Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 106 107 108 109 110 ... 130 הבא »

תוצאות | WWE Monday Night RAW 25.10.2021

עמודים (2): 1 2 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Monday Night RAW 25.10.2021
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,065
אשכולות: 1,861
Likes Given: 5,118
הצטרף בתאריך: Jan 2021
10-26-2021, 09:33 AM
[Image: Screenshot-1.jpg]

אלוף ה-WWE ביג אי פותח את התוכנית, ביג אי מדבר על זה שהערב מתחילה העונה החדשה של ראו, ביג אי מברך את אקסבייר וודס על הזכייה בטורניר מלך הזירה, ביג אי עובר לדבר על מקנטייר ועל הקרב שהיה להם בקראון ג'ול, ביג אי אומר שאין מנוחה ומתאבקים מסמאקדאון עברו לראו והוא שואל מי... סת' רולינס יוצא החוצה, רולינס אומר לביג אי שהוא יודע למה הוא פה, ביג אי עונה לו שהוא הפסיד לאדג', רולינס אומר שאדג' לא כאן והוא רוצה את אליפות ה-WWE כמה שיותר מוקדם, ביג אי עונה לו שוב שהוא הפסיד לאדג' והוא חוזר לתחילת התור, רולינס אומר שהאלוף האוניברסאלי פחד להביא לו את ההזדמנות שלו אז הוא שואל את ביג אי אם הוא רוצה להיות כמו ריינס או להיות פייטינג צ'מפיון, ריי מיסטריו יוצא החוצה, ריי יורד על רולינס וההפסד שלו לאדג', ריי אומר שאם למישהו מגיע קרב על אליפות ה-WWE זה הוא, ריי מזכיר את הרזומה שלו, אלוף ארה"ב לשעבר, אלוף ביניבשתי לשעבר, אלוף זוגות לשעבר, 3 פעמים אלוף עולם במשקל כבד לשעבר ואלוף ה-WWE לשעבר, ריי אומר שהוא יעשה כל מה שצריך כדי לזכות באליפות הזאת שוב, פין באלור יוצא החוצה ואומר שהוא פעמיים אלוף NXT לשעבר, פעמיים אלוף ביניבשתי לשעבר, האלוף האוניברסאלי הראשון, באלור אומר שיש אליפות אחד שהוא מעולם לא החזיק והוא רוצה את אליפות ה-WWE, קווין אואנס יוצא החוצה, אואנס אומר שהוא אלוף NXT לשעבר, 3 פעמים אלוף ארה"ב לשעבר, פעמיים אלוף ביניבשתי לשעבר, אואנס אומר שהוא הפך לאלוף האוניברסאלי באלוף הזה והצמיד את סת' רולינס. רולינס תוקף את אואנס וריי, רולינס ובאלור נכנסים לברול, אואנס מנסה סטאנר על רולינס שיוצא מהזירה, סוניה דוויל יוצאת החוצה וקובעת להם קרב סולם מרובע הערב בו המנצח יזכה בקרב על אליפות ה-WWE.

המנצחים יקבלו קרב על אליפות הזוגות של ראו הערב
דולף זיגלר ורוברט רוד ניצחו את הסטריט פרופטס ואלפא אקדמי, לקראת סוף הקרב אומוס יצא החוצה ותקף את הסטריט פרופטס, רוד הצמיד את דוקינס לניצחון אחרי ספיינבאסטר וזיגזג.

טקס הכתרה למלכה זלינה - זלינה אומרת למייק רום שיכריז עליה מחדש, הוא עושה זאת וקורא לה האחת והיחידה, המלכה הרשמית של ה-WWE : המלכה זלינה. זלינה אומרת שהרבה זמן לא העריכו אותה אבל זה נגמר, היא אומרת שהיא אמרה לכולם שהיא היחידה שראויה להיות המלכה, מאחורי הקלעים רואים את ריה ריפלי, ניקי A.S.H, ליב מורגן, דנה ברוק, דודרופ וטאמינה מסתכלות על המסך וצופות בזלינה. זלינה אומרת שלאף אחד לא היה סיכוי, זלינה שואלת איזה סוג של מלכה היא תיהיה ? נדיבה ? יפה ? רעה ? אחת שיאהבו אותה או שיפחדו ממנה ? היא עונה שהכל. היא אומרת שהכתר הזה מוכיח שהיא הכי טובה, הריעו למלכה זלינה. דודרופ יוצאת וזה מוביל לקרב הבא.

קווין זלינה ניצחה את דודרופ, זלינה וגה הורידה את הפאד מהטרן באקל, השופט הלך לסדר את זה, זלינה לקחה את השרביט ודפקה אותו לדודרופ בראש והצמידה אותה לניצחון.

אלופת הנשים של ראו בקי לינץ' יוצאת לזירה, בקי אומרת שהיא האלופה החדשה של ראו והפנים החדשות של ראו, בקי מדברת על הניצחון ההיסטורי שלה בקראון ג'ול על ביאנקה וסשה, בקי שואלת את הקהל אם הם ירצו לראות אותה מנצחת את ריה ריפלי וליב מורגן, ביאנקה בלאייר יוצאת החוצה, ביאנקה אומרת לבקי שהיא ניצחה את סשה ברסלמניה, את ביילי ב-HIAC ושבוע שעבר את ראו אז טכנית מגיע לה קרב נגד אלופת הנשים של ראו וזאת היא, בקי אומרת לביאנקה שהיא ניצחה את האישה הכי טובה שיש לנו בחברה ברסלמניה רק בגלל שהיא לא הייתה פה, ביאנקה אומרת לבקי שהיא חשבה שכולם ישכחו ממנה וזה מפריע לה, ביאנקה אומרת לבקי שבלי האליפות היא כלום, ביאנקה מאתגרת את בקי לקרב על אליפות הנשים של ראו הערב, בקי אומרת לה לחזור לתחילת התור כלבה, ביאנקה בלאייר תוקפת את בקי לינץ', מוציאה אותה מהזירה ומעיפה אותה מעבר לשולחן השדרנים, בקי מחזירה קינדו סטיק אבל לא מצליחה להכות את ביאנקה, ביאנקה לוקחת את הקינדו סטיק ומכה את בקי, ביאנקה מנסה לתת KOD לבקי אך היא מתחמקת, בקי תוקפת את ביאנקה ויוצאת מהר מהזירה, בקי עונה לביאנקה שהיא תקבל את הקרב שלה אבל לא הערב.

אלוף ארה"ב דמיאן פריסט ניצח את טי באר בפסילה, לדמיאן פריסט יש שיר חדש, טי באר זרק על פריסט את הכסא של השדרנים ופסל את הקרב, אחרי הקרב פריסט תוקף את טי באר מחוץ לזירה, מעיף אותו על הברקייד, מעיף אותו על המדרגות, פריסט מכניס את טי באר לזירה ונותן לו את הרקנינג.

מאחורי הקלעים כרמלה נותנת פרומו על המסיכה שלה ועל הפנים שלה שיקרות לה.

כרמלה ניצחה את ליב מורגן, לכרמלה יש שיר חדש, כרמלה הצמידה את ליב מורגן לניצחון אחרי האקס פקטור.

קית' ברקאט לי ניצח את סדריק אלכסנדר, לקית' ברקאט לי יש שיר חדש, לי הצמיד את אלכסנדר לניצחון אחרי בינג בנג קטסטרופי.

מוקדם יותר דומיניק וריי מדברים בלוקר רום, אוסטין ת'אורי מגיע ורוצה סלפי עם ריי, ת'אורי מבקש מדומיניק לצלם אותם, דומיניק עונה לו שהוא לא צלם וזה לא הלוקר רום שלו, ת'אורי מאתגר את דומיניק לקרב, דומיניק מסכים.

אוסטין ת'אורי ניצח את דומיניק מיסטריו, ת'אורי הצמיד את דומיניק לניצחון אחרי ATL.

קרב על אליפות הזוגות של ראו
רנדי אורטון ורידל ניצחו את דולף זיגלר ורוברט רוד ושמרו על אליפות הזוגות של ראו, רנדי אורטון נתן RKO לרוד, זיגלר נתן סופרקיק לרנדי, רידל הצמיד את זיגלר לניצחון בספליידל.

בובי לאשלי מצייץ בטוויטר ומזהיר את כולם שהוא עומד לחזור, הוא רושם שאף אחד לא יכול לגעת בהכל יכול בו וזאת עדיין התוכנית שלו.

מוכרז לשבוע הבא :
- ביאנקה בלאייר נגד בקי לינץ' בקרב על אליפות הנשים של ראו.

קרב סולם מרובע - המנצח יקבל קרב עתידי על אליפות ה-WWE
סת' רולינס ניצח את קווין אואנס, פין באלור וריי מיסטריו, קווין אואנס נתן לריי מיסטריו פאוורבומב דרך שולחן, סת' רולינס העיף את קווין אואנס דרך הסולם שנשבר, פין באלור עולה על הסולם וכמעט לוקח את החוזה, רולינס מפיל אותו ונותן לו סטומפ, רולינס מטפס על הסולם ומוריד את החוזה ומנצח את הקרב, אחרי הקרב אלוף ה-WWE ביג אי יוצא החוצה, רולינס וביג אי בפייסאוף, בעמדת הגורילה שרה שרייבר מראיינת את רולינס, רולינס מספר למה הוא קורא לתוכנית הזאת מאנדיי נייט רולינס, הוא אומר שזאת התוכנית שלו והוא חזר יותר טוב מתמיד, רולינס אומר שהוא אלוף ה-WWE הבא בגלל שהוא סת' פריקינג רולינס.
[Image: 20211025_Raw_FinalFC--b6f7ca8750f321fe63...42be84.jpg]
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב
The following 1 user Likes lidoradir's post:
  • avramdogs100
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,430
אשכולות: 119
Likes Given: 1,045
10-26-2021, 11:57 AM
וואלה תוכנית טובה, נהנתי לראות. הלכו פה על החלטות טובות ועשו קרבות כדי לקבוע את ה#1 קונטנדר ולא סתם משהו בא וקובע שהוא מקבל קרב אליפות.
- סגמנט פתיחה היה מעולה, רולינס אדיר ואי עוקץ אותו שהוא הפסיד לאדג' והוא בתחילת התור. מיסטיריו יוצא, באלור יוצא, אואנס יוצא. מי שיש בזירה לפי ביג אי רולינס- הפסיד לאדג' אבל שכח שמיסטיריו- הפסיד לזיין ואואנס- הפסיד להאפי קורבין. האמת כולם עמדו שם בזירה וביג אי נבלע בנוכחות שלהם.
- הנאום של וגה היה ארוך מידי לטעמי והיה משעמם, שמח לפחות שניצחה את דודרופ ולא הפסידה.
- פרומו נחמד של בקי אבל מי שבאמת נצצה פה זאת שוב באלייר איזה פרומו אדיר שרפה אותה שמה עומדת באמצע זירה. הברול היה נחמד נחכה לראות את הקרב שבוע הבא.
- לא מאמין שגם את המוזיקה של פריסט החליפו, טפי. היה לו מוזיקה מעולה לדמות ושמו לו מוזיקה לא משהו... הוא היה נראה הילי כזה עם הפרצופים וזה תוך כדי הקרב וגם הכניסה יש לה וייב הילי. T-באר איאיאיי האמת שפריסט התחיל לחסל את טי באר חשבתי שקית' לי יבוא לעזור לו ויחסל את פריסט.
- הוווו כרמלה, כל הפרומו שלה החזה שלה היה באמצע המסך והיה נראה שעוד שנייה מתפוצץ החוצה מרוב שהגיר לוחץ עליהם. לא ראיתי לא מסיכה ולא פנים ולא כלום. הקרב היה סבבה, הפינישר של כרמלה בוצע מעולה. מקווה שליב מורגן לא תלך לאיבוד.
- אחלה סקוואש של קית' לי. מקווה שMVP יחזור ויעיף את אלכסנדר ובנג'מין כי תכלס הם באו מרצונם איך שMVP יצא לחופש אחר ניתוח.
- ניצחון טוב של ת'אורי, פחדתי שיתנו לדומיניק ניצחון ברול אפ או משהו.
- הקרב סולם היה אדיר, אחלה ספוטים. אואנס יצא קצת טיפש גולדברג אחרי שפתח את הראש בנגיחות בסולמות בכניסה אבל בסדר זה לא דימם אחר כך. אני הייתי בעד רולינס או באלור או אואנס לא היה לי משנה מי משלושתם יזכה. מיסטיריו נתן שם 619 עם סולם ספוט אדיר. באלור היה חבול לקראת הסוף כל הגוף שלו היה סימנים מהספוטים עם הסולמות. אני נהנתי מהקרב.
רולינס בסוף הולך וביג אי נעמד מולו ושוב רולינס מוציא את ביג אי מעפן ב10 שניות. הפרומו בסוף היה טוב סת' פריקינג רולינס.
נקווה שרולינס באמת יזכה באליפות ואז אולי נקבל גם רולינס- ריינס אחרי שרולינס עקץ את ריינס בסגמנט הפותח.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Ariel מנותק
זוכה הרויאל ראמבל
תגובות: 462
אשכולות: 7
Likes Given: 56
10-26-2021, 12:45 PM
כמו שרשמתי בפוסט אחר, אין ראוי מרולינס כרגע, רולינס מזכיר לי מאוד
את אורטון ואדג׳ - כל פיוד נלקח למקום אישי, משחקי פסיכולוגיה ורצון לקבור
את המתאבק.

כל השאר לא באמת מעניין
The Future Is Here !

[Image: 1042c996614b4884b369a9fbd5eefb36.gif]
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מחובר
שילד צ'ר
תגובות: 8,895
אשכולות: 19
Likes Given: 1,296
הצטרף בתאריך: Jun 2021
10-26-2021, 12:56 PM
בסה"כ הייתה תכנית די טובה.

הסגמנט הפותח היה די סטנדרטי, לא משהו ספקטקולרי אבל זה הכי טוב שיכל לצאת כרגע. יש כמה קונטנדרים, כל אחד מהסיבות שלו, ופותרים את זה בזירה. אני חייב להגיד שהתפקעתי מצחוק כשקווין אואנס הפדחן הזה נכנס. למה שמבחינת הקייפייב הבדיחה הזה יהיה לגיטימי לקרב אליפות? מזל שלו ושל ה-WWE שהוא פשוט מתאבק מוכשר.

ניצחון של הזיגלרים היה בסדר, דוקינס שוב מראה שהוא אנדרייטד. לסטריט פרופיטס יש תקרה מאוד גבוהה בעיניי וצריך לנצל אותה.

קווין זובי הרצתי.

בקי כרגיל עם הפרומו חרא שלה, הרצתי עד שביאנקה נכנסה. אהבתי שכביכול ביאנקה סחטה את הקרב הזה מבקי, שבהתחלה ביקשה ממנה לחזור לתחילת התור ואז כפתה עליה קרב לשבוע הבא. מקווה שביאנקה תנצח.

בדר"כ קרבות של פריסט אני רואה, אבל כשראיתי את אדון טי פח החלטתי להריץ. ה-WWE צריכים למחוק כל זכר לרטרביושן כדי שאני אוכל לקחת את המתאבקים שם ברצינות. עצוב שזה אשכרה דומיניק דייג'אקוביק.

ליב-כרמלה היה קרב בסדר גמור. אני אוהב את הקטע של כרמלה עם המסכה, והיא ביצעה את הפינישר שלה טוב, אבל אני כמובן בעד ליב וחבל על הניצחון הזה.

קית' לי נראה מעולה, מעך את אלכסנדר. רק מפריע לי השם. היו יכולים להשאיר את זה פשוט the bear, ברקאט זה יותר מדי מגוחך.

ת'יאורי-הילד עם רגשי הנחיתות היה טוב. ת'יאורי מרגיש קצת כמו בדיחה ואני מחכה שיעשו איתו משהו יותר רציני, מבין שזה חלק מבנייה בינתיים.

קרב אליפות זוגות היה בסדר, כמובן שצריך לסיים קרב ברולאפ אחרת וינס מפטר את הכותבים, סבבה. לא חשבתי לשנייה שרוד וזיגלר לוקחים פה ואם כן זה היה חבל מאוד.

הקרב המרובע היה מצוין. רולינס מנצח, אני מניח שהוא יעשה לביג E את הג'וב.

עוד דבר, כתבתי את זה כבר באשכול אחר, אבל ל-WWE יש מבחן פה עם לאשלי. הוא לא אמור להיות קשה מדי כי לאשלי נראה אמין וקל להוציא אותו חזק, אבל זה אתגר בשבילם לקחת מתאבק שנתנו לו פוש, ואחרי שהוא נגמר להמשיך להתייחס אליו כביג דיל. נראה.

תע"ה.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
RVD מנותק
One Of a Kind
תגובות: 685
אשכולות: 8
Likes Given: 74
הצטרף בתאריך: Feb 2021
10-26-2021, 01:19 PM
פרק טוב.

רציתי שאוונס ינצח אבל סת רולינס גם טוב העיקר שביג אי יצא מהתמונה.
אני חושב ש דולף זיגלר ורוברט רוד צריכים להיות האלופים הבאים , אפשר להוציא מהם הרבה וחבל הם תמיד מאחורה.
שוב מורידים את ליב מורגן מה נסגר איתם.
אוסטין ת'אורי מצחיק אותי וקית לי משעמם אם לא יעשו איתו משהו בקרוב נראה לי הוא יהיה המפוטר הבא.
[Image: 625140151.png]
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,065
אשכולות: 1,861
Likes Given: 5,118
10-26-2021, 04:33 PM
תוכנית ממש טובה, חיים חדשים בראו אחרי הדראפט, דעות :
- התחלה נהדרת, הפרצופים החדשים מגיעים לראו וכל אחד בתורו משחרר את הרזומה המצוין שלו ולמה מגיע לו להיות אלוף ה-WWE, כל אחד מהמתאבקים שיצא החוצה הרגיש יותר גדול מביג אי וזה למה כל קרב עתידי נגד ביג אי יהיה מעניין כי אי אפשר לדעת מה יהיה ובכל רגע אפשר לקבל אלוף חדש.
- משולש זוגות היה טוב, שמח על ההחלטה המקורית לא לתת קרב חוזר בין RKBRO לסטיילס/אומוס, קצב טוב בקרב, שוב צריך לציין את דוקינס שנתן הופעה טובה, החלטה טובה לא לתת לסטריט פרופטס לנצח מהר ולקבל קרב אליפות, התקיפה של אומוס הייתה טובה וזה נראה שאנחנו בדרך לקבל פיוד של הסטריט פרופטס נגד סטיילס ואומוס.
- אחת ההחלטות הטובות של ה-WWE היה לתת לזלינה וגה לזכות בטורניר ולא לדודרופ, זלינה נתנה יופי של פרומו וצריך לתת לה יותר זמן מיק בזירה, פשוט מתאים לה הגימיק הזה. איזה כיף לראות את דודרופ דה קרינג' מפסידה, ניצחון קליל לזלינה.
- בקי לינץ' וביאנקה בלאייר בסגמנט מעולה, בקי נתנה אחלה פרומו אבל ההייליט היה ביאנקה ששוב הפציצה על המיק, מחכה כבר לשבוע הבא לקרב המרכזי בין ביאנקה לבקי על אליפות הנשים של ראו, האם ביאנקה הולכת לזכות ?
- דמיאן פריסט נגד טי באר היה טוב מאוד, טי באר בהופעה הכי טובה שלו עד עכשיו ברוסטר הראשי, נתן הופעה ממש טובה והזכיר את דומיניק דייג'אקוביץ' של NXT, אני מקווה שהוא יחזור לשם הזה. השיר החדש של פריסט היה טוב, נראה כאילו הוא בדרך לשינוי בדמות שלו, נתן פה קצת טיזינג של היל טרן, מעניין.
- הפרומו של כרמלה מאחורי הקלעים, גמרתי. שומו שדיים.
- גם כרמלה מקבלת שיר חדש, קצבי וטוב, אחלה קרב נגד ליב מורגן, הקטע מחוץ לזירה שליב מורגן דופקת לה תראש על שולחן השדרנים וקורי גרייבס נבהל מזה היה זהב, אחר כך גם היא בירכה אותו על הנשואים, הפיניש של כרמלה על ליב יצא מושלם.
- עונת שירים חדשה, גם קית' ברקאט לי מקבל שיר חדש, אני חושב שמכולם השיר שלו הכי מתאים לו, הוא היה נראה ממש חזק בקרב הזה ונראה שהוא הולך לקבל בוקינג מפחיד, בוא נראה אם הם יצליחו להרוס את זה.
- אוסטין ת'אורי נהדר ואני מת עליו. יש לו פרצוף מעצבן כזה של היל רע שבאלך לתת לו כאפה לפרצוף, הוא יודע מה הוא עושה, מתאבק מאוד מוכשר וצעיר.
- רנדי אורטון ורידל נגד זיגלר ורוד היה טוב, רוד וזיגלר החליפו גיר מהקרב הראשון, נייס. רנדי ורידל ממשיכים בשלהם והם בטופ של הטופ, רידל פשוט כוכב. איזה מזל שרנדי היה זה שרצה לעבוד איתו, יצא להם מושלם.
- לאשלי מזהיר את כולם, מחכה לחזרה שלו ולאיחוד של ההארט ביזנס כולל MVP כמובן.
- מרכזי היה קרב אדיר, קרב סולם מרובע פנטסטי, כל אחד נתן פה הופעה מצוינת, קצב מאוד מהיר, ספוטים ממש חזקים, פאוורבומב על השולחן, אואנס עף שם ושובר את הסולם, רולינס דופק לבאלור סטומפ. רולינס בלבל אחר והוא ראוי לנצח את הקרב הזה למרות ההפסד לאדג'. רולינס נגד ביג אי יהיה אש.
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,494
10-26-2021, 06:21 PM
אמממ...
בטוחים שביגי היה האלוף בסגמנט הפותח?

כל מי שיצא דיבר אל סת'. כאילו..
ביגי לא היה פאקטור בכלל, הוא סתם עמד שם. ריי הגיע וכל הפרומו שלו היה מכוון לסת', פין באלור הגיע ונכנס לסת' בפרצוף, קווין סטין הגיע ודיבר על הניצחון שלו על סת'.

זה לא באמת משנה מי מחזיק באליפות כרגע, זה לא יעזור, סת' הפך להיות האלוף דה-פקטו של ראו ברגע שהדראפט נסגר והתברר לכולנו שהוא by far הכוכב הכי ענק שם. זה אפילו לא תחרות או דיון.
סת' עומד ליד ביגי ובצדק מרגיש גדול ממנו ב800 מידות בערך, זה לא כוחות, הם לא כוכבים באותה הרמה, הם לא מתאבקים באותה הרמה, זה היה כל כך ברור בסגמנט הזה.

עניין של זמן - ביגי הרגיש כמו האדם הקטן ביותר בזירה כשהחמישה עמדו שם, ובצדק, הריין שלו יהיה אחד קצר. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
avramdogs100 מנותק
נחמד
**
תגובות: 320
אשכולות: 0
Likes Given: 588
הצטרף בתאריך: Feb 2021
10-26-2021, 06:33 PM
פרק טוב
הגב

•
חפש
הגב
Rollins מנותק
I want to play a game
תגובות: 442
אשכולות: 1
Likes Given: 183
10-26-2021, 06:43 PM
פרק טוב, נהניתי מהקרב סולם ואני שמח שרולינס ניצח. עכשיו רק מקווה שהוא גם יקח את האליפות.
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מחובר
שילד צ'ר
תגובות: 8,895
אשכולות: 19
Likes Given: 1,296
הצטרף בתאריך: Jun 2021
10-26-2021, 06:45 PM
(10-26-2021, 04:33 PM)lidoradir כתב:  - הפרומו של כרמלה מאחורי הקלעים, גמרתי. שומו שדיים.

אני מת. קח יא אח

[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): 1 2 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-15-2026, 11:38 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר