Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 101 102 103 104 105 ... 128 הבא »

סקר| איזה רסלינג מדיה אתם צורכים

סקר: איזה רסלינג מדיה אתם צורכים
What Culture
Wrestlelamia
Cultaholic Wrestling
WrestleTalk
Botchamania
אתרי חדשות
טוויטר
תקציר התוכנית ביוטוב / אתר אחר
יוטוב, ללא חיפוש ספציפי של יוצר מסוים (סקירה וחדשות)
אף אחד
[הצג את תוצאות הסקר]

הערה:זהו סקר פומבי. משתמשים אחרים יוכלו לראות לאיזו אופציה הצבעת.
עמודים (2): 1 2 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
סקר| איזה רסלינג מדיה אתם צורכים
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,757
אשכולות: 11
Likes Given: 1,721
הצטרף בתאריך: Jan 2021
11-29-2021, 01:59 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 11-29-2021, 02:06 PM על ידי karusi.)
הי לכולם,
תמיד בתקופות שלקחתי פסק זמן מהיאבקות, המשכתי לצפות במדיה של היאבקות.
עניין אותי לדעת במה אתם הכי אוהבים לצפות (וצופים בכלל).
בנוסף- האם ראיתם משהו בעבר שהפסקת לראות?
והאם אתם מכירים את Botchamania

[Image: RhL67i0JF-N9gX75aKb6Bgel_jAX037zbGRocCNL...ffff-no-rj] WhatCulture
הקבוצה הכי נצפית. מסקרים כל תוכנית ( Ups and Downs של חברנו היהודי סימון מילר). כשאין כוח לראות אפשר פשוט לראות מפה תקציר.
https://www.youtube.com/c/WhatCultureWWE/

[Image: AKedOLTkI7t_PB98KyRJDMbKTGGwqLVEh2-iZ0bQ...ffff-no-rj] Wrestlelamia
דומה לקודם, אבל בסגנון אחר. מסקרים את התוכנית בצורה של The good, the bad and the ugly.
https://www.youtube.com/channel/UCDGuaewBqmqF5buNPnoT1Bg

[Image: AKedOLQqkxwaWNRAXRt1_s1o2bXqX5cjW0jVgWb6...ffff-no-rj] Cultaholic Wrestling
https://www.youtube.com/c/Cultaholic

[Image: AKedOLQxXK7SGAAX0DWKSD0N2Kn1fR8YdaEeUzL2...ffff-no-rj] WrestleTalk
הם נחמדים. יש להם סגנון קצת צעקני, צריך להנמיך את הווליום... סה"כ אוהב אותם מאוד.
https://www.youtube.com/c/WrestletalkTV

[Image: AKedOLToLFnwwMGehUHl_uwzvOtfjsCx3_bCxupl...ffff-no-rj] Botchamania
תוכנית חודשית (2-4 שבועות) שבה מציגים את כל הBotch (פספוסים) שהיו בכל התוכניות. ממליץ לכולם לראות כדי להבין יותר טוב את ההיאבקות.
https://www.youtube.com/channel/UCjjBD37VlF9JhYPhuso9Vew

אתרים :
PWTorch.com של Wade Keller מביא הרבה חדשות מאחורי הקלעים וספוילרים, גם PWInsider.com וגם ProWrestlingSheet.com ועוד ועוד.

highlights ביוטוב (סרטונים של 10-30 דקות) של תקציר התוכנית.
יש את הערוץ הרשמי של WWE אבל אני מכניס אותו תחת Highlights ביוטוב / צפייה בתוכן בצורה רגילה.
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,240
אשכולות: 119
Likes Given: 1,036
11-29-2021, 02:22 PM
האמת אם אני לא רואה משהו אני משלים מהפורום פה, ואני לא מסתכל על אתרים אחרים כדי להשלים(אולי יוטיוב לקטעים מסויימים).

לגבי חדשות אז סלביק ואם לא אז תמיד קופצים לי חדשות ושמועות באינסטגרם.

לגבי בוצ'מניה בטח שמכיר חח
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Kamigoye מנותק
רוק הארד
תגובות: 2,267
אשכולות: 0
Likes Given: 445
11-29-2021, 02:48 PM
אני לא רואה כלום מאלה, אפילו בטוויטר אני בקושי עוקב אחרי עמודי היאבקות כי זה ספוילרים אוטומטיים, רק מלצר אם יש חדשות וכמה עמודים שמעלים כזה גיפים והיום בהיסטוריה מעניינים, SirLariato, Ciaran, tde wrestling.
העמוד טוויטר הכי טוב על היאבקות זאת mith-gifs אבל, מעבר לזה שיש לנו טעם ממש דומה בהיאבקות יש לה יכולת מדהימה לקרוא את הפרטים הקטנים ולמצוא את הנרטיב.
גם ממליץ לקרוא את הכתבות שלה.
[Image: 5966497ff415a976e8f0fa122b86c008cb4962c9.gifv]
הגב

•
אתר חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,624
אשכולות: 19
Likes Given: 1,247
הצטרף בתאריך: Jun 2021
11-29-2021, 03:09 PM
(11-29-2021, 02:48 PM)Kamigoye כתב:  רק מלצר אם יש חדשות

כבש.

אני גם לא צופה באף אחד מהאתרים האלה, רק לעיתים מאוד רחוקות. כשאני מחוץ לרסלינג אני מחוץ לרסלינג.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,371
אשכולות: 76
Likes Given: 1,285
11-29-2021, 03:11 PM
יוטיוב: מבין כל הערוצים המרכזיים שהזכרת אני עוקב רק אחרי Wrestletalk (כולל הערוצי צד שלהם). בעיניי הם בפער עדיפים מהשאר. מדי פעם F4W בסרטונים הקצרים שהם מעלים. יש אחד בשם tranquilo club שלא הוזכר פה שעושה סרטונים לא רעים בכלל על AEW.
אתרים: יש אתר טוב בשם TJRwrestling, מנוהל על ידי בחור בשם ג׳ון קנטון שכותב ביקורות מורחבות על כל הפרקים השבועיים והאירועים כבר שנים. הוא גם עושה דירוגי כוכבים וכו׳, והוא קצת יותר שקול ממלצר. פעם הייתי קורא אותו הרבה, היום אני בעיקר עובר ברפרוף על הדירוגים שלו.
טוויטר: אני עוקב בעיקר בשביל נתונים גולמיים אחרי WrestleTix שמפרסמים נתוני מכירות כרטיסים, ו-Wrestlenomics שמתעסקים בעניינים פיננסים ונתוני רייטינג סביב רסלינג. ממש מעניין ומונגש בצורה טובה. מעבר לזה לא אחרי מישהו קבוע, סתם דברים שקופצים תחת ה-Topic של היאבקות, לפעמים יש שם פנינים.
[Image: Untitled.png]
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,805
אשכולות: 59
Likes Given: 4,448
11-29-2021, 04:54 PM
בעיקרון 90% מהתוכן אני מקבל מפה.

נדבר קצת על רסלינג ביוטיוב:
- לרוב כשאני נתקל בסגמנט מוצלח בדינמייט או ראמפייג' (התכניות הראשיות) אני אלך לתגובות כדי לראות מה אחרים חשבו בקצרה, אחרי שאני קורא את הדעות של החבר'ה הקבועים שאני קורא פה.
- WWE אני צורך כמעט אקסקלוסיבית דרך יוטיוב, נכנס בשלישי, ברביעי ובשבת, בוחר 2-3 קליפים נבחרים וקורא תוצאות וככה אני משלים, לא חושב שWWE מצדיקים יותר תשומת לב מזה כרגע. אם יש משהו יוצא דופן אני רואה במלואו. אירועים רואה במלואם.
- פעם בחודש אני מחפש ראיונות של המתאבקים האהובים עליי כמו ג'יי ווייט או ג'ף הארדי או סתם כאלה מעניינים, אני בודק מה CVV עשה לאחרונה ואם הוא ראיין אנשים מעניינים.

- דיס-המלצה על tranquilo club: הדבר הכי טוב בסרטונים שלו זו הפרזנטציה, הוא לוקח תמונות איכותיות אלטרנטיביות של הסגמנטים שראינו בשבועיים האחרונים ועושה מהם סרטון עם הטייק שלו על נושאים מסוימים. בפועל הוא יחסית מבזבז לכם את הזמן, הדעות שלו בסיסיות ולא חכמות ("בריאן מול אומגה היה אייקוני", "פאנק מול MJF היה מעולה", וואו.. איזה טייק). לדעתי הרוב המוחלט של החבר'ה הקבועים פה מגיבים דעות ארוכות עם הרבה יותר תוכן איכותי מאשר שתמצאו בכל הסרטונים שלו, אז אני אצמד למגיבים הקבועים ולא אבזבז את הזמן שלי. 

- ערוצי רסלטוק/קאלטוהוליק וכאלה: הטאלנט היחיד שם זה אדם בלמפיד. אז כן רואה את הסמגנטים שלו על בוקינג. בפועל הם מבוזרים מידי - ג'ק, פצ'יטי וסיימון מילר עם לא שמות שלבד יגרמו לי ללחוץ על הכפתור. רק בלמפיד. וכל אחד מהם הרגיש גדול מידי כדי לחלוק ערוץ עם האחרים, אז קיבלנו אוסף של 4-5-6 ערוצי קונספט עם מס' מגישים שלא מעניינים אף אחד, ואת אדם בלמפיד. 

- רואה בוצ'מניה.

טוויטר: ממש ממש לא. מה אני, עידן? חחח

סנאפצ'אט: ממש ממש לא. מה אני, נדב? למאו

Myspace: ממש ממש לא. מה אני? סלביק/רועי/לידור? חחחח

דייב מלצרים וג'ים קורנטים: hard pass. לדעתי הם סתם חיכוך מיותר בביזנס. לפעמים אני נהנה לשמוע את קורנט בקטע אירוני, אבל לאחרונה גם זה לא כיף לי. אז 0 זמן על פודקאסטים. 

כמו שאמרתי - את הדעות שלי אני מקבל פה, גם את החדשות למען האמת @Raven. 
ואת רוב העדכונים שלי מWWE יוניברס לידור מביא לי בעל כורחי. 
[Image: e2f89ac02103b637bc6490a7e9ce8f9a]
בשלישי כל החתימות "האלו" נעלמות.
הגב

•
חפש
הגב
Breakker מנותק
A bonafide badass
תגובות: 2,333
אשכולות: 91
Likes Given: 1,231
11-29-2021, 05:05 PM
סלביק.
[Image: 1.gif]
הגב
The following 3 users Like Breakker's post:
  • KillSwitch, NoamRR, RoeeHardy
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,371
אשכולות: 76
Likes Given: 1,285
11-29-2021, 05:27 PM
(11-29-2021, 04:54 PM)SwitchBlade כתב:  בעיקרון 90% מהתוכן אני מקבל מפה.

נדבר קצת על רסלינג ביוטיוב:
- לרוב כשאני נתקל בסגמנט מוצלח בדינמייט או ראמפייג' (התכניות הראשיות) אני אלך לתגובות כדי לראות מה אחרים חשבו בקצרה, אחרי שאני קורא את הדעות של החבר'ה הקבועים שאני קורא פה.
- WWE אני צורך כמעט אקסקלוסיבית דרך יוטיוב, נכנס בשלישי, ברביעי ובשבת, בוחר 2-3 קליפים נבחרים וקורא תוצאות וככה אני משלים, לא חושב שWWE מצדיקים יותר תשומת לב מזה כרגע. אם יש משהו יוצא דופן אני רואה במלואו. אירועים רואה במלואם.
- פעם בחודש אני מחפש ראיונות של המתאבקים האהובים עליי כמו ג'יי ווייט או ג'ף הארדי או סתם כאלה מעניינים, אני בודק מה CVV עשה לאחרונה ואם הוא ראיין אנשים מעניינים.

- דיס-המלצה על tranquilo club: הדבר הכי טוב בסרטונים שלו זו הפרזנטציה, הוא לוקח תמונות איכותיות אלטרנטיביות של הסגמנטים שראינו בשבועיים האחרונים ועושה מהם סרטון עם הטייק שלו על נושאים מסוימים. בפועל הוא יחסית מבזבז לכם את הזמן, הדעות שלו בסיסיות ולא חכמות ("בריאן מול אומגה היה אייקוני", "פאנק מול MJF היה מעולה", וואו.. איזה טייק). לדעתי הרוב המוחלט של החבר'ה הקבועים פה מגיבים דעות ארוכות עם הרבה יותר תוכן איכותי מאשר שתמצאו בכל הסרטונים שלו, אז אני אצמד למגיבים הקבועים ולא אבזבז את הזמן שלי. 

- ערוצי רסלטוק/קאלטוהוליק וכאלה: הטאלנט היחיד שם זה אדם בלמפיד. אז כן רואה את הסמגנטים שלו על בוקינג. בפועל הם מבוזרים מידי - ג'ק, פצ'יטי וסיימון מילר עם לא שמות שלבד יגרמו לי ללחוץ על הכפתור. רק בלמפיד. וכל אחד מהם הרגיש גדול מידי כדי לחלוק ערוץ עם האחרים, אז קיבלנו אוסף של 4-5-6 ערוצי קונספט עם מס' מגישים שלא מעניינים אף אחד, ואת אדם בלמפיד. 

- רואה בוצ'מניה.

טוויטר: ממש ממש לא. מה אני, עידן? חחח

סנאפצ'אט: ממש ממש לא. מה אני, נדב? למאו

Myspace: ממש ממש לא. מה אני? סלביק/רועי/לידור? חחחח

דייב מלצרים וג'ים קורנטים: hard pass. לדעתי הם סתם חיכוך מיותר בביזנס. לפעמים אני נהנה לשמוע את קורנט בקטע אירוני, אבל לאחרונה גם זה לא כיף לי. אז 0 זמן על פודקאסטים. 

כמו שאמרתי - את הדעות שלי אני מקבל פה, גם את החדשות למען האמת @Raven. 
ואת רוב העדכונים שלי מWWE יוניברס לידור מביא לי בעל כורחי. 

אני מבין מה אתה אומר על טרנקילו, הוא לא שואובאקל ובהחלט אין טעם לצפות בכל הסרטונים שלו, אבל פה ושם כן יש לו הברקות והוא יודע להצביע גם על דברים פחות טריוויאלים. הביקורת שלי עליו היא האמת יותר על הסגנון - גם על זה שיותר מדי פעמים הוא מתייחס לכל סגמנט מוצלח של AEW בתור מאסטרפיס שישנה את ההיסטוריה, ובאופן כללי בטוויטר הוא די אסהול בתגובות שלו.
[Image: Untitled.png]
הגב

•
חפש
הגב
The Tribal FISH מנותק
סיידקיק בהכחשה
תגובות: 3,211
אשכולות: 12
Likes Given: 417
הצטרף בתאריך: Feb 2021
11-29-2021, 05:29 PM
אני כמו הרוב פה מתעדכן לרוב כאן אבל מדי פעם טוויטר ולפעמים רואה ביוטיוב אנשים
[Image: 6MdfcWM.png]
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
11-29-2021, 06:56 PM
רדיט, אובזרבר, טוויטר פה ושם.

מבחינת תוכן רסלינג ביוטיוב -
ג'וזף מונטצ'ילו:
https://www.youtube.com/user/Jigsaw1048
פרזנטציה טובה, ידע היסטורי טוב, דעות שהוא מגבה בצורה טובה. אני נהנה לצפות בו גם כשאני לא לגמרי מסכים עם הדעות שלו. לפעמים נחשף ממנו לדברים שלא צפיתי בהם.

רסלינג ביוס:
https://www.youtube.com/channel/UCIf44toFAHLORJ8dwEQkh9g
אני פחות חובב של התוכן הביוגרפי, קשה לחדש לי דברים בשלב הזה. הוא כן עושה את זה טוב, אבל זה לא הדראו בשבילי.
מה שאני כן אוהב אצלו זה את Reliving The War. הוא סוקר את התוכניות של ראו ונייטרו מתקופת מלחמת יום שני ועושה את ההשוואה סגמנט לסגמנט, במה הוא היה בוחר לצפות אם זה היה לייב. אני נהנה מזה.

מארקיD:
https://www.youtube.com/user/markydainjah
צ'אנל רסלינג שמתמקד בTNA. הוא יכול להיות קצת קורנטי כשזה מגיע לרסלינג מודרני, אבל אני עדיין נהנה ממנו. 
יש לו סדרת סרטונים שבה הוא בוחן ראנים קצרים של מתאבקים בארגונים שונים (20 קרבות ומטה) ומדרג כל קרב שהיה להם. זה התוכן הכי טוב שלו לדעתי.
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב
The following 1 user Likes KillSwitch's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): 1 2 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-27-2026, 01:09 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר