Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 ... 3 4 5 6 7 ... 38 הבא »

תוצאות | AEW Dynamite 11/02/26

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות |  תוצאות | AEW Dynamite 11/02/26
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,112
אשכולות: 223
Likes Given: 1,418
הצטרף בתאריך: Jan 2021
02-12-2026, 05:56 PM
[Image: 815952-35bafa501aea4c61a10bd57e1d60be9e-mv2.jpg]

טוני שיאובני בזירה מזמין החוצה את קני אומגה וסוורב סטריקלנד(ע' פרינס נענע).
סוורב אומר שעד לפני 5 שנים קני אומגה היה בטופ של התעשייה, הוא היה אלוף העולם וכולם כולל סוורב ניסו לפלס את דרכם מעלה כדי לפגוש את אומגה, הוא היה אלוהי ההיאבקות. סוורב הצליח בסופו של דבר לטפס גם הוא לטופ ולזכות באליפות העולם אבל כשהוא הגיע לשם קני כבר לא היה בסביבה, בזמן שסוורב נהפך להיות האיש הכי מסוכן בAEW קני אומגה פשוט נעלם, הוא היה מגיח מדי פעם כמו הופעה בטוקיו דום ואפילו כשותף באנרכיה בארנה בשנה שעברה אבל במשך רוב הזמן בו סוורב שהה בטופ קני אומגה שכב על מיטת בית חולים או הושעה וזה נשמע לו כמו נבואת שקר. זה גרם לאנשים להתחיל לחפש במקומות אחרים ועכשיו בכל מקום שהוא הולך אנשים צועקים "הבית של סוורב" ופתאום אומגה מחליט לצעוד חזרה לקדמת הבמה, טוען שהוא מרגיש הכי טוב מזה שנים ומנסה למצב את עצמו חזרה בתמונת אליפות העולם, לסוורב זה נשמע כאילו אומגה מנצל את כוחו כEVP. סוורב אומר שהוא כבר נאלץ להתמודד עם EVPS בשנתיים האחרונות כששני גברים ניסו לנפח את עצמם את האגו ולנצל את כוחם לרעה אבל סוורב טיפל בהם בקיץ וזה לא משנה אם הוא אל או לא, ברגע שהוא ינסה להשתמש בכוח שלו כדי לעמוד מולו סוורב מתכוון להוריד אותו למטה.
אומגה אומר שהוא מעולם לא קרא לעצמו אלוהי ההיאבקות, זה כינוי שניתן לו על ידי האוהדים ולמרות שהוא מעולם לא ביקש את הערצתם הם תמכו בו עם שלטים, חולצות וקריאות, כשהם יודעים טוב מאד שזה המקום בו הטובים ביותר מתאבקים ואם הם צופים בקרב של קני אומגה הם מקבלים את הטוב ביותר. אלוהי ההיאבקות או לא זה כבר בעיני המתבונן והוא לוקח את האמונה של הקהל כאחריות עצומה ועבורם הוא מאמין בעצמו, עבורם הוא מאמין במסע האחרון שלו לפסגת ההר בדרך להפוך לאלוף העולם ולעשות את זה בדרך הנכונה. זה אולי הבית של סוורב אבל אם הוא מטיל ספק בקני אז כנראה שהאורות דולקים למרות שאין אף אחד בבית ואם הוא צריך לשרוף את הבית אז יש לו חבר שחווה בדיוק את זה. אומגה אומר שסוורב צודק, חלק מקני הישן מרגיש טוב עכשיו, הוא מופיע ומציג חומר לאליפות, הוא לא צריך את ההשפעה של EVP כדי להשיג נצחונות ואלמלא סוורב בשבוע שעבר הוא גם היה משיג את ההזדמנות באוסטרליה, מה שאומגה מחפש עכשיו הוא קרב, הוא ראה את סוורב מציג חוסר כבוד ואם הוא רוצה קרב הוא קיבל אותו, הכל מתנקז לנצחונות והפסדים אז זה מה שהם יעשו, הוא מציב בפניו שאלה פשוטה, הוא מסכים או נכנע?
סוורב אומר שקני מפחד ולחוץ מכך שהדור שלהם כבר עקף אותם ואם הוא מעוניין לפגוש אותו, האיש הכי מסוכן ב...
קני קוטע אותו ואומר שהקאצ'פרייז הזה אמור להפחיד את כולם אבל הוא לא נכון, האיש הכי מסוכן בAEW כרגע הוא ברודי קינג.
סוורב אומר שאם הוא רוצה לעשות את זה הוא מתכוון להשכיב את קני חזרה למיטת בית החולים והפעם ללא היכולת לקום חזרה.
אומגה סוטר לסוורב.
סוורב מתנפל עליו והם נכנסים לברול ברחבי האולם שמסתיים בהסתערות של סוורב על אומגה מרמפת הכניסה אל תוך שולחן שהונח למטה.
[Image: 1.jpg]

רנה פאקט בבאקסטייג' עם קייל פלטשר ודון קאליס.
קאליס אומר שפלטשר ינצח את צ'אמפה הלילה ויקבל באוסטרליה את קבלת הפנים שהוא ראוי לה.
פלטשר אומר שהוא פורח תחת לחץ ואחרי שהוא ינצח את צ'אמפה הוא יתקבל כמו גיבור בביתו. פלטשר מבקש מקאליס לעשות את זה לבדו הלילה.
קאליס מסכים ואומר שהוא יצפה משולחן השדרנים וקורא לקייל הבן שמעולם לא היה לו.

קרב 1 – הדת' ריידרס(ג'ון מוקסלי, פאק וקלאודיו קסטאניולי) נגד משפחת קאליס(קונוסקה טקאשיטה, ג'וש אלכסנדר ומארק דייויס)
מנצחים: הדת' ריידרס
עם DR של מוקסלי אלכסנדר.

קרב 2 – קרב על אליפות TNT – תומאסו צ'אמפה(א') נגד קייל פלטשר
דון קאליס
בשולחן השדרנים בליווי לאנס ארצ'ר.
מנצח: פלטשר עם בריינבאסטר.
אחרי הקרב רנה פאקט נכנסת לראיין את האלוף החדש קייל פלטשר.
קייל אומר שהוא מגיע הביתה עם אליפות TNT ובגלל שהוא האלוף הטוב בכל הזמנים הוא יגן על האליפות בסידני מול כל אחד.
מארק בריסקו יוצא החוצה.
מארק מחמיא לקייל על הזכייה ואומר שהם במאזן 3-3 ביניהם והוא חסר סבלנות אז הוא מוכן לתת לפלטשר את יתרון הביתיות בקרב 7.
פלטשר אומר שנמאס לו לראות את הפנים של בריסקו אבל הוא אמר שהוא ילחם בכל אחד אז הוא מקבל את האתגר אבל לקרב מספר 7 מגיע להיות גדול יותר מהשאר והוא רוצה שזה יהיה הפרק האחרון בסיפור שלהם אז הקרב ביניהם יהיה קרב סולם.

משודר וידאו של בייבס אוף וורת'.
הן מקדמות את הקרב באוסטרליה וווילו אומרת שהארלי תשיג ניצחון בית.
הארלי אומרת שבזמן הזה בשנה שעברה אנשים חשבו שהיא בדיחה אבל השנה הודות לווילו הן בייבס אוף וורת' אלופות הזוגות והיא רוצה לחגוג תחת השמש עם החברים והמשפחה שלה.

קרב 3 – אורנג' קאסידי ורודריק סטרונג נגד דניאל גרסיה וקלארק קונורס
ג'ון מוקסלי
בשולחן השדרנים.
במהלך הקרב רודריק סטרונג נוטש את OC לבדו, בהמשך דארבי אלין מגיח דרך הקהל ותוקף את קונורס.
מנצחים: OC וסטרונג עם רול-אפ של OC על גרסיה.
אחרי הקרב טוני סטורם מופיעה מהיציע יחד עם לות'ר.
טוני אומרת שהיא השלימה עם הבחירות שלה ואם מרינה שפיר תנצח אותה מול החברים, המשפחה ומאהבים לשעבר היא תהיה ראויה לגלח לטוני את השיער אבל היא תתפתח להיות הקירחת היפה ביותר שהעולם ראה, ואם היא תנצח את מרינה אז היא תגלח את הראש של מרינה כל כך קרוב לגולגולת שאפשר יהיה להצמיד לה תווית מחיר ולמכור את הראש שלה בהלאווין.
ווילר יוטה קוטע אותה כשהוא יוצא לרמפת הכניסה, אחריו יוצאת מרינה שפיר כשהיא אוחזת במינה שיראקווה בתנוחת המאת'רס-מילק, במקביל גרסיה חוזר לזירה ותוקף את OC, יוטה לוקח מספריים וגוזר קצוות שיער של מינה.

משודר קטע מאחרי דיינמיט האחרון של אנדראדה אל אידולו ודון קאליס.
קאליס אומר שאנדראדה חזר לטפל בעסקים, הוא יודע שאנדראדה יהיה אלוף העולם הבא ופייג' יגלה שמי שעומד בדרכו נדרס.

אדם פייג' עם כמה מילים משלו אחרי דיינמיט הקודם.
הוא מודה שהוא רצה שזה יהיה קני אומגה באוסטרליה בגלל שאם הוא מתכוון לאתגר על אליפות העולם הוא רוצה לדעת שהוא יכול לנצח את הבן אדם שפעם הוא לקח ממנו את האליפות אבל זה לא הגיע לכדי כך והוא יקבל את אנדראדה.

קטע של ג'טספיד בו הם אומרים שהם מחפשים מאתגרים ובזמן שאדם פייג' עסוק באליפות העולם הם חושבים שהוא יכולים לרדוף אחר אליפויות יחידים גם כן, ב2026 ג'ט סט רודאו מגיעים אחר זהב.

קרב 4 – N1C לאליפות הזוגות – היאנג באקס(מאט וניק ג'קסון) נגד הרסקאלז(מיירון ריד ודזמונד אקסבייר) נגד ווילדקארד
הווילדקארד מתגלים להיות פרייבט פארטי שעושים את החזרה שלהם.
מנצחים: הבאקס עם פליפינג פיילדרייבר על ריד.
אחרי הקרב FTR וסטוקלי האת'וואי יוצאים החוצה.
דקס אומר שהם באו בשלום ועובר על ההישגים של הטאגים ומודה שבעבר הוא קינא בבאקס אבל עכשיו הבאקס יושבים בנוחות מתחתם במקום השני ברשימת הטאגים הטוב בכל הזמנים. הוא אומר שFTR הצליחו בכל חברה שהם היו בה בזמן שהבאקס נאלצו להקים חברה משלהם כדי להצליח.
הבאקס מורידים את FTR בסופרקיקס ולוקחים את חגורות האליפות, הם מאיימים בסופרקיק גם לסטוקלי שיושב בכיסא הגלגלים אבל במקום זה הם נותנים לו את החגורות וטופחים לו על הראש.

משודר וידאו נוסף על השיקום של וויל אוספריי.
הוא תוהה איך דברים יראו כשהוא יחזור ואומר שהוא יענה על כל השאלות...כשהוא יחזור.

קרב 5 – קרב רצועה על אליפות העולם – קריס סטטלנדר(א') נגד ת'קלה
מנצחת: ת'קלה
עם סטומפ אחרי התערבות של אחיות החטא.
אחרי הקרב משולש הטירוף ממשיכות לתקוף את קריס עד שהבראולינג בירדס יוצאות לעשות את ההצלה.
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב
The following 4 users Like orgibor's post:
  • Bam Bam Bigelow, KB24, Nisan5454, NoamRR
חפש
הגב
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
תגובות: 3,558
אשכולות: 76
Likes Given: 2,521
02-12-2026, 09:44 PM
עוד פרק מעולה של דינמייט
לא מבזבזים יותר מדי זמן וישר אנחנו מקבלים את קני - סוורב שנתנו פרומו מצויין וברול לא פחות טוב. קני מרים לברודי קינג ואומר שהוא המתאבק הכי מסוכן ברוסטר. קני בונה פה גם לקרב זוגות עתידי שלו ושל האנגמו נגד סוורב ומתאבק נוסף אולי קית' לי שיש שמועות שאמור לחזור. יכול להיות אחלה פיוד בין 2 אלופי זוגות לשעבר. אנחנו מקבלים כבר בשבוע הבא את הקרב ביניהם כנראה בגלל שקני לא יהיה ברבולושיין וגם כדי לשמור על מומנטום חיובי בדינמייט בשנת החוזה שלהם.
עוד קרב שלשות בין DR ו-DCF אחרי שקיבלנו כבר כמה קרבות כאלה בשבועות האחרונים הרגיש קצת מעיק בהתחלה אבל ברגע שהפעמון צלצל ממש נשאבתי פנימה וממש נהניתי מהקרב. הפעם מקבלים ניצחון של DR וממשיכים לבנות את טאקשטה - מוקסלי.
תומאסו צ'אמפה מסיים ריין קצר של 11 יום עם אליפות TNT עם עוד קרב נהדר שלו מול פלטשר שייכנס כאלוף לתוכנית באוסטרליה. עד עכשיו אני ממש נהנה מצ'אמפה ויהיה מעניין לראות איך הם ממשיכים איתו ולא זונחים אותו כל עוד הוא חם. פלטשר - בריסקו 7 - למה? 
את קרב הזוגות הרצתי ובמקרה נתקלתי בטוויטר בקטע שסטרונג עוזב את קאסידי במהלך הקרב, לא יכול להגיד שזה מעניין אותי יותר מידי.
רצו אתמול דיווחים על זה ש-PP חתומים ב-AEW ואמורים לעשות את החזרה שלהם לארגון בקרוב והנה קיבלנו אותם. לא חושב שהקהל התלהב יותר מידי מהחזרה הזאת והאמת אני מבין אותם. היאנג באקס מנצחים בצדק את הקרב הזה כי הם הטאג הכי טוב שהיה בקרב אבל עוד קרב נגד FTR מרגיש קצת לא נחוץ כרגע. אני עדיין חושב שנראה את קופ וקייג' חוזרים בקרוב, אולי נקבל קרב משולש שלהם בדינסטי?
אוספריי אוספריי! יאללה תחזור כבר
ת'קלה אלופת עולם - וואו
[Image: bnGtV.gif]
הגב
The following 4 users Like KB24's post:
  • Bam Bam Bigelow, Nisan5454, NoamRR, orgibor
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,666
אשכולות: 26
Likes Given: 4,211
הצטרף בתאריך: Nov 2021
02-12-2026, 10:45 PM
תקלה אלופת עולם - תקלה.
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
תגובות: 2,831
אשכולות: 1
Likes Given: 560
הצטרף בתאריך: Sep 2021
02-12-2026, 11:11 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 02-12-2026, 11:12 PM על ידי Roger.)
ראיתי חלקים מהתוכנית.

מעבר לראנט הרגיל שלי לסגנון המסוכן ותקלות (לא תקלה תקלה באם באם, מייק ביילי, זאת תקלה), הייתה אנרגיה של ״שווה לעקוב אחרי זה״. האולם היה נראה טוב, הכיוון נראה דיי מעניין וזה באמת זמן דיי גורלי בהיסטוריה של החברה. אני לא סומך על טוני קהאן, ואני מצפה להתאכזב, אבל העתיד של הביזנס תלוי בו ובשנה הזאת שהיא האחרונה בחוזה שלהם עם וורנר. אם טוני בחוץ, הכל משתנה. WWE יהיו מונופול יחידני מוחלט (כמו שהבעלים העתידיים שלהם אוהבים..) והעסק ימות הרבה לפני מה שהיה יכול אם טוני עדיין היה בעסק.

נראה מה יהיה. אם הוא יצליח להביא מספיק עניין וכן, להיכנס בWWE ולהגיד לכולם שבניגוד להם בחברה שלו יש רסלינג טוב + מחיר טוב (איזה קונספט..), אז אולי יש פה משהו טוב. אני לחלוטין לא סומך עליו, אבל נראה.
הרסתם.
[Image: Khan-H-1140x641.jpg]
הכל.
הגב
The following 3 users Like Roger's post:
  • Bam Bam Bigelow, NoamRR, orgibor
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,112
אשכולות: 223
Likes Given: 1,418
02-13-2026, 12:54 AM
וואו, אחרי שטוני נתן 2 נצחונות למאתגרים בקרבות אלימנייטור בשבוע שעבר הוא השווה והעלה השבוע עם 2 החלפות אליפות.
2 הקרבות היו מדהימים, פלטשר - צ'אמפה זה היה די ברור שיהיה באנגר וזה אפילו קצת הזוי כמה פשוט זה לשים 2 מהמתאבקים הטובים שלך בקרב אחד על אחד עם פרס על הכף ולקבל תוצאה כזאת כי אחד כפול אחד תמיד שווה אחד. מהצד של קריס ות'קלה קיבלנו את כל מה שהקרב הקודם ביניהן צריך היה להיות, קיבל את הספוט הראוי במיין אבנט, היה אינטסיבי וברוטלי, קריס לראשונה הרגישה עבורי באמת כמו הכוכבת הראשית של מחלקת הנשים וזה קורה דווקא בקרב בו היא מפסידה את האליפות.
זה מוביל אותי לקבלת ההחלטות. אני באמת לא יודע איזו תוצאה הייתי מעדיף לקבל בכל אחד מהקרבות, מצד אחד אני מבין ומצדיק את הרצון להכניס את קייל לאוסטרליה עם חגורה על הכתף וכל זמן שהוא לא אלוף הוא זמן מבוזבז ובאם באם יכול להתלונן על הזכייה של ת'קלה אבל לא מזמן אני חיזקתי תגובה שלו בפורום השני שאמרה שצריך להכות בברזל בעודו הוא חם ולתת למתאבקים שכרגע לוהטים את ההזדמנות לרוץ עם האליפות כי במקרה הטוב זה יעבוד ובמקרה הרע תמיד אפשר להפשיט אותה מהם ות'קלה בחודשים האחרונים סוחפת הרבה מאד מהקהל אחריה. מהצד השני אני לא יודע כמה טוב הספידראן הזה יעשה לצ'אמפה ולאליפות TNT וכמה שהייתי רוצה שקרב הסולם באוסטרליה יהיה בכלל קרב חוזר בין פלטשר וצ'אמפה ולא קרב 7 עם בריסקו שבקרב הקודם ביניהם כבר קיבלנו ספוט גדול עם סולם ולא רואה אותם מצליחים להתעלות על המפגש ההוא. לגבי ת'קלה, בסופו של יום היא עדיין מתאבקת די בינונית, היא מפצה על זה בדרכים אחרות ובכל זאת הקרב הזה היה מצוין בגלל שקריס הייתה שם לסחוב אותה ולא להפך, קריס גם כבר ניצחה אותה נקי ושלטה לגמרי גם בקרב הזה עד התערבות מעצבנת של אחיות החטא שבעצמן נמצאות במקום הנמוך ביותר שהיו בו. אז לא יודע, אליה וקוץ בה.
עוד דבר לשים לב אליו זה שמלבד ווילו כל האלופים הילים כרגע, וגם ווילו עוד עשויה לאבד אליפות אחת בשבת. אצל מוקסלי הקו עוד מטושטש אבל הבנתם את הרעיון, אני חושב שזאת כן איזושהי דרך להכין את הקרקע לקראת איזה פייס גדול שהולך לזכות בקרוב, זה עשוי להיות אפילו ברודי באוסטרליה אם הזכייה של ת'קלה מרמזת על משהו, אולי הבאקס בריין רדמפשן, טקאשיטה שמתקרב מאד לעשות את המעשה הנכון או אולי אנחנו בכלל ממתינים לקני אומגה או וויל אוספריי.
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב
The following 3 users Like orgibor's post:
  • Bam Bam Bigelow, Nisan5454, NoamRR
חפש
הגב
בליסטרה מנותק
Low-Card
תגובות: 669
אשכולות: 0
Likes Given: 76
02-13-2026, 01:51 AM
אם יש משהו אחד שהוא לא מושלם בזמן הנוכחי זה ריין האליפות
כשMJF במיק' אין שני לו בארגון,
אבל כריין זה עוד לא מרגיש גדול לא כמו הפעם הראשונה בגלל זה אני בעד עוד החלפה, זה אותו MJF שכבר ראינו לפני, נגמרו הכוכבים הגדולים מפעם עכשיו הוא מסתכל על היריבים שלו מלמעלה (נשאר אחד אחרון שבקרוב יעשה את קרב הפרישה שלו) וצריך לעשות התאמות בהתאם, אז הוא היה קצת מול ג'יי וייט (שנעלם מאז), על בסיס הסקאמבאג אבל של הקהל, שילוב של מה שהוא היה רוב הזמן אבל גם מאפשר לו להיות הפנים של החברה זה די הצליח אפילו מחוץ לזירה עם כמה קמפיינים יפים.
[Image: avatar_36.jpg?dateline=1761682495]
This is the story of a fighter who's got nothing to lose
Battle tested next opponent he choose
Will be left broken and bruised
Just me and my crew
We battle tested
Coming for everything and you know we’ll wreck it

הגב

•
חפש
הגב
kanetaker מנותק
Rookie
*
תגובות: 31
אשכולות: 0
Likes Given: 0
הצטרף בתאריך: Sep 2021
02-13-2026, 03:03 PM
פאק נראה פשוט מדהים בזירה בעיניי. קרבות הטריוז של מוקסלי, פאק וקלאודיו תמיד עובדים מדהים בעיניי.
אני אוהב את זה שברודי מקבל פוש בזמן האחרון, אני גם קצת מקווה שהוא יזכה לריין עם האליפות הראשית בשנה הקרובה, אני חושב שיש לו הכל בשביל להיות דמות פופולרית ויש לו עוד לאן לצמוח.
אני מחכה לראות עוד קרבות של אומגה בקרוב, זה מרגיש כאילו הוא מתחיל להזכיר טיפה את ימיו בNJPW.
התאכזבתי לראות את PP חוזרים. כן יש להם כמה דברים מגניבים שהם עושים בזירה אבל שום דבר בהם לא מיוחד בעיניי מעבר והם די משמימים.
אומנם היו קרבות טובים בפרק אבל הבעיה הכי גדולה של AEW כמו תמיד היא שחסרים עוד סגמנטים ועוד סטוריליינים יצירתיים.
הגב
The following 1 user Likes kanetaker's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,384
אשכולות: 8
Likes Given: 11,175
02-13-2026, 04:08 PM
סוורב הביא נקודות חזקות לפתיחת הפרק. קני לא התייחס לנקודות של סוורב, הלך מסביב ובחר להכניס לו באזורים הפגיעים. משם סוורב יכל להגיד לו שהוא מתחמק אך בחר לקחת ללב וקבלנו אלימות. אני לא אוהב בראול בקהל, זה תמיד מרגיש לי מוגבל מבחינת אפשרויות. ועדיין, אי אפשר שלא להתלהב ממפגש של סוורב וקני, זה הולך להיות גדול. הבנייה בנתיים מרמזת על סטיפולציה, אני רוצה קרב רגיל.

קבלתי ספויילר לאליפות הTNT, לפי הראיון עם פלטצ'ר הם עשו עבודה טובה בלגרום לי להאמין שהוא מפסיד הערב.

"האם קלאודיו יכנס עם מסיכת לוצ׳ה?" צריך להיות בהימורי האירוע הבא. מפאת עייפות קיצונית ראיתי חלקים ממלחמת הסטייבלים, בשאר הזמן ניקרתי. ואז החלטתי שזה לא הוגן והשלמתי את הקרב. אני אוהב החלפות מהירות בתחילת קרב קבוצות, זה מכניס מהר לקרב ומייצר הייפ למפגשים הקטנים האלה. טקאשטה המאופק הוא זה שמפוצץ הכל זה מגניב, מאחר והוא כבר ניצח את מוקסלי בקרב יחידים ורשם ניצחון קבוצות שבוע שעבר. קלאודיו ממשיך את הרצף של הכניסה ובוחר לקחת גם את תואר הMVP של הקרב. יש לי תחושה שאני כותב את זה בכל קרב מרובה משתתפים שהוא משתתף בו. טקאשטה שובר את הספוט מהלך-מהלך של כולם כדי לצאת אובר על הקבוצה היריבה, כמובן שרוכבי המוות מצאו תשובה לזה. עוד מפגש של טקאשטה ומוקסלי שמשאיר טעם של עוד, מזל שהמפגש שלהם בימים הקרובים, אחרת הייתי נשאר רעב. מפגש קבוצות מעולה, טוב שהשלמתי. אין לי בעיה שמוקסלי יצא חזק על חשבון על אלכסנדר, יש לי בעיה שאלכסנדר על תקן המקדם כבר כמה חודשים, אני מחכה לרגע שיקדמו אותו. יאמר לזכותו של טוני שהרוסטר מפוצץ והרבה מקבלים במה והזדמנות כרגע.

צ׳אמפה מראה לנו על ההתחלה שהוא אלוף לוחם לא פראייר זה מעולה. הוא עדיין בגדר דמות חדשה, הוא צריך רגעים כאלה שיראו לנו מי הוא (בגרסת הארגון כמובן). כבר לתוך אמצע הקרב אפשר לקבוע שזה הקרב הכי טוב של צ'אמפה בארגון עד כה, כפרה על פלטצ'ר. ההתחמקות של צ'אמפה מ-ב"ב מהחבל השלישי לתוך סופלקס גרמני לתוך ברך היה מדהים. פלטצ'ר הוא אלוהי הרסלינג הנוכחי, יכול להוציא קרב מדהים מכל אחד. קרב מדהים ובחירה מעולה כאלוף TNT. אני יכול להצדיק את זה עלילתית גם למי שירצה. צ׳אמפה קיבל בכורה טובה, יחס ראוי לכמה שבועות ועכשיו הוא במעמד טוב יותר מעוד סתם מתאבק שזה עתה הגיע לארגון. פלטצ'ר ממשיך לעשות אוספרי טוב יותר מאוספרי, מדהים. אוספרי נהיה שני לפלטצ'ר גם אצלי. הקרב המרכזי של אול אין ל2027. בריסקו-פלטצ'ר 7 זה הגיוני לאוסטרליה, אין לי בעיה שישמו את זה מאחוריהם כבר עכשיו, ידענו שזה יגיע, לפחות זה מול הקהל של פלטצ'ר שיעזרו לי לעכל את הגלולה. קרב סולם! טוב אני רשמית בהייפ. פלטצ'ר הוא האלוף שאנחנו צריכים.

על אף שקונורס הרשים אותי מאוד, הוא לא יכל לסחוב את הקרב זוגות הזה בעיניי. כן הם מתאבקים טובים, כן התפוז לקראת קרב משמעותי, אבל אני צריך יותר מזה ואני לא מתבייש להגיד את זה. טוב אני אחרי מלחמה של קאליס ורוכבי המוות וקרב אליפות של פלטצ'ר, זה ללא ספק הקרב רגיעה של הערב.

ג׳ט ספיד רוצים עוד תארים, שימו לב, לרוב שAEW שותלים סגמנטים כאלה בתחילת שנה, הם מתגשמים לקראת סופה.

מסיבה פרטית זו בחירה משעממת, הם בבירור הטאג הפחות מעניין בקרב הזה. שמח בשביל פנטה על ההימור הנכון, הייתי בטוח שהם כבר לא בארגון. זה הרגיש שהקהל היה שותף לתחושותיי ופחות התלהב מחשיפתם. דזמונז הביא קפיצה מטורפת אל חוץ הזירה. נהנתי לראות את הבאקס מתעוררים במהלך הקרב ומתחילים להשתולל. הוק צופה בקרב זה מצחיק, איפה התפוציפס? אייזה לא היה חד בקרב וגרם לכמה בוצ׳ים שאני מקווה שלא יקפצו ללידור אדיר בפיד. ניצחון מוצדק לבאקס, עשו לצעירים בית ספר והיו הטאג הטוב יותר. אני עדיין רוצה באקס-ראסקלז.

פרומו טוב של FTR עם נקודות טובות. אבל הבאקס הם הטאג הכי טוב בעולם, אי אפשר לטעון שהם מקום 2.

הייפ לאוספרי, בוא כבר נשמה. יש לי תחושה שנקבל את אוספרי כהיל בזמן שפלטצ'ר יצבור אהדה כפייס מן המניין.

לסיכום, פרק מעולה נוסף של דינמיט, הם לא יודעים לתת לנו פחות מזה. פרומואים מעולים עם נקודות טובות, רסלינג מעולה ואלופים חדשים. הייתי בטוח שנקבל פרק פרווה לקראת אוסטרליה, טעיתי בענק.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב
The following 2 users Like NoamRR's post:
  • Nisan5454, Penta
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-13-2026, 06:07 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר