Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 17 18 19 20 21 ... 130 הבא »

תוצאות | WWE NXT 15.7.2025

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE NXT 15.7.2025
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,082
אשכולות: 1,862
Likes Given: 5,123
הצטרף בתאריך: Jan 2021
07-16-2025, 02:36 PM
[Image: 20250708_NXT_TonyStacksLuca_16x9_tonight...a89191.jpg]

אלופת הנשים של NXT ג'ייסי ג'יין והשפעה קטלנית פותחות את התוכנית, ג'ייסי מתנצלת על הקול הצרוד שלה, ג'ורדן גרייס נתנה לה מרפק לגרון ופגעה לה במיתרי הקול. היא רוצה לגשת ישר לפיל שבחדר... הדברים לא הלכו לטובתה בשבת. החברות שלה בקבוצה פישלו. היא יודעת שג'סמין ניסתה את הכי טוב שלה אבל כשאת עומדת ליד מישהי כמו ג'ייסי 'הכי טוב שלך' פשוט לא מספיק. למזלן של ג'סמין ופאלון הן הצליחו לפצות על זה באבולושן. ג'ייסי אומרת שהיא עשתה מה שהיא תמיד עושה, היא הפתיעה את כולם. פאלון מוסיפה שהמבט על הפנים של כולם היה שווה הכל, ורק מחכה כבר שההלם יירד כי ג'ייסי הולכת להחזיק בתואר הזה להרבה זמן. ג'ייסי מכריזה שהיא הולכת לעשות מה שאף אחת לא עשתה... ביום ראשון היא תפגוש את מאשה סלאמוביץ' בסלאמיברסרי לקרב על כל הקופה : אלופה נגד אלופה, מנצחת לוקחת הכול. אלופת הנוקאוטס של TNA מאשה סלאמוביץ' יוצאת החוצה, מאשה אומרת שג'ייסי אלופה רק בזכות זה שבלייק מונרו הכניסה מכה עם התואר לג'ורדן גרייס. היא הפסידה בשבת, ובאבולושן נדרשו ארבע בנות כדי לנצח. מאשה מצהירה שהיא תדהים את העולם כשתהפוך לאלופה הראשונה שמחזיקה גם בתואר הנשים של TNA וגם של NXT. ג'ייסי עונה לה שהיא לעולם לא תיגע לה בתואר... היא תהיה זאת שתחזיק את שניהם. אלופת צפון אמריקה לנשים סול רוקה וזאריה יוצאות החוצה, סול מזכירה שאם ג'ייסי תזכה היא לא תהיה היחידה עם שני תארים... גם לה יש שניים. ולמען האמת היא הייתה שמה את הכסף שלה על מאשה. זאריה מוסיפה שסול הייתה ה-MVP של סוף השבוע הזה, שלושה קרבות ברצף. ואם הן רוצות להצהיר משהו הן לא צריכות לדבר. הן פשוט צריכות לעלות לזירה. ג'סמין עונה לזאריה שלא תזלזל בהשפעה קטלנית... הן חברות אמיתיות. כשהן רוצות לומר משהו הן אומרות את זה בפרצוף. ג'ייסי עוקצת ואומרת 'כן, אתן פשוט עושות את זה בטעות'. זאריה מכה את ג'ייסי וברול מתפתח בין כולן. מאשה, סול וזאריה מעיפות את השפעה קטלנית מהזירה.
[Image: 001-NXT-07152025-AK-25732-178525d4e9ff6c...2818b2.jpg]

דארקסטייט ניצחו את אלוף העולם של TNA טריק ויליאמס, מייק סנטנה וג'ו הנדרי בפסילה, לקראת סוף הקרב טריק מתווכח עם סנטנה והנדרי. סנטנה והנדרי תוקפים את טריק, אחר כך הם קופצים על דארקסטייט מחוץ לזירה. הם מחזירים אותם פנימה. הסיסטם יוצאים החוצה, הסיסטם תוקפים את דארקסטייט והקרב נפסל. סנטנה והנדרי עוזרים להם להעיף אותם החוצה. אבטחה יוצאת לעשות סדר. בצד אחד פייסאוף בין דארקסטייט לסיסטם. בצד שני פייסאוף בין טריק ויליאמס, מייק סנטנה וג'ו הנדרי.
[Image: 016-NXT-07152025-AK-32962-c2df2ec9517092...6a793f.png]

מוקדם יותר היום בלוקר רום של הנשים. אריאנה גרייס אומרת שחסר היה קצת מלוכה בקרב הבאטל רויאל באבולושן, בזמן שכרמן פטרוביץ' אומרת שחסר היה גם קצת שינג שינג אקשן. קאלי ארמסטרונג מצטרפת ואומרת שהיא הייתה אמורה להשתתף בקרב  הרי היא אלופת הנשים של איבולב. כרמן עונה שהיא יכולה ללכת לאווה ולבקש קרב על האליפות. קאלי אומרת שלכרמן אין סיכוי מולה ואם היא רוצה הן יכולות להתחיל כבר הלילה. כרמן אומרת שהן יעשו זאת.

קרב על אליפות הנשים של איבולב
אלופת הנשים של איבולב קאלי ארמסטרונג נגד כרמן פטרוביץ' נגמר בלי תוצאה, במהלך הכניסות אנחנו רואים את ג'ורדן גרייס מגיעה עצבנית לאולם, דקה לתוך הקרב גרייס יוצאת החוצה ומחסלת את ארמסטרונג וכרמן. גרייס לוקחת את המיקרופון וצורחת על בלייק מונרו, היא אומרת שלא תעזוב עד שהיא תצא ותגיד לה למה היא עשתה את מה שעשתה באבולושן. סטיבי טרנר ומר. סטון יוצאים החוצה ואומרים לה שהיא לא כאן.
על המסך מופיעה בלייק מונרו, עיתון נפתח ועליו כותרת ראשית - חדשות מרעישות : בלייק מונרו מתעבת כל מה שקשור לג'ורדן גרייס. בלייק מדברת ומצהירה שהיא לא חושבת שג'ורדן גרייס ראויה אפילו לסחוב לה את הנעליים, בטח שלא להחזיק באליפות הנשים של NXT. 'כשמסתכלים על בלייק מונרו ואז על ג'ורדן גרייס... מי היית מעדיף להיות ? כן, גם אני חשבתי ככה'.בלייק מסיימת בפנייה ישירה : אבל זה לא אשמתך, ג'י ג'י. אני מזמינה אותך באופן אישי לשבת בשורה הראשונה ביוסטון, טקסס, בשבוע הבא... לצפות בדביוט שלי ב-NXT בקרב סינגלס. אז תביני בעצמך מה ההבדל בינינו. סטון מנסה להרגיע את גרייס אבל זה לא הולך. גרייס תוקפת את טרנר וסטון. גרייס יוצאת מהזירה בזעם אבל אז נתקלת באווה ושורת מאבטחים שממהרים לעצור אותה. אווה לא רואה ברירה והיא מורה על הרחקת גרייס מהאולם.
[Image: 023-NXT-07152025-MP-14926-05c1b2a6aa011b...6fb656.jpg]

הקבוצה של אנדרטייקר מעונה 2 של LFG מדברים מאחורי הקלעים. מציינים שבשבוע הבא אנדרטייקר חוזר לעיר הולדתו יוסטון במסגרת NXT. אלוף העולם של TNA טריק ויליאמס מופיע. הוא פונה לדרייק ואומר לו שכדאי מאוד שישאל את אנדרטייקר אם זה רעיון חכם להתעסק איתו. טריק טוען שדרייק מבזבז את זמנו ושעדיף לו פשוט להישאר מחוץ לדרך שלו. טריק הולך. שילה מקבל שיחת טלפון מאנדרטייקר.

אווה במשרד שלה מדברת עם ג'אספר טרוי. אווה אומרת לו שמה שהוא עשה ב-GAB היה בלתי נסלח, הוא לא יכול לתקוף את ריקי סיינטס. ג’אספר טוען שהוא בכלל רק עמד שם. אווה מבהירה לו שהוא יכול לעשות מה שהוא רוצה בתוך הזירה אבל לא מחוץ לה. ג’אספר אומר שריקי נכנס לו למרחב האישי. אווה מודיעה לו שבשבוע הבא ביוסטון הוא יתמודד מול ריקי סיינטס. ג’Tספר מגיב בביטחון : ריקי יכרע ברך… ואז אני אשבור אותו.

קלי קינקייד מראיינת את לאש לג'נד מאחורי הקלעים. לאש מצהירה שהיא מדברת בגדול וגם עומדת מאחורי זה. היא מציינת את מי שהיא הדיחה בבאטל רויאל באבולושן ואומרת שהיא זו שהייתה אמורה לנצח. עכשיו היא מוכנה לברך את האלופה הכפולה. ג'יידה פארקר מגיעה ואומרת שלאש לא היחידה מ-NXT שעשתה רושם... היא עצמה הדיחה את נטליה, והקהל קרא בשמה. היא תצא בהצהרה בקרוב ותאתגר את ג'ייסי או את מאשה.

טוני דאנג'לו ניצח את צ'נינג לורנזו ואת לוקה קרוספינו, לקראת סוף הקרב כולם מחוץ לזירה, לורנזו מחזיק בלום ומנסה להכות את קרוספינו, קרוספינו מתכופף, טוני מגיע ומעיף את לורנזו בספיר דרך הסט. אחר כך טוני זורק את לורנזו החוצה, נותן לקרוספינו צ'וקסלאם על שולחן השדרנים שנשבר, נותן ללורנזו צ'וקסלאם בזירה ומצמיד אותו לניצחון. טוני חוזר אל מאחורי הקלעים, מסתובב, נותן מבט לכובע שלו והולך.
[Image: 033-NXT-07152025-AK-26360-44a32f043deb5d...99fcd4.png]

NQCC מאחורי הקלעים.טאביון פונה לרן ושואל למה היא זרקה את המגבת. הוא טוען שהוא לא היה נכנע, ורן עונה בשאלה משלה : ומה עם הקריירה שלך ? טאביון מתעקש שהוא רוצה את ההזדמנות שלו ויודע למה הוא מסוגל לבד. צ'ארלי דמפסי מצטרף לשיחה ואומר לטאביון שהוא לא חייב להפסיק לדבר. רן מודיעה שהיא נלחמת נגד בלייק מונרו בשבוע הבא, במדינה שלה. טאביון אומר שהם ידחו את הוויכוח לעת עתה ויתמקדו ברן. צ'ארלי מהסס, אבל רן מבהירה שהיא לעולם לא תעזוב אותם, ומזמינה את שניהם לפינה שלה.

ג'וש בריגס בזירה, בריגס אומר שב-GAB הוא ראה את הזדמנות חייו מתבזבזת. הוא עשה הכול כדי לוודא שהחבר שלו יזכה באליפותNXT, אבל אינהמורה לא רצה לנצח כמו שהוא רצה בשבילו. הוא מציין שאינהמורה נמצא כאן פחות משנה וכבר קיבל קרב על האליפות באירוע גדול, בעוד הוא נמצא כבר ארבע שנים ב-NXT ומעולם לא קיבל אפילו הזדמנות אחת. בריגס אומר שאינהמורה פשוט נחמד מדי, אבל זה עסק חסר רחמים... כשמקבלים הזדמנות, לוקחים אותה בכל מחיר. אלוף NXT אובה פמי יוצא החוצה, אובה אומר שהשבת לא הייתה לגביו, אלא על זה שהוא היה בפינה של אינאמורה. זה לא שינה אם הוא היה שם או לא... הוא היה מנצח בכל מקרה. בריגס הרס את הקרב, והוא הרס את היושרה של הקרב. בריגס עונה שאובה טבע במים העמוקים ואינהמורה הוא זה שהציל אותו. אינהמורה הוא אדם של כבוד... אבל הוא לא. יושהיקי אינהמורה יוצא החוצה, אך מבהיר שהוא לא צריך שידברו בשמו. אובה אומר שאינהמורה ראוי להזדמנות נוספת, אבל בריגס לא. בריגסה אומר לאובה שהוא יודע שאינהמורה לא יעשה מה שהוא יעשה כדי לנצח אותו. בריגס שואל את אינהמורה : אם אתה כל כך בטוח בעצמך למה לא נעשה קרב משולש על התואר ? אינהמורה מסכים. אובה אומר שגאוותו של בריגס תהיה הסיבה לנפילתו. בריגס מחטיף אגרוף לאובה ומבלי להתכוון פוגע גם באינהמורה עם מרפק אחורי. בריגס מעיף את אובה מהזירה בקלוזליין. בריגס הולך לבדוק את אינהמורה שדוחף אותו. מאבטחים מגיעים להפריד את כולם.
[Image: 041-NXT-07152025-RC-55905-80f15fa4adbde8...d3dae6.jpg]

משודר וידאו על אלוף צפון אמריקה אית'ן פייג'. פייג' שמדבר על החגיגות האחרונות. הוא מזכיר את יום קנדה ואת ה-4 ביולי. הוא גם מזכיר שחגגנו את GAB בשבת האחרונה שם הוא ניצח את ריקי סיינטס. פייג' אומר שהוא כמעט שבר את הגב שלו אבל הצליח להדוף את ריקי ולהגן על האליפות שלו עבור המדינות שהאליפות הזו מייצגת. הוא אומר שהוא בהחלט מוכן לחגוג אבל לא הערב. לא בגלל האנשים הצבועים של אורלנדו. הוא מציין שאין מקום טוב יותר לחגוג בו מאשר בלב אמריקה יוסטון.

קלי קינקייד מראיינת את ריקי סיינטס מאחורי הקלעים. קלי שואלת את ריקי סיינטס איך הוא מרגיש. ריקי אומר שבן אדם חלש ממנו בכלל לא היה עומד כאן עכשיו. הוא אמר שהוא יהיה הגבר של המקום הזה ושהוא יופיע וייתן את הכל בכל שבוע. ג'אספר טרוי בחר את המקום הלא נכון. הזעם של טרוי כבר עלה לו בקרבות  והוא יעלה לו גם בשבוע הבא. ריקי אומר שהוא יראה לכולם ממה הוא באמת עשוי.

מאשה סלאמוביץ', סול רוקה וזאריה מדברות על הקרב שלהן הערב. רואים מאחורים את דה קולינג שרואים את טייטום פקסלי. היא מתנצלת על מה שקרה. איזי אומרת שהיא לא כועסת על פקסלי... היא כועסת על סול שעדיין מחזיקה באליפות צפון אמריקה לנשים. היא אומרת לפקסלי שלא תדאג. פקסלי אומרת שיש לה רעיון.

מוכרז לשבוע הבא - שידור חי מיוסטון, טקסס :
- קרב על אליפות NXT : יושהיקי אינהמורה נגד אובה פמי נגד ג'וש בריגס.
- אנדרטייקר יתעמת עם טריק ויליאמס.
- ריקי סיינטס נגד ג'אספר טרוי.
- רן סינקלר נגד בלייק מונרו.

מאשה סלאמוביץ', סול רוקה וזאריה ניצחו את אלופת הנשים של NXT ג'ייסי ג'יין והשפעה קטלנית, לקראת סוף הקרב זאריה נותנת ספיר לג'סמין, אחר כך דה קולינג מגיעים. סול קופצת מהמדרגות על פקסלי, זאריה קופצת מהאפרון על איזי. אלופי הזוגות של NXT האנק וטנק יוצאים החוצה, האנק וטנק נכנסים לברול עם ספירס וניקו אל מאחורי הקלעים, סול וזאריה נכנסות לברול עם פקסלי ואיזי אל מאחורי הקלעים. בזירה מאשה מצמידה את ג'ייסי לניצחון אחרי רקויים. מאשה מחזיקה את אליפות הנשים של NXT ו-TNA. אחר כך היא מחזירה לג'ייסי את האליפות שלה. פייסאוף ביניהן לסיום התוכנית.
[Image: 064-NXT-07152025-AK-26796-954e70f6c2eb73...e34d6a.png]
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב
The following 3 users Like lidoradir's post:
  • gilam, m0tti, NoamRR
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
07-16-2025, 02:47 PM
[Image: 1.gif]

[Image: 2.gif]

[Image: 3.gif]

MOTN. קרב אדיר של טוני דאנג'לו-צ'נינג לורנזו-לוקה קרוספינו. ממליץ.
הופעה גדולה של כולם ובעיקר של טוני דאנג'לו שמזכיר עד כמה הוא תותח. סיפור המשפחה נגמר. (זה אמור להיות הסיום)
לא יכול לחכות להמשך שלו וגם להעלאה שלו לרוסטר הראשי.

דעות על כל התוכנית בהמשך.
הגב

•
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 6,316
אשכולות: 12
Likes Given: 1,130
הצטרף בתאריך: Nov 2023
07-16-2025, 08:08 PM
פרק נהדר בנוהל כבר תקופה די ארוכה.

*הבנות ממשיכות לשלוט ביד רמה בתוכנית ולהוביל אותה. בלייק מונרו מטפסת די מהר בלי
להשתלט ישר על ההובלה של המחלקה. "את לא ראויה להחזיק לי את המגפיים אז בטח שלא את החגורה שלי"
היא מדהימה הייתה כבר בAEW מחכה לראות מה עוד נקבל ממנה השמיים הם הגבול איתה.

*טוני נפתר בזמן מגימיק של משפחת פשע כי זה לא היה עובד בראשי והבחור מוכשר ובהחלט יכול
להשתלב עם גימיק נכון. קרב נהדר והשתיים האחרים יצטרכו להמציא את עצמם מחדש עכשיו.

*ג'ספר נכנס בטבעיות כמעט למשבצת האפר קארד, הוא מרגיש ביג דיל של ממש. הוא משלם את היותו ירוק
בהפסדים וזה מובן גם מבחינה עלילתית. ברגע שהוא יתחיל לנצח הוא יהפוך רשמית להיל שצריך לנצח כדי לכבוש את ההר.

*לידור אמרת שמאשה כנראה מנצחת אבל איך זה מסתדר עם זה שהיא ניצחה את הקרב והצמידה את ג'סי? זה בדרך
כלל מעיד על הפסד בPPV לא?
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
07-16-2025, 09:56 PM
(07-16-2025, 08:08 PM)gilam כתב:  *לידור אמרת שמאשה כנראה מנצחת אבל איך זה מסתדר עם זה שהיא ניצחה את הקרב והצמידה את ג'סי? זה בדרך
כלל מעיד על הפסד בPPV לא?

יאפ זה גם עלה לי לראש. סיטואציה מעניינת.
אני אופתע אם TNA יתנו פעמיים רצוף למתאבק ב-WWE להחזיק באליפות שלהם.
ג'ייסי ג'יין בריצה מצוינת. זה קרב 'המנצחת לוקחת הכל'. אולי מישהי תתערב ? לא יודע.

מה אתה חושב שיקרה ?
הגב

•
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 6,316
אשכולות: 12
Likes Given: 1,130
הצטרף בתאריך: Nov 2023
07-16-2025, 10:47 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 07-16-2025, 10:47 PM על ידי gilam.)
(07-16-2025, 09:56 PM)lidoradir כתב:  יאפ זה גם עלה לי לראש. סיטואציה מעניינת.
אני אופתע אם TNA יתנו פעמיים רצוף למתאבק ב-WWE להחזיק באליפות שלהם.
ג'ייסי ג'יין בריצה מצוינת. זה קרב 'המנצחת לוקחת הכל'. אולי מישהי תתערב ? לא יודע.

מה אתה חושב שיקרה ?

מצד אחד כמו שאמרת אי אפשר להתעלם מזה שהאליפות של הגברים בידיים של טריק.
אבל הבנתי ותקן אותי אם אני טועה זה שם עיניים על המוצר שלהם יותר מאי פעם אולי זה מה שחשוב להם?
יש לי הרגשה שג'ין מנצחת. מאשה עם עבר בעייתי (אמירות גזעניות אם אני זוכר נכון) והקהל שם לא סלח לה
(יכולת לשמוע הפרעות גם בNXT) אז יכול להיות שבגלל שרוצים להוריד ממנה את החגורה אז לא מפריע להם לעשות
מהלך שיביא להם יותר צופים.

תגיד יש מצב שWWE רכשו אותם בשקט מתחת לראדר ומה שאנחנו רואים זה סוג של שילוב ומה שיהפוך את TNA לשלב
ביניים בדרך לראשי? או בראנד נוסף?
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
07-17-2025, 12:02 AM
(07-16-2025, 10:47 PM)gilam כתב:  מצד אחד כמו שאמרת אי אפשר להתעלם מזה שהאליפות של הגברים בידיים של טריק.
אבל הבנתי ותקן אותי אם אני טועה זה שם עיניים על המוצר שלהם יותר מאי פעם אולי זה מה שחשוב להם?
יש לי הרגשה שג'ין מנצחת. מאשה עם עבר בעייתי (אמירות גזעניות אם אני זוכר נכון) והקהל שם לא סלח לה
(יכולת לשמוע הפרעות גם בNXT) אז יכול להיות שבגלל שרוצים להוריד ממנה את החגורה אז לא מפריע להם לעשות
מהלך שיביא להם יותר צופים.

תגיד יש מצב שWWE רכשו אותם בשקט מתחת לראדר ומה שאנחנו רואים זה סוג של שילוב ומה שיהפוך את TNA לשלב
ביניים בדרך לראשי? או בראנד נוסף?

זה ללא ספק שם להם יותר עיניים על המוצר ועוזר להם, אנשים מ-TNA גם אומרים את זה.

אני חושב שהתבלבלת לגבי המתאבקת עם העבר הבעייתי, מי שאמרה אמירות גזעניות בעבר זאת טסה בלנצ'רד ולא מאשה סלאמוביץ'.
בלי קשר, הייתי שמח מאוד לראות את טסה בלנצ'נרד ב-WWE, לדעתי היא המתאבקת הכי טובה ברוסטר של TNA.

לגבי השאלה בסוף אני לא חושב. אם אנחנו יודעים משהו בטוח לגבי WWE זה שהם אוהבים רעש, הייפ, כותרות וכו'.
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
07-19-2025, 01:45 AM
עוד תוכנית טובה בנוהל של NXT המצוינים.

- הרבה ספוטלייט ובנייה בתוכנית השבוע לסלאמיברסרי.
- סגמנט פתיחה טוב של השפעה קטלנית, מאשה סלאמוביץ', סול רוקה וזאריה. כמה שיותר סול על המסך שלנו בקשה, הכוכבת של שבוע שעבר.
- דארקסטייט נגד טריק ויליאמס, ג'ו הנדרי ומייק סנטנה היה באנגר. קרב כיפי לאללה, קצב מהיר, ספוטים מעולים. הופעה מעולה של טריק, הנדרי וסנטנה.
- קצת זמן TV לקאלי ארמסטרונג המצוינת מאיבולב עד שג'ורדן גרייס הגיעה והוציאה את העצבים שלה. דאמ. ג'ורדן גרייס-בלייק מונרו הולך להיות פיוד אש.
- טוני דאנג'לו נגד צ'נינג לורנזו נגד לוקה קרוספינו היה קרב פשוט אדיר. כבר הגבתי עליו בתגובה הקודמת. היה תענוג. לא יכול לחכות להמשך של טוני.
- סגמנט נהדר של אלוף NXT אובה פמי, ג'וש בריגס ויושהיקי אינהמורה. אובה פמי בקרב משולש... אתם יודעים מזה אומר... תכינו את הקרם ותהנו.
- השפעה קטלנית נגד מאשה, סול וזאריה היה קרב מרכזי מעולה. הנשים מספקות עוד הצגה. פיודים ממשיכים, הרבה בלאגן ואקשן.

שבוע הבא חוזרים לדרכים ביוסטון, טקסס. ו-NXT הרימו לנו קארד ענק. הייפ גדול.
הגב

•
חפש
הגב
StavHen מנותק
Paul Heyman Guy
תגובות: 4,484
אשכולות: 40
Likes Given: 803
הצטרף בתאריך: Feb 2021
07-21-2025, 07:58 AM
השלישייה של משפחת דאנג'לו איזה קרב תענוג , נהנתי מכל שנייה.
Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate

[Image: 4745e5185e91e0e89bbe0b47dc871071ea062bdf.png]
הגב
The following 1 user Likes StavHen's post:
  • lidoradir
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-18-2026, 08:55 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר