Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 ... 3 4 5 6 7 ... 38 הבא »

תוצאות | AEW Collision 31/01/26

עמודים (2): 1 2 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות |  תוצאות | AEW Collision 31/01/26
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,112
אשכולות: 223
Likes Given: 1,418
הצטרף בתאריך: Jan 2021
02-01-2026, 02:02 PM
[Image: 815952-5c6ad12dea0747a897ef432f77e3ce84-mv2.jpg]

קרב 1 – דארבי אלין נגד קלארק קונורס
מנצח: דארבי
בהכנעה עם סקורפיון-דת'-לוק.
אחרי הקרב דארבי לוקח מיק' ואומר שהוא ניצח את המלחמה עם הדת' ריידרס, עמד בפסגת העולם ב2025 כשטיפס על האוורסט ומתכוון לעמוד בפסגת AEW ב2026 כשהוא יודע שהוא יכול לנצח את האיש שכרגע מאייש את הספוט הזה.
גייב קיד מגיח מאחוריו ותוקף אותו יחד עם קונורס. הם כולאים תחת מדרגות וגייב קיד אומר שדארבי אולי סיים עם הדת' ריידרס אבל הוא לא נמצא כאן מטעמם אלא מטעמו ומאז WE הוא לא מצליח לישון, לחשוב או להתקדם הלאה והוא מתכוון לעקוב אחרי דארבי לכל מקום ברחבי העולם עד שיהיה כתוב שהוא זה שגמר את דארבי אלין.
[Image: HACOm-YFW0AA67mp.png]

ג'טספיד בבאקסטייג'.
הם פונים למשפחת קאליס שאמרה שהיא במרדף אחרי כך הזהב של AEW ואומרים שהם אלופי השלשות הטריים ולא קשה למצוא אותם. הם גם יודעים שמשפחת קאליס מכוונת לזכייה באליפות העולם אבל כך גם אדם פייג' ופייג' לא רוכב לבד כי יש לו את הגיבוי שלהם – ג'טסט רודאו.

קרב 2 – הרסקאלז(דזמונד חאבייר וזכארי וונץ)(ע' מיירון ריד) נגד הקרו(ליו ראש ואקשן אנדרטי(ע' לייסי ליין)
מנצחים: הרסקאלז
עם הוט-פייר-פליים על אנדרטי.
[Image: HACTtor-Xs-AIei2B.png]

משודר קטע של ג'יימי הייטר ואלכס ווינדסור.
ג'יימי אומרת שהיא הבינה שהן לא כל כך שונות אחרי הכל, הן יודעות מה רוצות, הן יודעות מה הן שוות והן יודעות את מי הן לא אוהבות, הן לא אוהבות אנשים שפוחדים להיכנס לזירה, פוחדים לקבל מכות, פוחדים להילחם והן לא כאלה. היא אומרת שאלכס החליפה שותפה אחר שותפה והגיעה כל כך קרוב אבל לא הצליחה להשיג את מה שרצתה וזה הולך להשתנות ונראה לה ששינוי זה מה שאלכס מחפשת.
ווינדסור אומרת שהגיע הזמן לעשות כיף.

פרומו של ג'ון מוקסלי בבאקסטייג'.
הוא אומר שיש מעט מאד אנשים בחיים שהוא יכול להזדהות איתם וטאקשיטה הוא אחד מהם. בדומה לו, גם טקאשיטה לא אוהב דברים שבאים בקלות, הוא טייל ברחבי העולם בחיפוש אחר התחרות הטובה ביותר שתספק לו את התחושה הזאת. הוא וטקאשיטה מבינים אחד את השני, הוא מאמין שלטקאשיטה לא היה מושג לגבי התקיפה של דייויס ודויל בשבוע שעבר ואחרי שמוקסלי חבט לדייויס בפנים עם החגורה הוא חושב שהם השתוו. הוא יודע מה התמריץ של משפחת קאליס ויודע מה התמריץ של טקאשיטה אבל מה שממריץ את מוקסלי הוא שטקאשיטה ניצח אותו בC2 והוא רוצה לנצח אותו חזרה. אם טקאשיטה רוצה להיות הטוב ביותר והאלוף הקונטיננטלי הוא צריך לעשות את זה לבדו, הוא יודע מה נדרש ממנו לעשות, הוא חושב שהם מבינים אחד את השני.

קרב 3 – אורנג' קאסידי וטוני סטורם נגד ג'ינו מדינה וליידי בירד מונרו
מנצחים: קאסידי וסטורם
עם אורנג' פאנץ' של OC.
אחרי הקרב ווילר יוטה ומרינה שפיר יוצאים לתקוף אותם, מרינה אוחזת את OC בפול-נלסון בזמן שיוטה מראיין אותו ושואל אותו איך הוא מרגיש אחרי שהדת' ריידרס פירקו אותו.
OC אומר שהוא לא מצליח לשמוע אותו מבעד לשיער המזוויע שלו.
יוטה מתעצבן ותוקף אותו עם המיקרופון ושואל אותו אם הוא מתגאה בשיער שלו ואז יוצא להביא מספריים ומתכוון לגזור לו אותו אבל טוני סטורם מספיקה לחזור ולעשות את ההצלה.
היא מאתגרת את יוטה ושפיר לקרב שיער נגד שיער בעוד שבועיים בגראנד-סלאם אוסטרליה.
[Image: Screenshot-2026-02-01-074134.png]

לקסי נייר בבאקסטייג' עם GYV, אדי קינגסטון ואורטיז.
אדי אומר שהם צריכים להתקדם הלאה כי הם כבר נלחמו והרביצו אחד לשני אז אין עוד טעם לזה.
גיבסון אומר שאדי לא מבין ולעולם לא יבין כי הוא לא הלך מייל בנעליים שלהם.
אדי אומר שהם לא מכירים אותו ואת אורטיז ומאתגר אותם בשבוע הבא לקרב חניון.
ביג ביל ובריאן קית' מגיעים לתקוף את אדי ואורטיז ולאחר מכן ג'יימס דרייק משלם להם.
גיבסון אומר שזה לא קשה למצוא אנשים שלא מחבבים את אדי והם יראו אותם בשבוע הבא.

קרב 4 – קרב על אליפות TNT – מארק בריסקו(א') נגד תומאסו צ'אמפה
מנצח: צ'אמפה
עם ראנינג-ני והוא האלוף החדש.
אחרי הקרב קייל פלטשר יוצא לסטיירדאון מהרמפה.
[Image: image-3-1.png]

ג'וש אלכסנדר, לאנס ארצ'ר ורוקי רומרו תוקפים אנשים בבאקסטייג'.
ג'וש אומר שמוקסלי צריך להתרכז בעניינים שלו כי טקאשיטה חייב את הקריירה שלו לדון קאליס, בדיוק כמו קייל פלטשר שהחזיר את הפוקוס שלו לאליפות TNT ואנדראדה שיזכה באליפות העולם. הוא אומר שדון קאליס הבטיח לפייג' משהו מיוחד משלו וזה יגיע בדמותו של מארק דייויס ביום רביעי.
רוקי רומרו אומר שהוא צריך ללכת כי יש לו כרטיסים לצד הזירה לקראת הקרב של אוקדה.

קרב 5 – קרב על האליפות הבינלאומית – קאזוצ'יקה אוקדה(א') נגד אדם פריסט
רוקי רומרו
בשולחן השדרנים.
מנצח: אוקדה עם ריינמייקר.
[Image: hq720.jpg]

לקסי נייר בבאקסטייג' עם הרסקאלז.
מיירון ריד אומר שהם אוהבים חניונים אז אולי כדאי שהם יעזרו לדוד אדי בשבוע הבא.
אדי קינגסטון ואורטיז נכנסים לתמונה.
אדי אומר שבשבוע הבא זה יהיה קרב 4 על 4.

לקסי נייר בבאקסטייג' עם תומאסו צ'אמפה.
הוא חוגג את הזכייה עם אשתו והבת שלו.
הוא אומר ששום דבר מזה לא היה קורה ללא תמיכת משפחתו, הם היו חלק גדול בחלטה שלו ומאז שהצטרף ל-AEW האוהדים מקבלים אותו כחלק מהמשפחה שלהם. יש לו כבוד עצום למארק בריסקו ונאמר לו במשך זמן רב שAEW הוא המקום בו הטובים ביותר מתאבקים והוא נמצא כאן פחות משבוע והוא כבר אלוף TNT החדש. הוא אומר לחגורה שהוא אוהב אותה חזרה ואומר שלבת שלו עכשיו יש אחות חדשה ומבטיח למעריצים שהם יעשו דברים מיוחדים ביחד.

קרב 6 – קרב על אליפות הזוגות – בייבס אוף וורת'(הארלי קמרון וווילו נייטינגייל)(א') נגד אחיות החטא(ג'וליה הארט וסקיי בלו)
מנצחות: בייבס אוף וורת'
עם סול-פוד על בלו.
אחרי הקרב ת'קלה יוצאת לתקוף אותן יחד עם משולש הטירוף, קריס סטטלנדר יוצאת לאזן את הכוחות אבל מייגן ביין ופנלופה פורד יוצאות אחרונות ויחד עם משולש הטירוף מסיימות את הפרק עם ידן על העליונה.
[Image: babesofwrath.jpg]
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב
The following 3 users Like orgibor's post:
  • KB24, Nisan5454, NoamRR
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,112
אשכולות: 223
Likes Given: 1,418
02-01-2026, 05:37 PM
צ'אמפה עם דביוט מהחלומות, קרב מדהים שיכול בקלות להתמודד על קרב השבוע שלי, הסגמנט אחר כך עם לקסי גם היה מתוק ממש ואת שיר הכניסה שלו אני הולך לזמזם כל השבוע, איזה להיט. איזה שיפור פלאים מהכנה למפגש נוסף של בריסקו - פלטשר לצ'אמפה - פלטשר.
אני מרגיש קצת לא נעים להרעיף את כל המחמאות האלה על צ'אמפה מבלי לזרוק מילה טובה לבריסקו שהיה לו חלק שווה בקרב הזה ואני חושב שהוא פשוט קולל בלהיות מידאס, כל קרב גדול שהוא מעורב בו הופך לזהב אבל איכשהו הוא נותר לא מעניין ואנטי-דראו של ממש ואני פשוט לא יודע להסביר את זה. באמצע שבוע הוא נתן באנגר נוסף עם אל קלון ואת כל התשבוחות קטף אל קלון, כשהוא לקח את האליפות מפלטשר אחרי קרב מצוין הרגשתי צורך לכתוב פה תגובה דומה על בריסקו וככה גם אם נגלול אחורה לקרבות הגדולים מול MJF, ריקושט ועוד.

ועם קרב שכזה בקארד לא ברור למה דווקא קרב הזוגות קיבל את המיין אבנט כי הוא היה על הפנים, אולי כדי להספיק לתת לנו גם את נאום הזכייה של תומאסו לצד המשפחה. משולש הטירוף צריכות להניח לאלופות, הן קיבלו את ההזדמנויות שלהן ונכשלו, עכשיו תורן של ביין ופורד שהייתי שמח אם יסתערו גם הן על כל החגורות, אפילו באותו האירוע - מייגן על אליפות העולם, פורד על TBS ושתיהן יחד על הזוגות, הן כן הרוויחו את זה.

אוקדה עשה הרבה כבוד לפריסט בעוד קרב מצוין בפרק, קצת מבאס שעכשיו ללא האליפות הקונטיננטלית אין לו את ההגנה הזאת מפני התערבות של משפחת קאליס וראינו פה התערבות מיותרת של רומרו.

שיער נגד שיער זה אחלה גימיק, זה חייב להיות יוטה וקצת חושש שמתכננים פה איזה סוורב עם הקטע של "מי שיספוג את ההכרעה יגולח", השיער של יוטה מבחינתי זה סימן העבדות שלו והגיע הזמן לשחרר אותו לחירות.

הרסקאלז - קרו היה יופי של קרב גם מהצד של הקרו וכמו שהעירו בשולחן השדרנים אני מקווה ש-FTR צופים, אלה בדיוק הטאגים שצריכים לקבל את הבמה במקום לחזור כל פעם לאותם השמות. קרב החניון בשבוע הבא מאד מאולץ אבל ככה זה כשיש אינפלציה ברוסטר.

דארבי - קונורס היה מעולה, טוב שדארבי הציב לו את אליפות העולם כמטרה ל-2026, כאילו אני מקווה שזאת הייתה הכוונה שלו. לא יודע מה דעתי על חזרה למפגש נוסף עם גייב קיד, הראשון היה מצוין ובאמת הסתיים ברולאפ אבל גם אם גייב קיד טוען אחרת מבחינתי כצופה זה נחשב עדיין כשהתעסקות נוספת עם הדת' ריידרס.
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב
The following 1 user Likes orgibor's post:
  • KB24
חפש
הגב
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,426
אשכולות: 20
Likes Given: 337
02-01-2026, 08:35 PM
אחלה צאמפה שבעולם, טוני עושה מוב להראות שגם הדשא אצלו ירוק. עשו לי הייפ לפלטשר נגד צאמפה, זה יהיה חזק
[Image: HQ-Tkaob-MAARJCN.png]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב

•
חפש
הגב
Penta מנותק
Low-Card
תגובות: 948
אשכולות: 0
Likes Given: 175
הצטרף בתאריך: May 2021
02-02-2026, 10:33 AM
קיוויתי שצ׳אמפה יהיה היל ויקבל ריין על אליפות ה-TNT סטייל מירו אבל בדרכו הייחודית של צ׳אמפה.
אני מקווה שהוא יהיה יותר טווינר/אנטי-גיבור כזה מאשר פייס.
אם כבר לא טרחו לעשות אותו היל.
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Penta מנותק
Low-Card
02-02-2026, 10:34 AM
לא משקיעים בהם יותר מדי אבל זה טוב שיש סטוריליין במחלקת הזוגות שלא קשור לאליפות הזוגות, שלא קשור ל-FTR,
שלא קשור ליאנג באקס.
אני מניח שבשלב מסויין שהראסקאלז יהיו נגד FTR.
הגב

•
חפש
הגב
Penta מנותק
Low-Card
02-03-2026, 11:41 AM
גייב קיד בתור יריב מושבע של דארבי אלין זה מעולה.
זה יכול להיות מעולה. וצריך להיות מעולה.
אם דארבי ייקח את האליפות ל-MJF השנה זה יהיה ענק.
גם היריבות שלהם צריכה להיות לא פחות ממצויינת.
אם זה יתפוס חלק מהותי השנה ב-AEW ואם הבוקינג יהיה טוב, מעניין ועקבי אז זו תהיה שנה חזקה.
הגב

•
חפש
הגב
Penta מנותק
Low-Card
02-03-2026, 11:41 AM
מישהו יודע אם גייב קיד חתום ב-AEW ואם הוא עזב את NJPW או אם הוא נשאר שם?
הגב

•
חפש
הגב
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
תגובות: 3,558
אשכולות: 76
Likes Given: 2,521
02-03-2026, 12:05 PM
(02-03-2026, 11:41 AM)Penta כתב:  מישהו יודע אם גייב קיד חתום ב-AEW ואם הוא עזב את NJPW או אם הוא נשאר שם?

הדיווחים האחרונים שראיתי אומרים שהוא וקונורס חתומים ב-AEW
[Image: bnGtV.gif]
הגב

•
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,384
אשכולות: 8
Likes Given: 11,175
02-03-2026, 03:25 PM
אוקדה וצ׳אמפה בקרבות אליפות, הראסקלז בבכורה וכוכבים גדולים פוגשים יריבים קטנים, אחלה קוליז'ן.

קונורס, שנראה כמו פרי אהבתם של רולינס והאנגמן (שכנראה היו מביאים סוס עבודה רציני) הוא אחלה מתאבק לפי מה שאני זוכר. הוא גם פותח חזק לפי המתכון של קרבות של דארבי. יאמר לזכותו של דארבי שהוא נותן קרבות מהירים והוא אחד שכיף להראות לאנשים מחוץ לתחביב הזה כי הוא עושה דברים מסוכנים. למעשה, החיסרון היחיד בו הוא העלילה המייגעת שהוא תמיד עובר - הדרך ארוכה ומפותלת אני נופל וקם נופל וקם. ניכר שקונורס בא להרשים, הוא לא איכזב בכלל וניצל כל שנייה מסך שקיבל. בנוסף, יש לו מובסט כיפי והוא נראה כמו מישהו שיכול להתאים לAEW, במידה ונשאר מקום ברוסטר העצום הזה. שמח שהם ניצלו את המדרגות כדי לעבוד עליי שזה יהפוך לספוט קבוע. הסיפור של הקרב, לתפיסתי כמובן, דארבי עם הזמן לומד לצאת מכל מכשול. בניגוד לזיין, דארבי יכל להישאר האנדרדוג התמידי אבל הוא כבר נהפך לפייבוריט לניצחון ברוב הקרבות שלו.

דארבי עם פרומו טוב, טוב שזה קצר, טוב שיש מסר, טוב שזה מתומצת. התקיפה לאחר מכן זה כבר לא טוב. בואו נתקדם נשמות. מצד שני, לא שאני בא להצדיק, אבל הם תקועים כרגע. דארבי לא יקבל קרב אליפות בקרוב אז צריך למלא את הלוז שלו, אבל יש עוד יריבים אחרים. גייב עם פרומו טוב, האמת רציתי שהוא ידבר כמה שיותר. ועדיין, דארבי תסיים את זה כמה שיותר מהר. כל הקטע עם המדרגות בוצע נהדר, אולי נקבל קרב מדרגות?

ג׳ט ספיד חמודים, אין לי בעיה שהם יהיו הצעירים החמומי מוח שמכניסים את האנגמן לצרות שיובילו לקרבות אליפות. מחכה בקוצר רוח למפגש עם משפחת קאליס.

אני חושב שאני מתחיל לאהוב את התלבושות שם הקרו. אני תמיד צריך לזכור שליו ראש שם, חתיכת מתאבק. הראסקלז! יאללה תנו לנו בכורה טובה כפרה עליכם. כניסה טובה, כיפית וקופצנית. שמתי לב שבמהלך הקרב בפינה של הראסקלז היה עשן, אם זה מכוון אז זה גאוני, אם זה בטעות אז שיאמצו את זה. הקרו יצאו לא פראיירים בכלל, זרקו מהלכים מגניבים ולא הרגישו ניצבים, על זה תוסיפו את הכימיה המטורפת שלהם, הרבה מהלכים יכלו להתבצבץ פה וזה לא קרה. משום מה צפיתי לקרב מהיר מאוד, אני צריך להרגיע עם הציפיות האלה, כי כן קיבלנו קרב טוב מאוד. התגעגעתי למהלך הסיום של הראסקלז. מי היריבים הבאים של המסטולים?

מוקסלי בפרומו טוב, כיף להינות ממוקסלי. שמח שהוא לא התוקף של ברייקר מהראמבל.

דילגתי על הקטע של התפוז העל הזמני אבל הם עניינו אותי עם הסטיפולציה של השיער.

למה קינגסטון ממשיך להתעסק בדברים לא מעניינים? אני כן אוהב את הגימיק של הרוצחים שכירים שהדביקו לביל וקית'.

הכניסה של צ׳אמפה פסיכית, הוא מרגיש ביג דיל, קיבלתי ספויילר לקרב הזה ואני שמח שבאמת מתייחסים אליו כאחד כזה. בתחילת הקרב לא קיבלנו משהו מיוחד מצ'אמפה מלבד מהנוכחות המרשימה שלו. לפחות הוא נזכר להתעורר על האפרון ופעם נוספת על החבלים. שאר הקרב היה מרדים ודווקא בריסקו היה אחראי על המהלכים הגדולים. הקטע עם השולחן היה ענק אבל זוויות הצילום השונות די הסגירו את עבודת הצוות שלהם סביב הספוט. הדקות האחרונות לקראת הגבלת הזמן היו מה שרציתי לקבל לאורך כל הקרב. החלטה אמיצה לתת צ'אמפה את האליפות, מהלך שהפתיע אותי מאוד. מקווה שמפה הוא רק יעלה מבחינת מה שהוא יתן לנו בזירה. ההיגיון אומר שבריסקו ירצה קרב אליפות מול מג'פ. פלטצ'ר יוצא החוצה, אין סיכוי שהוא לא יוציא מצ'אמפה קרב טוב ולכן הייפ.

הקטע השבועי האהוב עליי, אלכסנדר מדבר וברקע עובדי הפקה חוטפים מכות ממשפחת קאליס. הייפ לדיוויס נגד האנגמן. אני רוצה את אליפות השלשות על אלכסנדר וארצ׳ר, החבר השלישי פחות משנה לי, אני אהיה יותר מבסדר עם קלון או דיוויס.

אוקדה יוצא עם האליפות מכוסה זה מצחיק, לא ראינו אותה המון זמן. אוקדה מתעלל בסתם מישהו היה בזבוז זמן, יכלו לתת לנייט קרב אליפות לאחר שהצמיד את אוקדה בC2. אני מתאר לעצמי שאוקדה לא סתם באולם הזה, יהיה משהו אחרי הקרב. רגע השיא של הקרב היה השלט "אוקדה מפחד מטקאשטה". לא קרה כלום אחרי הקרב, אז הם פשוט רצו להראות לנו שאוקדה שומר על האליפות שלו מלהתכסות באבק, באסה ובזבוז של הופעה. באותה מידה יכלנו לקבל את זה בכל סגמנט שלו מאחורי הקלעים.

קינגסטון והראסקלז נשמע כמו משהו יחסית מעניין. עוטפים את זה בקרב חניון, מה שסיפק בעבר זהב לארגון. נראה לקראת מועד הקרב אם יהיה לי סבלנות לזה.

צ'אמפה חוזר לגימיק של גולדי זה כל מה שאוהדי הWWE רצו לראות ממנו בראשי. יאללה, יש לכם סיבה לראות AEW.

לסיכום, סדר המלצת הקרבות הוא לפי סדר הופעתם בפרק. קרבות אליפות די מאכזבים עם תוצאה אמיצה בבכורה של צ׳אמפה. היו פרקי קוליז'ן טובים יותר.
הגב
The following 2 users Like NoamRR's post:
  • Bam Bam Bigelow, orgibor
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,384
אשכולות: 8
Likes Given: 11,175
02-03-2026, 03:31 PM
גיבור עם ניתוחים מעולים על יוטה ובריסקו הכניס לי הייפ לפאקינג יוטה ובריסקו.
לא צריך את ג׳ריקו, כשאור הוא הגיבור האמיתי שלנו.
הגב
The following 1 user Likes NoamRR's post:
  • orgibor
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): 1 2 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-11-2026, 10:04 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר