Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 2 3 4 5 6 38 הבא »

תוצאות | AEW Dynamite 16/04/26

עמודים (6): 1 2 3 4 5 6 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | AEW Dynamite 16/04/26
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
תגובות: 3,558
אשכולות: 76
Likes Given: 2,521
הצטרף בתאריך: Jan 2021
04-16-2026, 10:49 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 04-16-2026, 10:51 AM על ידי KB24.)
[Image: sddefault.jpg]

סגמנט פתיחה – MJF מגלה שהוא מגן על התואר הלילה! רנה פאקט מחכה ל-MJF שמגיע ומתרברב כרגיל. דון קאליס מגיע לברך אותו על הניצחון ב-Dynasty אבל זורק לו שדארבי ניצח את אנדרדה. רנה פאקט צועקת כדי להשיג את תשומת הלב שלו ומבשרת לו שדארבי החליט לנצל את הניצחון כדי לקבל קרב על התואר – עכשיו! MJF המזועזע מתחיל לאיים בתביעות נגד כולם, מתלונן על הגב וטוען שהוא לא מוכן. דארבי יוצא בנאום עוצמתי על המסע שלו מהאקדמיה של באדי ויין ועד פסגת האוורסט. בראיין דניאלסון קוטע את הויכוח ומכריז בשם טוני חאן: המיין איבנט הלילה הוא דארבי נגד MJF על האליפות. אם מקס לא מופיע – התואר נשלל ממנו.

[Image: HGA2rjabQAAqVUw?format=jpg&name=small]

סגמנט בבאקסטייג' – קני אומגה ווויל אוספריי נפגשים אחרי Dynasty אומגה נמצא בבדיקות רפואיות אחרי ההפסד שלו, פוגש שם את אוספריי שחובש את הפציעות שלו. אומגה נראה שבור ומתנצל, אבל אוספריי מעודד אותו ומזכיר לו איך הוא חזר מההפסד לאוקדה ב-2017. אוספריי אומר לאומגה: "אתה הגיבור שלי". אחרי שאוספריי עוזב, אומגה אומר לעצמו שאולי בכל זאת יש תקווה והוא לא יכול לוותר.

[Image: HGApCuWXoAAOxdq?format=jpg&name=small]

קרב 1 – "Psycho Killer" טומאסו צ'אמפה נגד דזמונד אקסבייר מנצח: צ'אמפה אחרי ה-Project Ciampa וברך עוצמתית לראש. אחרי הקרב צ'אמפה מבהיר שהוא לא מתכוון לחכות יותר – הוא רוצה את אליפות העולם.

וידאו – המשמעות של ה-Headlock Takeover סרטון מיוחד שסוקר את ההיסטוריה בין דארבי ל-MJF, בדגש על הקרב ביניהם ב-Full Gear 2021 שבו MJF ניצח את דארבי באמצעות Headlock Takeover (אחרי שהשתמש בטבעת).

סגמנט זירה – אלופי הזוגות FTR חוגגים דקס הרווד אומר שהאוהדים אוהבים לוזרים בגלל זה הם נגד FTR. סטוקלי האת'וויי מוסיף ש-FTR הם ה"גוליית" של המחלקה ושכל ה"דודים" (כולל קופלנד, כייג' והבאקס) יפלו מולם. הם מסיימים בפוזה למצלמות.

קרב 2 – קרב על אליפות ה-TNT – "הג'ט" קווין נייט (א') נגד קלאודיו קסטניולי מנצח: קווין נייט שומר על התואר בקרב אינטנסיבי.

סגמנט בבאקסטייג' – ג'ריקו חוטף מ-The Demand ג'ריקו מתעמת עם ריקושט (Ricosault). ריקושט קורא ל-Gates of Agony (קאון וליונה) והשלושה מבצעים לינץ' בג'ריקו. ריקושט מקנח ב-Ricosault ומשאיר את ג'ריקו מרוסק.

סגמנט בבאקסטייג' – טאקשיטה מנפנף את קאליס ואוקדה דון קאליס מנסה לברר מה קרה ב-Dynasty. טאקשיטה עונה לאוקדה בציניות: "זה היה בטעות, אופס, סליחה", והולך משם, מה שמשאיר את קאליס לנסות להרגיע אוקדה זועם.

קרב 3 – קרב לא על התואר – וויל אוספריי נגד הציסרו (Hechicero) מנצח: אוספריי עם ה-Hidden Blade. אחרי הקרב, מארק דייויס חוזר ומבצע בגידה כואבת באוספריי כשהוא תוקף אותו מאחור ומבצע עליו את ה-"Close Your Eyes and Count to Three".

סגמנט זירה – ת'קלה נגד אלכס ווינדזור לקראת Collision ת'קלה יוצאת ומתגאה בניצחון על ג'יימי הייטר. אלכס ווינדזור (אלופת NJPW Strong) יוצאת לעמת אותה, מזכירה לה שהיא פוטרה מיפן וקובעת איתה קרב על אליפות העולם למחר ב-Collision.

סגמנט בבאקסטייג' – ג'ון מוקסלי רוצה שניק ויין יפתיע אותו מוקסלי (עם דניאל גרסיה ויוטה) אומר שהוא אוהב הפתעות ומזמין את ניק ויין לנסות להפתיע אותו ב-Collision.

קרב 4 – קרב על אליפות ה-TBS – ווילו נייטינגייל (א') נגד קאמיל מנצחת: ווילו שומרת על התואר למרות פציעה בכתף.

הכרזה ל-Collision היקארו שידה וקריס סטטלנדר ישתפו פעולה שוב מחר בלילה.

סגמנט בבאקסטייג' – סטינג כאן בשביל דארבי! רגע לפני המיין איבנט, סטינג נכנס לחדר של דארבי, נותן לו את ברכת הדרך ויוצא ללוות אותו לזירה.

[Image: HGAtfu5WIAAToo2?format=jpg&name=small]

קרב 5 – המיין איבנט על אליפות העולם של AEW – דארבי אלין נגד MJF (א') מנצח: דארבי אלין! אלוף עולם חדש! אחרי קרב דרמטי עם 4 קופין דרופס, דארבי סוגר את הסיפור עם Headlock Takeover – מחווה לדרך שבה MJF ניצח אותו בעבר. התוכנית מסתיימת כשסטינג וכל הרוסטר חוגגים עם האלוף החדש בזירה.

[Image: HGArC-KXAAAB5Ni?format=jpg&name=small]
[Image: HF_ftpJbsAAzu3g?format=jpg&name=small]
[Image: bnGtV.gif]
הגב
The following 6 users Like KB24's post:
  • DarkArts, gilam, Liorton, Nisan5454, NoamRR, orgibor
חפש
הגב
בליסטרה מנותק
Low-Card
תגובות: 669
אשכולות: 0
Likes Given: 76
04-16-2026, 10:58 AM
בדרך לא דרך, מרגש, דרבי היה צריך כבר לזכות לפני שנתיים , כשהכניע את מוקס שאיבד חודש לפני לפייג' שלא בצדק, זה היה צריך להיות על האליפות.

הריין של MJF לא היה סוחף כמו פעם קודמת והאירוע האחרון היה לא טוב ככה ששינוי היה צריך, ונראה לי הוא חוזר להיות פייס.
השאלה עד כמה דרבי עוד חם, קרבות טובים הוא תמיד יכול לספק.
[Image: avatar_36.jpg?dateline=1761682495]
This is the story of a fighter who's got nothing to lose
Battle tested next opponent he choose
Will be left broken and bruised
Just me and my crew
We battle tested
Coming for everything and you know we’ll wreck it

הגב

•
חפש
הגב
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
04-16-2026, 11:07 AM
(04-16-2026, 10:49 AM)KB24 כתב:  סגמנט בבאקסטייג' – קני אומגה ווויל אוספריי נפגשים אחרי Dynasty אומגה נמצא בבדיקות רפואיות אחרי ההפסד שלו, פוגש שם את אוספריי שחובש את הפציעות שלו. אומגה נראה שבור ומתנצל, אבל אוספריי מעודד אותו ומזכיר לו איך הוא חזר מההפסד לאוקדה ב-2017. אוספריי אומר לאומגה: "אתה הגיבור שלי". אחרי שאוספריי עוזב, אומגה אומר לעצמו שאולי בכל זאת יש תקווה והוא לא יכול לוותר.

[Image: HGApCuWXoAAOxdq?format=jpg&name=small]

עם כל הכבוד לזכייה של דארבי שאכתוב עליה בהמשך זה היה החלק המרכזי בתוכנית מבחינתי
תגידו לי שזה לא בנייה לקרב המרכזי באול אין
הגב
The following 2 users Like KB24's post:
  • NoamRR, orgibor
חפש
הגב
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
04-16-2026, 11:08 AM
אהה גיבור ולך לישון תלמדו אותי מאיפה אתם מביאים את התמונות לתוכניות השבועיות?
מה שיש בטוויטר לא תמיד מספיק טוב
הגב

•
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,881
אשכולות: 9
Likes Given: 3,947
04-16-2026, 11:24 AM
(04-16-2026, 10:49 AM)KB24 כתב:  קרב 5 – המיין איבנט על אליפות העולם של AEW – דארבי אלין נגד MJF (א') מנצח: דארבי אלין! אלוף עולם חדש! אחרי קרב דרמטי עם 4 קופין דרופס, דארבי סוגר את הסיפור עם Headlock Takeover – מחווה לדרך שבה MJF ניצח אותו בעבר. התוכנית מסתיימת כשסטינג וכל הרוסטר חוגגים עם האלוף החדש בזירה.

אתם קולטים שהקרב היה כ2 דקות?

הדיבור הוא על MJF הולך לצלם עוד סרט.

הגב

•
חפש
הגב
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
04-16-2026, 11:39 AM
(04-16-2026, 11:24 AM)DarkArts כתב:  אתם קולטים שהקרב היה כ2 דקות?

הדיבור הוא על MJF הולך לצלם עוד סרט.

תיארתי לעצמי שזה משהו בסגנון הזה או איזה פציעה שתגלתה.
סקוואש שני ש-MJF חוטף השנה
הגב

•
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,112
אשכולות: 223
Likes Given: 1,418
04-16-2026, 11:49 AM
תוכנית ממש מרגשת והמיין אבנט עדיין מותיר טעם חמוץ.
כבר מהראיונות שדארבי סיפק לכלי תקשורת בימים האחרונים אפשר היה להבין שאנחנו ניגשים פה לאירוע אחר. על זה תוסיפו את סגמנט הפתיחה בו דארבי בקולו החנוק כמעט הסגיר איך הפרק יסתיים, את הוידאו פאקאג' המושקע בהמשך וכמובן ההופעה של האייקון סטינג ומקבלים פרק שהוא יותר ספיישל מכל הספיישלים האחרים שאנחנו רגילים לקבל.
ועכשיו לקרב, יש כאן את כל הטאצ'ים היפים הנדרשים לרגע שכזה: הסקורפיון-דת'-דרופ של סטינג, קופין-דרופ מכל אחד מ"ארבעת הפילארס" ואותה הצמדת האדלוק-טייקאובר שהוא הבטיח וקיים ובכך ניצח באותה הדרך בה הפסיד למג'ף במפגש הקודם ביניהם.
ועדיין, זה סקוואש. יכול להבין את הרעיון ליצור שוק ברגע שכזה, את הרעיון להראות שמג'ף כל כך זלזל בדארבי עד שהוא לא ראה את זה מגיע, את הרעיון להציג את דארבי כחומר אחר ובלתי שביר אבל עדיין, זה סקוואש.
סקוואש אף פעם לא יכול להיחשב לקרב טוב וגם אפקט השוק קצת נחלש כי מדובר בסקוואש שני שמג'ף חוטף בחודשיים האחרונים אחרי ברודי קינג ושלישי סך הכל אם לוקחים בחשבון גם את וורדלו. חוץ מזה, גם בפעם הקודמת והיחידה שאליפות העולם החליפה ידיים בדיינמיט זה קרה בסקוואש של מוקסלי על פאנק.
אז קצת מבאס שאחרי כל הבילד-אפ הנפלא הזה זה הקרב שקיבלנו אבל בסך הכל אני אוהב את ההחלטה, אוהב את התעוזה ואוהב את הסיפור, אני בטוח שהקרב החוזר שיקבלו לבטח בDON יכפר על זה באבו אבוהה.
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב
The following 2 users Like orgibor's post:
  • KB24, NoamRR
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,112
אשכולות: 223
Likes Given: 1,418
04-16-2026, 11:52 AM
(04-16-2026, 11:08 AM)KB24 כתב:  אהה גיבור ולך לישון תלמדו אותי מאיפה אתם מביאים את התמונות לתוכניות השבועיות?
מה שיש בטוויטר לא תמיד מספיק טוב

בעיקר מהאתר של AEW עצמו למרות שהתמונות שהם מעלים לא תמיד מתאימות ולרוב הם מעלים את זה רק באחה"צ שלנו.
אני עושה השלמות פשוט מגוגל תמונות עם סינון לתמונות מ24 השעות האחרונות וכמוצא אחרון מחפש בטוויטר אם עדיין חסר.
עכשיו תן לי את הפרומפט שלך ואולי תחסוך לי שעות של עבודה.
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב
The following 3 users Like orgibor's post:
  • KB24, Nisan5454, NoamRR
חפש
הגב
Nisan5454 מנותק
Rookie
*
תגובות: 114
אשכולות: 0
Likes Given: 196
הצטרף בתאריך: Jul 2023
04-16-2026, 12:38 PM
איך אני מפסוט על דארבי מגיע לו הבנאדם שנים שם תחיים ותגוף שלו בשביל AEW
הגב
The following 1 user Likes Nisan5454's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
04-16-2026, 12:47 PM
(04-16-2026, 11:52 AM)orgibor כתב:  בעיקר מהאתר של AEW עצמו למרות שהתמונות שהם מעלים לא תמיד מתאימות ולרוב הם מעלים את זה רק באחה"צ שלנו.
אני עושה השלמות פשוט מגוגל תמונות עם סינון לתמונות מ24 השעות האחרונות וכמוצא אחרון מחפש בטוויטר אם עדיין חסר.
עכשיו תן לי את הפרומפט שלך ואולי תחסוך לי שעות של עבודה.

אני פשוט מבקש מג'ימיני להכין תוצאות של הפרק לפי הפורמט שאתה כותב בדרך כלל (לדוגנא מעתיק את אשכול תוצאות דינמייט האחרון שהכנת) ומעתיק גם את הכתבה מהאתר של AEW על התוצאות של הפרק עם דגש על החלק בכתבה שהם מדגישים בראשי פרקים את כל מה שקרה.
הגב
The following 2 users Like KB24's post:
  • gilam, orgibor
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (6): 1 2 3 4 5 6 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-12-2026, 10:32 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר