Wrestling-IL
תוצאות | AEW Dynasty 2026 - גרסה מובנת להדפסה

+- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443)
+-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: AEW (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=3)
+--- אשכול: תוצאות | AEW Dynasty 2026 (/showthread.php?tid=3490)

עמודים: 1 2 3 4

תוצאות | AEW Dynasty 2026 - KB24 - 04-13-2026

[Image: HFxAbB7WYAAww0Y?format=jpg&name=small]
כתיבה - GEMINI
Zero Hour:

אלכס וינדזור נגד מרינה שפיר.
מנצחת: אלכס וינדזור בהצמדה.

קמיל נגד ביג אן.
מנצחת: קמיל בסקוואש מהיר (הצמדה).
לאחר הקרב: קמיל תקפה את ווילו נייטינגייל שהגיעה להתעמת איתה.

אליפות AEW National ג'ק פרי (א') נגד מארק דייוויס.
מנצח: ג'ק פרי בהצמדה (שמר על התואר).

אליפות הזוגות לנשים של AEW "דיביין דומיניון" (מייגן ביין ולנה קרוס) (א') נגד הייאן ומאיה וורלד.
מנצחות: דיביין דומיניון בהצמדה.

קארד מרכזי:
היאנג באקס נגד "משפחת דון קאליס" (קאזוצ'יקה אוקאדה וקונוסקה טאקשיטה).
מנצחים: היאנג באקס בהצמדה לאחר סדרת מהלכים משותפים.

ריקושט נגד כריס ג'ריקו.
מנצח: ריקושט בהצמדה.
[Image: HFxnx3hakAI8-EI?format=png&name=small]

דארבי אלין נגד אנדרדה אל אידולו.
מנצח: דארבי אלין בעזרת הצמדת "The Last Supper".
[Image: HFxnhAyWgAADjIK?format=png&name=small]

אליפות הזוגות של AEW
FTR (דקס הרווד וקאש וילר) (א') נגד אדם קופלנד וכריסטיאן קייג'.
מנצחים: FTR בהצמדה (שמרו על התואר).
[Image: HFxnSJaXUAAM9lN?format=png&name=small]

9. קרב קזינו גונטלט על אליפות ה-TNT הפנויה
קווין נייט נגד דניאל גרסיה, פאק, טומאסו צ'אמפה, ראש ועוד.
מנצח: קווין נייט (אלוף חדש) לאחר שביצע UFO Splash מהחבל העליון על דניאל גרסיה והצמיד אותו.
[Image: HFxnCv-XwAAapfW?format=png&name=small]

אליפות הנשים של AEW: ת'קלה (א') נגד ג'יימי הייטר.
מנצחת: ת'קלה בהצמדה תוך שהיא אוחזת בחבלים באופן לא חוקי.
[Image: HFxm2ZlXoAAY6Ih?format=png&name=small]

אליפות הקונטיננטל של AEW: ג'ון מוקסלי (א') נגד וויל אוספריי.
מנצח: ג'ון מוקסלי בהצמדה (שמר על התואר).
[Image: HFxmWCiXsAAX919?format=png&name=small]

אליפות השלשות (Trios) של AEW:
"The Conglomeration" (אורנג' קאסידי, רודריק סטרונג וקייל או'ריילי) נגד "The Dogs" (דיוויד פינלי, קלארק קונורס וגייב קיד) (א').
מנצחים: The Conglomeration (אלופים חדשים) בהכנעה. קייל או'ריילי חזר וביצע את ההכנעה המנצחת.

[Image: HFxmLsNXgAAUh8m?format=png&name=small]

אליפות העולם של AEW:
MJF (א') נגד קני אומגה.
מנצח: MJF בהצמדה (שמר על התואר).  MJF השתמש בטקטיקות מלוכלכות ובטבעת היהלום (Dynamite Diamond Ring) כדי להכריע את אומגה לאחר קרב ארוך.

[Image: HFwgrMgXIAAESNR?format=jpg&name=small]
[Image: HFxfMv5acAEe2K3?format=jpg&name=small]

RE: תוצאות | AEW Dynasty 2026 - KB24 - 04-13-2026

מעבר לזה שטעיתי בענק בהימורים לא בטוח מה אני חושב על האירוע הזה

RE: תוצאות | AEW Dynasty 2026 - gilam - 04-13-2026

אירוע יחסית בינוני (אבל הצלחתי לראות עם הרצה של כמה קרבות ולא התרסקתי ונרדמתי הפעם אז זאת התקדמות)
מה שטוב מין איבנט מצוין שהרים את כל האירוע.

*היאנג באקס מרצון או כנראה לא מרצון שמשו תפאורה למה שהקהל באמת רוצה טאקשידה נגד אוקאדה.
מה שמעצבן שהם הצמידו אותו אחרי פינשר זוגי אחד צמד ששם על המפה את המושג אם לא ספרתם 20 פינשרים
זה לא באמת נגמר. מוזר גם שלא הייתה התייחסות לקשר של אוקאדה והיאנג באקס.

*בואו נגיד ככה אם אני יגיד שאוספריי הוא הג'ובר הכי טוב שיש בשביל מין איבנטרים בAEW אף אחד לא יכול להתווכח איתי.
הפסקתי לראות שהוא הודיעה על יציאה לניתוח צוואר ואני מניח שזה קרב החזרה שלו פחות או יותר? וכרגיל הוא עושה ג'וב למישהו אחר.
זה כאילו טוני יודע שהוא יקבל קרבות מדהימים מאוספריי ושהוא שרף את הגשר לWWE אז אין לו פחד שהוא יקום וילך.
במקום שימשיכו את הפתיחה ויתנו ניצחון בסקווש בגלל פתיחה סוחפת אנחנו מקבלים אופנס חזק של אוספריי ואז הסדיסט
לוקח שליטה ואנחנו מקבלים לחץ שמפעיל הסדיסט על הצוואר של אוספריי עד שהקרב נגמר או עד שהצוואר היה נכנע והפציעה חוזרת.
למה כי אחד סדיסט והשני לא מכיר דרך אחרת להתאבק אם הוא לא שם את הבריאות שלו על הכף.

*MJF הבהיר היום את מה שאמרתי מחוץ לWWE הוא המתאבק הטוב בעולם והכישרון הכי גדול שיש לAEW להציע והמקום השני לא
קרוב מספיק כדי להתחיל דיון מי מהם טוב יותר. הקרב מתחיל עם 3 פספוסים של קני, MJF מאט את הקצב זה גורם לקני להרגיש טוב
יותר והקרב מעלה הילוך למורות שהקצב הואט. MJF מוכר את קני לא רק לאלו שגדלו עליו אלא לכמוני שרואים אותו פעם ראשונה או שנייה.
MJF עזר לי לדמיין איך קני היה נראה לפני 5-7 שנים שהיה מהיר יותר שהיה לוקח ספוטים שMJF זז מהם כדי שהפעם הוא לא ייקח אותם.
נתן לי לראות את כל הארסנל שלו ורק לדמיין את הקרב בקצב מהיר יותר. MJF מכר את קני התקפית והגנתית קרוב למושלם.
וכל פעם שהקהל איבד את עצמו בקרב ועודד את שניהם MJF עושה מהלך הילי גמור שמזכיר לכולם שיש פה טוב ויש כאן רע וקני הוא הגיבור שלכם אני אני השטן. הבחור שאומר ל2 החברות אני הדבר הכי טוב שיכול לקרות למוצר שלכם. שאומר לטוני אם לא תיתן לי חוזה גבוהה יותר
אני יקום וילך גם אם לא לWWE אני ילך הביתה כי אני יודע מה אני שווה. הבן אדם מוכר את עצמו כמיין איבנט ובקרב הזה הוא הראה שלאגו
שלו יש גב להסתמך עליו. מה שמפחיד אותי שדרבי משאלת מוות אלן נראה בדרך לאליפות שגם ככה תהיה לחודש בקושי.
טוני חייב לבנות סביב MJF את המותג שלו.

נ"ב: אנדרדה בגימיק של חשפן? זונה ממין זכר? מה אני מפספס?

RE: תוצאות | AEW Dynasty 2026 - KB24 - 04-13-2026

דעות אחרי שיצא לי לחשוב על האירוע
שמח שקמיל חזרה מחלקת הנשים מאוד קטנה וזאת תוספת טובה למחלקה. מקווה רק שתקבל בוקינג יותר טוב ממה שקיבלה בריצה הראשונה שלה.
ג'ק פרי ומארק דיוויס נתנו אחלה קרב אולי אפילו יותר טוב מחלק מהקרבות של הקארד הראשי.
הבאקס - DCF היה בדיוק מה שהוא היה צריך להיות. הבאקס מנצחים ומתקדמים שוב לקראת קרב אליפות (אולי קרב משולש) ואוקדה וטאקשטה מעלים הילוך בפיוד ביניהם סוף סוף לקראת הקרב ביניהם ב-DON. אני חשבתי שאוקדה ינטוש את טאקשטה במהלך הקרב אבל הרבה יותר אהבתי את הביצוע פה ואולי את התחלת הפייס טרן של טאקשטה.
כריס ג'ריקו בקרב ראשון אחרי שנה, בקנדה, מול מתאבק "צעיר" ומפסיד לו. בהחלט נראה שג'ריקו חזר עם מחשבה שונה מהריצה הקודמת שלו ואולי הוא באמת יתחיל לקדם מתאבקים. ההפסד הזה לא באמת פגע בו והוא נראה בכושר ונתן קרב טוב, הוא בהחלט יכול להיות מרוצה.
דארבי - אנדראדה היה אולי קרב הערב מבחינתי, ממש נהניתי ממה שהם נתנו. לרגע נבהלתי שנקבל את דארבי בקרב המרכזי ב-DON אבל נרגעתי שהודיעו שהוא יקבל את קרב האליפות שלו בדינמייט הקרוב.
הקרב על אליפות הזוגות היה בסדר וקרדיט לנועם שאמר שFTR ינצחו פה בשביל לאזן את התוצאה בין הטאגים. היריבות הזאת עדיין לא נגמרה ואני מצפה להמשכיות שלה באירוע הקרוב (קרב משולש עם הבאקס?)
אין לי יותר מידי מה להגיד על הגאונטלט, פעם זה היה הגימיק הכי טוב שחשבתי שיש לקרב אבל הקרבות האחרונים שלו היו די מאכזבים. אני עדיין לא עליתי על רכבת ההייפ של נייט, נראה מה יש לו להציע עכשיו עם התואר.
ת'קלה - הייטר מראש היה פילר והרצתי את רובו מחוסר זמן.
אוספריי - מוקסלי קיבל תפנית אצלי עם הנצחון הזה של מוקסלי וכנראה שוב נועם צודק ואנחנו הולכים למרדף של אוספריי אחרי הנקמה שלו שתסתיים בגמר טורניר אוון הארט בו הוא ינצח את מוקסלי, יקבל קרב אליפות בוומבלי ויצא ממנה בתור אלוף העולם של AEW.
וזה מוביל אותנו לקרב המרכזי. קודם כל חייב לציין את השיפור הענק ש-MJF עשה וזה לא מובן מאליו בכלל. 
הקרב היה קרב ארוך שהזכיר לי קצת את הסגנון של קני ב-NJPW שהקרב מתחיל בקצב איטי ומעלה הילוך תוך כדי, גם השימוש בשולחן תרם לזה אבל בסופו של דבר לא קיבלנו את קני של NJPW, לא שזאת הייתה הופעה רעה אבל הקרב לא הרגיש מספיק גדול בטח אם נשווה לאירוע האחרון בקרב מול האנגמן.
MJF ממשיך בריצה נהדרת ובאירוע הבא אני חושב שנדע סופית לאן הוא הולך, הוא שהוא שומר ב-DON וממשיך את הריצה עד אול אין או שהוא מאבד את התואר באירוע הבא, לא רואה אפשרויות אחרות.

סה"כ האירוע מרגיש כמו אירוע שבא לקדם לקראת העתיד.
הבאקס מנצחים לקראת קרב אליפות נוסף שהם יקבלו ו-C&C מפסידים לקראת המשך הפיוד עם FTR, למרות הכישלון בהימורים באירוע הזה מהמר על קרב משולש שלהם ב-DON.
אוקדה וטאקשטה בנו פה בצורה טובה מאוד את הקרב שלהם באירוע הבא
דארבי מנצח לקראת קרב אליפות עתידי
אוספריי מפסיד לקראת השלמת הסיפור שלו בהמשך הדרך
וריקושט ו-GOA מנצחים את ג'ריקו לקראת ריצה על אליפות השלשות (?) שממש לא ברור לי מה הבוקינג שלה כרגע וממשיכה להחליף ידיים בקצב מסחרר

RE: תוצאות | AEW Dynasty 2026 - orgibor - 04-13-2026

טוב סיימתי עכשיו אז תגובה קונקרטית יותר תגיע מחר בלי נדר, תודה KB וג'מיני על האשכול Heart
בגדול, מסכים עם שניכם שזה לא מהאירועים הכי טובים של AEW, הקרבות שבלטו לטובה היו הקזינו, הקונטיננטלית, המיין אבנט ודארבי - אנדראדה שאף אחד מהם עדיין לא חף מביקורת שבתקווה תגיע בהמשך.
אליפות הזוגות, השלשות, הנשים וג'ריקו - ריקושט מקבלים ציון של מספיק בקושי וגם עליהם ארחיב מאוחר יותר, או לפחות על חלקם.
ובכוונה התעלמתי מקרב אחד כי הפעם הוא זוכה בכבוד של להשאיר אותי ער עכשיו כדי לקבל תגובה בהקדשה - היאנג באקס נגד אוקדה וטקאשיטה.
וואו, מה זה היה? קרב הערב לחלוטין ועבורי MOTYC, אני גם די בטוח שהבאקס מככבים באיזה 8 מתוך 10 מקרבות הזוגות של השנה שלי.
יותר מזה, אני חושב שנמצא איזה צ'יט קוד של להשתמש בהם כאופנר על מנת להכתיב את הטון לאירוע ועד כה טפו טפו טפו הם מדהימים בספוט הזה, זה אפילו כמעט והקרין על ג'ריקו שעלה מיד אחריהם.
אז הבאקס חיים את השיא שלהם מחדש וכל טאג שלא תשים מולם יהנה מאבק הכוכבים הזה אבל עם כל הכבוד אלה שגנבו את ההצגה היו אוקדה וטקאשיטה.
מודה שבהתחלה הרגשתי שמתפשרים עליי עם צימוד נוסף שלהם בחסרונו של פלטשר ושלוקחים צעד אחורה בסיפור שלהם אבל אכלתי את הכובע והם לקחו פה אלף צעדים קדימה ואנחנו כבר מרחק יריקה מקו הסיום שמחכה בDON.
הכוכב של הקרב היה אוקדה והנוסחה איתו היא פשוטה - כשהוא נהנה אני נהנה. הוא עשה מה שהוא רוצה בקרב, שיתף פעולה כשזה התאים לו והיה הראשון לתקוף כשנמאס לו, אפילו את הריינמייקר שפגע "בטעות" בטקאשיטה נראה היה שהוא מבצע בהשלמה עם העונש שיבוא בעקבותיו מהבאקס.
טקאשיטה היה החוליה ששמרה על המקצועיות של הקרב ולא יודע אם הוא עשה את זה במטרה באמת לנצח או רק כדי לבצע את המשימה שתבטיח לו את קרב האליפות מול אוקדה אבל ברגע שאוקדה יזם את האגרוף הראשון הוא קפץ על ההזדמנות להכניס את שלו תוך כדי שדון קאליס עוד מתעקש להרגיע ולומר שהם רק משחררים קיטור.
הסיום היה מושלם, קריצה לרגע המרגש של הבאקס במה שהיה נקודת המפנה בפיוד של אומגה - פייג' בזמנו, על זה קאליס כבר לא יצליח להגן.
קרב ענק, סיפור מדהים עם התחלה, אמצע וסוף שפותח את הפרק הבא והאפילו מרגש יותר בעתיד של כל אחד מהמשתתפים.

RE: תוצאות | AEW Dynasty 2026 - orgibor - 04-13-2026

ותגובה אחרונה להיום, מפרסם את תוצאות ההימורים, הזוכה בתחרות הרשמית היא ירדן עם הישג מדהים של 14 נקודות:
[Image: 1.jpg]

והזוכה בתחרות האלטרנטיבית בה פגיעה בזוכה קרב הקזינו שווה 102 נקודות הוא אורגיבור עם ניבוי מופרע של קווין נייט:
[Image: 1.jpg]

RE: תוצאות | AEW Dynasty 2026 - Asaf - 04-14-2026

קרב פותח קרב אמצע זוגות וקרב סוגר שווה לצפייה כל השאר meh

RE: תוצאות | AEW Dynasty 2026 - Nisan5454 - 04-14-2026

אירוע מצוין נהניתי מהכול חוץ מהקרב שלשות שהיה פחות עניין רק שני דברים שביאסו אותי שאוספרי הפסיד למוקסלי המאוס ושאדג וכריסטיאן הפסידו בקרב מעולה

RE: תוצאות | AEW Dynasty 2026 - NoamRR - 04-14-2026

מרוב התרגשות ראיתי גם את הסרטון הייפ בשעת אפס, אווירה של אירוע גדול.

פרי ודיוויס הציגו לנו את דוד נגד גוליית ב8 וחצי דקות מושלמות. פרי היה מרענן עם מובסט שאני לא רגיל לראות ממנו, זה הרגיש לי כמו מכתב אהבה לאגדות משקל קל. דיוויס מפציץ ומקדם נהדר, הוא לא יודע אחרת. אל תישנו על דיוויס באף קרב, אל תישנו על פרי בקרב הזה, צפו ותהנו.

אני מנסה להיזכר מתי הבאקס פתחו אירוע בAEW, הם היו תקופה הקרב השני, לפעמים הקרב הלפני אחרון. אוקדה וטקאשטה גנבו אחד לשני את צבעי התלבושות? אם התייחסו לזה בכניסות שלהם אז האשמה עליי, הרצתי את החלק הזה כדי לטוס לקרב. טוב זה וכי ראיתי שאין מחווה לפלטצ'ר בכניסות. קרב נוסף של הבאקס שאפשר להראות לשונאים שלהם ולשאול אותם אם עדיין יש על מה לשנוא. סיפור, דמויות, עבודת צוות, רסלינג איכותי. הבאקס אוהבים לפזר את רגעי השיא במהלך הקרב, ככה שכל הקרב מרגיש כאילו הוא מתקרב לסופו ושהם לא נחים בכלל. ולא רק הבאקס, אנחנו מקבלים פרק נוסף בסיפור של אוקדה וטקאשטה (חח היפנים לול). אוקדה בא לעשות חיים בAEW ומעמיק את הדמות הקומית שלו, תרחיקו את המתווכים כי יש לנו כאן חתיכת נכס. מתוך הקריירה של אוקדה בארגון זה כנראה הקרב שצחקתי בו הכי הרבה. אוקדה באקס היה מדהים, כאפות בהכנעה כפולה היה מדהים. אני יודע שזה נמשך הרבה זמן אבל אני לא רוצה שהטלנובלה של אוקדה וטקאשטה תגמר. למעט הקרב עם מוקסלי הרגיש לי שטקאשטה לאחרונה הוריד הילוך בדומה לגישה האוקדית. בקרב הזה הם באו חדים, נתנו מעצמם והביאו הופעה שמצדיקה את מעמד האירוע. טקאשטה הפעם הגיע מלומד, אחרי ההפסדים הגדולים, אחרי שאוקדה הערים עליו עשרות פעמים. טקאשטה גרם לאוקדה לחשוב שהוא השתכנע תוך כדי הקרב ושהם באותו צד לערב אחד. ניצחון מוצדק והגיוני לבאקס ומתחשק לי שגיבור יפתח בדיון על האם יש להם את הריצה המרשימה ביותר כטאג. טקאשטה נתן את הניצחון במודע לצוות השנוא על קאליס וכמחווה לעלילת האליט מהשנים הראשונות בארגון, קאליס לא יכול לשתוק על כך.

אמרתי שג'ריקו יכל לרדת חזק יותר על ריקושט, לדעתי הם יכלו לקחת את זה למקום בו ג'ריקו טוען שריקושט מנסה לחקות אותו כי הוא הגיבור שלו. ריקושט הקים לעצמו סטייבל, התחיל להמציא קאצפרייזים ואפילו גנב את הקוד-ברייקר שלו במשך תקופה. ג'ריקו גם יכל לקנח את כל זה בכך שריקושט גם ניסה לגנוב את התסרוקת שלו אבל לא הצליח. בחזרה לשושלת. הכניסה של ריקושט צולמה מזווית המציגה אותו כאיום והוא באמת היה כזה מבחינת יכולות הזירה. ריקושט מכר כמו ריקושט והיה הכתף (מזל שלא 2 הכתפיים!) שג'ריקו יכל להישען עליה כדי להוציא אותו מיליון דולר ג׳ריקו סוף סוף קיבל את מה שהוא רצה לשמוע מהקהל ואנחנו סוף סוף קיבלנו את ג'ריקו והקלאסיקות שלו בזירה כאילו לא חלפה שנה. קיבלנו גם את ג'ריקו המבדר עם ספוט המצלמה, בדיחות הקרחת והדרופקיק ששלח את ריקושט על ליונה (אל דאגה, ליונה לא יצא מושפל ונקם בו אחר כך). וגם את ג'ריקו שמוכן לתת בחזרה לביזניס כפי שאמר בסגמנט החזרה שלו עם נחיתות לא קלות על הגב בין אם זה בזירה או על האפרון. למי שחשב שג'ריקו רק יעשה ג'ריקו וילך אז הוא גם החליט להביא ערך מוסף עם התחמקות קוד-ברייקר ל-שס"פ ולעשות סטינג שזה אומר גבר מבוגר קופץ מהטופ רופ אל ערימה של מתאבקים מחוץ לזירה. הסיום היה מדהים והתחבר למה שהצעתי בתחילת הפסקה, ריקושט בוחר ביהירות ומנצח עם מהלך של ג'ריקו. החלטה מפתיעה, אמיצה אך גם הגיונית, ריקושט צריך את הניצחון הזה. אני סקרן לגלות מה הלאה עבור ריקושט, הוא כבר סימן את אליפות העולם, אחרי ניצחון על האלוף הראשון הוא גם יכול לחזור לדרוש (אה אה) אותה.

כבר מהפרומו שלפני הקרב דואגים להסביר לנו שזה הסיפור של דארבי בעוד שאנדרדה הוא רק האמצעי הסיפורי שנמצא שם. אייל שני תיאר יפה את המסע של דארבי בארגון בדרך לאליפות העולם - "זה או הצלחה ענקית, או, רוב הסיכויים, התרסקות איומה", אנדרדה ינסה לרסק את החלום של דארבי. המפגש עם אנדרדה הוא כל מה שרצינו מדארבי, לזנוח את הנשקים והחפצים ולתת לנו קרב רסלינג טוב ועוד עם איזה יריב! זה לא סוד שאנדרדה הוא המתאבק הטוב יותר בקרב הזה, זה אפילו לא בושה. אך אנדרדה שם לעצמו 2 רגליים, האחת נשים, השנייה היבריס. גם דארבי לא יכל לזנוח לגמרי את ההרגלים הישנים שלו וגרר את הקרב אל הקהל. הם לא הפסיקו להעניש את הגב אחד של השני (דארבי העניש גם את של עצמו). הייתה להם כימיה מגניבה ואני מרוצה ממה שקיבלנו. הסיום הגיע לי משום מקום למרות שהם כבר התחילו לזרוק מהלכים גדולים. גם כאן נבחר המנצח הנכון. שמחתי לראות את לחיצת היד בסיום כי זה אומר חרא על הכסף של מג'פ וגם שקאליס הולך להיות ממש עצבני.

יש לי תחושה שג'ריקו קינא ביחס שקופ קיבל בכניסה שלו. ואוו, איזה קלאסיקה. הכל עבד פה, שלב אחרי שלב. הקהל היה בפנים, ידע מתי לשאוג כמו שצריך. פט"ר נבלים מנובלים, איזה ריצה מדהימה. הצוותים מכרו לי את השנאה ביניהם בצורה מטורפת, שכחתי לרגע שהעסק הזה מבוים ושסיכוי גדול שהם חברים טובים מאחורי הקלעים. קופ עם עבודת דימום מטורפת, אירוע שני ברצף שפט"ר פותחים לאחד מהיריבים שלהם את הפנים. השימוש בסטוקלי למלכודת ואז כחפץ (מנג'רים הם לא חפץ!) היה מדויק, רצוי ולא מזיק. המחוות לצמדים אגדיים היו מתוקות. הפופ של הספיר הכפול היה כמו גול בדקה 90 בגמר המונדיאל, חגיגה. ניצחון מוצדק וחכם של פט"ר, בודדו את כריסטיאן והיו חכמים יותר מקופ מבלי לראות (לפחות בקטע הסיום). ועוד לחשוב שזה רק המפגש השני שלהם, מה יקרה בפעם הבאה אלוהים ישמור?

תגידו לי יש על הכניסה של צ׳אמפה? פתיחה חזקה תרתי משמע של צ'אמפה ורוש, לא הייתי מתנגד שהם ישארו שם לבדם אבל אז הגיעו מיד קארדס מבוססים ומעניינים שלא יכלתי לוותר על אף אחד. כל אחד מהם באמת יכל לקחת את התואר ולהרגיש זוכה לגיטימי. כן הפריע לי שכל נכנס פשוט ניקה את הזירה ונשאר בה לבדו עד הנכנס הבא. פאק הביא שם חתיכת סיכון עם הקפיצה הייחודית לו. גרסיה סימן את הכניסה החלשה עד אותה נקודה אז מצבנו טוב אני חושב. בוואנס הרשים מאוד ואני מתחיל להבין על מה גיבור מדבר. באמצע הקרב קיבלנו סיקוונס שהרגיש כמו הסוף, יפה מאוד, כמעט עבדתם עליי ושברתם את השבלונה של הקרב. יוטה היה הכניסה המאכזבת, בעיקר כי כולם ציפו לקלאודיו. רציתי לקבל יותר מקלון בקרב הזה. נייט כזוכה זה הגיוני, אני יכול לקבל את זה, עכשיו הוא יצטרך לייצר עניין בכוחות עצמו. שאפו למי שהימר עליו.

היה מגניב לראות את מוקסלי נלחם מלמטה, מנסה לשרוד, היוצרות התהפכו. ברגע שאוספרי הפסיק להיות קר והפגין רגש, מוקסלי יכל לחזור לשליטה. פתאום 20 דקות הרגישו כמו נצח ולא במובן הרע של המילה, הם (בדגש על אוספרי) יכלו לסיים את העבודה ב3 דקות עם המהלכים שהם זרקו. כל שנייה בקרב הזה הייתה ללקק את האצבעות ואז להחזיק איתן את הצוואר. אוספרי אוהב להעניק לנו סיקוונסים שהוא על 10 אחוז. כאן היה אחד מדהים עם פרדיים שיפט ואז הסכין הנסתרת מאת אוספרי. הם הוציאו את האוויר שמוקסלי שרד את חניקת הבולדוג ואז סכין נסתרת בפעם המי יודע כמה. אבל כולנו ידענו שיש לאוספרי מהלך נסתר נוסף. אוספרי רצה ללכת על כל הקופה על המדרגות ויצא עם כיסים ריקים וחוסר יכולת לממן את ניתוח הצוואר הבא. אוספרי שורד את כל זה ועוד אסופת פינשרים היה מוגזם אך תאם לתקווה שאולי הוא ינצח. קרב מדהים וקשוח. כן, מוקסלי היה צריך לנצח פה.

דארבי לא נח ובוחר בפרק הקרוב של דינמיט, מתאבד על זה מה שנקרא.

הכניסה של הקונגלומורט הייתה ממש מתוקה, כן הייתה אווירת קרינג׳ אבל אני אוהב את זה. הכניסה של הכלבים הייתה מזעזעת אבל אני אוהב את זה. הכלבים שוב פעם מקבלים את הסיפור והספוט הבעייתי של הערב ומוציאים מזה זהב. אין לי בעיה עם חילוף התארים המהיר, לדעתי זה רק מוסיף לאליפות הזאת. זה גם נראה שגייב סחב או חטף פציעה. הקרב היה טוב כי היה שם טאלנט טוב. אני מתחיל לאהוב את הקונגלומורט. סוף סוף מתאבק קנדי קיבל את הרגע שלו מול הקהל. אני מגיע רגוע יותר לקרב המרכזי כי אני לא רוצה שאומגה יקח. עם כל האהבה אליו הוא לא צריך את זה.

אני מהמר שסוורב יתערב בקרב הזה, הוא נלחם ב2 קרבות אליפות העולם במהדורות הקודמות של שושלת, השם שלו מקושר חזק לאירוע ואליפות העולם. כתבתי שאני בהייפ על הכניסות של הקרב המרכזי. אומגה עם כניסה יפהפייה שהקשתה עליי להסיט את המבט כי אלוהים נגלה אליי. ואז הגיע השטן שכל כניסה שלו באירוע זה אירוע. השטן מופשט מהטבעת, מה עוד הוא הכין להמשך? קני עם הופעה מגושמת גרם לי לתהות אם מדובר בתרמית סיפורית מתוכננת מראש או שהוא פשוט באמת לא יכול לגבות את מילותיו במעשיו. הובטח לי קני שמגיע 100 אחוז, בפועל קיבלתי 55, זה עובר אבל לא מספיק. מג'פ עם הופעה סטנדרטית. התרגשתי שהם שברו את השבלונה המשעממת והביאו מחוות למנטורים/חברי נפש שלהם, שם הרגיש לי שהם לא נלחמים על אוטומט ונזכרים מה הם עושים. אומגה עם מלאך חד כנף מהטופ רופ היה רגע גדול, זה גבה ממנו מחיר ומנע ממנו לסיים את הקרב באותו רגע. מג׳פ נכנס למשחטת המהלכים של קני ושרד כי מג׳פ אלוף עולם צעיר ורענן. חייב לציין שברגע שמג׳פ הוריד את השופט התחלתי להתעניין הרבה יותר, רציתי לראות למה השטן מסוגל כשמתאפשר לו. גם זה שהקרב לא הרים אותי מהכיסא בלשון המעטה רק תרם לזה. דניאלסון, עם עבודה נהדרת כרגיל, הזכיר לנו במהלך הקרב שמג׳פ מתאבק מהטובים בעולם והשנאה כלפיו נובעת כי הוא מעדיף לקחת קיצורי דרך. אומגה לקראת הסיום הלחיץ אותי עם המכירה שלו, ידעתי שזה משחק, לכן הוא יקבל כמה נקודות על עבודה טובה. הטבעת לבטן תפסה אותי לא מוכן. הטומבסטון פיילדרייבר על השולחן היה נראה אלים בטירוף. גם כאן, נבחר המנצח הנכון. התמונה של מג׳פ בסיום על הכיסא - זהב. אז לא קיבלנו את סוורב והאמת שלא היה צריך.

לסיכום, ערב רע לגיבורי קנדה, ערב טוב לשאר העולם שקיבל את המנצחים הנכונים. הקרב החלש מבחינתי היה הקרב המרכזי שהגעתי אליו עם 100 אחוז ציפיות וקיבלתי 50, בדומה לקני. שאר הקרבות הפציצו ולא הורידו רגל מהגז.

RE: תוצאות | AEW Dynasty 2026 - orgibor - 04-14-2026

אוקיי בואו נצלול קצת לקרבות עצמם.
השניים הראשונים על שולחן הניתוחים יהיו שניים שלטעמי ממש דומים במהות שלהם - מתאבק ותיק שמנסה לייצר ריצה אחרונה על אדי הדלק הנותרים בטנק כשמולו השם החם שמספיק אנרגטי ומנוסה על מנת לסחוב את שניהם ובאופן שאותי לפחות הפתיע גם זה שקוטע ללא רחמים את אותם חלומות של הוטרן.
אני מדבר כמובן על קני אומגה נגד MJF וכריס ג'ריקו נגד ריקושט.
ג'ריקו - ריקושט היה בבירור הקרב הפחות טוב מבין השניים וזה קל לנחש לפי המעמד בקארד. בואו נשים בשק את כל הסנטימנטים שלי לג'ריקו ואנסה להישאר אובייקטיבי, ג'ריקו קיבל יריב במתנה ואלמלא ריקושט הבכורה המחודשת הזאת עוד הייתה יכולה להירשם ככישלון אבל בסופו של דבר קיבלנו קרב לא רע, פשוט לקבל קרב לא רע בPPV של AEW זה כן רע. ג'ריקו הצליח לחבר קודברייקר שהסתנכרן מושלם עם עם הSTP של ריקושט ועוד לפני כן לתת ג'ודאס אפקט מהסרטים לטואה ליאונה, מעבר לזה הוא נתן את הליונסולט ודייב מצחיק החוצה כדי להוכיח שעדיין יש לו את זה אבל מלבד אלה הצד של ג'ריקו הסתכם בצ'ופים ושולדר-תאקלים שזה אני חושב שגם ריק פלייר בגילו עוד מצליח לבצע. מה שיותר צרם לי הוא ההתעסקות הבלתי פוסקת של כריס בקהל, אחרי כל מכה הכי קטנה שנתן הוא הניף את הידיים בהתלהבות כדי לחפש את התגובה שלנו ודווקא אם היה מתעסק יותר בריקושט במקום לחפש אותי היה לו גם קל יותר למצוא אותי כי כאוהד, הרגש הכי אותנטי שלי יוצא כשאני מושקע בסיפור ורואה את עצמי כחלק ממנו ולא כשהמספר מנסה להכניס אותי אליו בכוח, תשאלו את אוקדה מהתגובה למעלה. היה גם בוץ' מעצבן כשג'ריקו מסמן בהפגנתיות לטואה ליאונה למשוך לו את היד ולהכאיב לו כשכאן יכול להיות שהאשמה צריכה להתחלק גם עם טואה עצמו שכנראה פספס את הקיו שלו ועם הצלם שהיה צריך למהר לחפש את ריקושט במקום לשדר את הרגע הזה. למזלו, למזלנו ולמזל העולם כולו ריקושט הוא וורקר מדהים שיודע להוציא את המיטב מכל יריב שלו ולקח על עצמו את מלאכת המחשבת של הקרב עם מהלכים נהדרים וחלקים וקריאה נכונה של המתרחש, ככל שהקרב התקדם הרגשתי יותר ויותר רע עבור ההפסד שהייתי בטוח שממשמש ובא עבורו אחרי כל העונש שהנחיל לג'ריקו והעזרה המאסיבית שקיבל מGOA כי זה הפסד שקשה להתאושש ממנו אם הוא מגיע אחרי רצף אירועים שכזה ושמחתי לגלות שזה מסתיים בניצחון של ריקושט, לדעתי אפילו ניצחון הסינגלס השני בלבד שלו בPPV מאז שהגיע וזה עוד כשהוא אחד מהטאלנטים שלוקח חלק בהכי הרבה PPVS מאז הדביוט. אני לא בטוח בכלל שהסאגה ביניהם מסתיימת עם הקרב הזה, בלנצח עם הליונסולט הייתה איזו אמירה שזה לא נגמר ופיודים של ג'ריקו הם בטח לא כאלה של זבנג וגמרנו ואת האמת שאני דווקא בעד לתת לזה להמשיך, אפילו אם הקרב הבא ביניהם לא יתעלה על הקרב הזה אני חושב שהסגמנטים שהם מסוגלים להעמיד בבנייה לקרב הבא יהיו שווים התמודדות עם עוד קרב "לא רע" שכזה.
ועכשיו למיין אבנט, אלוהים ישמור אם את כל זה כתבתי רק על קרב אזוטרי כמו ג'ריקו - ריקושט מה אכתוב על אומגה - מג'ף?
אני חושב שאוכל לחסוך לעצמי ופשוט להסכים עם מה שכתבו אלעד וגילאם על הקרב לפניי. קני מאז שחזר מהמחלה הוא לא אותו קני אומגה, הוא יכול להלאות אותנו במספרים עד מחר ולהגיד שהוא 90%, 100% או 120% אבל במבחן התוצאה זה פשוט לא נכון. הוא איטי יותר, מסורבל יותר ומוגבל יותר במהלכים שלו ועדיין המובסט שלו מספיק מגוון בשביל לרכוב על הלהיטים בלבד ולהכין מזה קרב שלם. היו כמה דקות מתות בקרב כשהוא היה בשליטת קני ואולי הוא לא חייב היה להימשך 38 דקות אם חלקן הן רק אוויר חם, אוספריי ומוקסלי למשל הצליחו לשחק יפה על ה"אוי לא, עומד להיגמר לנו הזמן" בעוד שבמיין אבנט גרמו לי לחשוב לפרקים על "איפה הטיים לימיט כשצריך אותו?". מה שכן, באיזשהו שלב קני התעורר עם איזו סריית אגרופים שלא מהעולם הזה והצליח להעיר אותי יחד איתו ומשלב זה ואילך הייתי אול-אין בקרב, זה הגיע קצת אחרי הOWA המשוגע מהטרנבאקל וסך הכל הוא הצליח לתזמן לא מעט רגעים יפים נוספים במהלך הקרב, הבעיה שלי הייתה שהם הגיעו בפולסים של רגעים במקום קו אחד מתמשך בתדר גבוה שממשיך לנסוק עד השיא. בדיוק כמו בקרב הקודם עליו כתבתי גם כאן קיבלנו מלאך בדמות שטן ומג'ף ביכולות העילאיות שלו הצליח להפוך את זה מקרב מנומנם למיין אבנט לגיטימי לPPV. הוא לא נוסע על אוטומט כמו רוב המתאבקים, גם לו יש מספיק מהלכים קבועים בשרוול כדי ליצור אחלה של קרב בהסתמך עליהם בלבד אבל הוא מתוך בחירה לא שופך את כולם אלא פתאום שולף איזו יונה מהכובע, בד מהפה או מטבע מאחורי האוזן וכל הופעה שלו נראית אחרת מהקודמת. הפעם הוא נתן לנו מחוות לאדם קול וקודי רודס עם הפנמה סאנרייז והקרוס רודס, רברסראנה מטורף כקאונטר לOWA וכמו מקצוען ידע לעבוד על האזור בבטן של קני עליו איים בכל השבועות האלה ולגמור אותו עם אגרוף אכזר של טבעת יהלום. הריין הקצר הזה של MJF לטעמי כבר מתעלה על הריינים הקודמים של ג'ו, פייג' ומוקסלי ועכשיו הוא בתחרות בעיקר עם עצמו ועם הריין הקודם שלו כאלוף. הוא עושה הכל מהכל בריין הזה, הגנות נהדרות מול בנדידו, ברודי, נייט, ביילי, פייג' ואומגה+2 מול אלק פרייס וזילה פאטו באינדיז, הוא לא מפחד מאף אחד וכשהוא מוכן להתמודד עם כולם ולא נסוג מאף אתגר אז מותר לו גם להיות האגואיסט השחצן שהוא משחק ולהציב את התנאים שלו לכל אותם הקרבות, הנה כבר מחר בלילה הוא מתמודד עם היריב הגדול הבא בדמותו של דארבי ובחילת החודש באינדיז באתגר פתוח מול מי שיחליף את ניק נמת' ולאחר מכן אם הוא עדיין האלוף הוא נכנס לDON בניו יורק מולדתו כאלוף העולם הבלתי מעורער, מכונה. זה מחזיר אותי לתחילת התגובה כשכתבתי שריקושט ומג'ף גדעו את החלומות של ג'ריקו וקני, כי חלומות לחוד ומציאות לחוד, לדמיין מיין אבנט של אומגה - אוספריי 3 באול-אין זה טוב ויפה אבל כנראה שקרב כזה נדון היה לאכזב ברגע האמת ואומגה לא יעמוד בהייפ שיציב, לא כי הוא לא רוצה אלא כי הוא בשלב שהוא כבר פשוט לא מסוגל, ראינו את זה גם בשנה שעברה כשקיבלנו קרב חלומות אחר של אומגה - אוקדה שלא בדיוק הזכיר נשכחות ובמקרה שכזה ההימור הטוב והבטוח ביותר הוא לשלוח את מג'ף למעמד הזה, אני באמת לא יודע נגד מי, בקצב ההגנות שלו בריין הנוכחי עד אוגוסט הוא כבר יסיים עם כל הרוסטר אבל אם זה תלוי בי אחד מהשלישייה של אוקדה/טקאשיטה/פלטשר יכול לעשות את העבודה תוך כדי מאצ'אפ טרי שעדיין לא ניצלנו.
רציתי להשתמש בתגובה הזאת כדי להרחיב על קצת יותר קרבות אבל מצאתי את עצמי מתברבר יותר מדי על השניים האלה, מקווה שאצליח להגיב בהמשך גם על אחרים.