05-29-2023, 07:45 PM
במילה- קרקס.
במילה ומספר - WCW 2000.
במילה ומספר - WCW 2000.
|
תוצאות | AEW Double or Nothing 2023
|
|
05-29-2023, 07:45 PM
במילה- קרקס.
במילה ומספר - WCW 2000.
05-29-2023, 09:50 PM
(05-29-2023, 10:13 AM)Bam Bam Bigelow כתב: ועכשיו לתוצאות ההימורים: תודה ניצחתי ערב טוב
05-29-2023, 09:54 PM
כריס אלופה! נקודת האור המרכזית (ואולי היחידה) שלי מ4 שעות (שהתכווצו להן קצת) מהאירוע הזה!
05-29-2023, 10:23 PM
אני אוסיף את הטייק שלי על מה שבאם באם כבר כתב (ואני מחזק).
קל מאוד לכאורה למתוח קווים מקבילים בין האירוע הזה ובין NOC. בשני האירועים האלו היו: מיין איבנט שהוא הפיוד הגדול בארגון עם דרמת טלנובלה בתוך סטייבלים, קרב על אליפות ראשית עם וורקרים טובים ותוצאה צפויה, ריין ארוך של אלופת נשים שהגיע לסיומו, קרב של מתאבק ותיק נגד אפרקארד שמנסה לבסס את עצמו (ג'ריקו-קול, לסנר-קודי). אבל דווקא ״הדמיון״ הזה על הנייר עוזר להבליט כמה האירועים האלו בעצם היו כל כך שונים אחד מהשני, ולא לטובת AEW. ב-NOC היו 7 קרבות, שישה קרבות אחד על אחד רגילים וקרב זוגות רגיל. ב-DON היו 9 קרבות שכללו באטל רויאל של 21 משתתפים, קרב רחוב, קרב סולם, קרב אנרכיה וקרב מרובע. קצת קשה בקארד כזה ליחס חשיבות מיוחדת לכאוס ולהתפתחויות שקרו במיין איבנט לדוגמה, בהתחשב בעובדה שאלמנטים דומים חזרו על עצמם לכל אורך הערב ובמספר קרבות שונים. בקיצור, היה חסר כאן איזון. וכמו תמיד יש את עניין הזמנים - ב-NOC גונת'ר ועלי לדוגמה סיפקו יופי של קרב ב-8 דקות על השעון, בעוד כאן, קרב זוגות של ג'יי לית'ל וג'ף ג'ארט קיבל לא פחות מ-20 דקות. 20 דקות, ב-PPV, ב-2023, ג'יי לית'ל וג'ף ג'ארט. עוד קצת שומן עודף? HOB לא היו צריכים להיות באירוע אם לא טרחו לבנות להם פיוד נורמלי, וורדלו וקול היו צריכים לקבל ניצחונות דומיננטים בקרבות קצרים וחד משמעיים, ולא לשקוע בבוץ הסטיפולציות המיותרות האלו. אפילו הקרב של לסנר וקודי, שפירטתי מספיק כמה לא אהבתי אותו, היה בסך הכל 9 דקות מפעמון לפעמון. איפה זה ואיפה העינוי שהיה קול-ג׳ריקו. זה באמת מתסכל אותי כצופה שאני מוצא את עצמי מתעסק יותר במבנה של האירוע מאשר בתוכן עצמו, אבל אפילו בלי להיכנס לעולמות הפנטזי בוקינג ו״מה אני הייתי עושה״, עם קצת שינויים קוסמטיים היה אפשר להפוך את זה לקארד הרבה יותר מהנה לצפייה. נעבור לצד החיובי. הבאטל רויאל היה לדעתי אחד הטובים ש-AEW הפיקו, וכן, הקרבות האלו הם לא יותר משואוקייס מהיר למתאבקים מהאנדרקארד, אבל זה היה שואוקייס שבוצע בצורה טובה וכמעט לכל מתאבק היה כאן משהו לעשות. חבל שמכאן היינו צריכים לחכות עד לקרב השני לפני הסוף כדי לקבל קרב רסלינג באמת טוב שבאמת יש הייפ לצפות בו. אין לי יותר מדי מה להגיד על הקרב המרובע מעבר לכך שזה היה קרב רסלינג מעולה. הנקודה שהכי בלטה לטובה היא המעורבות של כל הארבעה כמעט בכל ספוט שקרה. מעבר ליצירתיות והאתלטיות, אהבתי את זה שלא הייתה שנייה שמישהו היה יכול לנוח על זרי הדפנה, כי תמיד היה מישהו אחר שפתאום קפץ עליו מאחורה, ועד שהוא הספיק להבין מה קורה שני האחרים שוב חזרו למיקס. ככה הדינמיקה בקרבות כאלו צריכה לעבוד. אני אהיה פה אולי בדעת מיעוט, אבל כקרב בפני עצמו, מאוד נהנתי מהמיין איבנט. לא, אני לא טוען שהפיוד של ה-BCC והאליט מתקרב לרמה של הבלאדליין, ותמיד אפשר לגלגל עיניים על מוקסלי המדמם והנעל המתפוצצת והמברג והמזלג ומה שתרצו, אבל הקרב הזה הוא בדיוק מסוג הקרבות שהתבניתיות של ה-WWE לעולם לא תוכל לספק. יש לרסלינג הרבה ז'אנרים, וכן, הייתי רוצה לראות קרבות 1 על 1 נורמלים כמו ש-AEW כבר הראו שהם מסוגלים לספק, אבל אני גם אוהב מאוד קרבות ברוטלים וכאוטים, קרבות מהסוג שלא נותנים לך שנייה אחת לנשום. אני לא מחדש לאף אחד כלום בזה שאומר שהמוצר במצב לא טוב. הבעיות בולטות לקילומטרים ובלתי ניתנות להכחשה, וזה מתבטא גם ברייטינג ובמכירות הכרטיסים. זה הרבה מעבר ל-CM פאנק שעתיד לחזור. ה-WWE בימים הגרועים שלהם (ולא חסרים להם כאלו) סבלו מדמות סמכותית יותר מדי חזקה שניסתה לשלוט, לדכא ולכופף כל דבר קטן בהתאם לאיך שהיא ראתה לנכון. בשנה האחרונה AEW מדגימים לנו שגם ההיפך המוחלט זה לא הפתרון. ![]()
05-29-2023, 11:36 PM
יכול להיות שהבאטל רויאל היה טוב, אני לא באמת יודע כי עבודת המצלמה הייתה נוראית ופספסה משהו כמו 70% מהספוטים. ביג ביל עם שחזור של ה-GRR. הסיום בין קאסידי לסטריקלנד היה מוצלח בהתחשב בזה שסוורב היה הפייבוריט שלי.
כריס ג'ריקו גאון. הסיבה שבחר בקרב "אנסאקשנד" היא כי זה מסיר אחריות של AEW מכל נזק שנגרם למתאבקים...ולצופים. עכשיו אני מנוע מלמתוח ביקורת עליו ועל הקרב המזעזע ויחד עם אדם קול שניהם מכוסים. לפחות סאבו לא מבוטח, פאק סאבו. קרב הזוגות הגרוע שאני זוכר מPPV של AEW, אשכרה קארן ג'ארט הייתה ההיילייט של הקרב. זה הזמן להזכיר שאני כותב דעות תוך כדי צפייה ולמרות שידעתי בערך איזה מוצר אני צפוי לקבל הערב אני עדיין מצליח להתאכזב ובעיקר חושש מהמשך האירוע קרב הסולם עבד לא רע עד הניסיון הטיפשי של וורדלו לקפוץ על הסולם מהחבלים, משם החלה הדרדרות עד לסוף הקרב. כאילו, הסוואנטון על לוצ'זאורוס היה יפה מאד אבל באותה נשימה גם מטומטם לחלוטין בהתחשב בכך שהיריב שלך הוא כריסטיאן ולא לוצ'זאורוס. די נו איך סראיה יכולה להיות מחוץ לקארד ועדיין לקלקל 2 קרבות בתוכו? סעמק. רגע מה? טוני סטורם? האירוע זה יכול להיעשות יותר גרוע? סך הכל פעם שלישית של חוקי הבית וכבר מוותרים על הדילרז צ'ויס. ברכות על הקרב הטוב הראשון להערב, עבודה טובה של בואנס בלמכור את הברך, ברודי קינג ממשיך להיות החוליה המרשימה ביותר בסטייבל יש! ג'ייד! באופן מפתיע הקרב הכי טוב עד עכשיו, סופסוף ניצחון משמעותי אחרי איזה 40 סקוואשים, הופעה טובה מאד של טאיה. יש! קריס! היחידה שצריכה לעצור את ריין הטרור הזה. רגע מה? זה עכשיו? מה את סתומה ג'ייד? יאאלה בשעה טובה. פאק הפילארס הם לא המיין אבנט? בניתי על לכתוב פסקה שלמה על איך דארביגיבור הציל את האירוע. דארבי נכנס אחרי התינוק של סאמי? פריוריטיס. קרב ענק, עמד בציפיות שלי. הרבה ספוטים למזכרת ושוטים למצלמה אבל זה כל המוטיב של הקרב מלכתחילה, רגע גדול כשכל אחד ביצע את המהלך של המנטור. שמחתי לראות את מג'ף לוקח חלק פעיל ולא בוחר בדרך הקלה של לברוח ולארוב לטרף. ג'אנגל בוי הפך לאויב מספר אחת שלי, מנע את הרגע הגדול בתולדות הספורט האמריקאי, לפחות עד למשחק של בוסטון הלילה. וואי כבר 12 בלילה ואני עוד צריך לשרוד את כל האנרכיה הזאת עכשיו, שיהיו עדינים. אני אוהב את הקונספט של קרב היאבקות עם מופע רוק ברקע, צריך לאמץ, רק לכבות את השדרנים. חיכיתי לרגע שיתקפו את הלהקה. MOTYC טוב נו, כאילו שהייתה אופציה אחרת. אני יכול לכעוס עד מחר שהם גנבו לפילארס את המיין אבנט, שהבנייה הייתה כל כך מפותלת ולפעמים מתסכלת ועדיין בסופו של דבר הם תוקעים לי אצבע בעין ומעמידים מועמד לקרב השנה, כוסאמא שלהם. קראתי בזמנו איזה קונספרטור ברדיט שטען שטאקשיטה הוא כבר חלק מהBCC כי הם גרמו לו לדמם איתם, בזמנו זה היה נשמע לי כמו שטויות, אבל זה כל הזמן ישב לי בראש כשלא ראינו אותו מאז אותה תקיפה ובמיוחד כשהוא לא הגיב בשום צורה להתהפכות של קאליס, שאפו, אחלה בוקינג. אני בחיים לא אצליח לסקור את כל מאורעות הקרב המטורף הזה אז אתמצת בזה: גאנהגיל חעראהגמ מנגדאיהב ללוטרקבנ אנרכיה בתגובה. ![]()
05-29-2023, 11:55 PM
(05-29-2023, 11:36 PM)orgibor כתב: קראתי בזמנו איזה קונספרטור ברדיט שטען שטאקשיטה הוא כבר חלק מהBCC כי הם גרמו לו לדמם איתם, בזמנו זה היה נשמע לי כמו שטויות, אבל זה כל הזמן ישב לי בראש כשלא ראינו אותו מאז אותה תקיפה ובמיוחד כשהוא לא הגיב בשום צורה להתהפכות של קאליס, שאפו, אחלה בוקינג. יש עוד בנוגע לטאקשטה - ה-BCC חזרו ואמרו שהמטרה שלהם היא שצעירים כמו יוטה יהיו טובים מהם, והראייה, יוטה בקרב הזה הצמיד את אומגה. והאליט? מקדמים רק את עצמם. מנקודת המבט של טאקשטה אין שאלה באיזה צד עדיף לו להיות. ![]()
05-30-2023, 12:38 AM
ראיתי עכשיו את הקרב על אליפות TBS, ההיילייט של הערב עד כה. התגעגעתי לסטטלנדר, אחת המתאבקות היחידות ב-AEW שטיפה אכפת לי מהן ולא רק כי היא חזרה מפציעה. היא סוס עבודה, אין סיבה שהריין הזה לא יהיה מוצלח.
05-30-2023, 09:22 AM
(05-30-2023, 12:38 AM)master of doom כתב: ראיתי עכשיו את הקרב על אליפות TBS, ההיילייט של הערב עד כה. התגעגעתי לסטטלנדר, אחת המתאבקות היחידות ב-AEW שטיפה אכפת לי מהן ולא רק כי היא חזרה מפציעה. היא סוס עבודה, אין סיבה שהריין הזה לא יהיה מוצלח. זה מה שאמרנו על הריין של הייטר...
05-30-2023, 09:50 AM
(05-30-2023, 09:22 AM)Bam Bam Bigelow כתב: זה מה שאמרנו על הריין של הייטר... נכון ואתה צודק, אבל בגלל שהערך של אליפות TBS על הנייר פחות גבוה מהערך של אליפות הנשים זה יכול לעבוד בעיניי. אני לוקח בחשבון שסטטלנדר תופיע פעם בשבועיים במקרה הטוב, שהיא לא תחזיק עלילה מן הסתם, אבל היא תיתן קרבות טובים עם יותר עניין מג'ייד שמיצתה את עצמה אחרי 200 יום כאלופה. היא תגיע, תתאבק, תנצח, זה מה שלדעתי צריך לעשות מהאליפות הזאת. אליפות אחת ראשית, אליפות שנייה שתתמקד ברסלינג טוב. אני הייתי שמח שיהיו פיודים טובים ועלילה מושקעת, אבל לבקש את זה כרגע על אליפות TBS זה ניתוק מהמציאות. כל עוד היא תתאבק יהיה בסדר.
05-30-2023, 09:53 AM
(05-30-2023, 09:50 AM)master of doom כתב: נכון ואתה צודק, אבל בגלל שהערך של אליפות TBS על הנייר פחות גבוה מהערך של אליפות הנשים זה יכול לעבוד בעיניי. אני לוקח בחשבון שסטטלנדר תופיע פעם בשבועיים במקרה הטוב, שהיא לא תחזיק עלילה מן הסתם, אבל היא תיתן קרבות טובים עם יותר עניין מג'ייד שמיצתה את עצמה אחרי 200 יום כאלופה. היא תגיע, תתאבק, תנצח, זה מה שלדעתי צריך לעשות מהאליפות הזאת. אליפות אחת ראשית, אליפות שנייה שתתמקד ברסלינג טוב. אני איתך. אני פשוט מאוד פסימי מהמוצר... לדעתי עם התוספת של התוכנית החדשה, יהיה חובה לפצל את הבראנדים (דינמיט, קולושיין וROH). כל תוכנית תקבל אלוף, אלופה, זוגות, ושלשות. אבל החובה יהיה לייצר עלילות נפרדות לחלוטין, וכרגע לא בטוח שטוני מסוגל...
|
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|