04-16-2026, 08:26 PM
(04-16-2026, 07:39 PM)Nisan5454 כתב: קוליזן משודרת היום?
הופה ניסן איזה פרופיל.
קצת על שאר הדברים בפרק:
ממשיכים במגמת הקאמבקים השבועית הפעם עם קאמיל וניק ווין שיתאבק הלילה. סלביק היה מחמיא הרבה לקאמיל על העבודה שלה בNWA, לי יצא לצפות רק בקרב האחרון שלה שם אז לא באמת מכיר אותה מארגונים אחרים אבל בAEW היא נראתה נורא בראן הראשוני שלה, היום היא כבר הצליחה להציג קצת ניצוצות של מתאבקת אבל אם לא תעבוד חזק גם על הדמות שלה היא תסיים בסופו של דבר רק בתור גרסת לייט של מייגן ביין.
ת'קלה עם עוד פרומו מעולה, היא נולדה להחזיק במיק' וכרגע זה הפה שלה שמצדיק את החגורה על המותניים יותר מעבודת הזירה שלה, הלילה תהיה לה הזדמנות נוספת להוכיח את עצמה בקרב אליפות מול מתאבקת מעולה אחרת - אלכס ווינדסור שלמען האמת אני חושב שאם KB היה ממשיך עם דירוגי הכוח השבועיים שלו היא כבר צריכה להיות ממוקמת מעל ג'יימי הייטר.
אוספריי - אומגה מושלם, אמרתם כבר את כל מה שצריך.
אוספריי - הצ'יסרו היה קרב מעולה וגם MOTN אבל אני לא כל כך אוהב את הרגרסיה של אוספריי חזרה להתעסקות עם משפחת קאליס, מה שימשך גם בשבוע הבא עם מארק דייויס. זה פרק בקריירה שלו שצריך להיות כבר מאחוריו כרגע, מילא האובססיה של קאליס לקני אומגה אבל שישחרר מוויל, לפחות מרינה שפיר נכחה בקהל ועשתה עבודת סקאוטינג טובה עבור מוקסלי שבאה לידי ביטוי בפרומו שלו בהמשך, אהבתי.
נייט - קלאודיו וצ'אמפה - אקסבייר היו שני קרבות טובים מאד, הם גם אחלה יריבים לדארבי אבל כאן גם צריכה להידלק נורת אזהרה. אם דארבי מיועד להיות רק אלוף מעבר אז זה בסדר להאכיל אותו ביריבי פילר כמוהם, רק לשים לב שלא יתחיל להציב אתגר פתוח בתוכניות שבועיות ויוזיל את האליפות הכי יקרה בביזנס. אם דארבי מיועד להיות מיין אבנטר הוא צריך להתמודד מול מיין אבנטרים, לפחות בהתחלה עד שיבסס את מעמדו מספיק כי כרגע שני המאצ'אפים האלה לא בקאליבר לPPV, מלבד מג'ף הוא צריך לקבל כרגע שמות כמו סוורב, אומגה ומוקסלי, אין ברירה.
ג'ריקו מלך העולם, היה מצוין רק חשוב שימשיך סולו ושהדמנד לא יגררו צמד מתאבקים נוספים לפיוד הזה.
אני חייב לקבל מנות גדולות יותר של טקאשיטה - אוקדה, אסור להאט שוב.
מג'ף - אנדראדה לכשיגיע הולך להיות עצום.
![[Image: IMG-20260403-103903.jpg]](https://i.postimg.cc/3xWc50J3/IMG-20260403-103903.jpg)

![[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]](https://i.ibb.co/9mGFFFCT/VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-com-video-to-gif-converter.gif)