Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 2 3 4 5 6 ... 38 הבא »

תוצאות | AEW Collision 16/04/26

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות |  תוצאות | AEW Collision 16/04/26
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,112
אשכולות: 223
Likes Given: 1,418
הצטרף בתאריך: Jan 2021
04-17-2026, 03:07 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 04-17-2026, 03:17 PM על ידי orgibor.)
[Image: 815952-5c6ad12dea0747a897ef432f77e3ce84-mv2.jpg]

אדם קופלנד נכנס לזירה לפתוח את הפרק.
קופ אומר שFTR בסך הכל עשו את מה שהם הזהירו אותם שהם יעשו. כריסטיאן קייג' לא נמצא כאן איתו כי הוא נבדק בחשד לשבר ביד ואחרי שנלקח ממנו השעון בדיינאסטי כדאי שFTR ידעו ששלושת הדברים החשובים בחייו של כריסטיאן הם השעון שלו, היין שלו והנשים שלו בסדר הזה. קופ מתייחס לכך שFTR אמרו אתמול שלא יעניקו קרב אליפות נוסף לC&C ואומר שכבר מדובר ביותר מאליפות הזוגות, קייג' נאלץ לפרוש למשך 7 שנים והצליח לחזור, הוא עצמו נאלץ לפרוש למשך עשור והצליח לחזור, הם לא הולכים לשום מקום והם יסיימו את FTR.
FTR וסטוקלי האת'וואי יוצאים החוצה, במקביל רוקי אומרו וטרנט בארטה אורבים לקופ מאחור ותוקפים אותו, FTR מצטרפים אליהם ליצור מצב של 4 על 1 עד שהיאנג באקס מגיעים לעשות את ההצלה וזה מסתיים עם ספיר של קופ לטרנט ולחיצת ידיים שלו עם הבאקס.
[Image: 1.jpg]

ג'ק פרי בבאקסטייג'.
הוא אומר שיצא לו לטעום הגנה ראשונה על האליפות הלאומית בזירו-האוור של דיינאסטי מול מארק דייויס ובגלל שמשפחת קאליס גורמת בעיות ליאנג באקס הוא מבקש מקאליס לשלוח לו את האיום הכי גדול שלו לקרב אליפות נוסף בשבוע הבא.

קרב 1 – היאנג באקס(מאט וניק ג'קסון) נגד הרסקאלז(זכארי וונץ ומיירון ריד)
מנצחים: הבאקס
עם מלצר-דרייבר.
אחרי הקרב דייויד פינלי וקלארק קונורס מגיעים לתקוף את כל המשתתפים, דזמונד אקסבייר מנסה לעשות את ההצלה אבל נכשל גם הוא.
פינלי אומר שהם אמנם חסרים כלב אחד אבל אם רוצים להרוג אותם אז צריך להרוג את כולם. המספרים השתנו אבל המטרה נותרה זהה – הם רוצים גופות ורוצים זהב.
קונורס אומר שזה מסר לכל מחלקת הזוגות.

משודר וידאו על דיוויין דומיניון.

קרב 2 – קרב אלימינייטור לאליפות השלשות – הקונגלומריישן(קייל אוריילי, רודריק סטרונג ואורנג' קאסידי)(א') נגד הלית'ל טוויסט(ג'יי לית'ל, בלייק כריסטיאן ולי ג'ונסון)
מנצחים: הקונגלומריישן
בהכנעה עם אנקל-לוק של אוריילי על ג'ונסון.

הוק בבאקסטייג' כשקאטסויורי שיבאטה מצלם אותו.
אנתוני בואנס נכנס לתמונה ודורש לדעת אם הוא התקבל לאופס.
הוק אומר שהוא יתן לו את התשובה בשבוע הבא כי הוא הבוס של האופס.

קרב 3 – היקארו שידה וקריס סטטלנדר נגד ביג אן ודניקה דלה רוג
מנצחות: קריס ושידה
בסקוואש.

קרב 4 – קרב אלימנייטור לאליפות הקונטיננטלית – ג'ון מוקסלי(א') נגד ניק ווין
מנצח: מוקסלי
עם דת'-ריידר.

לקסי נייר בבאקסטייג' עם דון קאליס וקאזוצ'יקה אוקדה.
קאליס אומר שטקאשיטה הפר את ההסכם ביניהם אז הקרב בינו לבין אוקדה בDON לא חייב להתקיים ואומר לאוקדה שהוא ידאג להוציא אותו מזה.
אוקדה מסרב ואומר שהוא רוצה את הקרב הזה כי הוא אלוף בניגוד לטקאשיטה.

קרב 5 – פאק(ע' דניאל גרסיה) נגד ליו ראש
מנצח: פאק
בהכנעה עם הברוטלייזר.

משודר וידאו על בנדידו.

קרב 6 – ברודי קינג, מיסטיקו ומסקארה דוראדה נגד קול ריברה, KC ריף וריקי גיבסון
מנצחים: קינג, מיסטיקו ודוראדה
בסקוואש.

לקסי נייר בבאקסטייג' עם היקארו שידה וקריס סטטלנדר.
מינה שיראקווה נכנסת לתמונה.
היא אומרת שהיא שמעה מה שידה אמרה ביפנית על הארלי קמרון וראתה את מקל הקנדו שלה בזירת הפשע של טוני סטורם ולכן לא סומכת עליה.
מינה ושידה רבות ביפנית עד שקריס מפרידה ביניהן.

משודר וידאו על הזכייה של דארבי אלין באליפות העולם.

קרב 7 – קרב על אליפות העולם – ת'קלה(א') נגד אלכס ווינדסור
מנצחת: ת'קלה
עם סטומפ אחרי שימוש באגרופן.
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב
The following 2 users Like orgibor's post:
  • KB24, NoamRR
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,384
אשכולות: 8
Likes Given: 11,175
הצטרף בתאריך: Jan 2021
04-17-2026, 04:31 PM
קופ פותח את הפרק עם פרומו טוב. כבר באתי לזלזל שמתאבק ותיק צריך לדעת מתי לשחרר ולבנות את עצמו מחדש (עלילתית) אבל אז הוא הזכיר לנו את הפציעות שלו ושל כריסטיאן ואת החזרות שלהם וזה הפך את הפרומו הזה להגיוני יותר. אני רוצה שהם יפתיעו אותי במחלקת הזוגות כמו שהופתעתי עם אליפות העולם, כי כרגע הכיוון נראה ברור.

ופרי הרס את רצף הסגמנטים המעולה מדינמיט.

הבאקס-ראסקלז הביאו קרב מאכזב. בחצי הראשון של הקרב הם באו על טייס אוטומטי מבלי לדאוג ללהכניס רגש תוך כדי. היה גם ספוט ברור שניק צועק למיירון. בחצי השני הקהל התעורר וגרם לקרב לחיות. עדיין יצאתי מאוכזב כי הם יכלו לתת פה הרבה יותר. השדרנים גם אמרו לנו שהראסקלז מעריצים את הבאקס אז היה לנו אפילו סיפור להישען עליו. את הכלבים כיף לי לראות ואני שמח על הכיוון החדש על אף שתחילת העלילה הזאת די משעממת. אני מבין שזה הקטע של הכלבים, פשוט לתקוף. כנראה שעדיין נשאר לי טעם מר מהקרב. הם ניצלו לטובה את זמן המיקרופון שלהם והייפ לקרבות זוגות שהם הולכים להביא. געגועים לגייב.

אני חושב שאני סופית מאוהב בקונגלומורט מאז שושלת, אני גם חושב שההיעדרות של בריסקו מהמסך מוסיפה לזה. נגיד בקרב הזה בניגוד לקרב הקודם, הם דאגו להכניס רגש ואמינות למהלכים. בלייק היה הMVP של הקרב. ליתל עם רמאות גאונית. אני אוהב את הספוט הקבוע שסטרונג משתמש בתפוז כנשק. הקריאות של זה קייל במקום זה מגניב היו מצחיקות ותואמות לרובד הקומי שהסטייבל הזה מביא איתו. נהנתי מהקרב, AEW לא מפשלים עם נוסחת השלשות.

על אף שאני אוהב את העלילה, סגמנט מוזר של האופס. בוואנס עצבני דורש תשובה עכשיו, הוק רגוע אומר לו שבוע הבא, בוואנס רגוע אומר בסדר. מה?

מוקסלי ביקש מניק להפתיע אותו, ניק השיכור מאהבת הקהל הביתי זילזל במוקסלי ונפל על הראש תרתי משמע. ניק הגיע חמוש בחוצפה שלו וגם זה שהוא נלחם נגד האייס האימתני לא עצר אותו. הרגע שניק פתח למוקסלי את הראש היה מפחיד אבל בואו נודה בזה, צולם יפה. זה היה קרב טוב, מתאבקים טובים, סיפור שעוטף אותו. אי אפשר להתלונן. כן רציתי לקבל מעבר מניק, משהו שיתאים לרמה שקרבות אליפות מביאים איתם.

הטלנובלה היפנית ממשיכה בכל הכוח, תודה על עוד סגמנט מצחיק אוקדה.

ליו בשיחת מוטיבציה קריפית לעצמו מזכיר את מערכת היחסים שלו ושל פאק מ205 לייב, פאק היה מלך של מחלקת משקל קל, ליו ראש היה סתם עוד אחד. זה שפאק לא ידע איך לאכול אותו היה מעולה, ככה מוכרים ווירדוז. גרסיה כדמות משנה בכל הסיפור הזה היה מדהים, הוא כל כך אנושי בסטייבל של רוצחים (ויוטה). נהנתי מאוד מהקרב.

פרומו וידיאו חמוד על בנדידו, לא ברור מה זה מקדם.

סקאווש חמוד, לא ברור מה זה מקדם. בואו נודה בזה, הפייסים התנהגו בבריונות לג׳וברים.

הערה כללית - דניאלסון חסר לי בשולחן השדרנים, שיבואני פשוט מתמלל את מה שקורה בזירה במקום להביא ערך מוסף.

לסיכום,
כן - קופ, הכלבים, קונגלומרט, מוקסלי נגד ניק, אוקדה, ליו נגד פאק.
לא - פרי, זוגות, שיבאוני כשדרן.
מוזר - האופס, בנדידו, שלשות סקאווש.
חסר - דניאלסון כשדרן.
עדיין המוצר טוב אפשר להירגע.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב
The following 1 user Likes NoamRR's post:
  • orgibor
חפש
הגב
Penta מנותק
Low-Card
תגובות: 948
אשכולות: 0
Likes Given: 175
הצטרף בתאריך: May 2021
04-17-2026, 11:28 PM
בגלל שהוא הפסיד בקרבות אליפות או בקרב קונטנדר לאליפות
אני מניח שהוק לא יקבל את בואנס לאופס.
השאלה היא מה הלאה עם האופס ומה הלאה עם בואנס.
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-12-2026, 01:35 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר