![]() |
|
תוצאות | AEW Double or Nothing 2023 - גרסה מובנת להדפסה +- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443) +-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: AEW (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=3) +--- אשכול: תוצאות | AEW Double or Nothing 2023 (/showthread.php?tid=1925) |
תוצאות | AEW Double or Nothing 2023 - Bam Bam Bigelow - 05-29-2023 - - - - ככה עושים את זה? - - - באם באם לבאנר - - - בכתיבה ביי אין המסיבה של הארדיז מול איתן פייג׳ והגאנס. המנצחים: המסיבה אחרי רדרום של הוק על פייג׳. קרב 1 באטל רויאל על אליפות הבין יבשתית: אירועים חשובים: פנלופה פורד מופיעה. קומנדר מבצע את הריצה על החבלים וקופץ שוב על ג׳יי ווויט. טרנט הקריב את עצמו בשביל להציל את אורנג׳ קאסידי (ממש חבר טוב). פנלופה פורד מופיעה. ריי פניקס הודח ע״י פנטה אל זירו. ג׳יי וויט הודח ע״י ריקי סטארקס. ג׳וס רובינסון הודח ע״י ריקי סטארקס. המנצח: אורנג׳ קאסידי לאחר שהדיח את סוורבי סוורב. קרב 2: כריס ג׳ריקו מול אדם קול (עם סאבו, זה חשוב). אירועים מיוחדים: סאבו כמעט מבצבץ ומחליק מהחבלים אבל קופץ על שולחן שנמצאים עליו כל מיני חברה של ג׳ריקו. ג׳ריקו נועל את אדם קול בחומות יריחו, קול מצליח להוציא מטף ומרסס אותו. ג׳ריקו מאיים על אדם קול עם מקל קינדו, בריט בייקר מבצעת את ההצלה ותוקפת את ג׳ריקו. סארייה נכנסת לזירה בידיים חשופות כדי לקבל קינדו בבטן. בריט בייקר רודפת אחריה. ג׳ריקו נועל את אדם קול באזיק ושרשרת, אדם קול נועל את ג׳ריקו לאותה שרשרת מהצד השני. אדם קול כורך את השרשרת סביב הברך ונותן לג׳ריקו בום. לאחר מכן מכה אותו באגרופים עם ובלי שרשרת עד שהקרב מופסק. המנצח: אדם קול קרב 3: אליפות הזוגות: FTR (אלופים) מול ג׳י וג׳ף. שופט מיוחד: בריסקו. במהלך הקרב בריסקו מעיף את סאנט, וחוטף גיטרה בפנים ומתעלף. ג׳יי ליטל חוטף מFTR את הפינישר. אוברי רצה לזירה ונחסמת ע״י סאנט. אשתו של ג׳ארט נותנת לה גיטרה בראש. לאחר מכן ג׳י מנסה לדפוק את האליפות במארק, שמתחמק. ג׳יי דופק את האליפות בו, מבצע עליו את הפינישר, בריסקו מתעורר וסופר אבל מארק יוצא ב2. ג׳ף מכה את בריסקו, FTR מבצעים שאטר מאשין. המנצחים: FTR כריס ג׳ריקו וסארייה מאתגרים את אדם קול ובריט בייקר לקרב מעורב. היידד! ג׳ריקו זורק כדור אש על שומר. קרב 4: אליפות הTNT + סולם: וורדלו מול כריסטיאן במהלך הקרב וורדלו נפצע כאשר ניסה לקפוץ על הסולם שכריסטיאן טיפס עליו. לוורדלו שלום, הסולם לא יצא מזה. לוצ׳ה דינוזראורוס האיום פורץ לזירה ומבצע על וורדלו צ׳וק סלאם. ארן אנדרסון נכנס גם הוא אבל לוצה לא נבהל. אבל ארן גם לא. ארן נושך ללוצ׳ה האיום את האגודל ויורד לו דם. וורדלו מוציא את לוצ׳ה דינוזאור האיום מהזירה, מניח אותו על שולחן ומבצע עליו סוונטון בום. כריסטיאן מטפס על הסולם, ארן אנדרסון מפיל אותו היישר אל הכתפיים של וורדרלו שמבצע עליו פאוור בום. וורדלו מטפס על הסולם ומוריד את האליפות. המנצח: וורדלו קרב 5 אליפות הנשים: טוני סטורם מול ג׳ימי הייטר במהלך הכניסה של הייטר היא מותקפת ע״י סראייה ורובי סוהו גם היקארו שידה נכנסת בהמשך ומתקיפה את סוהו הייטר פצועה לאורך כל הקרב ומחזיקה את הכתף ואת המרפק שלה. הייטר מצליחה להתגבר על סטורם אבל סטורם מתחמקת ומבצעת סטורם זירו. [באם באם מתעלם מההמשך ולא רוצה לרשום את זה, תעשו אתם את ה1+1] קרב 6 אליפות השלשות: האוס אוף בלק מול האקליימד אירועים מיוחדים: קסטר לועג להאוס אוף בלאק - כי אין להם אנשים שחורים. ג׳וליה הארט מוחאת כפיים. לקראת סוף הקרב דדי אס מנקה את הזירה, מבצע תנועת מספריים על באדי מתיוז, אבל מלאכי בלק מבצע עליו בלאק מאס ומצמיד המנצחים: האוס אוף בלק קרב 7 אליפות הtbs טאיה ולקירי מול ג׳ייד כרגיל. במהלך הקרב טאיה ולקירי מבצעת ג׳יידד על ג׳ייד אבל ג׳ייד משחררת ב2. טאיה כועסת, מסתובבת ומקבלת ג׳יידד. כנראה שג׳ייד מבצעת ג׳יידד יותר טוב מטאיה. המנצחת: ג׳ייד, כרגיל מארק סטרלינג אומר שאין מי שיביס את ג׳ייד, קריס סטארלנד מבצעת את החזרה ומאתגרת. קרב 7.5 ג׳ייד קארגיל מול קריס סטארלנד. קרב סקווש. סטארלנד תוקפת את ג׳ייד, ג׳ייד מנסה להשתחרר ולבצע ג׳יידד, סטארלנד מתחמקת ומבצעת פיילדרייבר (איך קוראים לזה?) המנצחת: קריס סטארלנד קרב 8: קרב על אליפות AEW: מג׳ף, ג׳ק פרי, סאמי גואררה (ביחד עם טאמי, ומסתבר שעם עוד סאמי קטן בבטן) ודארבי אלין לקראת סוף הקרב דארבי אלין מבצע על מג׳ף קופי דרופ ומצמיד. ג׳ק פרי מפריע עם החגורה. סאמי פורץ לזירה ומעיף את מג׳ף החוצה. ג׳ק פרי מחזיק את החגורה ומתלבט כמו אדם פייג׳ ( לנצח מלוכלך או להפסיד נקי ) ובוחר להפסיד נקי. הוא זורק את החגורה וחוטף מקופי. גואררה חוזר לזירה ומבצע על ג׳ק את הפינישר של פאנק. דארבי מעיף אותו ורוצה לבצע קופין דרופ על ג׳ק. מג׳ף מניח את החגורה על ג׳ק, דארבי חוטף את החגורה בראש, וחוטף ממג׳ף הדלוק טייקאובר והצמדה. המנצח: מג׳ף קרב 9: אנרכיה באולם: האליט מול בב״ק לקראת סוף הקרב אומגה ופייג׳ מוצאים את עצמם בזירה מוקפים בכל החברים הרעים ומצליחים תהגבר עליהם. אומגה מצבע על דניאלסון את ואן וינג אנג׳ל אבל יוטה מצליח להפריע להצמדה. יוטה מוצא את עצמו בין פייג׳ ואומגה, תוקף אותם אבל ללא הצלחה. האנגמן פייג׳ רוצה לבצע את הלריאט, אבל מופרע ע״י הבב״, ואז מפספס את יוטה, שדופק לו את המברג בראש. אומגנה נכנס לזירה ובא לבצע על יוטה את המלאך בעל הכנף האחת, אבל קאליס מפריע לו. ושניהם מופרעים ע״י איש מסתורי שמבתרר שהוא טאקשיטה. טאקשיטה תקף את קני אומגה. ווילר יוטה (פשששששש) מצמיד את אומגה. המנצחים: בב״ק בכתיבה!!!!! סתם, לא. RE: תוצאות | AEW Double or Nothing 2023 - Coquina Clutch - 05-29-2023 ווילר יוטה או מוות RE: תוצאות | AEW Double or Nothing 2023 - Bam Bam Bigelow - 05-29-2023 ועכשיו לתוצאות ההימורים: בקרב המעניין של האירוע, בין באם באם לאלגוריתם של רועי: 1. RMPUNK - 5 נקודות 2. באם באם ביגלו 3 נקודות. המנצח: רועי הארדי. באם באם מניח שאתם הולכים לראות את תוצאות הקרב בקרוב. אם אנחנו נכנסים להימורים עצמם, בלי ההגבלה של רועי, ועם המשתמשים הבאים, אנחנו מגיעים לתוצאה הבאה: 1. הצעיף האדום - 9 נקודות 2. טריפל T - 7 נקודות 3. באם באם ביגלו - 7 נקודות 4. רועי הארדי - 7 נקודות. 5. האלגוריתם של רועי - 5 נקודות. 6. באם באם תחת ההגבלה - 3 נקודות. הצעיף האדום לא נוהג להמר, אבל כשהוא מהמר, הוא בוחר תחרויות שמהמרים בהם השלושה האחרים כדי לנצח. מאוד דומה לקרב על האליפות. רק TTT והאלגוריתם הצליחו לחזות את ההפסד המביש של הייטר. אף אחד לא חשב לרגע שג׳יי וג׳ף הולכים לנצח. הקרב הקל של הערב. באם באם טעה בכל הקרבות שהוא הלך נגד הזרם. בקרב היחידי שהוא חשב שזה באנקר - באם באם הפסיד. בנוסף - באם באם טעה בדרך הנצחון של בב״ק ועל כן הפסיד בתחרות. אבל.... אם נסתכל על ההימורים עצמם - באם באם ורועי קיבלו את אותם הנקודות (רועי התעקש לא לענות על שאלות בונוס... חבל, חבל, ובנוסף לא ענה על שאלת השובר השיוויון, שוב... חבל) ועל כן, באם באם סיים מעל רועי. באם באם חוזר - באם באם מקום 3, רועי מקום 4, שרק האלגוריתם ובאם באם תחת ההגבלות נמצאים מתחתיו. אז, ערב לא מוצלח לבאם באם, שמפסיד בהתערבות. ערב לא מוצלח לרועי, שבהימורים הרשמיים - נמצא מתחת לבאם באם (מה שאומר, שאם לא היית מתחמק מאתגר שאיתגרת - באם באם היה היום על הבאנר). וערב לא מוצלח לג׳יי וויט. שגורם לבאם באם ולרועי להרגיש טוב יותר. RE: תוצאות | AEW Double or Nothing 2023 - Triple T - 05-29-2023 (05-29-2023, 10:13 AM)Bam Bam Bigelow כתב: ועכשיו לתוצאות ההימורים: חבל מאוד, ג'וליה מאוד רצתה לראות את עצמה בגוף של סטפני. אז אני צריך להתחיל להתכונן לקרב מול רועי בMITB?
RE: תוצאות | AEW Double or Nothing 2023 - KB24 - 05-29-2023 אחד האירועים החלשים של AEW שפשוט ממשיכים בתקופה הרעה שלהם, בטח שזה מגיע אחרי אירועים טובים מאוד של ה-WWE. ביי אין וויתרתי מראש באטל רויאל - זה פשוט הרגיש שזרקו את כל המתאבקים שלא היה מה לעשות איתם באירוע לקרב הזה. לוייאט, פיניקס, פנטגון, ריקי וכו' מגיע יותר מאשר הקרב הזה. אם יצא משהו טוב מהקרב הזה זה ווייאט וג'וס נגד לוצ'ה ברוס שאני מקווה שימשיך. FTR מצילים את סטארקס מהבולט קלאב גולד והשאלה היא למה? יש קשר ביניהם לסטארקס? יש להם יריבות הבולט קלאב? אדם קול - כריס ג'ריקו: הקהל היה חלש מאוד וזה הורגש בקרב הזה. סאבו כמובן עושה את הבוץ' שכולנו ידענו שהוא הולך לעשות, ונעלם מהקרב. למה לעזאזל הוא יצא להתאבק בחליפה? חוסר הגיוון המחשבתי שלהם היה מאוד מודגש בספוט הלא מוצלח עם מטף הכיבוי, מזכיר שזה הספוט שסיים את האירוע הקודם. בריט וסריה כמובן מתערבות בקרב ואנחנו ממשיכים עם הפיוד הזה לקרב זוגות מעורב בדינמייט. אליפות הזוגות: די לאובר בוקינג בכל הקרבות. ג'ף ג'ארט הוא מראש משהו שלא צריך להיות בקרב אליפות ב-2023 לא צריך להוסיף לו גם את קארן ג'ארט, פגיעה בשופט, גיטרות לראש וכו'. AEW הבטיחו לנו את מחלקת הזוגות הטובה בעולם, הלוואי שהיינו קרובים לזה. קרב סולם: עוד קרב עם סטיפולציה ושימוש בחפצים בשביל לחפות על היכולות בזירה של המתאבקים. להוציא את הספוט של וורדלו מהסולם על לוצהזאורוס לא היה משהו מיוחד בקרב הזה. לא הבנתי מה ארן אנדרסון ניסה לעשות ולמה הם דיממו כל כך הרבה. העיקר שהתוצאה נכונה וורדלו שמר. אליפות הנשים: לא ממש עניין אותי בטח שאני יודע שהייטר פצוע, נאחל לטוני סטורם בהצלחה לנסות להרים את מחלקת הנשים. אליפות השלשות: קרבות השלשות בדרך כלל מאופיינים בספוט פאסט בקצב גבוה, קיבלנו פה קרב איטי יותר ממה שאנחנו רגילים לקבל. הקרב לא היה רע אבל הוא גם לא היה טוב. זה פשוט לתת זמן מסך לכל המתאבקים. הראפ בהתחלה היה טוב. ג'ייד מפסידה לראשונה אחרי 2 קרבות ברציפות, מניח שקריס תלך עם האליפות לבראנד אחד וטוני סטורם לבראנד אחר. קרב מרובע: הפתיע אותי מאוד לטובה, דארבי אלן היה הכוכב של הקרב מבחינתי. להוציא את החלקים שנראו יותר מדי מתוסרטים הקרב היה טוב מאוד ובקצב גבוה. MJF גונב פה את הניצחון וממשיך לנצח בלי להיות דומיננטי. ג'אנגל בוי היה החוליה החלשה בקרב. קרב מרכזי: לא הייתה באמת סיבה שיביאו להקה שתשיר את השיר של מוקסלי במשך הקרב, זה היה נחמד שזה קרה בטעות שנה שעברה לא צריך לשחזר את זה שוב. דבר נוסף שהפריע לי זה שלפני שבוע ראינו קרב הצמדות בכל מקום (ג'ריקו - סטרונג, שוב חוסר גיוון מחשבתי) וזה נראה בהתחלה שחזור של הקרב הקודם. לזכותם יאמר שהם יודעים לספק רגעי הארדקור עם ספוטים ובאמפים מטורפים. ווילר יוטה מצמיד את קני אומגה זאת החלטה סופר מעניינת שאני מקווה שיחזרו אליה בעתיד. טאקשיטה חוזר ועושה את ההיל טרן שלו על קני והאליט, כרגע ל-BCC יש 5 חברים בסטייבל ולאליט יש 4, אחרי האירוע קני אומגה עשה טיזינג לדביוט של 2 מתאבקים חדשים שאמורים להצטרף, בטוח שאחד מהם הוא קוטה איבושי ושהוא הולך להצטרף לפיוד הזה לצד האליט. ברור שאנחנו הולכים לקראת קרב B&G וזה פשוט שחזור של הפיוד של שנה שעברה בין BCC לבין JAS (שוב חוסר גיוון מחשבתי). בסך הכל אירוע לא טוב של AEW שממשיך את הרצף שלהם, מקווה שמפה הדברים ישתפרו, פיצול הרוסטרים והחזרה של פאנק, פורבידן דור ואול אאוט יחזירו את העניין סביב החברה הזאת. היה עצוב מאוד לראות יציע ריק בקרב המרכזי אבל לפעמים טוב שקורים דברים כאלה בשביל שילמדו להשתפר לעתיד. RE: תוצאות | AEW Double or Nothing 2023 - KB24 - 05-29-2023 היה הרבה יותר מעניין לעקוב אחרי ההימורים של באם באם ורועי מאשר לעקוב אחרי האירוע RE: תוצאות | AEW Double or Nothing 2023 - Bam Bam Bigelow - 05-29-2023 באם באם עייף באם באם ראה את האירוע הזה לסירוגין תוך כדי שיחות זום ועבודה, ובגדול זה האירוע הראשון אחרי הרבה מאוד זמן שבאם באם ראה כמעט את כולו, מהתחלה ועד הסוף. ובאם באם עייף. נכון שבדרך כלל שמסתכלים על אירוע מסתכלים על רשימת הקרבות, אבל בואו נסתכל על האירוע כאל אירוע - אלבום שהוא סך כל חלקיו (באם באם בדיוק מאזין לתקליט, אולי משם באה האנלוגיה). והאירוע הזה בלט בדבר אחד מאוד מאוד מעניין - לא היה בו אפילו לא קרב אחד של 1-1. קרב רסלינג שמכניס שני לוחמים לזירה לקרב רסלינג. בלי אוברבוקינג, בלי סטיפולציה, בלי התערבות של מתאבק א׳ שגורר להתערבות של מתאבק ב׳, בלי ג׳ף ג׳ארט, בלי סארייה, בלי מברג. הקרב היחידי שהיה קרוב למתכונת של קרב רגיל הוא של ג׳ייד קארגיל, וגם שם, במקום שתאבד את התואר בקרב ארוך ומפואר מול סטארלנדֿ, היא הפסידה בקרב של דקה. אז מה היה לנו באירוע הזה? המון מתאבקים בזירה. המון התערבויות, המון פריצות, המון הפתעות. אבל מעט רגש, מעט כעס, מעט הרגשה של שני אנשים שמוכנים להרוג אחד את השני. אז פה לוצ׳ה פורץ, פה שולחן נשבר, פה סארייה פורצת, שם סארייה פורצת, עכשיו סארייה מאחורי הקלעים עם ג׳ריקו, פה בגידה, מייד אחר כך שוב בגידה, שוב שולחן נשבר, דם מהראש, דם מהאגודל, סאבו... מאיר אדוני נחשב לשף מאוד מוערך כי הוא יודע לבשל מנות מ20 מרכיבים ולהוציא מהם יצירת מופת. למאיר אדוני יש המון חקיינים, אבל הבעייה היא שאם אתה לא יודע את הנוסחה המדוייקת של 20 מרכיבים - יוצא לך מנה מקושקשת. והאירוע הזה הוא אירוע מקושקש, ללא קרב האבקות אמיתי אחד. הערה נוספת - במצב בו יש רק 4 אירועים בשנה, האירועים חייבים אבל חייבים לסיים פיוד. הפיוד של בב״ק מול האליט לא יגמר פה, הפיוד של האאוטקסט (החלטה פשוט מזעזעת, כל הריין של הייטר הלך לפח) כנראה לא יגמר פה. אדם קול וג׳ריקו לא יגמר פה, אלא יהפוך לגרסת מראה של אדם קול מול אורנג׳ קאסידי (בחיית מה הקשר של סארייה וג׳ריקו? מיילא היו דוחפים לפה את אנה ג׳יי). אם אירוע הוא לא נקודת השיא של הרבעון אז מהי הנקודה הזאת? הערה אחרונה חביבה- באם באם נתן קודם את הדוגמה של התבשיל, אז באם באם ימשיך. האירוע הזה הוא בעצם נקודת שיא של משהו אחר שעובר על aew וזה החוסר שליטה של טוני לנהל את האירוע. הבוקינג הלא טוב לאורך השנה האחרונה פשוט הגיע לנקודת רתיחה באירוע הזה, ופשוט כל קרב היה ליד במקרה הטוב, הוא מפוספס לחלוטין במקרה הרע. והאירוע הזה היה לצד NOC והאירוע של נקסט שהיו פשוט נהדרים. זאת נקודה קריטית לארגון. הבעייה ידועה, והשאלה מה יותר חשוב לטוני - האגו או טובת הארגון. נקווה שהוא יבחר את הבחירה הנכונה (באם באם מוכן להיות בוקר של ROH). (05-29-2023, 01:14 PM)KB24 כתב: סאבו כמובן עושה את הבוץ' אתה מחשיב את זה כבוץ׳? לא החשבתי את זה... אולי בכל זאת ג׳וליה תופיע על החתימה של TTT? RE: תוצאות | AEW Double or Nothing 2023 - KB24 - 05-29-2023 (05-29-2023, 02:07 PM)Bam Bam Bigelow כתב: אתה מחשיב את זה כבוץ׳? ![]() סאבו אמר את זה לפני חודש בערך פה הוא פשוט איבד שיווי משקל ונפל, למזלו השולחן היה מספיק קרוב בשביל ליפול עליו. בסופו של דבר הוא ניסה לבצע מהלך וביצע אותו לא טוב אבל אני לא יודע אם זה משהו שבגללו צריך להכריע אשכול הימורים. RE: תוצאות | AEW Double or Nothing 2023 - SwitchBlade - 05-29-2023 אני אכתוב בחלקים כי אני בן אדם בוגר שמחליט לעצמו. - הארדיז והוק מול אית'ן פייג' והגאנז היה קצת קשה לצפייה עבורי. הוק עשה עבודה טובה (עדיין לא משנה את העובדה שהוא לא צריך להיות מעורב באנגל הזה), הגאנז הפכו להיות טאג הילי נפלא בAEW, ואית'ן פייג' היה טוב. ההארדיז לא סוחבים. אני מעריך את הניסיון הברור לשמור עליהם, במיוחד על ג'ף, אבל הבחור שבור לחלוטין ובנקודה הזאת לא מסוגל לבצע את רוב המהלכים שהוא מנסה לעשות. הספוט שלו עם ToF על אוסטין גרם לו לעקם את הרגל, מאז הוא היה מחוסל לגמרי ופשוט לא הצליח לתפקד בקרב. אני חושב שלג'ף יש מקס' שנה של רסלינג, ברמה הנמוכה ביותר, וגם זו הערכה חיובית. אל תעשו סמים חבר'ה. - הבאטל רויאל היה כואב עבורי גם. סוויצ'בלייד נכנס בBuy In וג'ף הארדי מקבל קרב בBy In. כאילו טוני קאהן החליט להתעלל בי אישית. היה לי דחף להתעלם מהקרב הזה בקטע גימיקי וברור, אבל כנראה אני מתבגר - הדחף שלי להתייחס לזה ברצינות הוא גדול יותר. בסופו של דבר הבאטל רויאל היה מאוד מוצלח. איך שאני קראתי לזה בראש שלי - "אורנג' קאסידי בגוב הג'וברים". לכל ג'ובר היה את הספוט שלו, ויאללה לעוף מהזירה. אני חושב שכן הייתה זילות בחוקי הבאטל רויאל - המון מתאבקים פשוט לא נכנסו לזירה בהתחלה, המון מתאבקים נכנסו מהחבל האמצעי או לא נגעו ברצפה וכל מיני דברים מבולגנים. הם לא הבינו נכון כיצד להשתמש בלוצ'ות בעיניי, ואני חושב שזה מעליב לאינטליגנציה שלי לראות ליצן הירואי מזופת כמו קומאנדר פשוט הולך על החבלים כאילו הוא נמצא בקרב רגיל. חבוב - אתה מנסה לנצח, לא? אתה לא מנסה להרשים את הקהל. אתה מנסה לנצח. מזל גדול שבחור הגיוני נוסף, חוץ ממני, היה ממש שם בזירה ופתר את בעיית קומאנדר: ![]() תודה לרועי. אם אני מתעלם מהעובדה שאני biased בטירוף לטובת ג'יי: יצאו לי אלף קללות כשהוא הודח, ואני לא ארשום אותן כאן. אין ספק שהספוט הזה באירוע נמצא 300 רמות מתחתיו. התירוץ העלוב של "אבל הקהל של AEW צריך להתרגל אליו" לא מחזיק משקל כשאנחנו מתחשבים בעובדה שבתור טאלנט של NJPW הוא היה במיין איבנט של פורבידן דור וניצח קרב על אליפות העולם. חלאס לזלזל בג'יי, זה פשוט דוחה. אם אני מכיר בעובדה שיש לי bias מטורף לטובת ג'יי: הבאטל רויאל היה מצוין. ג'יי הודח בגלל רגע אחד והגיוני של חוסר תשומת לב. ריקי יצא מלך בכך שהצליח להדיח את שני חברי BCG. ביג ביל הרשים אותי לטובה מאוד, בעיניי הפער בין הציפיות לבין מה שקרה בפועל היה הגדול ביותר אצלו - הוא הכי הרשים אותי. גם נתנו לו קרדיט עם הדחות גדולות, במיוחד ההדחה הנקייה של סטארקס. סימן חיובי. סוורב סטריקלנד ממשיך להיות תענוג לצפייה וגם היה היחיד שהקטע עם לחכות ולהיכנס לזירה מאוחר עבד אצלו. הוא כריזמטי, מעולה בזירה, ופשוט כוכב. רציתי שהוא ינצח, אבל בדומה לרומן ריינס - אורנג' קאסידי הוא מישהו שלא יכול להפסיד בארגון שלו. הבעיה היא שאורנג' קאסידי הוא, ובכן.. אורנג' קאסידי, ולא רומן ריינס. אז זה עובד פחות טוב. בכל מקרה אני מבין שהם בונים את ההפסד של קאסידי לאט לאט בכך שהם מדגישים את פציעת הגב שלו. אני מניח שיש להם מישהו שכבר נבחר כדי לנצח אותו מבעוד מועד. הסיום היה מבאס כי קאסידי ניצח, אבל הביצוע היה טוב. במקום סופרמן פאנץ', קאסידי מוכיח את האפקטיביות של sloth style ופשוט בועט ביד של סוורב. נחמד ביותר. באטל רויאל מצוין. - ג'ריקו/קול היה חגיגה עצומה של זבל ורפש. סאבו הוכרז בתור משתתף מהותי בקרב, אבל לקח באמפ מעפן והסתלק. כל ההפרעות היו במקומות הלא נכונים ובכלל לא תרמו לקרב. ג'ריקו לא הצליח להוציא היט והקהל נובל מול הפרצוף שלו לאורך הקרב. אדם קול לא משכנע בgrudge match הזה ולא מצליח לעניין אף אחד. ג'ריקו לא סוחב בזירה. ההפרעות של פייג' ובריט היו מעייפות. הסיום היה מעייף ומאכזב. תצוגה מכוערת ודוחה של פילוסופית הקרב של כריס ג'ריקו ב2023. בנוסף, הקרב היה ארוך מידי בכ10-15 דק'. פשוט עינוי לעיניים ועלבון למוח. אדם קול נשאר פלופ עצוב מאז אוגוסט 2021. אין ישועה בלעבוד עם כריס ג'ריקו. הנקודה החיובית היחידה הייתה, בזמנו של הקרב, שכאן זה נגמר - ג'ריקו סיים להרוס את מה שנשאר מהצל הפצוע של אדם קול, ועכשיו הוא יחפש קורבן אחר. אבל פחות מחצי שעה אח"כ ג'ריקו כבר הצהיר שהוא לא סיים להתעלל בקריירה העייפה של אדם קול האומלל, ואין ספק שהיריבות תמשך - עם הוספה רשמית של האאוטקאסטס למיקס. מזעזע. - קרב הזוגות סבל מאוד מהקרב שקדם לו, הקהל היה מת, אבל העבודה המאכזבת של הטאלנטים לא הצליחה להרים כלום והקהל סירב בתוקף לעזור לקרב הזה להתרומם מהקרקע. FTR מלאים בוייב שלילי מאז שחזרו, ג'יי לית'ל הוא לא טאלנט מעניין, מארק בריסקו היה מפוזר לחלוטין, קארן ג'ארט איומה. הקרב כן נבנה היטב בעיניי - כנראה ג'ארט בנה את הקרב כדי להוציא מקסימום היט. עם קהל רותח זה אולי היה מצליח, אבל אני חושב שג'ארט צריך לקבל במה קטנה יותר ולהיות דמות מאחורי הקלעים - לא מתאבק בספוט כזה. ובטח שלא להביא את קארן, זה לא TNA. תכנון קרב דומה, רק החלפה של בריסקו בשופט אמיתי ולשים את הגאנז - הקרב היה מצליח. זו הייתה כנראה נקודת השפל של האירוע, כנראה המקום הנמוך ביותר שAEW PPV הגיע אליו אי פעם, מכאן זה רק התחיל להתרומם. RE: תוצאות | AEW Double or Nothing 2023 - Breakker - 05-29-2023 לא חשבתי שאי פעם אגיד את זה, אבל זאת פשוט התעללות לצפות באירוע של AEW אחרי אירוע של WWE בערב הסעודית. |