![]() |
|
האירוע הבא| AEW Double or Nothing 2026 - גרסה מובנת להדפסה +- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443) +-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: AEW (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=3) +--- אשכול: האירוע הבא| AEW Double or Nothing 2026 (/showthread.php?tid=3489) |
האירוע הבא| AEW Double or Nothing 2026 - KB24 - 04-13-2026 ![]() תאריך: 24 במאי , 2026 מיקום : קווינס, ניו יורק, אצטדיון לואי ארמסטרונג ![]() קרב שיער נגד תואר MJF נגד דארבי אלין (אלוף) קרב על האליפות הבין יבשתית קונוסוקה טקשיטה נגד קאזוציקה אוקדה (אלוף) קרב "אני נכנע" על אליפות העולם לזוגות של AEW קייג' וקופ נגד FTR (אלופים) קרב אל אליפות העולם לנשים של AEW ג'יימי הייטר נגד קריס סטטלנדר נגד היקארו שידה נגד ת'קלה (אלופה) קרב על האליפות היבשתית קייל אוריילי נגד ג'ון מוקסלי (אלוף) קרב Stadium Stampede הדימנד, דון קאליס פאמלי ודה דוג נגד ג'ריקו, הארט סינדיקייט והאליט רבע גמר טורניר אוון הארט לגברים סמואה ג'ו נגד וויל אוספריי רבע גמר טורניר אוון הארט לגברים סוורב סטריקלנד נגד בנדידו רבע גמר טורניר אוון הארט לנשים אתנה נגד מינה שירקאווה BUY IN: מיק פולי ורנה פאקט ינחו את ה-BUY IN אתגר 5 דקות אלימנייטר על אליפות הנשים לזוגות זיידה סטיל ויווה ואן נגד מייגן ביין ולנה קרוס קרב שלשות דת' ריידר (דניאל גרסיה, ווילר יוטה וקלאודיו קסטניולי) נגד ה-OPPS (קאטסויורי שיבאטה, הוק ואנתוני באוונס) קרב חמישיות Shane Taylor Promotions נגד The Conglomeration, Boom & Doom
RE: האירוע הבא| AEW Double or Nothing 2026 - NoamRR - 04-14-2026 את מי מג׳פ פוגש פה לדעתכם? יש לי חשק למפגש נגד היל, הייתי ממש חם על קרב עם אנדרדה אבל הוא פינה את המקום לדארבי כרגע שאני בספק אם הם ילכו על תרחיש פאנק-באלור עם מג׳פ-דארבי שהם יקבלו 2 קרבות אליפות ב2 הבתים שלהם. ריקושט עלה מדרגה אבל הוא צריך לעלות עוד אחת גדולה יותר לפחות בשביל להצדיק את המעמד הזה. סוורב? לאשלי ובינג׳מן חזרו לתודעה ויכול להיות שכל זה כדי להזניק את לאשלי לתמונת אליפות העולם אחרי שהוא השפיל באיומים כמה שמות גדולים בעבר ובפרט את מג׳פ שעשה הכל כדי להצטרף אליהם. פלטצ'ר מייצג את המשאלה שלי ואני אלך עליו כי לימדו אותי ללכת עם הלב. מה שיתן לנו את דארבי-ריקושט. מוקסלי לדעתי ימשיך לפגוש מתאבקים שניצחו אותו בעבר והפעם נקבל את אוריילי. אליפות הזוגות אני לא רואה תרחיש אחר מלבד המשולש המיוחל, לדעתי עדיף לקבל את זה עכשיו מאשר למשוך את זה לאול אין, בדומה לאוקדה-טקאשטה שכמעט נעול אלא אם דון יפר את ההסכם שבעל פה אחרי שמיוצגיו עשו זאת קודם. RE: האירוע הבא| AEW Double or Nothing 2026 - KB24 - 04-14-2026 (04-14-2026, 05:23 PM)NaRRative כתב: את מי מג׳פ פוגש פה לדעתכם? אותו דבר אבל עם קני במקום דארבי RE: האירוע הבא| AEW Double or Nothing 2026 - NoamRR - 04-14-2026 (04-14-2026, 05:27 PM)KB24 כתב: אותו דבר אבל עם קני במקום דארבי לדעתי ואני אומר את זה בלב כבד, קני לא יצליח לתת הופעה טובה יותר ממה שהביא בקנדה ואני לא אהבתי את ההופעה הזאת. RE: האירוע הבא| AEW Double or Nothing 2026 - KB24 - 04-14-2026 (04-14-2026, 05:36 PM)NaRRative כתב: לדעתי ואני אומר את זה בלב כבד, קני לא יצליח לתת הופעה טובה יותר ממה שהביא בקנדה ואני לא אהבתי את ההופעה הזאת. אני מסכים אבל אני חושב עדיין שזה היה הכיוון שלהם מעניין אם בעקבות ההופעות "החלשות" שלו הם ישנו את זה ויתנו ל-MJF לשמור עד אול אין RE: האירוע הבא| AEW Double or Nothing 2026 - NoamRR - 04-14-2026 (04-14-2026, 05:40 PM)KB24 כתב: אני מסכים אבל אני חושב עדיין שזה היה הכיוון שלהם ברגע שמג׳פ העלים את האנגמן מתמונת האליפות ידעתי שאין סיכוי שהוא יפיל לאומגה, אלא יוסיף את השם שלו לרשימת הקורבנות. אני פוחד שהם מפנים את הבמה לדארבי (לא יזכה בקרוב) כגיבור החדש מאחר ולא עולה לי שם אחר שמתאים למשימה. אוספרי כן מתאים אבל קיבלנו מפגש שלהם באול אין לפני שנתיים ועוד עם ניצחון של הפייס. מזל שבסוף טוני הוא זה שפותר את המבחן הקשה הזה בזמן שאנחנו מגרדים בראש ולפחות עבורי הוא גם מוציא ציונים טובים. RE: האירוע הבא| AEW Double or Nothing 2026 - KB24 - 04-14-2026 אני מסתכל על סוף הסיפור אוספריי זוכה באול אין באליפות העולם, לא רואה תרחיש אחר שאני בוחן מי יכול להיות מולו השמות הבולטים זה קני ו-MJF, בדרג השני אני חושב שמוקסלי או סוורב יכולים להיות שם אבל בסבירות נמוכה. בגלל זה אול אין יהיה קריטי (מבחינתי) לאן הסיפור הזה הולך. מצד שני נכשלתי בענק בהימורים האחרונים אז לא צריך לקחת ברצינות את מה שאני אומר RE: האירוע הבא| AEW Double or Nothing 2026 - orgibor - 04-14-2026 במידה ומג'ף באמת נכנס לכאן אלוף אז אנדראדה לדעתי אחלה יריב למרות ההפסד בראשון. גם קרב נוסף עם דארבי אני קונה בכיף, זה מאצ'אפ גדול לדעתי. בכל מקרה אני לא בטוח בכלל שאליפות העולם צריכה להיות המיין אבנט כאן, אוקדה - טקאשיטה או משולש זוגות יכולים לסגור בכיף ולא לשכוח שיש כאן את AITA, הגיוני שמג'ף יקבל כאן איזה יריב פילר. לגבי אוספריי, קשה לי לדמיין אותו זוכה באול-אין מול יריב אחר מקני אומגה, כאילו הוא כבר ניצח את מג'ף באול-אין לפני שנתיים אז להריץ את זה שוב עם אותה התוצאה? מה גם שזה יהיה מפגש שלישי ביניהם כשכל מפגש נוסף רק גורע מהקרב הראשון והאגדי ביניהם בדיינמיט שעבורי הוא MOALT, שזה Match of a Lifetime, אחד הקרבות הטובים ביותר שראיתי בחיי, אולי הטוב שבהם. אני גם חושב על זה שבשנתיים האחרונות אליפות העולם מחליפה ידיים באול-אין, אולי אפשר הפעם שלא כדי להעצים את הפעם הבאה. RE: האירוע הבא| AEW Double or Nothing 2026 - NoamRR - 04-14-2026 (04-14-2026, 06:09 PM)orgibor כתב: במידה ומג'ף באמת נכנס לכאן אלוף אז אנדראדה לדעתי אחלה יריב למרות ההפסד בראשון.בנקודות כי באמת כל משפט נוגע במשהו אחר - 1. מה זה AITA? אהבתי את MOALT, אני כבר עובד על העיברות של זה. 2. אני חושב שאומגה מבחירה לא רוצה להיות בקרב המרכזי של אול אין, הוא ויתר על הספוט הזה כל שנה. 3. מג׳פ שכר את משפחת קאליס והם לא עשו את העבודה שלהם, אולי הוא יתן להם בראש וזה יוביל למישהו משלהם נגדו באירוע הזה? זה מסתדר לי עם התרחיש של מתאבק היל נגד מג׳פ בביתו ומסתדר לי עם החלום שזה יהיה פלטצ'ר. בסוף קאליס עושה מה שבא לו ואני יכול לראות גם תרחיש של פיצוץ המפגש של אוקדה-טקאשטה בעקבות ההתנהגות של טקאשטה ולקדם את אוקדה למפגש מול מג׳פ כאן. 4. מג׳פ לא יקבל קרב מרכזי בבית שלו? לא נשמע לי הגיוני. RE: האירוע הבא| AEW Double or Nothing 2026 - orgibor - 04-14-2026 (04-14-2026, 06:28 PM)NaRRative כתב: בנקודות כי באמת כל משפט נוגע במשהו אחר - 1) אנרכיה בארנה. |