Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 96 97 98 99 100 ... 129 הבא »

חדשות| קודי רודס חוזר לWWE? אואנס נגד אוסטין, ג'וני נוקסוויל ברסלמניה ועוד

עמודים (3): 1 2 3 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
חדשות| קודי רודס חוזר לWWE? אואנס נגד אוסטין, ג'וני נוקסוויל ברסלמניה ועוד
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
הצטרף בתאריך: Jan 2021
02-16-2022, 01:51 AM
[Image: tumblr_llephxmKCw1qfo270o1_500.gifv]

- לפי מספר דיווחים (שון רוס סאפ, דייב מלצר, אנדרו זריאן) - לאחר העזיבה שלו מWWE, קודי רודס נמצא במגעים עם WWE בנוגע לחזרה לחברה. SRS ציין שחזרה אפשרית של קודי הייתה נושא שדובר עליו מאחורי הקלעים בראו. 
WrestleVotes מדווח שהמקור שלו אמר לו שהוא "מצפה לגמרי" שקודי יגיע להסכם עם WWE בקרוב.
לפי שון רוס סאפ, המו''מ של קודי וAEW הגיע לסיומו ביום שישי ושני הצדדים לא הצליחו להגיע להסכם בנוגע לחוזה חדש, לאחר שקודי רצה "דיל עם המון כסף". 
לפי TMZ, לקודי היה לאחרונה ריב עם טוני קהאן סביב העליה בנראות של טוני בAEW מאז הקמת החברה.
דייב מלצר מדווח שרוב האנשים בAEW לא היו מודעים לעזיבה של קודי עד ליום שני. מלצר ציין שהרושם מאחורי הקלעים היה שהיחסים בין הEVPs מאוד השתפרו בחודשים האחרונים והם עבדו ביחד על פרוייקטים לעתיד רק בשבוע שעבר.
במידה וקודי אכן יסגור חוזה בWWE, דייב מלצר מדווח שהוא יוכל להופיע בארגון בכל רגע והוא לא נתון תחת שום מגבלות.
לפי דיווחים של ווייד קלר ושל בריאן אלברז, WWE צפויים להציע לקודי דיל גדול במיוחד. קלר ציין שוינס מאוד אוהב את הרעיון שWWE יכולים לקחת את אחד הכוכבים הגדולים של AEW שהיה לאחרונה אלוף בארגון, וקודי צפוי לקבל פוש משמעותי עם החזרה שלו לWWE.
כרגע לא ידוע האם בראנדי רודס תצטרף לקודי בWWE. בראנדי הבהירה שהיא עדיין מעוניינת להתאבק לאחר שחזרה מחופשת הלידה שלה. ווייד קלר ציין בדיווח שלו שלעומת קודי, בראנדי רודס לא נתפסה מאחורי הקלעים בAEW כנכס בזירה, על המסך או מאחורי הקלעים.

- בנוגע לידיעה הגדולה השניה של היום - החזרה של סטיב אוסטין לזירה.
לפי האינסיידר, WWE יצרו קשר עם אוסטין בסוף חודש דצמבר-תחילת ינואר עם ההצעה שלהם לקרב ברסלמניה, אך נכון ליום שני אוסטין עדיין לא התחייב רשמית לשום דבר.
עם זאת, דייב מלצר מדווח שWWE פועלים כרגע מתוך נקודת הנחה שהחזרה של אוסטין זה דיל סגור ושאוסטין יחזור לזירה לקרב נגד קווין אואנס ברסלמניה.

- שון רוס סאפ ציין במהדורה האחרונה של הפודקאסט שלו שהוא קיבל הודעות פרטיות ממתאבק ותיק בWWE שהיה מאוד עצבני על כך שWWE מאפשרים לג'וני נוקסוויל להתאבק לאחר שהוא עבר דימום מוחי לפני פחות משנה, בייחוד לאחר שהם לא איפשרו לבריאן דניאלסון להתאבק במשך שנים.
דייב מלצר ציין בWOR השבוע שהוא מאמין שהכיוון של WWE לרסלמניה הוא קרב בין ג'וני נוקסוויל לסמי זיין על האליפות הבין יבשתית.

- ה13 לינואר השנה ציין 5 שנים לסגמנט "פסטיבל החברות" של כריס ג'ריקו וקווין אואנס.
כריס ג'ריקו התייחס למאורע בפוסט באינסטגרם שלו ורשם שהוא לא שכח מה קווין אואנס עשה לו, ושהוא עוד יראה אותו בעתיד, מה שהוביל לשמועות על חזרה שלו לWWE.
המפגש החוזר בין השניים יצטרך לחכות קצת, מכיוון שהדיווחים האחרונים אומרים שג'ריקו חתם בתחילת השנה על סעיף הארכה של שנה לחוזה שלו בAEW, כך שהוא ישאר בארגון עד לינואר 2023.

- בראיון לספורטס אילוסטרייטד, ליטה ציינה שנכון לעכשיו אין לWWE תוכניות בשבילה לאחר אלימיניישן צ'יימבר ושהקרב נגד בקי לינץ' כרגע מתוכנן כמשהו חד פעמי:
Lita כתב:"כרגע, התבקשתי לעשות רק את הקרב הזה. אני יודעת שהכל יכול להשתנות בWWE ברגע אחד. יש כאן המון הזדמנויות ורק בגלל שאין תוכניות כרגע זה לא אומר שלא יהיו בהמשך. זה מאפשר לי להתמקד במטלה שעומדת מולי, שהיא להעלות קרב חזק ולא להתמקד בשום דבר אחר חוץ מאלימיניישן צ'יימבר."

- לפי האינסיידר, WWE מתכוונים להחליף את 205 לייב בתוכנית חדשה בשם NXT Level Up. הפרק הראשון של התוכנית החדשה יוקלט לפני וונג'נס דיי. כרגע לא ידוע האם יהיו שינויים בקונספט בין שתי התוכניות.

- בראיון בתוכנית של פאט מקאפי, ברוק לסנר נשאל לגבי פרישה והבהיר שאין לו שום כוונה לעצור בתקופה הקרובה, ואמר שהוא ימשיך "כל עוד הדולרים ימשיכו להגיע". לסנר אמר שהוא נהנה ממה שהוא עושה בWWE כרגע ולא עושה את זה בגלל שהוא צריך את הכסף:
Brock Lesnar כתב:"אני נהנה. אני חושב שאני חכם יותר, אני רגוע יותר, יש לי 20 שנה של ניסיון ואני עושה כיף. אני לא שם זין אם אני מפשל, אני לא צריך לעשות את זה. הייתי מאוד חכם, אני עושה את זה כי אני רוצה. אני לא מתרברב, פשוט הייתי טוב עם הכסף שלי. כמעט הייתי מרושש בראן הראשון שלי. חתמתי על דיל גדול עם וינס לפני 20 שנה, המון כסף מובטח. כעבור 6 חודשים אמרתי 'לך תזדיין וינס'. הייתי חייב לעשות את זה, הוא הבין את זה. הייתי צריך לעזוב ולצאת החוצה. אם לא הייתי עוזב, לא הייתי בUFC וכל הדברים האלה. בניתי את עצמי וסללתי את הדרך שלי, חזרתי וביססתי שזה מה שאני רוצה וככה אני הולך לעשות את זה. אני מאוד בר מזל. אני נהנה ואני רוצה לגלם ולהציג צד שונה."
כאשר נשאל לגבי המורשת שלו ברסלינג, לסנר אמר שזה לא משהו שאכפת לו ממנו:
Brock Lesnar כתב:"אני לא שם זין אם אני בהיכל התהילה או לא. עשיתי מה שעשיתי, לא אכפת לי אם אני משאיר מאחוריי מורשת. מה שאכפת לי ממנו זה להיות אדם טוב ואבא טוב. זה מה שחשוב לי."

- מתאבק האינדי בן ה16, ניק וויין, הוא המוחתם החדש של AEW.
וויין, שהיה שם עולה בסצנת האינדיז בחודשים האחרונים, התמודד נגד כריסטופר דניאלס במאין אבנט של המופע של DEFY ביום שבת. לאחר הקרב, דארבי אלן יצא החוצה והפתיע את הצופים ואת ניק וויין כאשר הגיש לו הצעת חוזה מטעם AEW. 
לפי בריאן אלברז, הדיל של ניק וויין הוא "חוזה חניכות" והוא יהיה צריך לסיים את לימודיו בתיכון לפני שיתחיל רשמית את הקריירה שלו בAEW. 

- בראיון לWOL, רוקי רומרו אישר שנכון לעכשיו מתאבקים שמופיעים בNJPW סטרונג חתומים על חוזים שונים של "NJPW USA", שהם שונים מדילים רגילים של NJPW:
Rocky Romero כתב:"כן, יש כמה סוגי דילים עכשיו. יש את המתאבקים שחתומים ישירות, תחת חוזה בNJPW, ואז יש סוג חדש של חוזה שהצגנו במהלך המגיפה שהוא חוזה של NJ סטרונג, או NJ של אמריקה. כמה מהטאלנטים בסטרונג, במיוחד החבר'ה שקיבלו תגובות טובות ופוש משמעותי, אפשר לומר, הם אלה שחתומים על הדילים האלה."

- אימפקט רסלינג הכריזו שהם יציעו "קומנטרי אלטרנטיבי" לאירוע נו סרנדר שלהם השבוע. הצוות האלטרנטיבי לאירוע יהיה צוות של נשים - סוקאל ואל, טרייסי ברוקס וטארה (ויקטוריה).

- AEW הכריזו שספיישל Battle of the Belts 2 יוקלט ביום שישי, ה15/4 לצד שידור חי של ראמפייג' בגארלנד, טקסס. כרגע לא ידוע מתי הספיישל ישודר. ההערכה היא שזה יהיה ביום למחרת - יום שבת ה16/4.

- תגידו מזל טוב לסטיב מאקלין ודיאונה פוראזו, שעכשיו מאורסים. השניים יוצאים מאז התקופה ששניהם היו ביחד בNXT ב2019.

- השופט לשעבר בWWE וWCW, מיקי ג'יי/מיקי הנסון, הלך לעולמו בגיל 59 כתוצאה מסיבוכים ממחלת הקורונה.
מיקי התחיל את הקריירה שלו כמתאבק בשנת 1987 והופיע מספר פעמים כג'ובר בתוכניות של WWF בתחילת שנות ה90. בשנת 1992 הוא התחיל לעבוד כשופט בWCW ונשאר בחברה עד לסגירה ב2001. בין הקרבות המשמעותיים שעבד בהם היו הקרב בו קווין נאש שבר את הסטריק של ביל גולדברג, וקרב המחווה לאואן הארט בין ברט הארט לכריס בנואה.
מיקי חתם בWWE בשנת 2005 ועבד כשופט בסמאקדאון וECW עד לשנת 2008, כאשר נאלץ לפרוש כתוצאה מבעיות בריאותיות.
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב
The following 3 users Like KillSwitch's post:
  • Bam Bam Bigelow, lidoradir, TheRedScarf
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,803
אשכולות: 9
Likes Given: 3,921
02-16-2022, 02:00 AM
(02-16-2022, 01:51 AM)Rainmaker כתב:  ברוק לסנר נשאל לגבי פרישה והבהיר שאין לו שום כוונה לעצור בתקופה הקרובה, ואמר שהוא ימשיך "כל עוד הדולרים ימשיכו להגיע"

נשמע הגיוני.

(02-16-2022, 01:51 AM)Rainmaker כתב:  לסנר אמר שהוא נהנה ממה שהוא עושה בWWE כרגע ולא עושה את זה בגלל שהוא צריך את הכסף

רגע, זה לא סותר את השורה הראשונה?

הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
02-16-2022, 02:02 AM
(02-16-2022, 02:00 AM)DarkArts כתב:  נשמע הגיוני.

אתה מצפה ממנו להתאבק בחינם?

הגב

•
חפש
הגב
Moonboy מנותק
Rookie
*
תגובות: 165
אשכולות: 1
Likes Given: 13
הצטרף בתאריך: Dec 2021
02-16-2022, 02:13 AM
(02-16-2022, 02:00 AM)DarkArts כתב:  נשמע הגיוני.

אני חושב שמה שהוא ניסה לומר זה שהוא לא צריך את הכסף, אבל כל עוד WWE ימשיכו לשלם לו(זאת אומרת - ירצו להשתמש בו) להופיע הוא יעשה את זה.

-באמת הופתעתי שAEW החתימו בחור בן 16, זה די נפוץ במקסיקו ובריטניה אבל בארה''ב יש המון מדינות/אולמות שלא מאפשרים לקטינים להתאבק.
-ואוו אני ממש לא רוצה לראות את נוקסוויל ברסלמניה, הבן אדם חטף כל כך הרבה זעזועי מוח שאני מפחד לראות אותו דופק את הזרת בשולחן.
הגב

•
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,803
אשכולות: 9
Likes Given: 3,921
02-16-2022, 02:14 AM
(02-16-2022, 02:02 AM)Rainmaker כתב:  אתה מצפה ממנו להתאבק בחינם?

לא קראתי טוב, אז אני פשוט הולך לומר לא.

הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,544
אשכולות: 1,842
Likes Given: 5,037
02-16-2022, 02:37 AM

מי שעוד איך שהוא לא ראה את הראיון המלא של לסנר אצל מקאפי... אין לכם מושג מה אתם מפסידים. קודם כל זה נדיר שברוק לסנר מסכים להתראיין בכלל, ברוק לסנר ופט מקאפי מאוד מכבדים אחד את השני, לא סתם ברוק לסנר נתן לו ראיון של 50 דקות. תלחצו פליי ותכינו את עצמכם לברוק לסנר שלא הכרתם כנראה עד היום, כל משפט שני של לסנר זאת פצצה וכותרת, לסנר צוחק בלי הפסקה, שר בלי הפסקה, מחקה את סטון קולד, שובר שולחן, זורק אוזניות ועושה מה שבזין שלו. בלי משחקים - מה שבראש שלו הוא עונה. אני עוד יותר מעריך את המפלצת הזאת אחרי הראיון הזה.

---

זה היה חתיכת יום גדול של חדשות, סטון קולד ברסלמניה נגד קווין אואנס.. הולי שיט. קודי רודס חוזר הביתה לליגה של הגדולים. סמי זיין נגד נוקסוויל על האליפות הביניבשתית יהיה זהב, זה בטוח יהיה יותר טוב מכל הריין המסריח של נקאמורה.
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
תבכו
הגב
The following 1 user Likes lidoradir's post:
  • The Visionary
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
02-16-2022, 02:42 AM
[Image: FLrYZlPVUAEpInu?format=jpg&name=medium]
תבכו
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
02-16-2022, 02:47 AM
(02-16-2022, 02:42 AM)lidoradir כתב:  תמונה

הלוגו הזה נראה כמו לוגו של אתר משחקי פלאש משנת 2006.

הגב

•
חפש
הגב
Moonboy מנותק
Rookie
*
תגובות: 165
אשכולות: 1
Likes Given: 13
הצטרף בתאריך: Dec 2021
02-16-2022, 02:50 AM
(02-16-2022, 02:42 AM)lidoradir כתב:  [Image: FLrYZlPVUAEpInu?format=jpg&name=medium]

כבר יודעים מה הפורמט או שזו תכנית פיתוח לתכנית פיתוח?
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
02-16-2022, 03:00 AM
(02-16-2022, 02:50 AM)Moonboy כתב:  כבר יודעים מה הפורמט או שזו תכנית פיתוח לתכנית פיתוח?

אותו דבר לפי הספויילרים, אני קורא לזה המיינאיבנט של NXT, מה שהוקלט :

- הארלנד נגד ג'ובר
- קרב זוגות נשים שאחת מהן זאת אייבי נייל
- אדריס אנופה נגד קושידה (אחלה מאצ'אפ)
תבכו
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (3): 1 2 3 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-11-2026, 09:37 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר