Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 2 3 4 5 ... 37 הבא »

תוצאות | AEW Collision 20/06/26

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות |  תוצאות | AEW Collision 20/06/26
orgibor מחובר
לא באמת גיבור
תגובות: 3,031
אשכולות: 211
Likes Given: 1,354
הצטרף בתאריך: Jan 2021
06-21-2026, 04:41 PM
[Image: 815952-5c6ad12dea0747a897ef432f77e3ce84-mv2.jpg]

קרב 1 – היאנג באקס(מאט וניק ג'קסון) ו"ג'אנגל" ג'ק פרי נגד הלית'ל טוויסט(ג'יי לית'ל, בלייק כריסטיאן ולי ג'ונסון)
מנצחים: היאנג באקס וג'ק פרי
עם מלצר‑דרייבר על ג'ונסון.
[Image: hq720.jpg]

הארלי קמרון, מינה שיראקווה וקריס סטטלנדר בבאקסטייג'.
לקסי נייר מראיינת את סטטלנדר, שיראקווה והארלי קמרון. שיראקווה אומרת שהיא תמיד העריכה את סטטלנדר ושמחה להוכיח שצדקה לגבי שידה. סטטלנדר מזכירה שהיא ניצחה את שיראקווה בפעם הקודמת. קמרון מבקשת קרב נקי ומכריזה שהקרב המוקדמות שלה יתקיים בשבוע הבא. השתיים לוחצות ידיים.

היקארו שידה בבאקסטייג'
שידה אומרת שמצחיק ששתי המתאבקות שניסו להשפיל אותה עכשיו צריכות להילחם זו בזו כדי להעפיל. היא מבטיחה שב‑1 ביולי כולן יצטרכו לשרוד אותה.

קרב 2 – קרב העפלה לסרבייבל אוף דה פיטסט על אליפות ה‑TBS – קריס סטטלנדר נגד מינא שיראקווה(ע' הארלי קמרון)
הארלי קמרון
בשולחן השדרנים.
מנצחת: קריס סטטלנדר ברול‑אפ.
אחרי הקרב הארלי נכנסת לזירה להניף את הידיים של שתיהן.

הבאנג באנג גאנג מציגים עסק חדש.
הגאנג משדרים פרסומת ל"מרכז הסירוס והעיקור של רוק הארד ג'וס רובינסון". בסיום הם מבטיחים להגיע לכלבים – דייויד פינלי וקלארק קונורס.

ג'אנגל ג'ק פרי רוצה את זאק סייבר ג'וניור בדיינמיט
פרי מספר על הפעם הראשונה שלו ביפן ועל החברות עם ZSJ. הוא מאתגר אותו לקרב בדיינמיט ומבטיח שהמנצח ישלם על השתייה.

קרב 3 – ההרט סינדיקייט(בובי לאשלי ושלטון בנג'מין)(ע' MVP) נגד וורן ג'ונסון וזאק מייסון
מנצחים: ההרט סינדיקייט
עם ספיר של לאשלי על מייסון.
אחרי הקרב MVP מכריז שהסינדיקייט לא מתעניינים בתארים – הם בעסקי הכאב, ומי שרוצה "שיטפלו לו במישהו" צריך להביא מזוודה של כסף.
[Image: sddefault.jpg]

סקייפלייט בבאקסטייג'.
דניאלס מודיע שדנטה מרטין יקבל את מיסטיקו. אחר כך הוא מציג את מאט סיידל שחוזר מפציעה ארוכה. סיידל אומר שעם התמיכה שלהם הוא יגיע לגבהים חדשים.

נייג'ל מקגינס מזמין את תומאסו צ'אמפה וכריס ג'ריקו לזירה.
ג'ריקו אומר שצ'אמפה ראוי לגרסה הרצינית שלו. צ'אמפה מציע את הקרב ל‑8 ביולי בביץ' ברייק מול משפחתו של ג'ריקו. ג'ריקו מסכים – ואז תוקף את צ'אמפה.
צ'אמפה משיב עם לואו‑בלואו ומרסק את ג'ריקו על המדרגות, משאיר אותו מדמם בזירה.

אלוף IWGP גלובל שוטה אומינו מקבל את האתגר של פאק
אומינו מודיע מיפן שהוא מקבל את האתגר של פאק לפורבידן דור.

קרב 4 – מיסטיקו נגד דנטה מרטין(ע' כריסטופר דניאלס)
מנצח: מיסטיקו
עם ספניש‑פליי.

הדמנד בבאקסטייג'.
ריקושט טוען שטקאשיטה מפחד ממנו ושכל הדרמה סביב משפחת קאליס והקונגלומריישן היא הסחת דעת. הוא מזלזל בסיידל ומבטיח לתת לו "זמן אוויר" כשיזכר איך להילחם.

הכלבים בבאקסטייג'.
פינלי וקונורס לועגים לקייג' ולקואופ. הם מבטיחים לקחת את אליפות הזוגות בפורבידן דור.

קרב 5 – פאק(ע' מרינה שפיר) נגד ג'יי אלכסנדר
ג'ון מוקסלי
בשולחן השדרנים.
מנצח: פאק בהכנעה עם הברוטלייזר.
[Image: 815952-501372e0b26f4157a7b49c8ff301a01e-mv2.jpg]

ת'אנדר רוזה בבאקסטייג'.
רוזה מברכת את האלופות על 100 ימים ומכריזה שתביא מתאבקת מ‑CMLL כדי לאתגר אותן על אליפות הזוגות.

קרב 6 – זאק סייבר ג'וניור נגד אדם פריסט
מנצח: זאק סייבר ג'וניור
בהכנעה עם אחיזת פרפר.

דיוויין דומיניון בבאקסטייג'.
מייגן ביין מזכירה לרוזה מה עשתה לה בעבר. קורס אומרת שהן הצמד הכי דומיננטי ב‑AEW ושכל לוצ'אדורה שרוזה תביא תהיה קורבן.

כריס ג'ריקו בבאקסטייג'.
ג'ריקו, עדיין עם דם על פניו, מודה לצ'אמפה על מה שעשה לו – ומבטיח שהוא לא יודה לו על מה שיקרה עכשיו.

קרב 7 – חצי גמר טורניר אואן הארט לנשים – מאיה וורלד נגד את'נה
מנצחת: מאיה וורלד
ברול‑אפ.
אחרי הקרב את'נה מחבקת את מאיה ובעקבותיה יוצאת מרסדס מונה, גם מרסדס מתחבקת עם מאיה ואז את'נה תוקפת את מאיה וורלד ואחריה מרסדס מצטרפת לתקיפה, מונה נועלת את הסטייטמנט‑מייקר כדי לסיים את התוכנית.
[Image: HLUk1y0XIAA619W-format-jpg-name-small.jpg]

*תוצאות פרק זה נכתבו בסיוע AI
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב
The following 4 users Like orgibor's post:
  • DarkArts, KB24, Liorton, NoamRR
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,736
אשכולות: 9
Likes Given: 3,904
06-21-2026, 04:47 PM
(06-21-2026, 04:41 PM)orgibor כתב:  קרב 7 – חצי גמר טורניר אואן הארט לנשים – מאיה וורלד נגד את'נה
מנצחת: מאיה וורלד
ברול‑אפ.
אחרי הקרב את'נה מחבקת את מאיה ובעקבותיה יוצאת מרסדס מונה, גם מרסדס מתחבקת עם מאיה ואז את'נה תוקפת את מאיה וורלד ואחריה מרסדס מצטרפת לתקיפה, מונה נועלת את הסטייטמנט‑מייקר כדי לסיים את התוכנית.
[Image: HLUk1y0XIAA619W-format-jpg-name-small.jpg]

אוקיי, זה כבר מצחיק ברמה לא הגיונית.

מאיה וורלד אפילו לא הייתה אמור להיחתם, ועכשיו היא בגמר של האואן.

הגב
The following 1 user Likes DarkArts's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
KB24 מחובר
מלך המשחקים של הפורום
תגובות: 3,493
אשכולות: 71
Likes Given: 2,456
06-21-2026, 04:54 PM
אנשים רעים בטוויטר פרסמו את התוצאה של חצי הגמר נשים ישר אחרי הקרב, די ביאס לי את כל הפרק
מאיה וורלד ומרסדס בכלל לא היו בהכרזה לטורניר ועכשיו שתיהן בגמר, מאיה זה סיפור עוד יותר יפה כי היא קיבלה את ההזדמנות שלה רק בגלל שטייגן נוקס החליטה שלא מתאים לה להפסיד. עם כל הכבוד למאיה והסיפור שלה כולל הסיפור המשפחתי הגמר עצמו זה הישג מספיק מכובד בשבילה ואין צורך שהיא תנצח את הטורניר, מרסדס - ת'קלה נראה כמו אחלה מאצ' אפ למרות שהייתי מעדיף לקבל מרסדס - את'נה.

[Image: bhNK8.gif]

לינקיית AEW:
https://wrestling-il.com/showthread.php?tid=3554&pid=197639#pid197639
הגב
The following 1 user Likes KB24's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
orgibor מחובר
לא באמת גיבור
תגובות: 3,031
אשכולות: 211
Likes Given: 1,354
06-21-2026, 06:07 PM
גם אני חטפתי ספוילר עצבני למיין אבנט כי הרבה אנשים ברשת פירשו פוסט מפוקפק של את'נה כתסכול מההפסד.
את'נה היא אחת התומכות הכי גדולות של מאיה וורלד ואחת מאלה שנתנו לה הזדמנויות להוכיח את עצמה מחוץ לAEW ובגלל זה גם החיבוק בסוף הקרב הרגיש אמיתי. תוצאה מפתיעה ושאפו ליוסי שחזה את זה מראש, קרב מצוין ולמרות שכמו KB גם אני ממש הייתי חם על לקבל את את'נה - מרסדס 2 אני מוכן לקבל גם הגמר הזה כי מאיה מתאבקת נהדרת וחייבים לעבות את הסד"כ הקבוע של מחלקת הנשים, עדיין מוקדם מדי לתת לה קרב על אליפות העולם באול-אין אבל הפסד בגמר ולהמשיך את היריבות עם את'נה בAEW ולא בROH יהיה מדהים ויעשה טוב לשתיהן ולכולנו.
גם האופנר היה קרב מעולה, עוד קרב באקסי טיפוסי וכמה שאני אוהב לראות את בלייק כריסטיאן על המסך, הפעם ג'יי לית'ל הצליח לעמוד בקצב שלו וזה העלה את הקרב כמה רמות למעלה.
צ'אמפה אומר בדיוק את מה שאני חושב - הוא רוצה לקבל את ג'ריקו הרציני ונראה שכריס לוקח את זה על עצמו וברגע שהם ינקו את המניירות הקומיות מהפיוד הזה זה יכול להתגלות כסטוריליין אדיר וככה או ככה זאת החלטה טובה לקיים את הקרב בדיינמיט, פיוד שגדול מדי על קוליז'ן וקטן מדי למידות של PPV.
אני קצת מותש מכל הסאגה של קריס-מינה-הארלי-שידה, מקווה שתסתיים בקרוב, אני עדיין בתחושה של היל טרן מתקרב להארלי.
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב
The following 1 user Likes orgibor's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,255
אשכולות: 7
Likes Given: 10,866
06-22-2026, 06:40 AM
פותחים את הפרק עם הבאקס ובשונה מקני הם באמת באו לעבוד ולתת קרב מעולה שעושה חסד איתם ועם היריבים. זה יכל להיות חימום מגניב לקראת קרב גדול, אבל סתם המציאו להם קרב לאירוע, חבל.

פרי מאתגר את סייבר האמת נשמע מעניין. פרי הביא סדרת קרבות מדהימה עם דיוויס, הוא במומנטום טוב.

הפרומו של MVP לדעתי הולך להכין את הקרקע לחבירה שלהם למג׳פ, הפעם בגישה רצינית יותר, הכסף יעשה את העבודה.

ואוו החזרה של מאט סיידל הייתה כל כך מביכה.

העלילה הנוכחית של צ׳אמפה הופכת אותו לאנטי דראו עבורי.

הקרב שנקבע לפאק לדלת האסורה מגניב. נכון, יכלנו לקבל קרבות מגניבים יותר במסגרת הפורמט אבל אני דווקא עף על ההזדמנות להכיר מתאבק חדש. אם אני לא טועה מוקסלי היה המנטור של שוטה ביפן אז הדינמקה בכלל אמורה להיות מגניבה.

לפני כמה ימים ראיתי את מיסטקו נגד הכוכב העולה של MLW ונהנתי מהקרב. על פניו אנחנו אמורים לקבל כאן סיטואציה דומה עם דנטה אבל לא נראה שבאמת בונים עליו. היו כמה סיקוונסים זהים בין 2 הקרבות. דנטה צריך ללמוד להכניס יותר נשמה לקרבות שלו. אולי הוא צריך להחליף מנטורים כדי שזה יצא לפועל. בגדול נהנתי אבל לא כמו הקרב מMLW נגד דייגו היל, כאן זה הרגיש מרוח יותר לצד באמת מהלכים גדולים.

הייפ לכל מה שריקושט יעשה בעתיד, סיידל, טקאשטה! חבל שאין לריקושט ודיוויס תוכניות לדלת האסורה.

עוד סגמנט מוצלח של הכלבים, יריבות שעשויה נכון.

סקאווש של פאק נגד חיקוי של בריאן קייג׳. מה שלקחתי מהקרב הזה זה את מוקסלי משולחן השדרנים שהחמיא לפאק ואמר שהוא יכול לרדוף אחרי כל תואר בעולם. שובאני שאל אותו אם גם על התואר שלו, מוקסלי ענה שהכל אפשרי.

סייבר-פריסט היה קרב טכני שלקח לי כמה דקות להיכנס אליו מבחינת עניין ואז הוא נהפך להיות מהנה עבורי. פריסט הרשים מאוד, לא עשה חיים קלים לסייר שבאמת בא לעבוד עד הדלת האסורה.

לסיכום, פרק נחמד, היו מהדורות חזקות יותר של קוליז׳ן. ועדיין זאת תוכנית משנית שנתנה לנו קרבות של הבאקס, מיסטיקו, פאק וסייבר. ג׳ריקו-צ׳אמפה זה לא בשבילי ואני בשביל מי שזה כן. פרי וריקושט לא מוצאים מקום בדלת האסורה אבל כן מקבלים קרבות בקאליבר של אירוע בדינמיט הקרוב. וMVP ובחורים רומזים לצעד מעניין.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Yosihait מנותק
Low-Card
תגובות: 602
אשכולות: 2
Likes Given: 2
הצטרף בתאריך: May 2021
06-22-2026, 07:27 AM
אתם באמת מופתעים ממאיה? ידעתי שזה יקרה, זה הכי הגיוני. לא חשבתי שיהיה אתנה-מרסדס. בכלל מוזר לי שאתם אומרים שמרסדס תילחם מול ת'קלה. כאילו, אני מבין שכנראה כן, אבל זה... שתי היליות, וזה פשוט נראה לי מוזר לאול אין.

רק חבל לי הסיום, קצת הוריד מהבאז. בנוסף אתנה פשוט לא מוכרת הפסד. היא הפסידה ואז צוחקת? מילא אם הייתה זועמת בהתקפה כי היא איבדה את הגמר, אבל לצחוק כאילו ההתקפה מתקנת את ההפסד...
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-27-2026, 06:00 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר