Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 2 3 4 5 6 ... 38 הבא »

דיון | הגימיק החדש של ליאו ראש

מצבי תצוגת אשכול
דיון | הגימיק החדש של ליאו ראש
Go2Sleep מנותק
Rookie
*
תגובות: 46
אשכולות: 12
Likes Given: 16
הצטרף בתאריך: Jun 2021
03-28-2026, 08:06 PM
[Image: HER7xSSbYAI69JO.jpg]

בפרק האחרון של קולייזן, ליאו ראש התחיל ללכת לכיוון הרבה יותר אפל שמזכיר את התקופה שלו בארגונים אחרים כמו NJPW עם הוויב של הבלאק הארט אבל בגרסה קצת שונה. לפי מה שראיתי גם הוא מתחיל ללכת על הטריידמארק לכינוי הזה, והכיוון מרגיש הרבה יותר רציני וקריפי מהליאו ראש שאנחנו רגילים אליו.

השאלה הגדולה מבחינתי האם AEW באמת ילכו עם זה עד הסוף ויהפכו אותו להיל פסיכי כמו שהם יכולים לעשות וכבר ראינו את זה עם האנגמן אדם פייג' שהוא היה היל, כל מה שהוא עשה לסוורב סטריקלאנד. דעתי האישית שהיא כן. הגימיק הזה פשוט יושב עליו הרבה יותר טוב כהיל, ויש פה פוטנציאל ענק אם עושים את זה נכון.

ראינו כבר איך גימיק עובד שמשקיעים בו עד הסוף עם טוני סטורם, שהקל פשוט עף עליו ואם AEW ילכו על משהו דומה רק בגרסה אפלה במחלקת הגברים, זה יכול לעבוד מעולה.
מעבר לזה, אי אשפר להתעלם מהיכולות שלו בזירה הוא בכושר מטורף והקרב שלו מול תומאסו צ'אמפה רק הוכיח את זה שוב, עם מהלכים מאוד נקיים ונראים טובים במסך ואפילו קצת מטורפים והוא מתאבק ברמה גבוהה למחלקת המיד-קארד. 

ועדיין, למרות כל זה מרגיש שהוא אף פעם לא מומש עד הסוף כמו שצריך. גם עם כל מה שהיה בעבר שלו הבן אדם כישרון וזה בדיוק הזמן לנסות לעשות איתו משהו שונה.
השאלה היא האם AEW באמת יבנו סביב זה, או שזה עוד גימיק שייעלם והוא יחזור להיות סוג של מילוי מקום לקרבות פה ושם ולא יהיה לזה חשיבות, הם התחילו מעולה עם הבלאק ג'ק באטל רויאל על האליפות של ריקושט ובנו את זה יפה לקרב עם תומאסו צ'אמפה לאחר מכן. 

דעתי האישית אם הולכים על זה עד הסוף, ליאו ראש יכול להיות נכס רציני לסצנת המידקארד ואם זאת גם אלוף בעתיד לקחת מג'אק פרי את האליפות או ללכת על אליפות הTNT עם קצת חיזוק ביכולות המיקרופון ובנייה נכונה של הגימיק עצמו והפיודים לא חייב מול הייפלריים וכל מיני מתאבקים שקופצים מהחבלים, אפשר להרים פה משהו באמת שמעניין את הקהל ויתן עניין במידקארד יותר תחרות, יותר גימיקים וסיפורים תמיד מעניין ומושך את העין של הצופה.
[Image: dg8s0d8-eb695816-a993-45fb-8685-987d4ba9af1a.png]

אוהבים את AEW? רוצים לקחת חלק מהקהילת הווצאפ של קהילת AEW ישראל? 
בשביל להצטרף לחצו כאן

הגב
The following 2 users Like Go2Sleep's post:
  • NoamRR, orgibor
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,112
אשכולות: 223
Likes Given: 1,418
הצטרף בתאריך: Jan 2021
03-28-2026, 08:55 PM
אני חושב שהגימיק הזה מגיע יותר מליו ראש עצמו ולא מAEW וכל הכבוד לו על היוזמה הזאת כי נראה שהוא באמת מקבל תגובות ממש טובות ומסכים איתך לגבי זה שהוא תמיד היה מתאבק מעולה.
לרוח הגבית מהקהל יהיה משקל גדול בכיוון אליו הוא ימשיך מכאן כי זה נראה שAEW לא לקחו אותו כל כך ברצינות ולא החשיבו אותו בתוכניות העתידיות ואני לגמרי בעד שישמש כפיוד ההגנה הראשון של ג'ק פרי על האליפות הלאומית, אולי גם איזה פיוד קטן עם דארבי יכול להיות רעיון חמוד אבל קשה לי לראות אותו יוצא אובר על מתאבק רציני כלשהו ברוסטר, מקווה שאתבדה.
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב
The following 1 user Likes orgibor's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
Go2Sleep מנותק
Rookie
*
תגובות: 46
אשכולות: 12
Likes Given: 16
הצטרף בתאריך: Jun 2021
03-31-2026, 08:04 PM
(03-28-2026, 08:55 PM)orgibor כתב:  אני חושב שהגימיק הזה מגיע יותר מליו ראש עצמו ולא מAEW וכל הכבוד לו על היוזמה הזאת כי נראה שהוא באמת מקבל תגובות ממש טובות ומסכים איתך לגבי זה שהוא תמיד היה מתאבק מעולה.
לרוח הגבית מהקהל יהיה משקל גדול בכיוון אליו הוא ימשיך מכאן כי זה נראה שAEW לא לקחו אותו כל כך ברצינות ולא החשיבו אותו בתוכניות העתידיות ואני לגמרי בעד שישמש כפיוד ההגנה הראשון של ג'ק פרי על האליפות הלאומית, אולי גם איזה פיוד קטן עם דארבי יכול להיות רעיון חמוד אבל קשה לי לראות אותו יוצא אובר על מתאבק רציני כלשהו ברוסטר, מקווה שאתבדה.

מרגיש שגם אם זה בא מליו ראש עצמו זה עדיין עובד ובסוף זה מה שחשוב לא משנה מי יזם את זה אם הקהל קונה את זה.. לגבי AEW שלא לקחו אותו ברצינות עד עכשיו מסכים אבל לפעמים דווקא גימיק כזה זה מה שיכול לשנות את התמונה בעיקר בקולייזן מה שכן אני לא בטוח לגבי הקטע שהוא לא יכול לצאת אובר על מישהו רציני אם הוא ממשיך לקבל תגובות כאלה מהקהל וכל הציוצים בטוויטר זה בדיוק איך שמתאבקים כאלה כן יכולים לפרוץ.

פיוד מול ג'ק פרי דווקא נשמע בול להתחלה לא חייב על האליפות אפילו פיוד מול דארבי אלין יכול לעבוד טוב שניהם יש להם סטייל דומה ודארבי יכול לקדם את הדור הצעיר והחדש גם כן כי הוא AEW עד הסוף ורואים את זה. 

בסוף הכל תלוי בזה אם AEW באמת יזרמו עם זה או שזה יישאר רק מומנטום זמני.
[Image: dg8s0d8-eb695816-a993-45fb-8685-987d4ba9af1a.png]

אוהבים את AEW? רוצים לקחת חלק מהקהילת הווצאפ של קהילת AEW ישראל? 
בשביל להצטרף לחצו כאן

הגב

•
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,384
אשכולות: 8
Likes Given: 11,175
הצטרף בתאריך: Jan 2021
04-01-2026, 05:59 AM
הדמות החדשה נראת וזזה מגניב.
אני בגישה של אם אתה מתאבק קטן, אז תתנהג כמו משוגע לא צפוי.
האם אני רואה אותו מצליח מעבר לגבולות קוליז'ן? לא. אולי קרב בדינמיט אחת לכמה חודשים (שזה גם מה שהיה לפני).
כן חשוב לציין שהקטעים שלו מביאים המון צפיות (לפחות באינסטגרם) ושהתחיל סביבו שיח ברשתות.
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-11-2026, 09:03 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר