Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 2 3 4 5 6 38 הבא »

תוצאות | AEW Dynamite 16/04/26

עמודים (6): « הקודם 1 2 3 4 5 6 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | AEW Dynamite 16/04/26
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,112
אשכולות: 223
Likes Given: 1,418
הצטרף בתאריך: Jan 2021
04-16-2026, 08:26 PM
(04-16-2026, 07:39 PM)Nisan5454 כתב:  קוליזן משודרת היום?

הופה ניסן איזה פרופיל.

קצת על שאר הדברים בפרק:
ממשיכים במגמת הקאמבקים השבועית הפעם עם קאמיל וניק ווין שיתאבק הלילה. סלביק היה מחמיא הרבה לקאמיל על העבודה שלה בNWA, לי יצא לצפות רק בקרב האחרון שלה שם אז לא באמת מכיר אותה מארגונים אחרים אבל בAEW היא נראתה נורא בראן הראשוני שלה, היום היא כבר הצליחה להציג קצת ניצוצות של מתאבקת אבל אם לא תעבוד חזק גם על הדמות שלה היא תסיים בסופו של דבר רק בתור גרסת לייט של מייגן ביין.
ת'קלה עם עוד פרומו מעולה, היא נולדה להחזיק במיק' וכרגע זה הפה שלה שמצדיק את החגורה על המותניים יותר מעבודת הזירה שלה, הלילה תהיה לה הזדמנות נוספת להוכיח את עצמה בקרב אליפות מול מתאבקת מעולה אחרת - אלכס ווינדסור שלמען האמת אני חושב שאם KB היה ממשיך עם דירוגי הכוח השבועיים שלו היא כבר צריכה להיות ממוקמת מעל ג'יימי הייטר.
אוספריי - אומגה מושלם, אמרתם כבר את כל מה שצריך.
אוספריי - הצ'יסרו היה קרב מעולה וגם MOTN אבל אני לא כל כך אוהב את הרגרסיה של אוספריי חזרה להתעסקות עם משפחת קאליס, מה שימשך גם בשבוע הבא עם מארק דייויס. זה פרק בקריירה שלו שצריך להיות כבר מאחוריו כרגע, מילא האובססיה של קאליס לקני אומגה אבל שישחרר מוויל, לפחות מרינה שפיר נכחה בקהל ועשתה עבודת סקאוטינג טובה עבור מוקסלי שבאה לידי ביטוי בפרומו שלו בהמשך, אהבתי.
נייט - קלאודיו וצ'אמפה - אקסבייר היו שני קרבות טובים מאד, הם גם אחלה יריבים לדארבי אבל כאן גם צריכה להידלק נורת אזהרה. אם דארבי מיועד להיות רק אלוף מעבר אז זה בסדר להאכיל אותו ביריבי פילר כמוהם, רק לשים לב שלא יתחיל להציב אתגר פתוח בתוכניות שבועיות ויוזיל את האליפות הכי יקרה בביזנס. אם דארבי מיועד להיות מיין אבנטר הוא צריך להתמודד מול מיין אבנטרים, לפחות בהתחלה עד שיבסס את מעמדו מספיק כי כרגע שני המאצ'אפים האלה לא בקאליבר לPPV, מלבד מג'ף הוא צריך לקבל כרגע שמות כמו סוורב, אומגה ומוקסלי, אין ברירה.
ג'ריקו מלך העולם, היה מצוין רק חשוב שימשיך סולו ושהדמנד לא יגררו צמד מתאבקים נוספים לפיוד הזה.
אני חייב לקבל מנות גדולות יותר של טקאשיטה - אוקדה, אסור להאט שוב.
מג'ף - אנדראדה לכשיגיע הולך להיות עצום.
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב
The following 1 user Likes orgibor's post:
  • Nisan5454
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,384
אשכולות: 8
Likes Given: 11,175
04-16-2026, 09:17 PM
ואוו איזה פתיח. מג׳פ כל כך בטוח בעצמו שאין לו מושג מה קרה בשושלת, מעולה. לקאליס יש בלאגן בתוך המשפחה ומחוצה לה. מג׳פ הוסיף הרבה הייפ לקרב בזכות ההופעה הזאת. דארבי בוכה תפס אותי לא מוכן על גבול הקרינג׳ אבל הבנתי את זה, הוא נסער, הוא צריך את זה, הוא עשה הכל בשביל הארגון הזה. סגמנט מעולה.

איזה סגמנט אמוציונלי של קני ואוספרי, ואוו. זה התחיל כמו העברת לפיד ונגמר בסוס הזקן לא מתפנה מהמגרש. הצלחתם לעכל את תמונת אליפות העולם של הארגון? כי אני עדיין מנסה.

קרב פותח שתפור על גילאם, פליטי נקסט. על פניו זה קרב שתפור על קוליז'ן אבל אני אוהב את זה שמוצאים מקום לקרב מיד קארד בדינמיט. דזמונז הוצג בקרב הזה ממש טוב, הוציא את צ׳אמפה מהכלים - גרם לו להתייחס לקהל למרות שהוא ידוע בקרירות המפוקסת שלו ואפילו להתנהג כמו פחדן. צ׳אמפה חזר בהמשך לאגרסיביות המוכרת שלו ולקח את הקרב בלי בעיה. ההכרזה שלו לאחר מכן הייתה מפתיעה, אני מאמין שהוא תופס את הספוט של פלטצ'ר כרגע בתמונת אליפות העולם.

פרומו וידאו מעולה לקראת הקרב המרכזי. מג׳פ הוא השטן, דארבי מוכן למות בשביל הארגון - השטן יקריב את דארבי וינסה להרוג אותו כדי להישאר אלוף העולם?

פט"ר בסגמנט מעולה, שמרו על הרמה של הפרק. הפריע לי השימוש השגוי של גוליית ואני תוהה מי יהיו הדוד בסופו של דבר.

קלאודיו נשלח להוציא את האלוף הצעיר מיליון דולר וחזר עם עודף ולא באשמתו. רגעי השיא בקרב היו בזכות קלאודיו, נייט עוד צריך להשתפר והוא באמת יכול במהלך הריין הזה עם היריבים הנכונים. קלאודיו יכל לתת יותר פייט בסוף, בדומה להישרדות של נייט. צפיתי ליותר. בזמן המיקרופון שלו נייט הוכיח לכולם שאפשר להיות כריזמטיים גם כשאתה בולע מילים.

ג'ריקו לא יודע מה זה פיודים קצרים, בסדר, צריך להבין את זה ולהחליט אם לדלג או לא. ג'ריקו סוף סוף עשה ג'ריקו על המיקרופון ובידר אותי. אני בפנים. יהיה כואב כשג'ריקו יצמיד או יכניע את ריקושט במפגש השני, השאלה היא מה יקרה במפגש סיום.

טקאשטה עושה אוקדה כל כך מצחיק. איזה חגיגה של יריבות.

בואנה אוספרי לא נח, דניאלסון עיבה את הסיפור משולחן השדרנים וגם הסביר את החשיבות של כל מהלך (יחד עם דון כמובן כשזה נגע להיצ'סרו), נראה שהשיחה עם קני הכניסה באוספרי הרבה מוטיבציה. דון ממשיך לקדם את עלילת המשפחה. היצ'סרו בא להכאיב לאוספרי בדרכים יצירתיות. אוספרי הראה צדדים שאנחנו לא מקבלים בשגרה עקב פציעת הצוואר. מרינה כשגרירת רוכבי המוות באה לצפות באוספרי. קיבלנו כאן המון ערך מוסף יחסית לקרב בתוכנית שבועית ומרגיש שאוספרי הוא איש השעה. כל המשתתפים מילאו כל שנייה בתוכן, שום שנייה מפוספסת, ככה עושים טלוויזיה טובה. הסיפור פה היה שהיצ'סרו מכריח את אוספרי להמשיך ואז משלם על כך בעצמו. הם קיבלו 18 דקות והעניקו לנו הנאה צרופה.

אני כל כך מתרגש מדיוויס-אוספרי.

יצא לי לראות קטע מהפרומו של תקלה למרות שאני לא רואה האבקות נשים כמו שאתם יודעים והיא תותחית.

מוקסלי בפרומו מעולה גם הוא, תודה שאתה שומר על הרצף המעולה מוקסלי. הייפ לקרב עם ניק. הייפ לאוספרי מפתיע את מוקסלי בעתיד ושומר את הקלפים קרוב לחזה.

סטינג! דארבי עם המשחק שלו ממש הכניס אותי לסיפור שהתגלגל הפרק. ואוו, הם אשכרה הלכו על זה. אני עוד לא יודע מה אני חושב על זה. הביצוע היה טוב, הסיפור היה מעולה. מג'פ מפסיד למתאבק שהוא זילזל בו אחרי שהוא ניצח את הטובים ביותר ודארבי עושה את זה עם המהלך הפשוט שמג'פ הביא לשולחן. יאללה, בואו נראה לאן לוקחים את זה מכאן.

לסיכום, פרק מעולה, אווירה גדולה, המון ערך מוסף, קרבות טובים בפרק, קרבות טובים בעתיד, איזה כיף שיש לנו את AEW.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב
The following 3 users Like NoamRR's post:
  • gilam, Nisan5454, orgibor
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 6,284
אשכולות: 12
Likes Given: 1,128
הצטרף בתאריך: Nov 2023
04-16-2026, 09:42 PM
(04-16-2026, 09:17 PM)NaRRative כתב:  יצא לי לראות קטע מהפרומו של תקלה למרות שאני לא רואה האבקות נשים כמו שאתם יודעים והיא תותחית.

מוקסלי בפרומו מעולה גם הוא, תודה שאתה שומר על הרצף המעולה מוקסלי. הייפ לקרב עם ניק. הייפ לאוספרי מפתיע את מוקסלי בעתיד ושומר את הקלפים קרוב לחזה.

סטינג! דארבי עם המשחק שלו ממש הכניס אותי לסיפור שהתגלגל הפרק. ואוו, הם אשכרה הלכו על זה. אני עוד לא יודע מה אני חושב על זה. הביצוע היה טוב, הסיפור היה מעולה. מג'פ מפסיד למתאבק שהוא זילזל בו אחרי שהוא ניצח את הטובים ביותר ודארבי עושה את זה עם המהלך הפשוט שמג'פ הביא לשולחן. יאללה, בואו נראה לאן לוקחים את זה מכאן.

הפסקה על טקלה מכתירה אותך ללידור של AEW, ברכות.

דארבי לא שיחק אחי הוא היה על סף התמוטטות עצבים, רעדו לו הידיים בסגמנט הפתיחה והוא אשכרה בכה.
אני בספק אם הוא ישלים חודש עם התואר זה לא מתאבק בשביל לייצג את AEW והקהל שהיא רוצה לפנות אליו.
MJF צריך להחזיק שנה או יותר רצוף ולהתמקד בסיפורים שחשוב לו לספר והוא חושב שיביאו קהל חדש הוא מעולה בזה.
במקום זה יש מישהו שהכניסה/יציאה שלו זה לזרוק את עצמו על הברזלים כי הוא לא שולט בעצמו.
הגב
The following 1 user Likes gilam's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
04-16-2026, 09:52 PM
תעת (תגובות על תגובות לכל החדשים) -
1.כיף לראות עוד משתמשים שלא מגיבים כאן בדרך כלל.
2.בליסטרה, אני נאלץ לא להסכים איתך. הריין השני של מג׳פ היה משוגע ולא נורמלי. ניצח את השמות הכבדים, גבה מחלקם מחיר (האנגמן לא מאתגר על התואר, קני אלוהים ישמור אומגה איבד את הביטחון שלו), קידם 2 מתאבקים בסקאווש.
3.אלעד יא חולה בראש עשית לנו קני, הבאת הברקה בדמות הקרב המרכזי של אול אין, הטלנו ספקות, הטלת ספקות בעצמך ועכשיו חזרת ובענק.
4.חייב לשתף שאני לא לקחתי את ההתנהגות של דארבי כמסגירה, אני באמת ובתמים חשבתי שהוא מתרגש מהמעמד גם אם הוא יפסיד. איזה כיף להיות תמים ברסלינג.
5.ניסן אני שמח שלא קיבלתי ספויילרים מהתמונת פרופיל שלך. אם החלפת אותה סימן שקרה רגע גדול.
6.הדיון על איך אתם מכינים את האשכולות תוצאות היה unreal טוב יותר מהunreal של הWWE. תודה לכל העוסקים בדבר.
7.גילאםםםםםם! (כמו רודריק סטרונג, הבנת? אהבת?) כיף לראות אותך כאן ומקווה שזה לא יהיה חד פעמי.
8.לגבי היצ'סרו, הסבירו מי הוא, הכריזו שהוא אלוף העולם של CMLL ובמהלך הקרב דניאלסון וקאליס לקחו אותנו יד ביד ועזרו למי שמתקשה בחומר. 18 דקות של יצירת אומנות.
9.לגבי דארבי, זה חלק מהיופי לדעתי. אם אני לא טועה גם הוא וגם מג׳פ מתחת לגיל 30. לדארבי יהיה עוד זמן להתפתח. זה היה חמוד לדעתי אבל זה אומר לך נועם האבא. נועם הרווק הרבה יותר ציני, מתנשא וקוטש.
10.גיבור, אני חושב שהאובססיה של קאליס לבאקס, אומגה ואוספרי תוליד לנו את המהדורה של AITA לשנת 2026.
11.אני חושב שאוספרי יאסוף ניצחונות על אלופי עולם בדרך לאול אין, אל תשכחו מי אלוף העולם ביפן.
הגב
The following 1 user Likes NoamRR's post:
  • KB24
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
04-16-2026, 09:58 PM
(04-16-2026, 09:42 PM)gilam כתב:  הפסקה על טקלה מכתירה אותך ללידור של AEW, ברכות.

???
לא מכיר מישהי שמחזיקה פרומו כמוה מלבד טוני סטורם ובקי לינץ', מה לא אהבת?

נסה אולי להקשיב שוב:

ושוב:

ושוב:

הגב

•
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
04-16-2026, 09:58 PM
(04-16-2026, 03:25 PM)gilam כתב:  לAEW יש מיליון עוקבים לMJF יש מעל חצי מיליון חצי מכמות הארגון שלו זה כמה הוא גדול במושגים של AEW.

לפי אינסטגרם -
AEW - 2.9M
מג׳פ - 503K

חלילה לא מזלזל במג׳פ, תודה שזכינו.
הגב

•
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
04-16-2026, 10:00 PM
(04-16-2026, 09:58 PM)NaRRative כתב:  לפי אינסטגרם -
AEW - 2.9M
מג׳פ - 503K

חלילה לא מזלזל במג׳פ, תודה שזכינו.

התכוונתי לרשת X.
הגב

•
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
04-16-2026, 10:03 PM
(04-16-2026, 10:00 PM)gilam כתב:  התכוונתי לרשת X.

בוא נלחץ יד בצורה הוגנת, זה הבעיה במספרים לא משקרים, מביאים כל פעם נתון אחר בהתאם לדיון.
תלחץ לי את הידדדדד
הגב

•
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
04-16-2026, 10:07 PM
(04-16-2026, 09:58 PM)orgibor כתב:  ???
לא מכיר מישהי שמחזיקה פרומו כמוה מלבד טוני סטורם ובקי לינץ', מה לא אהבת?

נסה אולי להקשיב שוב:

ושוב:

ושוב:

האמצעי אכן טוב וגם הבסיס שלה באמת טוב. הבעיה שאני מוצא אצלה זה החיוכים והצחוק שבורחים
לה לפעמים תוך כדי הפרומו זה מרגיש כרינג' ולא רציני. אם היא תשפר את זה אני יסכים איתך לחלוטין
לדבר היא יודעת.
הגב
The following 1 user Likes gilam's post:
  • orgibor
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
04-16-2026, 10:09 PM
(04-16-2026, 10:07 PM)gilam כתב:  האמצעי אכן טוב וגם הבסיס שלה באמת טוב. הבעיה שאני מוצא אצלה זה החיוכים והצחוק שבורחים
לה לפעמים תוך כדי הפרומו זה מרגיש כרינג' ולא רציני. אם היא תשפר את זה אני יסכים איתך לחלוטין
לדבר היא יודעת.

טוב מקבל אח, אני רואה את זה כחלק מהדמות אבל המרחק בינינו מצטמצם לפחות
הגב
The following 2 users Like orgibor's post:
  • gilam, NoamRR
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (6): « הקודם 1 2 3 4 5 6 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-12-2026, 12:04 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר