכות יותר. שתי האופציות לא אידיאליות, כי פחות פרסומות זה בהכרח אומר פחות כסף, והפסקות ארוכות הולכות להבריח צופים.
יש גם את הפתרון של וינס רוסו (שתמיד התנגד לפרסומות תוך כדי קרבות), וזה פשוט קרבות קצרים יותר, אבל זו הקרבה בעייתית.

זו פשוט הקללה של קרבות TV שחייבים לחיות איתה, וזה מה שתמיד יבדיל קרב TV מקרב PPV.
כן ולא, גם אם יש פרסומות אפשר להתחשב בזה ולבנות את הקרב או לפחות את החלק הראשוני שבו קצת שונה.
זה אמנם משהו קטן אבל צופים ותיקים שמים לב לדברים כאלה ואם זה משהו שלא ישימו עליו זה סתם עוד מינוס למוצר.
פשוט צריכים להגדיל ראש בנושא הזה ולא לזרוק זין, זה שינוי נורא מינורי שיתרום המון.
אני באמת לא רואה את הבעייתיות בלהתחיל קרב ולצאת לפרסומות כשהפייס עדיין בשיא ואז כשחוזרים מהפרסומות מראים תקציר של איך שההיל השתלט עליו ולתת לחלק האחרון של ההיט להיות מעניין (במקום הדלוק כמו עכשיו) וככה 2-3 דקות עד שהפייס חוזר עם קאמבק.
[Image: 302849536bd66911704649f0a372db6cbd4cd280.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (3): « הקודם 1 2 3

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-07-2026, 10:07 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר