12-01-2021, 11:31 PM
- במהלך ראיון לתוכנית של מייקל קיי, רומן ריינס נשאל לגבי מעבר פוטנציאלי להוליווד:
ציטוט:"נצטרך לחכות ולראות. אני חושב שיש מהלכים שיקרו כאן דיי בקרוב. תמיד יש ספקולציות ודיבורים על חוזים, הנושא הזה הוא ענייני. אנשים שיכולים לחפור עמוק מספיק, אני בטוח שהם יוכלו להפוך מספיק אבנים בשביל לגלות את פרק הזמן המדוייק. זה משהו שאני ללא ספק רוצה להתנסות בו ולצבור עוד ניסיון. אני רוצה להשתמש בכלים שלמדתי. WWE עשו איתי צדק, הם נתנו לי כל כך הרבה ובירכו אותי בכל כך הרבה הזדמנויות, אני רק הייתי צריך לנצל אותן. הייתי צריך לקחת את הכדור ולרוץ איתו. אני רוצה להאמין שלאורך הדרך צברתי המון יכולות. חוויתי המון דברים שיוכלו לעזור לי. בסופו של דבר, כולנו יודעים איך זה עובד. זה משחק של צעירים. אתה לא יכול ליפול כל החיים שלך, אתה צריך להגיע לנקודה שאתה יכול לעשות את המעבר ולהמשיך ליצור תוכן מרענן ומפותח למעריצים והתומכים שלך. אני חושב שיש לי את היכולת לעשות את זה. בסופו של יום, זה עניין של להכנס למשחק הזה, להכנס לתוך האש ולראות איך אתה מחזיק. יש לי רקורד טוב כשזה מגיע ללהיזרק למים העמוקים. אם זה יקרה בהוליווד, אני אשחה."
- לפי האינסיידר, יש דיבורים בWWE בנוגע לחזרה פוטנציאלית של בת' פיניקס לזירה בשביל קרב זוגות מעורב ביחד עם אדג' נגד המיז ומאריס. הרעיון כרגע הוא להציג את המיז כמתאבק רציני יותר כחלק מהפיוד עם אדג', זו הסיבה להתייחסות הרבה להישגים שלו בחברה במהלך הפרומו שלהם בראו.
נאמר שהחזרה של מאריס למסך בראו השבוע לא הייתה עניין חד פעמי והיא תעבוד עכשיו פול טיים לצידו של מיז.
- ביג סוול פרסמה בטוויטר שהיא ו-AEW הגיעו להחלטה משותפת לא להאריך את החוזה שלה בארגון. הדיל של סוול הגיע לסיומו ב30/11 והיא כעת פרי אייג'נט.
ציטוט:"בחודשים האחרונים חיי קיבלו את המנטרה לגדול, ללמוד ולהשתנות. להתמודד עם עבודת צללים דרש ממני כוחות שלא ידעתי שיש לי. אני מודה לאלוהים על משפחתי האוהבת כי הם עזרו לי לעבור כמה מהחודשים הקשים בחיי. אבל הבנתי שהמבחן האמיתי הוא ביישום. אז לקחתי את הקפיצה ואחרי שדיברתי עם טוני קהאן ומנהלים אחרים בAEW קיבלנו את ההחלטה לא לחדש את החוזה שלי בAEW. זו הייתה החלטה קשה, אך חיונית. אני מודה להם על הבנתם ועל כך שהגענו ביחד להחלטה המשותפת הזאת. נהנתי מהתקופה שלי בAEW ואני מאחלת להם כל טוב. אני מעריכה את האהבה שלהם ואת זה שהם קיבלו אותי למשפחה שלהם. היום זה היום האחרון שלי ועם כמה שזה מתוק-מריר, אני גאה לומר שהגשמתי את החלומות שלי בזמן שיזמתי שינוי."
- לפי האינסיידר, WWE היו מאוד מרוצים מקרב הקבוצות בראו האחרון, והתחושה מאחורי הקלעים הייתה שכמה מהמתאבקות הוציאו את המקסימום מההזדמנות שניתנה להן לעבוד קרב ארוך בTV ולא אכזבו.
דנה ברוק קיבלה המון מחמאות על הנכונות שלה לקחת חלק בספוט עם רמת סיכון גבוהה שבו נפלה מהחבלים החוצה. דודרופ הייתה מתאבקת אחרת שקיבלה המון הערכה על העבודה שלה בקרב.
מטרת העל של הקרב הייתה להעצים את ליב מורגן ולהציג אותה כיריבה לגיטימית לבקי לינץ' וWWE מרגישים שהיא הושגה.
- לפי שון רוס סאפ, הרעיון המקורי של WWE לאנגל עם ביצת הזהב בראו היה לשלב את הביצה בסצנת אליפות 24/7. הרעיון המקורי תואר בתור "גרוע יותר, אבל עם פחות השלכות".
הרעיון נדחה ע''י נטפליקס או הצוות של הרוק, בטענה שזה לא מספיק לקידום הסרט עם הסכומים שהם שילמו לWWE (סכום של 7 ספרות). WWE שילבו את וינס מקמה'ן באנגל של הביצה כפיצוי על הרעיון המקורי הגרוע.
- שון רוס סאפ ציין בפודקאסט שלו שהוא שמע ממספר מתאבקי ומפיקי עבר של WWE ומתאבק פעיל אחד בחברה שלדעתם השימוש של WWE בשחרורים בראו השבוע היה בטעם רע.
לפי האינסיידר, השורה של ליב מורגן על כך שהחברות שלה שוחררו בגלל החוזה השמן של בקי לינץ' לא באה מליב עצמה, אלא מוינס מקמה'ן או מישהו אחר בצוות הקריאטיב.
האזכור של ג'ון מוריסון בפרומו של אדג' לעומת זאת ככל הנראה הגיע מאדג' עצמו, מכיוון שיש לו יותר חופש בפרומואים שלו.
- ראש צוות הקריאטיב של AAA, קונאן, חשף בפודקאסט שלו שהארגון תכנן להריץ אנגל בין קיין וולסקז ל-ג'וניור דוס סאנטוס לאחר קרב החזרה של וולסקז בטריפלמניה רגיה, אך זה לא ייצא לפועל בסופו של דבר בשל בעיות עם הלו''ז של JDS שימנעו את ההופעה שלו. JDS היה אמור להופיע עם דן למברט בתור המנג'ר שלו.
האנגל היה אמור להתחיל בניה לרימאץ' בין שני אלופי UFC לשעבר באירוע של AAA.
- לפי שון רוס סאפ, הסיבה להעדרות של מירו מהמסך בשבועות האחרונים היא בגלל שהוא עסוק בצילומי סרט. מירו צפוי לחזור פול טיים ברגע שהצילומים יסתיימו.
- לפי שון רוס סאפ, מוסטפה עלי וקופי קינגסטון שניהם בחוץ כרגע בשביל חופשת לידה שאושרה ע''י WWE לפני זמן מה. הנשים של שניהם ילדו בנות בחודש האחרון.
עלי היה אמור לחזור למסך כחלק מהבאטל רויאל בSVS, אך WWE הרגישו שיש להם מספיק מתאבקים בקרב והאריכו את החופשה שלו.
- לפי האינסיידר, כרמלה נבדקה ע''י הצוות הרפואי לצד הזירה לאחר שחטפה קלוזליין מריה ריפלי במהלך קרב הקבוצות בראו. כרגע לא ידוע אם כרמלה ספגה פציעה כלשהי.
- לפי דייב מלצר, Rhodes to the Top, תוכנית הריאליטי של קודי ובראנדי רודס ברשת TNT, חודשה ע''י הרשת לעונה שניה.
- נשיא NJPW, טקאקי אומרי אישר לטוקיו ספורטס שלמרות סגירת הגבולות של יפן בתגובה לוריאנט האומיקרון, וויל אוספריי עדיין יוכל לעבוד בWK, וכך גם מתאבקים אחרים שיש להם ויזה בתוקף.
- PWG הכריזו רשמית על החזרה של טורניר BOLA, שיפוצל השנה ליומיים ויתקיים ב29-30 בינואר. כרגע עדיין לא הוכרזו משתתפים. נראה שעם הירידה ליומיים, תגיע גם ירידה ל16 משתתפים, במקום 32 כמו בשנים האחרונות.

![[Image: wwf_overtheedge98_rock2.jpg]](https://1.bp.blogspot.com/-uipq-NQdQI0/W1A1qjOpP6I/AAAAAAAAJHM/aE9A_C4ABKoPTianGk-tFoJ6H18w4qv9QCLcBGAs/s1600/wwf_overtheedge98_rock2.jpg)
![[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]](https://i.ibb.co/ZRYq1PFW/Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-impromptu-showdown-Smack-Down-1.gif)
![[Image: 6MdfcWM.png]](https://i.ibb.co/NVKV0BS/6MdfcWM.png)