Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 2 3 4 5 6 38 הבא »

תוצאות | AEW Dynamite 16/04/26

עמודים (6): « הקודם 1 2 3 4 5 6 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | AEW Dynamite 16/04/26
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 6,284
אשכולות: 12
Likes Given: 1,128
הצטרף בתאריך: Nov 2023
04-16-2026, 03:25 PM
*הפרומו של טקלה והבחורה השניה הרגיש כאילו 2 ילדות השתלטו על המיק ולא ידעו מה לעשות איתו לאחר מכן.
מזל שכן ראיתי אותה בזירה ואני יודע שהיא נהדרת, אבל היא חייבת לעבוד על איכות המיק ולמכור סיפור בסגמנט.

*ראיתי את השיחות בפורום והתלהבתי אוספריי אחד האהובים עליי מחוץ לWWE (היה ברשימת הקניות שלי עד שהבנתי
שהוא לא רק שרף את הגשר הוא הרים מטוסים והפציץ את מה שנשאר ממנו כדי להבטיח שאין דרך חזרה) בדרך לקרב על
אליפות העולם עם סיכוי גבוהה מאוד לזכייה. במקום זה מקבלים רמז לפיוד מדהים על הנייר עם קני. הבעיה היא שאוספריי
הוא לא MJF הוא מתחיל קרב בהילוך 5 ויש לו עוד 2 הילוכי ספורט לעלות אליהם שהקרב מתחיל ואני בספק עם קני יכול
לעמוד בקצב שלו. דבר נוסף האם רק אני מודאג מכמות הבמפים והעומס שהוא ואלו שמולו שמים על הצוואר שלו זמן קצר
כל כך אחרי שחזר? כן זה משדר המון אמינות אבל מה זה יעזור אם נאבד אותו שוב.

*גילוי נאות כן אני מוכן להודות שדארבי מוכשר מאוד, אבל אני סולד ממנו, סולד מהסגנון שלו וממה שהוא מייצג. כמו כן אני חולה
על MJF, על איך שהוא מוכר את הדמות שלו את AEW שהיא הכי טובה ולו מהסיבה שהוא נמצא שם, המוזיקה שלו, הזלזול ביריב שמגובה
ביכולת אדירה בזירה. החבילה השלמה ולזרות מלח על הפצעים הידיעה שהוא יהיה מושלם במעטפת של הWWE ובמוצר שלה.
הבן אדם זכה באליפות ויצר באז שהחזיר הרבה עיניים למוצר כולל עבדכם הנאמן. נתן קרבות הגנה נהדרים וכאלו עם מזרקים שלא ניתנים לצפייה. ואז מגיע דרבי שכבר שבועות חוץ מלהגיד טוני הבטיח לי שתוך שלוש שבועות אני זוכה בחגורה עשה הכל כדי להסגיר את זה.
שבוע אחרי הזכייה של MJF שבקושי התחלתי לעקוב בחזרה וכבר ידעתי שדארבי יזכה בחגורה. ועזבו שהסגנון שלו הוא ארדקור אקסטרים
על סף משאלת מוות שזה סגנון שהצופה המצוי יתקשה מאוד להתחבר אליו.
לAEW יש מיליון עוקבים לMJF יש מעל חצי מיליון חצי מכמות הארגון שלו זה כמה הוא גדול במושגים של AEW. אתם רוצים שדארבי יזכה?
תנו קרב כמו שצריך, רוצים שזה יהיה סקוואש בלי לפגוע בו יותר מדי תמשיכו עם התוכנית של קרב פותח MJF בחליפה דארבי תוקף בלי
לחכות השופטת מצלצלת בפעמון פינשרים ושלום על ישראל. אבל לא דחיתם למין איבנט התחלתם את הקרב עם יתרון לMJF שבעט בו
מתחת לחגורה ועדיין הפסיד נקי לגמרי בלי שום תירוץ שלא יוציא אותו אפס מול דארבי ועוד שבתחילת התוכנית כבר הבהרתם מי הטוען
לכתר הבא. ובשביל מה? שעוד פחות מחודש גם ככה תיקחו ממנו את החגורה בשביל מוקסלי? דארבי אלן לא יכול לייצג את AEW.
זה מתאבק של הגרעין הקשה של האוהדים ואם רוצים צופים חדשים צריכים לרוץ עם MJF או מישהו כריזמתי שיכול לגרום לצופים
שנתקלים בפודקאסט שלו או ראיון תבואו לצפות בדינמיט לא תתאכזבו אם תתנו הזדמנות. הדבר היחיד שדארבי עושה זה לזרוק את עצמו
על קירות מראות וחלונות.
הגב
The following 1 user Likes gilam's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
תגובות: 3,558
אשכולות: 76
Likes Given: 2,521
הצטרף בתאריך: Jan 2021
04-16-2026, 03:33 PM
התחלה קצת מוזרה לתוכנית והרגישה קצת דבילית וילדותית
MJF מגיע לתוכנית שהוא לא יודע שיש לו קרב אליפות? נו באמת
ראיתי אחר כך שהראו שהוא לא היה מחובר לחשבון טוויטר שלו מאז דינסטי אבל עדיין זה לא תירוץ מספיק טוב.
בריאן מכריז בשם טוני קהאן על הקרב הזכיר לי את הימים המוזרים של ה-GM האנונימי בארגון בפורום השני.
קני ואוספריי בסגמנט מדינסטי היה זהב, חפרתי על זה מספיק פעמים ויכול להיות שכבר נמאס לכם לקרוא את זה אבל אוספריי - אומגה זה הקרב שהארגון צריך ובטח הקרב שצריך לסגור את אול אין. אני עדיין חושב שזה היעד רק שהדרך לשם שונה ממה שחשבתי. אהבתי שהלכו על זה ששניהם צריכים לבנות את עצמם מחדש ולהזכיר לעצמם מי הם בשביל לחזור לפסגה.
אני נהנה מצ'אמפה עד עכשיו בריצה שלו והוא אחלה יריב ראשון לדארבי.
הקטע עם FTR שהם די שונים בפרומואים שלהם, לא רוצה לומר משעממים אבל יש הבדל גדול בין FTR בקרב לבין FTR בפרומו
כמובן שעדיין לא סיימנו את היריבות שלהם עם C&C ואני אוהב את העבודה שהם עושים כי אליפות הזוגות כן מרגישה גדולה ורלוונטית.
נייט גמקבל את קלאודיו כיריב ראשון זאת מתנה מושלמת בשבילו כי קלאודיו הוא שם גדול והוא נתן לו הזדמנות טובה להראות מה הוא שווה. שאפו קלאודיו.
ג'ריקו - ריקושט ממשיך ואין לי בעיה עם זה, אני חושב שג'ריקו יצרף אליו 2 מתאבקים בשביל לאזן את הכוחות (קית' וקאס?) ואני מקווה שהציוות אליו לא יפגע בהם.
אוספריי מנצח את אלוף העולם של CMLL זה ביג דיל ויכול להיות שלא שמתי לב אבל היו צריכים להתייחס לזה יותר. אז כנראה שבמקום UE נגד DR נקבל אותם נגד DCF אולי באנרכיה בארנה וקרב אליפות של אוספריי נגד הציסרו בפורבידן דור?
ת'קלה - אלכס היה קצת קרינג' וגם ווילו נגד קמיל לא היה כל כך טוב, טוני סטורם השאירה חלל גדול מידי למלא ואנחנו צריכים את מרסדס ואתנה כמה שיותר מהר.
מוקסלי חוזר לחתוך פרומואים מעולים לאחרונה וגם פה הוא נתן פרומו מצויין ואני מצפה לראות איך הוא מוציא את ניק ויין ענק בקרב שלהם למרות שהוא ינצח אותו (כן, אפשר לעשות את זה)
אז הכינו אותנו כל הערב לזכייה של דארבי והמסמר האחרון היה באמת הסגמנט עם סטינג מאחורי הקלעים, גם על זה כתבתי מספיק פעמים בעבר שאני לא רוצה לראות את דארבי עכשיו עם האליפות ואני לא חושב שזה הזמן הנכון אבל ככל שהתקדם הפרק לא נותר לי אלא רק להשלים עם המצב ולנסות להנות ממה שאנחנו מקבלים. אני לא מת על מה שקיבלנו בעיקר על הסקוואש אבל גם לא שונא אותו, מצפה לריין קצר של דארבי ושיפנה את המקום לכוכבים הגדולים באמת של הארגון.
נגמר הפרק וכבר מחר אנחנו מקבלים פרק נוסף - הייפ!

[Image: bnGtV.gif]
הגב
The following 3 users Like KB24's post:
  • gilam, NoamRR, orgibor
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
04-16-2026, 04:08 PM
(04-16-2026, 03:33 PM)KB24 כתב:  אוספריי מנצח את אלוף העולם של CMLL זה ביג דיל ויכול להיות שלא שמתי לב אבל היו צריכים להתייחס לזה יותר

תודה על המידע לא היה לי מושג שזה אלוף העולם של CMLL. לא היה לי מושג מי זה.
חשבתי עוד אלמוני בקבוצה של דון קאליס.
הגב

•
חפש
הגב
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
04-16-2026, 04:26 PM
(04-16-2026, 04:08 PM)gilam כתב:  תודה על המידע לא היה לי מושג שזה אלוף העולם של CMLL. לא היה לי מושג מי זה.
חשבתי עוד אלמוני בקבוצה של דון קאליס.

הם באמת צריכים לעשות עבודה טובה יותר בלהסביר את הדברים האלה לצופים (שוב אלא אם פספסתי שאמרו)
הם כן הציגו לאחרונה את הפיוד שלו עם קלאודיו בזמן שקלאודיו החזיק באליפות עד שהוא זכה ממנו באחד האירועים של CMLL
זאת הסיבה שקלאודיו גם נכנס עם מסיכה בכניסות שלו, הוא חתם בזכות זה על חוזה כפול ב-AEW ו-CMLL
הגב
The following 1 user Likes KB24's post:
  • gilam
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
04-16-2026, 05:11 PM
(04-16-2026, 04:26 PM)KB24 כתב:  הם באמת צריכים לעשות עבודה טובה יותר בלהסביר את הדברים האלה לצופים (שוב אלא אם פספסתי שאמרו)
הם כן הציגו לאחרונה את הפיוד שלו עם קלאודיו בזמן שקלאודיו החזיק באליפות עד שהוא זכה ממנו באחד האירועים של CMLL
זאת הסיבה שקלאודיו גם נכנס עם מסיכה בכניסות שלו, הוא חתם בזכות זה על חוזה כפול ב-AEW ו-CMLL

הבנתי שהגרעין הקשה והמסור של אוהדי AEW לא רוצים הסברים וטוענים שמי שרוצה לצפות שיהיה מושקע
במוצר ובאינדיז שמסביבו טוני לא מסכים וחושב שAEW צריכה להיות נגישה לכולם אז מוזר שהקריינים לא נותנים
רקע ולוקחים בחשבון צופים חדשים. שזה WWE עושים תמיד אולי גם יותר מדי תמיד חוזרים אחורה ונותנים הסברים
כדי לזכור איפה אנחנו.

מצד שני ראיתי בלייב אז יכול להיות שפספסתי כי הייתי עייף ואני פחות מושקע בפיודים כי רק חזרתי עכשיו לנסות לעקוב מחדש.
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,892
אשכולות: 19
Likes Given: 1,298
הצטרף בתאריך: Jun 2021
04-16-2026, 05:58 PM
אין מילים בפי... אלא רק הו בייבי.

אני תוהה מה לקח להם כל כך הרבה זמן להתחיל לעשות משהו נורמלי עם אומגה אחרי שהוא הפסיד לפייג'. כמה זמן הוא בזבז בחוץ ובפיודים פח נגד דון קאליס... הוא כבר תקופה רץ לבד? אני צפיתי בזמן שהיה דיס בינו לבין אוספריי ואני זוכר גם שני קרבות ביניהם (אני חושב שאוספריי ניצח את השני), נשמע טוב ואותנטי שאומגה מאבד תקווה בעצמו ודווקא אוספריי מעודד אותו.

לגבי הזכייה של דארבי, התלהבתי כי אני לא צופה הרבה זמן, לא יודע אם הסקוואש הזה הוא דבר טוב שמתאים לעלילה או לא, שהגיוני לעלילה או לא, אבל MJF הוא כזה גוש של חרא שלפעמים אפשר ואף רצוי לראות אותו נמעך.

תודה על התוצאות.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב
The following 1 user Likes master of doom's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
04-16-2026, 06:09 PM
(04-16-2026, 05:11 PM)gilam כתב:  הבנתי שהגרעין הקשה והמסור של אוהדי AEW לא רוצים הסברים וטוענים שמי שרוצה לצפות שיהיה מושקע
במוצר ובאינדיז שמסביבו טוני לא מסכים וחושב שAEW צריכה להיות נגישה לכולם אז מוזר שהקריינים לא נותנים
רקע ולוקחים בחשבון צופים חדשים. שזה WWE עושים תמיד אולי גם יותר מדי תמיד חוזרים אחורה ונותנים הסברים
כדי לזכור איפה אנחנו.

מצד שני ראיתי בלייב אז יכול להיות שפספסתי כי הייתי עייף ואני פחות מושקע בפיודים כי רק חזרתי עכשיו לנסות לעקוב מחדש.

לא מכיר את הטענה הראשונה ולא מסכים איתה
אני העליתי באשכול דיבורים כמה סרטונים ש-AEW העלו בשביל להסביר דברים לצופים חדשים והם גם קיבלו ממני מחמאות על זה.
אני חושב למשל שהם עשו עבודה טובה בלהסביר מי אלה UE ומה הקשר לאוספריי גם בשידור וגם ברשתות החברתיות, פשוט פה הם פספסו
הגב
  • gilam
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
04-16-2026, 06:39 PM
(04-16-2026, 06:09 PM)KB24 כתב:  לא מכיר את הטענה הראשונה ולא מסכים איתה
אני העליתי באשכול דיבורים כמה סרטונים ש-AEW העלו בשביל להסביר דברים לצופים חדשים והם גם קיבלו ממני מחמאות על זה.
אני חושב למשל שהם עשו עבודה טובה בלהסביר מי אלה UE ומה הקשר לאוספריי גם בשידור וגם ברשתות החברתיות, פשוט פה הם פספסו

כמו שאמרתי הטענה של טוני ומשם של AEW היא אנחנו נגישים לכולם ולא רק לשרופים.
פשוט נתקלתי בתגובה שלו ברשת X שנה שעברה או שנה וחצי? והוא חטף בתגובות שם על הטענה הזאת.
יש גרעין בקהל של AEW שלא רוצה לפשט את המוצר המזל הוא שכמו שאמרת עם הסרטונים טוני לא שם להפך.
והם כן בתקופה האחרונה עושים עבודה טובה בנושא בגלל זה חוסר האזכור היה מוזר בטח שמדובר באלוף.
הגב

•
חפש
הגב
Nisan5454 מנותק
Rookie
*
תגובות: 114
אשכולות: 0
Likes Given: 196
הצטרף בתאריך: Jul 2023
04-16-2026, 07:39 PM
קוליזן משודרת היום?
הגב

•
חפש
הגב
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
04-16-2026, 07:56 PM
(04-16-2026, 07:39 PM)Nisan5454 כתב:  קוליזן משודרת היום?

כן הלילה
הגב
  • Nisan5454
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (6): « הקודם 1 2 3 4 5 6 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-11-2026, 11:43 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר