01-23-2021, 03:06 AM
- עם ההכרזה שרסלמניה 37 תחולק לשני לילות כמו בשנה שעברה, WrestleVotes מדווח שהWWE מאמינים שהם צריכים 4 קרבות גדולים ומרכזיים בכל לילה. WV מציין שג'ון סינה וגולדברג כמעט נעולים סופית לאירוע, בזמן שהמעורבות של אנדרטייקר עדיין לא סגורה. הסיכוי שנראה את הרוק באירוע הוא מאוד נמוך.
מרבית האנשים מאחורי הקלעים מאמינים שאנדרטייקר סיים ברסלינג, אבל שיחה משכנעת מוינס מקמה'ן תוכל לשנות את דעתו.
לפי דייב מלצר, WWE עדיין לא סגורים בנוגע לכיוון שלהם עם הקרבות על אליפות הWWE והאליפות האוניברסלית לרסלמניה. נכון לעכשיו יש שני מתאבקים שהם שוקלים בתור היריב של רומן ריינס, כאשר שינסקה נקאמורה הוא לא אחד מהם למרות הפוש שלו בשבועות האחרונים.
- בזמן שהעתיד שלו בWWE בסימן שאלה, הפינום התארח בפודקאסט של ג'ו רוגן, וציין שהוא לא נהנה לצפות במוצר היום, בגלל שהוא מרגיש שמוצר "רך מידי" ושיש בו "יותר מידי יופי ולא מספיק תוכן". טייקר הרחיב ולקח את הנושא לכיוון של הבדלי הדורות:
Undertaker כתב:"הם מנסים, וזה תמיד היה ככה, אבל הם מנסים ליצור משהו שידבר לכולם. יש אנשים שאוהבים את השיט הקומי ויש כאלה שרוצים יותר הארדקור. אני חושב שאחד הדברים שקרה הוא, הדור הקודם - כולנו הזדקנו באותו זמן. אז לא היו מספיק חבר'ה שיעבדו עם הצעירים. אני יכול לשבת שעות ולתת לך את התאוריה שלי בנוגע למה שאתה צריך לעשות. להגיד 'תעשה את זה', או 'אולי אתה צריך לנסות את זה', אבל לפעמים זה לא עובר עד שאתה נכנס לזירה ועושה את זה. ואז יש יותר מידי אנשים שנמצאים באינטרנט ואומרים 'החבר'ה האלה באינטרנט אומרים שאני דיי טוב'. אוקיי, אתה יכול להקשיב להם או שאתה יכול להקשיב למישהו שהיה שם ועשה את זה. אני חושב שהיה צריך להיות, ואין מה לעשות לגבי זה, יותר ערבוב בין הדורות. היה לנו את סטון קולד, הרוק, טריפל H, שון מייקלס, וכולנו עבדנו ביחד ועשינו כסף, ואז כולנו התבגרנו. אני נשארתי שם המון זמן, אבל כולנו התבגרנו והשארנו את החבר'ה הצעירים ללמוד עם עוד חבר'ה צעירים והמוצר השתנה."בנוסף, אנדרטייקר דיבר על השינוי באווירה בחדר ההלבשה, באמירה שמשכה המון תשומת לב שלילית:
Undertaker כתב:"החבר'ה בעידן ההוא, אלה היו גברים. אתה נכנס לחדר ההלבשה היום, וזה מאוד שונה. אני זוכר שנכנסתי לחדר ההלבשה הראשון שלי ומה שראיתי היה גברים רגזנים. לחצי מהם היו אקדחים וסכינים בתיקים שלהם. הם טיפלו בשיט שלהם. היום, אתה נכנס ויש שם חבר'ה שמשחקים במשחקי וידאו ומוודאים שהם יראו יפים. זאת התפתחות, אני מניח, לא יודע מה זה, אבל אני מעדיף את התקופה שגברים היו גברים."אקסבייר וודס, למרות שלא הזכיר את אנדרטייקר בשמו, הגיב לדדמן עם פוסט בטוויטר:
Xavier Woods כתב:"לא הייתי מי שאני היום בלי ההדרכה והשיעורים של אנשי מפתח מהדור הקודם של הרסלינג. הם לימדו אותי על הביזנס, איך לחסוך כסף ושלשחק משחקי וידאו בחדר ההלבשה זה בריא יותר מ-[צונזר]. תודה לכם חברים."
- לפי האינסיידר, הסיבה שאליסטר בלאק הוסר מהמסך עם המעבר שלו לסמאקדאון בדראפט היא בגלל שWWE רצו לתת לו דביוט גדול ודרמטי בבראנד הכחול. נכון לעכשיו זה עדיין לא יצא לפועל. מייק ג'ונסון ציין כי הוא מאמין שהסיבה היא בגלל שWWE רוצים שהרוחות ירגעו לאחר השחרור של זלינה ווגה.
- לפי דייב מלצר, AEW עובדים כרגע בשביל להחזיר את ריהו למסך, ויכול להיות שנראה אותה כבר בחודש פברואר. אלופת הנשים לשעבר לא הופיעה מאז חודש מרץ 2020. מלצר מציין שהחזרה של ריהו עלולה להיות בעייתית במידה והיא תצטרך לעבור בין ארה''ב ליפן ולא תישאר בארה''ב לטווח ארוך יותר, מכיוון שיפן דורשים תקופת בידוד של 14 יום בכניסה למדינה.
- על מנת להעביר זמן בבידוד, CM פאנק החליט לענות על שאלות של מעריצים בטוויטר.
בין השאר, פאנק אמר שהמתאבק האהוב עליו לשנת 2020 הוא ביל גולדברג, כי הוא האדם החכם בביזנס, וגם חשף שהוא מתכוון לכתוב ספר יום אחד.
בנוסף לכך, פאנק נשאל האם הוא יהיה פתוח להופיע באחד ממשחקי WWE 2K. פאנק אמר שהוא יהיה פתוח לכך, אבל זה לא יקרה "כי זה אני".
- לפי דייב מלצר, נראה שAEW מתכננים לדחות את הPPV הקרוב שלהם, רבולושן, והתאריכים החדשים עליהם מדובר הם ה7/3 או ה6/3 - דחיה של שבועיים.
מלצר לא ציין את הסיבה לדחיה, אבל הוא הזכיר שיש דיבורים על קרב איגרוף של ג'ייק פול. האירוע עם המכירות הכי חלשות של AEW, פול גיר 2019, התחרה ראש בראש בקרב האיגרוף של לוגאן פול נגד KSI.
- במהדורה האחרונה של "הבאמפ", צ'אד גייבל חשף ששותפו לשעבר, ג'ייסון ג'ורדן, מנסה לעבוד על חזרה פוטנציאלית לזירה:
Chad Gable כתב:"מנקודת מבט אישית, הוא הפך לאחד מחבריי הקרובים במהלך התהליך והוא עדיין אחד. מה שקרה עם עם הפציעה מצער, אבל לעולם אל תגיד לעולם. הוא עובד על זה, הוא מנסה לחזור, ומי יודע? איחוד הוא משהו שאני אף פעם לא אתנגד לו."
- לפי שון רוס סאפ, למרות ההופעה שלו בתוכנית האחרונה של אימפקט, ג'יימס סטורם לא נמצא כרגע תחת חוזה באימפקט רסלינג. SRS מציין שלמרות זאת, סטורם היה מאוד מעורב בסט ההקלטות של אימפקט ועבד בשלושה קרבות סה''כ, כולל האחד שכבר ראינו עם פרייבט פארטי.
- לפי דייב מלצר, מתאבק AAA אראמיס היה קרוב לחתימה בAEW לפני שפרוץ מגיפת הקורונה הפך את התהליך לקשה ומורכב יותר.
מלצר מדווח שאראמיס היה מאחורי הקלעים בדיינמייט בנובמבר 2019 בשביל לפגוש ולהכיר את כולם. החוזה שהוא היה אמור לחתום עליו בתור התחלה היה אחד לטווח קצר - 5 הופעות בלבד.
- AEW רשמו השבוע טריידמארק על המונח "Battle of the Belts". נכון לעכשיו לא ידוע למה המונח ישמש את AEW, אך במקור זה היה שם של שלושה אירועים שהNWA הריצו בפלורידה. בשלושתם ריק פלייר הגן על אליפות הNWA מול האלוף של הטריטוריה המקומית (וואהו מקדניאל, בארי ווינדהם ולקס לוגר). הספקולציות כרגע אומרות שהמונח יהיה מקושר לסטוריליין הפלישה של AEW ואימפקט.
- כמה שנים לפני שחתם בAEW, וויל הובס לקח חלק בקרב חושך נגד בארון קורבין בסמאקדאון וגם השתתף בטרייאאוט של הWWE. הובס חשף בראיון לפודקאסט הרשמי של AEW שבאותו הזמן, הWWE אמרו שאין להם שום דבר בשבילו, אבל חזרו אליו לאחר שהופיע בAEW:
Will Hobbs כתב:"זה היה בסן חוזה, קליפורניה. עשיתי את זה, היה לי טרייאאוט. הטרייאאוט היה טוב. זה סיפור ארוך, אבל אני אתן לכם את הגרסא הקצרה. הם אמרו שאין לנו שום דבר בשבילך עכשיו. ואז במשך שנים השאירו את הגזר תלוי מול הפרצוף שלי עד שאמרתי 'לכו תזדיינו'. ואז אחרי שהופעתי בדיינמייט פתאום זה 'היי, זוכר אותנו?'. איך שגידלו אותי, אין לי זמן לשיט הזה. אני לא בובו הטיפש כמו שסבתא שלי הייתה אומרת."
- העזיבה של מייקל אלגין מNJPW בשנת 2019 חזרה לכותרות לאחרונה, לאחר דיווחים שאלגין אמר לאנשים שהוא עזב בגלל היט עם טאמה טונגה, ודיווח של שון רוס סאפ שאמר שמקורות מNJPW אמרו לו שאלגין פוטר ולא עזב מרצונו.
מייקל אלגין הגיב לדיווחים מאז, ואישר שהוא היה מתוסכל ממכות הכסא הלא בטוחות של טונגה, אך טען שעזב בשביל להעביר יותר זמן עם הבן שלו.
טאמה טונגה עצמו, נתן את עמדתו בנושא בפודקאסט שלו:
Tama Tonga כתב:"הסיבה האמיתית שהאידיוט הטיפש הזה מייקל אלגין לא יחזור לNJPW היא אשמתו הבלעדית. האידיוט הזה, הוא היה חתום בNJPW, הוא היה תחת חוזה. הלו''ז שלנו דיי עמוס. כשעונת החוזים הגיעה, עדיין הייתה לו עוד שנה בחוזה, אבל הטיפש הזה הלך לNJPW ואמר 'תראו, הבן שלי, אני צריך יותר זמן איתו. אני לא יכול לעבוד בלו''ז הזה, אני צריך יותר זמן בבית'. NJPW, העסק המשפחתי שהם, אמרו 'אוקיי, אנחנו נשחרר אותך'. שחררו אותו מהחוזה, הוא הלך הביתה. זמן קצר אחרי זה, הוא מופיע באימפקט. NJPW בהלם, מה לעזאזל אתה עושה? ואז, חודש אחרי זה, הוא חוזר ליפן בשביל לעבוד בAJPW. אלגין, אתה האידיוט הכי פאקינג גדול שראיתי בחיים שלי. אתה פאקינג אידיוט. זאת אשמתך. למה אתה אומר לכולם שאני גרמתי לזה שלא תחזור לNJPW? לא, אתה הסיבה גבר. איך אתה הולך לעזוב את יפן בגלל שהלו''ז עמוס מידי ואז לחזור ליפן לארגון המתחרה? אתה פאקינג אידיוט, זאת האמת."בנוסף, טונגה התייחס להאשמות של אלגין בנוגע למכות הכסא שלו:
Tama Tonga כתב:"דבר ראשון, עשיתי את מה שאמרו לי לעשות. דבר שני, הכסא היה מפלסטיק, מייקל אלגין. הכסא היה מפלסטיק. ואני וורקר מצויין גבר. אני מתגאה בכך שאני וורקר מצויין ואתה יכול לראות אם אתה צופה בזה. הוא אומר שהנפתי את הכסא כמו פרא אדם וניסיתי לפגוע בו וזה. לא גבר, רוב הזמן הוא הרים את היד שלו, הנפתי את הכסא לעבר היד שלו, פגעתי ברצפה. מייקל אלגין, אתה מתבכיין ומשחק אותה כאילו נפצעת. אתה מתבכיין שנפצעת? רגע, היד שלך כבר הייתה חבושה. מי פגע ביד שלך לפני זה? אתה מתבכיין גם על זה? כי זה נראה שבכל פעם שאתה עומד להפסיד, פתאום כולך חבוש. בכל פעם שאתה צריך לקחת הצמדה, אתה חבוש איפשהו. אלגין, אתה האידיוט הכי גדול שאיי פעם פאקינג ראיתי. כל הזמן הזה, אני הגנתי עליך גבר. בדיוק אמרתי לחבר'ה לפני שבועיים שאני מתגעגע אליך. מתגעגע לסיפורים המטומטמים שלך. זה היה מבדר. אמרתי למאזינים שלי בשנה שעברה כשהתחלנו את זה, והם היו על התחת שלך בגלל איזה שיט מטומטם שעשית בחוץ, אבל אני הגנתי עליך ואמרתי להם 'תראו חבר'ה, הוא ממש מוכשר בזירה, אני מכבד את העבודה שלו'. ניסיתי לשמור את זה רגוע. ואז אני צריך לגלות, למרות שגיליתי כבר לפני שנה ממעריצים שמייקל אלגין מלכלך עליי. ממעריצים! מעריצים באו אליי ואמרו לי שאתה מלכלך עליי, אומר שפגעתי בך ואני לא בטוח ואני ככה וככה. אמרתי לעצמי 'הם מעריצים, אולי הם לא יודעים על מה הם מדברים', אז סתמתי את הפה שלי. עכשיו אני צריך לקרוא בחדשות שאתה מלכלך עליי. אלגין, אתה בן זונה אידיוט."

![[Image: tenor.gif?itemid=11122259]](https://media1.tenor.com/images/9ffd8680d468f2c2bb94033f07722000/tenor.gif?itemid=11122259)
![[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]](https://i.ibb.co/cbsd1Yk/f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif)
![[Image: 1.gif]](https://i.ibb.co/wZx8xDfs/1.gif)
![[Image: giphy.gif]](https://media2.giphy.com/media/5uch4dg0QEIms7DCy3/giphy.gif)
![[Image: Untitled.png]](https://i.ibb.co/WykhFYx/Untitled.png)
![[Image: 20231028-191921.gif]](https://i.ibb.co/y5XXMQx/20231028-191921.gif)