Wrestling-IL
תוצאות | AEW Dynamite 01/04/26 - גרסה מובנת להדפסה

+- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443)
+-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: AEW (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=3)
+--- אשכול: תוצאות | AEW Dynamite 01/04/26 (/showthread.php?tid=3475)

עמודים: 1 2 3

תוצאות | AEW Dynamite 01/04/26 - orgibor - 04-02-2026

[Image: 815952-35bafa501aea4c61a10bd57e1d60be9e-mv2.jpg]

טוני שיאובני בזירה במטרה להציג את MJF וקני אומגה לסגמנט חתימת החוזה ביניהם.
הוא נקטע בידי פירוטכניקה שמובילה לשיר הכניסה של כריס ג'ריקו שעושה את החזרה שלו לAEW.
כריס ג'ריקו בפרומו של 4 מילים: "וויניפג, AEW, אני בבית".
[Image: hq720.jpg]

המצלמה עוברת לבאקסטייג' שם וויל אוספריי תוקף את ג'ון מוקסלי.
ווילר יוטה מנסה לעצור אותו אבל מותקף גם הוא, מרינה שפיר ואנשי אבטחה מצליחים בסופו של דבר להפריד בין השניים.

MJF וקני אומגה יוצאים לזירה לחתימת החוזה.
שניהם חותמים מיד ורק אז מג'ף מנסה לדבר אבל נקטע מיד על ידי קני שאומר לו לסתום את הפה באנגלית ובצרפתית.
קני אומר שהוא יודע מה סוג הנאום שמג'ף הכין הלילה, הוא התכונן מול המראה עם החליפה ושתלי השיער שלו אבל זה לא הולך לקרות בדרך שמג'ף תכנן. קני אומר שמג'ף חושב שהוא הצליח לגרום לצופים להאמין שכל המומנטום בו נמצאת AEW זה בזכותו אבל אומגה לא כזה טיפש ויודע שכל הקהל שהגיע לא נמצא כאן עבורו אלא כדי לצפות בטובים ביותר מתאבקים. אומגה לא פה כדי להחליף מילים אלא עבור חגורת אליפות העולם ושום דבר אחר, הוא היה על סף מוות עד לא מזמן אבל החברים והמשפחה שלו עמדו לצידו כי הם ידעו שהם רוצים מישהו טוב יותר ממג'ף כאלוף עולם ואם אומגה יצליח להיות האנטיתזה למה שמג'ף מייצג כמתאבק אז אולי הוא יוכל לעמוד בתואר שהודבק לו כאלוהים של היאבקות מקצועית.
מג'ף שואל אם ככה אומגה נראה ב100% שלו? הוא רחוק מלהיות בריא ובדיוק כמו החבר חסר הכישרון שלו קוטה איבושי הוא נמצא במרחק משב רוח אחד מפרישה אבל מג'ף לא רוצה לדבר על זה אלא על מה שמשאיר את אומגה ער בלילה. מג'ף פונה לקהל ושואל אם הם רוצים לדעת למה אומגה רוצה את החגורה כל כך? הוא אומר שהוא דיבר עם הרופאים של קני והם אמרו שהמחלה שלו הגיעה לנקודה בה המעיים שלו עלולים להתפוצץ בכל רגע ובכל מקום. הבטן של אומגה, הקריירה והחיים שלו נמצאים על שעון שמתקתק במהירות לאחור ואומגה אמנם נמצא במשימה לשמר את המורשת שלו אבל החדשות נעשות אפילו רעות יותר כי בדיינאסטי, אחרי השטן יסיים איתו, כל המאמינים באומגה ברחבי העולם יהיו מובכים ויתביישו באלוהים שלהם ויאלצו להודות שהוא לא יותר ממודל להערצה שקרי שעדיף שהיה מת.
אומגה מתעצבן והופך את השולחן, מג'ף מעודד אותו לתקוף אותו ובכך להפר את הסעיף האוסר על מגע פיזי אבל מייק ביילי מגיע לעצור אותו ולהרגיע את הרוחות.
ביילי אומר שכולם מבינים מה מג'ף מנסה לעשות בניסיון להימנע מקרב מולו בדיינאסטי אבל מג'ף צריך להודות לאומגה כי בלעדי אומגה לא היה AEW ובלעדי AEW לא היה MJF. ביילי אומר שמג'ף צריך לכבד את העובדה שאומגה הוא אגדה חיה והמקום היחיד בו מג'ף הוא אגדה זה בראש שלו אז אולי חלק מהיהירות הזאת תעלם אם ביילי יבעט לו בראש והוא רוצה קרב מולו הלילה.
מג'ף לוקח מיק' במטרה ברורה לסרב אבל אומגה מקדים אותו ואומר שגם הוא דיבר עם הרופאים של מג'ף ולמרות שלאומגה חסרים 24 אינצ'ים של מעיים הוא מעדיף להיות במצב הזה ולא להיות חסר ביצים כמו מג'ף.
מג'ף מתעצבן ואומר שהוא ישמח להתאבק מול ביילי הלילה והוא מתכוון לעשות ממנו דוגמה. לסיום הוא אומר שקנדה היא חורבה והוא מגיע מהארץ הטובה ביותר בעולם ארה"ב והלילה ביילי יתאבק מול גיבור אמריקאי.
[Image: 9tgo-MOEO-format-jpg-name-orig.jpg]

קרב 1 – קני אומגה, ברודי קינג וג'ק פרי נגד הדמנד(ריקושט, בישופ קאון וטואה ליאונה)
מנצחים: הפייסים
עם OWA של אומגה על ריקושט.
[Image: 815952-1135f7b223f44ea98b23ab63a6fab436-mv2.jpg]

ווילו נייטינגייל בבאקסטייג'.
היא מציבה אתגר פתוח על אליפות TBS בקוליז'ן שמוקדמת השבוע לחמישי.

אדם קופלנד וכריסטיאן קייג' בבאקסטייג' עם כיסאות בידיהם בחיפוש אחר FTR.
רנה פאקט עוצרת לראיין אותם וקופלנד אומר לה שאין להם זמן לזה הלילה כי הם נמצאים בעקבות FTR ויעצרו את כל מי שיעמוד בדרכם.
כריסטיאן מתכונן להכות בה עם כיסא אבל קופ עוצר אותו מיד בבהלה ומבהיר לו שרנה לא עומדת בדרכם.
אחרי הפסקת פרסומות אנו חוזרים לC&C שמגיעים לחדר הלוקר-רום של FTR. הם פותחים את הדלת ובפנים ממתינים רוקי רומרו וטרנט ברטה. RPG וייס אומרים שFTR לא נמצאים כאן והם יהיו בקוליז'ן מחר והם יכולים להעביר להם מסר.
כריסטיאן אומר שנראה שRPG וייס עומדים בדרכם וקופ מסכים איתו והם תוקפים אותם עם הכיסאות והם אומרים להם להעביר את המסר לFTR.

קרב 2 – פאק נגד וויל אוספריי
במהלך הכניסה של וויל הוא מותקף על ידי פאק שמוריד אותו עם בריינבאסטר על רמפת הכניסה. אוספריי נבדק על ידי רופאים ואנשי הפקה ואחד מהם בהופעה מועמדת לאוסקר מפציר בו שלא להשתתף בקרב, אוספריי כמובן מתנער מההמלצה ונכנס לזירה בכל זאת.
מנצח: אוספריי ברול-אפ כקאונטר לברוטלייזר.
אחרי הקרב פאק ממשיך לתקוף את אוספריי שמצליח לגבור עליו עם הידן-בלייד אבל מיד לאחר מכן נכנסים ווילר יוטה ודניאל גרסיה לתקוף אותו, קלאודיו קסטאניולי מגיע בעקבותיהם ומציב כיסא על צווארו של וויל, ג'ון מוקסלי ומרינה שפיר הם האחרונים להיכנס לזירה. קלאודיו מתכוון לדרוך על הכיסא אבל מוקסלי עוצר אותו ולוקח מיק' באומרו שאוספריי בסדר ושיסתכל באיזו סיטואציה הוא מוצא את עצמו, יש שישה מהם ואחד ממנו, מה הוא חשב שיקרה? זה יכול היה להיות לילה מאד מאד רע עבורו אבל במקום זאת מוקסלי יתן לו פיסת עצה – בפעם הבאה שישתמש בראש או שהוא עלול לאבד אותו לצמיתות. זה לא אישי עבורו והוא מזהיר את אוספריי לא להפוך את זה לאישי.
[Image: jon-moxley-warns-will-ospreay-he-could-l...ack-31.jpg]

קרב 3 – משולש הטירוף(ת'קלה, ג'וליה הארט וסקיי בלו) נגד מינה שיראקווה והציפורים המתקוטטות(ג'יימי הייטר ואלכס ווינדסור)
מנצחות: הפייסיות
עם הייטרייד של ג'יימי על ג'וליה.
[Image: HE3RLagak-AAN9g-P.png]

דארבי אלין יוצא החוצה.
הוא מזכיר שאמר למג'ף שהוא ישאיר את רגלו על הדוושה עד שיראה את אלוהים או את אליפות העולם והוא עדיין לא פגש את אלוהים אז הוא מוכן לפגוש את השטן בדרך לאליפות. הוא תוהה למה הם משחקים משחקים עם משפחת קאליס ואומר שזה כי מג'ף מפחד. דארבי אומר שהוא רוצה שאומגה ינצח את מג'ף בדיינאסטי כדי לסיים עם הבולשיט של מג'ף האגואיסט.
משפחת קאליס יוצאת החוצה בהרכב מחומש של דון קאליס, לאנס ארצ'ר, הצ'יסרו, אל קלון ואנדראדה אל אידולו.
קאליס אומר שהם קיבלו המון כסף כדי לטפל בעבודה המלוכלכת של מג'ף והם הגיעו יחד להסכמה שאם דארבי ינצח את חבר משפחת קאליס לבחירתם בדיינאסטי הוא יקבל קרב על אליפות העולם והמתאבק המושלם למשימה הזאת הוא אנדראדה.
אנדראדה נראה מופתע מההחלטה, קאליס אומר שמג'ף שילם להם עבור דבר אחר נוסף וזה לתקוף אותו היום.
משפחת קאליס ללא אנדראדה שנשאר מאחור להתווכח עם דון עושים את דרכם לזירה לתקוף את דארבי.
ברודי קינג וג'ק פרי נחלצים לעזרתו של דארבי ויחד הם מטפלים באיום, לאחר מכן נוצרת מתיחות בין שלושתם בזירה לאור ההיסטוריה של דארבי מולם.
קני אומגה יוצא החוצה, דארבי עוזב וחולף על פני קני שמחליף איתו כמה מילים בדרך.
[Image: HE3Txwa-Wc-AAHUVB-format-jpg-name-small.jpg]

קרב 4 – קרב אלימינייטור לאליפות העולם – MJF(א') נגד מייק ביילי
קני אומגה
בשולחן השדרנים.
מנצח: MJF עם היט-סיקר.
אחרי הקרב מג'ף ממשיך לתקוף את ביילי עד שקני נכנס לזירה וגורם למג'ף לסגת לסיום הפרק.
[Image: AEW-Dynamite-MJF-4-1-26.jpg]

RE: תוצאות | AEW Dynamite 01/04/26 - orgibor - 04-02-2026

אחד הפרקים הטובים ביותר של התקופה האחרונה, עף לי בטיל והכל היה מצוין מלבד קרב השלשות של הנשים.
נועם התבאסתי לראות את הספוילר שקיבלת מלידור מוקסלי אבל בכל זאת אמתין 48 שעות עד שאחליף חתימה.
למרות שכל הסגמנט גרע בערך 5 דקות מהפרק הולך לתפוס את מירב הנפח של התגובה הזאת כי התפוצץ לי הלב לראות את כריס ג'ריקו חזרה בAEW.
על הצמרמורת שג'ודאס עושה לי אין מה לדבר בכלל כי כריס הוא הרבה יותר משיר כניסה קליט.
אפשר היה לקלוט שעדיין לא 100% מהקהל בעד החזרה הזאת אבל כמו בכל קהל בסופו של דבר הקול של הרוב השפוי גובר על המיעוט ולשמוע צ'אנטים של "ברוך השב" מחליפים את הצ'אנטים של "תפרוש בבקשה" מלפני שנה הם בדיוק התיקון שהייתי צריך.
עכשיו חובת ההוכחה היא על כריס אבל גם על הצופים שצריכים להיות מוכנים לראות אותו "שואב" מתאבקים אחרים לעבודה מולו ולתת לפיודים האלה צ'אנס.
מבחינתי, אם אחרי שנה של היעדרות, בעיר הבית שלו, הוא גוזל בקושי דקה של פרומו שמסתכם במילים המרגשות "אני בבית" זה כבר מראה שהגישה הפעם היא שונה.
ועכשיו לשאר הפרק שהיה די דליל מבחינת הקארד ואני מרוצה מזה כי הפעם נפטרו מאותם מאצ'אפים רנדומליים לטובת 2 סגמנטים נוספים בזירה והארכת הזמן של הקרבות הרלוונטיים.
שלושת קרבות הגברים היו מעולים, טוב לראות שהפוש של ביילי לא מאפיל על הקרב בדיינאסטי ומצאו בכל זאת פתרון בקנדה שמוציא את כל המעורבים טוב יותר מהסיטואציה. דארבי ואומגה יוצרים קצת מתח עתידי ביניהם שאולי מרמז על תוצאות אפשריות לדיינאסטי. כריסטיאן קייג' הצחיק אותי ממש כשהתכוון לתקוף את רנה וג'ון מוקסלי עולה רמה עם פרומו אפילו טוב יותר משל שבוע שעבר.

RE: תוצאות | AEW Dynamite 01/04/26 - KB24 - 04-02-2026

פתיחה חזקה עם ג'ריקו, אוספריי, מוקסלי, אומגה ו-MJF.
אולם קטן עם קהל שקט - באסה לג'ריקו שבטוח ציפה לתגובה חזקה יותר מהקהל וניסה להרים אותם אבל בסיטואציה הזאת הוא לא היה יכול לעשות יותר מידי.
אני שמח שהוא חזר כי אני מאמין שהוא עדיין יכול לתרום לארגון גם בדברים מחוץ לזירה ואני שמח שהוא נתן פרומו קצר לחזרה שלו ולא ישר נכנס לאיזה פיוד שיתפוס על ההתחלה הרבה זמן מסך.
אוספריי עבר בתוכנית הזאת את כל השלבים שהוא היה יכול לעבור - התחיל בתור משהו חזק שתוקף את מוקסלי ורק צוות אבטחה יכול לעצור אותו, עבר לקרב נגד פאק שם הוא הוצג כאנדרדוג אחרי שפאק תקף אותו לפני שהתחיל הקרב והביא דוגמא מצויינת למשפט:
ציטוט:לא משנה כמה חזק אתה מכה - אלא כמה חזק אתה מסוגל להפגע ולהמשיך הלאה. כמה אתה מסוגל לספוג ולהמשיך הלאה. ככה מנצחים! 

והוא באמת ניצח. אחרי הקרב ברגע שה-DR תקפו אותו וניצלו את היתרון המספרי שלהם אוספריי הפך למשהו שזקוק לרחמים של היריב שלו בשביל לא להיפגע קשה יותר.

יש לכם את קופלנד וקייג' 2 אגדות בקנדה ואתם נותנים להם סגמנט מאחורי הקלעים? למה?
קני אומגה גם בקרב פרומואים נגד MJF וגם בשולחן שדרנים לא הרגיש כמו קני אומגה של העבר והרגיש מאוד מחושב במה שהוא אומר כמעט על גבול התסריט.
לצפות לקני אומגה של 2019 בזירה זה לא מציאותי בגלל מה שהגוף שלו עבר אבל לפחות על המיקרופון ציפיתי למשהו יותר טוב.
בזירה הוא נתן קרב טוב והקרב שלשות החמיא לו מאוד. לא אשקר שיש לי חשש מהריין הצפוי שלו עד אול אין.
פייסאוף שלו ושל דארבי לא כזה מרשים בגלל דארבי כמובן שאני מקווה מאוד שלא יקבל את הקרב ב-DON נגד אומגה.
MJF ממשיך להיות ההיל הכי טוב בביזנס וזה היה מקום מצויין להחזיר את הגימיק של גיבור אמריקאי לערב אחד.

RE: תוצאות | AEW Dynamite 01/04/26 - Go2Sleep - 04-02-2026

הפתיחה הייתה מפתיעה, למרות שלא הייתי בטוח אם באמת ג'ריקו יחזור באמת.. היו הרבה שמועות וגם על הטריידמארק של הקורנר-סטון. כל הבנייה לחתימת חוזים בין מג'ף לקני אומגה וההפתעה של כריס ג'ריקו חוזר משום מקום זה תפס מאוד את העין והקהל עף על זה.
הקטע עם הפרומו של ג'ריקו של 4 מילים האמת זה עבד טוב הוא לא תפס יותר מידי זמן מסך מהסגמנט של החתימת חוזים. מעניין אותי לאן זה הולך מכאן אחרי החזרה של ג'ריקו ואיזה פיודים הוא הולך להיות בהם.. ומקווה שהוא לא מתכוון לעשות שום פעם סטייבל מגוכחך כמו העץ לימודים הזה... או שזה סתם פופ של חזרה בעיר הבית שלו.

אהבתי את זה שהם לא חיכו לזירה וישר עברו לקטע של וויל אוספרי ומוקסלי בבאקסטייג' לקידום של הקרב שלהם לקראת דיינאסטי זה מרגיש יותר אישי גם אחרי מה שמוקסלי עשה לאוספריי, במיוחד גם שנתנו לאוספריי להיות אובר ולתקוף את מוקסל ולא רק להיות הבייביפיס של הקהל 
הקטע עם יוטה שמתערב ומנסה לשמור על מוקסלי ואוספריי תקף אותו ספוט מעולה מטורף! וגם מרינה שמצטרפת לתוך הסגמנט זה נראה מעולה. קני אומגה נראה מצויין בסגמנט הזה, במיוחד שהוא חתך את MJF והשתיק אותו זה היה קטע מצויין אבל מצד שני כרגיל לוקח את זה למקומות האישיים והנמוכים הקטע עם הבריאות של אומגה היה כבד אבל הוא יודע ללחוץ על הנקודות הרגישות של אומגה להפעיל את הטריגר הזה בשביל שאומגה יתקוף אותו והוא לא יתמודד מולו בדיינאסטי. אומגה כמעט נפל לפח של מג'ף שנכנס לו חזק מאוד לראש והשילוב של מייק ביילי בתוך הסגמנט היה טוב במיוחד גם לקדם את הקרב שלו למיינאבנט! ככה AEW עושים את זה נכון ואני אוהב את זה. כל הסגמנט עצמו ממש מעולה ומוסיף גם את כל ההייפ לקרב בדיינאסטי.

קרב סבבה לפתיחה של התוכנית בעיקר לקדם את המומנטום של אומגה, לא באמת היה ספק לגבי התוצאה אבל זה כן נתן קצת ספוטים טובים ושילב פה סטוריליינים ביחד. מה שכן מעניין הם נתנו לריקושט לאכול את ההצמדה במיוחד אחרי כל הבולשיט שהוא אמר בבאקסטייג'. השילוב של ברודי קינג וג'ק פרי עם אומגה היה קצת מוזר לא ממש הבנתי את זה

סגמנט קצר של ווילו נייטיגל ממשיכה להראות את עצמה כאלופה שהיא מוכיחה את עצמה כאלופה שנלחמת על התואר וזה לדעתי מעולה, היא עשתה אתגר פתוח שנותן למתאבקות אחרות הזדמנות לקבל מקפצת מדרגה אני די בטוח שמרסדז מונה תבוא ותאתגר אותה..... זה אחד מהתחושות בטן לא בטוח אם זה יקרה אבל אם כן השאלה היא תזכה שוב באליפות או לא. מעניין אם יביאו מישהי מפתיעה או שזה יהיה עוד קרב צפוי.

הקטע עם כריסטיאן קייג ואדם קופלנד שהם היו בעיר הבית שלהם ונתנו להם רק סגמנט בבאקסטייג' היה מוזר לא מובן למה דווקא הם החליטו לעשות את זה ככה, אבל הם כן קידמו את הקרב שלהם מול FTR בדיינאסטי והקטע עם רייני פאקט חחחחחח אני צחקתי בקול כריסטיאן הזה כל כך יודע לתת את השואו זה היה קטע מטורף שהוא כמעט תקף ואז קופלאנד אמר היא לא בדרך שלנו.... 
הטוויסט עם ארפיגי וויס והתקיפה היה מעולה ויכול להיות בעתיד הם יהיו גם הטוענים לכתר לאליפות אם הם יזכו או שיהיה פיוד יותר רחב.

הכניסה של אוספרי שפאק תקף אותו זה היה מטורף לא הבנתי איך פאק הצליח להגיע מהכניסה מהקהל לבאקסטייג'... אבל אוקיי זה AEW אלוהים יודע זה כן מה שציפיתי שיקרה. הניצחון רול אפ על פאק מה שאוספריי עשה היה גאוני ועבד. התקיפות של פאק על אוספריי על הצוואר היה צפוי מאוד שהוא יעשה מהלכים מלוכלכים ולנסות לגרום לו להיות פחות מ100% בקרב מול מוקסלי
מה שבאמת היה מעניין אחרי הקרב שהוא תקף אותו ושמו לו את הכיסא בתוך הצוואר ונתן פרומו מצויין.

קרב נחמד אבל לדעתי ג'יימי צריכה להיות בפיוד יותר שקשור לאליפות הזוגות של הנשים... אבל מה שכן נותן מומנטום מאוד גדול מול תק'לה והסטייבל שלה אז יכול להיות שזה מוביל לאנשהו אבל מרגיש מפוזר לא כל כך ברור לי..

סגמנט מעולה דארבי ממשיך עם הדרך שלו לאליפות העולם או לראות את אלוהים.... אבל לדעתי המהלך שמג'ף עשה עם דון קאליס פאמלי זה מעולה, מעולה כי זה בדיוק מה שחיפשתי לראות את הדברים האלה יותר עניין וזה גם מכניס את שניהם יותר לתמונת האליפות גם דארבי וגם אנדרדה. רואים גם את כישורי המשחק של אנדרדה שהוא יצא סופר גאון בסגמנט הזה גם מצחיק מצד שני.התקיפה על דארבי לדעתי הייתה מאוד נראית טוב במסך שהוא לא יצא שוב פעם כתור "האמבוש" של משפחת קאליס, מה שכן היה את ההתערבות של ג'ק פרי וברודי קינג והיה את המתח הזה כי זה לא רק סתם הצלה היה להם גם היסטוריה מעניין לאן הכיוון הזה הולך..

קרב טוב מאוד לסגור את התוכנית למייאבנט וזה שהם הכניסו את קני אומגה לתמונה בשולחן השדרנים אני אהבתי את מה שAEW עושים והולכים פה על המהלך של הקידום לקרב בדיינאסטי. מג'ף עשה בדיוק מה שחשבתי שיעשה יתקוף את מייק ביילי עם התכסיסים המלוכלכים שלו והיה צפוי שכמובן הוא יקח את הניצחון.. אבל ביילי נראה טוב מאוד בקרב ולא יצא כמו ג'ובר הכניסה של אומגה נתנה פה יותר הייפ וגם את הטריגר למג'ף שהוא עשה את הפינשר שלו והסתכל על קני... גם התקיפה אחרי הקרב וקני שהציל אותו ומג'ף ברח כמו תרנגול רואים שהוא מפחד להתמודד מול קני זה היה מצויין, גרם למג'ף לסגת ולברוח אבל בדיינאסטי לא יוכל לברוח ממנו אין לו ברירה ופה זה החלק המעניין שאני מחכה לקרב הזה ההייפ שנוצר זה מטורף.

סה"כ פרק טוב שנבנה חזק לדיינאסטי למרות שרק 4 קרבות הוכרזו עד כה.. אבל מעניין מאוד מה יקרה הלאה ואם בקולייזן יכריזו על עוד קרבות.

RE: תוצאות | AEW Dynamite 01/04/26 - Penta - 04-02-2026

(04-02-2026, 07:59 AM)orgibor כתב:  אחד הפרקים הטובים ביותר של התקופה האחרונה, עף לי בטיל והכל היה מצוין מלבד קרב השלשות של הנשים.
נועם התבאסתי לראות את הספוילר שקיבלת מלידור מוקסלי אבל בכל זאת אמתין 48 שעות עד שאחליף חתימה.
למרות שכל הסגמנט גרע בערך 5 דקות מהפרק הולך לתפוס את מירב הנפח של התגובה הזאת כי התפוצץ לי הלב לראות את כריס ג'ריקו חזרה בAEW.
על הצמרמורת שג'ודאס עושה לי אין מה לדבר בכלל כי כריס הוא הרבה יותר משיר כניסה קליט.
אפשר היה לקלוט שעדיין לא 100% מהקהל בעד החזרה הזאת אבל כמו בכל קהל בסופו של דבר הקול של הרוב השפוי גובר על המיעוט ולשמוע צ'אנטים של "ברוך השב" מחליפים את הצ'אנטים של "תפרוש בבקשה" מלפני שנה הם בדיוק התיקון שהייתי צריך.
עכשיו חובת ההוכחה היא על כריס אבל גם על הצופים שצריכים להיות מוכנים לראות אותו "שואב" מתאבקים אחרים לעבודה מולו ולתת לפיודים האלה צ'אנס.
מבחינתי, אם אחרי שנה של היעדרות, בעיר הבית שלו, הוא גוזל בקושי דקה של פרומו שמסתכם במילים המרגשות "אני בבית" זה כבר מראה שהגישה הפעם היא שונה.
ועכשיו לשאר הפרק שהיה די דליל מבחינת הקארד ואני מרוצה מזה כי הפעם נפטרו מאותם מאצ'אפים רנדומליים לטובת 2 סגמנטים נוספים בזירה והארכת הזמן של הקרבות הרלוונטיים.
שלושת קרבות הגברים היו מעולים, טוב לראות שהפוש של ביילי לא מאפיל על הקרב בדיינאסטי ומצאו בכל זאת פתרון בקנדה שמוציא את כל המעורבים טוב יותר מהסיטואציה. דארבי ואומגה יוצרים קצת מתח עתידי ביניהם שאולי מרמז על תוצאות אפשריות לדיינאסטי. כריסטיאן קייג' הצחיק אותי ממש כשהתכוון לתקוף את רנה וג'ון מוקסלי עולה רמה עם פרומו אפילו טוב יותר משל שבוע שעבר.

חבל מאוד שהוא חזר.
כן, יש לסרטון חזרה שלו יותר צפיות מהסגמנט של MJF וקני אומגה, יולר מהקרב שהעלו ביוטיוב של אוספריי נגד פאק,
יותר מהסגמנט שדארבי אתגר את MJF על האליפות(שהיה בו גם אצ הסטייבל של דון קאליס, כולל אנדראדה, לא כולל פלט׳שר).
הוא היה נראה מבואס.
אולי יש לו עוד זמן בחוזה וטוני קהאן סירב לשחרר אותו כי הוא(ג׳ריקו) רוצה לחזור ל-WWE.
אני מניח שג׳ריקו לא סתם חזר בעיר הבית שלו ואמר רק ארבע מילים.

למה חבל שהוא חזר?
כי הוא רעיל ואם טאלנט איחו בפיוד ג׳ריקו יהרוס לו את המומנטום או יצנן אותו(תשאל את אדי קינגסטון,
סנטנה ואורטיז שזה גם חלק מזה שהחברות שלהם נהרסה בחיים האמיתיים או לפחות עוד גורם שהעצים את זה,
גם את ריקי סטארקס הוא צינן, הוא דיי בזבז שנה שלמה ל-MJF מהקריירה(מסוף אוגוסט 2020 עד סוף אוגוסט 2021).
.2.0, מה איתם?
זה עזר לדניאל גרסיה?
זה עזר לביג ביל ולבריאן קית׳(זה כן נתן להם יותר זמן מסך להיות לצד ג׳ריקו)?
זה עזר לסמי גווארה להיות בצל של ג׳ריקו?
ואני לא חושב שהוא טאלנט כזה וואו.
ג׳ריקו כן כריזמטי יודע לחתוך פרומאים.
אני אתן לו את זה.
בזירה כבר לא מה שהיה ויש מתאבקים הרבה יותר טובים כרגע שהרבה יותר ראויים לזה.
מה יעשו איתו?
רק שלא ינסה לצנן את סוורב או טאלנט אחר שאני חושב שהוא מאוד טוב.
עדיף גם שלא יתקרב לצ׳אמפה.
שלא יתקרב לגייב קיד.
גם לא אל לי מוריאריטי.

(04-02-2026, 07:44 PM)Penta כתב:  חבל מאוד שהוא חזר.
כן, יש לסרטון חזרה שלו יותר צפיות מהסגמנט של MJF וקני אומגה, יולר מהקרב שהעלו ביוטיוב של אוספריי נגד פאק,
יותר מהסגמנט שדארבי אתגר את MJF על האליפות(שהיה בו גם אצ הסטייבל של דון קאליס, כולל אנדראדה, לא כולל פלט׳שר).
הוא היה נראה מבואס.
אולי יש לו עוד זמן בחוזה וטוני קהאן סירב לשחרר אותו כי הוא(ג׳ריקו) רוצה לחזור ל-WWE.
אני מניח שג׳ריקו לא סתם חזר בעיר הבית שלו ואמר רק ארבע מילים.

למה חבל שהוא חזר?
כי הוא רעיל ואם טאלנט איחו בפיוד ג׳ריקו יהרוס לו את המומנטום או יצנן אותו(תשאל את אדי קינגסטון,
סנטנה ואורטיז שזה גם חלק מזה שהחברות שלהם נהרסה בחיים האמיתיים או לפחות עוד גורם שהעצים את זה,
גם את ריקי סטארקס הוא צינן, הוא דיי בזבז שנה שלמה ל-MJF מהקריירה(מסוף אוגוסט 2020 עד סוף אוגוסט 2021).
.2.0, מה איתם?
זה עזר לדניאל גרסיה?
זה עזר לביג ביל ולבריאן קית׳(זה כן נתן להם יותר זמן מסך להיות לצד ג׳ריקו)?
זה עזר לסמי גווארה להיות בצל של ג׳ריקו?
ואני לא חושב שהוא טאלנט כזה וואו.
ג׳ריקו כן כריזמטי יודע לחתוך פרומאים.
אני אתן לו את זה.
בזירה כבר לא מה שהיה ויש מתאבקים הרבה יותר טובים כרגע שהרבה יותר ראויים לזה.
מה יעשו איתו?
רק שלא ינסה לצנן את סוורב או טאלנט אחר שאני חושב שהוא מאוד טוב.
עדיף גם שלא יתקרב לצ׳אמפה.
שלא יתקרב לגייב קיד.
גם לא אל לי מוריאריטי.

בסופו של יום הוא עשה את הג'וב ל90% מהטאלנט שעבד מולו ואני רוצה שנתבונן על כל השמות שציינת ואפילו תוסיף את הוק לתערובת ותגיד לי אם מישהו מהם נראה טוב יותר בשנה החולפת בAEW בהיעדרו של ג'ריקו וה"צל" הגדול שלו. אדי? אורטיז? גרסיה? מנארד? ביל? קית'? אולי הבעיה היא לא בו.
יכול לקבל בהבנה ביקורת על כריס וחלק מהסטוריליינים האלה קיבלו ביקורת נוקבת גם מצידי בזמן אמת אבל זאת בדיוק הגישה שלא תועיל לאף אחד בהמשך הדרך שלו בAEW, אם אתה אומר רק שלא יעבוד איתו או עם ההוא אז אתה מראש גוזר על הריצה הזאת כישלון, עם מי אתה כן מרשה לו לעבוד?
לגבי המוטיבציה שלו לחזרה כרגע הכל בגדר ספוקלציות, הדיווח האחרון דווקא מדבר על חוזה חדש שנחתם בינו לבין AEW, יכול להיות שההצעה של WWE לא הייתה מספיק אטרקטיבית עבורו? אולי הוא לקח את ההפסקה הזאת בשביל טור עם הלהקה? אולי הוא באמת רצה לתת לקהל מנוחה ממנו ולבוא בדף חדש?

RE: תוצאות | AEW Dynamite 01/04/26 - Penta - 04-02-2026

(04-02-2026, 08:07 PM)orgibor כתב:  בסופו של יום הוא עשה את הג'וב ל90% מהטאלנט שעבד מולו ואני רוצה שנתבונן על כל השמות שציינת ואפילו תוסיף את הוק לתערובת ותגיד לי אם מישהו מהם נראה טוב יותר בשנה החולפת בAEW בהיעדרו של ג'ריקו וה"צל" הגדול שלו. אדי? אורטיז? גרסיה? מנארד? ביל? קית'? אולי הבעיה היא לא בו.
יכול לקבל בהבנה ביקורת על כריס וחלק מהסטוריליינים האלה קיבלו ביקורת נוקבת גם מצידי בזמן אמת אבל זאת בדיוק הגישה שלא תועיל לאף אחד בהמשך הדרך שלו בAEW, אם אתה אומר רק שלא יעבוד איתו או עם ההוא אז אתה מראש גוזר על הריצה הזאת כישלון, עם מי אתה כן מרשה לו לעבוד?
לגבי המוטיבציה שלו לחזרה כרגע הכל בגדר ספוקלציות, הדיווח האחרון דווקא מדבר על חוזה חדש שנחתם בינו לבין AEW, יכול להיות שההצעה של WWE לא הייתה מספיק אטרקטיבית עבורו? אולי הוא לקח את ההפסקה הזאת בשביל טור עם הלהקה? אולי הוא באמת רצה לתת לקהל מנוחה ממנו ולבוא בדף חדש?

יש ממנו יותר מדי וויבים של פוליטיקאי.
לעשות ג׳וב אבל לסחוט להם מומנטום לכמה חודשים ולצנן אותם זה גם רע מאוד.
אני מסכים שהבוקינג ב-AEW רחוק מלהיות מושלם ושיש לטוני קאהן בעיות בבוקינג גם בלי קשר לג׳ריקו.
אבל גורם מניפולטיבי ואינטרסנט כמו ג׳ריקו זה רע ל-AEW לפח דעתי וגם למתאבקים(לחלק נכבד מהם אני מניח).
זה כמו שהבוקינג ב-WWE עדיין גרוע(לפי דעתי לפחות) אבל אני מניח שתהיה הסכמה רחבה שעם וינס היה אפילו גרוע יותר ושעדיף שהוא לא יחזור ושהוא גם אישיות רעילה לחברה ולמצאבקים ולעובדים.
אם הייתי טאלנט וג׳ריקו היה בארגון הייתי עושה כל מה שאני יכול כדי להתרחק ממנו.
על הוק וסמי גווארה אני לא חושב שהם כאלו טובים.
על סנטנה ואורטיז? הם לא היו צריכים את ג׳ריקו.
הם יכלו בכיף להתעסק במחלקת הזוגות ולהיות אלופי זוגות.
אדי קינגסטון בסוף 2021 היה מאוד רלוונטי אחרי היריבות שלו נגד פאנק וג׳ריקו גרר אותו ליריבות נוראית של חצי שנה לקרב שעש בו למעלה כלוב כריש(ככה הם קראו לסטיפולציה או משהו דומה לזה).
ריקי סטארקס בסוף 2022?
הוא עדיין נשאר עם רלוונטיות למרות שהפסיד בקרב אליפות ל-MJF לקראת סוף 2022.
יכלו לעשות איתו דברים טובים יותר או דברים שלא היו מצננים לו את המומנטום לכמה חודשים.
2.0.? שאלה טובה. אני מניח שהם היו יכולים להסתדר יפה גם בלעדיו.
דניאל גרסיה? אני לא עף עליו אבל הוא היה יותר אובר לפני שהיה עם ג׳ריקו.
ג׳ריקו צינן אותו חזק.
בתקופה שג׳ריקו היה ביריבות נגד בריאן על אליפות ה-ROH גרסיה היה צריך לבחור בבריאן ולהפוך מ״בדרן״ לחזור להיות ״מתאבק״
שזה מי שהוא באמת.
אבל זה לא קרה והוא איבד מומנטום מאז.
ביג ביל? אני לא עף עליו. הוא כן קיבל זמן מסך מזה שהוא היה ליד ג׳ריקו.
בריאן קית׳? יכול להיות שאם הוא היה מקבל הזדמנות כנה לבד בסינגלס שהוא היה במצב טוב יותר(אני מדבר עליו כטאלנט,
אני לא חושב שהוא היה מקבל בוקינג טוב ועקבי).
השהייה עם ג׳ריקו כן עזרה לו לקבל זמן מסך.
גם בפירור סטייבלים שלו,
ג׳ריקו תמיד יצא אובר או זה שרלוונטי.
גם בפירוק של ה-Inner Circle הוא תקף את סנטנה ואורטיז(ואת אדי קינגסטון).
בסגמנט פירוק של JAS הוא היה הנושא כי כל אחד מהם דיבר עליו.
גם בסגמנט פירוק של The Learning Tree הוא היה הפוקוס ופירק את המסך של התוכנית אירוח ובהמשך הראו קטע קצר שלו נותן מכות עם פלויד(המחבט/אלה שלו) לעציצים מאחורי הקלעים.

(04-02-2026, 11:20 PM)Penta כתב:  יש ממנו יותר מדי וויבים של פוליטיקאי.
לעשות ג׳וב אבל לסחוט להם מומנטום לכמה חודשים ולצנן אותם זה גם רע מאוד.
אני מסכים שהבוקינג ב-AEW רחוק מלהיות מושלם ושיש לטוני קאהן בעיות בבוקינג גם בלי קשר לג׳ריקו.
אבל גורם מניפולטיבי ואינטרסנט כמו ג׳ריקו זה רע ל-AEW לפח דעתי וגם למתאבקים(לחלק נכבד מהם אני מניח).
זה כמו שהבוקינג ב-WWE עדיין גרוע(לפי דעתי לפחות) אבל אני מניח שתהיה הסכמה רחבה שעם וינס היה אפילו גרוע יותר ושעדיף שהוא לא יחזור ושהוא גם אישיות רעילה לחברה ולמצאבקים ולעובדים.
אם הייתי טאלנט וג׳ריקו היה בארגון הייתי עושה כל מה שאני יכול כדי להתרחק ממנו.
על הוק וסמי גווארה אני לא חושב שהם כאלו טובים.
על סנטנה ואורטיז? הם לא היו צריכים את ג׳ריקו.
הם יכלו בכיף להתעסק במחלקת הזוגות ולהיות אלופי זוגות.
אדי קינגסטון בסוף 2021 היה מאוד רלוונטי אחרי היריבות שלו נגד פאנק וג׳ריקו גרר אותו ליריבות נוראית של חצי שנה לקרב שעש בו למעלה כלוב כריש(ככה הם קראו לסטיפולציה או משהו דומה לזה).
ריקי סטארקס בסוף 2022?
הוא עדיין נשאר עם רלוונטיות למרות שהפסיד בקרב אליפות ל-MJF לקראת סוף 2022.
יכלו לעשות איתו דברים טובים יותר או דברים שלא היו מצננים לו את המומנטום לכמה חודשים.
2.0.? שאלה טובה. אני מניח שהם היו יכולים להסתדר יפה גם בלעדיו.
דניאל גרסיה? אני לא עף עליו אבל הוא היה יותר אובר לפני שהיה עם ג׳ריקו.
ג׳ריקו צינן אותו חזק.
בתקופה שג׳ריקו היה ביריבות נגד בריאן על אליפות ה-ROH גרסיה היה צריך לבחור בבריאן ולהפוך מ״בדרן״ לחזור להיות ״מתאבק״
שזה מי שהוא באמת.
אבל זה לא קרה והוא איבד מומנטום מאז.
ביג ביל? אני לא עף עליו. הוא כן קיבל זמן מסך מזה שהוא היה ליד ג׳ריקו.
בריאן קית׳? יכול להיות שאם הוא היה מקבל הזדמנות כנה לבד בסינגלס שהוא היה במצב טוב יותר(אני מדבר עליו כטאלנט,
אני לא חושב שהוא היה מקבל בוקינג טוב ועקבי).
השהייה עם ג׳ריקו כן עזרה לו לקבל זמן מסך.
גם בפירור סטייבלים שלו,
ג׳ריקו תמיד יצא אובר או זה שרלוונטי.
גם בפירוק של ה-Inner Circle הוא תקף את סנטנה ואורטיז(ואת אדי קינגסטון).
בסגמנט פירוק של JAS הוא היה הנושא כי כל אחד מהם דיבר עליו.
גם בסגמנט פירוק של The Learning Tree הוא היה הפוקוס ופירק את המסך של התוכנית אירוח ובהמשך הראו קטע קצר שלו נותן מכות עם פלויד(המחבט/אלה שלו) לעציצים מאחורי הקלעים.

אני מדבר על ההתקדמות שלהם בשנה החולפת כשהעננה של ג'ריקו לא איימה להרטיב אף אחד מהם לא על 21', 22', רובם רק המשיכו ללכת ברוורס.
מן הסתם שהפוקוס יהיה על ג'ריקו כשהוא מקיף את עצמו בלואו-קארדרים כמו 2.0 או הלרנינג טרי, המטרה בציוות שלו אליהם מלכתחילה הייתה לנצל את השם שהוא בנה לעצמו כדי לעזור להם לעשות שמות בעצמם.
לא חושב שיש עוד מתאבק בקאליבר שלו שהיה מוכן לעבוד עם כל כך הרבה שמות אנונימיים וטריים בשנותיו האחרונות ובגלל זה אני שוב מציף את השאלה, אם אתה לא רוצה שהוא יעבוד עם השמות האלה, עם מי אתה כן מוכן לראות אותו מתאבק?

RE: תוצאות | AEW Dynamite 01/04/26 - Penta - 04-03-2026

(04-02-2026, 11:45 PM)orgibor כתב:  אני מדבר על ההתקדמות שלהם בשנה החולפת כשהעננה של ג'ריקו לא איימה להרטיב אף אחד מהם לא על 21', 22', רובם רק המשיכו ללכת ברוורס.
מן הסתם שהפוקוס יהיה על ג'ריקו כשהוא מקיף את עצמו בלואו-קארדרים כמו 2.0 או הלרנינג טרי, המטרה בציוות שלו אליהם מלכתחילה הייתה לנצל את השם שהוא בנה לעצמו כדי לעזור להם לעשות שמות בעצמם.
לא חושב שיש עוד מתאבק בקאליבר שלו שהיה מוכן לעבוד עם כל כך הרבה שמות אנונימיים וטריים בשנותיו האחרונות ובגלל זה אני שוב מציף את השאלה, אם אתה לא רוצה שהוא יעבוד עם השמות האלה, עם מי אתה כן מוכן לראות אותו מתאבק?

יש לו כריזמה ונוכחות.
אני לא אגיד לו שאין לו כישרון או שלא הייתה לו קריירה מאוד ראויה.
בתור אישיות מאחורי הקלעים ובתור טאלנט שרוצה לעצמו פוקוס בשלב הזה של הקריירה שלו הוא רעיל.
הוא יותר מדי פוליטיקאי. אני לפחות מרגיש ככה.
הוא היה נראה דיי מבואס בחזרה שלו.
טאלנט/בן אדם שמבואס להיות במקום שהוא נמצא בו זה לרוב לא משהו שכיף לצפות בו.
מבחינת זירה כבר אין לו מה לחפש.
הוא כריזמטי אבל הוא לא צריך לקחת ספוטלייט למתאבקים ב-2026.
יכל להיות מעניין אם הוא ודון קאליס היו משתפים פעולה(הם חברים במציאות) והייתה להם הזדמנות לעשות את זה באמצע 2023
אבל הם לא הלכו על זה.
אני מעדיף את AEW על WWE.

RE: תוצאות | AEW Dynamite 01/04/26 - orgibor - 04-03-2026

(04-03-2026, 12:41 AM)Penta כתב:  יש לו כריזמה ונוכחות.
אני לא אגיד לו שאין לו כישרון או שלא הייתה לו קריירה מאוד ראויה.
בתור אישיות מאחורי הקלעים ובתור טאלנט שרוצה לעצמו פוקוס בשלב הזה של הקריירה שלו הוא רעיל.
הוא יותר מדי פוליטיקאי. אני לפחות מרגיש ככה.
הוא היה נראה דיי מבואס בחזרה שלו.
טאלנט/בן אדם שמבואס להיות במקום שהוא נמצא בו זה לרוב לא משהו שכיף לצפות בו.
מבחינת זירה כבר אין לו מה לחפש.
הוא כריזמטי אבל הוא לא צריך לקחת ספוטלייט למתאבקים ב-2026.
יכל להיות מעניין אם הוא ודון קאליס היו משתפים פעולה(הם חברים במציאות) והייתה להם הזדמנות לעשות את זה באמצע 2023
אבל הם לא הלכו על זה.
אני מעדיף את AEW על WWE.

מה הכוונה ברעיל ופוליטיקאי? לא ידוע לי על תקרית שלו עם מישהו מהרוסטר של AEW או על מהלך כוח כלשהו שהפגין בארגון, מרגיש לי שאנחנו חוזרים לדיון על רונדה ראוזי והסיבה שאתה נרתע ממנו כל כך היא יחסי ציבור רעים.
חוזר שוב לשאלה המובילה שלי, אם מעניין אותך שיתוף פעולה עם דון קאליס אז אתה תהיה בסדר עם עבודה שלו עם משפחת קאליס בעצם? שמות כמו פלטשר, טקאשיטה, אוקדה ואנדראדה.
אני מעדיף את AEW על WWE.