04-02-2026, 11:45 PM
(04-02-2026, 11:20 PM)Penta כתב: יש ממנו יותר מדי וויבים של פוליטיקאי.
לעשות ג׳וב אבל לסחוט להם מומנטום לכמה חודשים ולצנן אותם זה גם רע מאוד.
אני מסכים שהבוקינג ב-AEW רחוק מלהיות מושלם ושיש לטוני קאהן בעיות בבוקינג גם בלי קשר לג׳ריקו.
אבל גורם מניפולטיבי ואינטרסנט כמו ג׳ריקו זה רע ל-AEW לפח דעתי וגם למתאבקים(לחלק נכבד מהם אני מניח).
זה כמו שהבוקינג ב-WWE עדיין גרוע(לפי דעתי לפחות) אבל אני מניח שתהיה הסכמה רחבה שעם וינס היה אפילו גרוע יותר ושעדיף שהוא לא יחזור ושהוא גם אישיות רעילה לחברה ולמצאבקים ולעובדים.
אם הייתי טאלנט וג׳ריקו היה בארגון הייתי עושה כל מה שאני יכול כדי להתרחק ממנו.
על הוק וסמי גווארה אני לא חושב שהם כאלו טובים.
על סנטנה ואורטיז? הם לא היו צריכים את ג׳ריקו.
הם יכלו בכיף להתעסק במחלקת הזוגות ולהיות אלופי זוגות.
אדי קינגסטון בסוף 2021 היה מאוד רלוונטי אחרי היריבות שלו נגד פאנק וג׳ריקו גרר אותו ליריבות נוראית של חצי שנה לקרב שעש בו למעלה כלוב כריש(ככה הם קראו לסטיפולציה או משהו דומה לזה).
ריקי סטארקס בסוף 2022?
הוא עדיין נשאר עם רלוונטיות למרות שהפסיד בקרב אליפות ל-MJF לקראת סוף 2022.
יכלו לעשות איתו דברים טובים יותר או דברים שלא היו מצננים לו את המומנטום לכמה חודשים.
2.0.? שאלה טובה. אני מניח שהם היו יכולים להסתדר יפה גם בלעדיו.
דניאל גרסיה? אני לא עף עליו אבל הוא היה יותר אובר לפני שהיה עם ג׳ריקו.
ג׳ריקו צינן אותו חזק.
בתקופה שג׳ריקו היה ביריבות נגד בריאן על אליפות ה-ROH גרסיה היה צריך לבחור בבריאן ולהפוך מ״בדרן״ לחזור להיות ״מתאבק״
שזה מי שהוא באמת.
אבל זה לא קרה והוא איבד מומנטום מאז.
ביג ביל? אני לא עף עליו. הוא כן קיבל זמן מסך מזה שהוא היה ליד ג׳ריקו.
בריאן קית׳? יכול להיות שאם הוא היה מקבל הזדמנות כנה לבד בסינגלס שהוא היה במצב טוב יותר(אני מדבר עליו כטאלנט,
אני לא חושב שהוא היה מקבל בוקינג טוב ועקבי).
השהייה עם ג׳ריקו כן עזרה לו לקבל זמן מסך.
גם בפירור סטייבלים שלו,
ג׳ריקו תמיד יצא אובר או זה שרלוונטי.
גם בפירוק של ה-Inner Circle הוא תקף את סנטנה ואורטיז(ואת אדי קינגסטון).
בסגמנט פירוק של JAS הוא היה הנושא כי כל אחד מהם דיבר עליו.
גם בסגמנט פירוק של The Learning Tree הוא היה הפוקוס ופירק את המסך של התוכנית אירוח ובהמשך הראו קטע קצר שלו נותן מכות עם פלויד(המחבט/אלה שלו) לעציצים מאחורי הקלעים.
אני מדבר על ההתקדמות שלהם בשנה החולפת כשהעננה של ג'ריקו לא איימה להרטיב אף אחד מהם לא על 21', 22', רובם רק המשיכו ללכת ברוורס.
מן הסתם שהפוקוס יהיה על ג'ריקו כשהוא מקיף את עצמו בלואו-קארדרים כמו 2.0 או הלרנינג טרי, המטרה בציוות שלו אליהם מלכתחילה הייתה לנצל את השם שהוא בנה לעצמו כדי לעזור להם לעשות שמות בעצמם.
לא חושב שיש עוד מתאבק בקאליבר שלו שהיה מוכן לעבוד עם כל כך הרבה שמות אנונימיים וטריים בשנותיו האחרונות ובגלל זה אני שוב מציף את השאלה, אם אתה לא רוצה שהוא יעבוד עם השמות האלה, עם מי אתה כן מוכן לראות אותו מתאבק?
![[Image: IMG-20260403-103903.jpg]](https://i.postimg.cc/3xWc50J3/IMG-20260403-103903.jpg)