Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 ... 31 32 33 34 35 ... 38 הבא »

תוצאות | AEW Rampage 29.10.2021

עמודים (2): « הקודם 1 2
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות |  תוצאות | AEW Rampage 29.10.2021
Roger מנותק
באצ'ים
תגובות: 2,831
אשכולות: 1
Likes Given: 560
הצטרף בתאריך: Sep 2021
10-30-2021, 11:41 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 10-30-2021, 11:47 PM על ידי Roger.)
הייתה תוכנית טובה.

הקרב של דניאלסון-קינגסטון היה טוב אבל ממש ממש ממש קשה לי שבAEW מרגישים צורך כמעט בכל קרב לעשות הרבה נו-סלים והקטע היפני הזה של מכה-מכה (בדר"כ מרפקים) במטרה להצית את ה"אש" יעני. אני רואה את זה בצורה כזאת או אחרת כמעט בכל קרב וזה ממש נמאס. החזה של בריאן היה נראה כאילו הוא הצמיד לשם מגהץ רותח וזה קצת הציק בקרב, אבל אני אוהב שהוא מנצח כל קרב עם הכנעה אחרת. בכל מקרה, דניאלסון ופאנק חייבים כבר להתחיל להיות בדברים קצת יותר משמעותיים מקרבות לשם ההיאבקות. אני רוצה לראות אותם בסגמנטים ופרומואים ואת הדמות שלהם יוצאת ומאתגרת את הצעירים של AEW. אני רוצה לראות את MJF או אומגה או מישהו שממש AEW ORIGINAL שלא היה בWWE מאתגר אותם ולוקח אותם לקצה. רק ככה יהיה אפשר להפיק מהם את המיטב כי בינתיים הבאז שהיה כלפיהם הספיק להיחלש מאוד, לפחות מבחינתי.

דנטה מרטין הולך להיות כוכב. בכל קרב רואים שיפור מטורף. המכירות שלו היו ממש ממש טובות. האקרובטיקה, הדיוק והמבטים היו במקום. אם הוא יהיה קצת יותר טכני ואגרסיבי ויוכיח את עצמו מול מתאבקים יותר גדולים ממנו בדרך טובה ומשכנעת, הוא יהיה המתאבק הכי אהוב על הקהל. הוא מזכיר לי בתנועתיות שלו את ריי מיסטיריו, בבאלנס שיש לו והוא עושה את כל הגלגולים והג'ימנסטיקס שלו בצורה שכמה שיותר מדמה קרב ולא ריקוד. הקרב עם סיידל היה מעולה לדעתי. כמעט בלי נו-סל, מכירות ממש טובות של דנטה, סיידל כמובן מדהים, ופאק, ליאו ראש לא התערב ולא כלום - מרענן. מקווה שיבנו איתם סטוריליין ארוך טווח שיוציא את דנטה הבייביפייס הכי חם בחברה כי אני מאמין מאוד שהוא יהיה כזה עד שנה הבאה לפחות.

על ההארדקור שיט שואו שקראו לו שם "קרב" אני לא אדבר.
הגב

•
חפש
הגב
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,426
אשכולות: 20
Likes Given: 337
הצטרף בתאריך: Jan 2021
10-30-2021, 11:54 PM
אני רק מדמיין לעצמי כמה מתוסכל בריאן דניאלסון היה שמנעו ממנו לצאת כל שבוע ולתת את הקרב הכי טוב של אותו שבוע. קשה לא לקרוא לו מתאבק הטוב בעולם. ריינס ואומגה מתגמדים בעיניי.
[Image: HQ-Tkaob-MAARJCN.png]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): « הקודם 1 2

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-17-2026, 06:32 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר