Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 108 109 110 111 112 ... 128 הבא »

חדשות| הדביוט של דניאלסון בAEW, ג'ים רוס עוזב את שולחן השדרנים? היל טרן לקית' לי ועוד

עמודים (2): 1 2 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
חדשות| הדביוט של דניאלסון בAEW, ג'ים רוס עוזב את שולחן השדרנים? היל טרן לקית' לי ועוד
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
הצטרף בתאריך: Jan 2021
08-31-2021, 07:32 AM
[Image: ecffd20f9f1bb25a272bec4d117cb5c3b1fe457f.gifv]

- הדביוט של בריאן דניאלסון בAEW הולך ומתקרב. 
לפי באדיסלאם, האמריקן דרגון צפוי לערוך את ההופעה הראשונה שלו בארגון כבר באול אאוט. הדביוט של דניאלסון תוכנן במקור לתוכנית של דיינמייט באיצטדיון ארתור אש, אך הוקדם ב17 יום מחשש סביב מגבלות הקורונה החדשות בניו יורק. 

- לפי דיווחים של רינגסייד ניוז ובאדיסלאם, ג'ים רוס צפוי לעזוב בקרוב את תפקידו כשדרן פול טיים בAEW לטובת תפקידים אחרים בחברה.
JR עדיין יהיה חלק מצוות השדרנים של הארגון לקרבות ואירועים גדולים, אבל AEW מתכוונים להעביר אותו לתפקיד שונה על בסיס קבוע. הראיונות של ג'ים רוס בדיינמייט עדיין צפויים להמשיך.
נאמר שהשינוי בתפקיד היה משהו שג'ים רוס עצמו ביקש, לא החלטה שבא מלמעלה.
החוזה הנוכחי של ג'ים רוס בAEW יגיע לסיומו בחודש אפריל 2022, והדיל הבא שהוא יחתום עליו כנראה יכלול את השינויים בתפקיד. 
ג'ים רוס עצמו הכחיש את השמועות בטוויטר שלו.

- בשבועות האחרונים, קית' לי מתאבק בקרבות חושך לפני ראו וסמאקדאון נגד מתאבקים מקומיים. המטרה של הקרבות האלה היא להחזיר אותו לכושר, לאפשר לו לשנות את הסטייל שלו בזירה בהתאם למה שהוא מסוגל לעשות כרגע ולעבוד על הדמות שלו. בשבועיים האחרונים, קית' לי עובד בקרבות האלה בתפקיד ההיל.
לפי פול דייביס, הרעיון הנוכחי של וינס מקמה'ן בשביל קית' לי הוא להפוך אותו למונסטר היל. כרגע לא ידוע מתי קית' יחזור למסך ולאיזה בראנד.

- כמעט בנוהל - לWWE היה יום מטורף, עמוס ומלא שינויים עם התסריט של ראו.
שניים מהקרבות שהוכרזו בשבוע שעבר ופורסמו לאורך השבוע - המיז נגד ג'ון מוריסון ושיימוס נגד בובי לאשלי ירדו לגמרי מהפרק בשעות לפני התוכנית, כאשר הקרב של שיימוס ולאשלי ירד ממש ברגע האחרון.
במהלך היום הרעיון היה לקיים בתוכנית קרב יחידים של דמיאן פריסט נגד דרו מקנטייר, אך בשלב מסויים זה השתנה ושיימוס נוסף לקרב והפך אותו לקרב משולש. 

- לפי WrestleVotes, התוכנית הנוכחית של WWE היא לקיים רימאץ' של בובי לאשלי נגד גולדברג בערב הסעודית בחודש אוקטובר.

- במהלך סטרים בטוויץ', פייג' דיברה על החוזה שלה בWWE ועל כך שהיא לא בטוחה אם החברה תבחר לחדש אותו לאחר שהוא יסתיים. פייג' חשפה כחלק מהסטרים שהחוזה הנוכחי שלה מגיע לסיומו בחודש יוני 2022.
פייג' אמרה במהלך הסטרים שהיא מתכוונת להתחיל בקרוב תהליך לקראת חזרה לזירה, אך היא לא מתכוונת לחשוף מתי ואיפה יהיה קרב החזרה שלה. פייג' ציינה שהיא מתכוונת להקליט ולתעד את כל התהליך והאימונים שלה לפני החזרה.

- אדם קול סיים רשמית עם WWE. לפי האינסיידר, החברה הוציאה מייל לכל העובדים בשביל לעדכן אותם שאדם קול הוא כבר לא חלק מWWE. מיילים כאלה נועדו בדרך כלל לוודא שכל המחלקות מתואמות בניהן, כך שהאחראים על האתר יידעו לא לכלול אותו בכתבות, האחראים על הרשתות החברתיות יידעו לא להזכיר אותו בפוסטים וכו'.
כל המרצ'נדייז של קול בחנות של WWE נמכר כרגע בהנחה - מעין מכירת חיסול.

- אחרי 19 שנה בביזנס, אוסום קונג הכריזה רשמית על פרישה מרסלינג באירוע הנשים של NWA, אמפאוור.
הפרישה של קונג הגיעה לאחר סגמנט של גייל קים שבו היא דיברה על כמה היא שמחה לקחת חלק מהאירוע. גייל נקטעה ע''י טארין טרל וחברות הסטייבל שלה, אך לפני שהמצב הגיע לביטדאון של 3 על 1, אוסום קונג עשתה את ההצלה וניקתה את הזירה.
לאחר מכן, קונג חתכה פרומו ואמרה שהיא לא רואה דרך ראויה יותר לסיים את הקריירה מאשר בזירה עם היריבה הכי גדולה שלה איי פעם. קונג הכריזה רשמית שהיא סיימה ברסלינג וחלקה את הרגע עם גייל קים.
הראן המשמעותי האחרון של קונג ברסלינג היה בAEW ב2019-2020. במהלך הקריירה היא החזיקה באליפויות בAJW, NWA וכמובן בTNA. בנוסף לכך היה לה גם ראן קצר בWWE תחת השם קארמה.

- לפי האינסיידר, WWE מקווים כרגע שסשה בנקס תהיה כשירה לחזור לדרכים עם החברה ב10/9 - בזמן לתוכנית של סמאקדאון מMSG. 

- WWE הכריזו על שישה מוחתמים חדשים למחלקת הפיתוח שלהם.
בן ביוקנן - הבן של מתאבק WWE לשעבר, בול ביוקנן.
בובי סטיבנסון - אחיו של גייבל סטיבנסון, המדליסט האולימפי שהיה לאחרונה במגעים עם החברה. גם הוא מתאבק קרקע.
ג'וזף פאטו - אחיהם הצעיר של האוסוס. המתאבק הכי מנוסה ברשימה - עם 3 שנים של עבודה באינדיז מאחוריו.
ג'וש דוקינס - האחיין של אגדת הNBA, דאריל דוקינס. גם לו יש ניסיון מסויים ברסלינג - הוא אומן באקדמיה של טים 3D בשנת 2019 והיו לו כמה קרבות באינדיז.
ג'סיקה פוויימילקו - מתעמלת ובאדי בילדרית בת 21. 
בריידי בוקר - שחקן פוטבול לשעבר.

- לפי שון רוס סאפ, אייס רומרו ביקש לאחרונה את השחרור שלו מאימפקט רסלינג.
אייס לא התאבק באימפקט מאז סט ההקלטות של חודש אפריל. בחודש מאי הוא חלה בקורונה וכמעט הגיע למצב של אישפוז, אך חזר מאז לזירה וחזר לעבוד באינדיז.
נכון לעכשיו רומרו עדיין נמצא תחת חוזה באימפקט, אך יכול להיות שזה ישתנה כבר בימים הקרובים.

- נקודות מרכזיות מהראיון של טוני קהאן עם דייב מלצר בWOR מיום שישי:
לטוני יש כיוון בנוגע לקרב שיסגור את אול אאוט והוא מרגיש בטוח בזה יותר עם הזמן, אבל דברים עדיין יכולים להשתנות. 
טוני חשף שCM פאנק היה זה שהעלה את הרעיון שהוא רוצה לעשות את החזרה שלו לרסלינג ביונייטד סנטר. טוני עשה כמה בירורים, גילה שהאולם פנוי וסגר אותו לתוכנית השניה של ראמפייג'. פאנק רצה שהחזרה שלו תהיה הפתעה גמורה, בזמן שטוני הרגיש שזה חשוב לפרסם אותה מראש בשביל הרייטינג - הם נפגשו באמצע עם הרעיון של "הריקוד הראשון".
טוני מקווה שAEW יוכלו להגיע לבריטניה בקרוב. הוא רוצה שהבית של AEW בבריטניה יהיה קרייבן קוטג', האיצטדיון של פולהאם.
לטוני היו המון מילות הערכה לג'ון מוקסלי על כך שהוא היה השם הגדול הראשון שהיה מוכן לקחת את הסיכון עם AEW ואומר שהוא בין הראשונים שהבינו שרסלינג הפך לביזנס של TV, ושהימים של 300 ימים בדרכים עם האוס שואוס הגיעו לסופם. טוני מאוד מעריך את העבודה שמוקס עשה כאלוף בתקופת הקורונה ואומר שהוא חלק משמעותי מהעבר והעתיד של AEW.
דייב מלצר שאל את טוני לגבי בריאן דניאלסון. טוני אמר שהוא לא יכול לענות על השאלה הזאת.
טוני סיפר שאחרי שהוא זכה בפרס פרומוטר השנה לשנת 2020 בפרסי האובזרבר, הוא קיבל הודעה מוקלטת מדיינה ווייט שבדיוק היה שתוי ביחד עם ריק פלייר. דיינה אמר "אם זה לא אני, לפחות זה פאקינג טוני".
טוני אמר שהלקח הכי גדול שהוא הפיק מהתקופה שלו כבוקר הוא לסמוך על האינסטינקטים שלו. הוא סיפר שהרגע הכי נמוך שלו היה בדצמבר 2019 כשAEW הפסידו לNXT בפעם הראשונה והיחידה בדמוגרפיה של 18-49. טוני אומר שהיו רעיונות מסויימים שהוא לא אהב, אבל הלך איתם מתוך חוסר ניסיון. בשנה האחרונה הוא למד לסמוך על התחושות שלו ולסנן יותר דברים.
טוני אישר שיש לו תוכנית גיבוי במקרה של סגר נוסף ואמר שהדייליס פלייס תמיד יהיה אופציה עבור AEW, אבל הוא מקווה שלא יהיה להם צורך לחזור.
טוני לא מאמין בשיטה החדשה של WWE לגיוס טאלנט. הוא אמר שמתוך 100 אנשים שנראים טוב, יש סיכוי שלאף אחד מהם לא יהיה את הכישרון לרסלינג. טוני ציין שסינון על בסיס לוק אומר שאנשים כמו מיק פולי ודארבי אלן יפוספסו. טוני הבהיר שאין לו בעיה להעסיק אתלטים כמו אנת'וני אוגוגו, אבל זה לאו דווקא מה שהוא מחפש. 
טוני נתן למארק הנרי את הקרדיט על ההופעה של יאניס אדטוקומבו בראמפייג'. יאניס הגיע לדיינמייט באיחור בגלל אימון, אבל היה בקהל בראמפייג' לקרב הפותח.

- בראיון לפודקאסט של רנה פאקט, שרה לוגאן דיברה על הלקחים הגדולים שהפיקה מהקריירה שלה, שנה לאחר ששוחררה מWWE והכריזה על פרישה מפרו רסלינג:
Sarah Logan כתב:"רסלינג לעולם לא יאהב אותך כמו שאתה אוהב אותו. זה הדבר האחד שלמדתי. הגעתי לטופ, עברתי מלהתאבק בירידים ובאורוות בקנטאקי למדיסון סקוור גארדן. אני חושבת שרסלינג יכול לעשות אותך מאושר, ויכול לתת לך רגעים של אושר, אבל זה לא יכול לספק אותך, כי זו תוכנית טלוויזיה בסופו של דבר. אני חושבת שצריך לתת לרסלינג לעשות אותך מאושר, אבל צריך להיזהר עם הרגשות שאתה מפתח, כי זה יכול להיות נורא לא מספק. אפילו כשאתה בטופ, אי אפשר לדעת כמה זמן זה יחזיק. אם אתה אחד מברי המזל שישאר יציב בחברה לא משנה מה, זה מעולה, אבל אני הייתי בכל מקום. מהאינדיז לWWE, ROH, NXT. כל חברה שתחשבו עליה, חוץ מTNA וAEW - אני הייתי שם. רסלינג זה כמו סם, זה לעולם לא יספק אותך ואתה לא תעצור."
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,240
אשכולות: 119
Likes Given: 1,036
08-31-2021, 09:13 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 08-31-2021, 09:18 AM על ידי Jon_M0xley.)
נקווה שכהיל קית' לי יצליח יותר בראשי. הוא מתאבק אדיר ואני מקווה שהוא יחזור לכושר שהיה לו בsvs שהיה עם nxt ובראמבל שעמד מול לסנר.

לא מסוגל לשמוע את ג'ים רוס כשדרן, שיעוף כמה שיותר מהר.

אני מקווה שאם באמת הולכים על לאלשי- גולדברג אז זה לא יהיה על האליפות.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,371
אשכולות: 76
Likes Given: 1,285
08-31-2021, 09:58 AM
לא רואה למה זה משנה אם לאשלי-גולדברג יהיה על האליפות או לא.

אם לאשלי מנצח אז אין שום הבדל, ואם גולדברג מנצח, גם אם הוא לא יחזיק בחגורה, הנזק כבר נעשה. איזה ערך בדיוק יהיה לאלוף ראשי שהפסיד נקי למתאבק עגלה שרגע לאחר מכן ילך הביתה ולא יופיע?
[Image: Untitled.png]
הגב

•
חפש
הגב
Kamigoye מנותק
רוק הארד
תגובות: 2,267
אשכולות: 0
Likes Given: 445
08-31-2021, 10:53 AM
- אני כל כך הייפ לבריאן. זה לא יהיה רגע גדול כמו פאנק אבל הולי שיט זה יהיה מדהים.
- אני באמת מופתע שקול עוזב, מאז ומתמיד הוא היה מארק של הפד, ראה ראו גם כשהוא היה בבולט קלאב. אבל אם המצב כזה רע אז מצב כזה רע.
- אני גם מופתע מההחתמות החדשות שהן כבר מתאימות למה שדווח, חשבתי שיהיה זמן עד שנראה את זה.
- הסיפור על טוני ודנה וואיט חמוד, בכללי אני אוהב לשמוע את טוני מדבר, הוא פשוט מבין את זה, אני לא יודע מה זה זה, אבל הוא מדבר ואני פשוט מרגיש שהוא מבין מה הקהל רוצה.
[Image: 5966497ff415a976e8f0fa122b86c008cb4962c9.gifv]
הגב

•
אתר חפש
הגב
WhoIsYourHero מנותק
Mid-card
תגובות: 1,196
Likes Given: 90
08-31-2021, 11:47 AM
ה-WWE הנדסו את התודעה של הצופים החדשים יפה יפה שמהפכת הנשים עברה רק דרך טריש, ליטה והמתאבקות של NXT אבל איפשהו באמצע היה את הנוקאאוטס של TNA שהפיחו חיים במותג המת באותה תקופה שנקרא רסלינג נשים. והפרצוף של המחלקה הייתה אוסום קונג שלפרקים הייתה האטרקציה הכי גדולה של TNA ביחד עם AJ, ג'ו, אנגל, סטינג וה-X דיווז'ן.
לא חושב שהיא תקבל את הכבוד שמגיע לה בגלל הקדנציות הכושלות שלה ב-WWE ו-AEW, אבל היא באמת הייתה משהו מיוחד.

מקווה ש-JR לא יעזוב בקרוב. אני עדיין נהנה להקשיב לו ואני חושב ששולחן השדרנים של AEW מציג גיוון מעניין בדיוק כמו המוצר עצמו.
בכל מקרה, גם אם הוא פורש בקרוב, הם חייבים לשמור על נכס כזה מאחורי הקלעים.

הייפ מטורף על דניאלסון. הרבה פחות הייפ על קול.
קית' לי צריך לפרוש מה-WWE לפני שהם משמידים לגמרי את ההילה שעוד יש מסביבו. אין לי מושג כמה הוא מרוויח אבל אם הוא עדיין תחת חוזה פיתוח אז הוא יעשה הרבה יותר כסף מחוץ ל-WWE שגם ככה לא רואים מה הוא מביא לשולחן.

תודה על החדשות!
[Image: afseByC.gif]
הגב
The following 2 users Like WhoIsYourHero's post:
  • KillSwitch, SwitchBlade
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,802
אשכולות: 59
Likes Given: 4,446
08-31-2021, 01:22 PM
תודה על החדשות טרבור!

- בריאן דניאלסון בAEW הולך להיות פשוט מדהים.
אני כל כך סקרן לראות בתור מה הוא יחזור..
אם זה יהיה היל זה יהיה מדהים, אם הוא יהיה פייס זה יהיה משוגע, אם הוא יהיה טווינר זה יהיה נפלא. 
איזו תוספת מרשימה לAEW. הבחור של האינדיז חוזר הביתה.

- אדם קול לAEW הולך להיות פשוט מדהים.
האינסטינקט שלי הוא שהם ילכו לכיוון של 'להתחיל מאיפה שהפסקנו': אדם קול הרי יחטוף פופ של החיים, אדם קול 'מת' כשקני אומגה זרק אותו בזלזול מהבולט קלאב, קני אומגה היל, הבאקס הילים - הכל מתחבר.
בעיניי אדם קול חוזר כדי לתקוע את הפרצוף שלו מול קני אומגה זה המעשה המתבקש, לא הייתי רוצה לראות אותו חוזר בהדרגה, אלא ישר נכנס לעניינים. זה אדם קול למען השם.

- לאשלי/גולדברג #2 זה דפ"ר 10.
כאילו, הם עושים reverse האנה מונטנה ולוקחים את הגרוע ביותר משני העולמות?
מצד אחד לאשלי הולך לשמור על האליפות, מצד שני הוא הולך להיהרס ע"י גולדברג? מה זה החרא הזה.

- JR עוזב את שולחן השדרנים זה מעולה.
נמאס לי כבר לשמוע אותו אומר 'איזו אישה גדולה' על קריס סטטלנדר או על ג'יימי הייט'ר ואחרות, נמאס לי לשמוע אותו מוריד למתאבקים, הוא יהיה נהדר ומעולה ומדהים מאחורי הקלעים, תנו לאקסקליבור ולג'ריקו לשלוט על שולחן השדרנים לנצח.

- לא יודע כמה אני קונה את הנאום של שרה לוגאן.
להיות מתאבקת פיתוח שהגיעה לראשי והתברגה כמקום שלישי בסטייבל שולי בלבד בתוך מחלקה רדומה זה.. לא בדיוק "להגיע לטופ".
אני משוכנע שאין אדם אחד בMSG שקנה את הכרטיס שלו בשם שרה לוגאן, אז לומר "הייתי בטופ" מגיע עם aftertaste חזק ולא מחמיא. אני מאמין שיש פה קצת מרמור ותחושת אכזבה, אולי יהיו לה דברים חכמים יותר להגיד כשהיא תתאושש קצת מהפרישה מרסלינג. 

- הנאום של טוני על "לסמוך על האינסטינקטים שלי" מרגיש לי קצת כמו וינס מקמהן בהתהוות..
בכל אופן, הוא לא טיפש בכלל.
הגישה של וינס לטאלנט היא מסריחה. אמרתי בדיוק את זה לפני כמה אשכולות - האבולוציה של מתאבק אינדיז הרבה יותר תואמת את הדרישות למישהו שיהיה בטופ של התעשייה מאשר "להיראות טוב ולהיות מעל 1.85". רוב הסיכויים שוינס יקנה לעצמו הרבה סטוג'ס 1.90 עם שיניים ישרות ושרירים שנפצעו בפוטבול ולא יהיה להם את השכל ואת התשוקה להפוך את קריירת הרסלינג שלהם לרצינית באמת.

- אם כבר מדברים על הגישה של וינס לטאלנט.
"הבן של"
"אח של"
"אחיינית של"
"המאהבת של בעלה של"
אני חושב שלהוסיף נפוטיזם לכל המיקס הנורא שהולך כרגע בשער של הPC יהיה המתכון המושלם לאסון עבור WWE. 
[Image: e2f89ac02103b637bc6490a7e9ce8f9a]
בשלישי כל החתימות "האלו" נעלמות.
הגב
The following 1 user Likes SwitchBlade's post:
  • KillSwitch
חפש
הגב
Kamigoye מנותק
רוק הארד
תגובות: 2,267
Likes Given: 445
08-31-2021, 01:26 PM
(08-31-2021, 01:22 PM)SwitchBlade כתב:  להיות מתאבקת פיתוח שהגיעה לראשי והתברגה כמקום שלישי בסטייבל שולי בלבד בתוך מחלקה רדומה זה.. לא בדיוק "להגיע לטופ".

אני לא חושב שזה הוגן, כל מתאבק שהגיע לWWE וקיבל זמן עקבי בTV הוא בעשירון העליון של מתאבקים אי פעם, זה החלום.
[Image: 5966497ff415a976e8f0fa122b86c008cb4962c9.gifv]
הגב

•
אתר חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,802
אשכולות: 59
Likes Given: 4,446
08-31-2021, 01:29 PM
(08-31-2021, 01:26 PM)Kamigoye כתב:  אני לא חושב שזה הוגן, כל מתאבק שהגיע לWWE וקיבל זמן עקבי בTV הוא בעשירון העליון של מתאבקים אי פעם, זה החלום.

אני לא אתווכח על זה, רק אומר שהביטוי "הגעתי לטופ" מתקבל אצלי אחרי יותר סלקציה. 
בכל אופן הטענה המקורית שלי לגבי לוגאן נשארת - מבין המילים האלה אני קורא אכזבה עמוקה ופצע שלא הגליד. 
[Image: e2f89ac02103b637bc6490a7e9ce8f9a]
בשלישי כל החתימות "האלו" נעלמות.
הגב

•
חפש
הגב
matan55 מנותק
Rookie
*
תגובות: 166
Likes Given: 25
08-31-2021, 02:20 PM
אני חייב להגיד שלדעתי הרגע שבו אדם קול יופיע בAEW מול קני אומגהאו בכלל שווה פופים ענקיים לא פחות מcm punk.
תחשבו רגע ברצינות מה הרגע הזה אומר(אם הוא באמת קורה ?), מתאבק מהחברה הכי גדולה בעולם שלכאורה יכול להיות במאיין איבנט של כל אירוע הכי גדול שיכול להיות בעצם מעדיף לעזוב את החברה ולעבור למתחרה הכי גדולה שלה, זאת אמירה חזקה מאד.
אי אפשר להשוות את זה לפאנק או אפילו את הדחייה של אומגה והבאקס להגיע לWWE כי פאנק עזב ברע וכל השאר לא היו שם אז זה יותר פשוט מאשר להיות בעמדה של כוכב ענק ולמרות שהוא לא ברוסטר הראשי הוא עדיין אחד מהכוכבים הכי גדולים בחברה וששום וינסים למיניהם לא יבלבלו אתכם בגלל הגודל שלו כי ככה גם וינס חשב על סטיילס ותראו לאן הוא הגיע בזמן כל כך קצר בחברה.
בקיצור אני לא יכול לחכות..
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
08-31-2021, 02:29 PM
בכל פעם שאנשים מדברים על אדם קול כאלוף עולם בWWE, אני חוזר לציטוט הזה של רואד דוג:
https://wrestlingnews.co/wwe-news/road-dogg-on-adam-cole-if-he-was-karrion-kross-size-he-would-be-universal-champion-right-now/

"אם הוא היה בגודל של קאריון קרוס, הוא היה אלוף עולם עכשיו"
עם כל הטאלנט שבעולם, הם עדיין רואים אותו כמישהו נמוך מידי.
שנה אחרי האמירות האלה, אנחנו יודעים גם שהגודל של קאריון קרוס לא מבטיח כלום.
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): 1 2 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-26-2026, 10:51 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר