Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 ... 28 29 30 31 32 ... 37 הבא »

תוצאות| AEW Dynamite 2.2.22

עמודים (3): 1 2 3 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות| AEW Dynamite 2.2.22
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
הצטרף בתאריך: Jan 2021
02-03-2022, 05:01 AM
[Image: FKfasMxXMAELet3?format=jpg&name=large]

קרב 1:
ג'ון מוקסלי נגד ווילר יוטה (ע' אורנג' קאסדי ודנהאוזן)
מנצח: 
ג'ון מוקסלי אחרי פארדיים שיפט.
אחרי הקרב, בריאן דניאלסון נכנס לזירה עם מוקס. דניאלסון שואל את הקהל אם הם רוצים לראות אותם נלחמים, הקהל מריע. דניאלסון אומר שהוא רצה להלחם נגד מוקסלי במשך המון זמן, הוא רצה לבחון את מוקסלי כי הוא ראה אותו כאלוף AEW ולדעתו הוא היה האלוף הטוב ביותר. דניאלסון אומר שאם הייתה לו תמיכה, מוקסלי עדיין היה אלוף AEW. בריאן חושב שהוא ומוקס לא צריכים להלחם אחד נגד השני, הם צריכים להלחם ביחד. דניאלסון אומר שאין סיבה שקאובוי מילניאל יהיה אלוף AEW, אין סיבה שמישהו שלבוש כמו דינוזאור יהיה אלוף זוגות, אין סיבה שמישהו שהתרומה שלו לחברה היא ולוג יהיה אלוף TNT. דניאלסון אומר שהוא ומוקס יכולים לשלוט בAEW ביחד ולהשיג מה שהם רוצים. דניאלסון תוהה מה יקרה אם הם יקחו מישהו כמו ווילר יוטה, דניאל גרסיה או לי מוריארטי מתחת לכנף שלהם ומאמנים אותם. 
דניאלסון אומר שגם אם האנשים לא אוהבים אותו, הם מסכימים עם מה שהוא אומר. הוא לא רוצה שמוקס יתן לו תשובה מייד, אבל רוצה שיחשוב על זה ועל המורשת שהוא רוצה להשאיר.

מראים פרומו לקרב של CM פאנק נגד MJF.

בראנדי רודס יוצאת החוצה לפרומו. היא מתבלבלת בעיר ומקבלת היט מהקהל. 
דן למברט יוצא החוצה ואומר שבראנדי אולי קיבלה תוכנית ריאליטי, אבל היא צריכה ריאליטי צ'ק. למברט אומר שבראנדי יכולה להאמין שקודי הרוויח את הספוט שלו, שהתפקיד של בראנדי בAEW אמיתי ושהמבטא שהיא עושה לא מזוייף כמו החזה שלה. למברט אומר שהוא מרגיש כמו אדם טוב כשהוא עומד ליידה.
בראנדי זורקת לאית'ן פייג' שהסיבה היחידה שהם החתימו אותו היא בשביל להשיג את ג'וש אלכסנדר. בראנדי אומרת שהיא לא מבינה את הביף בינה לבין למברט ועוברת על ההישגים של אמריקן טופ טים בMMA. בראנדי אומרת שלא הכל הולך טוב בשביל למברט לאחרונה לאחר שהלוחם הכי טוב שלו הפסיד לג'ייק פול והעזיבה של אמנדה נונז, אז אולי כדאי שהוא יעביר פחות זמן בAEW ויותר זמן עם ATT.
למברט אומר שכל המשפחה של בראנדי צריכה לעשות היל טרן, כי הפייס טרן היחיד שאנשים יקנו זה מהעבודה הקודמת שלה - שהייתה עם פרצוף למטה. 
בראנדי סוטרת ללמברט. למברט אומר שהוא היה רוצה לסטור לבראנדי בפרצוף, אבל יש לו עוד דברים שהוא רוצה להשיג בAEW לפני שיבוטל, אז יש לו משהו אחר בשבילה.
פייג' ואן זאנט יוצאת החוצה ותוקפת את בראנדי. השתיים נכנסות לברול שמופרד ע''י מתאבקות מהרוסטר.

מאחורי הקלעים, מאט הארדי אומר לפרייבט פארטי שהוא מאוכזב מההופעה שלהם בראמפייג'. הארדי פונה לסמי גווארה ואומר שהוא יודע שיש לו אתגר פתוח ביום שישי, ומי שיקח את האתגר יהיה אייזיה קאסדי.
אנדראדה נכנס לתמונה והוא גם מאוכזב מפרייבט פארטי. אייזיה מבטיח שהוא יפצה אותו על הכישלון כשהוא יקח את האליפות מסמי גווארה.
מאט שואל את אנדראדה למה דארבי אלן עדיין לא הצטרף אליהם. אנדראדה חושב שדארבי רוצה עוד כסף. מאט נותן שיחת מוטיבציה לאייזיה קאסדי.

קרב 2:
פאק ופנטה אל זירו מיידו (ע' אלכס אברהנטז) נגד Kings of the Black Throne
מנצחים:
KOTBT אחרי דנטס אינפרנו, לאחר שבלאק יורק מיסט על פנטה.

אדם קול חותך פרומו מאחורי הקלעים. קול אומר שהוא עדיין בלתי מנוצח בAEW והרקורד שלו משקף אותו, והניצחון של קאסדי היה צירוף מקרים. קול מתלונן שהוא לא מקבל את הכבוד שמגיע לו בAEW, כי הוא אחד המתאבקים הטובים בעולם. קול מבטיח שכולם יראו צד חדש שלו מעכשיו. קול מבטיח שביום שישי בראמפייג' הוא יביס את איוול אונו, יכאיב לו ויפגע בו ואז כולם יבינו בדיוק מה הוא רוצה.

קרב 3:
רובי סוהו נגד ניילה רוז (ע' ויקי גאררו)
מנצחת: 
ניילה רוז אחרי ביסט בומב.

מאחורי הקלעים, גאן קלאב אומרים לצלם לעקוב אחריהם כשהם תופסים את ג'אנגל בוי, מתגרים בו מעט ואז תוקפים אותו. גאן קלאב זורקים את ג'אנגל בוי מהאולם לשלג בחוץ. כריסטיאן קייג' ולוצ'זאורוס מגיעים ומבריחים אותם.

טוני שובאני מציג את אלוף AEW, האנגמן פייג'.
דן למברט וג'ייק רוברטס יוצאים החוצה. למברט אומר שהוא חשב שפייג' ישאר בקליבלנד בשבוע שעבר. פייג' משתיק את למברט. רוברטס אומר שהוא שמע שפייג' מתנהג שונה לאחרונה, כאילו יש לו חלומות רעים או שהוא מפחד. 
לאנס ארצ'ר יוצא החוצה ונכנס לברול עם האנגמן. פייג' מצליח להתגבר על ארצ'ר ואז תופס את דן למברט, מה שמאפשר לארצ'ר להשתלט עליו ולהוריד אותו עם צ'וקסלאם על המדרגות. ארצ'ר מקנח עם בלאקאאוט דרך שולחן. 

כריס ג'ריקו חותך פרומו מאחורי הקלעים. ג'ריקו אומר שמה שסנטנה ואורטיז עשו בשבוע שעבר היה מזלזל ומביך. הוא שואל אם הם עשו את זה בגלל אדי קינגסטון, אחרי שהם בנו את AEW ביחד. ג'ריקו אומר שאין לאף אחד יותר השפעה בAEW ממנו והוא דורש שבשבוע הבא הם יקיימו פגישה מלאה של האינר סירקל בזירה, ומצפה שכולם יהיו נוכחים.

מוכרז לראמפייג':
איוול אונו נגד אדם קול
אליפות FTW - ריקי סטארקס (א') נגד ג'יי לית'ל
ת'אנדר רוסה נגד מרצדס מרטינז
אליפות TNT - סמי גווארה (א') נגד אייזיה קאסדי

מוכרז לשבוע הבא:
אליפות AEW - טקסס דת'מאץ' - האנגמן פייג' (א') נגד לאנס ארצ'ר
אסיפה של האינר סירקל

קרב 4:
CM פאנק נגד MJF

MJF מוכרז בתור מנצח בעצירת שופט לאחר שהוא חונק את פאנק עם חתיכת טייפ, אבל השופט שם לב לזה לאחר מכן ומחדש את הקרב. 
מנצח: MJF. לקראת סוף הקרב, וורדלו יוצא החוצה. הוא נעמד מול פאנק, אבל אז זז הצידה. פאנק מכניס את MJF לזירה, אבל וורדלו מסיח את דעתו של השופט ומעביר לMJF את טבעת היהלום שהוא משתמש בה בשביל לנצח.
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב
The following 1 user Likes KillSwitch's post:
  • KobKob
חפש
הגב
GobbledyGooker מנותק
Rookie
*
תגובות: 63
אשכולות: 0
Likes Given: 48
הצטרף בתאריך: Sep 2021
02-03-2022, 02:45 PM
היה פרק מעולה.

למה קנדריק הוחלף ברגע האחרון?
אחלה סטורי עם מוקס ודניאלסון, יש להם גם חוב לצופים של קרב בינהם.

אחלה טאג של בלאק וקינג, הייתי נותן להם לזכות באליפות הזוגות.

נשים הרצתי, למה רובי מפסידה קרבות חשובים כל הזמן?!

מאיין אוונט היה מעולה 4 וחצי כוכבים. MJF הוכיח פה שהוא בליגה של הגדולים גם מבחינת רסלינג, סיפרו בקרב סיפור יפה, פאנק השתמש בפפסי פלאנג' היה נוסטלגי (השתמש בזה נראלי פעם אחרונה בROH), סיימתי את הפרק מרוצה.
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,748
אשכולות: 9
Likes Given: 3,909
02-03-2022, 02:49 PM
(02-03-2022, 02:45 PM)GobbledyGooker כתב:  למה קנדריק הוחלף ברגע האחרון?

גילו סרטון מלפני כמה שנים שעשה בלאגן, אז TK החליט ברגע האחרון להחליף אותו.

הגב
The following 1 user Likes DarkArts's post:
  • GobbledyGooker
חפש
הגב
KobKob מנותק
Rookie
*
תגובות: 74
אשכולות: 2
Likes Given: 68
הצטרף בתאריך: Jul 2021
02-03-2022, 03:26 PM
אין ספק MJF ההיל הכי טוב שראיתי בשנים האחרונות, הבחור פשוט אדיר בזה.
הגב

•
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,372
אשכולות: 76
Likes Given: 1,288
02-03-2022, 04:23 PM
בגדול, פאנק-MJF היה קרב מעולה.

בקטן, הוא היה ארוך מדי. זה הרגיש כאילו מהפחד שלא ישאר להם מספיק זמן הם לקחו רווח גדול ובסוף נשאר להם מעבר למתוכנן, אז האריכו את הקרב כדי שימלא את העודף. קרבות ארוכים טובים גורמים לי לא להרגיש את האורך שלהם, וכאן באזור ההפסקת פרסומות השלישית כבר התחיל עקצוץ שיש פה נפילת מתח. את כל החצי השני שאחרי הפולס פיניש הייתי מקצץ ל-10 דקות של אקשן עם כל הסיקוונסים המשמעותיים. הקהל היה בטירוף בנקודה הזאת וכבר מוכן מנטלית לסיום, אבל במקום זה הקרב קצת נגרר והוריד הילוך עם עוד עבודה של MJF על היד/רגל של פאנק שכבר ראינו לאורך כל הקרב.

עוד דעות בהמשך.
[Image: Untitled.png]
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,821
אשכולות: 59
Likes Given: 4,466
02-03-2022, 04:56 PM
לא יודע מה דעתי על מג'ף/פאנק.

הייתי יותר מרוצה אם בסוף MJF היה יוצא מהקרב הזה כשכל האולם צורח עליו, 
אבל הקהל היה כל כך עייף מהקרב הכל כך ארוך הזה - שזה פשוט היה כאילו.. כולם היו out of breath. 

MJF/פאנק זה לא מאצ'אפ של 40+ דק', בעיניי. אתה צריך לדעת מה המוצר שלך - יש הבדל בין דניאלסון לבין פאנק, יש הבדל בין MJF לבין האנגמן פייג' או אומגה. אלה אטרקציות שונות וקרב של שעה עם שני מיין איבנטרים לא בהכרח יהיה מוצלח, תלוי במיין איבנטרים שאתה בוחר. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,257
אשכולות: 119
Likes Given: 1,037
02-03-2022, 05:09 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 02-03-2022, 05:10 PM על ידי Jon_M0xley.)
תוכנית טובה
וואלה היה לי יום לא כזה טוב, ואז כשמוקס נכנס על ההתחלה עלה לי חיוך על הפנים.
- מוקס- יוטה: קרב נחמד, יוטה יצא פה טוב. ההייליט היה אחרי הקרב, בראיין מול מוקס. האמת הופתעתי ממה שבראיין אמר כי ציפיתי לקרב, אבל הוא דיבר וטען דבריכם נכונים שאם אני מוקס אני נולך עם בראיין. גרמו לי להתעניין זה, כולם אמרו שגרסיה הוא כמו מיני בראיין אז כשהוא אמר לקחת אותו תחתיו אני מקווה שז יקרה ככה או ככה.

- המזל של בראנדי זה שהיא נראית טוב, מצחיק שדן למברט פה סוג של פייס ואם זה לא איתה אז הוא היל. לא יודע מה לחשוב על העקיצה של בראנדי לאית'ן על ג'וש אלכסנר. למברט הצחיק אותי ואז באה פייג', לא יודע אם אני אראה את הקרב.

- חשבתי אנדרדה יקח את הקרב אליפות כי למי אכפת מההוא מPP. אנדרדה מזעזע באנגלית, בקושי מבינים מה אומר לפעמים.

- אדם קול..... מצד אחד אני ממש מקווה שזה סוג של סטוריליין מכוון שנוח לו, והוא לא מתאמץ ואו מתאמן ומזניח את עצמו. מקווה שהפרומו הזה זה החזרה של אדם קול של NXT לעולם. מעניין ששוב רדרגון לא הופיעו וגם הבאקס.

- לא מאמין שאני אומר את זה אבל אני מקווה שהגאן קלאב ינצחו, לא סובל את הג'רסיק אקספרס חוץ מכריסטיאן כמובן.

- האנגמן פייג' זאת דוגמה לאיך אלוף פייס צריך להיראות ולהתנהג. ניצח את פאקינג אומגה ואז את פאקינג בראיין דניאלסון ועדיין רוצה להוכיח את עצמו. הצחיק אותי המשפט מעל השם שלו. אחלה ברולון עם ארצ'ר, היה צריך לצאת פה אובר פעם אחת והוא חיסל שם את פייג' יפה. עוד תוכנית ועוד ספוט על שולחן, היה עדיף היה מעיף אותו עם בלאקאאוט על המדרגות. אחרי זה ארצ'ר לוקח מיקרופון ומתנשף כדי שכולם ישמעו.... טוב שמילים יצאו בכל ההתנשפויות האלה.

- כריס ג'ריקו גורם לי להתעניין, האם הוא עושה טרן לבד, האם הוא מפרק את הIC, האם הוא מדיח את PNP משם ואם כן איך גאווורה יגיב ולמה זה יגרום. יש לו כבר התנהגות הילית כזאת אם זה במבט או בטון ובצורת דיבור. החזרה של קינגטון קרובה ונראה לי הוא יגיע שבוע הבא או עוד שבועיים.

- המאיין איבנט: באתי במחשבה שפרידמן מנצח ואז בכניסה שלו היה רשום מעל השם שלו "לעולם לא הוצמד או הוכנע בדיינמיט" ואז חשבתי שהוא יפסיד. היה קרב ממש טוב, קצת ארוך מידי והימבה פרסומות לא עזרו. פאנק הרגיש כמו מלך, הוא עמד על האייפרון ואנשים מהשורה הראשונה משתחווים. שמח לראות שטעיתי, פאנק נתן פה קרב של 35+ דק והוא היה נראה מצויין, מכר טוב את הרגל והיד ונראה שחזר לכושר טוב. אהבתי שהוא השתמש בברך בפינה ואז בבולדוג(רציתי לראות את התגובה של סלביק כשהוא יראה את זה). כשפרידמן חנק את פאנק ואז הקרב "נגמר" הייתי קצת בשוק, ואז השופט מרים את היד של פרידמן ובום נופל הטייפ, חחחח התגובה של פרידמן והפרצוף חחחחח ואז הקרב התחיל שוב. שמח לראות שלא סיימו את זה אחרי 2 דק כמו בWWE ונתנו להם עוד איזה 30 דק עם 3 הפסקות פרסומות. אהבתי  שפאנק השתמש בממהלכים של האוייבים שלו כמו בSTF של סינה, פארינג פדגרי מהטום רופ(פעם ראשונה שאני אורה נראה לי), ניסיון לטומבסטון של טייקר, היה חסר רק איזה F5 אבל בסדר. הסוף היה טוב, וורדלו מגיע ונראה מהוסס, פאנק לא מוריד מימנו את העיניים ובזמן הזה וורדלו מביא מאחורי הגב את הטבעת לפאנק(מוזר כי פרידמן נכנס איתה אז לא יודע איך זה הגיע לוורדלו). האמת זה היה נראה שוורדלו עומד לעזוב ולא לעזור לפרידמן אבל אז הוא העסיק את השופט ובום נגמר. ידעתי שפרידמן ינצח עוד משבוע שעבר, ועכשיו זה מעניין מה יקרה עם פרידמן ובמיוחד מה יקרה עם פאנק.

* חיסרון מהקרב: זה היה אמור להיות קרב רגיל אבל זה התנהל בצורה מטומטמת וליצנית. פאנק ופרידמן בברול באוהדים איזה 2 דק והשפוט עומד לידם כאילו זה קרב ספירות בכל מקום, תעמוד בזירה ותספור זה קרב רגיל לא?, פאנק נותן לאוהד לתת לפרידמן צ'ופ והקרב ממשיך כאילו כלום, פתאום אין DQ כשיש התערבות והשופט אפילו לא מזהיר את פאנק או משהו.... זה סתם היה מעצבן וקצת מזלזל אם לומר את האמת. זה היה סוג של קרב אקסטרים במסווה של קרב רגיל.

[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,407
אשכולות: 20
Likes Given: 332
02-03-2022, 05:53 PM
אני נהיה מארק של ווילר יוטה.
[Image: Christian-Cage-I-banged-your-mother.gif]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב

•
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,748
אשכולות: 9
Likes Given: 3,909
02-03-2022, 06:31 PM
(02-03-2022, 05:53 PM)Go2SleepClub כתב:  אני נהיה מארק של ווילר יוטה.

ווילר יוטה באינדיז זה הפוך לגמרי ממה שהוא בAEW, וחבל שמבזבזים טאלנט כזה על בסט פרינדס.

הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,257
אשכולות: 119
Likes Given: 1,037
02-03-2022, 06:42 PM
אגב כריס ג'ריקו הוא המקביל של ריינס בaew.
כל פעם דופק לעצמו כינוי חדש..
1. לה שמפיון
2. דמו גאד
3. פאיין מאייקר
4. המשפיע- בדוק הוא ירוץ עם זה.

שימצא כינוי אחד וישאר איתו במקום לקפוץ מאד לשני.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב
The following 1 user Likes Jon_M0xley's post:
  • SwitchBlade
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (3): 1 2 3 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-01-2026, 10:52 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר