Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 124 125 126 127 128 הבא »

חדשות| כניסות מפתיעות לראמבל, מוקסלי חוזר לNJPW, מתאבקת חוזרת לזירה ועוד

מצבי תצוגת אשכול
חדשות| כניסות מפתיעות לראמבל, מוקסלי חוזר לNJPW, מתאבקת חוזרת לזירה ועוד
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
הצטרף בתאריך: Jan 2021
01-30-2021, 05:21 PM
[Image: tumblr_nke4rmB9Ey1sfay15o1_500.gif]

- מתאבקים שכנראה לא נראה כנכנסים מפתיעים ברויאל ראמבל:
למרות שנראה שיש תוכניות לשילוב של ג'ון סינה ברסלמניה, לא סביר שנראה את הפיוד שלו מתחיל ברויאל ראמבל. סינה נמצא כרגע בקנדה לצילומים של הסדרה 'פיסמייקר'. נכון לעכשיו יש מגבלות דיי נוקשות במעבר מארה''ב לקנדה שכוללות בידוד של שבועיים, מה שיעכב את הצילומים.
לפי דייב מלצר, נכון לעכשיו ברוק לסנר לא חתם על חוזה חדש עם הWWE ואין תוכניות לשלב אותו ברויאל ראמבל. רונדה ראוזי עדיין נמצאת תחת חוזה בחברה עד ה10/4 - הערב הראשון של רסלמניה, אך מלצר מדווח שגם היא לא נמצאת בתוכניות המיידיות של החברה.

- לאחר חודשים ארוכים של המתנה, כאשר הוא לא יכל להגן על אליפות ארה''ב שלו כתוצאה ממגיפת הקורונה, ג'ון מוקסלי עשה את חזרתו לNJPW כאשר תקף את חברי הבולט קלאב - אל פאנטזמו, היקוליאו וקנטה לאחר המאין אבנט בתוכנית האחרונה של סטרונג.
קנטה הפך לN1C לאליפות ארה''ב של מוקס לאחר שזכה בטורניר בחודש אוגוסט, ומאז הגן על הזכות לאתגר אותו נגד ג'ף קוב, הירושי טנהאשי, דיוויד פינלי, ברודי קינג וסאטושי קוג'ימה. קנטה המשיך לאתגר את מוקס שוב ושוב לאורך כל הדרך, בטענה שהוא מגן על המזוודה שלו יותר ממה שמוקס מגן על האליפות.
בפרומו שחתך לאחר החזרה שלו, מוקס אמר שאין יותר גבולות פוליטיים שמפרידים בינו לבין קנטה.
החוזה של מוקסלי בAEW מאפשר לו לעבוד בNJPW ביפן, אך עד כה היה עליו איסור להופיע במופעים שלהם בארה''ב. נראה שמשהו השתנה בפרונט הזה עכשיו.

- לפי שון רוס סאפ, צ'לסי גרין נערכת כרגע לחזרה לזירה וצפויה להיות כשירה בקרוב מאוד. צ'לסי שברה את היד שלה במהלך הדביוט שלה בסמאקדאון בחודש נובמבר. היא הייתה אמורה לנצח את הקרב שבו לקחה חלק ולהעפיל לקבוצה של סמאקדאון בSVS, אך התוצאה שונתה בגלל הפציעה וליב מורגן נכנסה לקרב במקומה. 

- לפי דייב מלצר, הסיבה לאנגל הפציעה של פנטגון ג'וניור בדיינמייט לפני שבועיים היא בעיה עם הויזה שלו שמונעת ממנו להכנס לארה''ב כרגע. פנטה לא היה בכלל בהקלטות של AEW והמתאבק שהותקף ע''י קני אומגה והגוד בראדרס היה כפיל. פנטגון צפוי לחזור לAEW ברגע שהנושא יפתר.

- בראיון לספורטס אילוסטרייטד, האלוף האוניברסלי הנוכחי והאדם שהמון רואים בו כמנהיג חדר ההלבשה כיום, רומן ריינס, היה המתאבק האחרון להגיב לאמירות של אנדרטייקר בפודקאסט של ג'ו רוגן:
Roman Reigns כתב:"זה מוזר, אני באמת מרגיש שהוא התבלבל, כי מארק הוא בחור ממש טוב. יש לו המון ידע. כמובן שיש לו המון כבוד לביזנס. גולדברג זה גולדברג, למי אכפת? אבל הוא מדבר על סכינים ואקדחים בחדר ההלבשה. אתם נסעתם בדיוק כמונו, באמת העברתם את הדברים האלה דרך האבטחה? TSA פשוט היו נותנים לכל דבר לקרות אז? אני בוחר לשחק משחקי וידאו לפעמים בזמני הפנוי, אני לא עושה את זה בעבודה. כמו שאפשר לראות, חלק מהדמות שלי מבוסס על זה, אני תמיד הייתי אחד שיצר קשרים ופוליטיקות וניסה לתקשר ולעבוד כשאני בעבודה. חלק מהחבר'ה מעדיפים להישאר בחדר ההלבשה. ובאשר לאנשים כמו הניו דיי שהם נורא מוכשרים, הם יכולים להתחמק עם זה. אני מקווה שחבר'ה חדשים לא יפלו לזה, כי לא כולנו אותו דבר. אני חייב להשקיע את כל הראש שלי בעבודה כשאני בא לעבוד בימי שישי. לפעמים אישתי צריכה להגיד לי לכבות את זה. היא אומרת 'מספיק, תהיה בבית, תראה נוכחות', כי לפעמים אני לא יכול לכבות את זה ואני חושב שבשביל להגיע לרמה הכי גבוהה בכל דבר שהוא, אתה צריך להיות כמעט אובססיבי. אז, כן, אני לא חושב שתמיד יש מקום למשחקי וידאו בחדר ההלבשה, אבל כשאנחנו בטור הרגיל שלנו, והעיפו אותך מבית המלון בגלל שלא יכלת לעשות צ'קאאוט מאוחר, כבר היית בחדר הכושר, כבר אכלת ואתה יושב בחדר ההלבשה - אני מעדיף שהחבר'ה שלי ישחקו משחקי וידאו מאשר יפתחו איזו שקית. אני חושב שאלה זמנים שונים, ואנחנו חכמים יותר. אפשר לראות את זה מהבחינה הפיננסית, מאיך שאנחנו חוסכים כסף, איך שאנחנו מתכוננים לעתיד שלנו, לחיים אחרי הביזנס כשלא נוכל לקחת באמפים בגלל הבריאות שלנו. אני חושב שזה היה בחור זקן שמנסה להישמע גאנגסטר."

- במהלך התוכנית של סמאקדאון, הWWE הכריזו על שינוי בנוגע להכרזת המספרים שלהם בספיישל של באקסטייג' בFS1. 
במקום להכריז על נכנס מס' 30 בקרב הרויאל ראמבל של הגברים, יוכרזו נכנסים 1 ו-2 לקרב.
במקום להכריז על כניסות 1 ו-2 לקרב הרויאל ראמבל של הנשים, יתקיים בתוכנית קרב בין נטליה לטמינה על כניסה מס' 30.

- לפי דייב מלצר, הקרב של ג'אנגל בוי נגד דאקס הארווד וכל האנגל סביבו היו רעיון של דאקס הארווד שהוא הציע לטוני קהאן. הארווד רצה לבנות את הקרב בצורה שתגרום לג'אנגל בוי להיראות כמו "בייביפייס כוכב". הארווד לא הוצמד או הוכנע מאז הדביוט שלו בAEW, עד הקרב נגד ג'אנגל בוי שהכניע אותו נקי במרכז הזירה. 

- ביל גולדברג חזר למסך לאחרונה ויש לו קרב על אליפות הWWE ברויאל ראמבל, בשביל לקדם את הקרב הוא מתראיין הרבה וכתוצאה מזה מדבר הרבה בולשיט שאני מתרגם לכם.
הראיון האחרון שלו היה לפוקס ספורט. במהלך הראיון, גולדברג חשף שהג'קהאמר האהוב עליו היה על ביג שואו, והג'קהאמר שהוא היה מוותר עליו היה על אנדרטייקר בערב הסעודית. גולדברג הרחיב לגבי הקרב הזה:
Bill Goldberg כתב:"אנשים מתבכיינים ומתלוננים על זה שפצעתי את עצמי לפני שנכנסתי לזירה ודיממתי. היי, אני עושה את זה בשבילכם. הם לא מבינים שאני עושה את זה בשבילם, כי אני צריך לעשות משהו על אנושי בשביל להכנס ל"גולדברג זון". והם חושבים... כאילו שאכפת לי מה אנשים חושבים... אבל מה יכולה להיות הסיבה שאעשה משהו כזה חוץ מהרצון שלי להכנס לזון ולתת להם את הדמות הכי טובה שאני יכול? לצערי, החטפתי לעצמי דיי חזק באותו ערב, ואז פגעתי בטרנבאקל ובעמוד ופתחתי את הראש. אני לא יודע מה קרה, האיזון שלי לא היה שם."

- לפי דייב מלצר, הכותב הראשי של LU לשעבר, כריס דג'וזף, היה בראיון עבודה עם אימפקט רסלינג לאחרונה, אך כרגע לא ידוע איך זה הלך לו. מלצר ציין שדג'וזף היה במגעים גם עם MLW לאחרונה, אך הם החליטו לא להעסיק אותו.
דג'וזף עבד בקריאטיב של WWE מ2004 עד 2010, והועסק שוב בדצמבר 2019, אך פוטר חצי שנה לאחר מכן בגלל "התנהגות לא מקצועית" בישיבת קריאטיב. 

- הבאונסרס - ביר סיטי ברוזר ובריאן מילונס - אישרו בראיון עם האינסיידר ששניהם חתמו לאחרונה על חוזים חדשים בROH.
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,254
אשכולות: 119
Likes Given: 1,037
01-30-2021, 05:33 PM
לא כזה משנה שלסנר וראוזי לא יופיעו. על סינה מבאס קצת כי חשבתי שהוא אחד מהכניסות המפתיעות.
מעניין האם יהיו כניסות מפתיעות כי האופציות שחשבתי הולכות לנעלמות. אולי האנטר/ מייקלס לדעתי נראה גם את פריסט ודרים עושים דיביוט בראמבל.

"גולדברג זון" הוא יוצא ונותן קרב של עד 5 דק אם לא פחות.. איזה זון הוא צריך? שילך ולא יחזור אחרי הסקוואש שיוכל ממקנטייר.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,810
אשכולות: 59
Likes Given: 4,454
01-30-2021, 06:20 PM
תודה על החדשות סלביק!

- המשפט האחרון של ריינס היה מעולה, אחלה שוט. אני לא מבין מה אנשים פותחים עין על חבר'ה כמו הניו דיי ועל זה שהם משחקים משחקי וידאו.. כאילו, זה כל כך הרבה יותר בריא מ99% מהדברים האחרים שאפשר לעשות מאחורי הקלעים, זה באמת מיותר. לגבי שאר הדברים שריינס אמר, בסדר, כל אחד חושב שמה שהוא עושה זה הדבר הכי נכון, נו טוב.

- גולדברג מוכיח בפעם ה.. שהוא הדבר הכי נורא ברסלינג. 'גולדברג זון'? 'על אנושי'? על מה הוא מדבר? ממתי 2.5 דק' של קרדיו זה 'על אנושי'? בטח שהוא מוותר על הג'קהאמר לטייקר, הוא כמעט חיסל אותו על אמת שם. בושה. בושה של בן אדם. 
"לא עושה את זה בשביל עצמי" עלאק.. כן, את הלובי שהוא עשה נגד הפינד הוא עשה בשבילנו חבר'ה! אשכרה כל עולם הרסלינג היה בדיכאון בגלל שהוא קבר את הדמות הכי עמוקה בשנים האחרונות בWWE. "עושה את זה בשבילכם". איזו צביעות. אין דבר בחיים שלו ברסלינג שהוא עשה בשביל אדם אחר, הכל הוא עשה בשביל עצמו. 

- אין לסנר? נהדר. לא צריך B+ ברויאל ראמבל, עכשיו נשאר רק לקוות שאגדות נוספות יחסכו מאיתנו ויתנו לנו ראמבל טוב. 
[Image: e2f89ac02103b637bc6490a7e9ce8f9a]
בשלישי כל החתימות "האלו" נעלמות.
הגב

•
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,742
אשכולות: 9
Likes Given: 3,907
01-30-2021, 06:21 PM
(01-30-2021, 05:21 PM)Elite Rainmaker כתב:  אנשים מתבכיינים ומתלוננים על זה שפצעתי את עצמי לפני שנכנסתי לזירה ודיממתי. היי, אני עושה את זה בשבילכם

מישהו ביקש מגולדברג בכלל להופיע? הוא רציני? שיפרוש כבר למען השם.

הגב

•
חפש
הגב
Liorton מנותק
עובדות
תגובות: 1,781
אשכולות: 1
Likes Given: 1,290
01-30-2021, 06:27 PM
(01-30-2021, 05:21 PM)Elite Rainmaker כתב:  - מתאבקים שכנראה לא נראה כנכנסים מפתיעים ברויאל ראמבל:
למרות שנראה שיש תוכניות לשילוב של ג'ון סינה ברסלמניה, לא סביר שנראה את הפיוד שלו מתחיל ברויאל ראמבל. סינה נמצא כרגע בקנדה לצילומים של הסדרה 'פיסמייקר'. נכון לעכשיו יש מגבלות דיי נוקשות במעבר מארה''ב לקנדה שכוללות בידוד של שבועיים, מה שיעכב את הצילומים.
לפי דייב מלצר, נכון לעכשיו ברוק לסנר לא חתם על חוזה חדש עם הWWE ואין תוכניות לשלב אותו ברויאל ראמבל. רונדה ראוזי עדיין נמצאת תחת חוזה בחברה עד ה10/4 - הערב הראשון של רסלמניה, אך מלצר מדווח שגם היא לא נמצאת בתוכניות המיידיות של החברה.

אז לסנר הוא לא חלק מתסריט האימים. אפשר לנשום לרווחה לפחות בחלק הזה
הגב

•
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,757
אשכולות: 11
Likes Given: 1,721
02-01-2021, 11:29 PM
(01-30-2021, 06:20 PM)SwitchBlade כתב:  תודה על החדשות סלביק!

- המשפט האחרון של ריינס היה מעולה, אחלה שוט. אני לא מבין מה אנשים פותחים עין על חבר'ה כמו הניו דיי ועל זה שהם משחקים משחקי וידאו.. כאילו, זה כל כך הרבה יותר בריא מ99% מהדברים האחרים שאפשר לעשות מאחורי הקלעים, זה באמת מיותר. לגבי שאר הדברים שריינס אמר, בסדר, כל אחד חושב שמה שהוא עושה זה הדבר הכי נכון, נו טוב.

- גולדברג מוכיח בפעם ה.. שהוא הדבר הכי נורא ברסלינג. 'גולדברג זון'? 'על אנושי'? על מה הוא מדבר? ממתי 2.5 דק' של קרדיו זה 'על אנושי'? בטח שהוא מוותר על הג'קהאמר לטייקר, הוא כמעט חיסל אותו על אמת שם. בושה. בושה של בן אדם. 
"לא עושה את זה בשביל עצמי" עלאק.. כן, את הלובי שהוא עשה נגד הפינד הוא עשה בשבילנו חבר'ה! אשכרה כל עולם הרסלינג היה בדיכאון בגלל שהוא קבר את הדמות הכי עמוקה בשנים האחרונות בWWE. "עושה את זה בשבילכם". איזו צביעות. אין דבר בחיים שלו ברסלינג שהוא עשה בשביל אדם אחר, הכל הוא עשה בשביל עצמו. 

- אין לסנר? נהדר. לא צריך B+ ברויאל ראמבל, עכשיו נשאר רק לקוות שאגדות נוספות יחסכו מאיתנו ויתנו לנו ראמבל טוב. 
מי אתה ואיך אתה יודע את כל מה שאני חושב?
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-30-2026, 11:16 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר