![]() |
|
תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 24.1.2025 - גרסה מובנת להדפסה +- Wrestling-IL (https://wrestling-il.com:443) +-- פורום: היאבקות (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: WWE (https://wrestling-il.com:443/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 24.1.2025 (/showthread.php?tid=2834) |
RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 24.1.2025 - lidoradir - 01-25-2025 (01-25-2025, 09:43 PM)TwistedBliss כתב: ניה ג'קס עם בדיחת אמא שלך ניה מעולה אבל היא לא הייתה היחידה בתוכנית... גם קווין אואנס : https://x.com/_PWChronicle/status/1883001037826699269 ענק. RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 24.1.2025 - Liorton - 01-25-2025 (01-25-2025, 06:25 PM)lidoradir כתב: צריך לדבר על אליפות ארה"ב ושינסקה נקאמורה.כל הריינים של שינסקה היו ככה. משעממים, בלי יריבות אחת רלוונטית או זכורה, שאתה רק מחכה לסוף ואז נזכר שהוא אלוף בכלל. לא מבין למה בכלל נתנו לו את האליפות שוב. RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 24.1.2025 - DDJ - 01-25-2025 (01-25-2025, 06:25 PM)lidoradir כתב: צריך לדבר על אליפות ארה"ב ושינסקה נקאמורה. כשאתה יודע שזה כישלון עוד מהרגע הראשון שזה קורה הם חוטאים יותר מדי בדברים האלה הארגון לא בנוי להריץ 8 שעות שבועיות וזה עוד כשהרוסטרים מעורבבים, ובתחילתו של הדרך לרסלמניה והתוכניות, במיוחד סמאקדאון נראים כמו תחת איכות > כמות והארגון כרגע חושב הפוך מזה RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 24.1.2025 - Ofek1913 - 01-26-2025 תוכנית טובה הייתה הקרבות היו ברמה יותר גבוהה משבוע שעבר כרמלו ופריסט היה תענוג RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 24.1.2025 - SwitchBlade - 01-26-2025 (01-25-2025, 09:36 PM)Bam Bam Bigelow כתב: יש לי תחושה שאתה מתייחס לתסמין ולא לבעיה… חד משמעית מסכים איתך שהבוקינג בעייתי, אבל גם אוואנס. אני לא אומר את זה על קודי - קודי מתייחס לעצמו ולעלילה שלו ברצינות, הוא מנסה לחתוך פרומואים טובים, הוא מנסה לתת קרבות טובים, הוא מנסה להעלות את הערך של היריב שלו. אוואנס פשוט מגחיך את עצמו, נשען על צדדים הומוריסטיים יותר מידי (למה החולצה שלו צריכה להכיל בדיחה כל שבוע? למה זה טוב?) והוא מתאבק זירה משעמם. היריבות הזאת חלשה בעיניי כי אני פשוט רואה דרך זה. הם שני חברים שמנהלים יריבות על המסך, אני רואה את זה. רולינס/פאנק נוסק לשמיים בגלל שהם ההיפך מזה - אני באמת מאמין שסת' ופאנק לא סובלים אחד את השני, בין אם זה נכון או לא. כאן אני רואה שזה לא נלקח ברצינות, אז כבר עדיף שלא. ג'ימי אוסו פשוט משעמם. גם אם הוא ישתפר פי 3 בזירה הוא יהיה פחות טוב מ90% מהרוסטר של NXT. RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 24.1.2025 - Sexy devil - 01-26-2025 קראתי תגובות ברשתות החברתיות שאנשים חושבים שסולו ישנה דמות ראינו שבוע שעבר שהוא לא נתן מילה אני לא יודע אם סולו ישנה דמות אבל אני כן רואה אותו עושה פייס טרן כי רואים בבירור שגייקוב פאטו משתלט על הבלודליין וסולו לא יואהב את זה RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 24.1.2025 - NoamRR - 01-26-2025 (01-26-2025, 01:10 AM)Sexy devil כתב: קראתי תגובות ברשתות החברתיות שאנשים חושבים שסולו ישנה דמות ראינו שבוע שעבר שהוא לא נתן מילה אני לא יודע אם סולו ישנה דמות אבל אני כן רואה אותו עושה פייס טרן כי רואים בבירור שגייקוב פאטו משתלט על הבלודליין וסולו לא יואהב את זהאותי מעניין אם ברשתות החברתיות אתה כותב שקראת תגובות בפורום הזה, או שאתה מתבייש בנו. RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 24.1.2025 - Jon_M0xley - 01-26-2025 וואלה פרק חלש, מסמאק 3 שעות זה לא זה עדיין והם צריכים עוד חיזוקים. - הפתיחה עם קודי הייתה טובה, קודי עושה את העבודה שלו הכי טוב שהוא יכול אבל הסגמנט הזה לא באמת חידש משהו מהצד שלו. כן אהבתי שהוא אמר שלפני שהוא הפך לאמריקן נייטמר הוא היה הסטודנט של רנדי, היה טאצ נחמד. - מעניין אם פריטי דדלי יעשו פייס טרן או שסתם זה נראה. האמת מאז התקופה האחרונה כיף לראות אותם על המסך. מחלקת הזוגות של סמאק מאוד טובה, DIY, MCMG, פריטי דדלי, לוס גארזה, SP(שנעלמו אבל לא אכפת לי), הייתי מעלה לפה את פרסיום מnxt. הקרב בין פריטי דדלי לmcmg היה אחלה, פריטי דדלי עם עוד הופעה טובה. MCMG היו נראים ללא חשק כזה מהכניסה שלהם אבל במשך הקרב זה נעלם. - אני מאוד אוהב את הרעיון החדש של ה"חלון העברות" שזה כמו בכדורגל. יש מומ בין מתאבקים לGM ובסוף מכריזים. זה מרענן וזה עדיף מאשר שיבואו אנשים ויקראו מהרשימה. התגובה של מיז שגילה שהוא עבר לסמאק חחח זהב. אבל אבלל הוואייט 6 פה חחחחחחח קרוסססס. לפחות גילינו שמיז היה אחראי להעברה שלהם, נראה אם מיז יעביר את קרוס גם. פריסט בסמאק זה מעולה, מפרידים בינו ליום הדין בשעה טובה והוא שם גדול ומרענן ברוסטר של סמאק ויכול לעזור להם. - שארלוט חוזרת בראמבל. הסגמט נשים היה מיותר. טיפאני וריפלי היה אחלה ואז ניה יצאה וגם היה סביר. אחרי זה סתם נהיה מוזר עם באלייר ונעומי(כן כן אני גם בטוח שאת תזכי פחחח) והופ ליב מורגן וראקל באות גם. הדבר הכי טוב היה הנגיחה של ריפלי בליב, הווו בייביייי איזה נגיחה ואיזה מכירה. ליב מצמידה את באלייר, נקווה שליב וראקל יזכו באליפות הזוגות. - לא אהבתי בכלל בכלל בכלל שגרגאנו מפסיד לג'ובר, לא אכפת לי שזה לא נקי כי זה לא היה אמור לקרות. חשבתי נקבל פה קרב שגרגאנו יוציא מקרוז את הקרב הכי טוב שחו ובסוף גרגאנו ינצח. הקרב שלהם 2 מתוך 3 נגד MCMG הולך להיות חולני, אני מצפה פה לקרב סטייל טייקאטבר. - חחחחחח מיז מנסה לגייס את וולר ות'אורי חחחחח דווקא יכולתי לדמיין אותם ביחד ואז אלדיס מגיע ובשמחה מספר שוולר ות'אורי עוברים לראו. - כמו שאל עליון אמר אם רוצים קרב טוב שימו שם את כרמלו הייז. הבחור מכונה, מקווה שאחרי מניה יקבל פוש כראוי כי יכול לספק את הסחורה. לא אהבתי שהוא הפסיד אבל להפסיד לפריסט זה לא נורא. המאיין איבנט היה סופרקיקי מידי. אין לי בעיה כל כך עם סופרקיק אבל ג'ימי השתמש בזה יותר מידי. אואנס סוף סוף מצליח להצמיד ולנצח חבר השייך לבלאדליין, בשעה טובה. אואנס עם חולצה של נעומי היה ענק חחחחחחחח הוא פשוט זהב. RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 24.1.2025 - lidoradir - 01-26-2025 (01-26-2025, 06:50 AM)NaRRative כתב: אותי מעניין אם ברשתות החברתיות אתה כותב שקראת תגובות בפורום הזה, או שאתה מתבייש בנו. תגובה זהב. RE: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 24.1.2025 - Bam Bam Bigelow - 01-26-2025 (01-26-2025, 12:17 AM)SwitchBlade כתב: חד משמעית מסכים איתך שהבוקינג בעייתי, אבל גם אוואנס. זה מדהים כי אני רואה את זה הפוך לגמרי ממך. מבחינתי כל הריין הזה נשעמם בגלל שקודי מתייחס להכל באובר רצינות עד גיחוך. זה כנראה ההטיית העיגון משחקת פה אצל שנינו וכל אחד פשוט רואה את האשם במתאבק השנוא. או שבאם באם צודק וקודי גרוע. זאת האפשרות הנכונה (01-26-2025, 12:17 AM)SwitchBlade כתב: ג'ימי אוסו פשוט משעמם. גם אם הוא ישתפר פי 3 בזירה הוא יהיה פחות טוב מ90% מהרוסטר של NXT. זאת האפשרות הנכונה! |