09-11-2021, 01:26 AM
- יום שלישי הקרוב יהיה היום הראשון בעידן החדש של NXT - עם לוגו חדש, שיר פתיחה חדש ומראה חדש לCWC.
לפי שון רוס סאפ, מספר מתאבקים ברוסטר של NXT ניסו לברר בנוגע לתוכניות קריאטיב שיגיעו עם השינויים, אבל קיבלו בעיקר תשובות מתחמקות. הדבר היחיד שידוע זה שהרעיון הוא שהבראנד יכלול יותר "דמויות".
בנוסף, מתאבקי NXT לא קיבלו בינתיים תשובות בנוגע למי ינהל את התוכנית בזמן שטריפל H מתאושש מניתוח הלב שעבר בשבוע שעבר. המתאבקים ברוסטר של NXT לא היו מודעים בכלל לסיטואציה לפני ההצהרה הרשמית שפורסמה ע''י WWE.
- טוני קהאן חשף בטוויטר שהוא מדבר בימים אלה עם ליאו ראש בנוגע לחזרה אפשרית שלו לAEW.
ליאו ראש ערך הופעה אחת בלבד בחברה - בתור הג'וקר בקזינו באטל רויאל בDON. ראש ספג פציעת ברך במהלך הקרב והכריז על פרישה מרסלינג. מאז הוא חזר להתאבק בNJPW במטרה לעמוד בכל המחוייבויות הקודמות שהיו לו לפני שיעזוב את הביזנס.
- במהדורה האחרונה של WOR, דייב מלצר נכנס לפרטים בנוגע להחלטה של בריאן דניאלסון לעזוב את WWE לטובת AEW.
מלצר ציין שההחלטה לא הייתה קלה בשביל בריאן, שיש לו יחסים טובים מאוד עם WWE ווינס מקמה'ן. בריאן שקל לעזוב את WWE כשהחוזה שלו נגמר בשנת 2018 ובדק את האופציות של ROH וNJPW.
השנה, אחת הדרישות של בריאן מWWE הייתה דיל שיאפשר לו לקחת בוקינג מחוץ לחברה וספציפית לעבוד בNJPW. למרבה ההפתעה - WWE הסכימו ואפילו נפגשו עם NJPW במטרה לנסות לבנות איזשהו הסכם איתם. מה שהפיל את הדיל הזה היה הדרישה של WWE להיות השותפים הבלעדיים של NJPW, כך שהם לא יוכלו לעבוד עם שום ארגון מערבי אחר.
NJPW לא היה הפאקטור היחיד בהחלטה של דניאלסון - מלצר ציין שדניאלסון הרגיש שמעבר שלו לAEW יהיה המהלך הנכון למען תעשיית הרסלינג כולה וגם ייתן לו אתגר חדש להתמודד איתו.
- המתאבק הותיק אל סנואו הציל ילד מטביעה בדסטין, פלורידה ביום חמישי.
סנואו היה על החוף ושמע פתאום צעקות של ילד, ואז ראה אותו נסחף ע''י הזרם. סנואו ראה שהייתה מצילה על החוף, אבל העריך שהיא לא תספיק להגיע לילד בזמן וזינק למים בעצמו בשביל לחלץ את הילד.
סנואו תיאר שהוא כמעט נסחף בעצמו והרגיש תשוש לגמרי כשהוא החזיר את הילד אל החוף. למרבה המזל, לא הוא ולא הילד לא נפצעו בשום צורה.
- לפי אנדרו זריאן, WWE מתכננים כרגע לקיים את דראפט 2021 בתוכנית של סמאקדאון ב1/10 ובראו ב4/10.
טורניר מלך הזירה ומלכת הזירה יתחילו בסמאקדאון שבוע לאחר מכן ויסתיימו בערב הסעודית.
- אימפקט רסלינג הכריזו שעל מנת להימנע מתחרות ישירה עם התוכנית של דיינמייט שתשודר באותו היום (23/10) - אירוע BFG שלהם יתחיל מאוחר יותר, מייד עם סיום התוכנית של AEW.
- AEW הכריזו על סט הקלטות ראשון לדארק באולפני יוניברסל ביום שבת הקרוב (11/9). ההקלטות יפוצלו לשני סטים של 3 שעות. המתאבקים שמפורסמים להקלטות כרגע הם אדי קינגסטון, ריקי סטארקס, פאוורהאוס הובס, וורדלו, ת'אנדר רוסה ואורנג' קאסדי.
- בראיון לפלקס ומסארוטי, ג'ף הארדי נשאל לגבי המעורבות שלו במרדף אחרי אליפות 24/7 בראו, דבר שלא נתפס בעין טובה ע''י המון מעריצים:
Jeff Hardy כתב:"זה אחד הדברים האלה. אני מגיע לעבודה, עושה מה שמבקשים ממני ומתקדם הלאה. זה בעבר ויום שני הקרוב הוא בעתיד ואני מצפה לזה."
- לאחר שהסרטון שהעלה לפייסבוק בו מתח ביקורת על WWE עשה המון רעש באינטרנט, מיק פולי התראיין לפודקאסט של שון וולטמן והרחיב עוד על הביקורת שיש לו כלפי החברה:
Mick Foley כתב:"הדיל היחיד שיש לי עם WWE הוא חוזה נוסטלגיה, חוזה אגדות. הם כן משלמים לאנשים מסויימים לייעוץ, ואם הייתי יועץ, הייתי אומר 'WWE, יש לנו בעיה'. אני שם את עצמי במקום של כוכב גדול שיש בידיו החלטה. הייתי מסתכל על איך AEW התייחסו לרכשים האחרונים שלהם והייתי משווה את זה לאיך WWE התייחסו לשלהם, מתאבקי פיתוח שעלו לרוסטר הראשי. הייתי אומר שאני לא מוכן לקחת את ההימור שכל מה שעשיתי יהפוך לרדוד או לבדיחה. אם למישהו יש דמות מעניינת יותר בNXT מאשר בWWE, וזה נראה מכוון, הייתי אומר שיש לנו בעיה ממש גדולה. אני אוהב את החברה, באמת, ואני חושב שהם צריכים לשמוע את זה. אם הייתי שולח הודעה לוינס זה דבר אחד, ואולי זה היה אפקטיבי, אבל אני חושב שזה צריך לצאת החוצה. אם זה יביך אותם, זה בסדר. אני מסתכל על קית' לי ואני רואה כמה דינאמי הוא היה. אני יודע שהיו לו בעיות בריאותיות מסויימות, אבל הוא עלה לרוסטר הראשי וזה כאילו שאתם לא יודעים שיש לו את הלוק שלו. לא עשיתם מחקר מספק בשביל לדעת שהוא בחור גדול, אז עכשיו אתם מכסים אותו? זה חלק מהאפיל שלו. ומאיזשהי סיבה לקחו לו את מוזיקת הכניסה האדירה שלו. במקרה של קאריון קרוס, אין צורך להמציא את הגלגל מחדש. לבחור יש את אחת הכניסות הטובות בביזנס ואתם שולחים אותו החוצה כבחור גנרי שמפסיד ב2 דקות? יש רק הזדמנות אחת לעשות רושם ראשוני. האם אפשר להוציא אותו מהחור הזה? כן, אבל הוא לא צריך להכנס לחור מלכתחילה. אני חושב שהלחץ של AEW הוא הדבר הכי טוב שיכול לקרות לWWE."לפי אנדרו זריאן, יש המון היט על מיק פולי מצד ההנהלה של WWE לאחר ההערות האחרונות שלו. WWE כמובן לא היו מרוצים לשמוע אותו מדבר בצורה כזו על החברה בזמן שהוא תחת חוזה.

![[Image: afseByC.gif]](https://i.imgur.com/afseByC.gif)