Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 ... 8 9 10 11 12 ... 37 הבא »

תוצאות | AEW Dynamite 25/06/25

עמודים (2): 1 2 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות |  תוצאות | AEW Dynamite 25/06/25
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,043
אשכולות: 211
Likes Given: 1,359
הצטרף בתאריך: Jan 2021
06-26-2025, 07:35 PM
[Image: 3b4e6584eea3e34de8aa1849ca477d30-1280-720.webp]

אנחנו מקבלים מבט על טוני סטורם נכנסת לאולם בליווי לות'ר.
מרסדס מונה אורבת לה בבאקסטייג' ותוקפת אותה.
העימות זולג אל רמפת הכניסה ומרסדס נעצרת רק כשמינה שיראקווה יוצאת לעזרתה של טוני, מרסדס מקנחת ב"תנו למשחקים להתחיל".
[Image: image.png]

עוברים ליאנג באקס בבאקסטייג'.
הם אומרים שלסוורב ואוספריי נקבע קרב לשעה השנייה של הפרק אבל הם מתכוונים לנצל את הכוח מכורח תפקידם ולהקדים אותו לעכשיו.

קרב 1 – סוורב סטריקלנד ווויל אוספריי(ע' פרינס נענע) נגד בלייק כריסטיאן ולי ג'ונסון
היאנג באקס
יוצאים לצפות במהלך הקרב.
מנצחים: אוספריי וסוורב עם האוס קול של סוורב על כריסטיאן.
אחרי הקרב סוורב ואוספריי מנסים לצאת להתעמת עם הבאקס אבל אנשי אבטחה מונעים מהם לעשות את זה.
סוורב לוקח מיק' ואומר ששנה אחר שנה הם נאלצים להתמודד עם החרא של הEVPS והוא לא מתכוון להעביר שנה אחת נוספת כזאת אז הגיע הזמן שהם יעשו משהו בנדון ויש לו את המקום המושלם לעשות את זה – אול-אין.
אוספריי אומר שהוא רוצה גם להגדיל את ההימור ולשים את תפקידי הEVPS על הכף.
סוורב קופץ עם סוורב-סטומפ על כולם לסיום הסגמנט.
[Image: image.jpg]

אחרי הפסקה חוזרים ליאנג באקס בבאקסטייג'.
הם אומרים שבעקבות הפעולות של סוורב הם משעים אותו לשבוע ללא תשלום.
קאזוצ'יקה אוקדה נכנס לפריים ומציג לבאקס את החברים החדשים שלו: משפחת קאליס.
הבאקס ורופוג'י וייס מכירים בעבר שלהם ומוכנים לשים אותו בצד לצורך מטרה משותפת – להפוך את אוקדה לאלוף המאוחד הראשון ולפגוע בקני אומגה.
כולם עוזבים אחד אחרי השני ואוקדה וטאקשיטה נשארים אחרונים, טקאשיטה מזכיר לאוקדה שהברית הזאת היא זמנית בלבד.

קרב 2 – קוטה איבושי נגד טרנט(ע' רוקי רומרו)
מנצח: איבושי
עם קאמיגויה.
אחרי הקרב אוקדה יוצא החוצה לפייסאוף עם איבושי, מוכרז להם קרב לשבוע הבא בדיינמיט 300.

פרומו של ג'ון מוקסלי בבאקסטייג'.
מוקסלי אומר שהדבר היחיד שבאמת שלנו הוא הרגע והוא מחליק מהאצבעות שלנו כמו חול. אדם פייג' איבד אחיזה ברגע כבר אלפי פעמים בעבר והנה הוא מחזיק בו ביד שוב, האם הוא יתפוס אותו? יאחוז בו? האם הוא יופיע ברגע כמו שהרגע הופיע בפניו? הוא לא חושב שזה יקרה. הוא אומר שהקאובוי מפחד, לא ממנו, זה לא פחד מכישלון, פייג' מפחד להפוך למה שהעולם צריך שהוא יהיה. בשביל אדם כמו ג'ון שהלך בדרך שהובילה אותו למקום בו הוא נמצא כיום, אלוף העולם, אדם פייג' מעורר בו בחילה. יש לו אפס סימפתיה עבורו, אלוף עולם לא בורח ממחויבות, הוא צועד לתוך האש ולא סופג גרגר חרא מאף אחד. בזמן שפייג' מתעסק בסערת הרגשות שלו, תוהה מי חבר שלו ומי לא, הוא הולך לקבל מרפק לפרצוף, להיחנק אל האבדון, להיות מושלך על הגולגולת. ב12 ביולי הוא יראה לעולם איך נראה אלוף עולם אמיתי והוא יצטרך להתחיל לחפש עבודה אחרת.

רואים קטע בו רנה פאקט מראיינת את AR פוקס מוקדם יותר הערב.
ריקושט מתערב ומחמיא לפוקס על היכולות שלו ומציע לו לחבור אליו הערב לקרב מול ג'טספיד.
פוקס תוהה ולא מספיק להגיב אבל ריקושט מיד לוחץ לו את היד ואומר שהוא ידע שהוא יסכים וגבר אף לא חוזר בו מלחיצת יד.

קרב 3 – ריקושט ו-AR פוקס נגד מייק ביילי וקווין נייט
מנצחים: ג'טספיד
אחרי שריקושט נוטש את פוקס לקראת סוף הקרב ונייט מצמיד את פוקס עם UFO ספלאש.
אחרי הקרב טוני שיאובני יוצא לראיין את ג'טספיד בעקבות הניצחון.
מייק ביילי אומר שעם כוח גדול מגיעה אחריות גדולה והם מכוונים לאליפות הזוגות.
ההארט סינדיקייט יוצאים לתקוף את ג'טספיד ומסיימים כשלאשלי מעביר אותם דרך שולחן.
HS נכנסים לזירה ו-MVP מתחנן שמישהו יאתגר אותם לאליפות הזוגות, הוא אומר שאם ג'טספיד יהיו מסוגלים לעמוד אחרי הביטדאון שחטפו הוא יהיה מוכן לתת להם קרב אליפות באול-אין.
MJF מכריז שבשבוע הבא הוא ישתתף בקרב העפלה לקזינו גאונטלט ואחרי שיזכה הוא יתקרב צעד אחד קרוב יותר לאליפות העולם שלו.
מארק בריסקו יוצא החוצה.
הוא מבקש מההארט סינדיקייט לעזוב כדי שהוא יוכל להמשיך לקרב שלו.
MJF אומר שלא אכפת לו מהקרב שלו כי לעומתו הם כוכבים והסיבה היחידה שהקהל אוהב אותו היא שהם מכוערים ועניים כמוהו והוא מוכן להתערב שלכל מי שצופה בהם יש את אותה כמות דולרים בכיסים כמו כמות השיניים שיש למארק בפה.
מארק אומר שהוא מבין מאיפה מגיעות כל ההערות הרעות שמג'ף נותן ושהוא בעצמו סיפר שהתבכיינו אליו בילדותו ושמילת היום היא "אמפתיה" ואם הוא היה שם את עצמו בנעליו של מג'ף הוא היה מבין שהוא מנסה לפצות על משהו ושכל המילים שהוא מוציא מהפה מגיעות ממקום של חוסר ביטחון ושאם גם לו היה מלפפון חמוץ קטן וכשר במכנסיים כנראה שגם הוא היה מסתובב עם אנשים כמו HS.
MVP ממהר להרגיע את MJF ואומר שהם יעזבו את הזירה כדי לצפות במארק עושה את מה שהוא עושה הכי טוב – להפסיד.

קרב 4 – קרב על כניסה מספר 1 בקזינו גאונטלט – מארק בריסקו נגד בנדידו נגד רודריק סטרונג נגד קונוסקה טקאשיטה
מנצח: מארק בריסקו
עם פרוגי בואו על סטרונג.

אדם קול בבאקסטייג'.
הוא מציב אתגר פתוח לקוליז'ן לחבר ממשפחת קאליס.

קרב 5 – קרב על כניסה מספר 1 בקזינו גאונטלט – ווילו נייטינגייל נגד קריס סטטלנדר נגד ת'אנדר רוסה נגד את'נה(ע' בילי סטארקז)
מנצחת: קריס
עם פיילדרייבר על ווילו אחרי הסחת דעת של מרינה שפיר וווילר יוטה.

רנה פאקט בבאקסטייג' עם FTR וסטוקלי האת'וואי.
סטוקלי מציע לאאוטראנרס להיפגש מחר בקוליז'ן ולטהר את האווירה ביניהם.

קרב 6 – אדם פייג' נגד הביסט מורטוס
מנצח: פייג'
עם באקשוט לריאט.
אחרי הקרב האורות נכבים וכשהם נדלקים היאנג באקס אוחזים בפייג' ונותנים לו EVP טריגר.
הדת' ריידרס יוצאים החוצה וג'ון מוקסלי חונק את פייג' עם שרשרת ברזל.
האופס ואוספריי יוצאים החוצה וגורמים להילים לסגת, מוקסלי אומר למצלמה שב12 ביולי הוא יראה לעולם איך נראה אלוף עולם.
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב
The following 6 users Like orgibor's post:
  • Asaf, Bam Bam Bigelow, KB24, Nisan5454, NoamRR, Tblack
חפש
הגב
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
תגובות: 3,501
אשכולות: 72
Likes Given: 2,464
06-26-2025, 09:06 PM
תודה על התוצאות
במקום לקבל פתיחה רגילה לתוכנית שבה מראים את כל המתאבקים מגיעים לאולם הם שברו את זה מאוד מהר עם התקיפה של מרסדס שבוצע בצורה טובה, מרסדס לא יכולה להתחרות עם טוני על המיקרופון אבל היא כן יכולה להתחרות איתה שזה מגיע לקרב פיזי.
אני דווקא אוהב את הרעיון של אוספריי וסוורב נגד הבאקס בטח שהוסיפו לזה את כל הקטע של ה-EVP, הם ופייג' צריכים לחסל באול אין את כל מי שיש לו "שליטה" כרגע על AEW ולהוציא את הארגון לדרך חדשה.
איבושי חוזר וישר לוקח באמפ על הצוואר הבעייתי שלו - משוגע. בשבוע הבא אנחנו הולכים לקבל אוקדה - אומגה בספיישל של תוכנית שבועית בארה"ב - הזוי
פרומו מצויין של מארק בריסקו ו-MJF, לראות את לאשלי מתחיל לצחוק הוסיף הרבה לסגמנט. אומרים ש-MJF ביקש לעבוד עם בריסקו ואחרי הסגמנט הזה רואים למה. MJF בקרב העפלה בשבוע הבא יכול להיות טריקי, מצד אחד אני רואה אותו זוכה בגאונטלט כי זה מתאים לדמות והסיפור שלו, מצד שני גם לראות אותו מפסיד את הקרב הזה בגלל ההארט סינדיקיט ולהתקדם עם הסיפור הזה נראה הגיוני. סומך עליהם שיעשו את ההחלטה הנכונה.

[Image: bhNK8.gif]

לינקיית AEW:
https://wrestling-il.com/showthread.php?tid=3554&pid=197639#pid197639
הגב
The following 3 users Like KB24's post:
  • Bam Bam Bigelow, NoamRR, orgibor
חפש
הגב
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
תגובות: 3,501
אשכולות: 72
Likes Given: 2,464
06-26-2025, 09:10 PM
אהה וקוליז'ן תשודר מחר
תגובות טובות מאוד על התוכנית בעיקר על הקרב של פלטשר נגד אוריילי

ספויילר בלבן:
דניאל בריאן ענה לאתגר הפתוח של מקס קסטר שהתוכנית ירדה מהאוויר וניצח אותו (בריאן לא באמת התאבק, מקס קיבל סופר קיק מאדם קול ובריאן הכניע אותו תוך 8 שניות בערך)
[Image: bhNK8.gif]

לינקיית AEW:
https://wrestling-il.com/showthread.php?tid=3554&pid=197639#pid197639
הגב
The following 1 user Likes KB24's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
Triple T מנותק
Acknowledge Me
תגובות: 3,976
אשכולות: 14
Likes Given: 1,285
06-26-2025, 10:07 PM
הבנתי שיש מינה נגד מונה על אליפות TBS בתוכנית הבאה של דיינמייט
אם יהיה הבלתי יאומן ומינה תזכה פה, אני מניח שטוני תפסיד למונה באול אין
הגב

•
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
06-26-2025, 11:01 PM
את'נה מוכיחה פעם אחר פעם שהיא המתאבקת הטובה בעולם.
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,642
אשכולות: 19
Likes Given: 1,254
הצטרף בתאריך: Jun 2021
06-27-2025, 02:09 AM
סוף סוף הבנתי מה זה קאמיגויה! איפה Kamigoye שיסביר לי על המהלך הזה
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב
The following 1 user Likes master of doom's post:
  • orgibor
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,279
אשכולות: 8
Likes Given: 10,901
06-28-2025, 08:24 AM
אוספרי פותח את הפרק עם כניסה גאונית. לא צפיתי למשהו אחר ועדיין שמח שקיבלתי את זה. יצחיק אותי אם תוך כדי הקרב הוא יסדר את הגיר שלו. מבחינה עלילתית צפיתי ליריבים יותר מכאיבים אבל לפחות הם מול טאלנט טוב. מרגיש שמתקרבים בצעדי ענק לאוספרי וסוורב נגד הבאקס ואני בעד בתנאי והפייסים נכנסים לקזינו. ההתערבות של הבאקס בקרב הרגישה מאוד 2Kית. כמובן שנקבל במהלך הקרב חומר לגיפ קרקסי שלידור יחגוג עליו, אבל שטריק עושה את זה בנקסטי זה לא קרקס, זה טאקן. לא מרחו את הקרב יותר מדי אבל כן קיבלנו אחלה דינמיקה בין אוספרי לסוורב, כמו שצריך. גם לא מרחו את ההכרזה לקרב יותר מדי, הכל עבד פה כמו שצריך. סטיפולציה מעולה לקרב, עבודה טובה טוני.

החזרה של איבושי היא כיפית כי אני אוהב את איבושי. אבל זה שהיא חלק מבנייה לקרב יחידים של אומגה זה מרגיש כאילו יהיה פה סוורב. בנתיים עם זה שאוקדה הצטרף לקאליס והסטיפולציה שמרחפת מעל הבאקס - הבאקס יוצאים לחופשה בקרוב? ולגבי טקאשטה, נראה שהוא הולך לצאת ממשפחת קאליס ולרוץ כטופ פייס. יש פה אווירת היום שאחרי אול אין עם לא מעט שינויים ואני אוהב את זה. אנחנו כנראה נקבל תמונת רוסטר אחרת לגמרי. איך אומר סבא בוז׳יק השזיף מהפרק השלישי של משפחת שווץ - "תנו לי תנו לי את זה!"

קרב ראווה יחסית טוב של איבושי, הוא לא מרגיש מאה, הוא זז יחסית בכבדות, הטיימינג שלו לא משהו והוא לא נראה חד כל כך. מבאס, זה לא האיבושי לו פיללתי. סיום סימבולי למערכת יחסים שלו עם אומגה. אולי מתכננים לנו איזה קרב זוגות גדול לאול אאוט? שמח שמקבלים אוקדה-איבושי, פחות שמח שזה בפרק של דינמיט, כנראה כי אומגה יחזור בקרב הזה.

מוקסלי מדבר לבד כמובן שמריץ.

הייתה לי תחושה שברגע שמראים ראיון של פוקס שנקבל את ריקושט על המסך. כיוון מעניין, אתן צ'אנס לקרב. אין כל כך סיבה לבראול בתחילת הקרב אבל לפחות זה הכתיב לו את הקצב המהיר שאני אוהב. פוקס מרשים בזירה, ריקושט מרשים כדמות. נייט מנגד עובד על אוטומט, הוא צריך לגרום לדברים לעבוד בצורה חלקה, לא כי זה השלב הבא בקרב שאתה צריך לבצע. לא צפיתי למשהו אחר מריקושט בסיום הקרב, אולי חוץ מלקבל מכות משלושתם. אם זה הדרך של טוני לקרב את ביילי ונייט לאליפות הזוגות באול אין אז פחות התחברתי. אלופי הזוגות באים לכסח, מעניין אם זה כדי לכתוב את ביילי ונייט מחוץ לטלוויזיה או שזה פיצוץ לשם בנייה. לדעתי לאשלי ושלטון הם בזבוז לאליפות הזוגות, עם יכלו לרוץ במחלקת השלשות עם מג׳פ ואז הם היו החבילה השלמה בעולם הבידור.

הייתי רוצה הצדקה ללמה המתאבקים שמופיעים בקרבות המרובעים הם אלה שמופיעים בהם. המרובע גברים לא המריא לצערי, דפדפתי. זה הרגיש שהולכים לבריסקו כמנצח ברגע שהוא יצא להתעמת עם מג׳פ על המיקרופון. הוא לא שם מפתה להתחלה.

אדם קול עם אתגר פתוח, אשמח אם מישהו יצטט אותי, הוא מעניין מישהו בריצה הזאת?

האנגמן נגד ג׳ובר זה פחות מעניין בשלב הזה. הבאקס מעלים הילוך עם האנגמן, זה הדבר היחיד שאני לוקח מהסגמנט הזה, רק חבל שהם כבר לא כל כך רלוונטים.

לסיכום, קארד טוב לשם שינוי ולא רנדומלי מדי. הייפ עולה לקראת אול אין, מקווה שישמרו על מגמת העלייה.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב
The following 2 users Like NoamRR's post:
  • Bam Bam Bigelow, KB24
חפש
הגב
Penta מנותק
Low-Card
תגובות: 852
אשכולות: 0
Likes Given: 159
הצטרף בתאריך: May 2021
06-28-2025, 08:45 AM
(06-28-2025, 08:24 AM)NaRRative כתב:  אוספרי פותח את הפרק עם כניסה גאונית. לא צפיתי למשהו אחר ועדיין שמח שקיבלתי את זה. יצחיק אותי אם תוך כדי הקרב הוא יסדר את הגיר שלו. מבחינה עלילתית צפיתי ליריבים יותר מכאיבים אבל לפחות הם מול טאלנט טוב. מרגיש שמתקרבים בצעדי ענק לאוספרי וסוורב נגד הבאקס ואני בעד בתנאי והפייסים נכנסים לקזינו. ההתערבות של הבאקס בקרב הרגישה מאוד 2Kית. כמובן שנקבל במהלך הקרב חומר לגיפ קרקסי שלידור יחגוג עליו, אבל שטריק עושה את זה בנקסטי זה לא קרקס, זה טאקן. לא מרחו את הקרב יותר מדי אבל כן קיבלנו אחלה דינמיקה בין אוספרי לסוורב, כמו שצריך. גם לא מרחו את ההכרזה לקרב יותר מדי, הכל עבד פה כמו שצריך. סטיפולציה מעולה לקרב, עבודה טובה טוני.

החזרה של איבושי היא כיפית כי אני אוהב את איבושי. אבל זה שהיא חלק מבנייה לקרב יחידים של אומגה זה מרגיש כאילו יהיה פה סוורב. בנתיים עם זה שאוקדה הצטרף לקאליס והסטיפולציה שמרחפת מעל הבאקס - הבאקס יוצאים לחופשה בקרוב? ולגבי טקאשטה, נראה שהוא הולך לצאת ממשפחת קאליס ולרוץ כטופ פייס. יש פה אווירת היום שאחרי אול אין עם לא מעט שינויים ואני אוהב את זה. אנחנו כנראה נקבל תמונת רוסטר אחרת לגמרי. איך אומר סבא בוז׳יק השזיף מהפרק השלישי של משפחת שווץ - "תנו לי תנו לי את זה!"

קרב ראווה יחסית טוב של איבושי, הוא לא מרגיש מאה, הוא זז יחסית בכבדות, הטיימינג שלו לא משהו והוא לא נראה חד כל כך. מבאס, זה לא האיבושי לו פיללתי. סיום סימבולי למערכת יחסים שלו עם אומגה. אולי מתכננים לנו איזה קרב זוגות גדול לאול אאוט? שמח שמקבלים אוקדה-איבושי, פחות שמח שזה בפרק של דינמיט, כנראה כי אומגה יחזור בקרב הזה.

מוקסלי מדבר לבד כמובן שמריץ.

הייתה לי תחושה שברגע שמראים ראיון של פוקס שנקבל את ריקושט על המסך. כיוון מעניין, אתן צ'אנס לקרב. אין כל כך סיבה לבראול בתחילת הקרב אבל לפחות זה הכתיב לו את הקצב המהיר שאני אוהב. פוקס מרשים בזירה, ריקושט מרשים כדמות. נייט מנגד עובד על אוטומט, הוא צריך לגרום לדברים לעבוד בצורה חלקה, לא כי זה השלב הבא בקרב שאתה צריך לבצע. לא צפיתי למשהו אחר מריקושט בסיום הקרב, אולי חוץ מלקבל מכות משלושתם. אם זה הדרך של טוני לקרב את ביילי ונייט לאליפות הזוגות באול אין אז פחות התחברתי. אלופי הזוגות באים לכסח, מעניין אם זה כדי לכתוב את ביילי ונייט מחוץ לטלוויזיה או שזה פיצוץ לשם בנייה. לדעתי לאשלי ושלטון הם בזבוז לאליפות הזוגות, עם יכלו לרוץ במחלקת השלשות עם מג׳פ ואז הם היו החבילה השלמה בעולם הבידור.

הייתי רוצה הצדקה ללמה המתאבקים שמופיעים בקרבות המרובעים הם אלה שמופיעים בהם. המרובע גברים לא המריא לצערי, דפדפתי. זה הרגיש שהולכים לבריסקו כמנצח ברגע שהוא יצא להתעמת עם מג׳פ על המיקרופון. הוא לא שם מפתה להתחלה.

אדם קול עם אתגר פתוח, אשמח אם מישהו יצטט אותי, הוא מעניין מישהו בריצה הזאת?

האנגמן נגד ג׳ובר זה פחות מעניין בשלב הזה. הבאקס מעלים הילוך עם האנגמן, זה הדבר היחיד שאני לוקח מהסגמנט הזה, רק חבל שהם כבר לא כל כך רלוונטים.

לסיכום, קארד טוב לשם שינוי ולא רנדומלי מדי. הייפ עולה לקראת אול אין, מקווה שישמרו על מגמת העלייה.

*יכול להיות שהיאנג באקס ידאגו לסטייבל של דון קאליס כדי שהם יעזרו להם לנצח את סוורב ואוספריי ולהישאר EVP’s.
היאנג באקס מזהים שג׳ון מוקסלי וה-Death Riders הם ספינה טובעת.
הם מזהים ש-The Don Callis Family עלולים להיות הסטייבל הדומיננטי בארגון אחרי שמוקסלי יפסיד להאנגמן את האליפות
ב-All In.
גם יש אופוזיציה והתנגדות גדולה מדי למוקסלי ול-Death Riders.
היאנג באקס מזהים שהסטייבל של דון קאליס עלול להיות הדומיננטי בארגון אחרי שמוקסלי והדת׳ ריידרס ייפלו.
אולי בגלל זה נתנו לאוקדה לעבור לדון קאליס. חות מזה שקני אומגה הוא יריב משותף של שניהם.
היאנג באקס עדיין רוצים לשלוט ב-AEW או להיות קרוב למי שכן ישלוט ולשמור על זה שהם EVP’s.

את דון קאליס הם לא אוהבים בכלל אבל הם יודעים שעם אינטרסים וכסף אפשר להגיע איתו לפשרה כלשהי.
דון קאליס הוא אינטרסנט, הוא איש עסקים, הוא פוליטיקאי, הוא דיפלומט. בתכלס יש מצב שהוא ה-The Devil האמיתי ב-AEW.
גם היאנג באקס הם חלקלקים, אינטרסנטים, אנשי עסקים, פוליטיקאים, דיפלומטים.
הם גם שיתפו פעולה שהאליט היו הילים ב-2021 בשביל קני אומגה. עכשיו זה אירוני שהם ישתפו פעולה נגד קני אומגה.
ג׳ון מוקסלי זה אחד שאי אפשר לקנות בכסף. הוא יילך עם האידיאולוגיה שלו עד הסוף(גם אם היא רעה ומזיקה) ויצרכו להילחם חזק בשביל להפיל אותו. הוא לא יוותר על זה.

אפשר להקביל את דון קאליס לביבי.
אפשר להקביל את מוקסלי לבן גביר.
[Image: giphy.gif]
הגב
The following 2 users Like Penta's post:
  • NoamRR, אני
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,667
אשכולות: 26
Likes Given: 4,212
הצטרף בתאריך: Nov 2021
06-28-2025, 11:00 AM
אני רק שאלה לאור גיבור.
ראיתי שבקוליז׳ן ג׳וליה (המקורית) וסקיי בלו התאבקו בשלישיה עם תקלה.

באם באם עדיין יכול להיות בעדן?
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
06-28-2025, 11:35 AM
(06-28-2025, 08:24 AM)NaRRative כתב:  אדם קול עם אתגר פתוח, אשמח אם מישהו יצטט אותי, הוא מעניין מישהו בריצה הזאת?
לא

(06-28-2025, 11:00 AM)Bam Bam Bigelow כתב:  אני רק שאלה לאור גיבור.
ראיתי שבקוליז׳ן ג׳וליה (המקורית) וסקיי בלו התאבקו בשלישיה עם תקלה.

באם באם עדיין יכול להיות בעדן?

כן, נראה כמו סתם טיזינג לברית זמנית בקזינו, כל הבנייה לקרב נותנת וייב של משהו שנע בין רויאל ראמבל 2007 להישרדות VIP עם כל הבריתות, המזימות והגיר של טרזן מלך הג'ונגל.
הגב
The following 2 users Like orgibor's post:
  • Bam Bam Bigelow, NoamRR
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): 1 2 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-30-2026, 09:27 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר