Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 14 15 16 17 18 ... 128 הבא »

תוצאות | WWE SummerSlam 2025 - לילה 2

עמודים (15): « הקודם 1 ... 4 5 6 7 8 ... 15 הבא »

אשכול נעול 
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE SummerSlam 2025 - לילה 2
SaHBK מנותק
סקסי בוי
תגובות: 2,604
אשכולות: 1
Likes Given: 1,439
הצטרף בתאריך: Apr 2021
08-04-2025, 02:48 PM
כמה נקודות שלי כוללות לאירוע:
- לכל אלו שאומרים שבקרב בין גונתר ופאנק היה קרב מטורף ואדיר, לדעתי כן? הוא לא. הקרב הזה התחיל טוב מה שנקרא קלאסיק פיור רסלינג, 15-10 לתוך הקרב פאנק נגמר וראו שאין לו אוויר גונתר סחב את כל הקרב כמו מלך וזה היה ממש בולט לעין. מן הסתם שהיה לי מארק מומנט שראיתי את פאנק עם החגורה אבל רולינס שבה את ליבי.
- דומיניק נגד סטיילס, אני אשקר אם אגיד שאני שמח מהתוצאה אבל גם לא עצוב, ממש רציתי לראות את סטיילס לוקח את האליפות לתת לו עוד ריצה כי מרגישים באוויר את הסוף של סטיילס והוא לא מסתיר זאת ותמיד מזכיר לנו את זה. מצד אחד זאת גם בחירה לא רעה להמשיך את הריין של דומיניק שהוא אובר רצח. רק שישנו קצת את הבוקינג שלו כי אני כבר שכחתי שהוא אלוף.
- ג'ייקוב נגד סולו, ג'ייקוב מוצג כמונסטר אובר, לדעתי הבחירה הנכונה הייתה לתת לנו לנצח הרי בכל מקרה הוא שבר את כולם כך או כך אז לתת לו את החגורה לדעתי הייתה הבחירה הנכונה.
- טיפני נגד ג'ייד מודה הופתעתי, לא האמנתי שהם יזרקו את הכדור עם ג'ייד זה הרגיש כאילו היא הכוכבת הבאה שלהם. גם הן קיבלו קרב קצר לא שיש לי בעיה עם זה כי הקרב בהחלט סיפק את הסחורה אך התוצאה הרגישה לא נכונה. הריצה של טיפי היא סבירה והיא אלופה לא כל כך טובה, אולי הגיע הזמן להיל טרן. הגימיק שלה פשוט לא מתאים לפייס.
סינה קודי - אז כמו כולם אני הייתי מאוד מבולבל מה הולך עם סינה כי פשוט בסמאק האחרון משום מקום הוא דפק פייס טרן, ואז בכניסה שלו אמרתי בטח נדע מה נסגר ופתאום הוא יוצא עם צבעים והחגורה מלפנים צמרמורת. קודי בקרב היה לא הקודי רודס הטיפוסי שאנחנו מכירים הוא אכן נטה לכיוון ההיל, סינה היה בייביפייס מכך רגל עד ראש ובנינו לא יעזור, סינה פייס עובד הכי טוב זה הכי נוח לו זה מה שהוא מכיר, יש מצב שזה הקרב הכי טוב שלו לבנתיים מהכיתה האחרונה הוא היה חופשי יותר ופחות מקובע של אני הבחור הרע. היו ספוטים מעולים בקרב הזה והוא ממש לא היה רדום, סינה וקודי הציגו כאן לכל הרוסטר איך מספרים סיפור בזירה, איך מעבירים את הפסיכולוגיה לקהל.
ואז החזרה הבלתי צפויה ודי שנויה במחלוקת של ברוק לסנר, תפס אותי בהפתעה אבל הייתה לי תחושה שנראה את לסנר בקרוב זה הרגיש ככה, אני לא נכנס לכל הפוליטיקה סביב הדבר כי אני בטוח שTKO לא יעשו פדיחות. לסנר חוזר לסינה זאת החתיכה האחרונה בפאזל בריצת הסיום שלו. אני פשוט אוהב רסלינג. זה רסלינג הרגשות האלה שזה גורם לנו להרגיש.
חתיכת ppv קיבלנו פה.
[Image: finn-balor.gif]
הגב

•
חפש
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 5,954
אשכולות: 12
Likes Given: 1,080
הצטרף בתאריך: Nov 2023
08-04-2025, 02:56 PM
(08-04-2025, 12:26 PM)ser duncan the tall כתב:  שני מקרים שונים לחלוטין.
אקסבייר וודס ופייג' ניהלו קשר מיני בהסכמה, כשהסיפור מתגלה בגלל האקר שפרץ לה לטלפון וחשף סרטונים והתכתבויות אישיות שמראות שהיא לגמרי בעניין של הדברים שהם עשו (שלה, זכותה).

הסיפור של לסנר נחשף בגלל תביעה משפטית שבה עובדת לשעבר ב-WWE טוענת שניצלו אותה מינית, סחרו בה והתעללו בה, כשחלק מהניצול היה להכריח אותה לעשות דברים עבור מתאבק WWE ולוחם UFC (לסנר) כדי לשכנע אותו לחתום על חוזה חדש, כולל זה שווינס פשוט אמר ללסנר "היא חלק מהעסקה שלך". כחלק מזה היא התבקשה על ידו להשפיל את עצמה (לצלם סרטון שלה משתינה, לצלם אקטים שהיא עושה בעצמה וכו') ובסופו של דבר ניסו לתאם ביניהם מפגש מיני, שלא יצא לפועל רק בגלל סופת שלגים שמנעה ממנו להגיע.

אתה מבין את ההבדל נכון?

ברור שאני מבין וברור שאני לא אוהב את זה ולדעתי הגרוע יותר לא התגלה כולל מתאבקים שלא היינו חושדים בהם.
אבל מדובר בארגון שכמה חודשים שולחים לו הוכחות על פעולות אנטישמיות של אחד הכוכבים שלהם והוא לא מוציא תגובה בנושא.
אצל לסנר זה רק עניין מוסרי לא פלילי הצוות המשפטי של הWWE גילה שהוא נקי ולא ניתן להדביק לו כלום כבר לפני 4 שבועות.
אז אם הדרישה פה לשחרר את לסנר על עניין של מוסר אז הרוסטר צריך לעבור ניקיון רציני מאוד.
מדובר בענף שכולם כמעט כל השנה בדרכים שהשפלות ורמות שונות של ניצול מיני תמיד קיימות ולא רק בWWE אלא בכל חברה.
סיפורים אני בטוח אתה מכיר יותר ממני. לסנר לא היה צריך להסכים אבל גם לא ניתן להוכיח שהוא לא ידע שהיא לא הייתה בעניין.

שוב זה רמות אחרות של דוחה ומגעיל, אבל זה עניין מוסרי ואם אנחנו נכנסים לתיבת הפנדורה הזאת כאשר בכלל ייתכן שהוא הוחתם
על מספר הופעות בודדות רק לנושא של סינה (אנטר מיהר להבהיר שהוא הוחתם לבקשת סינה והעובדה שהוא מיהר לא לקשר את השם
שלו לעניין אולי זה עוד התפשרות מול המחלקה של TKO במסגרת המלחמה השקטה בין הצדדים.) אז כול מתאבק שחקן הוליוודי או זמר/להקה
צריכים להיות בדיון האם ראוי לתת להם במה לראות את ההופעות שלהם.
הגב

•
חפש
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,143
אשכולות: 9
Likes Given: 475
הצטרף בתאריך: Jan 2021
08-04-2025, 03:44 PM
(08-04-2025, 02:56 PM)gilam כתב:  ברור שאני מבין וברור שאני לא אוהב את זה ולדעתי הגרוע יותר לא התגלה כולל מתאבקים שלא היינו חושדים בהם.
אבל מדובר בארגון שכמה חודשים שולחים לו הוכחות על פעולות אנטישמיות של אחד הכוכבים שלהם והוא לא מוציא תגובה בנושא.
אצל לסנר זה רק עניין מוסרי לא פלילי הצוות המשפטי של הWWE גילה שהוא נקי ולא ניתן להדביק לו כלום כבר לפני 4 שבועות.
אז אם הדרישה פה לשחרר את לסנר על עניין של מוסר אז הרוסטר צריך לעבור ניקיון רציני מאוד.
מדובר בענף שכולם כמעט כל השנה בדרכים שהשפלות ורמות שונות של ניצול מיני תמיד קיימות ולא רק בWWE אלא בכל חברה.
סיפורים אני בטוח אתה מכיר יותר ממני. לסנר לא היה צריך להסכים אבל גם לא ניתן להוכיח שהוא לא ידע שהיא לא הייתה בעניין.

שוב זה רמות אחרות של דוחה ומגעיל, אבל זה עניין מוסרי ואם אנחנו נכנסים לתיבת הפנדורה הזאת כאשר בכלל ייתכן שהוא הוחתם
על מספר הופעות בודדות רק לנושא של סינה (אנטר מיהר להבהיר שהוא הוחתם לבקשת סינה והעובדה שהוא מיהר לא לקשר את השם
שלו לעניין אולי זה עוד התפשרות מול המחלקה של TKO במסגרת המלחמה השקטה בין הצדדים.) אז כול מתאבק שחקן הוליוודי או זמר/להקה
צריכים להיות בדיון האם ראוי לתת להם במה לראות את ההופעות שלהם.

המתאבקים כבר לא בדרכים 300 ימים בשנה. זה היה נכון לימי הלייב אבנטס כל יום, זה לא נכון כבר. כמות הלייב אבנטס נמוכה משמעותית.

לגבי לסנר - יש חקירה פדרלית (או לפחות הייתה) מעבר לתביעה האזרחית. הוא לא מואשם בכלום (עדיין) ואין לי ספק שאם הוא על המסך, אז זה אחרי הרבה מאוד אישורים של המחלקה המשפטית של ה-WWE. אבל - ויש אבל גדול - איך שלא יהפכו את זה, יש הוכחות שהבן אדם היה בשרשרת של הפשעים (מוסריים/פליליים) של וינס מקמהן. אחרת הוא לא היה מחוץ למסך במשך שנים ולא היו מוחקים אותו משני המשחקים האחרונים של ה-WWE.

זה שה-WWE לא עושים כלום בנוגע להוכחות שסמי זיין אנטישמי - זה מעצבן ומבאס אבל לא דוגמה לכלום. הם כבר לא נותנים לו לעשות פרומואים אנטישמיים על המסך, זה גם משהו. זה שפודקאסטרים ישראלים רוצים שגולדברג יתלה את סמי זיין מהביצים בזירה של RAW וה-WWE לא מסכימים, לא אומר שהם לא עשו כלום.
ל-WWE יש מוסר כפול כשזה מגיע לעבירות של מתאבקים. כמו שציינו פה כבר, וולטין דרים פוטר הרבה לפני שהמקרה שלו הגיע לבית משפט, אנזו אמורה כנ"ל וכו'.

בכל מקרה, ה-WWE חברה ציבורית, כל הבולשיט מפעם לא יכול לקרות היום כי:
1. הכל ברשתות החברתיות.
2. המתאבקים הרבה יותר שומרים על תדמית ציבורית נקייה
3. התרבות הנוכחית, עם סט הערכים שלה וכל ה-PC וכל דברים - לא מאפשרים לחברות לא לפעול נגד דברים כאלו. ה-WWE פיטרו את וינס מקמהן תוך 5 שעות מהרגע שגילו על התביעה, פעם לא רק שהוא לא היה זז, הוא היה מכניס את זה לסטוריליין.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב
The following 1 user Likes The Visionary's post:
  • Roger
חפש
dorrrrr מנותק
Rookie
*
תגובות: 15
אשכולות: 0
Likes Given: 0
הצטרף בתאריך: Nov 2024
08-04-2025, 03:53 PM
כרגיל כיף לקרוא פה את הדעות של כולם, שני מיין איוונטים מדהימים ומאוד נהניתי.
הבעיה עם דה רוק זה לא שהוא לא הופיע - זה שהוא התחיל פה משהו עם קודי ועם סינה לפני חצי שנה ומאז לא ראינו אותו וסתם לא ברור למה הייתה כל הברברת הזאת.
הדמות של קודי משעממת והוא חייב היל טרן, הריין שלו היה פשוט לא מעניין ומקווה בשבילו ובשבילנו שהפעם כן יהיה עניין.
מקווה מאוד שנראה את רומן האגדי יותר
הגב

•
חפש
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,240
אשכולות: 119
Likes Given: 1,036
08-04-2025, 04:35 PM
אמאאאאאא איזה לילה שני נדיר, סינמה.
קודם כל ברגע שהאנטר שלי  Heart  יצא לזירה אוטומטית לילה 2 >>>>>> לילה 1. האנטר המלך שלי, בוקר מספר 1 בעולם הרסלינג היום, תודה שזכינו.

- משולש נשים: ריפלי כמו אלילה כל כניסה שלה זה משהו, הכניסה של נעומי עם אבא שלה היה מרגש בשבילה וגם ראו עלייה שהיא מתרגשת. חשבתי שבגלל שיש לה כניסה מיוחדת היא תפיל אבל לא זה הבוקינג של וינס חחחחחחח. הקרב עצמו התחיל לאט, 2 על נעומי ולאט לאט התפתח לקרב משולש אדיר. חייב לשמור את ריפלי נגד איו לאוסטרליה ששם ריפלי תנצח אותה, או במניה. היו ספוטים מעולים והקרב מאוד זרם ונהנתי. הקטע שריפלי נותנת לאיו ריפטייד ואז חשבתי שזהו ופתאום נעומי דופקת רול אפ ומנצחת היה היל מוב קלאסי. כנראה באמת ילכו על נעומי נגד וואקר, מעניין מי תנצח שם.

- הקרב סולם היה חולני, פאקינג 9 שולחנות נשברו תכלס היה צריך 10 אבל גרגאנו השאיר שולחן אחד עומד חחחחחחחח. הקרב הזה על הנייר היה להיות או לחדול ואני שמח לומר שמבחינתי זה היה קרב מטורף. ואוווו איזה ספוטים איזה קצב איזה יופי. לראות את הדדלי בויז בצד אחד ואת ההארדי בויז צד שני היה מטורף, הלוואי ג'ף הארדי יקבל ראן אליפות עם הWHC בשלב מסויים. ואי הקטע שניסו לשחזר את הספיר האייקוני של אדג' על ג'ף היה גאוני. איך שצ'מפה התחמק הרג אותי מצחוק חחחחחחחחחחחח מאוד קיוויתי שהוא יוריד את האליפות בדרך כי כוסעומו הם כאלה טובים מגיע להם ראן אחד רציני. כל הכבוד לקנדיס שלקחה באמפ מאוד כואב על השולחן, היא גם נחתה על הברך קודם ובאו מלא שופטים לעזור לה משהו יודע אם היא בסדר או שזה סתם משחק?
הרג אותי גרגאנו שהוא התלבט אם לנסות להוריד את האליפות או לדאוג לאישתו ואז פשוט עשה לה לייק עם האצבע וטס לסולם חחחחחחחחח ענק. וואלה היה קרב מטורף מאוד נהנתי, קיוויתי שזה לא יהיה הוויאט 6 אבל בסדר. גייסי בקרב הזה השאיר טעם מאוד טוב ולדעתי הוא יצליח אחרי הוויאט 6.

- אליפות IC: קודם כל הסרטוו הייפ- סינמה. המוזיקה של בקי פחות טובה מהקודמת אבל נחכה עוד קצת. הקרב התחיל מעפן בעיקר בגלל בקי לינץ', כאילו היא שכחה איך מוכרים מכות. בגדול ליירה וואלקיריה הביאה פה הופעה מדהימה, מכירות, מהלכים, ספוטים, הבעות פנים. הפיוד הזה עשה לה ממש טוב והקפיץ אותה קדימה. ליירה החזיקה פה את הקרב וחוץ מפלאשה קטנה אחת שהיד שלה השתחררה מהאזיקון והיא החזירה מהר היא הייתה 100/100. כל הקרב היה עליה ובקי מתאבקת זירה פחות טובה מליירה ולכן כל ספוט שבקי צריכה לעשות ידעתי מה יהיה כי היא שקופה. היא צריכה לעבור גרך שולחן אז היא תתכופף מעל שולחן ואז ליירה תקפוץ עלייה, גם עם המכה כם הלום שביילי הגיע, בקי התחילה מוקדם מידי ואז חיכתה שם שעה שביילי תיקח לה את הלום, בקי חיבלה טיפה בקרב אבל ליירה הייתה שם כדי לכפר על זה. לא אהבתי את ההתערבות של ביילי, תנו להן קרב אחד לנצח נקי עד עכשיו הכל היה רולאפים. מעניין מה יהיה בין ליירה לביילי ובקי עכשיו בליירה לא יכולה לקבל קרב אליפות. שאפו ליירה אני מוריד את הכובע, הרבה ביטחון עצמי יש לה והספוטים כשהיא עם האזיקון היא ביצעה מצויין.

- קרב כלוב: חחחחחחח מה? איזה ביזבוז זמן אני מת. בושה של קרב, חשבתי כולם יכנסו ויורידו את פאטו ואז סולו יצמיד אבל הם הלכו על הדרך הכי מעפנה שיש. חבל חבל.

- אליפות IC: וואלה עשו קרב שכולו אדי גררו מההתחלה ועד הסוף. הכניסה עם הרכב, הגיר של סטיילס, הכיסא שבר אותי מצחוק ובסוף שהנעל יוצאת ודומיניק מתחמק מההכנעה ואז מרמה והופ מנצח. קיבלנו בקרב הזה את דומיניק גררו לערב חד פעמי. אהבתי את הקרב מעניין מה יהיה עם סטיילס עכשיו.

- הקרב האחרון בהודה בנפרד כי הולי שיט.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
Jon_M0xley מנותק
He is Him
08-04-2025, 04:35 PM
הולייייי שיטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט איזה שעה של רכבת הרים.
הכניסה של קודי הייתה מעולה, הפופ הענק שסינה קיבל כשהצבע חזר ולא היה מסך שחור היה ענק. סינה הישן חוזר, כן אני חשבתי שהוא משחק אותה עד שהוא ירמה אבל לא אכפת לי כבר אחרי מה שקרה.
הקרב התחיל בקצב טוב, ולא התחיל לאט והגביר קצב הוא התחיל ישר בהילוך 3 ורק עלה. זה היה נראה כמו הקרב פרישה של סינה, איזה הופעה ענקית הוא הביא אמלה לא חשבתי שהוא יכול לתת קרבות כאלה כבר, הוא לא נח הוא כל הקרב זז, מרים, ספוטים, מוכר. הקטע שהוא עולה עם קודי על הכתפיים עם האור דרך הבמה היה סינמההההההה חשבתי שהינה סינה ההיל חזר. קודי נתן את כל כולו, והקהל מאז הפייסאוף בהתחלה נותן לו היטים וקודי לקח את זה ואז פירק את החבל התחתון ותוקף את סינה ואז אומר לקהל מה? זה בלי חוקים והקהל בהיטים.
קודימנסה לחנוק את סינה אבל סינה עושה STFU עם חניקה כמו שעשה לאומגה ז"ל אבל קודי יוצא מזה חונק את סינה גם. אהבתי פה שהשופט בא לבדוק את סינה וקודי לשנייה היסס אבל אז ישר תקף את סינה כדי לא לחזור על אותה טעות פעמיים. סינה לקח כמה באמפים כואבים כמו הסופלקס על הגדר והקודי קאטר מהטופ לרופ לשולחן אבל גם נתן כמה מהלכים גדולים שהקהל התחיל לצעוק אתה לא יכול להתאבק ואז חלק צעק כן הוא כן. ענק.
בסוף קודי עושה את ה3 קרוס רודס שככה ניצח את ריינס אבל סינה יוצא מזה והקהל צורח סופר סינהההה חחחחחחחחחחחח נקרעתי.
קודי חוטף 3 AA ויוצא, AA מהחבל השני שרק סטיילס לדעתי יצא מזה. היה קרב פשוט מטורף ומותח, האם דה רוק יגיע, האם יהיה היל טרן של קודי, האם סינה עבד עליינו אבל בסוף קודי ניצח נקי כמו שצריך ופשוט סיימנו עם טעם טוב שבו אייקון ואגדה מעביר את הלפיד לקודי רודס. מפה כל פעם שקודי זז חשבתי הינה הינה ההיל טרן הינהההה אבל הוא הלך וסינה נשאר לקבל תשואות מהקהל. באמת זה היה נראה כמו ההופעת פרידה של סינה ואז חשבתי שקודי יגיע וידפוק לו את האליפות בראש ופתאום מה אני שומע? מה אני רואה?
ברוווווווווווווקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק לסנררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר הוולייייי פאקינגגג שיטטטטטטטטט אני ידעתי שהוא יחזור אואמתי את זה כמה וכמה פעמים ואף אחד לא הקשיב לי.
קפצתי מהכורסא, כולי מתלהב כמו ילד קטן ולא מאמין סוף סוף הביסט שלנו חוזר אלינו תודה לאל  Heart Heart Heart ​​​​​​​ Heart
אם אני סינה גם אני קופא בזירה ומקווה שלסנר יחשוב שאני מת או פסל אבל כשלסנר נכנס לא יודע איך הוא לא שילשל במכנסיים, אמלה הבחור חיה. F5 לסינה והתוכנית יורדת. הולי פאקינג שיטטטטט תודה שזכינו, סינמה סינמה סינמה.

[Image: 3.jpg] [Image: 2.jpg]
[Image: 1.jpg]
הגב
The following 4 users Like Jon_M0xley's post:
  • Cenation, cptrf, lidoradir, m0tti
חפש
m0tti מנותק
Brock Lesnar Guy
תגובות: 2,145
Likes Given: 726
הצטרף בתאריך: Aug 2021
08-04-2025, 04:39 PM
(08-04-2025, 12:30 PM)StavHen כתב:  אני מבין לחלוטין את הנקודה שלך לגבי צביעות, וזה נכון שההיסטוריה של WWE מלאה בסיפורים בעייתיים ודברים שנחשבים היום למקוממים.
אבל לדעתי, יש הבדל מהותי בין המקרים שציינת לבין הפרשה הנוכחית של לסנר.

קודם כל, וודס אינו כוכב ראשי כמו לסנר, והסיטואציה שלו, למרות ששנויה במחלוקת, הייתה שונה לחלוטין.
הוא לא הואשם בכך שביקש לקיים יחסים תמורת חוזה. זהו ניצול כוח ממדרגה אחרת, ומבחינתי זו חומרה גבוהה הרבה יותר.
כמו כן, ב-WWE הראו שהם כן יודעים לנקוט עמדה ברורה כשהם רוצים: וולווטין דרים, למשל, שוחרר מהחברה בעקבות האשמות על הטרדה מינית, גם אם הוא עצמו טען לחפותו. החברה בחרה לשחרר אותו כדי לשדר מסר. אז למה עם לסנר זה שונה?

לטעון שבגלל שהיו בעיות בעבר צריך להתעלם מבעיות בהווה זה לא הפתרון.
אם החברה רוצה לשדר מסר של שינוי, החזרת לסנר, במיוחד בהקשר הזה, שולחת מסר הפוך ומחזירה אותה לשם.

אני אתן לך עוד נקודה למחשבה לגבי צביעות

הנשים באותה תקופה הגיעו לראיון עבודה עם חליפה או תחתון? , אני לא מצדיק את זה רק מציג את זה כמו שזה
מה שהיה נראה להן באותה תקופה ככסף קל (עם כל ה"סיפורים הבעייתיים") הן מפרשות כניצול אחרי 20 שנה
תן להן מספיק כסף ולא רק שהן שותקות, הן גם עושות את זה שוב.
היום הן יושבות בבית ורואות איך כל אחת פותחת אונליפאנס ועושה כסף קל יותר ומרגישות שהיו זולות ו"נוצלו"
זה שצד אחד לא תמים , לא הופך את הצד השני ישירות לקורבן תמים
הגב
The following 1 user Likes m0tti's post:
  • shay111
חפש
Cenation מנותק
טון טון טון
תגובות: 4,885
אשכולות: 44
Likes Given: 607
08-04-2025, 06:21 PM
בשעה טובה שיחררו אותי מהמעצר ואני בדרך הביתה
3 חולצות נקרעו וניידת משטרה אחת שהוזעקה לבית שלי

בקרוב תקבלו דעות על ערב הרסלינג הגדול ביותר שחוויתי בתור מעריץ WWE
הרגע שסיניישן איבד כל צלם אנוש
הגב
The following 2 users Like Cenation's post:
  • lidoradir, orgibor
חפש
m0tti מנותק
Brock Lesnar Guy
תגובות: 2,145
Likes Given: 726
הצטרף בתאריך: Aug 2021
08-04-2025, 06:23 PM
(08-04-2025, 06:21 PM)Cenation כתב:  בשעה טובה שיחררו אותי מהמעצר ואני בדרך הביתה

כשכתבת את תסריט החלומות שלך
רציתי להגיב לך ולשים לך איזה סרטון של לסנר ולכתוב לך שזה יותר טוב אבל מהפלאפון זה תמיד זה מתחרבש אז ויתרתי חחחח
יאללה מחכים למגילה
הגב

•
חפש
Jon_M0xley מנותק
He is Him
08-04-2025, 06:25 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 08-04-2025, 06:26 PM על ידי Jon_M0xley.)
(08-04-2025, 06:21 PM)Cenation כתב:  בשעה טובה שיחררו אותי מהמעצר ואני בדרך הביתה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הזמינו לך משטרה רק עכשיו? אני בשוק.
פעם הבאה תשים מודעות בשכונה, יש אירוע של WWE אם תשמעו צעקות קרה משהו ענק, נא לא להזמין משטרה.
סליחה מראש.

הגב

•
חפש
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (15): « הקודם 1 ... 4 5 6 7 8 ... 15 הבא »

אשכול נעול 

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-27-2026, 01:25 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר