Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 125 126 127 128 129 הבא »

תוצאות| Impact Wrestling 2.2.21

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות| Impact Wrestling 2.2.21
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
הצטרף בתאריך: Jan 2021
02-03-2021, 12:12 PM
[Image: 2cy5dg7.png]

קרב 1:
ג'סיקה האבוק (ע' נוואה) נגד טאשה סטילז (ע' קיירה הוגאן)
מנצחת: 
ג'סיקה האבוק אחרי טומבסטון.

מראים ריקאפ של ההתפרצות של קן שאמרוק בשבוע שעבר והתקיפה שלו על השופט, סמי קליהאן והמאבטחים.
במשרד של סקוט ד'אמור, סקוט נוזף בסמי קליהאן על התקרית ומודיע לו שקן שאמרוק מושעה עד להודעה חדשה. סמי מסכים עם ההחלטה של סקוט ואומר שהוא היה מפטר את שאמרוק בכל אופן.

מאחורי הקלעים, טומי דרימר מודה לריץ' סוואן על ההזדמנות שהוא העניק לו בנו סרנדר ומשווה את זה לפעם שהוא ויתר על קרב אליפות בשביל טרי פאנק בECW. ריץ' סוואן אומר שהם השלימו מעגל ועכשיו דרימר הוא המתאבק המבוגר שתומך בו. סוואן אומר לדרימר שינוח ויתן לו לעשות את העבודה בקרב הזוגות שלהם הערב, כי הוא רוצה אותו 100% ולא רוצה שיפצע לפני קרב האליפות שלו. דרימר נראה נעלב ואומר לסוואן שלא ישכח שהם שותפים, ומבהיר לו שיכניס אותו לקרב אם הוא עייף. סוואן אומר שהוא לא מתעייף.

הגוד בראדרס חותכים פרומו מאחורי הקלעים. גאלוס מדבר על כך שמחר הם יהיו במאין אבנט של דיינמייט ויעשו את הדבר האהוב עליהם - לכסח את ג'ון מוקסלי. גאלוס מציע לאנדרסון שהם ידפקו את פרייבט פארטי בבאטל רויאל מחר. 
ג'יימס סטורם וכריס סייבן נכנסים לתמונה. סטורם מבין שהם אלופי הזוגות וכוכבים עולמיים, אבל הוא לא אוהב את זה שהם תקפו את כריס סייבן אחרי הקרב שלהם נגד פרייבט פארטי והתייחסו אליו כמו זבל. סייבן תוהה אם יש לגאלוס ואנדרסון את האומץ להתמודד מולם. גאלוס אומר שהם האלופים ולא צריכים להוכיח שום דבר. סטורם מאתגר את גאלוס ואנדרסון לקרב בשבוע הבא ואומר שאם הם לא יסכימו, הם יכולים לקחת את זה החוצה ולפתור את העניין כמו גברים. גאלוס לא רוצה להסתכן לפני המאין אבנט של דיינמייט ומסכים לאתגר.

קרב 2:
ג'וש אלכסנדר נגד מאדמן פולטון (ע' אייס אוסטין)
מנצח: 
ג'וש אלכסנדר אחרי ג'יי דרילר.

בריאן מיירס יוצא החוצה עם רטיה על העין. בריאן מיירס מרגיש שהוא אחראי לפציעות שלו, כי הוא נכנס לזירה עם המתאבק הכי לא מקצועי בעסק - אדי אדוארדס. מיירס אומר שאדוארדס לא תמיד היה כזה ומזכיר שהוא אומן ע''י קילר קובאלסקי, שמתהפך עכשיו בקבר כשהוא רואה למה אדוארדס הפך. מיירס אומר שהוא היה רוצה להתמודד נגד אדוארדס בנו סרנדר וללמד אותו מה זה להיות מקצועי, אבל הוא לא כשיר רפואית.
אדי אדוארדס יוצא החוצה ומייד מתנפל על מיירס ותוקף אותו, אבל לפתע הרננדז מגיע מהקהל ותוקף את אדי. מיירס אומר לאדוארדס שהוא לא יתמודד מולו בנו סרנדר, אבל הרננדז יכסח אותו. הרננדז ומיירס ממשיכים בביטדאון על אדוארדס, אבל מאט קרדונה עושה את ההצלה ומבריח אותם.

מאחורי הקלעים, אלישה אדוארדס ופאלה בה משחקים בלאקג'ק בקזינו של ג'וני סווינגר. ג'ון E בראבו הוא הדילר ושניהם תמיד מפסידים. סווינגר מגיע לקחת את הכסף שלו. אלישה חושבת שסווינגר לא משלם לבראבו מספיק, אבל סווינגר מרוצה מהשלל שלו. אלישה ופאלה בה תוהים למה זה תמיד מרגיש שהם חיים בעולם של סווינגר.

מאחורי הקלעים, אדי אדוארדס מודה למאט קרדונה על העזרה. קרדונה אומר שזה לא מתאים לבריאן מיירס להתחבא מאחורי פתק מרופא והוא לא יודע מה קרה לו. אדוארדס מציע לקרדונה שהם ילכו להנהלה ויקבעו קרב זוגות לנו סרנדר וקרדונה מסכים.

קרב 3:
קרייזי סטיב (ע' רוזמארי) נגד לארי D (ע' אייסי רומרו)
מנצח: 
לארי D אחרי אגרוף לפרצוף כקאונטר לדייב של סטיב.
אחרי הקרב, רוזמארי נכנסת לזירה ונראית כועסת, מה שמלחיץ את XXXL שנסוגים מפניה ועוזבים את האולם.

ג'יה מילר מראיינת את טריי מיגל. טריי אומר שמאז שהוא הגיע לאימפקט וגם לפני היו לו שתי כביים שהוא נשען עליהן, ורק ככה אנשים ראו אותו הולך. עכשיו הוא רוצה להוכיח לכולם שהוא יכול לעמוד על הרגליים ותמיד יכל לעשות את זה. 
סמי קליהאן נכנס לתמונה פתאום, טריי נראה כועס. קליהאן אומר שהחברים של טריי רק עזבו, וכבר הוא מתהפך עליהם ומראה שאין לו שום נאמנות. קליהאן אומר שהוא מכיר את מיגל לאורך כל הקריירה שלו, הוא מאמין שיש לו את כל הכלים בשביל להיות מתאבק טוב, אבל אין לו את מה שצריך בשביל להיות טופ גאי. קליהאן אומר שמיגל הוא לא נאמן, כשמשהו קשה לו הוא בורח עם הזנב בין הרגליים. קליהאן אומר שהוא קרא באינטרנט שאימפקט רוצים אנשים שבאמת רוצים להיות שם, כאלה שיש להם תשוקה. טריי אומר שהוא יראה לו תשוקה, אבל סמי אומר שלפני שהוא מתפרץ עליו, אולי כדאי לו ללכת הביתה, להביט במראה ולחשוב טוב מי הוא רוצה להיות.

אחרי הפרסומות, ג'יה מילר מראיינת את XXXL מאחורי הקלעים. לארי D מבהיר שלא היה שום היסוס מפני רוזמארי, והשניים טוענים שהם לא מפחדים ממנה בכלל. לארי D אומר שהם ג'נטלמנים שלא ירימו יד על אישה. טניל דאשווד נכנסת לתמונה ביחד עם קיילב ומציעה שהיא תחטיף לרוזמארי בשמם. לארי D אוהב את ההצעה ומאתגר את דיקיי למצוא שותף נוסף לקרב שלשות בנו סרנדר.

קרב 4:
ג'ורדן גרייס (ע' ג'אז) נגד סוזן (ע' קימבר לי ודיאונה פוראזו)
מנצחת: 
ג'ורדן גרייס אחרי גרייס דרייבר.
אחרי הקרב, קימבר לי ודיאונה פוראזו תוקפות את גרייס וג'אז, אבל ODB עושה את ההצלה ומנקה את הזירה.

מאחורי הקלעים, פרייבט פארטי מתלוננים בפני מאט הארדי שג'יימס סטורם וכריס סייבן, שהם ניצחו בקרב N1C, מקבלים קרב אליפות לפניהם בשבוע הבא. מאט מרגיע אותם. הוא מבהיר ששום דבר לא ישנה את קרב האליפות שלהם בנו סרנדר ומבטיח שיש לו תוכנית ושהכל נמצא בשליטה. מאט אומר לפרייבט פארטי להתמקד בבאטל רויאל בדיינמייט ומבטיח להם בונוס אם הם ינצחו את שני הזוגות של הבולט קלאב ויהפכו לאלופים כפולים. 

הפרסומת השבועית של טוני וטוני שמקדמים את ביץ' ברייק. טוני שובאני לבוש בחולצה הוואית עם כובע בצורת כריש. שניהם שותים קוקטיילים. טוני אומר שביץ' ברייק זה אירוע גדול, מהסוג שאימפקט לא יודעים להרים. טוני אומר שהוא מקבל עכשיו החלטות שאולי הוא לא היה מקבל בעבר בגלל אימפקט - הוא נתן לג'ון מוקסלי ללכת לNJPW ולהגן על אליפות ארה''ב שלו. קהאן מאיים על אימפקט שהוא יכול להיות כריש, כמו הכובע של שובאני.
השניים עוברים על הקארד לדיינמייט מחר.

ג'אז, ג'ורדן גרייס וODB חוזרות אל מאחורי הקלעים. ג'אז שואלת את ODB מאיפה היא הגיעה וODB מסבירה שהיא הייתה בחוץ עם משאית האוכל שלה, הציצה פנימה וראתה מה שקורה והחליטה להתערב. ג'ורדן גרייס שואלת את ODB אם היא חזרה פול טיים עכשיו, אבל ODB לא נותנת תשובה. 

קרב 4:
TJ פרקינס נגד רוהיט ראג'ו
מנצח: 
רוהיט ראג'ו לאחר שמהאבלי שירה עושה את החזרה שלו ותוקף את TJP מאחורי גבו של השופט. 

פרומו מוקלט של VBD. אריק יאנג מסביר שהם לא חיסלו את קאזין ג'ייק בשבוע שעבר בגלל הקשר המשפחתי שלו לקודי דינר. הוא מבהיר שלא כולם יקבלו את ההצעה הזאת, אבל ג'ייק יכול להיות חלק מהמשפחה שלהם, לקבל את ההגנה והתמיכה שלהם ולפתוח את העיניים שלו. EY אומר שההחלטה בידיו. 

אחרי הפרסומות, ג'יה מילר מראיינת את קאזין ג'ייק בנוגע להצעה של VBD. הוא לא יודע מה להגיד, כי הוא חשב שקודי דינר הוא המשפחה שלו. ג'ייק אומר שהוא יתן לVBD את התשובה שלו בשבוע הבא.

מוכרז לשבוע הבא:
ODB נגד קימבר לי
קיירה הוגאן נגד נוואה
אליפות הזוגות - הגוד בראדרס (א') נגד ג'יימס סטורם וכריס סייבן
חתימת החוזה של ריץ' סוואן וטומי דרימר

קרב 5:
ריץ' סוואן וטומי דרימר נגד מוס וכריס ביי
מנצחים: 
מוס וכריס ביי. מוס הצמיד את ריץ' סוואן אחרי ספיר שהיא מכוון לטומי דרימר.
אחרי הקרב, מוס תוקף את דרימר ומוריד גם אותו עם ספיר. 

[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,811
אשכולות: 59
Likes Given: 4,459
02-03-2021, 01:41 PM
(02-03-2021, 12:12 PM)Elite Rainmaker כתב:  מהאבלי שירה עושה את החזרה שלו

הגיע הזמן.
תמיד אהבתי את מהאבלי שירה. 
[Image: e2f89ac02103b637bc6490a7e9ce8f9a]
בשלישי כל החתימות "האלו" נעלמות.
הגב

•
חפש
הגב
King Kenny מנותק
God of Wrestling
תגובות: 241
אשכולות: 4
Likes Given: 0
02-03-2021, 02:51 PM
חרא על קויה
[Image: giphy.gif]
Unlike Jinder Mahal, He is actually over in India. Unlike Brock Lesnar, He is undefeated in MMA and is a real Canadian. Unlike Randy Orton, He enjoys being a professional wrestler. Unlike John Cena, He is visible. Unlike Becky Lynch, He is a man. Unlike Kazuchika Okada, He is the best wrestler in the world. Unlike Jay White, He was the top guy in NJPW's vision. Unlike Bill Goldberg, He can wrestle. Unlike Impact Wrestling, He draws. Unlike Benjamin Netanyahu, He changed the world. Unlike Ric Flair, he is the best wrestler to ever wrestle in NORTH CAROLINA. His Dome match with Okada was better than Ospreay's.  He is a Wrestling Observer Hall of Famer at age 37, is a Match of The Year Factory, a Best Bout Machine, a 7 Star Wrestler. a GOD of Wrestling 
King Kenny Omega 
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
02-05-2021, 10:28 AM
דעות מאוחרות כי הייתי עצלן מידי קודם:

האבוק-סטילז היה אחלה אופנר ושואוקייס טוב להאבוק. אני אשמח לראות אותה חוזרת לסינגלס אחרי שהפיוד הזה יסתיים, היא מאוד מרשימה לאחרונה.

פולטון-אלכסנדר גם היה אחלה ספרינט. פולטון נורא השתפר מאז שהוא עם אייס אוסטין. חייב להגיד שזה הפתיע אותי שהקרב נגמר בצורה כל כך נקיה ומשכנעת, אבל אני האחרון שיתלונן על סיום נקי. בטח שלא עם מישהו כמו ג'וש אלכסנדר שמגיע לו הספוטלייט.

בריאן מיירס עושה עבודה טובה על המיק' לאחרונה. אני זוכר שצחקתי על אימפקט כשהם הביאו אותו ועשו מזה ביג דיל, אבל הבחור מצא לעצמו ספוט ברוסטר וזה עובד. אני חושב שלהצמיד לו שומר ראש זה רעיון טוב, אבל אין לי מושג אם הרננדז באמת מתאים ואיך תהיה הכימיה בניהם.
לא מת על זה שאנחנו כבר עכשיו הולכים למיירס-קרדונה. השניים האלה צריכים ספייס אחד מהשני.

אני חושב שיש הרבה יותר ערך בקרייזי סטיב ודיקיי משני החבר'ה של XXXL. תוצאה לגמרי לא נכונה בקרב נגד לארי D. לא מת על הסטוריליין הזה, לא יודע לאן זה הולך באמת. מפתיע שאנחנו לא מקבלים קרב אינטרג'נדר עם רוזמארי.

מהאבלי שירה הוא מתאבק פח והסיום לקרב של ראג'ו-TJP היה גרוע (שירה פשוט ישב מתחת לזירה וקיווה שפרקינס ייצא מהזירה ליידו?). מצחיק לראות שיש כאן איזשהו חילוף תפקידים ונראה שהם סוף סוף מכירים בזה ששירה לא טוב. בעבר הוא היה המתאבק שאימפקט ניסו לדחוף בכל הכוח בזמן שראג'ו דיי נעלם ברקע, עכשיו נראה שהוא פשוט הולך להיות שומר ראש.

הפרומו של אריק יאנג היה מעולה. אני מקבל את התחושה שVBD הם סאניטי - הגרסא שאריק יאנג היה רוצה. נראה שאנחנו סוף סוף בדרך לריפאקג' של ג'ייק סאמת'ינג - הגיע הזמן.

אני לא מת על הראן של טומי דרימר במאין אבנט.
כל הסטוריליין כן עשוי טוב וזה מרענן אותו עושה משהו שונה, אבל זה עדיין טומי דרימר. בסצנת המאין אבנט. בגיל 50. שמח שזה קרב אחד וגמרנו.
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-31-2026, 07:52 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר