04-15-2026, 05:47 PM
|
תוצאות | AEW Dynasty 2026
|
|
04-15-2026, 05:49 PM
(04-15-2026, 05:47 PM)NaRRative כתב: הכוונה לאוואנס? אם כן אז אותו. התכוונתי לאנתוני בואנס(זה שהיה באקליימקד עם מקס קאסטר).
04-15-2026, 05:53 PM
04-15-2026, 06:21 PM
(04-15-2026, 05:53 PM)NaRRative כתב: אני לומד לאהוב אותו. את האמת שסמי ב-AEW יכול להיות מעניין. גם אואנס/סטין. גם שניהם ביחד. הבאתי תגובה על בואנס שאולי פספסת אותה אז אני אנדב אותה: אם כבר Tag Teams, עשו טיזינג לסטוריליין איחוד של בואנס ומקס קאסטר לפני חצי שנה בערך והעלימו את זה לגמרי. ערבו בזה גם את ג׳רי לין ששיכנע אותם לעשות קרב Tag Team ביחד בזמן שהם שנאו אחד את השני, דיבר איתם אחרי זה שהם המשיכו להתווכח ומאז נעלמו עקבותיו. את בילי גאן גם העלימו. את הסטוריליין איחוד בין קסטר לבאנס משום מה הקפיאו בסוף נובמבר 2025 או באמצע דצמבר 2025. היה להם קרב בארגון בשם Wrestle Pro לפני שבוע בערך. בואנס ניצח את קאסטר. אחרי הקרב בואנס קרא לרוסטר ואמר שהוא לא חושב שהם יהיו ביחד באותה זירה שוב אי פעם אבל הוא הציע לו הפסקת אש ולעשות את סימן מספריים של האקליימד, קסטר עשה אותו ביחד עם בואנס ולאחר מכן בואנס יצא מהזירה. יש לו את הסטוריליין שהוא מנסה להאשים את הוק ולהצטרף ל-The Opps. בואנס הגן על שיבאטה בבטאל רויאל על האליפות הלאומית ב-Revolution. הוק אמר לבואנס שזה ההיפך מ-Killer. בואנס הפסיד בקרב על האליפות של מוקסלי בקוליז׳ן הקודם. בפרק הזה הוא הפסיד בהזדמנות לעניות בקאזינו גאוטלנט בקרב על אליפות ה-TNT ב-Dynasty. אני כן חושב שיש לו אישיות ושהוא יודע לחתול פרומואים. פשוט צריכים להשקיע בסטוריליינים איתו. האם הוא מאוחר עטר? לא כרגע? האם הוא יכול להיות דמות מעניינת בארגון ואחות מידקארד טוב אם משקיעים בו? אני אישית חושב שכן. דמות מעניינת אני חושב שהוא יכול. פשוט צריכים להיות עקביים איתו ועם הסטוריליינים שלו. שאם הם יורים את האקדח במערכה הראשונה שיסיימו אותו במערכה השלישית. אם התחלת משהו אז תסיים אותו עד הסוף או שבסוף יוסיף לסיפור חדש שיושפע ממנו.
(04-15-2026, 06:21 PM)Penta כתב: את האמת שסמי ב-AEW יכול להיות מעניין.חחחחח אני זוכר את התגובה הזאת עד לרמת השגיאות כתיב של התיקון אוטומטי, נראה לי פעם שלישית שהגבת אותה. לא היה לי הרבה מה להגיד עליה, אני קולט את ההייפ על בוואנס בפורום ואני מנסה להצטרף לרכבת הזאת. תהיה בטוח שאני קורא הכל בכל האשכולות (חוץ מכדורגל, טניס ושטויות של סוטים על נשים).
04-15-2026, 08:08 PM
04-15-2026, 08:48 PM
(04-15-2026, 07:56 PM)NaRRative כתב: חחחחח אני זוכר את התגובה הזאת עד לרמת השגיאות כתיב של התיקון אוטומטי, נראה לי פעם שלישית שהגבת אותה. בשביל שמישהו יהיה מושקע בדמות רצוי שתהיה איתו עקביות. עם בואנס לא הכי עקביים או החלטיים.
04-15-2026, 08:52 PM
(04-15-2026, 08:48 PM)Penta כתב: בשביל שמישהו יהיה מושקע בדמות רצוי שתהיה איתו עקביות. כן הדוגמה עם האקליימד אכן נשמעת כואבת למי שעקב אחריו. אני דווקא אוהב את מה שהתחיל להתבשל עם האופס, להפתעתי זה גם תפקיד שמחמיא להוק. בוואנס כן מקבל זמן מסך וכל עוד מדובר בעלילה שטוני בחר בה ולא הוכרח לעשות (כפי שנשמע עם הקאמבק של האקליימד) אז כנראה שהפעם יגמר עם סוף טוב.
04-17-2026, 02:45 PM
דווקא אני מאוד אהבתי את האירוע.
הגעתי עם הייפ גדול לקרבות המרכזיים- ובעיניי כולם סיפקו את הסחורה. למרות שלקח לי כמעט שבוע לסיים את האירוע הרגשתי גם שהפייסינג היה בסדר ושהייתי יכול לראות את זה גם בבת אחת אם היה מתאפשר לי, למרות שבמקרה של AEW תמיד אפשר לוותר על קרב-שניים מהקארד ועל כמה נירפולס. כמו שרשמו פה, באקס באופנר זה קלף מנצח שאף פעם לא נכשל. ההתפתחות של אוקדה וטקשיטה זה כנראה הדבר הכי מרכזי שקרה באירוע הזה, ובטוח שהם יתנו קרב מצוין ב-DON. מוקסלי-אוספריי כנראה ה-MOTN שלי. כשהפסקתי לצפות ב-AEW לפני שנתיים בערך מוקסלי היה שקוע באאוטלו מאדשואו, יפה לראות את הסוויץ' שהוא עשה. מעולם לא החזקתי ממנו כמתאבק סינגלס גדול, אבל זאת כבר פעם שנייה שהקרב שלו היה האהוב עליי בקארד אחרי רבולושיין שהשלמתי, ושניהם היו קארדים שמפוצצים ברסלינג מצוין. כיף לראות את הריצה הזאת שלו אחרי כל הביקורות והדרמה מהשנים האחרונות, כנ"ל לגבי הבאקס. ג'ריקו היה מצוין בקרב שלו. נתן את כל הלהיטים הגדולים שלו והקהל היה מאחוריו. הוא כבר בן 55, זה לא צחוק. חושב שכולם רוצים ליהנות מהריצה הזאת שלו שכנראה תהיה האחרונה בפול טיים, כל עוד הוא לא יישאב שוב לסטוריליינים שלא נגמרים וסטייבלים מיותרים. לטעמי הוא היה יכול לנצח כאן אבל הוא בטח ישיג את ה-W על ריקושט בדרך כזאת או אחרת בהמשך. אנדרדה פשוט ענק. עוד מ-NXT הייתי בטוח שמסתתר שם פוטנציאל של מיינאיבנטר, אבל ההתפוצצות שלו מתחילת השנה מפתיעה גם אותי. אם הוא יהיה עקבי בגישה אני בטוח שהוא הולך להיות שחקן מרכזי ב-2027. הקרבות היחידים שפחות התחברתי אליהם היו הגאונגלט והטריוס, אבל הם היו עדות נוספת לכמה הרוסטר של AEW עמוק. יהיה קיץ מעניין ב-AEW עם המומנטום הנוכחי של המוצר. ![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|
משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים

![[Image: afseByC.gif]](https://i.imgur.com/afseByC.gif)