Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 107 108 109 110 111 ... 128 הבא »

חדשות| עדכון על טריפל H, אדג' יורד מהמסך, דרימר מושעה מאימפקט ועוד

עמודים (2): 1 2 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
חדשות| עדכון על טריפל H, אדג' יורד מהמסך, דרימר מושעה מאימפקט ועוד
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
הצטרף בתאריך: Jan 2021
09-18-2021, 03:04 AM
[Image: e96b910af75f9d62632c1ee62d323ea948159605.gifv]

- בהעדרו של טריפל H, הWWE השיקו השבוע את NXT 2.0, הריבוט לבראנד הפיתוח של הארגון.
לפי דייב מלצר, שון מייקלס היה זה שניהל את התוכנית מאחורי הקלעים בהעדרו של טריפל H. וינס מקמה'ן וברוס פריצ'ארד לא היו נוכחים, אבל וינס עבר על התסריט לפני התוכנית ונתן את ההערות שלו. קווין דאן היה זה שהיה אחראי על ההפקה.
מלצר מדווח שלמתאבקי הWWE נאמר שטריפל H מרגיש טוב יותר ושמותר להם להתקשר אליו בשביל לדבר איתו ולאחל לו החלמה מהירה, אבל לא להתקשר אליו בשביל לדבר איתו על ביזנס.

- לאחר אנגל הפציעה של אדג' בסמאקדאון בשבוע שעבר, ככל הנראה יקח זמן עד שנראה את הרייטד R סופרסטאר חוזר למסך.
לפי דייב מלצר, הפציעה של אדג' נועדה להוריד אותו מהמסך למשך מספר חודשים, מכיוון שהוא חתום על חוזה של פארט טיימר עם מספר הופעות מוגבל. 
החוזה שאדג' חתם עליו כאשר חזר לWWE היה דיל שמחייב אותו ל5 קרבות בשנה - הקרב נגד סת' רולינס בסמאקדאון היה הקרב השמיני שלו בשנת 2021.

- ביום חמישי, וייס שידרו את הפרק הראשון בחלק השני של עונה 3 של 'הצד האפל של הזירה'. הפרק עסק הפעם בתקרית 'הטיסה מהגיהנום' משנת 2002.
לאלה מכם שלא יצא להם לשמוע - מדובר בטיסה של מתאבקי WWE מבריטניה לארה''ב, במהלכה המון מתאבקים היו שתויים לאחר שוינס פתח להם את הבר על חשבונו, וזה הוביל למספר תקריות לא נעימות בינם לבין עצמם ובינם לבין אנשי הצוות בטיסה. סקוט הול ומר. פרפקט היו המתאבקים היחידים שפוטרו מWWE לאחר התקרית, למרות שלא היו המעורבים היחידים.
במהלך הפרק, אחת הדיילות שהיו בטיסה, היידי דויל, התראיינה לראשונה בנוגע לתקרית שהייתה לה עם ריק פלייר, שהיה ערום וניסה לגרום לה לגעת באיבר המין שלו. היידי הייתה חלק מתביעה נגד WWE וריק פלייר באותה התקופה, אך הצדדים הגיעו להסדר מחוץ לבית המשפט. טומי דרימר שגם הופיע בפרק התייחס לנושא ואמר כמה דברים שמשכו המון ביקורת באינטרנט:
Tommy Dreamer כתב:"אם ככה היא הרגישה, אולי היא לא הייתה צריכה לקחת את הכסף וללכת עד הסוף בשביל להכניס את האדם הנוראי הזה לכלא."
"אני מרגיש שזה ניסיון להציג מישהו כעבריין מין. הוא לא, זו בדיחה. היום זה לא לעניין ב1000%. התסרוקת שלי לא לעניין היום, אני בטח מעליב מישהו עם הקוקו הכפול שלי. איך אני מעז לעשות קוקו כפול? התשובה שלי היא שאני בן 50 ושמח שיש לי שיער. אם תשאלו אותי - ביליתי עם ריק פלייר בעבר, אף פעם לא ראיתי אותו כופה את עצמו על מישהי."
שון רוס סאפ מדווח שטומי דרימר נשלח הביתה ברגע שהוא הגיע לנאשוויל בשביל סט ההקלטות של אימפקט בסופ''ש. לפי האינסיידר, אימפקט שלחו אימייל לכל עובדי החברה בשביל ליידע אותם שטומי דרימר הושעה עד להודעה חדשה בגלל שהדברים שאמר לא תואמים את ערכי החברה. 
דרימר עבד באימפקט כמתאבק מאז 2018, בנוסף לתפקידים נוספים כאייג'נט וכחלק משמעותי מצוות הקריאטיב מאחורי הקלעים.
חברת הביטוח CarShield שהשתמשה בריק פלייר בתור הדובר המרכזי בפרסומות האחרונות שלהם, גם הוציאה הצהרה בנוגע לכך שהם מקפיאים את קמפיין הפרסום עם פלייר.

- בעוד שהחוזה של ג'וני גרגאנו בWWE יגיע בסיומו כבר בחודש דצמבר, כעת מתברר שגם החוזה של אישתו, קנדיס לריי, קרוב לסיום, אך זה יקח עוד קצת זמן.
לפי שון רוס סאפ, החוזים של קנדיס וג'וני בחברה לא מתואמים לגמרי, כך שהדיל של קנדיס יסתיים מתישהו במהלך 2022. לפי הדיווח של SRS, החוזה של קנדיס לא יוקפא בזמן ההריון וחופשת הלידה שלה. קנדיס ביקשה להישאר על המסך כל זמן שהיא יכולה, ואכן המשיכה להופיע בNXT על בסיס קבוע למרות שלא התאבקה מאז חודש יולי. 

- דרו מקנטייר מופיע כרגע בפרסומים מקומיים לתוכנית של סמאקדאון בבולטימור ב1/10 - תוכנית הדראפט הראשונה, מה שמגביר את השמועות והספקולציות שהוא ימצא את עצמו כחלק מהבראנד הכחול לאחר הדראפט.

- הבן של ריק סטיינר, ברונסון רייכסטיינר, עשה את הדביוט שלו בתוכנית האחרונה של NXT, אך לא השתמש בשם המשפחה המפורסם, אלא נקרא "ברון ברייקר".
לפי האינסיידר, השינוי לשמו של סטיינר היה החלטה של הרגע האחרון שהתקבלה בשביל להקל על WWE לרשום טריידמארק על השם. השם שברונסון היה אמור לעבוד איתו במקור היה "רקס סטיינר". בנוסף נראה שצוות השדרנים קיבלו הנחיה לא להתייחס לכך שברון הוא מתאבק דור שני, למעט רפרנס קטן אחד של ויק ג'וזף לכינוי של ריק סטיינר - הדוג פייסד גרמלין.

- לפי שון רוס סאפ, מרבית המתאבקים מאחורי הקלעים בראו נשארו עד לסיום התוכנית בשביל לצפות בזכיה של ביג E באליפות במאין אבנט.
לרוב מתאבקים ברוסטר מתחילים להתארגן ליציאה ולעזוב לקראת המאין אבנט, או לאחר שהחלק שלהם בתוכנית הסתיים, בגלל הנסיעות הארוכות מעיר אחת להבאה בתור. העובדה שכל כך הרבה אנשים החליטו להישאר היא סימן לפופולריות של ביג E בקרב מתאבקי הרוסטר.

- במהדורה האחרונה של הפודקאסט שלו, טוני שובאני דיבר על הסגמנט שלו עם אדם קול בדיינמייט בשבוע שעבר, התכנון של הסגמנט ופאשלה קטנה של קול במהלכו:
Tony Schiavone כתב:"אדם ניגש אליי ואמר 'אנחנו צריכים להתייחס לזה (היחסים של שובאני עם בריט בייקר) מול המצלמה'. אמרתי לו 'אני מסכים'. דיברנו על מה שנגיד בסגמנט. הוא אמר 'אני אקרא לך חנון. המעריצים יגיבו כי הם יודעים שאני באמת חנון'. הוא יצא החוצה, הוא אמר לי לצאת מהזירה, אבל הוא לא קרא לי חנון. אז אני עומד שם והוא אמר 'צא החוצה'. אמרתי 'חנון' בקול שקט ואז הוא אמר 'צא החוצה חנון'. הזכרתי לו לקרוא לי חנון. חזרנו אל מאחורי הקלעים וטוני אמר 'לא יצאת מהזירה מהר מספיק. אם הוא מאיים עליך, אתה צריך לצאת מהר יותר'. אמרתי לו 'יש שורה שהוא פספס, חיכיתי שיגיד את השורה'. אני לא יודע אם זה נראה כאילו אני הייתי הראשון שקרא לו חנון, אבל ככה זה עבר. במציאות הוא אחד האנשים הכי נחמדים שפגשתי."

- דן למברט כיכב על המסך בחודשים האחרונים כדמות של "מבקר ממורמר" בAEW, אך בראיון לקייג'סייד סיטס הייתה לו ביקורת למתוח על הWWE:
Dan Lambert כתב:"אני רוצה לקוות שזה יחזור לתקופת מלחמות יום שני כשכולם ניסו לשפר את המוצר שלהם בשביל להתעלות על התחרות. תקראו לי משוחד כי אני בAEW עכשיו, אבל אני לא רואה את WWE מעלים את הרמה שלהם. בובי לאשלי הוא חבר יקר שלי. אני אוהב את הבחור. אני מכיר אותו מעל 15 שנה, ואני אפילו לא בנקודה שאני מריץ את ראו בשביל להגיע לקטעים שלו, אני בכלל לא צופה. אני לא מעריץ גדול של המוצר של WWE כיום. אני חושב שיש להם כמה כישרונות טובים מאוד, אבל קשה לי לצפות. הפריחה של הרסלינג, לדעתי, היא במה שAEW עושים. מצפיה במוצר שלהם ובתוכניות שלהם, למרות שיש דברים מסויימים שאני לא אוהב. חלק מהדברים שאני אומר כחלק מהדמות שלי הם דברים שאני מאמין בהם, אבל יש כל כך הרבה דברים אחרים שהם עושים. מבחר של סגנונות רסלינג. אתה הולך למופע של AEW ורואה כל סגנון שאתה אוהב וכמה שאתה לא. בWWE הכל אותו דבר מבחינתי. אני רואה את WWE כאגואיסטים בגישה שלהם למה שהם עושים והדרך שהם עושים את זה. הם לא צריכים לשנות שום דבר כי אנשים עדיין יצפו, אבל לדעתי זה יצר אפקט הפוך ואני חושב שיש המון אנשים שתומכים בAEW רק בגלל שהם רוצים לתקוע אצבע בעין של WWE שרמסו הכל במשך שנים."

- בראיון לקולצ'ר סטייט, ג'ף הארדי אמר שהוא מעוניין לגלם את הגימיק של ווילו פעם נוספת לפני הפרישה שלו וחשף שיש לו מסיכה חדשה בשביל הדמות:
Jeff Hardy כתב:"באשר לווילו, בדיוק דיברתי עם הבחור שמייצר את המסיכות, שיצר את המסיכה אז. הם יצרן מסיכות מדהים והוא יוצר עכשיו מסיכה חדשה לווילו, אנחנו מדברים על האפשרות שווילו יצוץ שוב לפני שהקריירה שלי תסתיים. זה חייב לקרות."
בינתיים, בראיון עם אדם גלין, מאט הארדי נשאל לגבי הפוטנציאל שנראה את אחיו בAEW. מאט ענה פשוט "אני מחזיק אצבעות".

- בסוף חודש אוגוסט, מאט רידל אמר בראיון כמה דברים על רומן ריינס - בין השאר הוא אמר שריינס "לא מזיז את המחט", כמה ימים אחרי שריינס עצמו אמר את אותו דבר בהקשר של CM פאנק.
Matt Riddle כתב:"בלי לזלזל ברומן, הוא נראה כמו בחור מתוק, אבל בו זמנית, זה כמו אנשים שאומרים על עצמם שהם הורים טובים. אם אתה הורה טוב, הילדים שלך יגידו לך שאתה הורה טוב. כשהוא אומר 'תכירו בי' או 'אני מזיז את המחט' - לא, אתה לא. אתה קרוב משפחה של הרוק. שתוק. אני לא מתרשם, אני יכול לכסח אותך במציאות. סתום את הפה. אתה לא מזיז מחטים. אני הסוס האמיתי, RKBRO מוכרים מרצ'נדייז, אנחנו מזיזים את המחט, זהו זה. אני לא רוצה להגיד יותר מידי, אני לא רוצה להסתבך בצרות. אבל היי, אני מוריד את הכובע בפניו, הוא מעולה במה שהוא עושה. אני כן אוהב את מה שהוא עושה, אבל בו זמנית, תרד מהעץ שטיפסת עליו. אתה בספוט הזה מסיבה מסויימת. אתה לא ברו, אתה מתאבק דור שני. אני מתאבק דור ראשון." 
לאחר הראיון, עלו מספר שמועות ודיווחים שיש היט על מאט רידל בקרב מספר אנשים מאחורי הקלעים בWWE. רידל התייחס לשמועות ואישר אותן בראיון לאינטרנשיונל ביזנס טיימס.
Matt Riddle כתב:"אני אתייחס לזה בקצרה, אני לא רוצה להכעיס אף אחד או לומר משהו לא בסדר, אבל אמרתי כמה דברים, ואני אגיד את זה ככה - לדעתי כולם היו עובדתיים. אני אומר כאן את האמת. אבל אני חושב שלמרות שהם היו עובדתיים, אלה לא היו הדברים הכי מקצועיים להגיד. במיוחד עם זה שאני בראו והוא בסמאקדאון. אני אפילו לא קרוב להתחרות עם צ'יף השבט. הוא ברמה אחרת כרגע. אני חושב הייתי קצת יהיר מידי. אולי קיבלתי קצת היט מאחורי הקלעים, רק טיפה. לצערי, אמרתי דברים שאנשים מסויימים לא אהבו ואני לא אציין שמות, אבל הם לא אהבו את זה ואני לא אגיד את זה שוב. אני מבין. בינתיים, יחי צ'יף השבט. יופי לרומן. תכירו בו, כולם. תכירו בו, אוקיי?"

- לפי דייב מלצר, הסיבה שAEW הסירו את צ'אבו גאררו מתפקיד המנג'ר של אנדראדה אל אידולו והורידו אותו מהמסך כרגע היא בגלל העבודה של צ'אבו כאחראי על סצנות הרסלינג בתוכנית "רוק הצעיר" ברשת ABC שבדיוק התחילה את הצילומים לעונה השניה. צ'אבו צפוי לחזור לAEW לאחר שהצילומים יסתיימו.

- לפי דייב מלצר, הסיום לקרב של ניקי ASH נגד טמינה בראו היה בוץ' של השופט, שלא שם לב לקיקאאוט של טמינה וסימן לסיום הקרב. טמינה הייתה אמורה לנצח בקרב במקור, זאת הסיבה שהיא הוכרזה בתור המנצחת והמוזיקה שלה התנגנה לאחר הקרב, למרות שניקי ASH הצמידה אותה ל3 אחרי טורנדו DDT. אחרי הקרב השופט התנצל על הפאשלה שלו מאחורי הקלעים.

- אימפקט רסלינג פרסמו בטוויטר שצוות השדרניות לאירוע הנשים שלהם - נוקאאוטס נוקדאון - יהיה מיקי ג'יימס ו-וודה סקוט. הכרוז באירוע תהיה מליסה סנטוס.

- לפי האינסיידר, ריינו חתם לאחרונה על חוזה חדש באימפקט רסלינג וישאר בארגון לזמן הקרוב. כרגע לא ידוע מה אורך הדיל החדש של ריינו.

- בראיון לפודקאסט של שון וולטמן, PCO אישר שהחוזה שלו בROH יגיע לסיומו ב30/11. 
אלוף ROH לשעבר אמר שהוא מתכוון לעזוב בסיום הדיל הקיים ומקווה לחזור לקחת בוקינג באינדיז, לאחר שהיה תחת חוזה בלעדי למשך 3 שנים.

- לפני קצת יותר משנה, מתאבק WCW לשעבר באף באגוול נפצע קשה בתאונת דרכים שנגרמה מכך שהוא נהג תחת השפעה של תרופות. מאז, באגוול היה מעורב בתאונת דרכים נוספת ונעצר על נהיגה תחת השפעה ועבירות תנועה נוספות. 
באגוול חשף בפודקאסט החדש שלו שהוא יצר קשר עם WWE וקיווה שהם יוכלו לעזור לו לשלם על טיפולי גמילה, בשביל שיוכל להחזיר את חייו למסלול ואולי גם לחזור לביזנס בתפקיד כלשהו מאחורי הקלעים, אך זכה לסירוב.
למרות שWWE לא מחוייבים בשום צורה לעזור למתאבקי עבר - בשנים קודמות היו מספר מקרים שהם דאגו לשלוח מתאבקי עבר של החברה לגמילה על חשבונם - בניהם זאק גואן, ג'ייק רוברטס, מייבן, שון וולטמן וקורט אנגל בזמן שהיה בTNA. 
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב
The following 2 users Like KillSwitch's post:
  • hbk, KobKob
חפש
הגב
Mr.kross מנותק
The Last Needle Mover
תגובות: 786
אשכולות: 0
Likes Given: 12
הצטרף בתאריך: Jun 2021
09-18-2021, 04:08 AM
תודה על החדשות ימלך באמת שאפו על ההשקעה
LET ME IN
הגב

•
חפש
הגב
hbk מנותק
Mid-card
תגובות: 1,217
Likes Given: 284
הצטרף בתאריך: Apr 2021
09-18-2021, 06:50 AM
לא מבין למתי הם מחכים כדי לתת לאדג' ריצה עם אליפות העולם, תיכף שנתיים לקאמבק שלו.

לא משנה כמה סיפורים הם ימציאו על "פופולריות" של ביגי- הבנאדם ליצן ובדיחה וכל רגע שהוא אלוף עולם עושה לי בחילה קשה.
[Image: hqdefault.jpg]
הגב

•
חפש
הגב
Kamigoye מנותק
רוק הארד
תגובות: 2,267
Likes Given: 445
09-18-2021, 07:44 AM
קנדיס תהיה תוספת יותר טובה לרוסטר של AEW מאשר ג'וני
[Image: 5966497ff415a976e8f0fa122b86c008cb4962c9.gifv]
הגב

•
אתר חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,757
אשכולות: 11
Likes Given: 1,721
09-18-2021, 08:16 AM
חחחח מאט רידל אומר את הדברים כמו שהם
אבל כן מהלך טיפשי חחח בתור עובד חברה.
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,241
אשכולות: 119
Likes Given: 1,036
09-18-2021, 11:30 AM
חשבתי שאדג' יהיה זה שינצח אץ לאשלי.
שאפו לאדג' באמת, בגיל שלו אחרי פציעה בצוואר ואז עוד פציעה בכתף ככה נותן מעצמו יותר קרבות ממה שחתם במקום. זה נגיד משהו שאוהב להיות מתאבק ולא בא בשביל הכסף אלא אשכרה לעשות את מה שהוא אוהב. כל הכבוד לו. מקווה שיקבל ראן אליפות נוסף וכמה שיותר מהר.

רקס סטיינר איזה שם חזק אבל לאאא בואו נעשה שם גרוע כדי שנוכל לרשום טראדמארק.

ווילווו בwwe? לא תודה, מקווה שזה יהיה בaew עם הברוקן הארדיז. אחד יהיה ברוקן השני יהיה ווילוו.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Miki מנותק
Rookie
*
תגובות: 57
Likes Given: 1
הצטרף בתאריך: Mar 2021
09-18-2021, 01:01 PM
רידל עושה רושם של בחור חכם מוכשר,אבל הוא חייב להפסיק עם היציאות האלו כי בגיל מאוחר יותר זה יעשה לו צרות.
הבחור בונה על קריירה.
מניח שפלייר לא חשב שמשהו שעשה לפני 20 שנה יתפוצץ לו בפרצוף עכשיו,
מעניין אם זה יפגע לו בהגעה לaew.
מניח שאדג' יזכה בשלב מסויים בחגורה כשיחזור מהחופש.
לפחות אני רגוע שלא נראה אותו בביזיון בסעודיה.
Aew היום זה מוצר מלא חיים ומלהיב לעומת הwwe
אני בן 40 וכשאני צופה בew אני מרגיש את אותה ההתרגשות שחוויתי כילד
בשנות ה90.
הבן של שטיינר 2 טיפות מים אבא שלו.
מוכשר מאוד ובנוי טוב,אין לו לוק של כוכב עדיין אבל מצד שני גם לרוק לא היה בזמנו.
Nxt החדשה לא זרמה לי טוב,הייתה הרגשה שכל הותיקים נמצאים שם על תקן סייד קיק
לחדשים שהופיעו, עד שהאחרונים יגבשו קהל.
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,630
אשכולות: 19
Likes Given: 1,249
הצטרף בתאריך: Jun 2021
09-18-2021, 01:55 PM
שמעתי את הדברים של רידל. בגדול, מיותר. מה גם שאם מסתכלים על פרו רסלינג נטו כרגע על כל איבריו, רומן ריינס > RKBRO. לא רלוונטי שהוא יכסח אותו במציאות.

הבוץ' בראו זה עדיין אחד הדברים הכי הזויים שראיתי. אוקיי, היה פה בוץ' וטמינה הוצמדה. אז... למה לא להכריז על ניקי כמנצחת ולהשמיע את המוזיקה שלה במקום? טמינה היא לא רומן ריינס שאסור לה להיות מוצמדת. טמטום מכל המעורבים.

תע"ה.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Alexis Ren מנותק
Rookie
*
תגובות: 96
אשכולות: 1
Likes Given: 2
הצטרף בתאריך: Apr 2021
09-18-2021, 02:00 PM
אני חושב שאם יחפשו לעומק כל מיני דברים שמתאבקים עשו לכל מיני מתאבקות או עובדות בחברה לפני 20 שנה ויותר יהיה כאוס גדול
וכנראה וינס וחבריו משלמים לעוד בחורות עד היום כדי להשתיק אותן.
[Image: fb4fd-15925852950386-800.jpg]
הגב

•
חפש
הגב
WhoIsYourHero מנותק
Mid-card
תגובות: 1,196
Likes Given: 90
09-18-2021, 03:13 PM
הו בוי, ווילו. הנה גימיק שניסיתי למחוק מהזיכרון שלי. זה היה מזעזע בTNA ואני מקווה לא לראות את זה חוזר לחיים בAEW.
ואם כבר מדברים על ג'ף הארדי ו-AEW, למרות שזה הולך לקרות בכל זאת אין לי שום רצון לראות אותו בדיינמייט אלא אם זה יהיה בשביל ריצה אחרונה בהחלט של ההארדיז ופרישה של מאט וג'ף.

תודה על החדשות.
[Image: afseByC.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): 1 2 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-28-2026, 07:23 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר