04-30-2026, 01:20 PM
רשמי עכשיו גם עם הגרפיקה
קרב על אליפות העולם לזוגות של AEW
קייג' וקופ נגד FTR (אלופים)
![[Image: bnGtV.gif]](https://s13.gifyu.com/images/bnGtV.gif)
|
האירוע הבא| AEW Double or Nothing 2026
|
|
04-30-2026, 01:20 PM
רשמי עכשיו גם עם הגרפיקה קרב על אליפות העולם לזוגות של AEW קייג' וקופ נגד FTR (אלופים) ![]()
04-30-2026, 07:34 PM
דרך אגב, מהרגע שהכריזו על קרב I quit הייתה לי רק דרך אחת שבה הקרב והסטוריליין יילך. פטר לוקחים. איך אתם שואלים? קופאדג נכנע כי פטר בדרך מלוכלכת מענים את קייג'. משם קייג' מתהפך על קופ שעלה לו באליפות הזוגות, באדאבינג באדאבום, קייג' מפריש את קופ בקרב סינגלס אחרון ביניהם. אולי אפילו פרישה כפולה? לא נראה לי כי ניקצווין קייג' עוד לא קרה.
אופציה פחות מובנת מאליה זה תרחיש הפוך, קייג' פורש בשביל קופ, קופ מתהפך על קייג' ואנחנו מקבלים את התרחיש הביזארי שקייג' הוא הפייס וקופ חוזר להיות אדג'. קצת פחות סביר אבל גם קצת יותר בסטייל של AEW. נחכה ונראה. ![]() תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
04-30-2026, 08:07 PM
קשה לי לראות את קופ וקייג' מפסידים פה בטח שהם עוד לא התאבקו נגד היאנג באקס
מבחינת FTR נראה שהם בדרך לקרב אליפות על אליפות השלשות שזאת אחלה דרך להעביר את הזמן עד המשולש באול אין (אם וכאשר) ![]()
05-01-2026, 09:53 PM
אהבתי מאוד את ההצעה של עומר (עדיין יש לי את זה בשמות או שפישלתי בגדול?) אבל אני מסכים עם אלעד.
מצד שני, AEW הפתיעו אותי הרבה מאוד לאחרונה כשהם הפכו את הצפוי ל-לא צפוי. ואיך פספסת את היד הפצועה של קייג'?
05-10-2026, 10:04 PM
עם הקרב שנקבע לאליפות העולם לנשים והקרב המתגבש לסטדיום סטמפיד אפשר לראות שהבנייה לא בדיוק קוהרנטית וזה קצת מצב של תפסת מרובה לא תפסת.
ברביעי יוכרזו הבראקטים לאואן הארט והראש של המשתתפים כבר יהיה באול-אין, יש חבר'ה שכבר עובדים על בנייה לקרב שלהם בFD וגם שאר הקרבות שהוכרזו לDON - על אליפות הזוגות והבינלאומית מרגישים כמו רק עוד אבן דרך ולא אקורד הסיום של כל מפגש. זה נחמד לראות שכבר חושבים קדימה ומתכננים סיפורים לטווח ארוך אבל שלא יפספסו את האירוע שעומד מעבר לפינה. ![]()
05-14-2026, 03:53 PM
עכשיו זה כבר קארד רציני.
תכלס גם דארבי - מג'ף וסוורב - בנדידו רשמיים רק עדיין לא קיבלו את הגרפיקה. הסטיפולציה מרגישה לי תפורה על הכלבים, יאאלה שיעשו חיים. אלכס - ווילו מרגיש לי פתוח, יותר הגיוני לי שאלכס תתקדם לפגוש את פרספונה או האזוקי. מחכה לראות את אוספריי מעלף את ג'ו בבולדוג. ![]()
05-14-2026, 04:14 PM
אני חושב שגם צ'אמפה - בריסקו הולך להיגרר לזירו-האוור ובטח עוד הגנה של דיוויין דומיניון.
![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|