Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 ... 31 32 33 34 35 ... 38 הבא »

תוצאות | AEW Rampage 29.10.2021

עמודים (2): 1 2 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות |  תוצאות | AEW Rampage 29.10.2021
Mad King מנותק
באמת הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 4,945
אשכולות: 100
Likes Given: 701
הצטרף בתאריך: Jan 2021
10-30-2021, 07:27 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 10-30-2021, 11:29 AM על ידי Mad King.)
[Image: file_1.jpg]

קרב 1: חצי גמר טורניר אלימינייטר לאליפות הAEW.
בריאן דניאלסון נגד אדי קינגסטון.
המנצח: דניאלסון בהכנעה.

טוני שבאוני בראיון מאחורי הקלעים עם CM פאנק, הם מתחילים לדבר על השבוע האחרון כאשר ברקע שומעים צעקות וקללות מצד אדי קינגסטון. לבסוף הוא מגיע לפריים ואומר לפאנק שהוא יעשה מה שהוא רוצה לעשות. פאנק אומר שהוא ראה מה שהיה קודם ואין לו בעיה לגרום לו ללכת לישון שוב. קינגסטון מורחק מהפריים אך שבאוני אומר שנגמר להם הזמן לראיון.

קרב 2:
מאט סיידל נגד דאנטה מרטין (ע' ליו ראש)
המנצח: מרטין אחרי דאבל ספריינגבורד מונסולט.

מארק הנרי בראיון מסך מפוצל עם אבדון ובריט בייקר. הנרי מסביר על הסטיפולציה ושואל את אבדון אם יש לה טריקים לקרב. היא פולטת דם מהפה. הנרי פונה לבריט ושואל מה דעתה על הקרב והיא אומרת שכאגדת הארדקור יש לה ניסיון עם קרבות ללא פסילות, ויש לה זומבים לצידה (רבל וג'יימי הייטר בתחפושת) כך שהיא בטוחה בעצמה שתשלח את אבדון לגיהינום, שם היא שייכת, ותמשיך להיות המובילה של מחלקת הנשים והאלופה. חוזרים למסך המפוצל ואבדון לא נמצאת, הנרי מחזיר את השידור לקראת הקרב.

מוכרז לדינמייט שבוע הבא:
קודי רודס נגד אנדראדה אל אידולו.
סיבוב 1 בטורניר אליפות הTBS: אנה ג'יי נגד ג'יימי הייטר.
חצי גמר טורניר האלימינייטר לאליפות הAEW: ג'ון מוקסלי נגד אורנג' קאסידי.

מוכרז לראמפייג' שבוע הבא:
סיבוב 1 בטורניר אליפות הTBS: הבאני נגד רד וולווט.
ג'ון סילבר נגד אדם קול.

קרב 3: תעלול או ממתק (תעלול: ללא פסילות, ממתק: במידה ואבדון מנצחת, היא תקבל קרב אליפות)
אבדון נגד אלופת הנשים של AEW, ד"ר בריט בייקר D.M.D (ע' רבל לא ריבה וג'יימי הייטר)
המנצחת: בייקר ברול-אפ.
[Image: 20231028-191921.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Mad King מנותק
באמת הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 4,945
אשכולות: 100
Likes Given: 701
10-30-2021, 10:23 AM
פרק נהדר בנוהל.
2 הקרבות גברים היו נהדרים ולא במפתיע, טלאנטים נהדרים עם התוצאות הנכונות. מאוד אהבתי גם את הכיוון עם פאנק וקינגסטון, שמח שנותנים לו קרבות נגד מגוון מתאבקים.
הנשים היה סביר בשביל מה שהיה, לא קיבלו הרבה זמן ונגמר ברול-אפ, כאחד שלא אוהב את אבדון שמח על התוצאה. הייפ לקודי רודס.
[Image: 20231028-191921.gif]
הגב

•
חפש
הגב
WhoIsYourHero מנותק
Mid-card
תגובות: 1,203
אשכולות: 0
Likes Given: 90
10-30-2021, 11:09 AM
קינגסטון-דניאלסון היה נהדר. מודה שהעדפתי קרב של דניאלסון עם ארצ'ר כי אני אפילו עוד יותר אוהב את דניאלסון בזירה כשהוא מול ביגמנים (לסנר, מורישימה, הנרי, וויאט, ריינס, בטח יש עוד), אבל הקרב הזה על כל הציפיות שלי. בתת מודע שלי קינגסטון הוא עדיין איש של פרומואים בעיקר אבל הקרבות שלו עם דניאלסון ומירו מוכיחים אחרת.
מה שהכי מרשים בקינגסטון זה שהוא לא באמת שינה את הדמות שלו מאז הפייס טרן והפרומו מול פאנק הוכיח את זה. כמו מוקסלי הוא טווינר שברגע אחד יכול להתהפך על הבייביפייס הכי גדול בחברה. יהיה קרב מאוד מעניין ביניהם כשקינגסטון יאפשר לפאנק להיות האנדרדוג. תנו להם 10 דקות עם המיק' בזירה והם ימכרו לכולם את הקרב.

דנטה-סיידל היה ממש אחלה. דנטה מתחיל להרגיש לי יותר "מהודק" בזירה, וזה כנראה הקרב הכי טוב שלו בAEW. הניצחון הרגיש גדול וקפיצת מדרגה עבורו. מודה שאני לא זוכר כלום מאח שלו אפילו ברמה של איך הוא נראה, יהיה מעניין לראות איך ישלבו אותו בחזרה.

בנוהל תוכנית מהנה וקלילה של ראמפייג'. סילבר-קול בשבוע הבא הולך להיות מצוין גם כן.
[Image: afseByC.gif]
הגב

•
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,384
אשכולות: 8
Likes Given: 11,175
10-30-2021, 11:32 AM
אני חושב שזאת המהדורה של ראמפייג׳ שהכי נהנתי ממנה.
דניאלסון-קינגסטון היה פשוט מטורף, אני חושב שזה הקרב הכי טוב של דניאלסון בארגון, אולי תיקו עם הקרב שלו נגד אומגה. הם לא חזרו על אותם המהלכים והיו די יצירתיים. אני נהנתי מאוד.

דנטה-סיידל גם התעלה על הציפיות שלי. סיידל קיבל בקרב הזה תפקיד מעולה. אני חושב שדנטה חייב לשנות פינשר למהלך שירגיש גדול יותר.

הטיזינג לקינגסטון-פאנק היה כל כך מעולה.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Mugiwara מנותק
Rookie
*
תגובות: 188
אשכולות: 1
Likes Given: 1
הצטרף בתאריך: Oct 2021
10-30-2021, 12:27 PM
תוכנית מעולה !

אגב, אני היחיד שלא הצליח להוריד את העיניים מהתחת המטורף של אבדון? מה זה הדבר הזה פאק Wink
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,496
10-30-2021, 05:29 PM
וואלה תכנית פיגוז.

בריאן/קינגי ללא ספק התעלה על הציפיות.
הייתי מבואס כשארצ'ר לא לקח את הקרב (כמובן בגלל הבוץ' בעיקר), הייתי פחות בהייפ על קינגוש נגד בריאן, לדעתי גם הפרומו של בריאן בדינמייט היה צולע, אבל וואלה.. קרב פצצה. בריאן כולו אדום וחבול, קינגסטוש לא ריחם עליו, קופי יודע ללכת בול על הקו הדק של פייס אנדרדוג/טווינר בדיוק כמו שאביב ציין, הפרומו עם פאנק אח"כ היה on spot ואפילו מכר את הקרב יותר עבורי. הספוט הסוגר עם האצבע המשולשת היה מושלם, ממש אהבתי את האינטרקציה בניהם.

דנטה/אוון בורן היה מצוין.
לדעתי דנטה לא בהכרח היה צריך לנצח פה. 
כל פעם שאני רואה את סיידל אני מתרשם לגמרי מחדש מכמה שהוא מדהים וחלק בזירה, כנראה הטאלנט שהכי השתבח עם השנים אחרי ג'וני נייטרו. 
דנטה היה אחלה, אני צריך קצת יותר להבין לאן הם הולכים עם העלילה שלו ושל ליאו "אני פורש אני חוזר" ראש. 
סיידל היה קצת יותר קשוח פה, שלט בקרב, ממש אהבתי. דנטה היה אחלה, פינישר חלש בעיניי וזה צריך להיות מהלך של אמצע הקרב. 

אבדון אני לא רואה, מצטער. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
ALONN78 מנותק
Rookie
*
תגובות: 8
Likes Given: 0
הצטרף בתאריך: Aug 2021
10-30-2021, 06:25 PM
(10-30-2021, 12:27 PM)Mugiwara כתב:  תוכנית מעולה !

אגב, אני היחיד שלא הצליח להוריד את העיניים מהתחת המטורף של אבדון? מה זה הדבר הזה פאק Wink

תחת חיוור אחושילינג
[Image: CM-Punk-Ice-Cream-Bars.jpg]
הגב

•
חפש
הגב
hpt מנותק
Day One Ish
תגובות: 144
10-30-2021, 06:50 PM
שעה נהדרת, בריאן- קינגסטון היה נהדר.
[Image: bea3d642ef915721e85736a72bbec1bd325b6a6b.gifv]
הגב

•
חפש
הגב
Mugiwara מנותק
Rookie
*
תגובות: 188
אשכולות: 1
הצטרף בתאריך: Oct 2021
10-30-2021, 08:33 PM
(10-30-2021, 06:25 PM)ALONN78 כתב:  תחת חיוור אחושילינג
עזוב חיוור לא חיוור תראה איזה גודל
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,431
אשכולות: 119
Likes Given: 1,047
10-30-2021, 10:02 PM
ואווו קינגסטון- דניאלסון היה חתיכת קרב. כנראה זה היה אמור להיות דניאלסון- ארצ'ר אבל זה היה קרב מעולה וגם מוסיף לקרב עם מוקסלי בגמר.
היה קצב טוב, אחלה של ספוטים. לרגע אכלתי את זה שקינגסטון עומד לנצח בספירת חוץ כשבראיין קם ב7 ואז נפל ב8 ליד הזירה אמרתי וואטטטט ואז הוא נכנס חחח עבד עליי. קינגסטון בזירה כיף לראות והוא יצא מזה ללא פגע, בסוף כשבראיין נתן לו את הטרייאנגל ואז קינגסטון שעה לו אצבע משולשת ידעתי שזה הסוף וזה היה אדיר. שוב אציין שזה היה קרב מעולה ואני מאוד נהנתי לראות.

פאנק מאחורי הקלעים ואז קינגסטון מגיע, נראה שמתחילים לתת לפאנק יריבים ברמה יותר גבוהה וכנראה חושבים שהוא השתפשף מספיק. אהבתי את העקיצה של פאנק שהוא דפק לו אם הוא רוצה ללכת לישון שוב חח. הייפ לקרב פרומואים שלהם, נראה אם פאנק בכושר של פרואים רציניים אחד על אחד.

אחרי הקרב הראשון ממש התלבטתי אם לסגור כי השאר לא עיניין אותי והייתי בהייפ מהקרב הפותח שידעתי שזה לא יעמוד בציפייה אבל המשכתי לראות. אחלה קרב היה, דנטה ממשיך להיות אדיר בזירה ושמח שהוא מתחיל לעבוד על דמות לצידו של ליאו ראש.

הקרב הסוגר ראיתי רק את הסוף, לא יודע מי זאת השמנמנה עם השיער האדום אבל לא אהבתי שהיא קמה כמו כלום אחרי הסטומפ עם הכיסא. אהבתי שבריט פחדה להכניס את היד שלה לפה של היריבה, אחלה בריט על נעצים. הרול אפ היה מעפן אבל שיהיה לא אכפת לי.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): 1 2 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-15-2026, 07:33 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר