Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 2 3 4 5 6 ... 38 הבא »

תוצאות | AEW Dynamite 01/04/26

עמודים (3): « הקודם 1 2 3 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות |  תוצאות | AEW Dynamite 01/04/26
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,384
אשכולות: 8
Likes Given: 11,175
הצטרף בתאריך: Jan 2021
04-03-2026, 06:44 AM

טוב אז קיבלתי ספויילר על ג׳ריקו (לא מלידור מוקסלי) ושכחתי (חוסר שעות שינה?) שאנחנו מקבלים הפרק אוספרי-פאק למרות שבכל יום בדקתי מחדש את הקארד לדינמיט. אז הידד ושוב תודה לגיבור שלנו שהכניס לי הייפ לפאקינג ג׳ריקו.

פתיחה חכמה לדינמיט, 10 דקות ראשונות לתוכנית ומקבלים את ג׳ריקו, אוספרי, מוקסלי, מג׳פ ואומגה. אם אני צופה מזדמן אני נהפך לצופה קבוע.

ג׳ריקו קוטע את חתימת החוזה. טוני שרף את כל דמי החג שלו על הזיקוקים בכניסה של ג׳ריקו. מקווה לקבל יותר מהמוח החד ופחות מהגוף שמתחיל למסור את הציוד לאפסנאות. כבר פחות עושות לי את זה העקיצות הפוליטיות בין הארגונים, במיוחד שכולנו יודעים שג׳ריקו אף פעם לא היה איש של ארגון אחד.

אוספרי קוטע את סגמנט החזרה של ג׳ריקו. אוספרי תקיף זה אוספרי סבבה אבל אני יותר אוהב את אוספרי שיודע לעשות הכל בזירה ואני מקווה שאצפה בחבילה השלמה בשושלת. יוטה עם בוץ מצלמה מטופש גורם לי לתהות עוד כמה שנים לצד תותחים אתה צריך?

מג׳פ קוטע את הקטטה. התגובה של מג׳פ אחרי שאומגה סיים לדבר הייתה התגובה שלי לכלל הסגמנט הזה על אף שאהבתי את הקטע עם הרופאים. מלחמת קנדה-אמריקה לא מעניינת את נועם הישראלי כמו שישראלים ויהודים כמעט ולא מקבלים אמפתיה בעולם במלחמות שלהם. אני מבין שביילי רוצה את אליפות העולם, שמג׳פ שונא את ביילי ואני רואה את ההקבלה בין סוורב-נייט לאומגה-ביילי ועדיין המעורבות של ביילי בעלילה הזאת חשודה לי. השטן עוד לא הציע הצעה מסוכנת לקני אז אולי הוא כבר הציע משהו מאחורי הקלעים לביילי? 

ריקושט קוטע את הטנטרום המוזר של אומגה וביילי על כיסאות המנהלים שמציעים במתנות לחג. כעבור 24 דקות של בלאגן אנחנו מתחילים בקרב הראשון, אם אני זוכר נכון זה לא אופייני לארגון. עד הגעתו של אומגה הקרב הרגיש כאילו שלפו אותו מהאוס שואו. אומגה מיקסם את דקותיו בזירה. משפט של שבחים ומחמאות על הדרישה. ממש בא לי לקבל ריקושט-אומגה וריקושט-ברודי ולכן ריקושט חייב להישאר בתמונת אליפות העולם מעבר לקרב הזה. בא לי לראות את ריקושט מקבל ומוכר ברכיות 24/7. אז בגדול פרי הרס את הקרב, אומגה הציל, ברודי היה צריך להופיע יותר והדרישה מעולים כרגיל.

מדהים שקו"כ יכולים להיות גם מאיימים וגם מצחיקים עם כיסאות. כריסטיאן הוריד לי את הלב לאסהול. קו"כ מסתבכים עם משפחת קאליס זה מעניין. הם גם הכניסו לי הייפ לקוליז'ן שלעת עתה מציגים קארד משעמם עבורי.

התרגשתי לקראת אוספרי-פאק כי דמיינתי את זה כ-קרב החזרה הנורמלי יותר של אוספרי מבחינת השתוללות בזירה. ואז נזכרתי שאוספרי מוכר פציעה ולכן נקבל השתוללות סיפורית. טוב, כנראה בשושלת יגיע הפיצוץ האמיתי. מוקסלי אומר שזה לא אישי אבל מהצד של פאק זה נראה אישי מאוד. ועדיין, אי אפשר להיות בטוחים לגמרי כי זה הקטע של רוכבי המוות, לעשות את המוות ליריב ולדחוף אותו לקצה בלי רחמים. זה שאוספרי נלחם פצוע מרגיש לי רק כמו תחילת הסיפור בינו לבין מוקסלי כאשר מוקסלי ינצח בשושלת, אוספרי יחזיר ניצחון בקרב קבוצות כלוב בהמשך ויקח את הטורניר של אואן הארט. משם לאליפות עולם ומוקסלי יאתגר אותו בניסיון לחזור לראש ההר, שם אוספרי ישיג את הניצחון שלו. חפרתי הרבה על המסביב אז נגיע לקרב עצמו. זה הרגיש כמו הקרבות של דארבי נגד רוכבי המוות רק שאוספרי התנהג בכלל כמו סטיילס, זה נשמע הגיוני בכלל? הקרב עצמו כן היה טוב, אוספרי חטף המון מהלכי צוואר והם היו מרשימים מאוד. אם אני לא טועה, בדומה מאוד למפגש הקודם שלהם באחד האירועים, קרב סביב מהלכי צוואר וגב. הבטן אל בטן סופלקס מהחבל העליון בוצע, צולם ונמכר בצורה מדהימה, עזבו הכל וטוסו לצפות. חבל שאני לא חזק בגיפים כמו לידור אדיר, אחרת הייתי מעלה את זה לכאן. זה היה קרב מאופק, אוספרי לא הסתפק בדארבי וסטיילס ובחר להתנהג גם כמו סופר סינה שגרף את הניצחון למרות כל מה שעבר. מצד אחד, אי אפשר לצפות שהוא ינצח נקי לגמרי. מצד שני רול אפ זה די מבאס. לפחות הקרב היה טוב מאוד. ולפחות אוספרי הוריד את פאק עם פינישר המרפק שלו. רוח לחימה עד הסוף. מוקסלי עם הופעה אדירה. ניצחת טוני, שכחתי מטקאשטה, אני בתוך הסיפור הזה חזק.

אני בשוק מעצמי שאני כותב את זה אבל הפרומו של דארבי גרם לי להרגיש שאומגה הוא יריב פילר למג׳פ. אנדרדארבי הולך להיות חגיגה.

מאחר ומג׳פ לא מתאבק הרבה, גם אם המתכון זהה הארוחה עדיין טעימה ומרגישה חדשנית. אני אוהב את הקרבות של מג׳פ נגד המתאבקים הצעירים (בני גילו כן?), הם גורמים לו לעבות את המובסט שלו. קללת ה"הו שיט" הידועה של מג׳פ השתלבה נהדר עם המונסולט המסור-תיע (מסורתי-מפתיע, אהבתם?) של ביילי, כאילו הם נועדו לרקוד טנגו. ביילי היה טוב בלייצר אמפתיה בתנאים שגם ככה באו לטובתו, אבל אנחנו לא הייטרים, באנו להינות. ומה זה משנה? הסיפור עבר. אם מורידים את שכבת הסיפור הגאוגרפית, יש פה מתאבק מקצועי טהור נגד אלוף העולם שטוען שהוא אחד כזה. קני הגדיר את זה יפה - גם אם מג׳פ משתמש בתכסיסים, הוא עדיין תלמיד מעולה של המשחק. מג׳פ בא מוכן לביילי על אף שהקרב הזה נקבע משום מקום בדקה ה87 וביילי הוא אף-אחד מבחינת אלוף העולם. מג'פ עם טומבסטון פיילדרייבר מעולה על האפרון, לפני הדמעות, שום פינישר לא נקבר פה, מג'פ דאג לעשות מהמהלך הזה ביג דיל, להראות לנו שהוא הולך לבצע מהלך גדול, מיד אחרי הכניס פינישר נוסף שלו וחתם את הקרב. 

לסיכום, פרק מעולה לצופה החדש להיכנס למוצר. גילאם אולי הפרק הזה יכניס אותך בצורה קלה יותר. הפרק הזה היה עמוס ולא נתן לנו לנשום. פרק של שמות גדולים בלבד, מה שהפך אותו לקצר מבחינת קרבות, 3 לגברים, 1 לנשים. מעט. בקוליז'ן נקבל פיצוי על מספר הקרבות. הכל נכנס אחד בשני כדי להראות לנו שAEW זה המקום בו הכל קורה. אני אוהב את זה, זה הבלאגן אליו ביקשתי שאימי תרשום אותי כשהייתי קטן. שלשות שבלי לעקוץ, מזכיר את המוצר בצד השני של הכביש (נחיתה רכה לאוהדים משם, לא עלבון), אוספרי-פאק ומג'פ-ביילי עם רסלינג כמו שצריך שזה סכום של מהלכים + סיפור טוב. קופ, כריסטיאן, דארבי ואנדרדה מייצרים עניין להמשך. אני נהנתי (כמעט כרגיל).

[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב
The following 4 users Like NoamRR's post:
  • KB24, Nisan5454, orgibor, Penta
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,881
אשכולות: 9
Likes Given: 3,947
04-03-2026, 06:50 AM
(04-03-2026, 06:44 AM)NaRRative כתב:  אם אני זוכר נכון זה לא אופייני לארגון.

בדרך כלל, הסגמנט הזה היה באמצע או בסוף התכנית.

הגב
The following 1 user Likes DarkArts's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,881
אשכולות: 9
Likes Given: 3,947
04-03-2026, 06:52 AM
(04-03-2026, 06:44 AM)NaRRative כתב:  מוקסלי אומר שזה לא אישי אבל מהצד של פאק זה נראה אישי מאוד

אני די בטוח שזה קרב מRev Pro, אבל אני די בטוח שהקרב הראשון בין אוספריי לפאק נגמר בטיים לימיט.
זה היה ב2019, יש ביניהם היסטוריה.

הגב
The following 1 user Likes DarkArts's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
Penta מנותק
Low-Card
תגובות: 948
אשכולות: 0
Likes Given: 175
הצטרף בתאריך: May 2021
04-03-2026, 08:35 AM
(04-03-2026, 02:26 AM)orgibor כתב:  מה הכוונה ברעיל ופוליטיקאי? לא ידוע לי על תקרית שלו עם מישהו מהרוסטר של AEW או על מהלך כוח כלשהו שהפגין בארגון, מרגיש לי שאנחנו חוזרים לדיון על רונדה ראוזי והסיבה שאתה נרתע ממנו כל כך היא יחסי ציבור רעים.
חוזר שוב לשאלה המובילה שלי, אם מעניין אותך שיתוף פעולה עם דון קאליס אז אתה תהיה בסדר עם עבודה שלו עם משפחת קאליס בעצם? שמות כמו פלטשר, טקאשיטה, אוקדה ואנדראדה.
אני מעדיף את AEW על WWE.

באקלים הנוכחי אני לא ארצה אותו עם משפחת קאליס.
אם דון קאליס כבר משתחרר מהם ואם ג׳ריקו עוזב ל-WWE קאליס יכול לבוא איתו.
הייתה להם הזדמנות לזה באמצע 2023 והם כבר פספסו אותה.
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
04-03-2026, 08:38 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 04-03-2026, 08:38 AM על ידי NoamRR.)
תעת -
את התעת אני שומר לרוב שאני מגיב באיחור, אך הפעם הצלחתי לסיים את הפרק יחסית מהר (את הדקות האחרונות של הקרב המרכזי השלמתי הבוקר). פרסמתי את דעתי והופה, פתחתי את העמוד ה2. אני מהמר שרוב התגובות יהיו סביב ג'ריקו על אף שהפרק היה הרבה יותר גדול מרק ג'ריקו.
1. שמחתי לגלות שגיבור גילה אמפתיה על אף שלידור מוקסלי לא באמת אשם. מבחינתי אתה מוזמן להחליף את החתימה, חג ג'ריקו שמח נשמה.
2. שמחתי לגלות שגיבור 2 נתן ציון מצוין לפרק מלבד הקרב נשים, אבא נועם לא רואה קרבות נשים.
3. ג'ריקו חטף המון ביקורות ובצדק. AEW בתקופה האחרונה העניקה לנו ריצות תיקון למוקסלי והבאקס. מבחינתי גם לפט"ר כי אני נהנה מהם הפעם. אני בטוח שג'ריקו יכול לבוא לתקן גם מאשר לבחור באופציה הקלה יותר של "התחלה מחדש" בצד השני (אני בוכה על קודי כרגע). ג'ריקו בוחר בדרך הקשה ובנתיים אני איתו.
4. זה נכון שהפרק הציג שמות גדולים בלבד אבל עדיין 4 קרבות מרגיש לי קצת מדי ואני לא יכול שלא להתייחס לזה אחרי שאני צוחק על מספר הקרבות באירועים של האנטר. לדעתי, 5 קרבות יכל להיות סבבה יותר, יכלנו לקבל פה את פט"ר נגד התפוז החזק או אפילו נגד טאג צעיר בקרב של 8 דקות כדי לשמור פחות או יותר על הזמנים של הקטעים האחרים.
5. אני רואה שהרבה התייחסו פה (וגם מחוץ לפורום הזה) על התגובה הלא חזקה שג'ריקו קיבל, אני ראיתי מלפטופ עם אוזניות חוט מעפנות, חצי קשב לבית כי הבן הבכור בשלב שהוא חושב שהוא ג'ף הארדי ומנסה לקפוץ מכל מקום ומהחוויה האישית שלי - ג'ריקו קיבל תגובה חזקה מאוד. אז מעניין.
6. ליבי ומוחי איתך אלעד, ההופעה של קו"כ הייתה מרגיזה באורכה אבל אני לקחתי בחשבון שקוליז'ן מוקלט ישר אחרי והקהל יקבל אותם שם כמו שצריך (או שלא, טרם צפיתי).
7. ליבי ומוחי איתך אלעד 2 שזה כבר לא האומגה שאנחנו מכירים וזה אכן מבאס, ההילה שלו היא מה שמצילה אותו כרגע. אני יודע שהוא יכול להביא לנו את האומגה של הזירה שאנחנו רוצים למספר הופעות מצומצם ואני מאמין שנקבל את זה בשושלת.
8. אחרי הפרק הזה לדעתי אומגה לא זוכה לריין נוסף, הוא כאן כדי לבנות את מג'פ. לפי הדיבור התסריטאי שלו נטול הרגש, יכול להיות שגם אומגה גילה זאת הפרק.
9. אני חושב שאנחנו בשלים לדיון של טופ סגמנטים במינימום מילים, הרי רובם אייקונים.
10. דרך אגב, AEW מעולים בלהשתיק את קונספירציות הקהל. אמרו על ברודי שהוא יעדר בגלל פרשת הקרח, אמרו על ריקושט שהוא יקבל על הראש בגלל ההגזמות בציוצים - כלום. מצד שני תמיד את גווארה.
11. יש דברים שאני לא קולט בלייב כמו הקטע עם דארבי-משפחת קאליס. מג׳פ בריצת חייו, כל המאתגרים שלו מבוססים, צעד גאוני שלו לחבור לכל ההילים בארגון ולהתחיל להוריד שמות עתידיים כמו דארבי.
12. הפלירטוטים של דארבי עם המוות לאורך כל הקריירה ועצם העובדה שמג׳פ הוא השטן הולך להוליד לנו חתיכת פיוד לדעתי.
13. תודה ללך לישון שהזכיר לי את העבר האלים של פרי-דארבי, שכחתי מזה.
14. בניגוד ללך לישון אני לא באמת חושב שמג׳פ מפחד מאומגה, הוא יותר מאכיל אותו בשקר הזה.
15. מסכים עם הגישה של פנטה כלפי ג׳ריקו, הוא באמת קבר המון טאלנט. חייב להחריג את ביג וקית' מהרשימה, אותם זה דווקא קידם.
16. אור עם קונטרה יפה מאוד לפנטה, איזה דיון אינעל דינק!
17. אני מעדיף את AEW על WWE.
18. אומנויות כהות, התכוונתי לזה ש24 דקות עד לקרב הראשון זה לא אופייני לארגון. לדעתי זה לא קרה בעבר.
19. אני מתגעגע לפלטצ'ר וחרד למצבו.
הגב
The following 2 users Like NoamRR's post:
  • KB24, Penta
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
04-04-2026, 11:30 AM
(04-02-2026, 07:59 AM)orgibor כתב:  נועם התבאסתי לראות את הספוילר שקיבלת מלידור מוקסלי אבל בכל זאת אמתין 48 שעות עד שאחליף חתימה.

היה שווה לחכות
הגב
The following 1 user Likes NoamRR's post:
  • orgibor
חפש
הגב
Tblack מנותק
Joober
**
תגובות: 466
אשכולות: 4
Likes Given: 875
הצטרף בתאריך: Jul 2024
04-06-2026, 09:33 AM
הייתה תכנית מעולה.
מקווה להרחיב בתגובה במהלך היום.
הגב

•
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
04-06-2026, 09:34 AM
(04-06-2026, 09:33 AM)Tblack כתב:  הייתה תכנית מעולה.
מקווה להרחיב בתגובה במהלך היום.

מקווה גם
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,895
אשכולות: 19
Likes Given: 1,298
הצטרף בתאריך: Jun 2021
04-07-2026, 12:34 AM
אומגה נגד MJF... לא רע.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב
The following 1 user Likes master of doom's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
תגובות: 3,558
אשכולות: 76
Likes Given: 2,521
04-07-2026, 10:53 AM
(04-07-2026, 12:34 AM)master of doom כתב:  אומגה נגד MJF... לא רע.

[Image: Uj0gEpB.gif]
[Image: bnGtV.gif]
הגב
The following 6 users Like KB24's post:
  • DarkArts, Liorton, master of doom, NoamRR, orgibor, Tblack
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (3): « הקודם 1 2 3 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-13-2026, 10:09 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר