Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 ... 34 35 36 37 38 הבא »

תוצאות | AEW Fight For The Fallen 2021

עמודים (2): 1 2 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | AEW Fight For The Fallen 2021
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,435
אשכולות: 119
Likes Given: 1,045
הצטרף בתאריך: Jan 2021
07-30-2021, 02:52 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 07-30-2021, 02:56 PM על ידי Jon_M0xley.)
[Image: E7-Zddnu-XMAMrh-Ne.jpg]

קרב 1:
קרב 5 נגד 5- קרב הדחות
האנגמן אדם פייג' והדארק אורדר(סטו גרייסון, איבל אונו, ג'ון סילבר ואלכס ריינולדס) נגד האליט(קני אומגה, היאנג באקס והאחים הלא טובים)
בכניסה הציגו את פייג' כחלק מהדארק אורדר ולכולם היה בנדנה סגולה והשיר כניסה היה מן רמיקס לשיר כניסה של פייג'.
הדחה ראשונה: אלכס ריינולדס ע"י קרל אנדרסון ברול אפ.
הדחה שנייה: קרל אנדרסון ע"י סטו גריסון אחרי שהוא ואונו מבצעים את הפטאליטי.
הדחה שלישית ורביעית: דוק גאלוס וסטו גריסון בספרת חוץ אחרי שהתאבקו בקהל ולא חזרו בזמן.
הדחה חמישית: איבל אונו ע"י קני אומגה אחרי OWA.
הדחה שישית: ג'ון סילבר ע"י היאנג באקס אחרי BTE טריגר.
הדחה שביעית: מאט ג'קסון ע"י אדם פייג' אחרי דאבל באקשוט לאריאט עליו ועל ניק ג'קסון.
הדחה שמינית: האנגמן אדם פייג' ע"י קני מיי גאד אומגה אחרי כמה וי טריגרים רצוצופים ואז OWA.
המנצחים: האליט.

[Image: E7bfk0-EX0-AE6v-Ak.jpg]

אלכס מארבז מראיין את פאק מאחורי הקלעים, מארבז שואל למה פאק עומד לבדו. פאק מתעצבן על מארבז ומה שהוא מנסה להראות ואומר שאדם אנונימי ביטל את מכוניתם של הלוצ'ה ברוס בשדה התעופה וגרם להם להיתקע שם. צ'אבו גררו מגיע עם אנדרדה ואומר שהם שמעו על הצרות עם הרכב של הלוצ'ה ברוס והם שלחו אליהם לימוזינה. אנדרדה אומר לפאק לדאוג לאנשיו, או שהם ימצאו מישהו אחר שיעשה זאת.

טאז מציג את אלוף FTW החדש, ריקי סטארקס. סטארקס יוצא ויש להקת ג'אז לחגיגה של ריקי סטארקס. סטארקס מקבל זר ורדים וסטארקס אומר שכאשר הוא שבר את צווארו קייג' אפילו לא התקשר לבדוק מה קורה איתו, ואז הוא הבין שקייג' הוא בחור אנוכי והוא מישהו שהוא לא רוצה להיות בסביבתו. סטארקס אומר שקייג' גם לא ידע מהי עבודת צוות או איך להיות כוכב כי הוא ניסה את אז 14 שנה ולא הצליח. סטארקס אומר שגם כאשר הם העמידו אותו ליד קייג' הוא לא הצליח לקבל קצת כריזמה. בריאן קייג' יוצא ומחסל 2 מהלהקה. קייג' תופס טרומבון נכנס לזירה ונעמד מול סטארקס, קייג' שובר את הטרומבון מול סטארקס. סטארקס זורק את הזר ורדים על קייג' ובורח מהזירה.

מדברים על זה שטוני קאהן שבר את הדלת האסורה ואומרים שמה שנראה עכשיו בזכות זה. מראים סרטון של הירושי טנהאשי שאומר שהוא שמעולם לא היה אלוף ארה"ב, אז הוא הולך לאתגר את הזוכה הערב.

קרב 2:
FTR(ע' טולי) נגד PNP(ע' קונאן)
לקראת הסוף היה ספוט עם העמוד שבו ווילר נחתך ביד והתחיל לדמם והוא הלך לרופא לטיפול.
המנצחים: FTR אחרי בראיינבאסטאר של דאקס על אורטיז.

טוני שבאני מודיע כי התוכנית של ריימפאג' ב -20 באוגוסט תהיה בשיקגו. האוהדים מתחילים בצ'אנטים של CM פאנק.

מאחורי הקלעים דרבי אלן עומד עם סטינג. אלן אומר שהוא יהיה בשיקגו, אלן אומר שהוא היה מול הרבה אנשים שהם טענו שהם הכי טובים ויש מקום אחד כדי להוכיח את זה וזה פה בAEW... אפילו אם אתה חושב שאתה הכי טוב.... בעולם(ריפרנס לCM פאנק).

קרב 3:
קרב על אליפות IWPG ארה"ב
היקולאו(ע' קינג האקו) נגד לאנס ארצ'ר
המנצח: ארצ'ר אחרי בלאקאאוט.

מאחורי הקלעים אלכס מארבז מראיין את קודי רודס בעמדת הEVP. מלאכי בלאק תוקף את קודי רודס. הם נכנסיחם לברול קצר ומגיעים לסטייג' ששם בלאק נותן לקודי ברך לפנים. כמה מאבטחים ומתאבקים רצים לנסות לעצור את בלאק, בלאק נותן לפואגו דל סול בלאק מאס.

מאחורי הקלעים, מירו אומר שעד עכשיו אליפות TNT הייתה באתגר פתוח אבל מאז שהוא זכה באליפות פתאום אין מתאבקים שרוצים קרב על האליפות שלו. מירו אומר שהוא ילחם בלי קשר, מירו אומר שלי ג'ונסון רוצה לאתגר אותו והוא מקבל את האתגר. מירו אומר שרק שני דברים מניעים אותו, אל הנקמה ואישתו כפולת המימדים Wink.

קרב 4:
פרייבט פארטי ואנג'ליקו(ע' מאט הארדי) נגד ג'רסיק אקספרס וכריסטיאן קייג'
המנצחים: ג'רסיק אקספרס וכריסטיאן אחרי צ'וקסלם של לוצ'זארורס ואז ספלאש של כריסטיאן על אחד מהפרייבט פארטי.
אחרי הקרב כריסטיאן נותן כיפים לקהל ואז בלייד מגיע ונותן לו אגרוף עם אגרופן.

מראים סרטון קצר על ניק גייג'.

קרב 5:
ג'וליה הארט(ע' ווראסיטי בלונד) נגד ת'נדר רוזה
המנצחת: רוזה בקרב סקוואש אחרי פינישר.

סרטון של ג'ון מוקסלי, שמאשים את הירושי טנהאשי שדחה אותו כל הזמן שהוא היה אלוף IWPG ארה"ב ועכשיו ברגע שהוא מאבד את התואר הוא רוצה להראות את פניו ב- AEW ולאתגר את האלוף. מוקסלי אומר שהוא שלח ערמות של חוזים לקרבות לNJPW אבל אף אחד לא היה מוכן לחתום על חוזה מולו. מוקסלי אומר שטנהאשי מת מבחינת ולא מגיע לטנהאשי להתאבק איתו. מוקסלי אומר שאולי טנהאשי חכם כי ראה מה קרה לנאגאטה וסוזוקי, מוקסלי אומר שאולי הדלת האסורה פתוחה אבל שום דבר טוב לא מחכה להם בצד השני.

מוכרז לשבוע הבא- החזרה לג'קסונביל:
מלאכי בלאק נגד קודי רודס.
מירו נגד לי ג'ונסון(ע' דאסטין רודס)- על אליפות TNT.
כריסטיאן קייג'(ע' ג'נגל בוי) נגד הבלייד(ע' מאט הארדי).

קרב 6:
האתגר השני של ג'ריקו- קרב ללא חוקים
הפיינמייקר כריס ג'ריקו נגד ניק גייג'
MJF בשולחן השדרנים.
המנצח: ג'ריקו אחרי שהוא נותן לגייג' חבילה של פלורסנטים דבוקים לראש ואז ג'ודה אפקט.
אחרי הקרב MJF אומר לג'ריקו שבעוד שהוא יושב שם וסובל מהכאב בכי חזק שהיה לו כל החיים הוא צריך לקשיב לו. פרידמן אומר שכולם יודעים שג'ריקו לא יצליח לעמוד באתגר ולהתאבק מולו, במיוחד אחרי מה שהוא תיכנן בשביל אתגר מספר 3. פרידמן אומר שהסטיפיולציה לאתגר 3 היא שג'ריקו חייב לבצע מהלך להטופ רופ כדי לנצח, ובקשר ליריב שלו... פרידמן אומר לשדר סרטון ומראים קטע מה 13.11.19 שבו כריס ג'ריקו היה אלוף AEW עם MJF בזירה. בקטע ג'ריקו אומר לפרידמן שזה נראה כאילו ההורים שלו נהיו חרמנים אחרי שהם ראו איך ג'ריקו הביס את ג'ובנטוד גררה בWCW ואחרי 9 חודשים MJF נולד. בקטע רואים את פרידמן שואל מי זה לעזעזל ג'ובי? וג'ריקו אומר לו לגוגל את זה בגוגל והסרטון מסתיים. פרידמן אומר לג'ריקו שזה היה אחלה של בדיחה אבל לצערו של ג'ריקו הוא כן גיגל אותו והמתמודד מספר 3 הוא אחד מהלוצ'דורים הכי גדולים של העסק שחוזר לTNT אחרי 15 שנים כדי להתמודד עם אחד היריבים הכי גדולים שלו.... ג'ובנטוד גררה.

[Image: 226683460-351414346608308-6240674879572184180-n.jpg]

[Image: 227256879-3061674750783151-3360489093498476320-n.jpg]

[Image: E7bg-MAa-Xs-AYUjbi.jpg]

[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב
The following 1 user Likes Jon_M0xley's post:
  • SwitchBlade
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,388
אשכולות: 76
Likes Given: 1,291
07-30-2021, 02:57 PM
תודה רבה על התוצאות לידור.

טוב, איך נאמר בעדינות, אני מניח שנגמרו סימני השאלה סביב פאנק…..
[Image: Untitled.png]
הגב

•
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,388
אשכולות: 76
Likes Given: 1,291
07-30-2021, 03:04 PM
ועוד דבר - איכשהו בפרק שכלל קרב הדחות משוגע, קרב הארדקור, קרב על אליפות IWGP ארה״ב, טיזינג של דרבי אלן על פאנק ותקיפה של בלאק על קודי, הדבר שהעלה לי את החיוך הכי גדול על הפנים היה כמה שניות של סרטון מוקלט עם… הירושי טנהאשי.
[Image: Untitled.png]
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,073
אשכולות: 1,861
Likes Given: 5,120
07-30-2021, 03:09 PM
זה יום רביעי ואתם יודעים מזה אומר...

[Image: 1.gif]

[Image: 2.gif]

[Image: 3.gif]

- ניק ג'קסון מבצ'בץ' דאנק.
- קני אומגה המאוס שוב מנצח את האנגמן פייג'.
- הפיוד המאוס של האינר סירקל והפיניקאל לא נגמר.
- אליפות FTW לא מעניינת.
- קולולולולו והמלך האקו מיפן לא מעניינים, כמו האליפות היפנית וכל שאר המחלות משם.
- כריסטיאן נקודה חיובית.
- ת'אנדרדום > ת'אנדר רוזה.
- הרצתי את הקרב האחרון, החרא הזה לא ההאבקות.
- הייפ פסיכי לשבוע הבא לקרב של לי ג'ונסון, כל כך מגיע לו קרב על אליפות TNT, הקרב סינגלס האחרון שלו בדיינמייט היה במרץ והוא הפסיד שם.

תעירו אותי שכוכבי העבר של WWE דניאל בריאן ו-CM פאנק מגיעים.
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,494
07-30-2021, 03:26 PM
לא להקשיב לליצנים - היה פרק מצוין.

5 נגד 5 היה פשוט נהדר.
הכניסה של DO הייתה מדהימה, פייג' נראה כמו שקודי חושב שהוא עצמו נראה.
אני ממש התרשמתי לראות שיתוף פעולה בין WWE לבין AEW עם הכניסה של ה'סופר אליט', צוות הקריאטיב של AEW אשכרה משאיל את אסקה כדי לשאוב עוד קצת קרינג' היה ממש מרשים, הדלת האסורה האמיתית נפתחה. תודה על הקרינג' אסקה, מלא קרינג', קודי-level-קרינג'. לפטר כבר את דוק 'פסטוס עם עגיל' גאלוס. 

בגדול הקרב היה פצצה, התכנון שלו היה לשלמות - הם לאט לאט העיפו את כל ה'לא מעניינים' מהדרך כדי להשאיר את פייג' מול שלושת האנשים שהביאו אותו לאן שהוא היום.
פייג' כבר הביס את היאנג באקס לגמרי בעצמו בקרב הזוגות המפורסם ביותר בAEW שלו ושל קני מול הבאקס, וגם פה הוא היה מצוין, היה ברור שקני מנצח פה, זה לא היה רגע של קתרזיס. 

ניק מפספס הטבעה כי כמובן שזה ספוט מאוד מטומטם לקבוע. לא יודע מי חשב על כל כך הרבה שיט מסביב, טוני קאהן ואסקה עשו עבודה נהדרת. שבוע הבא אני מחכה לראות את ניק ג'קסון A.S.H. 

נקודה יפה היא שהשאירו את ג'ון סילבר ממש לסוף, רק מראה כמה הם מאמינים בו ויודעים שהוא סופר אובר. נתנו לו המון קרדיט בקרב.

- היקולאו/ארצ'ר היה בול מה שצריך להיות.
היקולאו עוד יהיה אחלה בחלה של מתאבק בעתיד.

- מארקו סטאנט מול מאט הארדי הרצתי חזק.
- ת'אנדר רוזה הרצתי זריז.

- טנהאשי מברך אותנו בנוכחות שלו, מגה-הייפ, אם הוא לא מקבל את הפופ הכי גדול של השנה אני מחרים את AEW לשבוע.
קודי צריך להסתכל וללמוד איך נראית אגדה אמיתית. 
המתאבק המושלם.

- טיזינג זול של דארבי, אני לא מחבב את הדברים האלה בכלל. היו צריכים ללכת על קו קצת יותר עדין בעיניי, עכשיו זה 100% לחכות לפאנק, 0 הפתעה או עניין יש פה.

- ג'ריקו/הארדקור dude היה אחלה.
אני לא סובל קרבות הארדקור, ראיתי את הסוף, היה מוצלח, ג'ריקו סוס עבודה בגיל 50+.
כבר מתחיל להתעייף מכל הMJF/ג'ריקו הזה אם אהיה כנה.

בגדול פרק מאוד מוצלח, יש לאן להשתפר.
הייפ לכוכב ROH בריאן דניאלסון ולכוכב UFC עם רקורד 0-1-1 CM פאנק. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 1 user Likes SwitchBlade's post:
  • TheRedScarf
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,494
07-30-2021, 03:33 PM
(07-30-2021, 02:52 PM)Jon_M0xley כתב:  האחים הלא טובים

קל. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,877
אשכולות: 9
Likes Given: 3,943
07-30-2021, 03:51 PM
(07-30-2021, 02:52 PM)Jon_M0xley כתב:  בלאק נותן לפואגו דל סול בלאק מאס.

צ'יפ היט מומנט

הגב

•
חפש
הגב
Nirm08 מנותק
Joober
**
תגובות: 399
אשכולות: 2
Likes Given: 28
07-30-2021, 06:30 PM
תודה רבה.
הייתה תוכנית מעולה שוב.
הכניסה של הדארק אורדר הייתה מעולה, והכניסה של האליט לא יכלה להתחרות בזה.
הקרב חמישיות היה אחלה, קצת היה מבאס לראות את האנגמן מפסיד, אבל בוא נראה מה זה יוצר לנו לקראת אול אאוט.
הקרב זוגות של FTR מול PNP היה נהדר, קצת מאכזב שPNP מפסידים, כי הם זוג שצריך להיות טופ בארגון הזה, אגב קאש ווילר נפצע בצורה לא נעימה בקרב הזה אחרי שסנטנה הפיל אותו מהטופ רופ על הברזל של הזירה והוא איך שהוא נחתך ביד בצורה לא נעימה וישר יצא מן הקרב, מעניין לראות אם זה לתקופה ארוכה או סתם משהו שיטחי.
הקרב של ארצ'ר מול היוקלאו היה קצת שקט מול הקהל, אני חושב שהקהל לא ממש התעניין בקרב הזה וזה מרגיש שארצ'ר הוא מתאבק מעולה אבל זה עדיין לא ההייפ שיכול לתת לקרב כזה מוקסלי למשל.
המיין איוונט - אני מאוד אוהב קרבות הארדקור ואין ספק שניק גייג' שלט בקרב וג'ריקו ספג כל דבר שזרקו עליו, ובאמת סחטיין על ג'ריקו כי בגילו להילחם בכזה קרב פיזי ולחטוף מלא דברים זה דבר ממש לא קל, אז באמת יפה לראות אותו עומד בזה, אבל בתור קרב חפצים הוא היה קצת חלש, זה הרגיש שניק גייג' נלחם מול עצמו ואז בלי שהוא שם לב הוא קיבל ג'ודס אפקט והפסיד.
הייפ לקרב מול חובנטוד גררה.

לגבי פאנק - לטעמי הקטע עם דארבי אלין יצר לי הייפ לפאנק, אבל מעניין אותי לראות איך הם ישמרו את ההייפ הזה במשך שלושה שבועות.
הגב

•
חפש
הגב
Kamigoye מנותק
רוק הארד
תגובות: 2,267
אשכולות: 0
Likes Given: 445
07-30-2021, 07:21 PM
(07-30-2021, 03:04 PM)RoeeHardy כתב:  ועוד דבר - איכשהו בפרק שכלל קרב הדחות משוגע, קרב הארדקור, קרב על אליפות IWGP ארה״ב, טיזינג של דרבי אלן על פאנק ותקיפה של בלאק על קודי, הדבר שהעלה לי את החיוך הכי גדול על הפנים היה כמה שניות של סרטון מוקלט עם… הירושי טנהאשי.
מחזק++
לא רק זה  גם הרגע שמוקס התחיל לאתגר את טאנא, ליבי פרפר.
זה היה רציני ברגע שהוא העליב לו הקוקו.

הפרק עצמו היה ממש כיף.
הקרב הראשון היה ממש ממש מגניב, קצת בנוי מוזר אבל זה עדיין היה כיף לראות מתאבקים מגניבים עושים דברים מגניבים וממש נהנתי מהדיספליי לסטו גרייסון, שכמו שהקריינים אמרו 6000 פעמים, באמת אנדרייטד.
הכניסה של הדארק אורדר ופייג' הייתה 12/10, אין מילים, הסרטון בהתחלה התחיל והייתי כזה "וואלה מגניב" ואז הקטע שהם חושפים אותם לאט לאט עם המוזיקה, ואז הם כולם לובשים סגול.
התלהבתי כמו ילד.
אז הפתיחה של האליט הייתה די מעפנה אבל מנחם אותי שזה פרסומת ולא פרי מחשבתם.
למי שצוחק על הבוץ' של ניק, מצד אחד לגיטימי כי זה כן היה מצחיק ואז הוא עשה דאנק ואמר "ככה זה היה אמור לקרות" קשה להכחיש את האספקט הקומי של זה, מצד שני אני לא יכול לתאר לעצמי כמה קשה היה לבצע את זה.

פאק וריקי סטארקס היה סבבה.
שימח אותי ממש לראות את טאנאהאשי, קצת הפריע לי שתרגמו את השם שלו בתור MASTER OF THE CENTURY ולא ONCE IN A CENTURY TALENT.

FTR נגד PNP היה סבבה.

רמת העדינות של AEW עם הרמיזות לפאנק:
[Image: opaCdlqltfLXokmd3I_UBCk844mG9RFcwYJ07jE1...f7f9c61cba]

הקילואו נגד לאנס פשוט היה בנייה ללאנס שזה סבבה אני מניח. קינג האקו בייסד ברמות.
רמת העדינות בסימבוליזם בפיוד של קודי ובלאק: ראה את רמת העדינות ברמיזות על פאנק
היה כיף לשמוע את מירו עדיין מצחיק.
הקרב שלשות היה דווקא נחמד, יותר טוב משציפיתי, אני הרבה יותר נהנה מPP כהילז.
קרב נשים היה

הקרב האחרון היה מטורף ממש נהנתי, לא אכפת לי אם אנשים לא חושבים שזה היאבקות.
MDK.

הקסם של AEW היה בפול כוח בפרק הזה, סטינג, רמיזות לפאנק, ופאקינג ניק גייג' בפרק אחד.

[Image: 5966497ff415a976e8f0fa122b86c008cb4962c9.gifv]
הגב

•
אתר חפש
הגב
Kamigoye מנותק
רוק הארד
תגובות: 2,267
אשכולות: 0
Likes Given: 445
07-30-2021, 07:24 PM
(07-30-2021, 03:26 PM)SwitchBlade כתב:  - טנהאשי מברך אותנו בנוכחות שלו, מגה-הייפ, אם הוא לא מקבל את הפופ הכי גדול של השנה אני מחרים את AEW לשבוע.
קודי צריך להסתכל וללמוד איך נראית אגדה אמיתית. 
המתאבק המושלם.
זה מחשבה ממש מצחיקה לחשוב על זה ואתה לגמרי צודק.
אני חושב שקודי אידיאלית רואה את עצמו כמו שטאנא הוא בNJPW, רק הוא לא.

[Image: 5966497ff415a976e8f0fa122b86c008cb4962c9.gifv]
הגב

•
אתר חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): 1 2 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-16-2026, 09:08 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר