Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 2 3 4 5 ... 37 הבא »

תוצאות | AEW Dynamite 01/04/26

עמודים (3): « הקודם 1 2 3
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות |  תוצאות | AEW Dynamite 01/04/26
Tblack מנותק
Joober
**
תגובות: 466
אשכולות: 4
Likes Given: 875
הצטרף בתאריך: Jul 2024
04-07-2026, 10:36 PM
פתיחת התכנית: למרות שראיתי דיבורים על ג'ריקו בטוויטר טרום התכנית, עדיין הצלחתי להיות מופתעת כשלא הפסיקו להפריע לטוני ואז ג'ריקו נכנס. הייתי לו כניסה, כמו שנאמר מעליי, חמה קרה. כן, שרו את השיר שלו. כן, היה מרגש. אבל אחרי כן הורגש שהוא מנסה לסחוט תגובות מהקהל כשכבר לא היה מה.
אישית? אני לא רואה סיבה מספיק טובה שהוא יחזור. לא אהבתי את העבודה שלו לפני שעזב/לקח הפסקה ואני לא יודעת מה הוא יכול לתרום. הקארד מספיק מנופח ומפוצץ, אז עכשיו לקבל גם את ג'ריקו? לא יודעת, לא עפה על זה. אבל אורגיבור כן, אז אני אלך עם אורגיבור.

צחקתי מאוד מהדחיפה המלאכותית של מוקס מאחורי הקלעים. ביטדאון יפה של וויל.

פרומו של מג'ף וקני: היה פרומו מעולה. אבל התחיל להיות כזה רק כשמג'ף התחיל לדבר. האנגל של מג'ף מגלה לנו סודות רפואיים של קני הוא באמת אנגל טוב, ושום אותי בתור מעריצת AEW וקני, במצב של דאגה. כלומר, הסיפור עובד עליי. מאוד. אני מודאגת. זה מצליח. אני מרגישה שזה שם את כל הסיפור בנדבך אחר. לא מדובר כאן על אלוהים נגד השטן, או אגדה נגד הכוכב המצליח, מדובר כאן על אדם עם פצצה מטקטקת, והאדם שחשף את זה לכולם. הסיפור פתאום השתנה קצת. הוא לא רק מג'ף נגד קני, הוא קצת קני נגד קני ומג'ף. וזה יותר מעניין מרק האופציה הראשונה. הם הצליחו לקחת קרב שככל הנראה יהיה טוב מאוד, להוסיף לו פיוד מכובד, ופתאום הטוויסט הזה בעלילה מוסיף לנו את הדמויות והתפקיד שלהן בעליחה, הרבה יותר מסתם להיות שם בתור האלוף והמאתגר שלו.

זהו ביילי לא קשור.

קרב שלשות גברים: היה קרב מעולה ומאוד מאוד מצחיק. אני לא זוכרת למה צחקתי כבר, באסה. אני רק זוכרת שצחקתי הרבה. כנראה בגלל ריקושט. השילוב של קני, ברודי וג'ק היה מאוד מוצלח.

אני שמחה שרנה בסדר. אין על כריסטיאן בעולם.

פאק נגד אוספריי: איזו פתיחה מעולה לקרב. הבריינבאסטר על הרמפה בהתחלה היה אכזרי ברמות. אהבתי את הנגיעה של ד"ר סמפסון והנחישות של וויל, ואת כל העבודה של פאק על הצוואר של וויל. בדרך כלל סוגי קרבות כאלה מתישים אותי, אבל זה נעשה טוב כמו כל דבר שפאק או וויל עושים. קרב ממש טוב, כצפוי.
התקיפה של וויל אחרי הקרב גם נעשתה בצורה טובה. אהבתי במיוחד את זה שלא הלכו עם התקיפה עד הסוף כי בשביל מוקס זה לא אישי. אבל זה שוב מחזיר אותי לשאלה של - מה כן יהיה אישי? מתי זה יקרה?

שלשות נשים: לא התעלה.

הפרומו של דארבי אלן: בלה בלה בלה משהו על זה שדארבי אלין צריך להתרחק מתמונת האליפות, בלה בלה שום דארבי אלן נגד קבוצת של הילים? בלה בלה הקונגלמוריישן יוצאים - אה סליחה אלה ג'ק פרי וברודי קינג. מה הקשר?

מג'ף נגד מייק ביילי: נהדר.

תכנית נהדרת שמאזנת בצורה מעולה בין היאבקות לעלילה.
תודה.
חג שמח.
הגב
The following 2 users Like Tblack's post:
  • NoamRR, orgibor
חפש
הגב
WhoIsYourHero מנותק
Mid-card
תגובות: 1,194
אשכולות: 0
Likes Given: 90
הצטרף בתאריך: Jan 2021
04-08-2026, 02:20 AM
הרבה זמן עוקב אחרי AEW מרחוק, לקראת דיינסטי זאת נראתה כמו הזדמנות טובה לקפוץ בחזרה לעגלה.
והתוכנית לא אכזבה.

לראות את ג'ריקו על ההתחלה לא היה מעודד במיוחד, אבל כן נחמד לראות שהוא מקבל הזדמנות שנייה לתקן את הרושם.
זה מישהו שהיה הגיבור של ה-IWC במשך שני עשורים ותמיד ידע לעזוב ולחזור בזמן, ודווקא בשלהי הקריירה הוא עשה את הכל בצורה הפוכה.
נקווה שכולם למדו מהטעויות ושהוא יקבל את הסיום שמגיע לו לקריירה.

פאק-אוספריי היה קרב מעולה שעם קצת סיום יותר בומבסטי היה בכיף יכול לעבור גם ב-PPV.
תמיד אפשר לסמוך על פאק שיגיע עם אסטרטגיה לקרב ולא רק יעביר את הזמן עם המהלכים המאוד מגניבים שהוא מסוגל לעשות. פוקוס מצוין על הצוואר לאורך הקרב, ואוספריי השיג את ה-W בקושי וגם שמרו על פאק. יופי של בוקינג.

גם MJF-אומגה עם סטוריליין פשוט אבל אפקטיבי. אני זוכר את הקרב המצוין שלהם מלפני 2-3 שנים, הרף גבוה.
MJF-ביילי היה עוד קרב מעולה, by the book כשזה האנדרדוג המקומי מול האלוף הדושבאג. תמיד כיף לראות את ביילי. הוא בייביפייס קלאסי והאופנס שלו מגניב.
אחד מהדברים שנחמדים בלצפות במוצר מחדש זה שאין לי מושג לאן הסטוריליינים הולכים, אבל נראה שהם בונים את דארבי-MJF על אש קטנה לאחד מהאירועים הבאים. כבר היה להם מיני פיוד בתחילת הדרך בAEW שהיה מצוין והשאיר טעם של עוד, אז אני בעד.

בקיצור, אהבתי. AEW בתקופה טובה וזה ניכר. הקרבות המרכזיים לדיינסטי מבטיחים.
תודה על התוצאות!
[Image: afseByC.gif]
הגב
The following 4 users Like WhoIsYourHero's post:
  • KB24, NoamRR, orgibor, Tblack
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,229
אשכולות: 7
Likes Given: 10,832
04-08-2026, 02:48 AM
(04-08-2026, 02:20 AM)WhoIsYourHero כתב:  הרבה זמן עוקב אחרי AEW מרחוק, לקראת דיינסטי זאת נראתה כמו הזדמנות טובה לקפוץ בחזרה לעגלה.
והתוכנית לא אכזבה.

לראות את ג'ריקו על ההתחלה לא היה מעודד במיוחד, אבל כן נחמד לראות שהוא מקבל הזדמנות שנייה לתקן את הרושם.
זה מישהו שהיה הגיבור של ה-IWC במשך שני עשורים ותמיד ידע לעזוב ולחזור בזמן, ודווקא בשלהי הקריירה הוא עשה את הכל בצורה הפוכה.
נקווה שכולם למדו מהטעויות ושהוא יקבל את הסיום שמגיע לו לקריירה.

פאק-אוספריי היה קרב מעולה שעם קצת סיום יותר בומבסטי היה בכיף יכול לעבור גם ב-PPV.
תמיד אפשר לסמוך על פאק שיגיע עם אסטרטגיה לקרב ולא רק יעביר את הזמן עם המהלכים המאוד מגניבים שהוא מסוגל לעשות. פוקוס מצוין על הצוואר לאורך הקרב, ואוספריי השיג את ה-W בקושי וגם שמרו על פאק. יופי של בוקינג.

גם MJF-אומגה עם סטוריליין פשוט אבל אפקטיבי. אני זוכר את הקרב המצוין שלהם מלפני 2-3 שנים, הרף גבוה.
MJF-ביילי היה עוד קרב מעולה, by the book כשזה האנדרדוג המקומי מול האלוף הדושבאג. תמיד כיף לראות את ביילי. הוא בייביפייס קלאסי והאופנס שלו מגניב.
אחד מהדברים שנחמדים בלצפות במוצר מחדש זה שאין לי מושג לאן הסטוריליינים הולכים, אבל נראה שהם בונים את דארבי-MJF על אש קטנה לאחד מהאירועים הבאים. כבר היה להם מיני פיוד בתחילת הדרך בAEW שהיה מצוין והשאיר טעם של עוד, אז אני בעד.

בקיצור, אהבתי. AEW בתקופה טובה וזה ניכר. הקרבות המרכזיים לדיינסטי מבטיחים.
תודה על התוצאות!

מקווה שיצא לך לראות את מהפכה, היה אירוע מעולה לדעתי.
בכללי אשמח לראות אותך מגיב פה יותר Heart
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב
The following 2 users Like NoamRR's post:
  • Tblack, WhoIsYourHero
חפש
הגב
Tblack מנותק
Joober
**
תגובות: 466
אשכולות: 4
Likes Given: 875
הצטרף בתאריך: Jul 2024
04-08-2026, 08:26 PM
נזכרתי בדבר -
אקסקליבר ממשיך לעשות פאדיחות מטורפות כבר שבוע שני ברציפות (לפחות שאני שמתי לב).
השבוע באירוע הפרק הקודם בקוליז'ן, שהם הציגו את התקיפה על ג'וס והוא קריין את זה.. הוא בכלל לא ידע מה קרה. אמר שג'וס הותקף, אבל שנייה אחרי כן כשראו שהוא הסתובב ולא הותקף, הוא היה צריך לשנות את מה שאמר.
שבוע שעבר במהלך התכנית, כשהם אמרו שמיין איבנט יהיה רוש נגד דארבי אלן, הוא התבלבל וקרא לרוש אנדרדה.

מביך, כמה שזה לא מקצועי..
הגב
The following 1 user Likes Tblack's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
hbk מנותק
Mid-card
תגובות: 1,215
אשכולות: 0
Likes Given: 284
הצטרף בתאריך: Apr 2021
04-09-2026, 08:13 AM
ג'ריקו? הלך הסיכוי לראות אותו בwwe שוב?
איזה קהל מסריח... לפני 2 דקות צרחו לו לפרוש עם 0 כבוד לאחד הגדולים בכל הזמנים, ופתאום שרים את השיר שלו כמו דגנרטים.
אין לדעתי אנשים יותר מטומטמים מהאמריקאים.
[Image: hqdefault.jpg]
הגב
The following 1 user Likes hbk's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,229
אשכולות: 7
Likes Given: 10,832
04-09-2026, 08:34 AM
(04-09-2026, 08:13 AM)hbk כתב:  ג'ריקו? הלך הסיכוי לראות אותו בwwe שוב?
איזה קהל מסריח... לפני 2 דקות צרחו לו לפרוש עם 0 כבוד לאחד הגדולים בכל הזמנים, ופתאום שרים את השיר שלו כמו דגנרטים.
אין לדעתי אנשים יותר מטומטמים מהאמריקאים.

הלייק בטעות כי באתי ללחוץ הכי מהר שאפשר על "הגב".
התוכנית הייתה בקנדה בעיר הבית שלו.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (3): « הקודם 1 2 3

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-24-2026, 02:12 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר