11-29-2021, 08:33 PM
|
סקר| איזה רסלינג מדיה אתם צורכים
|
|
11-29-2021, 10:27 PM
אני ממש אוהב לשמוע פודקאסטים וראיונות עם מתאבקים
whatculture wrestletalk wrestlemania
11-30-2021, 12:10 AM
(11-29-2021, 06:56 PM)EVIL Rainmaker כתב: רדיט, אובזרבר, טוויטר פה ושם. אני לא כזה אוהב את ג'וזף, אולי זה פשוט הבדל בטעם אבל הוא נורא רובוטי, מסתכל על היאבקות בלי רגש כמעט. מעפן. בכללי אנלסיס ביוטיוב נדיר מאוד שהוא עשוי טוב, כרגע אני ממש אוהב עמוד בשם אקשן באטן למי שאוהב ביקורות ממש ארוכות מידי על משחקי וידאו, אבל מי שמוכן להשקיע את הזמן שלו זה ממש שווה את זה.
11-30-2021, 12:40 AM
1.כאן.
2.מתאבקים וכתבים בטוויטר (לא מבחר גדול, מלצר אלברז וכו') 3.רסלינג ביוס: כמו שסלביק ציין, הוא לא מחדש הרבה למי שממש יודע אבל הוא כן נותן רקע ממש טוב בסרטונים שלו והסרטונים שלו על MNW הם הסדרה שאני עוקב אחריה ביוטיוב ביחד עם סדרה על WW2 באותו סגנון. חוויה. 4.osw review: בהלם שלא כתבו אותם פה. מפחיד לחשוב שלא מכירים אותם, תוכן האולד סקול הכי איכותי, מפוצץ בידע, ממש מצחיק, קונספט מושלם. ![]() ?Do You Smell It
11-30-2021, 01:34 AM
(11-30-2021, 12:10 AM)Kamigoye כתב: אני לא כזה אוהב את ג'וזף, אולי זה פשוט הבדל בטעם אבל הוא נורא רובוטי, מסתכל על היאבקות בלי רגש כמעט. אני חושב שסיקור הגיימינג הארוך היחידי שצפיתי בו בשנה האחרונה היה הסרטון של hbomberguy על פולאאוט. יוטיוב תמיד יהיה משחק של כמות מול איכות. זה או שאתה מוציא כל שבוע סרטון שלא מחדש הרבה ונותן רק סקירה בסיסית, או שאתה מוציא משהו איכותי אחת לכמה זמן. בהמון מקרים אנשים פשוט יעדיפו את הכמות, כי אנחנו שוחים בים של תוכן ואנשים רוצים לדעת במיידי אם הסרט/סדרה/משחק/תוכנית רסלינג שווים את הזמן שלהם. בנוגע לג'וזף - אני חושב שהוא פשוט מעריך את העבודה הטכנית בזירה מעל הכל. הוא כן יודע להעריך סטוריליין, אבל ההעדפה שלו תמיד תהיה מינימום דיבורים ומלודרמה. אני לא תמיד מסכים איתו, אבל הוא מעלה נקודות חכמות. |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|
משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים

![[Image: wwf_overtheedge98_rock2.jpg]](https://1.bp.blogspot.com/-uipq-NQdQI0/W1A1qjOpP6I/AAAAAAAAJHM/aE9A_C4ABKoPTianGk-tFoJ6H18w4qv9QCLcBGAs/s1600/wwf_overtheedge98_rock2.jpg)