Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 ... 18 19 20 21 22 ... 37 הבא »

תוצאות | AEW Double or Nothing 2023

עמודים (3): « הקודם 1 2 3
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | AEW Double or Nothing 2023
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,747
אשכולות: 19
Likes Given: 1,271
הצטרף בתאריך: Jun 2021
05-30-2023, 10:05 AM
(05-30-2023, 09:53 AM)Bam Bam Bigelow כתב:  אני איתך.
אני פשוט מאוד פסימי מהמוצר...

לדעתי עם התוספת של התוכנית החדשה, יהיה חובה לפצל את הבראנדים (דינמיט, קולושיין וROH).
כל תוכנית תקבל אלוף, אלופה, זוגות, ושלשות.
אבל החובה יהיה לייצר עלילות נפרדות לחלוטין, וכרגע לא בטוח שטוני מסוגל...

אני לא מצפה לעלילות טובות ב-AEW חד משמעית. לא על האליפות הראשית, לא עם ריקי סטארקס וג'יי וויט ובטח שלא עם אליפות TBS. מה שכן האליפות הזאת יכולה להיות זה אליפות של נטו רסלינג סטייל סינה ב-2015, לצפות בראש לראות רק את הקרב וסלמאת.

מה שאתה אומר זאת אחת הסיבות שאני בקושי צופה (אגב באשכול לייב לא התכוונתי שהתבאסתי כי נתת ספויילר, התכוונתי מלכתחילה לקרוא תוצאות לפני האירוע אבל רציתי לראות כמה טוני יכול לחרבש את התוצאות אחרי שכתבת שהוא טעה ברובן. באשכול לייב אחריות של מי שנכנס שיהיו ספויילרים). אין לי מה להיות מושקע בתכנית היאבקות אם העלילה בה מחורבנת, אני יכול ליהנות מהקרבות אבל זה ריק ויבש. אני אעקוב בעין אחת אחרי דיינמייט וקוליז'ן, אבל סקפטי בדיוק כמוך לגבי כמה שווה לי לבזבז את הזמן עליהן.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,747
אשכולות: 19
Likes Given: 1,271
הצטרף בתאריך: Jun 2021
05-30-2023, 12:18 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 05-30-2023, 12:24 PM על ידי master of doom.)
סיימתי את האירוע. חלק מהדברים הרצתי, אני אתייחס רק למה שראיתי.

הבאטל רויאל בעיניי היה זוועה עד הסיום. אי אפשר לקחת ארגז של ג'וברים שלא אכפת לי מהם, לדחוף לבאטל רויאל ואז עוד ליצור בלאגן שלם, מתאבקים מחוץ לזירה, קומאנדר ליטרלי מדיח את עצמו ואז חוזר לקרב כאילו כלום (לא ראיתי אבל אני מניח שהוא כביכול עבר מתחת לחבל ואז קפץ עליו, זה כל כך מטומטם. הוא קפץ! מהחבל העליון!!! אני נכנע), לא ברור מי בקרב, מי נמצא מחוץ לקרב וסתם מתערב, מי כבר הודח וחזר להתערב, אני לא יכול ליהנות ככה. אני מארק אז לא אהבתי את ההדחות של ריקי וג'יי וויט, אבל אני חושב גם שכל הסצנה הזאת לא מתאימה להם אז זה לא כל כך משנה לי. זה ספוט כל כך עלוב לשניהם, אין לי מילים. אגב, סוורב הוא חתיכת נקניק חסר תועלת עד שהוא יצליח להחזיק שתי תכניות ברצף ב-TV. הוא מתאבק לא רע אבל אי אפשר לקחת אותו ברצינות בגלל זה. הסיום עם ה-4 האחרונים היה טוב מאוד, באמת, ביג ביל היה טוב (ומניאק), קאסידי עשה את החלק שלו מצוין וגם סוורב, מזה נהניתי. כמובן שאני לא יכול לקחת את הסצנה הזאת ברצינות עדיין, אבל הסיום היה טוב.

ג'ריקו-קול אני שמח שהרצתי לפי התגובות פה. התחלתי לראות ואחרי ההתערבויות התעייפתי והרצתי. לא יודע מה המשמעות של הניצחון של קול ולא מעניין אותי גם, כריס ג'ריקו בשנת 2023 הוא צנן. אני משער שהוא עדיין גרוע בזירה (לא צפיתי בהרבה קרבות שלו ב-2023 אבל אני מניח שכמו ב-2022 הוא לא עומד בקצב ואי אפשר לקנות אותו כמתאבק אמין), העלילות שלו גרועות, הוא חי בסרט שהוא מקדם טאלנט בזמן שהוא קבר במו ידיו את דניאל גרסיה, אין לי כוח אליו ול-JAS.

וורדלו-כריסטיאן היה מביך, בזבוז זמן. דווקא כריסטיאן אחלה מתאבק לגילו, הוא היל מניאק ואני קונה אותו, לעומת זאת אני לא קונה את לוצ'אזורס בתור העציץ שלו. זה נראה לי כל כך מטומטם. לפני הקרב חשבתי שוורדלו צריך להישאר אלוף, אבל את האמת? הערך של האליפות הזאת נמצא בתחתית האשפה, וורדלו כאלוף TNT = וורדלו לא כאלוף TNT. זאת חגורה שהיא קישוט ותו לא.

אליפות נשים הרצתי.

אליפות TBS הרצתי עד שסטטלנדר חזרה. הייתי מופתע ומבסוט בו זמנית, היא חזרה אחרי פציעה קשה מאוד (קרע בצולבת אם אני זוכר נכון), היא מתאבקת נהדרת וחזקה מאוד, לוקה באישיות כמו 99% מהמתאבקים ב-AEW אבל יש לי הרבה סימפטיה כלפיה. ג'ייד מאוסה כמובן, הערך של האליפות שלה מזמן בתחתית אז לא היה אכפת לי שהיא יוצאת אשכרה יוקוזונה במניה 9 עם מהלך נאיבי ומטומטם ומאבדת כתוצאה מזה את האליפות. מעדיף את סטטלנדר כאלופה, כמו שכתבתי בדיון עם באם באם אני לא בונה עליה שתהיה חלק מעלילות מעניינות שירתקו אותי למסך, אני מצפה שהיא תתאבק פעם בשבועיים על האליפות, תתן קרב טוב עם היריבה שלה וזהו. טוני לא מסוגל לספק יותר מזה, אז לפחות שהאליפות תוחזק על ידי מתאבקת פייסית שהיא סוס עבודה.

הקרב המרובע היה טוב, אבל כל המסביב היה רע. אני לא קונה את ג'אנגל בוי וסמי גאוורה מעבר למידקארד. דארבי אלן גובל באפרקארד, יש לקהל אהדה כלפיו ורצון שיצליח, אז אני שם אותו מעליהם. MJF הוא גם אפרקארד מבחינתי, ברמה יותר גבוהה מדארבי אבל לא בלבל של דניאלסון, מוקסלי, אומגה כשהוא רוצה וכו' (וכששלושתם לבד כמובן. בתוך הסטייבל הערך שלהם יורד לדעתי). בקיצור, קרב מרובע על אליפות AEW, שהיא האליפות הכי חשובה בארגון, שמורכב משני מידקארדרים, כמעט אפרקארד ואפרקארד ונמצא בספוט שלפני המיינאבנט האמיתי של האירוע, זה אומר הכל. MJF גנב את הניצחון כמו שציפינו (וגנב את המהלך הפח של דארבי, למה מישהו שם חושב שאמין להצמיד מישהו אחרי הדבר הזה), הוא כבר כמעט 200 יום אלוף אבל אני לא מרגיש התקדמות בסיפור שלו. אולי זאת אשמתי כי אני לא עוקב רציף, אבל הקרב נגד דניאלסון היה קפיצת מדרגה שהוא לא מימש והוא נמצא באותו מקום. כמובן שאף אחד מהשאר לא ראוי להיות אלוף ראשי אז זאת התוצאה הנכונה.

אנרכיה בארנה היה קרב טוב. אני לא מושקע בעלילה, אבל הם הצליחו לעניין אותי בחצי שעה +- שהם קיבלו. הספוט של מאט ג'קסון עם הרגל והנעצים היה מפחיד, היה מצחיק לראות את מוקסלי מנסה 4 פעמים לפגוע בעצמו עם הנעצים, והסיום היה טוב מאוד. הייתי קצת מופתע בקטע רע מהבגידה של טאקשטה, אבל אחרי התגובה של אורגיבור זה הסתדר לי. מוקסלי גרם לדניאלסון לדמם איתו והוא הצטרף אליהם, כנ"ל יוטה, ואולי טאקשטה גם נכנס לקטגוריה הזאת. זה גורם לסיום להיראות מצוין. אני לא עומד להשקיע יותר במעקב שלי אחרי AEW בגלל זה, אבל אם תהיה המשכיות אני אזכור את זה כנקודת אור בתקופה חשוכה מבחינת הארגון הזה.

באופן כללי, העבודה של AEW על הקהל היא נוראית. אני כבר לא מתלהב כשקומאנדר קופץ מהחבל העליון לתוך מסילת רכבת בוערת, לא כשסמי קופץ מהטופ רופ, לא מוורדלו והסוואנטון, הרגילו אותי לטוב מדי אז שום דבר לא מרגש אותי. אין "מעבר" לספוטים האלה, אין זיקה למשהו מסוים, הם משקיעים בספוטים האלה שאני אגיד עליהם וואו וזה ישפיע עליי בדיוק 3 שניות ולא משקיעים ביצירת רגע הרבה פחות מורכב פיזית שיגרום לי לזכור את הרגע לעוד הרבה זמן (כמו לדוגמה הסופרקיק של ג'ימי על ריינס, סמי זיין עוצר את הספירה כשאואנס הצמיד את ריינס ב-WG, הבאקשוט לריאט שגמר את הריין של קני אומגה עם המבטים של הבאקס מחוץ לזירה, ולעתיד - הרגע שבו סת' רולינס יפגע עם הפיניקס ספלאש). היום גם הוואו הזה והתחושה הטובה של ה-3 שניות לא קיימים. מעבר לזה הרבה מהספוטים בנוהל מצועצעים ולא אמינים, זה מוריד מהביזנס.

תודה על הבאם באם תוצאות.

עריכה: אני קורא שוב את התגובה, וכן, האירוע הזה הטריג אותי. זה ראנט של מעריץ ממורמר שמתקשה לעכל למה AEW בוחרים להציג מוצר כל כך בינוני וחסר נשמה כשיש להם כזאת כמות של איכות טאלנט.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב
The following 3 users Like master of doom's post:
  • Bam Bam Bigelow, KillSwitch, SwitchBlade
חפש
הגב
WhoIsYourHero מנותק
Mid-card
תגובות: 1,197
אשכולות: 0
Likes Given: 90
הצטרף בתאריך: Jan 2021
05-30-2023, 12:51 PM
החצי הראשון של הבאטל רויאל היה בלאגן מחריד, החצי השני מהנה. ועדיין לראות טאלנטים כמו סוורב, סטארקס וג'יי בקשקוש הזה, שלא נדבר על הברול הזול של סטארקס וג'יי מאחורי הקלעים... קשוח.
כמו שגיא רשם לראות התעופפויות מהטופ רופ בקרב באטל רויאל זה פשוט רוצח את הגימיק. כמו שבקרב כלוב יש התערבות חיצונית, כמו שבקרב סולם מתרכזים בהכל חוץ מאשכרה להעמיד סולם במרכז הזירה ולטפס עליו וכו' וכו'. לקרבות גימיק כיום אין שום ערך ומחשבה מאחוריהם.

התחלתי להריץ את קול-ג'ריקו כשסאבו נכנס לזירה. תודה אבל לא תודה, ראיתי מספיק.
עוד קרב לא מרשים של קול והסיום נוראי. הוא מתחיל להיות בבעיה רצינית. מקווה בשבילו ש-AEW לא ידחפו אותו בכוח למיינאיבנט כי האוהדים יתהפכו עליו.

לא יודע למה FTR-TNA היה צריך להיות 20 דקות וזה פגע בהם כמובן. בסה"כ קרב בסדר אבל נקווה שמתישהו FTR יקבלו יריבים ראויים. אולי בקוליז'ן הבנויה.
כריסטיאן-וורדלו היה אחלה עד שקהאן הרס הכל עם הבוקינג המחורבן שלו. קרב שלישי ברצף עם התערבויות מבחוץ, לא להאמין. אני כבר לא בטוח אם זה נובע מעצלנות או טיפשות, אבל זה בלתי נסבל ומזלזל.
הקרב של HOB מדיינמייט היה יותר טוב ומרשים מהקרב כאן. אולי הייתי נהנה יותר אם לא הייתי צופה בכל האירוע הזה ברצף עד הנקודה הזו.

ואז האירוע האמיתי התחיל. כניסות מושקעות וגם הקהל התעורר. הקרב עצמו היה מצוין, אומנם ארוך מאוד אבל לא הרגיש ככה.
סמי, דארבי ו-MJF לגמרי הרגישו שהם שייכים למיינאיבנט, JB פחות. נחמד שהם יצאו מהפורמולה הקבועה של שניים בזירה ושניים בחוץ. אומנם היו כמה רגעים שהזמן עצר מלכת וכל המתאבקים פשוט שכבו ללא תזוזה למשך חצי דקה אבל חוץ מזה באמת קרב מעולה.
קורנט אמר משהו נכון על סמי, הוא פייס מצוין עד שהוא מזכיר לנו את האופי שלו. אז אני בינתיים בעדו וגם הפרומואים שלו בדיינמייט היו טובים, נראה כמה זמן זה יחזיק.
MJF קורע את התחת בזירה בחודשים האחרונים אבל הוא חייב לקבל לפחות פיוד אחד גדול ויוקרתי אחרת הריין הזה לא יקבל את הכבוד שמגיע לו. אדם קול ממש לא התשובה, אולי יצליחו להיות יצירתיים בשת"פ עם NJ כי אני לא רואה מישהו אחר באופק.

המיינאיבנט היה מה שזה היה צריך להיות. כאוטי, אקשן בלי הפסקה, טוויסט גדול בסוף, הכל עבד.
לא מת על זה שהפיוד ממשיך. מחלקת הסינגלס והזוגות במצב קשה וכל הטאלנטים הגדולים של AEW מרוכזים בפיוד הזה. מקווה שזה יותר טקשיטה עם דון קאליס מאשר טקשיטה ב-BCC אחרת זה עוד מתאבק פנטסטי שהולך להיבלע בגאנג וורז.
אבל אני בספק שזה יקרה כי נראה לי שכולנו יודעים מי הולך להיות הצלע החמישית בקרב הבא של האליט מול BCC...

שני הקרבות האחרונים הצילו את האירוע הזה אבל זאת הייתה עוד חוויה מתסכלת עם AEW. אם טוני קהאן לא למד מהטעויות שלו ב-3 השנים הראשונות, אין סיבה להאמין שבשנה הרביעית הכל ישתנה.
ב-WWE נותנים PPVs פגז כשאני לא מסוגל לעקוב אחרי התוכניות השבועיות שלהם, ב-AEW זה בדיוק הפוך. נקווה שקהאן לא יצליח להרוס גם את אולאין ו-FD.
[Image: afseByC.gif]
הגב
The following 2 users Like WhoIsYourHero's post:
  • KillSwitch, SwitchBlade
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,757
אשכולות: 11
Likes Given: 1,721
05-30-2023, 02:36 PM
זה היה נראה שבכל קרב לפחות 50% או יותר מהפרסונל המעורבים לא צריכים להיות בטלויזיה ב2023 ובטח לא בPPV.

ראיתי. והתאכזבתי. פשוט אירוע פח אשפה.
MJF היה טוב
ג'ייד ממשיכה עם הכניסות הנהדרות שלה ונתנה קרב סבבה לגמרי. למה היא הפסידה?

הקרב האחרון היה מאוס. ראיתי את הקרב הזה כבר 10 פעמים. זה לא אותו דבר עוד פעם? Sad דיי נמאס.
אין סיפור, אין הגיון אין כלום. פשוט פח.
[Image: a9jUJz0.png]
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
05-30-2023, 10:19 PM
אין לי באמת כוח לתגובה ארוכה. זה היה אירוע חלש, ואני מקווה שזו הסטירה לפנים שטוני היה צריך. 
גם שני המאין אבנטים שהיו מצויינים סבלו מסטוריליין רע שהוביל אליהם.
אני עדיין אנסה...

הבאטל רויאל היה סבבה בתור באטל רויאל. כמה אינטרקציות מגניבות, כמה הדחות זכורות, ספוט סיום מעולה - במובן הטכני אין תלונות באמת.
הבעיה היא הבוקינג והבעיה היא חוסר העקביות של AEW. ריקי סטארקס וג'יי ווייט לא היו צריכים להיות פה בכלל. ביג ביל קיבל פה במה גדולה, ואני צועק שהוא תותח מאז הראן שלו באימפקט, אבל הוא לא יעשה כלום בTV למשך חודשיים עכשיו וכולנו נשכח מההופעה הטובה פה.
אני אישית חושב שהקרב הזה לא היה צריך להקבע בכלל - הריין של אורנג' קאסידי כאלוף הוא טוב מידי וארוך מידי מכדי לסיים אותו בבאטל רויאל. אני חושב שאנחנו קרובים לרגע שהוא צריך להסתיים ואני חושב שסוורב לגמרי יכול וצריך להיות מי שיסיים אותו, אבל לא ככה. זה צריך להגמר בהצמדה.

אדם קול נגד כריס ג'ריקו היה פשוט קרב מחורבן. סיום מסריח שקיבל היט ובצדק. סאבו היה מיותר וזה כואב לי לראות אותו קופץ מהחבל העליון בשלב הזה. אני אוהב את סאבו, אני סאקר לספוטים טובים של נוסטלגיה, זה פשוט היה מוזר. כאילו טוני השיג את סאבו לשתי הופעות שבוע לפני הPPV ופשוט דחף אותו לספוט היחיד שהוא מצא לו. הייתי מעדיף אותו אפילו בתור משתתף מפתיע בבאטל רויאל שמודח מהר. אני מניח שסאבו הוא לא קמיאו יקר אחרי שנים שהוא עבד בחורים הכי שחורים באינדיז...

אין לי מושג איך בשנת 2023 הקרב של ג'ף ג'ארט בPPV יותר טוב מהקרב של אדם קול, אבל הנה אנחנו כאן.
עדיין ארוך מידי - ממש לא היה צריך לקבל כמעט 20 דקות ובמיוחד לא אחרי עוד קרב גרוע של 20 דקות. אבל חוץ מזה - קרב בסיסי נחמד, אמנם תקוע בפורמולה קצת מיושנת, אבל אחת שעובדת. שבירת הגיטרה על אוברי וההחלטה של מארק בריסקו זה שני רגעים זכורים ועשויים טוב. 

וורדלו נגד כריסטיאן היה קרב סולם מאוד בסיסי שיכל בקלות להיות משעמם, אבל הוא עבד כי זה כריסטיאן וכריסטיאן לא מפספס. הוא לא מתאבק הרבה היום, אבל הוא עדיין עובד ברמה מאוד גבוהה.

מגיע לג'יימי הייטר המון קרדיט על כך שהיא הייתה מוכנה לעבוד כשהיא פצועה בשביל להפיל את האליפות לטוני סטורם. גם אם זה היה קרב של 3 דקות שהיא לא עשתה בו יותר מידי.
טיימינג איום ונורא לפציעה שלה - היא הטאלנט הבריטי הכי גדול שיש לAEW והיא בחוץ חודשיים לפני וומבלי.

השטיק הנוכחי של האוס אוף בלאק עם אליפות הטריוס מעולה וזה מה שהם היו צריכים לעשות מהתחלה. לא פרומואים בחדר החשוך, אלא להתאבק. זה מה שהם טובים בו.
הקרבות שלהם בTV היו טובים, זה היה לא משהו. הפציעה של קאסטר לא עזרה כמובן, אבל אני אישית הרגשתי שזה שבילי גאן, ג'ף ג'ארט וכריסטיאן קייג' (כן, לצערי הוא צריך להיות ברשימה איתם) מקבלים קרבות אליפות באותו ערב זה מעאפן. בשביל ארגון שכל כך דחף את הרעיון של דם חדש, זה פשוט היה מאוד TNA. 
כשזה מתאבק ותיק אחד זה עוד סבבה. כשזה שניים, זה מוזר אבל אולי עוד אפשר להבליג. כשזה שלושה זו כבר מגמה וזה לא טוב.

קארגיל-טאיה היה אחד הקרבות הטובים יותר של ג'ייד. לא משהו מדהים, אבל הרגשתי שהיא וטאיה הצליחו לגרום אחת לשניה להיראות מסוכנות, ככה שאף אחת לא תרגיש פחות אמינה בסוף הקרב. האייג'נט שעבד איתן עשה עבודה מעולה בבניה של הקרב הזה.
החזרה של סטטלנדר והזכיה שלה באליפות הייתה רגע גדול, טוב וזכור באירוע שהיה חייב אחד כזה. 

הבוקינג של סמי גווארה ממשיך להיות מוזר. זה כאילו טוני מתעקש לנסות לעשות ממנו פייס, אבל זה לא עובד. אנשים רוצים לשנוא אותו. פשוט תן להם את זה.
הקרב המרובע היה MOTN. אני חושב שזו הייתה החלטה מאוד נכונה לשים אותו לפני האנרכיה בארינה, כי ברול גדול ומטורף היה מתיש את הקהל לפני קלאסיקת רסלינג. הכימיה בין הרביעיה הייתה מושלמת, אם רק AEW היו טורחים באמת לבנות את סמי, דארבי וג'ק לרמה גבוהה לפני שהם זורקים את הקרב הזה, ככה שזה לא היה מרגיש כמו MJF ושלושת הגיקים. אם לו לרגע היה לי ספק בתוצאה, הייתי אומר שזה 5 כוכבים, אבל זה היה קרב מצויין שהוביל לסיום מצויין, אך תוצאה צפויה מקילומטרים.
דארבי היה צריך להיות במאין אבנט לפני שנה, הבניה שלו למעלה הייתה צריכה להתחיל מייד אחרי ההפסד לפאנק. 

המאין אבנט היה ברול מצויין. קלאסטרפאק כמו שקלאסטרפאק צריך להיות. קרב גרילה וורפר מPWG, אבל מותאם לבמה גדולה.
שוב, פיוד צולע ברמות שקדם לו, אבל זו שישיה שלא מאכזבת ברגע האמת. אם האווירה סביב AEW לא הייתה כל כך קודרת, יש מצב שהייתי מתלהב מזה הרבה יותר. יש מצב שהייתי אומר MOTYC, אבל אני פשוט לא יכול להביא את עצמי.
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב
The following 1 user Likes KillSwitch's post:
  • SwitchBlade
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,279
אשכולות: 119
Likes Given: 1,038
05-31-2023, 11:00 PM
חבל שלא הביאו את האליפות לפייג', לא יודע למה החליטו לסטורם.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (3): « הקודם 1 2 3

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-08-2026, 11:22 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר