Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 2 3 4 5 6 ... 38 הבא »

תוצאות | AEW Revolution 2026

עמודים (5): 1 2 3 4 5 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות |  תוצאות | AEW Revolution 2026
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,112
אשכולות: 223
Likes Given: 1,418
הצטרף בתאריך: Jan 2021
03-16-2026, 06:38 AM
[Image: revolution-2026.jpg]

זירו-האוור:

האינפנטרי(שון דין וקרלי בראבו)(ע' שיין טיילור, טריש אדורה וכריסטיאן XO) נגד בום אנד דום(ביג בום AJ ו-QT מארשל)(ע' ביג ג'סטיס, הריזלר וארון סולו)
מנצחים: בום אנד דום
עם פאוורבומב על דין.

קרב על אליפות TBS – ווילו נייטינגייל(א') נגד לנה קרוס
מנצחת: ווילו
ברולאפ.
אחרי הקרב מייגן ביין מגיעה לתקוף את ווילו יחד עם קרוס עד שהארלי קמרון מגיעה לעשות את ההצלה.

קרב בלאקג'ק באטל רויאל על האליפות הלאומית
משתתפים:
רוקי רומרו
טרנט ברטה
אל קלון
ג'וס רובינסון
אוסטין גאן
אייס אוסטין
דניאל גרסיה
תומאסו צ'אמפה
ג'וני TV
קומאנדר
רוש
הביסט מורטוס
דראליסטיקו
אנתוני בואנס
קאטסויורי שיבאטה
AR פוקס
ליו ראש
דלטון קאסל
ג'ק פרי
סקורפיו סקיי
ריקושט
מנצח: ג'ק פרי
עם רוורס-ראנה כשהוא מדיח אחרון את ריקושט.
[Image: 3i6PKev-O-format-jpg-name-small.jpg]

קארד ראשי:

קרב 1 – קרב על אליפות הזוגות – FTR(דקס הארווד וקאש ווילר)(א')(ע' סטוקלי האת'וואי) נגד היאנג באקס(מאט וניק ג'קסון)
מנצחים: FTR
עם שאטר-מאשין מהטרנבאקל.
אחרי הקרב אדם קופלנד וכריסטיאן קייג' עושים את החזרה שלהם ומורידים את FTR וסטוקלי, הם מניפים את אליפויות הזוגות כשבינתיים היאנג באקס מתאוששים ומסמנים שגם הם עדיין בתמונה.
[Image: 7Icjl2ht-format-jpg-name-small.jpg]

קרב 2 - כולם מורחקים מצד הזירה - טוני סטורם נגד מרינה שפיר
מנצחת: טוני
עם הדבאט ורול-אפ.
אחרי הקרב רונדה ראוזי נכנסת לזירה וקוראת לטוני לחזור אליה, טוני נענית לבקשה והן נכנסות לפייסאוף שמופרד מיד על ידי שופטים ואנשי אבטחה, מרינה שפיר מתאוששת ומורידה את טוני באגרוף ועוזבת יחד עם רונדה.
[Image: HDfl-w-NX0AAa-PFX-format-jpg-name-small.jpg]

קרב 3 - קרב ללא מגבלת זמן על האליפות הקונטיננטלית - ג'ון מוקסלי(א') נגד קונוסקה טקאשיטה
מנצח: מוקסלי
בהכנעה עם סליפר.
אחרי הקרב מוקסלי מציע לטקאשיטה לחיצת יד, טקאשיטה מהסס ולבסוף מסכים.
וויל אוספריי עושה את החזרה שלו ומסתער על ג'ון מוקסלי, הדת' ריידרס מנסים לעצור אותו אבל הוא מצליח לגבור עליהם לבדו ולגרום להם לסגת.
[Image: HDfs-Pj3XMAAOfmz-format-jpg-name-small.jpg]
[Image: 9k7Mqr-LO-format-png-name-small.png]

רנה פאקט בחדר הטיפולים עם בייבס אוף וורת'.
ווילו נייטינגייל מקבלת טיפול לכתף לאחר התקיפה שספגה בזירו-האוור ואומרת שהיא כשירה להגן על אליפות הזוגות ותעלה להופיע כי זה מה שאלופה כפולה צריכה לעשות והיא לא תפקיר את הארלי לבדה.

קרב 4 - קרב על אליפות הזוגות - בייבס אוף וורת'(ווילו נייטינגייל והארלי קמרון)(א') נגד מגהקרוס(מייגן ביין ולנה קרוס)
מנצחות: מגהקרוס
עם דאבל-צ'וקסלאם על ווילו.
[Image: HDfw-Ni-Lb-AAA0Qd9-format-jpg-name-small.jpg]

קרב 5 - סוורב סטריקלנד(ע' פרינס נענע) נגד ברודי קינג
מנצח: סוורב
עם האוס-קול.
אחרי הקרב סוורב מתכוון לתת סטומפ לברודי על לבנה שפרינס נענע הביא מתחת לזירה אבל קני אומגה עושה את החזרה שלו וגורם לסוורב לסגת.
[Image: QUCIo-Jy-format-jpg-name-small.jpg]

קרב 6 - קרב 2 מתוך 3 הכרעות על אליפות העולם - ת'קלה(א') נגד קריס סטטלנדר
הכרעה ראשונה: ת'קלה
ברול-אפ כשהיא נאחזת בחבל.
הכרעה שנייה: קריס עם סאטרדיי-נייט-פיבר.
הכרעה שלישית: ת'קלה עם סטומפ אחרי התערבות של אחיות החטא והשופט שמנע מקריס להצליף עם חגורה.
[Image: HDf68c-RXYAAY7Mq-format-jpg-name-small.jpg]

קרב 7 - קרב על אליפות השלשות - משפחת קאליס(קאזוצ'יקה אוקדה, קייל פלטשר ומארק דייויס)(א') נגד מיסטיקו וג'טספיד(קווין נייט ומייק ביילי)
מנצחים: מיסטיקו וג'טספיד
עם UFO-ספלאש של נייט על דייויס בזמן שמיסטיקו תופס את פלטשר בלה-מיסטיקה.
מוכרז שמיסטיקו הוא אול-אליט.
[Image: HDg-ANgy-X0AAtq-BM-format-jpg-name-small.jpg]

קרב 8 - אנדראדה אל אידולו נגד בנדידו
דון קאליס
בשולחן השדרנים.
מנצח: אנדראדה עם DM מהטרנבאקל.
[Image: Mu3PJ09j-format-png-name-small.png]

קרב 9 - טורנדו טאג - הכלבים(דייויד פינלי, גייב קיד וקלארק קונורס) נגד דארבי אלין, אורנג' קאסידי ורודריק סטרונג
מנצחים: הפייסים
עם אנד-אוף-הארטאייק של סטרונג על קונורס.
[Image: HDg-Kzu-WX0AAUQ9z-format-jpg-name-small.jpg]

קרב 10 - טקסס דת' מאצ' על אליפות העולם - MJF(א') נגד אדם פייג'
מנצח: MJF
לאחר שתלה את פייג' עם קולר כלבים מעבר לחבלים.
[Image: HDg-YVQXW4AAJDn-Y-format-png-name-small.png]
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב
The following 7 users Like orgibor's post:
  • DarkArts, gilam, KB24, Liorton, Nisan5454, NoamRR, בליסטרה
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
03-16-2026, 02:57 PM
תגובה שמוקדשת קודם כל למיין אבנט ומקווה שאגיב עוד בהמשך.
את האמת שהדעה שלי עדיין לא מגובשת בעצמה ואני תוהה לאיזו שבלונה לשפוך את המילים, אולי יתרונות וחסרונות? לא עזבו אני אכתוב פשוט פסקה אחת ארוכה ונראה לאן זה ילך מכאן.
כל הספוטים עבדו כאן בצורה מושלמת, כל כך הרבה מקומות שאפשר היה לפשל בהם וכאילו כל הכוכבים הסתדרו עבורם כדי שאפשר יהיה לסגור את הסיפור כמו שצריך, כל חפץ שיתף איתם פעולה ומילא את חלקו בקרב עד לכדי יריקה של 10/10 לעדשת המצלמה לשוט הסיום.
כל כך הרבה פעמים שהייתי בטוח שהנה הקרב נגמר והם מצאו את הכוחות לעמוד בספירה ל9, המון ספוטים עם אזכורים לקרבות מכוננים אחרים בהיסטוריה של AEW ושל המתאבקים האלה בפרט, קולר הכלבים, המזרק, התלייה, הבעיטות לביצים, טבעת היהלום, חגורת האליפות, הנפילה מהרמפה, הספגטי, אקדח הסיכות, הדדאיי ופיילדרייבר לשולחנות, הזכוכיות, המטאטא, נורות הלד וכנראה שאני משמיט פה עוד שברחו לי מהראש כרגע, לכל אחד מהם היה משמעות והעלה לי חיוך כשהעניק לי איזה הבזק של נוסטלגיה לרגע מהעבר של החברה.
מאד אהבתי את התהליך שמג'ף עבר במהלך הקרב, מלברוח ולפחד מכל אובייקט שפייג' מחזיק לכדי אימוץ הסטיפולציה, שליטה במתרחש, אדישות לדם שנשפך ולהעלות את הרף כל פעם רמה אחת גבוה יותר וברגע שפייג' איבד את היתרון הפסיכולוגי שהיה לו בתחילת הקרב הוא גם איבד את הכל בסופו.
אורך הזמן לא היה כאן פקטור עבורי, הקרב נמשך בערך 45 דקות, מגיע אחרי אירוע של 4 שעות+שעה של זירו האוור ועבור מי שנשאר בלייב מדובר בשעה 6 בבוקר שאחרי לילה לבן ועדיין הייתי הכי עירני שיש, קפצתי מהספה בכל פעם שחשבתי שהקרב הסתיים ומישהו מצא את הכוחות לגרור אותו עוד, הייתי במתח שיא לגבי זהות המנצח כי מה שהונח על הכף הצליח לטרוף את כל הקלפים ונעשתה כאן עבודה מושלמת בלהפוך קרב שחוזר על עצמו בפעם השלישית תוך שנה למשהו חדש ומרענן עם סטוריטלינג נפלא לפני ותוך כדי הקרב.
הזכרתי בתחילה שהדעה שלי לא לגמרי מגובשת וברברתי על הדבש אז עכשיו מגיע החלק של העוקץ.
הציק לי שהקרב הפך מטקסס דת' מאצ' לקרב LMS, פתאום אנחנו מחכים אחרי כל ספוט לספירת השופט ורק חיים מספוט לספוט מבלי מהלכים מתווכים, זה פגע בזרימה של הקרב וראיה לכך היו אינספור קאטים לפנים של מעריצים בקהל שקטעו את הנוכחות שלי ברגע בכל פעם מחדש.
הנקודה השנייה מתחברת לשורה הקודמת באיזשהו אופן והיא שפשוט הייתה חסרה לי היאבקות בקרב. מלבד הפינישרים לא ראינו כמעט אף אחד מהם שולף מהלך מהארסנל הקבוע שלו ובטח לא משהו מחוץ למובסט ואני זוכר שבנקודה כלשהי באמצע הקרב תהיתי אם אולי עדיף היה לקבוע קרב רגיל בתוספת המשקל שפייג' הסכים להוסיף כדי לפלפל את העניינים, ככל שהדקות חלפו התהייה הזאת הלכה והמתסמסה אבל היא כן ביקרה בראש שלי בשלב כלשהו.
הדבר האחרון הוא ההשלכה. ידענו וכתבנו כבר על מה ההקרבה שנדרשה כאן על מנת לגרום לקרב הזה להרגיש גדול כמו שהוא הרגיש ועכשיו מגיע הזמן להתמודד עם התוצאה, אדם פייג' לא יכול לאתגר יותר אף פעם על אליפות העולם. פייג' = אליפות עולם היה אקסיומה עד עכשיו בAEW וכמו שהוא לא ידע להגדיר מי הוא בלעדיה גם אני לא באמת יודע. סצנת המיין אבנט מספיק עמוסה כרגע כדי להשמיט אותו ממנה וזאת אפילו פריביליגיה נהדרת לפנות מקום למתאבק חדש שיוכל להצטרף למרדף אחר אליפות העולם אבל לדמיין את פייג' רודף אחרי אליפות TNT ומחלקת המידקארד לא כי הוא רוצה אלא כי הוא חייב זה בלתי נתפס. נכון שהאליפות הקונטיננטלית למשל מלאה במיין אבנטרים כרגע בעצמה עם מוקסלי, אוספריי, אוקדה וכו' אבל זה זמני ועדיין משני.
AEW היו מדהימים עד עכשיו בלעמוד מאחורי ההחלטות שלהם ולא להפר את החוקים המעטים שהם בוחרים להציב אבל אני חושב שרק הפעם, לפנים משורת הדין, נצטרך ללכת להפרת נדרים. אני חושב שאת הדרך לכך יצטרך לסלול אחד מאלופי העולם הבאים, אם זה אוספריי שאמר שהוא רוצה להריץ שחזור של הקרב מDON, אם זה פלטשר שפייג' אמר לו לחפש אותו אחרי שישתנה, אם זה סוורב שכבר מצא את הכוחות להביע חרטה כלפי פייג' בעבר או אם זה אומגה שהקריירות שלהם שזורות האחת בשנייה לכל אורך חייהם בAEW.
בכל מקרה הקרב הזה היה בלתי נשכח, לטובה ולרעה ויכנס לספרי ההיסטוריה גם כראש פרק וגם כסוף של פרק אחר, ושמישהו יביא לפייג' כבר מצית.
הגב
The following 4 users Like orgibor's post:
  • KB24, NoamRR, Penta, RoeeHardy
חפש
הגב
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
תגובות: 3,558
אשכולות: 76
Likes Given: 2,521
03-16-2026, 05:34 PM
פעם ראשונה מזה הרבה זמן שאני נשאר לאירוע לייב באמצע הלילה, חוויה שונה כי אי אפשר להריץ קטעים שבדרך כלל הייתי מריץ והאמת נהניתי מאוד למרות העייפות והאורך של האירוע.
אני פחות אוהב את זה שיש זיקוקים באמצע הקרב ובטח שזה אירוע שלישי רצוף שהם עושים את זה למרות שהפעם אני יכול להבין את ההחלטה כדי למשוך עוד צופים אחרי הבאטל רויאל שסיפק את הסחורה. ברכות לג'ק פרי על סגירת המעגל.
הקרב שבאמת פותח את האירוע זה קרב על אליפות הזוגות לגברים עם תצוגה מופתית של 2 מהטאגים הטובים ביותר שיש לביזנס להציע. FTR הם אנדרייטד ברמות מבחינתי, אני יכול להבין את זה שהם לא נתפסים כדמויות הכי מעניינות אבל ברגע שהפעמון מצלצל הם יודעים לספק קרבות ברמה שמעט מאוד זוגות יודעים לספק. על הבאקס לא צריך להרחיב והם ממשיכים ביכולת הטובה שלהם מהתקופה האחרונה. עוד קרב מצויין שמצטרף לקלאסיקות הנוספות ביניהם. FTR שומרים ואנחנו מקבלים את החזרה של C&C לקראת הקרב ביניהם בקנדה - הייפ! פייסאוף בין הבאקס לקופ וקייג' - הייפ! קרב משולש בין כל הזוגות האלה - הייפ!
טוני - מרינה לדעתי היה צריך להיות קצר יותר אבל אני לא אתלונן על זה, מרינה מראה שיפור גדול ביכולת שלה בזירה ואני שמח על זה, על הדיביוט של רונדה כתבתי באשכול "לייב" ובגדול אני שמח מאוד על ההצטרפות שלה לארגון.
מוקסלי - טאקישטה מקבלים 24 דקות של קרב וזה הגיוני כי הם היו צריכים לעבור את 20 הדקות בשביל להצדיק את שהקרב הוא ללא הגבלת זמן. הקרב התחיל קצת לאט אבל ברגע שהם נכנסו לזה גם הקהל הגיב עוד יותר וקיבלנו את מוקסלי מנצח ושומר על האליפות מה שלא חשבתי שיקרה. 
ועכשיו לאחד הרגעים הכי גדולים של הערב וזה כמובן החזרה של אוספריי. הבן אדם עבר ניתוח מסובך בצוואר, אמרו לו שהוא צריך לשנות סגנון בגלל זה והוא חזר כאילו כלום לא קרה וביצע מהלכים כאילו הוא בן 20 לפני הפציעות. אוספריי חוזר וישר הולך על הדת' ריידר שפצעו אותו ואנחנו בדרך לפרק נוסף בינו ובין מוקסלי ועכשיו הנצחון של מוקסלי על טאקישטה נראה הרבה יותר מובן.
אליפות זוגות נשים גם היה יכול להיות יותר קצר לא בגלל שזה קרב נשים אלא כי ווילו ולנה כבר התאבקו בפרי שואו ויכלו לשחק יותר על הפציעה והעייפות של ווילו. ניצחון מוצדק של לנה ומייגן.
סוורב - ברודי עוד קרב גדול בין 2 מתאבקים חמים שסיפקו את הסחורה, סוורב מנצח ואנחנו מקבלים חזרה גדולה רביעית באירוע - קני אומגה חוזר הישר מהתערוכה שלו ביפן להציל את ברודי ולקראת קרב חוזר בינו ובין סוורב בדיינסטי.
ת'קלה - קריס סיפקו אחלה קרב ושתיהן יצאו מהקרב הזה יותר טוב מאיך שהן נכנסו אליו. ת'קלה ממשיכה במומנטום ומתחילה להרגיש כמו ביג דיל.
קרב על אליפות השלשות - פה קצת התחלתי להתעייף ומודה שלא הייתי עד הסוף בתוך הקרב. שואוקייס יפה של כל המתאבקים, שינוי אליפות והקהל מפתיע ונותן פופ אדיר לחתימה של מיסטיקו בארגון, היה יפה לראות כמה הוא מתרגש מזה.
אנדראדה - בנדידו היה יכול להיות עוד יותר טוב באירוע קצר יותר שהיה אפשר לנשום בו אבל בכל זאת קיבלנו קרב מצויין. 2 חמים מאוד, אנדראדה הרבה יותר אובר עם הקהל מאז החזרה שלו ובנדידו לפעמים מראה יכולות לא אנושיות (ראה סופלקס משכיבה של אנדראדה).
אנדראדה מנצח בצדק והוא המאתגר הבא של MJF?
טורנדו טאג מראש היה קרב שפחות עניין אותי אבל נהניתי ממנו, אין לי יותר מידי מה להרחיב עליו.
קרב מרכזי - אפשר לרשום עליו מגילות ואהבתי את מה ששאור גיבור כתב.
MJF מנצח את האנגמן במגרש שלו ובחוקים שהוא קבע. למרות שהוא סולד מסגנון ההאבקות הזה של הארדקור ודת' מאץ' MJF לקח באמפים וספוטים משוגעים והראה שהוא יעשה כל מה שצריך בשביל לשמור על התואר. האנגמן חוטא בחטא ההיבריס גם באתגר שהציב לא לאתגר יותר על אליפות העולם וגם בזה שהרגיש שיש לו יתרון על MJF והחליט לשים את הקולר על עצמו מה שהתברר בסופו של דבר כטעות. 
גיבור סיכם יפה את כל הספוטים אבל אני אציין את הקטע עם המזרק שעבר מפנים הלחי לצד החיצוני שהשאיר אותי פעור פה במשך כמה דקות טובות.
קרב של 45+ דקות שעבר מהר ונהניתי מכל רגע שלו. הסיום בו MJF תולה את התליין היה מיוחד מאוד והנפילה של פייג' לתוך המצלמה והשארת כתם הדם על העדשה תרמו הרבה לאפקט הסיום שמעלה מאוד את הערך של MJF בעיניי. 
קיבלנו 4 חזרות גדולות ועדיין חסרים שמות גדולים כמו ג'יי וייאט, וורדלו, סמואה ג'ו, באדי מתיוז, בובי לאשלי, שלטון בנג'מין, ג'ק דויל, קוטה איבושי, כריס ג'ריקו ואדם קול שלא ברור מה מצבם וזה רק מראה את העומק והאיכות שיש לרוסטר הזה.
קיבלנו התקדמות בסטוריליינים מרכזיים וכיוון לקראת דינסטי.
ועוד התייחסות קצרה לעתידו של פייג' - קיוויתי שהוא יפסיד פה כי עניין אותי מה הם הולכים לעשות במקרה והוא יפסיד ואיך הם יוצאים מזה ולא מסיימים כמו מקרה קודי רודס. טוני קהאן התייחס במסיבת העיתונאים לעתידו של פייג' ואמר שיש לו הסכם ג'נטלמני והסכם מילולי עם פייג' שהוא לא יוכל לאתגר יותר על האליפות הראשית. זה אומר ששום דבר לא רשום וחתום על הנייר ובעצם מאפשר פה פרצות כמו אם פייג' יבצע היל טרן ויחליט לבטל את ההסכם הזה או שהוא יזכה בטורניר לזכרו של אוון הארט שמזכה בקרב אליפות או אפילו זכייה בקזינו באטל רויאל באול אין. לדעתי האנגמן יצא לשנה הקרובה מתמונת האליפות הראשית אבל עדיין יצליח לשמור על סטטוס גבוה בקארד ויחזור לתמונת האליפות הראשית בעתיד.

[Image: bnGtV.gif]
הגב
The following 2 users Like KB24's post:
  • NoamRR, orgibor
חפש
הגב
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
03-16-2026, 05:42 PM
[Image: HDgRYIZa4AAp7Ef?format=jpg&name=small]
הגב
The following 1 user Likes KB24's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,881
אשכולות: 9
Likes Given: 3,947
03-16-2026, 05:58 PM
(03-16-2026, 05:42 PM)KB24 כתב:  [Image: HDgRYIZa4AAp7Ef?format=jpg&name=small]

האירוע הראשון שלו?

הגב
The following 1 user Likes DarkArts's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
03-16-2026, 06:15 PM
(03-16-2026, 05:58 PM)DarkArts כתב:  האירוע הראשון שלו?

אני חושב שאני הגבתי אותו דבר לספוט של המזרק
הגב
The following 1 user Likes KB24's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
03-16-2026, 07:15 PM
התייחסות קטנה גם לרונדה ראוזי.
כמו אלעד גם אני אוהב אותה מאד, נהנתי מהראן שלה בWWE, היא מתאבקת בסגנון שונה, נשארת נאמנה לעקרונות הMMA ואיכשהו זה מתורגם יפה לזירה, טוב יותר ממרינה אפילו הייתי אומר.
הטיימינג מעניין עם קרב הMMA שמתוכנן לה למאי, מצד אחד זה זמן מצוין להנחית אותה בAEW כשכל ההייפ סביבה עולה והיא חוזרת לכותרות ומצד שני קשה לי לראות באמת נכנסת לזירה של AEW לפני שתסיים את המחויבות שלה לMMA כששם טמון הכסף הגדול באמת והיא לא יכולה להסתכן בפציעה וביטול הקרב. צריך לראות לאיזו תקופת זמן היא נשארת קרובה וכמה היא מוכנה להקריב.
מה שמעצבן אותי זה הצורה בה היא מתקבלת בIWC בגלל שהיא נחשבת ימנית ועל איזו הערה טרנסופובית פעם. לא אוהב בכלל שהופכים את זירת ההיאבקות למגרש פוליטי, משני הצדדים, צריך לדעת להפריד בין המתאבק לבן אדם, באותה צורה של הפרדה אני נוהג גם עם מוזיקה וספורט לצורך העניין. מציק לי למשל שברודי קינג הפך לכלי פוליטי בידי המעריצים גם אם אני מסכים עם דעתו על ICE וכבר כמה זמן שאני מנסה לחבר תגובה על הקלות המפחידה בה מאשה סלאמוביץ' נשרפה בתעשייה.
הIWC טיפש ומסוכן בלי קשר להיותו אנטישמי.
הגב
The following 1 user Likes orgibor's post:
  • KB24
חפש
הגב
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,426
אשכולות: 20
Likes Given: 337
03-16-2026, 07:34 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 03-16-2026, 08:34 PM על ידי Coquina Clutch.)
כמה דברים קטנים כי אני לא ראיתי את כל הppv
רונדה ראוזי - למה? מחלקת הנשים שלהם סופר חזקה. לא צריך את ה"חיזוק" הזה כשיש להם את ווילו, מרסדס וביין בקנה לאליפות העולם, אתנה מתישהו תקבל ריצת AEW שלמה וראויה לאליפות, הרבה נשים צעירות שמתפתחות ואת מרינה עצמה שבנקודה מעניינת בקארד שנתנה את קרב הקריירה שלה. אין צורך ברונדה. רעיון גרוע.
לא לוחצים על ההדק עם טקאשטה וזה פשוט לא הגיוני בעיניי. מה העתיד שלו צופן? הוא לא מצליח במאני טיים והפיוד שלו עם אוקדה על אש קטנה כבר הרבה יותר מדי זמן.
סוורב מגה סטאר. לא ראיתי את זה בו לפני הריצה הנוכחית, איזה רכש ענק אולי ההשקעה הכי טובה שלהם מאז האנגמן
אנדרדה גם מגה סטאר. מאז NXT חשבתי ככה ולא הבנתי למה לא לוחצים איתו על ההדק בשום מקום ואני שמח מאוד לראות אותו בנקודה שבה הוא נמצא, ריצת חייו.
אליפות השלשות לא הייתה צריכה להחליף ידיים. אוהב את גטספיד אבל יש הרבה יותר מה להשיג בפרוטוקדה כאלופים ביחד בלי טקאשטה מלשים את החגורה אצל גטספידיקו. אולי זה נעשה כדי לשים את טקאשטה איתם בשלדה בשביל הדינמיקה המתוחה? לא יודע. אבל עקום.
גם לא אוהב שהכלבים הפסידו. ואני מארק גדול של רודי סטרונג. כדי לבסס סטייבל הם צריכים לנצח את הקרב הגדול הראשון שלהם. עכשיו הם מידקארדרים בראש שלי.
[Image: HQ-Tkaob-MAARJCN.png]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב
The following 3 users Like Coquina Clutch's post:
  • NoamRR, orgibor, Penta
חפש
הגב
Go2Sleep מנותק
Rookie
*
תגובות: 46
אשכולות: 12
Likes Given: 16
הצטרף בתאריך: Jun 2021
03-16-2026, 08:37 PM
רק אציין כאן שAEW עשו עבודה פנטסטית בהגשה של האירוע, במיוחד גם עם השיפור המשמעותי שלהם לצפייה בפרקים של דיינימיט והאירועים בזה שהם עשו רשת סטרימינג שיהיה אפשר לצפות נורמלי בישראל ובמדינות אחרות מחוץ לאמריקה. 

נצלול אל האירוע ישירות, אני מעולם לא רואה פרי שואו בשום אירוע של שני הארגונים אבל האירוע הזה הפתיעו לטובה אם זה בקרב הפותח של בום אנד דום נגד שין טיילור פרומושן היה קרב מעולה לדעתי בעיקר גם מבדר אם לומר את האמת אני ממש נהניתי מהקרב. ווילו נגד לנה קרוס האמת זה היה די צפוי כבר מבחינת סטורליין שהיא תשמור על האליפות ותפסיד את אליפות הזוגות אבל בכל מקרה הקרב עצמו היה נחמד במיוחד העובדה שסוף סוף טוני מצליח לחשוב מחוץ לקופסא ולקדם סטרוליין גם בפרי שואו מה שהיה מוביל להיגיון בריא שווילו והארלי יפסידו את התואר של הזוגות באירוע המרכזי

קרב בלאקג'ק מטורף! וואוו שכל כך עפתי על הקרב הזה ולא פספסתי אף ספוט זה היה קרב מטורף לגמרי מלא בסופטים מטורפים במיוחד של קומאנדר מה זה היה הדבר הזה?! פאקינג מטורף תנו לי עוד מזה! אני באמת לא תיארתי מעולם שהוא אשכרה יקבל כל כך הרבה הערכה ממני כי הוא היה נראה כמו איזה ג'ובר שדוחפים לקרבות בשביל למלא מקום אבל וואו שיתנו לו פוש דחוף וישימו אותו במקום שהוא ראוי אליו 
היו עוד ספוטים אדירים במיוחד בהתחלה עם החבלים איך שליו ראש קומאנדר עפו כמו מטורפים אם שכחתי מישהו אני חושב שהיה גם עוד מישהו עשה את הזה לא זוכר בדיוק... לגבי ג'ק פרי זה היה מאוד צפוי וברור שהוא יזכה וגם מגיע לו הזכייה הזאת הוא הצמיד את ריקושט כל כך הרבה פעמים בשביל הזדמנות... הספיק ודי מריקושט הגיע הזמן לחדש קצת וג'ק פרי חד משמעית מתאים כמו כפפה ליד בשביל האליפות והוא יגן עלייה כמובן כמו שהוא תמיד עושה ברמה הכי גבוהה שיש.

לגבי הקרב על אליפות הזוגות, סה"כ קרב טוב לא היה יותר מידי ואוו אבל הייתי בטוח שהיאנג באקס ינצחו הפעם ויחזרו להיות הפייסים שהם היו בהתחלה כאלופי הזוגות... אבל לא נורא החזרה של אדג'.. אממ סליחה אדם קופלאנד וכרטיסיאן קייג' הייתה מטורפת התרגשות מעל ומעבר לראות אותם חוזרים סוף כל סוף כמה שחיכתי לרגע הזה! והנה הם חזרו והורידו אחת ולתמיד את הטיפשים האלה FTR ואני הכי שונא את סטוקלי איזה בן אדם קרצייה למה נותנים לו בכלל זמן מסך!!!

הקרב של טוני ומרינה וואוו כפיים באמת שאפו היה קרב טוב ובעיקר גם הדביוט של רונדה אמא'לה! AEW עשו לי צמרמורות אני לא הייתי מאמין שאשכרה טוני החזיק כל כך הרבה קלפים בשרוול וידע מתי להוציא אותם
מחלקת הנשים נראת יותר טוב ממה שהיא הייתה נראת לפני כמה שנים! LETS GO

מוקסלי נגד טאקשטה היה קרב מצויין הרבה מאוד כעס בין השניים האלה והרצון להחזיק את החגורה וסה"כ היה קרב טוב ואני ממש אהבתי וצפיתי אני פשוט לא זוכר את כל הספוטים בעל פה אבל בסה"כ הכללי היה קרב טוב מאוד והחזרה של אוספריי שוב פעם אני מוריד את הכובע בפני טוני עשה פה קטע מטורף עם הבית חולים והחזרה של אוספריי ושהוא תקף ישר את הדת' ריידרס דפק להם שם בלייד ראנס הנה זה מתחיל! הנה הפיוד בין מוקס לאוספריי מקבל יותר בשר ואני מקווה שטוני קאהן יעשה את העבודה כמו שצריך זה אחד הפיודים הכי חזקים שלו ואוספריי חייב לקחת ממוקסלי את האליפות והדת' ריידרס יתהפכו על מוקסלי!

לגבי הקרב על אליפות הזוגות היה קרב בסדר... לא היה יותר מידי מה לשים לב שם בדגש קרב בסדר לא מעולה או OUTSTANDING סה"כ היה צפוי שלנה קרוס ומגאן יקחו את האליפות כי הם פצעו את ווילו בפרי שואו

סוורב נגד ברודי וואוווווווווווו זה קרב, פשוטו כמשמהו כמה ספוטים מטורפים עם החניקה, סוורב פותח את ההגנות של הצד של הטורן באקל הולך קיצוני נשארתי עם פה פעור לכל הקרב וגם ברודי לא יצא פה בכלל מושפל הוא הביא קרב מטורף הספוטים מחוץ לזירה שסוורב זרק אותו על הרצפה זה היה פשוט מטורף כל הקרב הזה פשוט מטורף בפני עצמו עשו פה עבודה מעולה ושניהם אנשים מסוכנים פשוט סוורב חייב לשמור על התדמית ומובן שהוא גם יזכה ולגבי זה שסוורב רצה לדפוק לברודי את הראש על בלוק וקני אומגה עצר אותו אני רואה שיש כאן משהו ממש מעניין כנראה המשך לפיוד בין קני אומגה לסוורב אבל השאלה איך יבנו את זה אם גם ברודי עדיין לא סגר איתו את החשבון... מעניין מאוד אני באמת סקרן לדעת ומחכה לזה ר

הקרב של תק'לה וקריס מה עוד אני יכול להגיד פשוט OUTSTANDING כמו שאמרתי אני בדרך כלל לא צופה בקרבות של נשים אבל וואו מה שקריס עשתה שם ועוד בדיינימט עם החגורה עכשיו היא החזירה לה ובגדול היה ממש צמוד ואני הייתי בטוח שקריס תיקח את האליפות מסתבר שטוני רוצה את האליפות על תק'לה אבל בסדר... סה"כ הקרב היה מעולה אני ניהנתי ממנו מאוד פשוט מטורף הספוטים גם היו ממש טובים

הקרב על אליפות השלשות אני אגיד בקצרה, WOW ומגיע למיסיטקו וג'טספייד לזכות פשוט הביאו כאן הצגה בפני עצמה ואני רוצה לראות מה עוד הם יכולים להביא בעתיד ואיזה פיודים יהיו להם אבל חד משמעית מטורף

אנדראדה נגד בנדידו, האמת זה הקרב שהכי פחות התחברתי אליו באירוע ודי גם לא צפיתי בכולו כי הוא לרוב היה משעמם קצת, אנדארדה עם אותם שטיקים ואותו סטייל לדעתי קרב כזה אמור להיות בדיינימיט או בקוליזן אם להיות כנה... בנדינו נתן קרב טוב הוא הייפלייר מטורף גם כן ומתאבק טוב אבל פשוט לא קשור לעשות קרב שהוא כמעט בלי בשר והוא היה מרגע לרגע

הקרב טורנדו משולש...... ARE YOU KIDDING ME ? מזה הדבר הזה זה פשוט פסיכי דארבי פסיכופט בקטע טוב גם אורנג' ורודריג נתנו פה שואו איזה ספוטים עם גייב קיד שדארבי לכד אותו ואורנג ורודריק בזירה פשוט מטורף בפני עצמו הקרב היה מההתחלה שלו בפול ספייד דארבי מזנק על קיד ורודריק ואורנג על שאר חברי הכלבים וואו וואו

הקרב האחרון... המיינאבנט של הערב שכמובן היה פסיכי, פסיכי!! כל ספוט שם היה פשוט פנטסטי מהשולחנות, לחלון, למזרק שהיה כמו מחווה למה שהאנג מן עשה לסוורב פעם זה היה מטורף עם הברייבר סטיל ווואוו והזכוכיות חחחחחחחחחחח איזה חולני זה היה אני לא פספסתי את הקרב הזה בכלל מרוב שהוא היה כל כך מעניין ומותח הייתי בטוח לשנייה שהאנגמן ידפוק לו מזרק וכיסא לראש אבל לא קרה כי אני שונא את MJF הוא נוכל מסריח ואני רוצה שהוא יאבד את האליפות שיביאו לו איזה מישהו שיעשה דביוט ויקח את זה ממנו יש כל כך הרבה אנשים שיכולים להיות אלופי עולם .... כמו למשל ברודי קינג שהוא בתוך החברה לא מחייב שמישהו מבחוץ אבל בסך הכל הקרב היה מעולה גם הLOW BLOWS חחחח ספוט חולני ועם הזכוכית שמג'ף דפק להאנגמן ממש הכל היה שם דם ואפילו המצלמה ולבסוף כמובן MJF סיים את הקרב עם השרשרת והקולב של הכלבים טיפשי שהאנגמן שם את זה על עצמו הוא היה צריך פשוט לקשור את זה ליד או משהו אבל בסדר.... אני מאוד אהבתי את הקרב חד משמעית לא היה משעמם לשנייה וכל ספוט נתן ריאקשן מטורף מהקהל

סה"כ האירוע היה ברמה גבוהה מאוד, חוץ מקרב אחד שאמרתי שהיה מיותר והקרב של בנדידו נגד אנדארדה היו צריכים לעשות לדעתי אנדרדה נגד אומגה או כל מתאבק אחר יש הרבה אפשרויות לפיודים מעניינים

אני אתן גם ציון של 9/10 לאירוע כפיים לטוני קאהן, שרק ימשיך ככה!
[Image: dg8s0d8-eb695816-a993-45fb-8685-987d4ba9af1a.png]

אוהבים את AEW? רוצים לקחת חלק מהקהילת הווצאפ של קהילת AEW ישראל? 
בשביל להצטרף לחצו כאן

הגב
The following 2 users Like Go2Sleep's post:
  • NoamRR, orgibor
חפש
הגב
Asaf מנותק
Low-Card
תגובות: 919
אשכולות: 2
Likes Given: 2,217
הצטרף בתאריך: Jul 2021
03-16-2026, 10:30 PM
אירוע אש אבל כרגיל ארוך מדי

MJF מדהים פשוט

לא מבין למה דחפו את האנגמן לאותו מקום שבו קודי היה
הגב
The following 1 user Likes Asaf's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (5): 1 2 3 4 5 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-11-2026, 09:03 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר