Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 ... 7 8 9 10 11 ... 37 הבא »

תוצאות | AEW Dynamite 20/08/25

עמודים (2): 1 2 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות |  תוצאות | AEW Dynamite 20/08/25
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,061
אשכולות: 213
Likes Given: 1,384
הצטרף בתאריך: Jan 2021
08-21-2025, 04:53 PM
[Image: AEW-Dynamite-logo-1024x576.jpg]

התוכנית נפתחת עם וויל אוספריי שנכנס לזירה.
אוספריי משתף עם הקהל חוויות מהפעם הקודמת שביקר בגלאזגו.
אוספריי אומר שהוא לא קיבל אישר רפואי לעלות לקרב בפורבידן דור ולכן נאלץ לעשות את זה בקרב כיבוי אורות בו AEW לא לוקחת אחריות למה שעלול לקרות לו. הוא עושה את זה כי הוא אוהב את המקום ואם יש אפילו סיכוי קטן שהוא לא יחזור להיות וויל אוספריי אחרי יום ראשון הוא מתכוון להשאיר את הכל בזירה. הוא אומר שהמניע העיקרי שלו הוא נקמה בדת' ריידרס.
הדת' ריידרס יוצאים החוצה, מוקסלי נכנס לזירה עם מרינה, קלאודיו ויוטה עומדים על האפרון.
אוספריי שביום ראשון הוא מגיע בשבילו אז אם מוקסלי רוצה להיפטר ממנו שיעשה את זה בעצמו.
מוקסלי בכל זאת מזמן את קלאודיו ויוטה פנימה אבל ג'טספיד יוצאים להוות תגבורת והירושי טנהאשי מגיע בעקבותיהם וזה מוביל לאופנר.
[Image: 1.jpg]

קרב 1 – הדת' ריידרס(ג'ון מוקסלי, קלאודיו קסטאניולי וווילר יוטה)(ע' מרינה שפיר) נגד ג'טספיד(קווין נייט ומייק ביילי) והירושי טנהאשי
במהלך הקרב אוספריי גורר את מרינה שפיר אל הבאקסטייג', בהמשך בולט קלאב וור דוגס(גייב קיד, דרילה מולוני, קלארק קונורס ורובי X) מגיעים לעזרת הדת' ריידרס ולקראת סוף הקרב אוספריי חוזר עם מישהו בתוך שק גופות.
מנצחים: הפייסים עם היי-פליי-פלואו של טנהאשי על יוטה.
אחרי הקרב הבולט קלאב והדת' ריידרס תוקפים את הפייסים בזירה, היאנג באקס מגיחים מאחורי אוספריי ומורידים אותו בסופרקיק, הפראגון מגיעים לנטרל את הבאקס, הדת' ריידרס פותחים את שק הגופות בו הם חושבים שנמצאת מרינה אבל במקומה יוצא ממנו דארבי אלין שתוקף אותם, האופס מצטרפים לאזן את הכוחות והברול מסתיים אחרי קופין דרופ של דארבי ממעלה הקהל על ערימה של הילים.

טוני שיאובני בזירה מזמין החוצה את אדם קופלנד וכריסטיאן קייג'.
כריסטיאן אומר לקהל לשתוק בזמן שהוא מנהל את העסקים שלו אבל קופלנד קוטע אותו ושואל אם הוא עדיין רוצה להיות הבן אדם הזה? הוא אומר שהוא מבין שקייג' הוא אסהול אבל הוא האסהול שלו.
טוני שיאובני שואל את כריסטיאן אם הוא מצא את עצמו וכריסטיאן אומר שאחרי שהוא חיפש את עצמו הוא הבין שהוא לא צריך לשנות כלום והוא מושלם כפי שהוא. הוא מודה שהוא וקופלנד לא על אותו הדף אבל הם לפחות כותבים באותו הספר. האיחוד הזה הוא לא שמח אלא מתוך צורך, קופלנד הסכים לעזור לכריסטיאן עם ניק וקיפ וכריסטיאן הסכים לעזור לו עם FTR והוא לא יכול להתחייב לשום דבר מעבר לכך אבל הוא מבטיח להיות הפרטנר הכי טוב שהיה לו והם לוחצים ידיים.
קיפ סביאן ושיינה ווין יוצאים החוצה והם מציגים וידאו של ניק ווין על המסך הגדול בו הוא חותך פרומו על קביים שבו הוא אומר שקופלנד וקייג' גרמו לו לשבר בכף הרגל והשביתו אותו למספר שבועות ומהקרב בפורבידן דור אבל הוא תמיד צעד אחד לפניהם.
משודר וידאו על החזרה לתחייה של לוצ'זאורוס והוא עושה את החזרה שלו ומוריד את קופלנד וכריסטיאן בצ'וקסלאם אחד אחרי השני.
מוכרז שלוצ'זאורוס יחליף את ניק ווין בפורבידן דור.

מארק בריסקו בבאקסטייג' מחפש אחר MJF ואומר שהוא טס מעבר לאוקיינוס כדי לתפוס אותו.

MJF בבאקסטייג' חובר לריקושט ו-GOA ומציע להם לשתף פעולה כנגד אויב משותף, ריקושט מקבל את ההצעה לטפל בבריסקו והם מרחיקים את המצלמה בעודם רוקמים מזימה.

קרב 2 – גמר טורניר האלימינייטור לאליפות הזוגות – ברודידו(ברודי קינג ובנדידו) נגד FTR(דקס הארווד וקאש ווילר)(ע' סטוקלי האת'וואי)
מנצחים: אין
, תיקו אחרי טיים לימיט של 30 דקות.
טוני קאהן מכריז שאליפות הזוגות תוגן בקרב משולש בפורבידן דור.
ההארט סינדיקייט יוצאים לסטיירדאון עם היריבים הבאים שלהם.

אדם פייג' יוצא לזירה.
פייג' כועס על התקיפה של MJF בשבוע שעבר ואומר שהוא היה קורא לו החוצה אבל הוא יודע שהוא פחדן מדי כדי לצאת להתעמת מולו.
המוזיקה של MJF נשמעת אבל הוא לא יוצא.
טוני שיאובני אומר לפייג' שהוא קיבל הודעה מMJF שאומרת שיש לו מסר להעביר לו ועל פייג' להישאר בזירה עד שהוא יסיים אחרת משהו רע הולך לקרות.
MJF מופיע על המסך הגדול יחד עם ריקושט ו-GOA ומארק בריסקו קשור לכיסא. הם שופכים דלק על מארק ו-MJF אומר שיש לו 3 תנאים לקרב שלהם בפורבידן דור שאדם פייג' יהיה חייב להסכים להם אחרת הם יציתו את בריסקו. התנאי הראשון הוא שהאליפות תוכל להחליף ידיים בפסילה, התנאי השני הוא שהאליפות תוכל להחליף ידיים בספירת חוץ והתנאי השלישי הוא שMJF לא יצטרך לפדות את החוזה שלו כדי לקבל את הקרב בפורבידן דור. MJF נותן לפייג' 5 שניות להחליט לפני שהוא מעלה את בריסקו באש ופייג' נאלץ לאשר את כל התנאים ולאחר מכן יוצא בריצה לבאקסטייג'.
[Image: image.jpg]

אחר הפרסומות רואים את פייג' תופס את ריקושט ודורש לדעת איפה MJF, אבטחה מגיעה להפריד ביניהם ואומרת לפייג' שMJF עזב, הוא מרביץ לאיש האבטחה שאמר את זה ועוזב בזמן שGOA מגיעים לריקושט.

קרב 3 – את'נה ומרסדס מונה נגד טוני סטורם ואלכס ווינדסור
פרספונה
צופה מהשורה הראשונה בקהל.
מנצחות: מרסדס ואת'נה עם O-פייס של את'נה על ווינדסור.
אחרי הקרב מרסדס מתגרה בפרספונה שדוחפת אותה לרצפה.
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב
The following 3 users Like orgibor's post:
  • KB24, NoamRR, Tblack
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,061
אשכולות: 213
Likes Given: 1,384
08-21-2025, 05:22 PM
אוספריי וקופלנד הרגישו כאילו באו להעביר מופע סטנדאפ לפרקים אבל הצליחו לבסוף להגיע לפואנטה ולהבהיר איך אוספריי מתאבק כשהוא לא כשיר רפואית ואיך האיחוד של אדג' וכריסטיאן מחזיק מים והסיבות נשמעות לי לגיטימיות אז אני אוכל את הפתיון.
גמר טורניר הזוגות סיפק כמה ספוטים מעולים ועדיין לא חושב שהוא היה הטוב ביותר במסגרת הטורניר הזה ואני לא לגמרי מרוצה מהתוצאה כי לתת לHS עוד הגנה בקרב משולש זה קצת עצלני.
AEW מצאו איזו דרך עקומה למנוע מMJF לפדות את החוזה וזה כנראה עדיף כי הסטיפולציות משאירות מקום להמון משחקי מוחות תוך כדי הקרב ו-MJF כנראה ימתח את הגבולות של פייג' וינסה לגרום לו לפסול את עצמו וזה גם אמור להבטיח קרב נוסף ביניהם בתקווה שיגיע אחרי שMJF יפרום את כל הקצוות שלו עם HS, בריסקו ומיסטיקו. זאת לא הפעם הראשונה שMJF מציב תנאים ליריב שלו, הוא עשה את זה כבר עם קודי רודס, כריס ג'ריקו ובריאן דניאלסון אבל בשונה מהפעמים הקודמות בהן ליריב של MJF היה אינטרס לפגוש אותו, מהמפגש הזה פייג' דווקא היה מעדיף להימנע.
אוהב מאד את הקונספט של O-פייס משום מקום, זה באמת תפס אותי לא מוכן בכל הפעמים עד עכשיו. מרוצה מהיריבות שנבחרו למרסדס, לא מכיר את כל הנשים של CMLL אבל פרספונה מתאבקת טובה יותר מזוקסיס ולה קטאלינה שכבר התאבקו מול מרסדס ובוזילה היא שם מפתיע שעדיף על ברירת המחדל הקבועה של מומו ווטנאבה, גם שתיהן מתאבקות שאני יכול בקלות לראות בעתיד עושות את המעבר הקבוע לרוסטר של AEW.
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב
The following 1 user Likes orgibor's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
KB24 מחובר
מלך המשחקים של הפורום
תגובות: 3,514
אשכולות: 72
Likes Given: 2,477
08-21-2025, 07:21 PM
הסגמנט של קופלנד וכריסטיאן היה בנוי מצויין, כריסטיאן נשאר אותו היל שחצן שהיה עד עכשיו הוא מביט לאחור על ההתנהגות שלו וחושב שהוא מושלם. למרות זאת הוא מחליט לשתף פעולה עם קופלנד בשביל לעזור לעצמו נגד ניק וקיפ ובתמורה הוא יעזור לקופלנד עם הבעיה שלו מול FTR. אני חושב שהסיפור ביניהם נבנה טוב לאורך הזמן שלהם ביחד ב-AEW ולקראת הקרב הצפוי שלהם בקנדה. לוצ'זאורוס הייתה חזרה לא צפוייה בכלל הבן אדם כמעט מת לפני שנה ועכשיו הוא חוזר להתאבק. לא שמתי לב לזה בצפייה ראשונה אבל מסתבר שהמעיל שהרופא שמציל את לוצ'זאורוס בסרטון זה המעיל של ג'ק פרי. אם זזה נכון זה עוד טאצ' יפה שהם מכניסים פה לסיפור.
גם MJF - פייג' קיבל כיוון טוב יותר אחרי הפרק הזה, MJF מראה שלא רק פייג' יכול להיכנס לראש של היריב שלו ומזכיר לכולם שהוא יכול להיות גם אכזרי שצריך. כמובן שבקרב הם ישחקו על זה ש-MJF ינסה לגרום לפייג' לפגוע בו עם כיסא/חפץ כלשהוא בשביל להיפסל וישחקו גם על הספירות חוץ. ברגע שהוא אמר שהוא לא צריך להשתמש בחוזה בשביל הקרב הזה שמחתי כי אין סיבה לבזבז את 2 החוזים חודש אחרי שהמתאבקים זכו בהם. הימור מוקדם על ניצחון של פייג' והמשך הסיפור לארוך השנה כמו שצריך להיות. 

כמובן שאי אפשר להתעלם מהתמונה הזאת של ריקושט
[Image: Gy18JxPW4AA-q5Z?format=jpg&name=360x360]

הגמר של טורניר מחלקת הזוגות אומנם לא היה הקרב הכי טוב בטורניר אבל אני כן חושב שהתוצאה נכונה לאור השמועות על HS. אני מניח ש-FTR ינצחו אבל יצמידו את ברודידו וככה ישמרו על HS, משם FTR נגד קופלנד וכריסטיאן באול אאוט קנדה. 

[Image: bhNK8.gif]

לינקיית AEW:
https://wrestling-il.com/showthread.php?tid=3554&pid=197639#pid197639
הגב
The following 3 users Like KB24's post:
  • NoamRR, orgibor, Tblack
חפש
הגב
KB24 מחובר
מלך המשחקים של הפורום
08-21-2025, 07:23 PM
שכחתי להתייחס לפייג' מגיע ברכבת לגלזגו - האם זאת עקיצה על פאנק?

לינקיית AEW:
הגב
The following 1 user Likes KB24's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
Tblack מנותק
Joober
**
תגובות: 466
אשכולות: 4
Likes Given: 875
הצטרף בתאריך: Jul 2024
08-21-2025, 07:52 PM
(08-21-2025, 07:23 PM)KB24 כתב:  שכחתי להתייחס לפייג' מגיע ברכבת לגלזגו - האם זאת עקיצה על פאנק?

למה בעצם?
הגב

•
חפש
הגב
KB24 מחובר
מלך המשחקים של הפורום
08-21-2025, 07:56 PM
(08-21-2025, 07:52 PM)Tblack כתב:  למה בעצם?

פאנק התלונן שבאול אין אף אחד מהחברה לא חיכה לו בשדה התעופה אז הוא החליט לנסוע ברכבת למלון שלו

לינקיית AEW:
הגב

•
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,667
אשכולות: 26
Likes Given: 4,212
הצטרף בתאריך: Nov 2021
08-21-2025, 08:01 PM
מג׳ף מפסיד בקרב, ופודה את החוזה.
קלאסיקה.
[Image: giphy.gif]
הגב
The following 2 users Like Bam Bam Bigelow's post:
  • KB24, orgibor
חפש
הגב
Tblack מנותק
Joober
**
תגובות: 466
אשכולות: 4
Likes Given: 875
הצטרף בתאריך: Jul 2024
08-21-2025, 09:37 PM
(08-21-2025, 07:56 PM)KB24 כתב:  פאנק התלונן שבאול אין אף אחד מהחברה לא חיכה לו בשדה התעופה אז הוא החליט לנסוע ברכבת למלון שלו

אההה אוקיי, תודה.
נהדר אם כן.
הגב
The following 1 user Likes Tblack's post:
  • KB24
חפש
הגב
Penta מנותק
Low-Card
תגובות: 869
אשכולות: 0
Likes Given: 160
הצטרף בתאריך: May 2021
08-22-2025, 12:51 AM
הגיוני מאוד שכריסטיאן לא יהיה ישר פייס כי הוא היה היל נתעב במשך שנים.
ולא רק שהוא לא מביע חרטה על המעשים שלו ולא מבקש סליחה מאדג׳ על כל השיט שהוא עשה לו מאז שהוא הגיע ל-AEW, הוא עוד טוען שהוא מושלם כפי שהוא.
כרגע הוא משתף פעולה אדג׳ מאינטרס משותף של שניהם(וכמובן מהאינטרס שלו).
זה כן מוסיף עניין ודינמיקה למורכבת ביניהם למרות שזה ברור שבסוף הם יחזרו להיות חברים בסוף.
הפייס טרן האמיתי של כריסטיאן יגיע כשהוא יבקש סליחה מאדג׳ וכשהוא יביע חרטה על המעשים שלו
ואולי אפילו אם הוא יבקש סליחה מלוצ׳אזורס(אין לי מושג אם זה יקרה, אני לא בונה על זה).

החזרה של לוצ׳אזורס תפסה אותי לא מוכן. לא שמעתי שמועות שהיא יחזור ולפי השמועות בשנה שעברה ועל המחלה שלו
היה נשמע שאין סיכוי שהוא יחזור לפרו רסלינג.
אני מאוד שמח בשבילו שהוא חזר.
חבל שחשפו אותו בוידאו ולא רק בזמן שהוא נכנס ימא החוצה מאיפה שהמתאבקים נכנסים.
הוציאו אותו מאוד חזק בחזרה שלו. הוא יצא אובר על אדג׳ ועל כריסטיאן לבד.
הוא חד משמעית מתבל את הסיפור ומוסיף לו עניין.
עכשיו הבנתי למה ניק ווין אמר שהם הסטייבל הכי ״מסוכן״ ב-AEW.
לא יפתיע אותי אם הם יצטרפו לסטייבל שיהיה ל-MJF איתם ועם FTR ועם סטוקלי.
לוצ׳זורס/קילסוויצ׳ הוא חד משמעית הפייס בסיפור נגד כריסטיאן שהתייחס אליו מחפיר
ולא נתן לו לזכות באליפות(וגם לא באליפות הטריוס) כשהוא זכה בה.
יהיה קשה מאוד להוציא היל גם לפי הסטוריליין וגם בגלל המציאות שהוא חזר אחרי שנה
שהוא היה בטיפול במחלה מסכנת חיים.
אני מניח שאדג׳ וכריסטיאן ינצחו אותו ואת קיפ סביאן שיוצמד ל-3 ושלוצ׳זורס עדיין ייצא חזק מהקרב.

הפרישה של אדג׳ וכריסטיאן תהיה מרגשת.
גם הם, גם טנאהאשי וגם סינה בסוף השנה הזו.
הגב

•
חפש
הגב
Penta מנותק
Low-Card
תגובות: 869
אשכולות: 0
Likes Given: 160
הצטרף בתאריך: May 2021
08-22-2025, 01:07 AM
בנוגע ליריבות של MJF והאנגמן,
הם עשו עבודה טובה כי באמת אין לי מושג מי ינצח ואיך הוא ינצח.
יש ל-MJF הרבה סאגות לא פתורות:
מארק בריסקו, מיסטיקו, וגם ה-Hurt Syndicate(ובפרט בובי לאשלי).
גם הוא וריקושה לא אוהבים ולא הרעיפו מחמאות אחד על השני.
זה קטע ששניהם Hurt Syndicate Rejects.
גם בפוסטר של האירוע האנגמן בראש שלו.
בפוסטר של רבולושן השנה MJF היה בתוך הראש של האנגמן.
זו כן דרך טובה מצד MJF לנסות להשיג קרב אליפות מהאנגמן בלי לפדות את החוזה שלו(שזה כמו MITB).
מצד שני זו דרך גרועה כי מבחינת קייפייב אמורים להעיף אותו על טיל בליסטי אחרי שהוא ניסה לשרוף מתאבק אחר בפאקינג שידור חי(גם את ריקושה ו-GOA שהיו שותפים לפשע)
עם מספיק אנשים שצפו בזה והיו עדים למתרחש(איום ממשי ברצח ובהצתה של בן אדם).
אולי אני טרחן מדי. MJF אמור להיות לכם בדמות.
הגיון מאוד בסיסי(וגם פחד שבר ממקום מאוד הגיוני) הוא לא לאיים להצית מישהו בשידור חי מול מלא אנשים או צופים בבית
ובטח שלא במקום עבודה שלך(גם אם הבוס שלך לא יודע להיות בוס כמו טוני קאהן).
הוא כן השיג מה שהוא רצה.
בקייפייב מציגים אותו כעשיר ובתור מישהו שמפוצץ בכסף אז יש לו קשרים(למראת שגם אם כן זה תהליך שיכול לקחת זמן ואפילו שנה או כמה שנים).
הוא גם ניסה להצית את האנגמן בדינמייט לפני הקרב שהיה להם ברבולושן השנה.
לפחות בסגמנט ההוא עשו דבר הגיוני וזה שהמאבטחים שם הרימו אותו ולקחו אותו והחזיקו אותו מהרגליים והעיפו אותו משם.
MJF גם הודה בפני האנגמן בדינמייט אחרי רבולושן שהוא לא באמת התכוון להצית אותו ולשרוף אותו.
לפחות אין לי מושג מי ינצח בקרב ביניהם.

*חבל מאוד שאין צפייה ישירה ללא תשלום של הקרב זוגות של FTR וברודידו
כי הם אשכרה קיבלו זמן ראוי לקרב זוגות וגם אני חושב שהקרב יכול להיות טוב או מאוד טוב.
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): 1 2 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-05-2026, 06:45 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר