Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 95 96 97 98 99 ... 129 הבא »

תוצאות | NXT Vengeance Day 2022

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | NXT Vengeance Day 2022
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,545
אשכולות: 1,842
Likes Given: 5,037
הצטרף בתאריך: Jan 2021
02-16-2022, 05:54 AM
[Image: 1.png]

קרב כלוב עם נשקים
פיט דאן ניצח את טוני דאנג'לו, טוני דאנג'לו החזיק לום, פיט דאן החביא לום ליד בפינה של הכלוב, דאן מכה את דאנג'לו בעזרת הלום ואז מצמיד אותו לניצחון אחרי ביטר אנד שני.

משודר סרטון בו מראים את ראקל גונזאלס וקורה ג'ייד מתאמנות לקראת הדאסטי קאפ נשים.

קרב על אליפות זוגות הנשים של NXT
טוקסיק אטרקשן ניצחו את אינדי הארטוול ופרסיה פרוטה ושמרו על אליפות זוגות הנשים של NXT, בתחילת הקרב מנדי רוז מחזירה את אינדי לזירה, השופט רואה את מנדי ומרחיק אותה. לקראת סוף הקרב אינדי הארטוול מתכוננת לאלבו דרופ אך ג'ייסי ג'יין מעיפה אותה כשהשופט לא רואה, ג'ייסי וג'יג'י נותנות לאינדי קומבינציה של היי-לו וג'ייסי מצמידה אותה לניצחון.

וונדי צ'ו ואמארי מילר מדברות מאחורי הקלעים, ונדי שואלת את אמארי אם יש לה שותפה לדאסטי קאפ, אמארי אומרת לה שחבל שהיא לא שאלה אותה שבוע שעבר כי כבר יש לה מישהי, ונדי צ'ו רואה את דקוטה קאי ומציעה לי שתיהיה איתה בדאסטי קאפ, דקוטה קאי לא מתייחסת אליה ומדברת לעצמה.

ג'וש בריגס וברוקס ג'נסן נמצאים בבר, בריגס שואל את ג'נסן איך הלך לו עם קיידן קרטר, ג'נסן מספר לו שהם בילו ודיברו על הדאסטי קאפ ובסוף הוא לקח אותה הביתה, הם התחבקו והיא אמרה לו שהוא כמו אח בשבילה, בריגס עונה לו שזה לא בסדר ושזה אומר שהם רק חברים.

אל איי נייט יוצא לזירה, לפני שהוא מתחיל לדבר גרייסון וולר יוצא החוצה מלווה בשוטרים, וולר מראה לשוטרים על המסך את כל התקיפות של נייט עליו, הוא אומר להם שהוא הפר את הצו הרחקה ושיעצרו אותו. נייט מראה על המסך את התקיפה של וולר עליו מלפני שבועיים, נייט קורא חלק מהצו הרחקה ורשום שם שאל איי נייט לא יכול לגעת בגרייסון וולר... אבל גם גרייסון וולר לא יכול לגעת באל איי נייט. נייט אומר לוולר שהדף הזה לא שווה כלום ומקלל אותו, השוטרים הולכים. אל איי נייט מתחיל לתקוף את גרייסון וולר, סאנגה מגיע ועולה על האפרון אך נייט מעיף אותו, אל איי נייט מעיף את וולר החוצה מהזירה וסאנגה תופס אותו. נייט מאתגר את וולר לקרב בשבוע הבא.

בלוקר רום נמצאות אינדי הארטוול ופרסיה פרוטה, פרסיה אומרת לאינדי שהן היו קרובות אבל זה לא נגמר כי הן יכולות לזכות בדאסטי קאפ, דקסטר לומיס נכנס ואינדי הולכת איתו. דוק הדסון מגיע ואומר לפרסיה שהוא יודע מה יעודד אותה, הם הולכים ביחד.

תומאסו צ'אמפה יושב מאחורי הקלעים ונותן פרומו, הוא מדבר על NXT ושזה הבית שלו. צ'אמפה אומר שזיגלר חושב שהוא יותר טוב ממנו, צ'אמפה אומר שהיום הכל קשור לברייקר ואסקובר ואליפות NXT. אותה אליפות שדולף זיגלר רוצה ושהוא רוצה. צ'אמפה אומר שזיגלר בטח יצפה אבל גם הוא. צ'אמפה אומר שאחרי הכל זה הבית שלו.

קרב על אליפות צפון אמריקה
כרמלו הייז ניצח את קמרון גריימס ושמר על אליפות צפון אמריקה, במהלך הקרב טריק ויליאמס מנסה לעזור לכרמלו הייז כמה פעמים, קמרון גריימס מנסה לפגוע בהייז בקייב אין אבל פוגע בטריק ויליאמס. בסוף הקרב כרמלו הייז הצמיד את גריימס לניצחון אחרי האקס קיק.

קיי לי ריי ואיו שיראי מתכוננות לדאסטי קאפ ומנפצות דברים מאחורי הקלעים, גם זואי סטארק הופיעה, איו אומרת לה שהיא אוהבת את קיי לי ריי.

דאסטי קאפ גברים - הגמר
האחים קריד ניצחו את MSK, ג'וליוס הצמיד את נאש קרטר לניצחון אחרי קלוזליין. האחים קריד זכו בדאסטי קאפ לשנת 2022, אחרי הקרב הם חוגגים את הזכייה באיזור של הקהל לצד מלקום ביוונס והגביע.
[Image: 1.jpg]

אימפיריום נמצאים בזירה, פביאן אייכנר מברך את האחים קריד על הזכייה בדאסטי קאפ. הוא אומר להם שהם רק זכו בהזדמנות. מרסל ברטל אומר להם שהם לא מוכנים. גונת'ר אומר שמרסל ופביאן הביאו כבוד לספורט הזה. גונת'ר אומר שבשבילו זה הזמן לשים את העיניים על זהב ב-NXT, הוא אומר שהוא יצפה בקרב של ברייקר ואסקובר. סולו סיקואה יוצא החוצה, סיקואה אומר להם שכולם מבינים אותם ואת מה שהם אומרים אבל לא אכפת לו מזה. סיקואה אומר שבאי הם צריכים לטפס על הסולם ולמצוא את הבחור הכי גדול וקשוח ואז לסטור לו. סולו סיקואה אומר שזה מה שהוא הולך לעשות, הוא נעמד על האפרון ואומר לגונת'ר שהוא יהפוך אותו לכלבה שלו.

מקנזי מיטשל מראיינת את דולף זיגלר מאחורי הקלעים, זיגלר מדבר על מה שהיה אתמול בראו עם צ'אמפה, זיגלר אומר ששבוע הבא הוא יעצור את הסיכוי של צ'אמפה להפוך לאלוף NXT, זיגלר אומר שהוא יצפה מקרוב בקרב האליפות של ברייקר ואסקובר.

כרמלו הייז וטריק וילייאמס הולכים מאחורי הקלעים והם פוגשים את פיט דאן, פיט דאן מברך את כרמלו הייז על זה שהוא עדיין אלוף צפון אמריקה... לעכשיו.

מוכרז לשבוע הבא :
- דאסטי קאפ נשים - סיבוב ראשון.
- גרייסון וולר נגד אל איי נייט.
- דולף זיגלר נגד תומאסו צ'אמפה.
- ניקיטה ליונס תופיע.

קרב על אליפות NXT
ברון ברייקר ניצח את סאנטוס אסקובר ושמר על אליפות NXT, לקראת סוף הקרב כל חברי לגאדו דל פנטזמה אחד אחרי השני מנסים להפריע לברייקר, אלקטרה לופז מתווכחת עם השופט, דולף זיגלר נכנס לזירה מהצד השני ונותן לברייקר סופרקיק, אסקובר מצמיד את ברייקר אך הוא מתחמק בזמן. זיגלר משתגע מחוץ לזירה ומנסה להכנס שוב פעם לזירה, תומאסו צ'אמפה מופיע ומושך אותו, זיגלר וצ'אמפה נכנסים לברול אל מאחורי הקלעים. ברייקר נותן לאסקובר ספיר ואז מצמיד אותו לניצחון אחרי פאוורסלאם.
[Image: image.jpg]
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
תבכו
הגב

•
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,078
אשכולות: 214
Likes Given: 1,392
02-16-2022, 08:48 PM
הספיישל הזה גרם לי להרגיש ממש כמו רוג'ר מורטאו, זה לא בהכרח דבר רע שהם מנסים לספק מוצר אדג'י הרבה יותר פשוט אני כנראה לא קהל היעד של התוכנית.
רוב המתאבקים באמת משקיעים מאד כדי להיכנס לדמויות שלהם אבל הדמויות מוקצנות יתר על המידה שזה כאילו אני בפרק של בוג'אק.
אני בכל זאת כמובן אמשיך לצפות, למעשה לא הפסקתי לרגע מאז המעבר ל2.0 והיו לא מעט קרבות מעולים ויש לא מעט מתאבקים שגורמים לי להישאר נאמן למוצר, בעיקר בגלל יכולת בתוך הזירה.
ולסקירה קצרה של הקרבות:
האופנר היה מצוין, דאן הוביל את הקרב כמעט לכל אורכו וזאת החלטה נכונה, אני לא מהמעריצים הגדולים שלו אבל הקרב הזה גרם לי לתהות שוב למה אני לא בעצם.
צפון אמריקה+גמר דאסטי קאפ היו טובים אם מנטרלים את הסטוריליין מהקרבות עצמם, כלומר אם אצפה בקרבות האלו בעוד כמה שנים אני כנראה אהנה מהם אבל היום לא התרגשתי מאף אחד מהם לפני/במהלך/לאחר הקרב.
זוגות נשים ומיין אבנט היו אפילו מאכזבים, כי מעבר להתרגשות שהייתה חסרה גם היכולת הייתה meh.
הגב

•
חפש
הגב
StavHen מנותק
Paul Heyman Guy
תגובות: 4,484
אשכולות: 40
Likes Given: 802
הצטרף בתאריך: Feb 2021
02-17-2022, 09:50 AM
אני כ"כ רוצה שפיט דאן יתקדם לרוסטר הראשי אבל אני יודע שאיכשהו יצליחו להרוס אותו שם,הוא כ"כ מוכשר ויש לו עתיד מטורף אם ישתמשו בו טוב.

ברון ברייקר נגד סנטוס אסקובר היה קרב טוב בעיניי ,
זיגלר הפך להיות NXT? כי אם כן אני מת על זה ובו"ז רואה שסוללים את הדרך של רוברט רוד החוצה מהחברה
Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate

[Image: 4745e5185e91e0e89bbe0b47dc871071ea062bdf.png]
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,781
אשכולות: 19
Likes Given: 1,276
הצטרף בתאריך: Jun 2021
02-17-2022, 03:18 PM
אין תגובה של לידור - אני מסיק שהיה חרא של אירוע. כזה פשוט.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,286
אשכולות: 119
Likes Given: 1,039
02-17-2022, 06:29 PM
(02-17-2022, 03:18 PM)master of doom כתב:  אין תגובה של לידור - אני מסיק שהיה חרא של אירוע. כזה פשוט.

נחמד לראות אנשים מחכים לתגובה שלי Blush
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב
The following 5 users Like Jon_M0xley's post:
  • DarkArts, KillSwitch, lidoradir, master of doom, SwitchBlade
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
02-17-2022, 07:01 PM
(02-17-2022, 03:18 PM)master of doom כתב:  אין תגובה של לידור - אני מסיק שהיה חרא של אירוע. כזה פשוט.

אתן דעות בלילה  Heart
תבכו
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
02-18-2022, 01:16 PM
ספיישל טוב של נקסטי, דעות :

- פיט דאן נגד טוני דאנג'לו בקרב כלוב עם נשקים היה טוב, הייתי בטוח שהם הולכים לתת לטוני דאנג'לו לנצח את הפיוד הזה, הופתעתי לראות את דאן מנצח. כנראה שאם הוא יעלה לראשי זה יהיה רק פוסט רסלמניה בחודש אפריל. היה שימוש טוב בחפצים, מהלך נחמד של פיט דאן שהחביא לום משלו. הם הוציאו את טוני דאנג'לו חזק אחרי שהפסיד רק אחרי מכה מהלום וביטר אנד שני.

- טוקסיק אטרקשן נגד אינדי הארטוול ופרסיה פרוטה היה נחמד ולא יותר מזה, אחלה קרב זוגות נשים, ג'ייסי ג'יין ממשיכה להשתפר וממה שזכור לי היא לא ביצ'בצ'ה במהלך הקרב. טוקסיק אטרקשן צריכות להמשיך להחזיק בכל האליפויות ולהפיל אותן בסטאנד & דליבר.

- כרמלו הייז נגד קמרון גריימס היה MOTN. הייתה לי הרגשה חזקה שזה יהיה ה-MOTN של הספיישל הזה וצדקתי. קרב חזק ביותר, מתאבקים פנטסטיים, אווירה טובה כמו שאני אוהב, ספוטים נהדרים, כרמלו הייז זהב.

- האחים קריד נגד MSK היה מעולה, אם לא כרמלו הייז נגד קמרון גריימס זה הקרב שהיה מקבל ממני MOTN. כל הטורניר של הדאסטי קאפ גברים היה הצלחה, קרבות מעולים לאורך כל הטורניר. זה הגמר הכי טוב שהיה אפשר לקבל, 2 הטאגים הכי חזקים בקרב על ה-N1C. הקהל היה פה 50-50 ונתנו אווירה נהדרת. זכייה מוצדקת לאחים קריד, איזה טאג אדיר ומלקום ביוונס אגדה.

- ברון ברייקר נגד סאנטוס אסקובר על אליפות NXT היה קרב מרכזי טוב. קטע אחד מטורף לקראת הסוף שזיגלר מגיע ונותן סופרקיק לברייקר וכל הקהל משתגע וחושבים שנקבל אלוף חדש אך ברייקר מתחמק, זה היה גדול. זיגלר וצ'אמפה ממשיכים את הפיוד שלהם. הספיר שברון ברייקר נתן לאסקובר היה אחד היפים והחזקים שראיתי מזה הרבה זמן וגם הזווית צילום הייתה מושלמת. אחר כך פאוורסלאם וזה נגמר.
תבכו
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
02-19-2022, 03:32 PM
פיט דאן נגד טוני D התעלה על הציפיות שלי. יש לי אנטי חזק לקרבות הארדקור לאחרונה, אז ציפיתי לרע מכל עם כל הקנדו והשולחן והפחים. זה דווקא כן היה מבדר (ואני אתן את הקרדיט לשימוש שלהם בארגז הכלים שם). הדבר היחיד שאולי הייתי מוותר עליו זה הקיקאאוט מביטר אנד. 
אני אישית לא רואה עתיד לפיט דאן ברוסטר הראשי, אז זה טוב שהוא ישאר בNXT כמה שיותר. 

קרב זוגות של הנשים היה פשוט meh. לא שייך לפרק ספיישל מבחינת הרמה שלו.
בשני הזוגות יש מתאבקת שהיא בבירור החוליה החלשה - פרסיה וג'ייסי גיין. זה גורם לי להרגיש שאני לא רוצה אף אחד משני הזוגות בתמונת האליפות. נקווה שעם הדאסטי יבואו זוגות טובים יותר.

בריגס וג'נסן כל כך קרינג'. הסגמנטים שלהם תמיד איומים ונוראיים. אני זוכר שאהבתי את בריגס לפני כמה שנים, אבל אני לא מסוגל לראות את הטאג הזה ואת כל הרומנטיקה הגרועה של NXT כרגע.

הפיוד של וולר וLA נייט לא עושה טובות לוולר לדעתי. הוא היה ההיל הכי גדול בNXT כשהוא תקף את גרגאנו בדצמבר, המשיך לפיוד גדול נגד סטיילס, הייתה לרגע תחושה שהוא הדבר הגדול הבא, אבל המומנטום הזה נעלם מהר. LA נייט לעומת זאת ממש חם ומתעלה על כל הציפיות שהיו לי בשבילו בWWE.

גריימס-הייז התחיל קצת לאט, אבל ברגע שהם נכנסו להילוך זה נהיה טוב. מעולה שהייז מנצח נקי, הוא כוכב. הייתי יכול בלי ההתערבויות של טריק וויליאמס, אבל ניחא.
מעניין אותי מה הכיוון שלהם לגריימס. אני יכול לראות אותם מעלים אותו לראו או סמאקדאון, אבל אני לא רואה אותו מחזיק שם. לדעתי הוא פשוט עובר לתפקיד של שחקן חיזוק בNXT, דיי חבל עליו.

האחים קריד נגד MSK היה MOTN בשבילי. זה אמנם היה קצר יחסית ולשני הזוגות היו קרבות טובים יותר בטורניר, אבל זה היה שילוב סטיילים מצויין וזה היה קרב של 10 דקות שלא עצר. 
צפיתי את הזכיה של האחים קריד מהרגע שהם הוכרזו לטורניר וזה מאוד מוצדק. הם עדיין מאוד ירוקים, אבל אני פשוט מת על הסגנון שלהם בזירה. אימפריום יתנו להם קרב מעולה, כמו GYV לפני שבוע.

הקהל הזה יכול לקחת את הצ'אנטים של USA שהם נתנו לאימפריום ולדחוף אותם עמוק לתחת.
וולטר נגד סולו סיקואה יהיה פיוד פילר נחמד לשניהם. סולו סיקואה ירוויח מלעבוד עם מתאבק ותיק שיודע מה הוא עושה, וולטר ינצח אותו ואז יוכל ללכת אחרי אליפות NXT. הוא צריך לזכות בה כשהם שולחים את ברייקר לרוסטר הראשי.

ברון ברייקר נגד סנטוס אסקובר היה הקרב הכי חלש של ברייקר עד עכשיו לדעתי. הוא עובד הכי טוב בקרבות מהירים ומפוצצים, זה פשוט היה יותר מידי WWE סטייל. המאין אבנט הכי טיפוסי שלהם. הפייס שולט בקרב, ואז ההיל מצליח להתגבר עליו ושולט ברוב הקרב, ואז הפייס עושה קאמבק הוגאן, ואז סיום עם כל האוברבוקינג בעולם ואז הפייס מנצח. זה פשוט לא זה בשביל ברייקר, ואני יודע שהוא ואסקובר יכלו להעלות קרב מעולה של 10 דקות. זה על האייג'נט והקריאטיב.
היכולת של WWE לחסל כל דבר מגניב שוב באה ליידי ביטוי השבוע. זיגלר נראה כמו ביג פאקינג דיל בשבוע שעבר, ואז הוא הפסיד קרב מיותר לחלוטין בראו והוא כבר מרגיש הרבה פחות מיוחד, וגם הניצחון של ברייקר עליו לא יהיה כזה גדול אם הוא ימשיך לג'בר בראו במקביל לראן הזה. 
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-12-2026, 05:40 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר