Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 26 27 28 29 30 ... 129 הבא »

תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 24.1.2025

עמודים (3): 1 2 3 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 24.1.2025
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,458
אשכולות: 1,840
Likes Given: 5,022
הצטרף בתאריך: Jan 2021
01-25-2025, 03:14 PM
[Image: 20250123_SD_Match_Cody_16x9_Tonight--185...06884b.jpg]

ג'ו טסיטור מראיין בזירה את אלוף ה-WWE קודי רודס, קודי אומר שמייקלס האיש המושלם לנהל את חתימת החוזה מחר עם קווין אואנס. קודי אומר שאואנס גאון בזירה אך כשיש לו בחירה לקחת את הדרך הקלה או הקשה הוא בוחר את הקלה. קודי אומר שבקרב סולם אין שופט שיעצור אותם, יפספס ספירה של שלוש או יפסול את הקרב. קודי אומר לאואנס שלא ישכח שהוא ניצח את האלוף של ראו גונת'ר, הוא ניצח והפיל את זה שהרבה מחשיבים האלוף הכי גדול בעידן שלו, הוא הסטודנט של רנדי אורטון... אין לו בעיה לתקוף את אואנס ברכב שלו... בקשר לקרב שלהם בראמבל יש לו רק דבר אחד להגיד לו וזה בהצלחה.
[Image: 003-SD-01242025-EJ-29649-b990955c2b9b5bf...308981.jpg]

אלופי הזוגות של ה-DIY WWE ופריטי דדלי מאחורי הקלעים. פריטי דדלי רוצים לדעת את התוכנית לגבי הערב. גרגאנו אומר להם שיש לו קרב נגד קרוז והם לא יוכלו לעזור להם. פריטי דדלי אומרים להם שהם לא מרגישים שהם עוזרים להם... צ'אמפה מתעצבן. פריטי דדלי אומרים שהם נגד MCMG... צ'אמפה אומר להם לטפל בזה. הם שואלים מה לגבי לגאדו... צ'אמפה שוב אומר להם לטפל בזה. פריטי דדלי ממשיכים ללכת ורואים את לגאדו דל פנטזמה, הם נעמדים מולם, אסקובר מחייך ונותן להם ללכת.

MCMG ניצחו את פריטי דדלי, MCMG הצמידו את קית' וילסון לניצחון אחרי סקול & בונז.
[Image: 011-SD-01242025-CN-15945-88d8ebffd8add93...36d582.jpg]

ניק אלדיס במשרד שלו, מיז מגיע. מיז אומר שהוא ראה את הראיון המעולה של קודי מוקדם יותר... אבל זה לא מיז TV. מיז שואל אותו אם הוא רוצה לשמוע את הצד של אואנס בסיפור. אלדיס אומר למיז שהוא לא פה בשביל ביקור... הוא עבר לסמאקדאון. מיז אומר לו שהוא עובד עליו. מיז אומר שהוייאטס כאן... מיז שואל איך הוא עבר לסמאקדאון ואז אומר 'קרוס'. אלדיס אומר לו שהוא צריך להשיג חברים... מהר.

קווין אואנס מגיע לשולחן השדרנים, אואנס שואל את ג'ו איפה הראיון שלו וממשיך לרדת עליו. אואנס אומר שקודי משתמשים בחברים הכי טובים שלו ובוגד בהם, אואנס אומר שהוא יוכיח בראמבל שהוא האלוף הראוי והאמיתי. אואנס עובר לרדת על מתיו מקונוהיי שנמצא בקהל. ג'ימי אוסו יוצא החוצה, אואנס שואל אותו מה הוא רוצה, ג'ימי עונה לו שזה בגלל שהוא מדבר יותר מדי. ג'ימי תוקף את אואנס והם נכנסים לברול, ג'ימי נותן לאואנס סופרקיק, ג'ימי עולה לטופ רופ לאוסו ספלאש אך אואנס יוצא מהזירה והולך. ג'ימי מאתגר את אואנס לקרב הערב.
[Image: 016-SD-01242025-EJ-29911-4779f31924484f1...150b06.jpg]

ניק אלדיס במשרד שלו, כרמל הייז מופיע. הייז אומר לאלדיס שהוא היה אמור להיות נגד ג'ימי הערב. אלדיס אומר לו שהקרב שלהם יהיה בשבוע הבא... הוא אומר לו שהערב הוא יפגוש מישהו שעבר בחלון ההעברות לסמאקדאון. הייז אומר שהוא רוצה לדעת מי זה... אלדיס אומר לו שיחכה כמה דקות כי בקרוב הוא יגיע. הייז אומר שהוא יביך אותו.

מיצ'ין ובי פאב ניצחו את אלופת ארה"ב לנשים צ'לסי גרין ופייפר ניבן, מיצ'ין הצמידה את צ'לסי לניצחון אחרי היט דפיט.
[Image: Screenshot-1.png]

חוזרים לניק אלדיס וכרמלו הייז. דמיאן פריסט מופיע, פריסט ואלדיס לוחצים ידיים. אלדיס מקבל את פריסט לסמאקדאון. הייז מתעצבן. אלדיס אומר לפריסט שהייז רצה לדעת אם הוא מעוניין בקרב נגדו הערב. פריסט אומר שהוא כאן כדי לעבוד והוא מוכן לריב.

משודר וידאו פאקאג' על שארלוט פלייר שתעשה את החזרה שלה ברויאל ראמבל.

אלופת ה-WWE לנשים טיפאני סטראטון יוצאת החוצה, טיפאני אומרת ששוב היא במרכז תשומת הלב של כולם. היא אומרת ששבוע הבא ברויאל ראמבל 30 נשים יריבו על ההזדמנות לפגוש אותה ברסלמניה. היא אומרת שזה מצחיק כי שבוע שעבר היא ניצחה את הזוכה משנה שעברה ביילי. טיפאני אומרת שהיא לא דואגת בכלל כי מי שתנצח תיהיה על זמן טיפי. אלופת העולם לנשים ריה ריפלי יוצאת החוצה, ריה אומרת לה שהיא חדשה כאן אך שתדע שהיא גם אלופה... אז בתור אלופה לאלופה... היא מכבדת אותה על מה שעשתה לניה ג'קס אך זה לא ישתווה למה שהיא תעשה לה ב-SNME.
ניה ג'קס וקנדיס לריי יוצאת החוצה, ניה מכריזה שהיא רשמית נכנסת לקרב הרויאל ראמבל והולכת לנצח אותו. ניה אומרת שהריין של ריפלי יסתיים מחר ב-SNME כאשר היא תנצח אותה, תכנס לראמבל כי הולכת לקחת את האליפות ששייכת לה.
אלופות זוגות הנשים של ה-WWE ביאנקה בלאייר ונעומי יוצאות החוצה, כל אחת מהן מכריזה שהיא נכנסת לראמבל ושהיא הולכת לנצח.
ליב מורגן וראקל רודריגז יוצאות החוצה, ליב אומרת שיש לנו את האישה שהפסידה את הגבר שלה לאישה אמיתית, יש לנו את הונאבי ליב מורגן שמחזיקה את האליפות שתיראה יותר טוב עליה. יש לנו זירה מלאה בנשים שהכריזו על עצמן לקרב הראמבל אך לא אכפת לה. ליב אומרת שהכותרת תיהיה עליה... ליב מכריזה שהיא נכנסת לקרב הראמבל, היא אומרת שהיא תנצח וראקל תוודא את זה. ריה נוגחת בליב, טיפאני יוצאת מהזירה והולכת, ברול מתפתח בזירה, ניק אלדיס יוצא החוצה וקובע קרב שלשות הבא.
[Image: 026-SD-01242025-CN-16142-33304d6bd9932e5...6d37ef.jpg]

ליב מורגן, ניה ג'קס וקנדיס לריי ניצחו את ריה ריפלי, ביאנקה בלאייר ונעומי, לקראת סוף הקרב ריה נותנת לליב ריפטייד על ניה, ראקל עולה לאפרון וריה מפילה אותה בביג בוט, קנדיס מעיפה את ריה מהזירה, ביאנקה נותנת לקנדיס KOD, ליב מצמידה את ביאנקה לניצחון ברולאפ.
[Image: Screenshot-2.png]

אלופת ארה"ב לנשים צ'לסי גרין ופייפר ניבן מאחורי הקלעים. בי פאב ומיצ'ין מגיעות ומדברות על הניצחון שלהן. מיצ'ין אומרת שהיא מרגישה טוב לגבי זכייה שלה. היא אומרת שהיא דיברה עם ניק אלדיס שנתן לה הזדמנות אחרונה נגדה בשבוע הבא.

אפולו קרוז ניצח את ג'וני גרגאנו, לקראת סוף הקרב גרגאנו מסיח את דעתה של השופט וצ'אמפה בועט בקרוז מחוץ לזירה, צ'אמפה מחזיר את קרוז פנימה, MCMG יוצאים החוצה. צ'אמפה וגרגאנו מסתכלים עליהם, קרוז מנצל זאת ומצמיד את גראנו לניצחון ברולאפ.
[Image: Screenshot-3.png]

אל איי נייט ניצח את טאמה טונגה, לקראת סוף הקרב נייט מנסה לתת לטונגה BFT, ג'ייקוב פאטו עולה לאפרון בניסיון להפריע לו, נייט בועט בו ומעיף אותו, טונגה מנסה רולאפ על נייט אך נייט מתחמק, נייט נותן לטונגה BFT ומצמיד אותו לניצחון. אחרי הקרב ג'ייקוב פאטו תוקף את נייט, הוא נותן לו סמואן דרופ על שולחן השדרנים, ברון סטרומן יוצא החוצה, סטרומן נכנס לזירה ומזמין את פאטו להיכנס. טונגה מונע מפאטו לעשות זאת, פאטו דוחף את טונגה לצד ונכנס לזירה. פייסאוף בזירה בין פאטו וסטרומן. טונגה מגיע מהצד ומנסה לתפוס את סטרומן, סטרומן מעיף אותו, פאטו רץ לעבר סטרומן אך סטרומן זז בזמן, סטרומן מעיף את פאטו מהזירה בקלוזליין.
[Image: Screenshot-6.png]

מיז מדבר מאחורי הקלעים על אוסטין ת'אורי וגרייסון וולר. מיז אומר להם שידמיינו איך הם יהיו ביחד בתור קבוצה. כולם מתלהבים. ניק אלדיס מגיע ואומר לוולר ות'אורי שהם עוברים לראו והולך. וולר ות'אורי שמחים והולכים. מיז בהלם.

משודר וידאו פאקאג' על אלוף ארה"ב שינסקה נקאמורה שמכריז שהוא נכנס לקרב הרויאל ראמבל.

דמיאן פריסט ניצח את כרמלו הייז, פריסט הצמיד את הייז לניצחון אחרי SOH.
[Image: 068-SD-01242025-RC-22028-27ffe6f7046682e...48dcba.jpg]

אלופי הזוגות של ה-DIY WWE ו-MCMG מתווכחים מאחורי הקלעים לצד ניק אלדיס. MCMG אומרים להם שיש להם עוד קרב איתם, הם אומרים להם שברויאל ראמבל הם יפגשו אותם בקרב 2 מתוך 3 הכרעות. DIY מתעצבנים והולכים.

דמיאן פריסט הולך מאחורי הקלעים, אלוף ה-WWE קודי רודס מופיע. קודי אומר לו 'סמאקדאון'. פריסט עונה שנראה ככה. קודי אומר לו שהוא שמח שהוא כאן, הם לוחצים ידיים, קודי מתחיל ללכת ופריסט אומר שהוא יראה אותו בקרוב אלוף.

מיז מדבר עם אנדראדה מאחורי הקלעים. הוא אומר לו שהוא צריך מישהו שיעזור להדריך אותו ולהפוך אותו לכוכב שהוא. אנדראדה אומר שהוא אוהב את הרעיון הזה... הוא הולך לחפש מישהו.  ג'ימי אוסו מגיע וצוחק על מיז. ג'ימי ממשיך ללכת וכרמלו הייז מופיע. הייז אומר לו שהוא יצטרך יותר מ-4 מהלכים כדי לנצח את קווין אואנס. ג'ימי אומר לו בשבוע הבא הוא יצטרך רק 3 כדי לנצח אותו. ג'ימי עושה את דרכו לקרב, הייז מגיע אחריו ותוקף אותו, מפרידים אותם.

מוכרז לשבוע הבא :
- ליב מורגן נגד נעומי.
- קרב על אליפות ארה"ב לנשים : מיצ'ין נגד צ'לסי גרין.
- אלופי הזוגות של ה-DIY WWE ופריטי דדלי נגד MCMG ולוס גארזה.
- כרמלו הייז נגד ג'ימי אוסו.

קווין אואנס ניצח את ג'ימי אוסו, לקראת סוף הקרב ג'ימי נותן לאואנס ספיר, ג'ימי עולה לטופ רופ לאוסו ספלאש אך אואנס מגיע ומעיף אותו, אואנס דוחף את ג'ימי לרינג פוסט ואז מצמיד אותו לניצחון אחרי פופ אפ פאוורבומב. אחרי הקרב אואנס שם את ג'ימי על שולחן השדרנים, הוא מתכונן לתת לו פאקאג' פיילדרייבר אך אלוף ה-WWE קודי רודס יוצא החוצה, השניים נכנסים לברול עד שהתוכנית מסתיימת.
[Image: 084-SD-01242025-CN-17816-7cd027259c08464...533492.jpg]
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
תבכו
הגב
The following 3 users Like lidoradir's post:
  • avramdogs100, Bam Bam Bigelow, NoamRR
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
01-25-2025, 03:19 PM
חלון ההעברות עד עכשיו :

עברו לסמאקדאון :

- ברון סטרומן
- הוייאט סיקס
- מיז
- דמיאן פריסט

עברו לראו :
- לוגאן פול
- ביילי
- אוסטין ת'אורי
- גרייסון וולר
תבכו
הגב

•
חפש
הגב
orgibor מחובר
לא באמת גיבור
תגובות: 3,062
אשכולות: 213
Likes Given: 1,386
01-25-2025, 03:44 PM
פרק קשה לצפייה.
אואנס עם עוד הופעה טובה ובעיקר העימות שלו עם טסיטור.
PD עם הופעה לא רעה מבחינתם.
המיז ופריסט העברות נהדרות מקבלים הזדמנות להתניע מחדש.
אלה המחמאות היחידות שאני מצליח למצוא לסמאק הזה, מרגיש שהם איבדו אוויר בגלגלים בשבועות האחרונים ומתעקשים להמשיך לנסוע במקום לעצור רגע בתחנת דלק הקרובה.
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב
The following 2 users Like orgibor's post:
  • Bam Bam Bigelow, NoamRR
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,334
אשכולות: 8
Likes Given: 11,046
01-25-2025, 05:56 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 01-25-2025, 05:57 PM על ידי NoamRR.)
כואב לי על מחלקת הזוגות.
כל טאג שם קיבל אופי משלו ויודע לעבוד בזירה והקהל פשוט לא יודע איך לעכל אותם.
DIY מאוד מבדרים כטאג והולך להיות לנו חתיכת קרב בראמבל, מקווה שהקהל ירים להם.

נ.ב. ג׳ימי כל כך משעמם. כמה סופר קיקס הוא נתן שם? בארגון אחר היו צוחקים עליו ועל הארגון כולו.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב
The following 1 user Likes NoamRR's post:
  • Bam Bam Bigelow
חפש
הגב
Sexy devil מנותק
סולו דולו
תגובות: 5,890
אשכולות: 4
Likes Given: 32
הצטרף בתאריך: Nov 2023
01-25-2025, 06:18 PM
פרק סביר שוב סולו לא מופיע כמו שחשבתי.
דמיאן פריסט עובר לסמקדאון עכשיו רק לפרק את יום הדין וזהו.
קודי וקיוון הדבר הכי טוב בסמקדאון.
אין רומן אין סולו אין רנדי .
אז סביר הפרק לא רע
[Image: 88a72b94252f4706a43937c9921a5292.gif]
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
01-25-2025, 06:19 PM
תוכנית טובה של סמאקדאון.

- מעל 10 אלף צופים, המספרים לא משקרים.

- MCMG נגד פריטי דדלי היה קרב נהדר. פריטי דדלי מקבלים יותר ספוטלייט וטוב לראות את זה כי הם אחלה טאג. MCMG מקבלים יותר ויותר תגובות חזקות מהקהל ומגיע להם. MCMG באמת לקחו מחלקה משעממת והפכו אותה לחשובה בזמן קצר, אין עליהם. קיבלנו חתיכת הכרזה לרויאל ראמבל : MCMG נגד DIY בקרב 2 מתוך 3 הכרעות על אליפות הזוגות של ה-WWE. זה יהיה קרב אדיר.

- חייבים להתקדם הלאה מהסיפור של מיצ'ין/צ'לסי גרין ואליפות ארה"ב לנשים. מיצ'ין אמרה מאחורי הקלעים שבשבוע הבא זאת ההזדמנות האחרונה שלה ואני מקווה שזה נכון. הקרב עצמו יהיה נהדר אין לי ספק... אבל נמאס לי לראות את המאצ'אפ הזה. צריכים לעבור למאצ'אפ אחר, מחזיק אצבעות שצ'לסי תשמור כי מגיע לה. ו... למה בי פאב על המסך שלנו ?

- סגמנט הנשים היה מעולה ועשה את ההייפ לקראת קרב הראמבל. לראות את טיפאני סטראטון וריה ריפלי בזירה ביחד מחזיקות בזהב היה חזק. איזה קרב גדול זה יהיה בעתיד. ואיזה תגובות ריפלי הוציאה מהקהל... מטורפת. הסגמנט הקלאסי שכל אחת אומרת שהיא תנצח את הראמבל... שמות גדולים וזה עבד. גם קרב השלשות היה מעולה, קצב טוב, קהל חם, אני אציין את ליב מורגן שנתנה חתיכת הופעה והראתה מה היא שווה.

- אפולו קרוז לא צריך לנצח את ג'וני גרגאנו... וכן אני יודע שזה היה בגלל הסחת דעת ורולאפ. הייתי מעדיף שזה לא יקרה. שיחזור לאכול בקייטרינג מאחורי הקלעים או שבאמת יתנו לו איזה סיפור מעניין במקום סתם לשוטט מאחורי הקלעים ולבלבל לנו את השכל.

- אל איי נייט נגד טאמה טונגה היה קרב טוב. שבוע אחרי שבוע... נייט ממשיך לקבל תגובות אדירות מהקהל, איזה אובר הוא. הפרומו הקצר שלו לפני הקרב גם היה נהדר. מראה שגם בזמן קצר אפשר לתת פרומו כזה. נייט וטאמה טונגה נתנו יופי של קרב. נייט נמצא בנקודה שהם לא באמת יודעים מה לעשות איתו, הוא לא באיזור של אליפות ראשית ולא נראה שהוא יחזור לאליפות ארה"ב... אז בינתיים הוא מחלטר. אני הייתי מעביר אותו לראו כמו שכבר רשמתי בעבר. הביטדאון של פאטו על נייט אחרי הקרב והפייסאול/ברול קצר נגד סטרומן היה חזק. טעימה קטנה ואחרונה לפני הדבר האמיתי ב-SNME.

- דמיאן פריסט נגד כרמלו הייז היה באנגר. דמיאן פריסט עובר לסמאקדאון זאת החלטה טובה(גם מיז). סוף סוף פריסט נפרד רשמית מיום הדין/באלור/ריפלי ויוצא לדרך חדשה בבראנד הכחול. ואין דרך יותר טובה להתחיל מאשר לפגוש בזירה את הכוכב כרמלו הייז. אם רוצים להיות בטוחים שיהיה קרב ששווה צפייה... פשוט שאחד המתאבקים יהיה כרמלו הייז. הופעה נהדרת של שניהם. אני לא דואג מההפסדים של הייז כי הוא באמת כוכב ויש לו את זה.

- קווין אואנס נגד ג'ימי אוסו היה קרב מרכזי טוב מאוד. אני מוצא את ג'ימי אוסו כאחד הדברים היותר מעניינים/מרעננים בסמאקדאון לאחרונה בטח שפחות כוכבים גדולים מתאבקים/מופיעים שם. הקהל מאוד אוהב אותו, מוזר לי שהוא משתמש ב-YEET של אח שלו... הוא יכול למצוא קאצ'פרייז אחר. ג'ימי עשה עבודה טובה השבוע. קווין אואנס ממשיך להיות הזהב וכל דבר שהוא עושה חובה צפייה, הפרומו נגד ג'ו טסיטור והירידות על מתיו מקונוהיי היו חזקות. אוסף עוד ניצחון ויש לנו עוד ברול בינו לקודי. עכשיו נותר לחתום על החוזה ולקבל את הדבר האמיתי בקרב סולם. אני מצפה לקרב גדול שלהם.
תבכו
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
01-25-2025, 06:25 PM
צריך לדבר על אליפות ארה"ב ושינסקה נקאמורה.

הייתה החלטה טובה ומפתיעה לתת לו לזכות באליפות מאל איי נייט. אבל מאז שזכה פשוט לא עושים איתו כלום. הוא לא מופיע, הוא הגן על האליפות שלו פעם אחת בחודשיים האחרונים וגם זה היה קרב חוזר נגד נייט שנגמר בפסילה. נותנים לו מדי פעם איזה פרומו מוקלט קצר וזהו. הריין של נייט בפער היה יותר מעניין. צריכים לקחת ממנו את האליפות או שיתנו לה פוש.

כרמלו הייז, אנדראדה, ג'יובאני וינצ'י, אפולו קרוז, סאנטוס אסקובר ועוד. צריך לרענן דחוף את הסיפור סביב האליפות הזאת.
תבכו
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,828
אשכולות: 59
Likes Given: 4,474
01-25-2025, 06:31 PM
ג'ייקוב פאטו שלף את הפרומו 'קינג קונג מול גודזילה' המפורסם שלו השבוע.

הוא הדבר הכי מעניין/היחיד המעניין בסמאקדאון.

סמאקדאון והמצב הנוכחי שלהם הוא עדות נוספת לאקסיומה מספר 1 ברסלינג:
קווין אוואנס משעמם.

היל, פייס, טווינר, מחלקת הזוגות, מחלקת השלשות, אלוף הסינדרלה של סטארדום, אלוף הIWGP גלובאל, אלוף הTV ROH, לא משנה מה, קווין אוואנס לא מסוגל להיות מעניין.
תאמרו מה שתאמרו, 'יריבות דמים' כן או לא, לא אכפת לי. הוא מתאבק שלא מצדיק את זמן המסך - לא משנה איך ולא משנה מתי. 
על הנייר היריבות שלו ושל קודי אמורה להיות רצינית ומעניינת, היו חברים, עכשיו אויבים, אוואנס כועס, 2 אליפויות ו2 אלופים, כל הטריקים האפשריים נשלפו על היריבות הזאת. וכלום - זה משעמם. זה לא מעניין.

קווין אוואנס מול ג'ימי "אדם קול עם קעקועים" אוסו זה לא קרב של מיין איבנט בסמאקדאון.
אם בא לי לראות שני חבר'ה בני בערך 40 מתנשפים את דרכם לקרב בינוני אני פשוט יכול לפתוח אדג' מול ג'ון מוקסלי בדינמייט.

"אבל ג'ימי השתפר בזירה" ברור, כי זה הכיוון היחיד אליו הוא היה יכול ללכת. כשאתה מקבל 30 במבחן אפשר רק להשתפר. שניהם מתאבקים משעממים.

סמאקדאון במשבר זהות קל, הם לא מצליחים להיות מעניינים, כל העלילות שלהם או מעורבות עם ראו או על אש נמוכה. הגיע הזמן לעשות דברים. פאטו וMCMG היחידים שמעניינים אותי.  
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,667
אשכולות: 26
Likes Given: 4,212
הצטרף בתאריך: Nov 2021
01-25-2025, 09:36 PM
(01-25-2025, 06:31 PM)SwitchBlade כתב:  ג'ייקוב פאטו שלף את הפרומו 'קינג קונג מול גודזילה' המפורסם שלו השבוע.

הוא הדבר הכי מעניין/היחיד המעניין בסמאקדאון.

סמאקדאון והמצב הנוכחי שלהם הוא עדות נוספת לאקסיומה מספר 1 ברסלינג:
קווין אוואנס משעמם.

היל, פייס, טווינר, מחלקת הזוגות, מחלקת השלשות, אלוף הסינדרלה של סטארדום, אלוף הIWGP גלובאל, אלוף הTV ROH, לא משנה מה, קווין אוואנס לא מסוגל להיות מעניין.
תאמרו מה שתאמרו, 'יריבות דמים' כן או לא, לא אכפת לי. הוא מתאבק שלא מצדיק את זמן המסך - לא משנה איך ולא משנה מתי. 
על הנייר היריבות שלו ושל קודי אמורה להיות רצינית ומעניינת, היו חברים, עכשיו אויבים, אוואנס כועס, 2 אליפויות ו2 אלופים, כל הטריקים האפשריים נשלפו על היריבות הזאת. וכלום - זה משעמם. זה לא מעניין.

קווין אוואנס מול ג'ימי "אדם קול עם קעקועים" אוסו זה לא קרב של מיין איבנט בסמאקדאון.
אם בא לי לראות שני חבר'ה בני בערך 40 מתנשפים את דרכם לקרב בינוני אני פשוט יכול לפתוח אדג' מול ג'ון מוקסלי בדינמייט.

"אבל ג'ימי השתפר בזירה" ברור, כי זה הכיוון היחיד אליו הוא היה יכול ללכת. כשאתה מקבל 30 במבחן אפשר רק להשתפר. שניהם מתאבקים משעממים.

סמאקדאון במשבר זהות קל, הם לא מצליחים להיות מעניינים, כל העלילות שלהם או מעורבות עם ראו או על אש נמוכה. הגיע הזמן לעשות דברים. פאטו וMCMG היחידים שמעניינים אותי.  

יש לי תחושה שאתה מתייחס לתסמין ולא לבעיה…
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
TwistedBliss מנותק
The All Mighty
**
תגובות: 326
אשכולות: 0
Likes Given: 79
01-25-2025, 09:43 PM
ניה ג'קס עם בדיחת אמא שלך Clap

ג'וני רסלינג מפסיד לג'ובר? בזמן שכרמלו וג'ימי מג'ברים לכולם ואז עושים בניהם פיוד? יפה..
[Image: ezgif-com-effects.gif]
[Image: ric-flair.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (3): 1 2 3 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-06-2026, 05:26 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר