![]() |
|
תוצאות | WWE SummerSlam 2025 - לילה 2 - גרסה מובנת להדפסה +- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443) +-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: תוצאות | WWE SummerSlam 2025 - לילה 2 (/showthread.php?tid=3140) |
תוצאות | WWE SummerSlam 2025 - לילה 2 - lidoradir - 08-04-2025 ![]() קרב על אליפות העולם לנשים נעומי ניצחה את ריה ריפלי ואת איו סקיי ושמרה על אליפות העולם לנשים, לקראת סוף הקרב ריה נותנת לאיו ריפטייד מהטופ רופ, מצמידה אותה... נעומי חוזרת מהר לזירה, מצמידה את ריה לניצחון ברולאפ כאשר היא תופסת לה את המכנס. ![]() קרב TLC על אליפות הזוגות של ה-WWE הוייאט סיקס ניצחו את הסטריט פרופטס, פראקסיום, אנדראדה וריי פיניקס, DIY ו-MCMG ושמרו על אליפות הזוגות של ה-WWE, לקראת סוף הקרב אריק רואן והדוד האודי מתערבים. האודי מעיף את פורד ואקסיום מהסולם. ואז הוא מעיף מהסולם השני את DIY על מספר שולחנות שהיו מחוץ לזירה. האודי עולה לסולם ומנסה להוריד את החגורות, אנדראדה נותן לו סאנסט פליפ פאוורבומב לתוך סולם נוסף. ריי פיניקס כמעט מוריד את החגורות, לומיס וגייסי נותנים לו פאוורבומב, הם מעיפים את אנדראדה מהזירה. גייסי מטפס על הסולם ומוריד את החגורות. ![]() קרב בלי פסילות על האליפות הביניבשתית לנשים בקי לינץ' ניצחה את ליירה ואלקיריה ושמרה על האליפות הביניבשתית לנשים, לקראת סוף הקרב בקי מניחה את ליירה על כיסא ואז גוררת אותה לתוכו, ליירה תקועה, בקי מניחה את ליירה ליד שולחן השדרנים ואז קופצת על הכיסא. ליירה מעולפת. בקי לוקחת לום ומתכוננת להכות אותה. ביילי מופיעה מאחוריה ומונעת ממנה לעשות זאת. בקי צועקת על ביילי שהיא תעשה זאת. ביילי לא עושה זאת. הן נכנסות לברול קצר, ביילי מנסה לרוץ לעבר בקי, בקי זזה וביילי נתקעת בברקייד. ליירה משום מקום נותנת לבקי לגדרופ על שולחן שנשבר. ליירה מכניסה את בקי לזירה, מרימה אותה לנייטוינג. בקי מכניסה לה אצבע לעין, מנסה מן האנדל סלאם, ליירה מתחמקת. ביילי על האפרון מנסה לתת אגרוף לבקי, בקי מתכופפת וביילי פוגעת בטעות בליירה. בקי נותנת לליירה מן האנדל סלאם ומצמידה אותה לניצחון. ![]() קרב כלוב על אליפות ארה"ב סולו סיקואה ניצח את ג'ייקוב פאטו ושמר על אליפות ארה"ב, לקראת סוף הקרב MFT יוצאים החוצה, מיד אחריהם יוצא ג'ימי אוסו, ג'ימי תוקף אותם אך בסוף טאלה טונגה נותן לו ביג בוט ומעיף אותו מעבר לשולחן השדרנים. טאנגה לואה מטפס ונכנס לזירה, פאטו על הטופ רופ, טאלה טונגה מטפס ומצליח לאזוק את פאטו. סולו זוחל ומנסה לצאת מהדלת, פאטו שובר את האזיק ואז תופס אותו. סולו מנסה לברוח ומטאו מנסה לעזור לו, פאטו מעיף את מטאו. סולו שוב מנסה לברוח, פאטו תופס אותו, טאלה טונגה סוגר את הדלת על פאטו. סולו יוצא מהדלת ומנצח. אחרי הקרב ג'ימי תוקף את מטאו ומכניס אותו לזירה. פאטו בזירה מחסל את מטאו וטאנגה, הוא נותן להם מונסולט מצמרת הכלוב. ![]() קרב על האליפות הביניבשתית דומיניק מיסטריו ניצח את AJ סטיילס ושמר על האליפות הביניבשתית, לקראת סוף הקרב דומיניק מוריד את הפד מהטרן באקל. השופט הולך לסדר את זה, דומיניק לוקח כיסא ונכנס לזירה. דומיניק עושה אדי גררו ונותן מכה לזירה ואז זורק את הכיסא לסטיילס. דומיניק עושה את עצמו פגוע. סטיילס מניח את הכיסא על עצמו ושוכב ליד דומיניק. השופט מסתובב אליהם ולא מבין מה קרה, הקרב ממשיך. סטיילס מנסה להכניע את דומיניק בקאף קראשר אז הנעל של דומיניק יוצאת החוצה. סטיילס מנסה לתקוף את דומיניק, דומיניק מתחמק, סטיילס כמעט פוגע בשופט. דומיניק לוקח את הנעל ומעיף אותה לפנים של סטיילס כאשר השופט לא רואה. דומיניק נותן לסטיילס פרוג ספלאש ומצמיד אותו לניצחון. ![]() קרב רחוב על אליפות ה-WWE קודי רודס ניצח את ג'ון סינה וזכה באליפות ה-WWE, לקראת סוף הקרב קודי משחרר את החבל התחתון בזירה, ואז בעזרת החלק מברזל תוקף את סינה כמה פעמים, הוא מנסה עוד פעם... סינה מתחמק ל-STFU. קודי משתחרר, קודי נותן לסינה 3 קרוס רודס ברציפות, מצמיד אותו... סינה יוצא מזה. קודי לוקח את האליפות ומנסה להכות את סינה, סינה מתחמק ונותן לו AA, סינה נותן לו AA נוסף ואז AA מהטופ רופ. סינה מצמיד אותו... קודי יוצא מזה. סינה מניח שולחן בזירה, שניהם על הטופ רופ, סינה מנסה AA, קודי מתחמק... קודי נותן לסינה קאטר על השולחן שנשבר. סינה גמור ונוחת על החבלים, קודי עומד מאחורי סינה... קודי מצדיע לעבר סינה. קודי נותן לסינה קרוס רודס ומצמיד אותו לניצחון. אחרי הקרב סינה לוקח את האליפות ומעניק אותה לקודי, הם מתחבקים, קודי מתרגש ובוכה. סינה מרים לקודי את היד. זיקוקים. קודי לוחץ לסינה את היד ואז מרים לו אותה, הקהל מריע. קודי הולך. ג'ון סינה נשאר בזירה, הקהל נותן לסינה סטנדינג אוביישן, צ'אנטים של 'תודה לך סינה'. סינה מחייך, הקהל שוב מודה לו. סינה מתכונן לעזוב את הזירה... ברוק לסנר יוצא החוצה, לסנר עושה את החזרה שלו. לסנר מקיף את הזירה ולא מוריד את המבט שלו מסינה שבהלם. לסנר מוריד את הג'קט, לסנר מוריד את הכובע. לסנר קופץ לתוך הזירה, סינה מנסה להכות אותו, לסנר מתחמק, לסנר נותן לסינה F5.
RE: תוצאות | WWE SummerSlam 2025 - לילה 2 - lidoradir - 08-04-2025 ![]() ![]() ברוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק לסנרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! המתאבק הכי גדול בכל הזמנים חזר !!!!!!!!!!!!!!!!!!! גמרתי. RE: תוצאות | WWE SummerSlam 2025 - לילה 2 - Barel9090 - 08-04-2025 תודה תודה שאני אוהב את הדבר הזה לכל הטיפשים שאומרים לי זה מבוים אין דבר שנותן לך סערת רגשות כזאת ב2 דקות תודה RE: תוצאות | WWE SummerSlam 2025 - לילה 2 - xXRed4EverXx - 08-04-2025 עבדו עליי בענק הייתי משוכנע שהרוק חוזר ככל שהקרב המשיך הייתי בטוח שזה קורה וקודי עושה פה היל טרן. הלכו על העברת לפיד פייסית טהורה. לדעתי מוקדם מידי, סינה נתן את הקרב הכי טוב שלו ללא ספק בשנים האחרונות. סינה היה צריך לשמור, ברוק חוזר נותן לו f5 והולכים לקרב אליפות בניהם. ואם כבר קודי זכה, תשנה את הדמות שלך.. כמה אפשר? עדיין אירוע ענק, עצם העובדה שב2 המיין אבנטים לא היה לי מושג מה היה הולך לקרות זה אומר שהם שיחקו אותה ובענק. מעניין לאן קודי וסינה (אחריי הקרב עם ברוק) ילכו מכאן, כי הרוסטר מפוצץ מיין אבנטרים רק שלא מתכננים שוב ריינס קודי תודה על התוצאות, היה אירוע אדיר. RE: תוצאות | WWE SummerSlam 2025 - לילה 2 - DarkArts - 08-04-2025 (08-04-2025, 04:02 AM)lidoradir כתב: איפה אשכול ההערכה, איפה. RE: תוצאות | WWE SummerSlam 2025 - לילה 2 - xXRed4EverXx - 08-04-2025 דרך אגב שקול צעק "holy shit" בחזרה של ברוק זה היה קורע RE: תוצאות | WWE SummerSlam 2025 - לילה 2 - lidoradir - 08-04-2025 ![]() קרב החלומות חזר לשולחן. RE: תוצאות | WWE SummerSlam 2025 - לילה 2 - lidoradir - 08-04-2025 ג'ון סינה וקודי רודס היה MOTYC. סינה וקודי נתנו את אחד מקרבות השנה של 2025. זה היה קרב אדיר. בכללי לדעתי זה אחד הקרבות הכי טובים בקריירה של ג'ון סינה. הוא פשוט היה מטורף. קודי רודס זהב. פשוט כוכב על. קודי מנצח נקי את סינה. סינה מעביר את הלפיד. ואז פאקינג ברוק לסנר בחזרה הכי גדולה בשנים האחרונות ואחת מהחזרות הכי גדולות אי פעם, הזין שלי התפוצץ. אין מילים. חתיכת לילה. מגילת דעות מסודרת בשעה נורמלית. לילה טוב חברים. RE: תוצאות | WWE SummerSlam 2025 - לילה 2 - Roger - 08-04-2025 SHITE RE: תוצאות | WWE SummerSlam 2025 - לילה 2 - karusi - 08-04-2025 דומיניק וAJ מסיימים (קרב טוב) ואני רואה שלוידאו יש עוד שעה לרוץ אני שואל את עצמי איך אני אשרוד ככה וזה בטח משעמם נורא אין סיכוי שאני הולך להינות מכל הדעה הזאת מסתבר שטעיתי. עונג צרוף של תהפוכות וקרב מטורף רק מה- הקודי קאטר היה מעפן אבל זה בגלל שהם תרגלו את זה כשהם רעננים ולא הבינו שאחרי 40 דקות קרב יהיה להם קשה לעשות את זה כמו תכננו. בקטנה אבל אירוע מטורף!!! לסנר חוזר ואני צריך טישו לנקות פה מסביבי אחרי הסיום הזה נעומי עם אבא שלהם רגע מרגש! אבל היא לא צריכה להיות אלופה לדעתי היא לא ברמה הזאת, אבל בינתיים מבדרת אז זה נחמד לתקופת מעבר, עושה עבודה טובה קרב סולם מטורף, הסנסט פליט להאודי על הסולם טירוף. בקי לינץ' וביילי עם אינטראקציה מעניינת. קרב סבבה. זה רק אני או שהגיל מתחיל להיראות על בקי לינץ'? סולו מול פאטו קרב נחמד. הטירוף של פאטו בסוף היה מפחיד ומדהים בו זמנית. מונסולט מצמר. הכלוב!!! מישהו בגודל שלו לא אמור לעשות את זה. אבל הוא עושה את זה ובגדול. רגע גדול |